Dualtron Victor Luxury Plus

-15%
Foarte
confortabilă

Foarte
confortabilă

Dualtron Victor Luxury Plus

Produs nou

Mai mare, mai puternică, cu o autonomie mai mare și mai bine echipată. Adăugați la toate acestea soluții dovedite în timp pentru confort și siguranță maxime și obțineți rețeta pentru o trotinetă electrică cu adevărat excepțională. Dualtron Victor Luxury Plus este cu siguranță acest tip de trotinetă.

Preț vechi Preț redus

16 154,25 leiTVA inclus

13 754,25 leiTVA inclus

- 15%

- +

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

Cum să transformi o trotinetă electrică universală care aparține unui grup mic a celor mai bune trotinete într-o versiune și mai bună? Minimotors a răspuns acestei provocări în felul lor unic – faceți cunoștință cu Dualtron Victor Luxury Plus. În comparație cu versiunea de bază, este cu 6 cm mai lungă și mai înaltă, mai puternica și are o autonomie mai mare datorită unei baterii mai mari. Dar acestea nu sunt toate îmbunătățirile pe care acest model le are de oferit, extinzând și mai mult spectrul potențialilor săi utilizatori.

 

Cadru, design și echipare

Cu îmbunătățirile sale, Dualtron Victor Luxury Plus urmărește senzația și mai intensă de a conduce rapid. Cea mai extremă versiune a acestui model a crescut atât în lungime, cât și în înălțime în comparație cu versiunea sa de bază. Însă, nu îi lipsesc designul practic și detaliile unei manopera de primă clasă. Imediat după ce vor păși pe modelul Luxury Pro, noii proprietari vor recunoaște o diferență fundamentală față de versiunea de bază. Este echipată cu o punte care a fost făcută mai lungă cu 6 cm și se termină cu o treaptă ridicată. Tija de direcție a fost extinsă și cu 6 cm, făcând din Dualtron Victor Luxury Plus o mașină construită pentru un stil de condus și mai agresiv. Versiunea mai mare vine cu dimensiuni generale de 117x61x130 cm (lungime, lățime, înălțime) și o greutate de 37,4 kg. Poate susține până la 120 kg. De la modelul său de bază, moștenește suprafață din cauciuc și părțile laterale iluminate ale punții. Gindonul pliabil și cadrul din aluminiu 6082-T6 folosit în industria aeronautică au rămas aceleași. Dualtron Victor Luxury Plus a moștenit, de asemenea, panoul EYE mare și ușor de citit care afișează toate datele importante pentru utilizator, cum ar fi viteza, kilometri zilnici parcurși (TRIP), kilometri totali parcurși (ODO), precum și nivelul actual al bateriei. Comenzile de pe ghidon pot fi folosite și pentru a seta controlul vitezei de croazieră sau comutați între trei moduri de condus.

 

 

Siguranța și calitatea călătoriei

De ce să schimbăm ceva care funcționează? Asta s-au întrebat designerii de la Minimotors și astfel, Dualtron Victor Luxury Pro folosește suspensia din elastomer care nu necesită întreținere în față și în spate. O puteți ajusta în funcție de preferințele dvs. utilizând 5 cartușe de cauciuc de diferite grade ale rigidități. Frânele folosesc, de asemenea, un design dovedit. Cu două frâne hidraulice ZOOM de 140 mm, frână regenerativă electronică și eABS, poți fi sigur că vei frâna întotdeauna în siguranță și în timp util până la oprire de la orice viteză. Anvelopele gonflabile de 10 inchi cu zona de contact extinsă cu 5 mm contribuie și mai mult la confortul dvs.. Lămpile au fost îmbunătățite. În față, veți găsi o lumină dublă mai strălucitoare, iar în spate lumina de frână este acum completată cu semnalizatoare și elemente reflectorizante de-a lungul întregului cadru al trotinetei. Claxonul, care nu a fost prezentat în versiunea de bază, îmbunătățește și mai mult siguranța rutieră.

 

 

 

Puterea și autonomia

Motoarele au fost îmbunătățite pentru cea mai înaltă configurație a seriei de trotinete Victor. Acum, cele două motoare MAX BLDC sunt capabile să producă o putere de vârf de până la 4300 W, ceea ce este suficient pentru a cuceri dealuri abrupte și pentru o viteză maximă pe o suprafață plană de până la 85 km/h. O astfel de performanță necesită o alimentare adecvată cu energie, motiv pentru care Minimotors a echipat modelul Luxury Pro cu o baterie LG de 35 Ah, cu 21 700 de celule și care funcționează la 60 V. Acest lucru a îmbunătățit semnificativ autonomia, ajungând acum până la 120 km (în condiții ideale). Când, după o lungă perioadă de timp, trotineta trebuie în sfârșit conectată la încărcător, aveți la dispoziție două porturi de încărcare care acceptă încărcarea rapidă. Trotineta are, de asemenea, un al treilea port care este destinat pentru conectarea bateriei externe. Două încărcătoare rapide de 6,5 A pot încărca bateria în 5-6 ore.

 

 

Evaluarea noastră

Când luați o trotinetă care se numără printre cele mai bune modele din clasa sa, eliminați toate deficiențele minore cunoscute și îmbunătățiți cadrul, echiparea și performanța, lucrurile pur și simplu nu pot merge prost. Exact așa simțim despre Dualtron Victor Luxury Plus. Cu dimensiunile crescute atât în lungime, cât și în înălțime și performanțele mai bune și bateria mai mare instalată, capacitățile sale au fost extinse semnificativ, în special pentru fanii călătoriilor rapide și lungi. Această trotinetă și-a păstrat caracterul universal, o puteți folosi zilnic fără probleme. Putem spune doar că cei de la Minimotors au făcut încă o dată o treabă excelentă. Nu avem nicio îndoială că veți fi de acord cu noi odată ce veți testa Dualtron Victor Luxury Plus.

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer autorizat al mărcii Dualtron în Cehia, Slovacia și alte țări. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat la sucursalele noastre. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp datorită contactelor noastre directe cu producatorul. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecțiuni și diagnosticări mai complexe.

 

 

Despre brand

Minimotors este cunoscut la nivel global ca unul dintre cei mai buni și mai de încredere producători de trotinete electrice. Compania a fost înființat în 1999 în Pusan (Busan) în Coreea de Sud. La scurt timp după înființare, compania a devenit faimoasă pentru motoarele electrice produse în serie. În 2010, a inițiat dezvoltarea și fabricarea trotinetelor electrice ca o alternativă excelentă de mobilitate personală la vehiculele cu motor pe benzină. În același an, a lansat pe piață seria de trotinete electrice Speedway. Datorită cererii mari și a necesității care a rezultat de a stimula producția, Minimotors și-a mutat producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a finalizat designul și a început să producă noul tip de trotinetă electrică numită Dualtron Ultra. Văzând succesul său uriaș, compania a continuat să dezvolte și să producă alte modele și serii de modele. În prezent, compania oferă seriile de modele Dualtron, Speedway și Futecher care sunt populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume, legând indisolubil marca Minimotors de trotinetele electrice. Deși multe companii noi continuă să apară în domeniul electromobilității, le lipsește experiența acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți își abandonează în curând planurile din cauza calității scăzute a produselor lor și a lipsei de interes pe piață care rezultă. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, făcând-o lider în domeniul electromobilității.

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
85 km/h
Viteza
37,4 kg
Greutate
2000 W
putere
120 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Pliere bună
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 37,4 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 25 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 85 km/h În așteptarea testului
Putere 2000 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 4300 W În așteptarea testului
Autonomia 120 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 117 cm  
      Înălţime 130 cm  
      Lăţime 61 cm  
      Lungime pliată 117 cm  
      Înălțime pliată 56 cm  
      Lățimea pliată 28 cm  
      Tipul motorului BLDC Dual Hub Motor  
      Tipul bateriei LG 21700  
      Voltajul bateriei 60 V  
      Capacitatea bateriei 35 Ah  
      Energia bateriei 2100 Wh  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față frână hidraulică (Zoom) + ABS electric  
      Frâna spate frână hidraulică (Zoom) + ABS electric  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 10"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 10"  
      Suspensie față și spate  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

DTR.ESCVCTR.LUX.PLUS

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile