Mukuta 9 Plus

Foarte
confortabilă
Putere
mare

Foarte
confortabilă
Putere
mare

Mukuta 9 Plus

Produs nou

Trotineta versatilă Mukuta 9 Plus extinde gama de noi modele Mukuta pentru sezonul 2023. Este plină de gadget-uri practice pentru utilizarea zilnică, dar cu un plus de performanță, confort și siguranță. Acesta este motivul pentru care Mukuta 9 Plus a făcut o astfel de intrare în categoria trotinetelor de drum excelent echipate.

Preț cu TVA

7 665,58 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
La cerere
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

Deși este o trotinetă de oraș prin natură, are o echipare care le permite utilizatorilor să se aventureze pe teren fără griji. Există doar câteva modele de 8 inchi pe piață care combină o variabilitate comparabilă a focalizării cu caracteristici moderne și premium ale echipamentelor. Aceasta este povestea noului model Mukuta 9 Plus care, spre deosebire de versiunea standard 9, dublează puterea la 1600 W. Se deosebește de modelul de bază prin faptul că are două motoare, cauciucuri off-road și finisaj atrăgător, auriu-negru. De asemenea, vine cu suspensie cu torsiune, o serie de caracteristici de siguranță, precum și capacitatea de a rula rapid și pe distanțe lungi. La urma urmei, viteza maximă de 48 km/h și autonomia de 70 km vorbesc de la sine.

 

 

Puterea și autonomia

Deși are o dimensiune a roților care o clasifică mai degrabă drept trotinetă urbană, Mukuta 9 Plus demonstrează cu ușurință că poate face mult mai mult decât atât. Cum? Mulțumită celor două motoare fără perii care oferă o ieșire combinată de 1600 W. Motiv pentru care cucerește dealuri cu o înclinare de 25° fără nici cea mai mică problemă. După ce rotiți jumătate de mâner, ca la o motocicletă, Mukuta 9 Plus începe să accelereze pe o suprafață plană până la viteza maximă de 48 km/h.

Controlul dual de 48 V, 24 A al lui Mukuta 9 Plus vă asigură că puteți părăsi drumul principal pe poteci cu praf, fără să vă faceți griji că pierdeți din putere. Cu toate acestea, această putere trebuie alimentată în mod adecvat cu energie, iar această sarcină revine bateriei Li-ion de 48 V care oferă o capacitate de 15,6 Ah și o energie de 835 Wh. În condiții normale, capacitatea bateriei rezistă pentru călătorii lungi de 70 km. Bateria este unică prin opțiunea sa ușor de schimbat. Există un mâner chiar în punte și, după eliberarea suporturilor, această baterie poate fi îndepărtată cu ușurință și înlocuită cu una complet încărcată. Desigur, puteți încărca bateria într-un mod standard prin două porturi situate în partea de sus a platformei și durează 8,5 ore pentru a o încărca complet când utilizați un încărcător sau 4,5 ore cu două încărcătoare.

 

 

Cadru, design și echipare

Versatilitatea lui Mukuta 9 Plus se datorează în mare parte cadrului său din aluminiu folosit și în industria aeronautică care îmbunătățește rigiditatea și durabilitatea trotinetei. Puntea formează cea mai mare parte a caroseriei trotinetei, fiind terminată cu o secțiune ridicată în spate . Fiind o trotinetă potrivită pentru toate tipurile de drumuri, puntea este suficient de lată și acoperită cu un covoraș antiderapant. Cadrul continuă cu tija de direcție către rabatabilă patentată. Se simte robust, motiv pentru care nu veți simți nicio balansare a tijei de direcție chiar și atunci când mergeți în afara drumului. Pentru a o plia, trebuie doar să slăbiți maneta unică și să atașați ghidonul pliat pe partea ridicată a punții.

Partea superioară a coloanei de direcție este dominată de ghidonele pliabile cu lățime de 67,5 cm. În centrul lor se află un panou LCD de 4,5 inchi care arată toate datele de călătorie și opțiunile de setare bine aranjate grafic. Pentru a „porni” trotineta, pur și simplu plasați cipul NFC aproape de partea de sus a afișajului. Mâna stângă controlează comutatorul motorului, permițându-vă să călătoriți în modul eco cu un singur motor activ sau să utilizați puterea maximă combinată a ambelor motoare. Unicitatea Mukuta 9 Plus este subliniată și mai mult de designul său de culoare. Combinația de culoare neagră și aurie subliniază faptul că mergi cu o trotinetă cu adevărat extraordinară.

 

Siguranța și comfortul

Mukuta 9 Plus oferă noilor săi proprietari o experiență cu adevărat confortabilă și fără griji. Vine cu echipamente multiple și elemente de design care pur și simplu evocă acest sentiment. Unul dintre aceste elemente este suspensia cu torsiune din față și din spate cu rigiditate reglabilă. Împreună cu anvelopele gonflabile fără cameră de 8 inchi, asigură o călătorie extrem de confortabilă în orice moment. În plus, anvelopele vin cu o bandă de rulare off-road și protecție sporită la perforare. Nici frânele nu rămân în urmă, deoarece în acest caz producătorul a optat pentru o combinație între una electronică și o frână hidraulică de 145 mm în față și spate cu sistem complet închis pentru răspuns imediatîn toate condițiile.

Producătorul s-a gândit și la siguranța călătoriei în condiții de vizibilitate slabă, motiv pentru care trotineta vine cu un far cu LED-uri frontal, precum și benzi cu LED-uri pe părțile laterale ale punții care servesc nu numai ca element de ambient, dar și ca semnalizatoare de direcție care sporesc și mai mult nu numai siguranța dvs., ci și a celorlalți utilizatori ai drumului. Lumina de frână spate completează echipamentul de iluminat al trotinetei.

 

 

 

Utilizare și caracter practic

Geometria agilă cu roți de 8 inchi, echipamentele moderne și sigure, împreună cu cele două motoare, toate fac ca Mukuta 9 Plus să fie utilizată nu doar în oraș, ci și pentru o utilizare cu adevărat versatilă. Datorită suspensiei sale cu torsiune, anvelopelor fără cameră cu benzi de rulare off-road și frânelor hidraulice, conducerea acestui model pe orice suprafață va fi o experiență autentică. Singurul dezavantaj în utilizarea de zi cu zi sunt greutatea și dimensiunile trotinetei. Greutatea de 33,5 kg și dimensiunile de 126 x 54 x 21 cm (lungime, înălțime, lățime) după plierea trotinetei nu se numără printre cele mai bune valori din această categorie. Prin urmare, transportul trotinetei la lift sau încărcarea acesteia în portbagajul unei mașini nu va fi printre activitățile tale preferate.

 

 

 

Evaluarea noastră

Mukuta 9 Plus combină tot ce este mai bun din două lumi și se bucură de o poziție unică pe piață. Există doar câteva trotinete electrice în categoria celor cu roți de 8 inchi care se laudă cu echipamente, dimensiuni și specificații de rulare care se potrivesc concurenților lor mai mari. De aceea, Mukuta 9 Plus este capabilă să țină pasul atât cu modelele urbane, cât și cu trotinetele de teren. Acest model îi va mulțumi pe toți cei care nu vor să facă compromisuri între o trotinetă de oraș și una de teren. Cu gadgeturile sale practice, specificațiile tehnice și calitatea construcției, Mukuta 9 Plus mulțumește un spectru larg de utilizatori. Datorită faptului că ai două motoare, condusul acestui model îți va oferi un mare val de adrenalină. Dacă ești în căutarea unui model versatil fără compromisuri, Mukuta 9 Plus este aici pentru tine.

 

 

 

Service

Suntem dealer al mărcii Mukuta pentru toată Europa Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este oferit la centrul nostru service. Păstrăm piese de schimb în stoc sau le putem obține rapid de la producător. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Putem contacta direct producătorul, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticare dificile.

 

Despre brand

Deși marca Mukuta în sine este un nou venit pe piața trotinetelor electrice, inginerii din spatele acestui brand nu sunt începători. Trotinetele Mukuta sunt fabricate pe aceeași linie de producție ca și trotinetele de renume mondial Vsett și Zero. La modelele Mukuta, producătorul combină toată experiența anterioară acumulată de aceste mărci și aduce pe piață trotinete destinate celor mai pretențioși utilizatori. Prin urmare, modelele Mukuta domină prin design de înaltă calitate și durabilitate, echipamente moderne și performanță sportivă. Deoarece Max Blinker este lider în oferirea de modele Vsett și Zero, marca Mukuta nu poate face excepție. De aceea, vă puteți baza pe noi când vine vorba de garanție de calitate și service post-garanție, precum și de asistență, consiliere și piese de schimb.

10/10
Confort
4/10
Ușurință la întreținere
48 km/h
Viteza
33,5 kg
Greutate
1600 W
putere
70 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
De mare putere
Controlul vitezei de croazieră
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 33,5 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 8,5 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 48 km/h În așteptarea testului
Putere 1600 W În așteptarea testului
Autonomia 70 km În așteptarea testului
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
48,78
km/h
Viteza max
1.649
wați
Puterea max
::badge-value:total_range::
km
Autonomia totală
::badge-value:city_range::
km
Autonomia în oraș
::badge-value:max_range::
km
Autonomie Min
11,10
secunde
Timp până
la 100 m
22,28
secunde
Timp până
la 250 m
78,42
secunde
Timp până
la 1 km
2,17
secunde
Timp până
la 20 km/h
3,90
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,96
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,45
secunde
Timp de
la 30 km/h
7,4
metri
Distanta
la 20 km/h
20,1
metri
Distanța
la 30 km/h
2,3
metri
Distanța de
la 20 km/h
5,6
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 48,78
0
0 10
0,82
0 10
Mukuta 9+ 0,82
0 15
1,38
0 15
Mukuta 9+ 1,38
0 20
2,17
0 20
Mukuta 9+ 2,17
0 25
2,86
0 25
Mukuta 9+ 2,86
0 30
3,90
0 30
Mukuta 9+ 3,90
0 35
5,35
0 35
Mukuta 9+ 5,35
0 40
6,90
0 40
Mukuta 9+ 6,90
0 45
9,55
0 45
Mukuta 9+ 9,55
0 48,78
17,74
0 48,78
Mukuta 9+ 17,74
10
10 15
0,56
10 15
Mukuta 9+ 0,56
10 20
1,35
10 20
Mukuta 9+ 1,35
10 25
2,04
10 25
Mukuta 9+ 2,04
10 30
3,09
10 30
Mukuta 9+ 3,09
10 35
4,53
10 35
Mukuta 9+ 4,53
10 40
6,09
10 40
Mukuta 9+ 6,09
10 45
8,73
10 45
Mukuta 9+ 8,73
10 48,78
16,92
10 48,78
Mukuta 9+ 16,92
15
15 20
0,79
15 20
Mukuta 9+ 0,79
15 25
1,48
15 25
Mukuta 9+ 1,48
15 30
2,52
15 30
Mukuta 9+ 2,52
15 35
3,97
15 35
Mukuta 9+ 3,97
15 40
5,53
15 40
Mukuta 9+ 5,53
15 45
8,17
15 45
Mukuta 9+ 8,17
15 48,78
16,36
15 48,78
Mukuta 9+ 16,36
20
20 25
0,69
20 25
Mukuta 9+ 0,69
20 30
1,74
20 30
Mukuta 9+ 1,74
20 35
3,18
20 35
Mukuta 9+ 3,18
20 40
4,74
20 40
Mukuta 9+ 4,74
20 45
7,38
20 45
Mukuta 9+ 7,38
20 48,78
15,57
20 48,78
Mukuta 9+ 15,57
25
25 30
1,04
25 30
Mukuta 9+ 1,04
25 35
2,49
25 35
Mukuta 9+ 2,49
25 40
4,05
25 40
Mukuta 9+ 4,05
25 45
6,69
25 45
Mukuta 9+ 6,69
25 48,78
14,88
25 48,78
Mukuta 9+ 14,88
30
30 35
1,45
30 35
Mukuta 9+ 1,45
30 40
3,00
30 40
Mukuta 9+ 3,00
30 45
5,64
30 45
Mukuta 9+ 5,64
30 48,78
13,84
30 48,78
Mukuta 9+ 13,84
35
35 40
1,55
35 40
Mukuta 9+ 1,55
35 45
4,20
35 45
Mukuta 9+ 4,20
35 48,78
12,39
35 48,78
Mukuta 9+ 12,39
40
40 45
2,64
40 45
Mukuta 9+ 2,64
40 48,78
10,83
40 48,78
Mukuta 9+ 10,83
45
45 48,78
8,19
45 48,78
Mukuta 9+ 8,19
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 48,78
0
0 10
1,32
0 10
Mukuta 9+ 1,32
0 15
3,36
0 15
Mukuta 9+ 3,36
0 20
7,38
0 20
Mukuta 9+ 7,38
0 25
11,93
0 25
Mukuta 9+ 11,93
0 30
20,09
0 30
Mukuta 9+ 20,09
0 35
33,30
0 35
Mukuta 9+ 33,30
0 40
49,74
0 40
Mukuta 9+ 49,74
0 45
81,20
0 45
Mukuta 9+ 81,20
0 48,78
188,85
0 48,78
Mukuta 9+ 188,85
10
10 15
2,04
10 15
Mukuta 9+ 2,04
10 20
6,06
10 20
Mukuta 9+ 6,06
10 25
10,62
10 25
Mukuta 9+ 10,62
10 30
18,78
10 30
Mukuta 9+ 18,78
10 35
31,98
10 35
Mukuta 9+ 31,98
10 40
48,43
10 40
Mukuta 9+ 48,43
10 45
79,88
10 45
Mukuta 9+ 79,88
10 48,78
187,53
10 48,78
Mukuta 9+ 187,53
15
15 20
4,02
15 20
Mukuta 9+ 4,02
15 25
8,57
15 25
Mukuta 9+ 8,57
15 30
16,73
15 30
Mukuta 9+ 16,73
15 35
29,94
15 35
Mukuta 9+ 29,94
15 40
46,38
15 40
Mukuta 9+ 46,38
15 45
77,83
15 45
Mukuta 9+ 77,83
15 48,78
185,48
15 48,78
Mukuta 9+ 185,48
20
20 25
4,55
20 25
Mukuta 9+ 4,55
20 30
12,71
20 30
Mukuta 9+ 12,71
20 35
25,92
20 35
Mukuta 9+ 25,92
20 40
42,36
20 40
Mukuta 9+ 42,36
20 45
73,82
20 45
Mukuta 9+ 73,82
20 48,78
181,47
20 48,78
Mukuta 9+ 181,47
25
25 30
8,16
25 30
Mukuta 9+ 8,16
25 35
21,37
25 35
Mukuta 9+ 21,37
25 40
37,81
25 40
Mukuta 9+ 37,81
25 45
69,26
25 45
Mukuta 9+ 69,26
25 48,78
176,91
25 48,78
Mukuta 9+ 176,91
30
30 35
13,21
30 35
Mukuta 9+ 13,21
30 40
29,65
30 40
Mukuta 9+ 29,65
30 45
61,10
30 45
Mukuta 9+ 61,10
30 48,78
168,75
30 48,78
Mukuta 9+ 168,75
35
35 40
16,44
35 40
Mukuta 9+ 16,44
35 45
47,90
35 45
Mukuta 9+ 47,90
35 48,78
155,54
35 48,78
Mukuta 9+ 155,54
40
40 45
31,45
40 45
Mukuta 9+ 31,45
40 48,78
139,10
40 48,78
Mukuta 9+ 139,10
45
45 48,78
107,65
45 48,78
Mukuta 9+ 107,65
Timpi de frânare
45 40 35 30 25 20 15 10 0
48,78
48,78 45
0,10
48,78 45
Mukuta 9+ 0,10
48,78 40
0,38
48,78 40
Mukuta 9+ 0,38
48,78 35
0,62
48,78 35
Mukuta 9+ 0,62
48,78 30
0,89
48,78 30
Mukuta 9+ 0,89
48,78 25
1,15
48,78 25
Mukuta 9+ 1,15
48,78 20
1,38
48,78 20
Mukuta 9+ 1,38
48,78 15
1,62
48,78 15
Mukuta 9+ 1,62
48,78 10
1,85
48,78 10
Mukuta 9+ 1,85
48,78 0
2,34
48,78 0
Mukuta 9+ 2,34
45
45 40
0,28
45 40
Mukuta 9+ 0,28
45 35
0,53
45 35
Mukuta 9+ 0,53
45 30
0,79
45 30
Mukuta 9+ 0,79
45 25
1,05
45 25
Mukuta 9+ 1,05
45 20
1,28
45 20
Mukuta 9+ 1,28
45 15
1,52
45 15
Mukuta 9+ 1,52
45 10
1,76
45 10
Mukuta 9+ 1,76
45 0
2,24
45 0
Mukuta 9+ 2,24
40
40 35
0,25
40 35
Mukuta 9+ 0,25
40 30
0,51
40 30
Mukuta 9+ 0,51
40 25
0,77
40 25
Mukuta 9+ 0,77
40 20
1,00
40 20
Mukuta 9+ 1,00
40 15
1,24
40 15
Mukuta 9+ 1,24
40 10
1,47
40 10
Mukuta 9+ 1,47
40 0
1,96
40 0
Mukuta 9+ 1,96
35
35 30
0,26
35 30
Mukuta 9+ 0,26
35 25
0,52
35 25
Mukuta 9+ 0,52
35 20
0,76
35 20
Mukuta 9+ 0,76
35 15
1,00
35 15
Mukuta 9+ 1,00
35 10
1,23
35 10
Mukuta 9+ 1,23
35 0
1,71
35 0
Mukuta 9+ 1,71
30
30 25
0,26
30 25
Mukuta 9+ 0,26
30 20
0,49
30 20
Mukuta 9+ 0,49
30 15
0,73
30 15
Mukuta 9+ 0,73
30 10
0,97
30 10
Mukuta 9+ 0,97
30 0
1,45
30 0
Mukuta 9+ 1,45
25
25 20
0,23
25 20
Mukuta 9+ 0,23
25 15
0,47
25 15
Mukuta 9+ 0,47
25 10
0,71
25 10
Mukuta 9+ 0,71
25 0
1,19
25 0
Mukuta 9+ 1,19
20
20 15
0,24
20 15
Mukuta 9+ 0,24
20 10
0,47
20 10
Mukuta 9+ 0,47
20 0
0,96
20 0
Mukuta 9+ 0,96
15
15 10
0,23
15 10
Mukuta 9+ 0,23
15 0
0,72
15 0
Mukuta 9+ 0,72
10
10 0
0,48
10 0
Mukuta 9+ 0,48
Distanțe la frânare
45 40 35 30 25 20 15 10 0
48,78
48,78 45
1,18
48,78 45
Mukuta 9+ 1,18
48,78 40
4,40
48,78 40
Mukuta 9+ 4,40
48,78 35
6,87
48,78 35
Mukuta 9+ 6,87
48,78 30
9,16
48,78 30
Mukuta 9+ 9,16
48,78 25
11,06
48,78 25
Mukuta 9+ 11,06
48,78 20
12,41
48,78 20
Mukuta 9+ 12,41
48,78 15
13,47
48,78 15
Mukuta 9+ 13,47
48,78 10
14,16
48,78 10
Mukuta 9+ 14,16
48,78 0
14,75
48,78 0
Mukuta 9+ 14,75
45
45 40
3,22
45 40
Mukuta 9+ 3,22
45 35
5,69
45 35
Mukuta 9+ 5,69
45 30
7,98
45 30
Mukuta 9+ 7,98
45 25
9,88
45 25
Mukuta 9+ 9,88
45 20
11,22
45 20
Mukuta 9+ 11,22
45 15
12,28
45 15
Mukuta 9+ 12,28
45 10
12,97
45 10
Mukuta 9+ 12,97
45 0
13,57
45 0
Mukuta 9+ 13,57
40
40 35
2,47
40 35
Mukuta 9+ 2,47
40 30
4,76
40 30
Mukuta 9+ 4,76
40 25
6,66
40 25
Mukuta 9+ 6,66
40 20
8,00
40 20
Mukuta 9+ 8,00
40 15
9,06
40 15
Mukuta 9+ 9,06
40 10
9,76
40 10
Mukuta 9+ 9,76
40 0
10,35
40 0
Mukuta 9+ 10,35
35
35 30
2,29
35 30
Mukuta 9+ 2,29
35 25
4,19
35 25
Mukuta 9+ 4,19
35 20
5,53
35 20
Mukuta 9+ 5,53
35 15
6,59
35 15
Mukuta 9+ 6,59
35 10
7,29
35 10
Mukuta 9+ 7,29
35 0
7,88
35 0
Mukuta 9+ 7,88
30
30 25
1,90
30 25
Mukuta 9+ 1,90
30 20
3,24
30 20
Mukuta 9+ 3,24
30 15
4,30
30 15
Mukuta 9+ 4,30
30 10
5,00
30 10
Mukuta 9+ 5,00
30 0
5,59
30 0
Mukuta 9+ 5,59
25
25 20
1,34
25 20
Mukuta 9+ 1,34
25 15
2,40
25 15
Mukuta 9+ 2,40
25 10
3,10
25 10
Mukuta 9+ 3,10
25 0
3,69
25 0
Mukuta 9+ 3,69
20
20 15
1,06
20 15
Mukuta 9+ 1,06
20 10
1,75
20 10
Mukuta 9+ 1,75
20 0
2,35
20 0
Mukuta 9+ 2,35
15
15 10
0,69
15 10
Mukuta 9+ 0,69
15 0
1,29
15 0
Mukuta 9+ 1,29
10
10 0
0,60
10 0
Mukuta 9+ 0,60

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Înălţime 126 cm  
      Lăţime 128 cm  
      Lungime pliată 67,5 cm  
      Înălțime pliată 126 cm  
      Lățimea pliată 54 cm  
      Ampatament 21 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie CN  
      Voltajul bateriei 48 V  
      Capacitatea bateriei 15,4 Ah  
      Energia bateriei 739,2 Wh  
      Sistem de control rotește mânerul  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna spate hydraulic disc + electric brake  
      Tip roată față fără cameră  
      Diametrul roții față 8"  
      Tip roată spate fără cameră  
      Diametrul roții spate 8"  
      Suspensie față și spate  
      Ușoară față, spate, lumini de frână și semnalizare  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

MKT.ESC.9PLUS

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile