Dualtron Spider 2

-7%
Prietenoasă cu
orașul
Putere
mare
Max Blinker
recomandă

Prietenoasă cu
orașul
Putere
mare
Max Blinker
recomandă

Dualtron Spider 2

Produs nou

Vine cu motoare BLDC realizate din aliaj de magneziu, ghidon din fibră de carbon și o putere de vârf de până la 3 984 W. Această combinație reduce drastic greutatea totală la 26,2 kg. Spider 2 Limited este acum disponibil cu o baterie de 30 Ah și anvelope late de 2,25 inchi. În condiții ideale, atinge o viteză maximă de 70 km/h și oferă o autonomie de 100 km.

Preț vechi Preț redus

13 675,08 leiTVA inclus

12 775,08 leiTVA inclus

- 7%

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

V-ați dori să aveți o trotinetă mai ușoară, dar puternică, pe care să o puteți lua cu ușurință cu dvs. în tren sau autobuz? Noul model Dualtron Spider 2 Limited din 2021 este răspunsul! Acest model este echipat cu tehnologie care se găsește de obicei la trotinetele mai mari și mult mai grele din seria de modele Dualtron. Prezintă o noua viziune, noi motoare, durata de viață mai lungă a bateriei și o greutate ceva mai mare în comparație cu predecesorul său. Cu toate acestea, rămâne cea mai ușoară trotinetă de nivel mediu, produsă de Minimotors. Un model ușor, care oferă performanțe excepționale. Dualtron Spider 2 Limited este o trotinetă electrică de înaltă performanță care te entuziasmează de fiecare dată când mergi și este suficient de puternică pentru a te duce oriunde te hotărăști să mergi. Este durabilă, robustă și foarte dură. Datorită greutății sale reduse, rămâne ușor de transportat și servește foarte bine navetistii obișnuiți. Adică, să o cărați pe scări sau să oluați cu dvs. în tren sau autobuz este ușor de gestionat. Această "mașină" oferă confort, calitate și performanță de top pe care altfel nu le-ați fi găsit în această categorie de greutate. Aceasta este o trotinetă ideală nu doar pentru oraș, ci și pentru vizitarea naturii. Este pur și simplu un Dualtron și acest nume vorbește de la sine în lumea electromobilității!

 

 

Cadru, design și echipare

Trotineta are un design practic și o calitate perfectă a construcției pe care o veți aprecia în timpul navetei zilnice. În comparație cu predecesorul său, Dualtron Spider 2 Limited este puțin mai grea, are 26,2 kg, dar oferă mult mai mult. Motoarele duble BLDC mai puternice sunt fabricate din aliaj de aluminiu cu amestec de magneziu, rezultând o rezistență mai bună și o greutate mai mică decât aliajul de aluminiu convențional. Și mai mult la reducerea greutății, contribuie ghidonul din fibră de carbon. Noul Spider 2 Limited are porturile de încărcare pe „tija” de direcție pentru un acces mai bun la acestea. Noua caracteristică majoră este suportul pentru picioare din spate cu cârlig pentru fixarea tijei de direcție după pliere. Unitatea de control integrată în suportul pentru picioare asigură o răcire mai bună. De asemenea, în partea din spate a suportului pentru picioare se află LED-uri pentru o vizibilitate mai bună. Similar modelelor Dualtron Storm, Thunder și Victor, mecanismul de pliere a fost îmbunătățit cu o clemă dublă. Platforma nu mai este acoperită de o prindere grosieră, așa cum a fost cazul predecesorului, ci de un strat de cauciuc mai ușor de întreținut. Dualtron Spider 2 Limited este echipată cu un afișaj EYE mare și ușor de citit, fabricat de Minimotors. Afișajul arată toate datele importante, cum ar fi treapta de viteza, viteza curentă, kilometrii parcurși zilnic ( TRIP), totalul de kilometri parcurși (ODO) și nivelul actual de încărcare a bateriei. Datorită luminozității sale ridicate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Puterea trotinetei este controlată de o manetă obișnuită. Cadrul ușor este fabricat din aliaj forjat de aluminiu, material folosit în industria aerospațială (7075), iar arborii roților sunt din oțel aliat crom-molibden cu amestec de carbon (SCM440). Materialele de calitate și manopera precisă conferă acestui model rigiditatea necesară pentru a asigura siguranța utilizatorului. Suspensia elastomerică durabilă și fără întreținere, anvelopele de 10 inchi, umplute cu aer, cu cameră interioară și mânere ergonomice confortabile, toate contribuie la confortul dvs. la condus.

 

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Siguranța este întotdeauna cea mai importantă. Componentele trotinetei sunt instalate într-un cadru, care a fost proiectat pentru stabilitate maximă și confort la condus. Dualtron Spider 2 Limited este echipată cu suspensie elastomerică, făcându-vă călătoria foarte confortabilă pe orice suprafață! Acesta este un sistem de suspensie folosit la aproape fiecare model din seria Dualtron. Necesită întreținere zero și excelează în durată de viață lungă. Frânele cu disc mecanice au fost fabricate din materiale mai ușoare, dar păstrează eficiența de frânare la care te-ai aștepta de la un model Dualtron. Împreună cu frâna electrică, puteți fi sigur că veți opri întotdeauna în siguranță chiar și la viteze mai mari. Un alt element important de siguranță este ABS-ul electronic care previne blocarea roților în timpul frânării puternice. Este de la sine înțeles că siguranța necesită o iluminare adecvată. Pe lângă faptul că este elegant, acest sistem de iluminat a fost conceput în principal pentru a spori siguranța și predictibilitatea în traficul rapid din oraș. Împreună cu farurile frontale și spate cu LED standard, Dualtron Spider 2 Limited vine cu benzi LED încorporate în tija de direcție și în părțile laterale ale punții, cu care puteți schimba culorile în funcție de starea dvs. de spirit, folosind o telecomandă. Trotineta oferă opțiunea de a activa așa-numita funcție „Kick-start”, împiedicând orice pornire nedorită. Această caracteristică este utilă în special pentru utilizatorii începători. Apărătoarele sunt funcționale, datorită cărora nu trebuie să vă faceți griji că hainele se murdăresc prin stropirea cu apă, în cazul în care o ploaie neașteptată vă surprinde. Cu toate acestea, vă recomandăm să evitați apa cât mai mult posibil pentru a evita pierderea garanției din cauza daunelor cauzate de apă la componentele electrice.

 

 

Puterea și autonomia

Cu puterea maximă de 3 984 W, orice încercare eșuată de a urca un deal abrupt este de domeniul trecutului. Dualtron Spider 2 Limited are două motoare electrice BLDC fără carbon din aliaj de aluminiu cu amestec de magneziu, care vă permit să accelerați acest mic diavol la o viteză de până la 70 km/h în condiții ideale. În ceea ce privește cât de departe poate merge, mulțumită bateriei sale de 60 V care oferă o capacitate de 30 Ah, acest model nu rămâne în urmă și oferă o autonomie impresionantă de până la 100 km (în funcție de greutatea utilizatorului, de temperatura exterioară și de teren). Cu o astfel de autonomie, sunteți liber să călătoriți fără să vă faceți griji despre unde vă veți reîncărca bateria. Porturile de încărcare care susțin supraalimentarea sunt amplasate mai convenabil, în tija de direcție și sunt echipate cu capace de protecție care împiedică pătrunderea murdăriei în interior. Acumulatorul nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va funcționa mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare!

 

 

 

Utilizare și caracter practic

Dualtron Spider 2 limited este apogeul tehnologiei în categoria trotinetelor electrice ușoare, dar puternice. Este un model uimitor atât pentru navetiștii obișnuiți, cât și pentru drumeții ocazionale. Oferă un raport excelent viteză/autonomie/greutate/durabilitate. În oraș veți aprecia cu siguranță puterea fluidă și agilitatea acestui model. Nu trebuie să vă faceți griji că trotineta dvs. nu va face față unei călătorii mai lungi. Vă va plăcea șasiul foarte confortabil, pe care îl veți putea folosi atât pe drumurile pietruite, cât și pe drumurile de câmp. În ciuda greutătii mai mari decât predecesorul său, trotineta rămâne ușor portabilă, ceea ce înseamnă că o puteți lua fără probleme în interiorul unui restaurant, de exemplu. Datorită dimensiunii sale, va încăpea înportbagajul unei mașini obișnuite. Dimensiunile trotinetei în stare pliată sunt 1140 x 605 x 50 mm și 1140 x 605 x 1240 mm când este desfășurată.

 

 

 

Evaluarea noastră

În mod tradițional, modelele Dualtron sunt modele puternice, dar și voluminoase și grele. Aceasta este o problemă pentru persoanele care locuiesc la etajele superioare ale clădirilor fără lift sau pentru persoanele care călătoresc frecvent. Dualtron Spider 2 Limited este cel mai bun din punct de vedere al raportului putere/greutate/compactitate. În ceea ce privește cuplul său, nu are nimic de invidiat la trotinetele mai grele și mai mari ale seriei Dualtron. Va fi greu să găsiți pe piață un model cu două motoare care cântărește mai puțin de 26,2 kg și care oferă aproximativ 4 000 W putere. Spider 2 Limited satisface cu siguranță așteptările noastre. Este un model rapid, versatil și ne bucurăm să vă putem oferi această trotinetă grozavă. Îndeplinește specificațiile declarate de producător, având un design practic și fiind foarte sigur de condus. Te poți baza pe ea atunci când mergi pe un drum de câmp, pe un drum obișnuit cu 60 km/h sau în ritm de pieton undeva în centrul orașului. Vei radia întotdeauna de satisfacție. Dualtron Spider 2 limited este pur și simplu trotineta electrică perfect potrivită pentru oraș și nu numai.

 

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer al mărcii Dualtron pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service direct în garanție și post-garanție, care este furnizat în magazinele noastre din Praga, Brno, Bratislava și Uzhhorod. Păstrăm piese de schimb în stoc și suntem un furnizor certificat de reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest smodel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

 

Despre brand

Minimotors a fost înființată în 1999 în Pusan ​​(Busan) în Coreea de Sud. A început producția în 1999 cu motoare electrice produse în serie, a căror calitate înaltă a făcut compania faimoasă în întreaga lume. În 2010, a început să producă trotinete electrice, valorificând 10 ani de experiență în producerea acestor motoare electrice. Într-o perioadă foarte scurtă de timp, seria de trotinete Speedway a ajuns pe piață. Pentru a îmbunătăți productivitatea, Minimotors și-a mutat ulterior producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a terminat designul și a început să producă primul model electric Dualtron, numit Dualtron Ultra. Trotinetele care poartă ambele nume au fost multă vreme foarte populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume. Deși am văzut multe companii noi apărând în domeniul electromobilității, acestora le lipsește experienta acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți își abandonează în curând planurile din cauza calității scăzute a produselor lor și a lipsei de interes pe piață. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, devenind lider în domeniul electromobilității.

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
70 km/h
Viteza
26,2 kg
Greutate
3984 W
putere
100 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Suspensie față
Capacitatea de a urca un deal
Motor spate
Motor față
Frâne spate
Prietenos cu orașul
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Greutate ușoară
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
Recomandarea Max Blinker
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 26,2 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 9 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 70 km/h În așteptarea testului
Puterea de vârf 3984 W În așteptarea testului
Autonomia 100 km În așteptarea testului
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
65,32
km/h
Viteza max
2.579
wați
Puterea max
118,01
km
Autonomia totală
62,31
km
Autonomia în oraș
34,36
km
Autonomie Min
10,50
secunde
Timp până
la 100 m
19,40
secunde
Timp până
la 250 m
61,40
secunde
Timp până
la 1 km
2,46
secunde
Timp până
la 20 km/h
3,83
secunde
Timp până
la 30 km/h
1,11
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,72
secunde
Timp de
la 30 km/h
7,0
metri
Distanta
la 20 km/h
16,7
metri
Distanța
la 30 km/h
2,4
metri
Distanța de
la 20 km/h
6,4
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 65,32
0
0 10
1,28
0 10
Dualtron Spider 2 Limited 1,28
0 15
1,81
0 15
Dualtron Spider 2 Limited 1,81
0 20
2,46
0 20
Dualtron Spider 2 Limited 2,46
0 25
3,09
0 25
Dualtron Spider 2 Limited 3,09
0 30
3,83
0 30
Dualtron Spider 2 Limited 3,83
0 35
4,68
0 35
Dualtron Spider 2 Limited 4,68
0 40
5,60
0 40
Dualtron Spider 2 Limited 5,60
0 45
6,79
0 45
Dualtron Spider 2 Limited 6,79
0 50
8,43
0 50
Dualtron Spider 2 Limited 8,43
0 55
10,54
0 55
Dualtron Spider 2 Limited 10,54
0 60
13,83
0 60
Dualtron Spider 2 Limited 13,83
0 65
22,29
0 65
Dualtron Spider 2 Limited 22,29
0 65,32
22,28
0 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 22,28
10
10 15
0,53
10 15
Dualtron Spider 2 Limited 0,53
10 20
1,18
10 20
Dualtron Spider 2 Limited 1,18
10 25
1,81
10 25
Dualtron Spider 2 Limited 1,81
10 30
2,55
10 30
Dualtron Spider 2 Limited 2,55
10 35
3,40
10 35
Dualtron Spider 2 Limited 3,40
10 40
4,32
10 40
Dualtron Spider 2 Limited 4,32
10 45
5,51
10 45
Dualtron Spider 2 Limited 5,51
10 50
7,15
10 50
Dualtron Spider 2 Limited 7,15
10 55
9,26
10 55
Dualtron Spider 2 Limited 9,26
10 60
12,55
10 60
Dualtron Spider 2 Limited 12,55
10 65
21,01
10 65
Dualtron Spider 2 Limited 21,01
10 65,32
21,00
10 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 21,00
15
15 20
0,65
15 20
Dualtron Spider 2 Limited 0,65
15 25
1,28
15 25
Dualtron Spider 2 Limited 1,28
15 30
2,02
15 30
Dualtron Spider 2 Limited 2,02
15 35
2,87
15 35
Dualtron Spider 2 Limited 2,87
15 40
3,79
15 40
Dualtron Spider 2 Limited 3,79
15 45
4,98
15 45
Dualtron Spider 2 Limited 4,98
15 50
6,62
15 50
Dualtron Spider 2 Limited 6,62
15 55
8,73
15 55
Dualtron Spider 2 Limited 8,73
15 60
12,01
15 60
Dualtron Spider 2 Limited 12,01
15 65
20,48
15 65
Dualtron Spider 2 Limited 20,48
15 65,32
20,47
15 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 20,47
20
20 25
0,62
20 25
Dualtron Spider 2 Limited 0,62
20 30
1,36
20 30
Dualtron Spider 2 Limited 1,36
20 35
2,22
20 35
Dualtron Spider 2 Limited 2,22
20 40
3,14
20 40
Dualtron Spider 2 Limited 3,14
20 45
4,33
20 45
Dualtron Spider 2 Limited 4,33
20 50
5,97
20 50
Dualtron Spider 2 Limited 5,97
20 55
8,08
20 55
Dualtron Spider 2 Limited 8,08
20 60
11,36
20 60
Dualtron Spider 2 Limited 11,36
20 65
19,82
20 65
Dualtron Spider 2 Limited 19,82
20 65,32
19,81
20 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 19,81
25
25 30
0,74
25 30
Dualtron Spider 2 Limited 0,74
25 35
1,59
25 35
Dualtron Spider 2 Limited 1,59
25 40
2,51
25 40
Dualtron Spider 2 Limited 2,51
25 45
3,70
25 45
Dualtron Spider 2 Limited 3,70
25 50
5,35
25 50
Dualtron Spider 2 Limited 5,35
25 55
7,46
25 55
Dualtron Spider 2 Limited 7,46
25 60
10,74
25 60
Dualtron Spider 2 Limited 10,74
25 65
19,20
25 65
Dualtron Spider 2 Limited 19,20
25 65,32
19,19
25 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 19,19
30
30 35
0,85
30 35
Dualtron Spider 2 Limited 0,85
30 40
1,77
30 40
Dualtron Spider 2 Limited 1,77
30 45
2,96
30 45
Dualtron Spider 2 Limited 2,96
30 50
4,61
30 50
Dualtron Spider 2 Limited 4,61
30 55
6,72
30 55
Dualtron Spider 2 Limited 6,72
30 60
10,00
30 60
Dualtron Spider 2 Limited 10,00
30 65
18,46
30 65
Dualtron Spider 2 Limited 18,46
30 65,32
18,45
30 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 18,45
35
35 40
0,92
35 40
Dualtron Spider 2 Limited 0,92
35 45
2,11
35 45
Dualtron Spider 2 Limited 2,11
35 50
3,75
35 50
Dualtron Spider 2 Limited 3,75
35 55
5,86
35 55
Dualtron Spider 2 Limited 5,86
35 60
9,15
35 60
Dualtron Spider 2 Limited 9,15
35 65
17,61
35 65
Dualtron Spider 2 Limited 17,61
35 65,32
17,60
35 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 17,60
40
40 45
1,19
40 45
Dualtron Spider 2 Limited 1,19
40 50
2,83
40 50
Dualtron Spider 2 Limited 2,83
40 55
4,94
40 55
Dualtron Spider 2 Limited 4,94
40 60
8,23
40 60
Dualtron Spider 2 Limited 8,23
40 65
16,69
40 65
Dualtron Spider 2 Limited 16,69
40 65,32
16,68
40 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 16,68
45
45 50
1,64
45 50
Dualtron Spider 2 Limited 1,64
45 55
3,75
45 55
Dualtron Spider 2 Limited 3,75
45 60
7,04
45 60
Dualtron Spider 2 Limited 7,04
45 65
15,50
45 65
Dualtron Spider 2 Limited 15,50
45 65,32
15,49
45 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 15,49
50
50 55
2,11
50 55
Dualtron Spider 2 Limited 2,11
50 60
5,39
50 60
Dualtron Spider 2 Limited 5,39
50 65
13,85
50 65
Dualtron Spider 2 Limited 13,85
50 65,32
13,84
50 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 13,84
55
55 60
3,28
55 60
Dualtron Spider 2 Limited 3,28
55 65
11,74
55 65
Dualtron Spider 2 Limited 11,74
55 65,32
11,73
55 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 11,73
60
60 65
8,46
60 65
Dualtron Spider 2 Limited 8,46
60 65,32
8,45
60 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 8,45
65
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 65,32
0
0 10
1,76
0 10
Dualtron Spider 2 Limited 1,76
0 15
3,70
0 15
Dualtron Spider 2 Limited 3,70
0 20
6,96
0 20
Dualtron Spider 2 Limited 6,96
0 25
10,94
0 25
Dualtron Spider 2 Limited 10,94
0 30
16,68
0 30
Dualtron Spider 2 Limited 16,68
0 35
24,52
0 35
Dualtron Spider 2 Limited 24,52
0 40
34,21
0 40
Dualtron Spider 2 Limited 34,21
0 45
48,40
0 45
Dualtron Spider 2 Limited 48,40
0 50
70,19
0 50
Dualtron Spider 2 Limited 70,19
0 55
101,15
0 55
Dualtron Spider 2 Limited 101,15
0 60
153,95
0 60
Dualtron Spider 2 Limited 153,95
0 65
302,44
0 65
Dualtron Spider 2 Limited 302,44
0 65,32
302,24
0 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 302,24
10
10 15
1,94
10 15
Dualtron Spider 2 Limited 1,94
10 20
5,20
10 20
Dualtron Spider 2 Limited 5,20
10 25
9,18
10 25
Dualtron Spider 2 Limited 9,18
10 30
14,93
10 30
Dualtron Spider 2 Limited 14,93
10 35
22,77
10 35
Dualtron Spider 2 Limited 22,77
10 40
32,45
10 40
Dualtron Spider 2 Limited 32,45
10 45
46,65
10 45
Dualtron Spider 2 Limited 46,65
10 50
68,43
10 50
Dualtron Spider 2 Limited 68,43
10 55
99,39
10 55
Dualtron Spider 2 Limited 99,39
10 60
152,19
10 60
Dualtron Spider 2 Limited 152,19
10 65
300,68
10 65
Dualtron Spider 2 Limited 300,68
10 65,32
300,48
10 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 300,48
15
15 20
3,27
15 20
Dualtron Spider 2 Limited 3,27
15 25
7,25
15 25
Dualtron Spider 2 Limited 7,25
15 30
12,99
15 30
Dualtron Spider 2 Limited 12,99
15 35
20,83
15 35
Dualtron Spider 2 Limited 20,83
15 40
30,51
15 40
Dualtron Spider 2 Limited 30,51
15 45
44,71
15 45
Dualtron Spider 2 Limited 44,71
15 50
66,49
15 50
Dualtron Spider 2 Limited 66,49
15 55
97,46
15 55
Dualtron Spider 2 Limited 97,46
15 60
150,25
15 60
Dualtron Spider 2 Limited 150,25
15 65
298,75
15 65
Dualtron Spider 2 Limited 298,75
15 65,32
298,54
15 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 298,54
20
20 25
3,98
20 25
Dualtron Spider 2 Limited 3,98
20 30
9,72
20 30
Dualtron Spider 2 Limited 9,72
20 35
17,56
20 35
Dualtron Spider 2 Limited 17,56
20 40
27,25
20 40
Dualtron Spider 2 Limited 27,25
20 45
41,44
20 45
Dualtron Spider 2 Limited 41,44
20 50
63,23
20 50
Dualtron Spider 2 Limited 63,23
20 55
94,19
20 55
Dualtron Spider 2 Limited 94,19
20 60
146,99
20 60
Dualtron Spider 2 Limited 146,99
20 65
295,48
20 65
Dualtron Spider 2 Limited 295,48
20 65,32
295,28
20 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 295,28
25
25 30
5,74
25 30
Dualtron Spider 2 Limited 5,74
25 35
13,58
25 35
Dualtron Spider 2 Limited 13,58
25 40
23,27
25 40
Dualtron Spider 2 Limited 23,27
25 45
37,46
25 45
Dualtron Spider 2 Limited 37,46
25 50
59,25
25 50
Dualtron Spider 2 Limited 59,25
25 55
90,21
25 55
Dualtron Spider 2 Limited 90,21
25 60
143,01
25 60
Dualtron Spider 2 Limited 143,01
25 65
291,50
25 65
Dualtron Spider 2 Limited 291,50
25 65,32
291,30
25 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 291,30
30
30 35
7,84
30 35
Dualtron Spider 2 Limited 7,84
30 40
17,52
30 40
Dualtron Spider 2 Limited 17,52
30 45
31,72
30 45
Dualtron Spider 2 Limited 31,72
30 50
53,50
30 50
Dualtron Spider 2 Limited 53,50
30 55
84,47
30 55
Dualtron Spider 2 Limited 84,47
30 60
137,26
30 60
Dualtron Spider 2 Limited 137,26
30 65
285,76
30 65
Dualtron Spider 2 Limited 285,76
30 65,32
285,56
30 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 285,56
35
35 40
9,68
35 40
Dualtron Spider 2 Limited 9,68
35 45
23,88
35 45
Dualtron Spider 2 Limited 23,88
35 50
45,66
35 50
Dualtron Spider 2 Limited 45,66
35 55
76,63
35 55
Dualtron Spider 2 Limited 76,63
35 60
129,42
35 60
Dualtron Spider 2 Limited 129,42
35 65
277,92
35 65
Dualtron Spider 2 Limited 277,92
35 65,32
277,72
35 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 277,72
40
40 45
14,19
40 45
Dualtron Spider 2 Limited 14,19
40 50
35,98
40 50
Dualtron Spider 2 Limited 35,98
40 55
66,94
40 55
Dualtron Spider 2 Limited 66,94
40 60
119,74
40 60
Dualtron Spider 2 Limited 119,74
40 65
268,23
40 65
Dualtron Spider 2 Limited 268,23
40 65,32
268,03
40 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 268,03
45
45 50
21,79
45 50
Dualtron Spider 2 Limited 21,79
45 55
52,75
45 55
Dualtron Spider 2 Limited 52,75
45 60
105,55
45 60
Dualtron Spider 2 Limited 105,55
45 65
254,04
45 65
Dualtron Spider 2 Limited 254,04
45 65,32
253,84
45 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 253,84
50
50 55
30,96
50 55
Dualtron Spider 2 Limited 30,96
50 60
83,76
50 60
Dualtron Spider 2 Limited 83,76
50 65
232,25
50 65
Dualtron Spider 2 Limited 232,25
50 65,32
232,05
50 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 232,05
55
55 60
52,80
55 60
Dualtron Spider 2 Limited 52,80
55 65
201,29
55 65
Dualtron Spider 2 Limited 201,29
55 65,32
201,09
55 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 201,09
60
60 65
148,49
60 65
Dualtron Spider 2 Limited 148,49
60 65,32
148,29
60 65,32
Dualtron Spider 2 Limited 148,29
65
Timpi de frânare
60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
65,32
65,32 60
0,23
65,32 60
Dualtron Spider 2 Limited 0,23
65,32 55
0,50
65,32 55
Dualtron Spider 2 Limited 0,50
65,32 50
0,78
65,32 50
Dualtron Spider 2 Limited 0,78
65,32 45
1,04
65,32 45
Dualtron Spider 2 Limited 1,04
65,32 40
1,31
65,32 40
Dualtron Spider 2 Limited 1,31
65,32 35
1,59
65,32 35
Dualtron Spider 2 Limited 1,59
65,32 30
1,86
65,32 30
Dualtron Spider 2 Limited 1,86
65,32 25
2,18
65,32 25
Dualtron Spider 2 Limited 2,18
65,32 20
2,47
65,32 20
Dualtron Spider 2 Limited 2,47
65,32 15
2,73
65,32 15
Dualtron Spider 2 Limited 2,73
65,32 10
2,99
65,32 10
Dualtron Spider 2 Limited 2,99
65,32 0
3,58
65,32 0
Dualtron Spider 2 Limited 3,58
60
60 55
0,27
60 55
Dualtron Spider 2 Limited 0,27
60 50
0,55
60 50
Dualtron Spider 2 Limited 0,55
60 45
0,81
60 45
Dualtron Spider 2 Limited 0,81
60 40
1,08
60 40
Dualtron Spider 2 Limited 1,08
60 35
1,36
60 35
Dualtron Spider 2 Limited 1,36
60 30
1,63
60 30
Dualtron Spider 2 Limited 1,63
60 25
1,95
60 25
Dualtron Spider 2 Limited 1,95
60 20
2,24
60 20
Dualtron Spider 2 Limited 2,24
60 15
2,50
60 15
Dualtron Spider 2 Limited 2,50
60 10
2,76
60 10
Dualtron Spider 2 Limited 2,76
60 0
3,35
60 0
Dualtron Spider 2 Limited 3,35
55
55 50
0,28
55 50
Dualtron Spider 2 Limited 0,28
55 45
0,54
55 45
Dualtron Spider 2 Limited 0,54
55 40
0,81
55 40
Dualtron Spider 2 Limited 0,81
55 35
1,09
55 35
Dualtron Spider 2 Limited 1,09
55 30
1,36
55 30
Dualtron Spider 2 Limited 1,36
55 25
1,68
55 25
Dualtron Spider 2 Limited 1,68
55 20
1,97
55 20
Dualtron Spider 2 Limited 1,97
55 15
2,23
55 15
Dualtron Spider 2 Limited 2,23
55 10
2,49
55 10
Dualtron Spider 2 Limited 2,49
55 0
3,08
55 0
Dualtron Spider 2 Limited 3,08
50
50 45
0,26
50 45
Dualtron Spider 2 Limited 0,26
50 40
0,53
50 40
Dualtron Spider 2 Limited 0,53
50 35
0,80
50 35
Dualtron Spider 2 Limited 0,80
50 30
1,08
50 30
Dualtron Spider 2 Limited 1,08
50 25
1,40
50 25
Dualtron Spider 2 Limited 1,40
50 20
1,69
50 20
Dualtron Spider 2 Limited 1,69
50 15
1,95
50 15
Dualtron Spider 2 Limited 1,95
50 10
2,21
50 10
Dualtron Spider 2 Limited 2,21
50 0
2,80
50 0
Dualtron Spider 2 Limited 2,80
45
45 40
0,27
45 40
Dualtron Spider 2 Limited 0,27
45 35
0,55
45 35
Dualtron Spider 2 Limited 0,55
45 30
0,82
45 30
Dualtron Spider 2 Limited 0,82
45 25
1,14
45 25
Dualtron Spider 2 Limited 1,14
45 20
1,43
45 20
Dualtron Spider 2 Limited 1,43
45 15
1,69
45 15
Dualtron Spider 2 Limited 1,69
45 10
1,95
45 10
Dualtron Spider 2 Limited 1,95
45 0
2,54
45 0
Dualtron Spider 2 Limited 2,54
40
40 35
0,28
40 35
Dualtron Spider 2 Limited 0,28
40 30
0,55
40 30
Dualtron Spider 2 Limited 0,55
40 25
0,87
40 25
Dualtron Spider 2 Limited 0,87
40 20
1,16
40 20
Dualtron Spider 2 Limited 1,16
40 15
1,42
40 15
Dualtron Spider 2 Limited 1,42
40 10
1,68
40 10
Dualtron Spider 2 Limited 1,68
40 0
2,27
40 0
Dualtron Spider 2 Limited 2,27
35
35 30
0,27
35 30
Dualtron Spider 2 Limited 0,27
35 25
0,60
35 25
Dualtron Spider 2 Limited 0,60
35 20
0,88
35 20
Dualtron Spider 2 Limited 0,88
35 15
1,14
35 15
Dualtron Spider 2 Limited 1,14
35 10
1,40
35 10
Dualtron Spider 2 Limited 1,40
35 0
1,99
35 0
Dualtron Spider 2 Limited 1,99
30
30 25
0,32
30 25
Dualtron Spider 2 Limited 0,32
30 20
0,61
30 20
Dualtron Spider 2 Limited 0,61
30 15
0,87
30 15
Dualtron Spider 2 Limited 0,87
30 10
1,13
30 10
Dualtron Spider 2 Limited 1,13
30 0
1,72
30 0
Dualtron Spider 2 Limited 1,72
25
25 20
0,29
25 20
Dualtron Spider 2 Limited 0,29
25 15
0,55
25 15
Dualtron Spider 2 Limited 0,55
25 10
0,81
25 10
Dualtron Spider 2 Limited 0,81
25 0
1,40
25 0
Dualtron Spider 2 Limited 1,40
20
20 15
0,26
20 15
Dualtron Spider 2 Limited 0,26
20 10
0,52
20 10
Dualtron Spider 2 Limited 0,52
20 0
1,11
20 0
Dualtron Spider 2 Limited 1,11
15
15 10
0,26
15 10
Dualtron Spider 2 Limited 0,26
15 0
0,85
15 0
Dualtron Spider 2 Limited 0,85
10
10 0
0,59
10 0
Dualtron Spider 2 Limited 0,59
Distanțe la frânare
60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
65,32
65,32 60
3,90
65,32 60
Dualtron Spider 2 Limited 3,90
65,32 55
8,10
65,32 55
Dualtron Spider 2 Limited 8,10
65,32 50
12,15
65,32 50
Dualtron Spider 2 Limited 12,15
65,32 45
15,48
65,32 45
Dualtron Spider 2 Limited 15,48
65,32 40
18,55
65,32 40
Dualtron Spider 2 Limited 18,55
65,32 35
21,36
65,32 35
Dualtron Spider 2 Limited 21,36
65,32 30
23,77
65,32 30
Dualtron Spider 2 Limited 23,77
65,32 25
26,13
65,32 25
Dualtron Spider 2 Limited 26,13
65,32 20
27,82
65,32 20
Dualtron Spider 2 Limited 27,82
65,32 15
28,99
65,32 15
Dualtron Spider 2 Limited 28,99
65,32 10
29,80
65,32 10
Dualtron Spider 2 Limited 29,80
65,32 0
30,20
65,32 0
Dualtron Spider 2 Limited 30,20
60
60 55
4,20
60 55
Dualtron Spider 2 Limited 4,20
60 50
8,25
60 50
Dualtron Spider 2 Limited 8,25
60 45
11,58
60 45
Dualtron Spider 2 Limited 11,58
60 40
14,65
60 40
Dualtron Spider 2 Limited 14,65
60 35
17,46
60 35
Dualtron Spider 2 Limited 17,46
60 30
19,87
60 30
Dualtron Spider 2 Limited 19,87
60 25
22,23
60 25
Dualtron Spider 2 Limited 22,23
60 20
23,92
60 20
Dualtron Spider 2 Limited 23,92
60 15
25,09
60 15
Dualtron Spider 2 Limited 25,09
60 10
25,90
60 10
Dualtron Spider 2 Limited 25,90
60 0
26,30
60 0
Dualtron Spider 2 Limited 26,30
55
55 50
4,05
55 50
Dualtron Spider 2 Limited 4,05
55 45
7,37
55 45
Dualtron Spider 2 Limited 7,37
55 40
10,44
55 40
Dualtron Spider 2 Limited 10,44
55 35
13,26
55 35
Dualtron Spider 2 Limited 13,26
55 30
15,67
55 30
Dualtron Spider 2 Limited 15,67
55 25
18,03
55 25
Dualtron Spider 2 Limited 18,03
55 20
19,72
55 20
Dualtron Spider 2 Limited 19,72
55 15
20,89
55 15
Dualtron Spider 2 Limited 20,89
55 10
21,70
55 10
Dualtron Spider 2 Limited 21,70
55 0
22,10
55 0
Dualtron Spider 2 Limited 22,10
50
50 45
3,32
50 45
Dualtron Spider 2 Limited 3,32
50 40
6,39
50 40
Dualtron Spider 2 Limited 6,39
50 35
9,21
50 35
Dualtron Spider 2 Limited 9,21
50 30
11,61
50 30
Dualtron Spider 2 Limited 11,61
50 25
13,98
50 25
Dualtron Spider 2 Limited 13,98
50 20
15,67
50 20
Dualtron Spider 2 Limited 15,67
50 15
16,84
50 15
Dualtron Spider 2 Limited 16,84
50 10
17,65
50 10
Dualtron Spider 2 Limited 17,65
50 0
18,05
50 0
Dualtron Spider 2 Limited 18,05
45
45 40
3,07
45 40
Dualtron Spider 2 Limited 3,07
45 35
5,89
45 35
Dualtron Spider 2 Limited 5,89
45 30
8,29
45 30
Dualtron Spider 2 Limited 8,29
45 25
10,65
45 25
Dualtron Spider 2 Limited 10,65
45 20
12,35
45 20
Dualtron Spider 2 Limited 12,35
45 15
13,51
45 15
Dualtron Spider 2 Limited 13,51
45 10
14,33
45 10
Dualtron Spider 2 Limited 14,33
45 0
14,72
45 0
Dualtron Spider 2 Limited 14,72
40
40 35
2,82
40 35
Dualtron Spider 2 Limited 2,82
40 30
5,22
40 30
Dualtron Spider 2 Limited 5,22
40 25
7,58
40 25
Dualtron Spider 2 Limited 7,58
40 20
9,27
40 20
Dualtron Spider 2 Limited 9,27
40 15
10,44
40 15
Dualtron Spider 2 Limited 10,44
40 10
11,25
40 10
Dualtron Spider 2 Limited 11,25
40 0
11,65
40 0
Dualtron Spider 2 Limited 11,65
35
35 30
2,40
35 30
Dualtron Spider 2 Limited 2,40
35 25
4,76
35 25
Dualtron Spider 2 Limited 4,76
35 20
6,46
35 20
Dualtron Spider 2 Limited 6,46
35 15
7,63
35 15
Dualtron Spider 2 Limited 7,63
35 10
8,44
35 10
Dualtron Spider 2 Limited 8,44
35 0
8,84
35 0
Dualtron Spider 2 Limited 8,84
30
30 25
2,36
30 25
Dualtron Spider 2 Limited 2,36
30 20
4,05
30 20
Dualtron Spider 2 Limited 4,05
30 15
5,22
30 15
Dualtron Spider 2 Limited 5,22
30 10
6,03
30 10
Dualtron Spider 2 Limited 6,03
30 0
6,43
30 0
Dualtron Spider 2 Limited 6,43
25
25 20
1,69
25 20
Dualtron Spider 2 Limited 1,69
25 15
2,86
25 15
Dualtron Spider 2 Limited 2,86
25 10
3,67
25 10
Dualtron Spider 2 Limited 3,67
25 0
4,07
25 0
Dualtron Spider 2 Limited 4,07
20
20 15
1,17
20 15
Dualtron Spider 2 Limited 1,17
20 10
1,98
20 10
Dualtron Spider 2 Limited 1,98
20 0
2,38
20 0
Dualtron Spider 2 Limited 2,38
15
15 10
0,81
15 10
Dualtron Spider 2 Limited 0,81
15 0
1,21
15 0
Dualtron Spider 2 Limited 1,21
10
10 0
0,40
10 0
Dualtron Spider 2 Limited 0,40

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 60 V  
      Capacitatea bateriei 30 Ah  
      Energia bateriei 1800 Wh  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul da  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc mecanic  
      Frâna spate disc mecanic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 10"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 10"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față basculant cu elastomer  
      Suspensia spate basculant cu elastomer  
      Ușoară față și spate  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

DTR.ESCSPDR2

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile