Dualtron Ultra 2 Upgrade

-20%
Confortabilă pe teren accidentat Putere mare

Confortabilă pe teren accidentat Putere mare

Dualtron Ultra 2 Upgrade

Produs nou

Una dintre cele mai bune trotinete off-road modernizată cu echipamente de ultimă generație? Răspunsul este Dualtron Ultra 2 Upgrade. Vă va entuziasma nu numai prin puterea sa brutală de 6600 W sau viteza maximă de 96 km/h, ci și prin noile sale caracteristici de siguranță și componentele modernizate. Ele contribuie la o bucurie și mai mare de a o conduce în cele mai dificile condiții off-road.

Preț vechi Preț redus

20 968,79 leiTVA inclus

16 713,79 leiTVA inclus

- 20%

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

Cel mai bun partener pentru a face excursii prin păduri este acum gata să facă față timpurilor moderne. Dualtron Ultra 2 Upgrade duce unul dintre modelele emblematice ale Minimotors la nivelul următor. În comparație cu predecesorul său, vine cu echipare concepută pentru o siguranță și mai mare și plăcerea de a conduce. Trotineta este capabilă să urce pante cu înclinația de 35° la o viteză incredibilă fără probleme, datorită celor două motoare electrice BLDC puternice care oferă o putere de 6600 W și o baterie uriașă de 72 V, 32 Ah. Cu toate acestea, datorită farului cu LED mai puternic, semnalizatoarelor, noului design al tijei de direcție și unui panou LCD cu conectivitate Bluetooth, a devenit și mai atractiv pentru pasionații de electromobilitate.

 

 

 

Cadru, design și echipare

Odată cu versiunea îmbunătățită a acestui model, Minimotors a păstrat designul predecesorilor săi, motiv pentru care cadrul lui Dualtron Ultra 2 Upgrade este făcut dintr-un aluminiu forjat, material care este folosit și în producția de avioane. Materialele de calitate și manopera precisă conferă acestui model rigiditatea necesară pentru a asigura siguranța utilizatorilor. Noua versiune oferă un sistem îmbunătățit de pliere a trotinetei. Producătorul a mărit suprafețele de contact ale articulației tijei de direcție cu 2 cm pe fiecare parte, crescând astfel rezistența sistemului de pliere. Ghidonul a fost, de asemenea, îmbunătățit semnificativ, adăugând 85 mm în plus la lățimea lor anterioară de 600 mm și oferind un control și mai bun. Lucrul bun este că ghidonul și-a păstrat capacitatea de pliere, ceea ce înseamnă că încărcarea trotinetei într-un portbagaj standard de mașină nu va fi o problemă. Suspensiile din elastomer durabile și fără întreținere, anvelopele de 11 inchi, gonflabile cu cameră interioară și mânerele ergonomice confortabile contribuie toate la confortul călătoriei. Îmbunătățirile versiunii includ, de asemenea, noua metodă de control al luminilor printr-un comutator multifuncțional.O privire asupra ecranului LCD EY4 produs de Minimotors arată că acesta a suferit o schimbare. Afișajul este acum mai mare și mai clar. Conectând telefonul la acesta prin Bluetooth, puteți seta funcțiile trotinetei prin intermediul aplicației Dualtron.

 

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Modelul Ultra 2 Upgrade nu pierde nimic din manopera de cea mai bună calitate și din tehnologia fără compromisuri. În plus, cadrul reproiectat cu noua articulație pliabilă este acum mai puternic, ceea ce sporește siguranța la deplasare la viteze maxime. Suspensia din elastomer deja menționată în față și în spate asigură confortul călătoriei dumneavoastră. Acesta este un sistem de suspensie folosit la aproape fiecare model din seria Dualtron. Puteți ajusta cu ușurință rigiditatea acestuia în trei pași, în funcție de preferințele dvs. sau pur și simplu alegeți dintre alte cinci cartușe care oferă o rigiditate diferită a elastomerului. Acest tip de suspensie nu necesită nicio întreținere și excelează prin fiabilitate ridicată .Frânele duble și complet hidraulice cu discuri de 160 mm opresc modelul Dualtron Ultra 2 Upgrade de la viteze mari, oferindu-vă o putere de frânare incredibilă și fără probleme. În combinație cu frâna electronică și ABS-ul electronic, poți fi sigur că vei frâna întotdeauna în siguranță până la oprire de la orice viteză. De asemenea, este prezentă opțiunea de încărcare recuperativă, care returnează o parte din energie înapoi la baterie. Cum ar putea exista siguranță fără lumini adecvate? Fața este dominată de noul far LED de 30 W însoțit de semnalizatoare atât în față, cât și în spate. Faptul că Dualtron a acordat o atenție deosebită siguranței cu noua versiune a acestui model este evidențiat de faptul că indicatoarele de viraj au acum diode dedicate. Aceasta înseamnă că atunci când călătoriți noaptea cu luminile aprinse și când frânați și activați simultan un semnal de direcție, fiecare dintre aceste lumini va fi vizibilă separat. Mai mult, poți folosi claxonul pentru a-i alerta pe ceilalți despre prezența ta. Pentru mutilizatorii mai puțin experimentați, trotineta oferă opțiunea de a activa așa-numita funcție „Kick-start”, prevenind orice pornire nedorită de la oprire. Apărătorile sunt funcționale și le vei aprecia mai ales atunci când mergi în afara drumului sau pe vreme rea. Platforma lată și ușor de întreținut, acoperită de un strat superior anti-alunecare vine ca un bonus.

 

 

Puterea și autonomia

Puterea acestui model este un vis devenit realitate, care trebuie apreciat de fiecare pasionat de adrenalină. Poți fi sigur că cele două motoare BLDC care oferă o putere de 6600 W te vor face regele oricărui tip de teren fără a suferi de lipsa de putere. O performanță de acest fel necesită o alimentare adecvată cu energie, de care se ocupă bateria extrem de rezistentă de 72 V, 32 Ah capacitate. Datorită acestei baterii, trotineta promite o autonomie de până la 100 km, ceea ce înseamnă că, cu bateria plină, va fi întotdeauna pregătită pentru plimbări lungi și fără probleme oriunde vă duc călătoriile. Iar când aventura ta se termină, o poți încărca prin două porturi de încărcare, dintre care unul acceptă încărcare rapidă. Puteți folosi portul suplimentar pentru a conecta bateria externă.Toate porturile sunt situate în partea stângă a punții, acoperite cu capace de protecție care împiedică pătrunderea murdăriei în interior. Bateria nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va funcționa mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare. În combinație cu unitatea de control duală de 40 A realizată de către Minimotors și instalată în suportul pentru picioare din spate pentru o răcire mai bună, trotineta permite utilizatorilor să atingă viteze de până la 96 km/h</strong > (în funcție de greutatea utilizatorului, de temperatura exterioară și de teren).

 

 

Utilizare și caracter practic

Având în vedere cadrul său rigid și performanța incredibilă, acesta este un model versatil și veți aprecia cel mai mult capacitățile sale off-road. Datorită tracțiunii pe 2 roți, Dualtron Ultra 2 Upgrade va face față chiar și unei urcări foarte abrupte. Cu anvelopele sale cu tub de 11 inchi și 90 mm lățime, Ultra 2 Upgrade vă va oferi confort, tracțiune și siguranță excelente. Anvelopele sunt ușor de înlocuit datorită structurii modulare a roților. Veți iubi șasiul foarte confortabil, pe care îl veți putea folosi atât pe drumurile pietruite dintr-un oraș, cât și pe drumurile de câmp dificile. În ciuda versatilității , greutatea sa de aproximativ 45 kg poate fi un factor limitativ pentru unii utilizatori. Cadrul robust are ca rezultat o compactitate slabă, printre alte dezavantaje, așa că va fi aproape imposibil să luați acest model cu dvs. într-un restaurant. Datorită dimensiunii sale, poate încăpea în portbagajul unei mașini normale, dar nu vă așteptați să rămână mult spațiu pentru bagaje. Cu toate acestea, în ciuda greutății sale mai mari, rămâne unul dintre cele mai bune modele off-road de pe piață.

 

 

 

Evaluarea noastră

Dacă vă place adrenalina și mersul pe teren off-road, Upgrade Ultra 2 este cea mai bună alegere pentru dvs. Cu acest model, Minimotors continuă să-și dezvolte ofertele de top și continuă să introducă funcții suplimentare. Aceștia au făcut cele mai multe progrese în domeniul siguranței adăugând farul central pentru a completa luminile LED mai mici din față, precum și semnalizatoarele de viraj, claxonul și ghidonul prelungit. Când iei în calcul componentele care au fost deja modernizate în versiunea anterioară, rezultatul final se dovedește a fi unul dintre cele mai bune trotinete electrice off-road de pe piață. Trotineta îndeplinește specificațiile declarate de producător, având un design modern și atemporal, multe caracteristici de siguranță și un afișaj EY4 de nouă generație cu conectivitate Bluetooth. Drept urmare, nu te vei plictisi de ea, nici măcar după mulți ani de utilizare. Mersul pe ea va fi întotdeauna o experiență incredibilă.

 

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer autorizat al mărcii Dualtron în Cehia, Slovacia și alte țări. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat în sucursalele noastre. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp datorită contactelor noastre directe cu producatorul. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecțiuni și diagnosticări mai complexe.

 

 

Despre brand

Minimotors este cunoscut la nivel global ca unul dintre cei mai buni și mai de încredere producători de trotinete electrice. Compania a fost înființată în 1999 în Pusan (Busan) în Coreea de Sud. La scurt timp după înființare, compania a devenit faimoasă pentru motoarele electrice produse în serie. În 2010, a inițiat dezvoltarea și fabricarea trotinetelor electrice ca o alternativă excelentă de mobilitate personală la vehiculele cu motor pe benzină. În același an, a lansat pe piață seria de trotinete electrice Speedway. Datorită cererii mari și a necesității care a rezultat de a stimula producția, Minimotors și-a mutat producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a finalizat designul și a început să producă noul tip de trotinetă electrică numită Dualtron Ultra. Văzând succesul său uriaș, compania a continuat să dezvolte și să producă alte modele și serii de modele. În prezent, compania oferă seriile de modele Dualtron, Speedway și Futecher care sunt populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume, legând indisolubil marca Minimotors de trotinete electrice. Deși multe companii noi continuă să apară în domeniul electromobilității, le lipsește experiența acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți își abandonează curând planurile din cauza calității scăzute a produselor lor și a lipsei de interes pe piață care rezultă. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, făcând-o lider în domeniul electromobilității.

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
96 km/h
Viteza
45,8 kg
Greutate
3600 W
putere
100 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Putere maximă
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
Senzor de lumină
Pliere bună
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 45,8 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 26 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 96 km/h În așteptarea testului
Putere 3600 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 6600 W În așteptarea testului
Autonomia 100 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 126 cm  
      Înălţime 130 cm  
      Lăţime 68,5 cm  
      Lungime pliată 126 cm  
      Înălțime pliată 75 cm  
      Lățimea pliată 68,5 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei 21700  
      Voltajul bateriei 72 V  
      Capacitatea bateriei 32 Ah  
      Energia bateriei 2304 Wh  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 11"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 11"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față Cartuse din elastomer de cauciuc  
      Suspensia spate Cartuse din elastomer de cauciuc  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

MMRS.ESC.DT.UT2.UPGR

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile