Dualtron Thunder 3

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă

Dualtron Thunder 3

Produs nou

Noul succesor al familiei Dualtron Thunder depășește așteptările dumneavoastră cu puterea extremă de 10800 W. Viteza maximă de 100 km/h și autonomia de 170 km, cuplată cu suspensie din elastomer perfect reglată, va face călătoria plăcută în orice situatie. Însă, Dualtron Thunder 3 merge mai departe. Lumini mai puternice, rezistență la apă, platforma mai mare și afișajul Bluetooth EY4 nou-nouț – acestea sunt doar câteva îmbunătățiri față de versiunea anterioară.

Preț cu TVA

25 287,50 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

După cum probabil bănuiți deja, Dualtron Thunder 3 se plasează printre cele mai puternice trotinete de pe piață. Datorită celor două motoare electrice mai mari, aceasta oferă o putere totală de 10 800 W, o viteză maximă de 100 km/h și o autonomie incredibilă de 170 km. Însă, cele mai mari schimbări sunt echipamentele modernizate. Thunder 3 vine cu rezistență la apă IPX5, afișaj EY4 compatibil Bluetooth, cu un aspect mai bun și faruri LED frontale mai puternice. Aceste schimbări îi consolidează și mai mult poziția în topul absolut pe lista celor mai bune trotinete de pe piață.

 

 

 

 

Cadru, design și echipare

Ca toate generațiile Dualtron Thunder, cea mai recentă versiune a acestui model oferă un design practic și o calitate perfectă a construcției, pe care le veți aprecia în timpul călătoriilor zilnice. În ceea ce privește cadrul, producătorul continuă să se bazeze pe aluminiu 6082-T6 pentru durabilitate și siguranță maximă. Însă cadrul vine cu dimensiuni mai mari în comparație cu generația anterioară. Cu lungimea sa de 127 cm, înălțimea de 135,5 cm și ghidonul de 70 cm lățime, poți fi sigur de o controlabilitate și mai bună. Pe lângă caroseria mărită, Dualtron Thunder 3 are tija de direcție întărită și un sistem de pliere în 3 puncte mai durabil. În ciuda faptului că este mărit, ghidonul rămâne pliabil, ceea ce simplifică foarte mult depozitarea și transportul trotinetei. Detaliile îmbunătățite ale caroseriei includ suprafața extinsă, integral din cauciuc, apărătoarea de noroi și designul nou al capacului motorului. A fost adăugat și un suport pentru plăcuța de înmatriculare. Una dintre cele mai izbitoare părți modernizate este ecranul EY4. În comparație cu generația anterioară, este mai mare și mai rafinat grafic. Acum oferă rezistență la apă IPX7 și conectivitate Bluetooth.

 

 

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Scopul seriei de modele Thunder este de a oferi clienților calitate și tehnologie de primă clasă și fără compromisuri – a treia generație nu face excepție. Conform tradiției, folosește o suspensie din elastomer atât în față, cât și în spate, care asigură confortul călătoriei. Acesta este un sistem de suspensie folosit de acest producător la aproape fiecare model din seria Dualtron. Dacă considerați că rigiditatea suspensiei nu vă place, o puteți ajusta cu ușurință în trei pași sau puteți alege dintre alte cinci cartușe care oferă o rigiditate diferită a elastomerului. Acest tip de suspensie nu necesită deloc întreținere și excelează prin fiabilitate ridicată. Combinat cu anvelopele fără cameră extra-late de 11 inchi, vă va oferi o călătorie lină. Roțile fără cameră reduc în mod semnificativ riscul de a perfora cauciucul și permit reparații simple în cazul deteriorării anvelopei. Anvelopele sunt ușor de înlocuit datorită structurii modulare a roților. În ceea ce privește siguranța, vă puteți baza pe eficiența celor două frâne hidraulice NUTT cu 4 pistoane, cu răcire integrată și un diametru de 160 mm. Puterea lor de frânare este sporită și mai mult de etrierul inovator, cu dublă acțiune. În combinație cu frâna electronică, poți fi sigur că vei frâna întotdeauna până la oprire în siguranță de la orice viteză. Un alt element important de siguranță este ABS electronic care previne blocarea roților la frânarea puternică. Cum ar putea exista siguranță fără lumini adecvate? Spre deosebire de predecesorul său, Dualtron Thunder 3 are două faruri foarte puternice pe tija de direcție, care sunt completate cu lumini LED în platformă. De asemenea, sunt prezente luminile spate și luminile de direcție, inclusiv banda LED de frână pe partea înălțată a platformei. Combinate, vă fac mai vizibil și mai sigur în mediul urban, în special în condiții de vizibilitate redusă. Trotineta oferă, de asemenea, opțiunea de a activa așa-numita funcție „Kick-start”, prevenind orice pornire nedorită. Puteți reduce puterea brutală a trotinetei prin oprirea motorului din față sau selectând o treaptă inferioară prin intermediul controlerului multifuncțional.

 

 

Puterea și autonomia

Nu există nicio îndoială că Dualtron Thunder 3 se numără printre trotinetele care oferă cele mai extreme performanțe. Dacă, cumva, performanța versiunilor anterioare, care depășeau 10 kW, nu ți-a fost de ajuns, a a treia generație oferă o putere de 10 800 W. Producătorul a mărit cu 10 mm magneții din cele două motoare MAX BLDC, permițând trotinetei să stăpânească condiții și mai dificile de off-road. Adăugați la toate acestea bateria LG M50 72 V, 40 Ah care vă oferă o autonomie uimitoare de 170 km și aveți o trotinetă pe care veți dori să o conduceți tot timpul. Odată ce aventura s-a încheiat, poți încărca trotineta prin două porturi, plus unul care acceptă încărcare rapidă. Toate porturile sunt protejate de capace care împiedică pătrunderea murdăriei în interior. Producătorul a introdus bateria lui Dualtron Thunder 3 într-o carcasă de oțel acoperită cu vopsea pulbere, ceea ce o face și mai rezistentă la efectele meteorologice. Combinat cu două unități de control fabricate de Minimotors și care oferă opțiunea de putere suplimentară pentru depășire, trotineta permite utilizatorilor să circule la viteze de până la 100 km/h (în funcție de greutatea utilizatorului, de temperatura exterioară și de teren).

 

 

Utilizare și caracter practic

Caroseria rigidă și performanța brutală fac ca această trotinetă să fie un model cu adevărat versatil. Datorită motorului său 2x2, Dualtron Thunder 3 se descurcă pe terenuri off-road și chiar și la o urcare foarte abruptă. Vei adora șasiul foarte confortabil, pe care îl vei putea folosi atât pe drumurile pietruite cât și pe drumurile de câmp. Cu toate acestea, cadrul mai robust și mai mare influențează negativ greutatea lui Thunder 3. În ciuda versatilității trotinetei, greutatea sa de aproximativ 57 kg poate fi un factor limitativ pentru unii utilizatori. Caroseria robustă provoacă și o compactitate slabă, așa că va fi mai problematic să o iei cu tine în interiorul unui restaurant. În schimb, va trebui să o lăsați afară, ca pe o bicicletă. Poate încapea în portbagajul unei mașini obișnuite, dar nu vă așteptați să rămână mult spațiu pentru bagaje. Cu toate acestea, rămâne unul dintre cele mai bune și mai populare modele din lume. Acest lucru este valabil deoarece întregul cadru oferă rezistență la apă, certificat IPX5.

 

 

 

Evaluarea noastră

Thunder 3 demonstrează că a treia generație a acestui model Dualtron are multe de oferit datorită modernizării și echipamentelor și mai bune. Totul – motorul, bateria, echipamentul, durabilitatea și calitatea trotinetei – a fost reproiectat de producător. Toate acestea fac ca această trotinetă electrică să fie cu adevărat în topul ofertei. Cu puterea sa brutală, natura acestui model se va bucura mai ales de adevărații entuziaști care iubesc să conducă cele mai puternice modele. O recomandăm cu siguranță utilizatorilor care au parcurs câteva sute de kilometri cu trotinete electrice. Trotineta îndeplinește specificațiile declarate de producător, având un design practic și frumos, precum și o calitate superioară și sigură a construcției. Poți conta pe ea în orice situație. Nu te vei plictisi de ea, nici măcar după mulți ani de utilizare. Mersul pe ea va fi întotdeauna o experiență incredibilă.

 

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer al mărcii Dualtron pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este efectuat în sucursalele noastre. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp datorită contactelor noastre directe cu producatorul. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecțiuni și diagnosticări mai complexe.

 

 

Despre brand

Minimotors este cunoscut la nivel mondial ca unul dintre cei mai buni și mai de încredere producători de trotinete electrice.A fost înființată în 1999 în Pusan (Busan) în Coreea de Sud. La scurt timp după înființare, compania a devenit faimoasă pentru motoarele electrice produse în serie. În 2010, a inițiat dezvoltarea și producția de trotinete electrice ca o alternativă excelentă de mobilitate personală la vehiculele cu motor pe benzină. În același an, a lansat pe piață seria sa de trotinete electrice Speedway. Datorită cererii mari și a necesității care a rezultat de a stimula producția, Minimotors și-a mutat producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a finalizat designul și a început să producă noul tip de trotinetă electrică, numit Dualtron Ultra. Văzând succesul său uriaș, compania a continuat să dezvolte și să producă alte modele și serii de modele. În prezent, compania oferă seriile de modele Dualtron, Speedway și Futecher, care sunt populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume, legând indisolubil marca Minimotors de trotinetele electrice. Deși multe companii noi continuă să apară în domeniul electromobilității, le lipsește experiența acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți își abandonează în curând planurile din cauza calității scăzute a produselor lor și a lipsei de interes care rezultă pe piață. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, făcând-o lider în domeniul electromobilității.

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
100 km/h
Viteza
57,4 kg
Greutate
10800 W
putere
170 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Putere maximă
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Pliere bună
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 57,4 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 26 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 100 km/h În așteptarea testului
Putere 5000 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 10800 W În așteptarea testului
Autonomia 170 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 127 cm  
      Înălţime 135,5 cm  
      Lăţime 70 cm  
      Lungime pliată 127 cm  
      Înălțime pliată 59 cm  
      Lățimea pliată 32 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei LG M50 LT Cells  
      Voltajul bateriei 72 V  
      Capacitatea bateriei 40 Ah  
      Energia bateriei 2880 Wh  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Limitator de viteză da  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față frână hidraulică / etrier cu 4 pistoane  
      Frâna spate frână hidraulică / etrier cu 4 pistoane  
      Tip roată față fără cameră  
      Diametrul roții față 11"  
      Tip roată spate fără cameră  
      Diametrul roții spate 11"  
      Suspensia față cartușe din cauciuc elastomer  
      Suspensia spate cartușe din cauciuc elastomer  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

MMRS.ESC.DT.THND.3

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile