Dualtron Thunder 2

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare Max Blinker
recomandă

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare Max Blinker
recomandă

Dualtron Thunder 2

Produs nou

Trotineta Dualtron Thunder 2 cu două motoare, cu o putere extremă de 10 080 W, vă va depăși așteptările. Sistemul reglabil de suspensie variabilă pe trei niveluri și autonomia de până la 170 km vă vor face călătoria perfect confortabilă în toate circumstanțele. Sistemul de iluminare inteligent proiectat, cuplat cu iluminarea de fundal albastră de sub platformă, conferă trotinetei un aspect de neuitat. La fel ca modelul Dualtron Storm, are un nou comutator multiplu.

Preț cu TVA

21 950,54 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
La cerere
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

Mai mult decât un monstru

Când vine vorba de trotinete electrice, Dualtron Thunder 2 este un monstru printre monștri. Aceasta este una dintre cele mai puternice trotinete create vreodată. Cu cele două motoare electrice extrem de puternice, oferă o putere totală incredibilă de 10 080 W. O astfel de performanță excelentă necesită o autonomie mare și aici Thunder excelează din nou, oferind o autonomie uimitoare de până la 170 km! Frica constantă de a nu avea suficientă viteză, accelerație sau autonomie este acum de domeniul trecutului. La fel ca predecesorul său (Daltron Thunder), Thunder 2 dispune de un sistem de frânare antiblocare (ABS), datorită căruia oferă siguranță, performanță și fiabilitate maxime! Acum puteți pleca într-o excursie la țară sau puteți face naveta la serviciu fără să vă faceți griji. Aceasta este pur și simplu Dualtron Thunder 2 și numele său vorbește de la sine printre pasionații de electromobilitate!

 

 

Cadru, design și echipare

Trotineta oferă un design practic și o calitate perfectă a construcției pe care o veți aprecia în timpul plimbărilor zilnice. La fel ca predecesorul său, atât cadrul, cât și ghidonul sunt fabricate din 6082-T6 – un aluminiu special forjat, similar cu cel folosit la avioane, pentru a asigura durabilitate și siguranță maximă. Arborii roților sunt fabricați din SCM440, un oțel aliat crom-molibden cu amestec de carbon. Materialele de calitate și manopera precisă conferă acestei trotinete rigiditatea necesară pentru a asigura siguranța utilizatorului. Suspensia elastomerică durabilă și fără întreținere, anvelopele umplute cu aer fără cameră, de 11 inchi și mânerele ergonomice confortabile, toate contribuie la confortul dumneavoastră la condus. Thunder 2 are celule individuale în baterie pentru a le spori durabilitatea și un radiator de căldură în partea de jos care împiedică supraîncălzireași orice deteriorare a unității de control. Dualtron Thunder 2 poate fi pliat și transportat datorită sistemului de pliere din a 3-a generație. De asemenea, puteți plia ghidonul, ceea ce face trotineta și mai compactă și permite încărcarea fără probleme în portbagajul unei mașini standard. Dualtron Thunder este echipată cu un afișaj EYE mare și ușor de citit, fabricat de Minimotors. Ecranul afișează toate datele importante, cum ar fitreapta de viteză, viteza curentă, kilometri zilnici parcurși (TRIP), kilometri totali parcurși (ODO) și nivelul actual al bateriei. Datorită nivelului ridicat de luminozitate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Accelerația este controlată de o manetă obișnuită și include, de asemenea, controlul vitezei de croazieră. Puteți conecta afișajul la un cititor de amprente, astfel încât doar dvs. să puteți debloca strotineta. Spre deosebire de modelul Thunder, Thunder 2 are un nou spoiler spate echipat cu lumină, o platformă de cauciuc cu trepte și o nouă iluminare laterală.

 

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Thunder 2 a fost proiectată pentru a oferi clienților calitate și tehnologie de vârf, fără compromisuri. Există multe caracteristici noi. Una dintre ele este rezistența și durabilitatea îmbunătățite a cadrului pentru o călătorie în siguranță chiar și la viteze mari. Suspensia revoluționară din elastomer din față și din spate se va asigura că călătoria dvs. este confortabilă! Acesta este un sistem de suspensie folosit la aproape fiecare model din seria Dualtron. Dacă suspensia vi se pare prea rigidă sau prea moale, rigiditatea sa poate fi ajustată cu ușurință în trei pași sau puteți alege pur și simplu dintre alte cinci cartușe care oferă diferite rigidități elastomerice. Acest tip de suspensie necesită zero întreținere și excelează prin fiabilitate ridicată. Dualtron Thunder 2 este echipată cu frâne hidraulice duale care vă oferă o putere de frânare incredibilă și fiabilitate la frânare. Performanța de frânare este îmbunătățită și mai mult de etrierul inovator, cu dublă acțiune. În combinație cu frâna electronică, poți fi sigur că vei frâna întotdeauna până la oprire în siguranță, chiar și la viteze mai mari. Cu siguranță veți aprecia opțiunea de încărcare cu recuperare, care returnează o parte din energie înapoi în baterie. Un alt element important de siguranță este ABS-ul electronic care previne blocarea roților în timpul frânării puternice. Este de la sine înțeles că siguranța necesită o iluminare adecvată. lumina față dublă cu LED-uri, luminile din spate și luminile de frână vă oferă o mai bună vizibilitate și siguranța de care aveți nevoie în mediu urban, în special în condiții de vizibilitate redusă. Trotineta oferă, de asemenea, opțiunea de a activa așa-numita funcție „Kick-start” care împiedică orice pornire nedorită și puteți chiar să reduceți puterea brutală a trotinetei prin oprirea motorului din față sau selectând o viteză mai mică pe afișaj. Suprafața din cauciuc ușor de întreținut previne alunecarea utilizatorilor într-o situație extremă și vine ca un bonus. Din păcate, spre deosebire de predecesorul său, nu are un rating certificat de impermeabilitate.

 

Putere și autonomie

Fiecare pasionat de adrenalină va aprecia cu siguranță puterea și autonomia trotinetei, care sunt cu adevărat extreme! Puteți fi sigur că cele două motoare MAX BLDC care oferă o putere de 10 080 W vă vor permite să urcați orice pantă fără să simțiți nicio reducere a vitezei. Adăugați bateria extrem de durabilă și imensă LG 21700 72V 40Ah, care vă ofera o autonomie uimitoare de până la 170 km, ceea ce foarte util pentru călătoriile lungi și fără probleme chiar și în cel mai solicitant mediu! O astfel de autonomie vă oferă libertatea de a conduce fără să vă faceți griji despre unde vă veți reîncărcați bateria. Bateria are două porturi de încărcare, dintre care unul acceptă încărcare rapidă și un port pentru baterie externă suplimentară. Toate porturile sunt echipate cu capace de protecție care împiedică pătrunderea murdăriei în interior. Pentru a prelungi durata de viață a bateriei, setul de celule a fost mai bine atașat folosind suporturi separate pentru a elimina riscul de deteriorare simultană a mai multor celule. De asemenea, Thunder 2 stochează bateria într-o carcasă de oțel acoperită cu pulbere care o protejează mai bine de daunele externe. Bateria nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va funcționa mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare! În combinație cu cele două unități de control realizate de Minimotors, trotineta permite utilizatorilor să circule la viteze de până la 100 km/h (în funcție de greutatea pilotului, de temperatura exterioară și de teren).

 

Utilizare și caracter practic

Având în vedere structura solidă și performanța brutală, aceasta este o trotinetă foarte versatilă. Datorită tracțiunii sale 2x2, Dualtron Thunder 2 va face față oricarui teren și chiar și unei urcări foarte abrupte. Nu trebuie să vă faceți griji că trotineta dumneavoastră nu va face față unei călătorii mai lungi. Cu anvelopele fără cameră de 11 inchi, Thunder vă oferă confort, tracțiune și siguranță excelente pe drum. Roțile fără cameră reduc semnificativ riscul de a face pană și permit reparații ușoare în cazul deteriorării anvelopei. Anvelopele sunt ușor de înlocuit datorită structurii modulare a roților. Vă va plăcea șasiul foarte confortabil, pe care îl veți putea folosi atât pe drumurile pietruite, cât și pe drumurile de câmp . În ciuda versatilității acestui model, greutatea sa de aproximativ 47 kg poate fi un factor limitativ pentru unele persoane, deoarece nu este ușor să transportați acest model sau să îl încărcați în portbagajul unei mașini, motiv pentru care ar putea fi necesar să sunați un prieten. De asemenea, performanța trotinetei și designul robust au dus la o compactitate mai slabă, ceea ce înseamnă că vei avea dificultăți să o iei cu tine în interiorul unui restaurant și va trebui să o încui afară ca pe o bicicletă. Datorită dimensiunii sale poate încapea în portbagajul unei mașini obișnuite, totuși nu vă așteptați să rămână mult spațiu în el. Cu toate acestea, aceasta este una dintre cele mai bune și mai populare trotinete create vreodată.

 

Evaluarea noastra

Thunder este rezultatul perfect al dezvoltării următoarei generații de serie Dualtron. Așa cum a fost cazul anterior, ideea din spatele acestui model a fost să preia toate caracteristicile bune de la modelele anterioare și să le îmbunătățească folosind cea mai recentă tehnologie, fără niciun compromis. Thunder 2 și-a îndeplinit cu siguranță această misiune. Totul – motorul, bateria, durabilitatea și calitatea trotinetei – a fost reproiectat și rezultatul final este o trotinetă electrică cu adevărat de top. Puterea sa brutală este destinată adevăraților entuziaști, obișnuiți să conducă cele mai puternice modele. O recomandăm cu siguranță utilizatorilor experimentați care au parcurs mulți kilometri cu trotinetele electrice. Trotineta îndeplinește specificațiile declarate de producător, având un design practic și frumos, fiind în același timp foarte sigură la condus. Puteți conta pe ea în toate situațiile. Nu vă veți plictisi de ea, nici măcar după mulți ani de utilizare. Mersul pe ea va fi întotdeauna o experiență incredibilă. Totuși, ceea ce vedem negativ este faptul că nu are un rating de impermeabilitate certificat, spre deosebire de predecesorul său.

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer al mărcii Dualtron pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este oferit în magazinele noastre. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp datorită contactelor noastre directe cu producatorul. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecte și diagnostice mai complexe.

 

 

Despre brand

Minimotors este cunoscut la nivel global ca unul dintre cei mai buni și de încredere producători de trotinete electrice.A fost înființată în 1999 în Pusan ​​(Busan) în Coreea de Sud. La scurt timp după înființare, compania a devenit faimoasă pentru motoarele electrice produse în serie. În 2010, a inițiat dezvoltarea și producția de trotinete electrice ca o alternativă excelentă de mobilitate personală la vehiculele cu motor pe benzină . În același an, a lansat pe piață seria sa de trotinete electrice Speedway. Datorită cererii mari și a necesității care a rezultat de a stimula producția, Minimotors și-a mutat producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a finalizat designul și a început să producă un nou tip de trotinetă electrică, numită Dualtron Ultra. Văzând succesul său uriaș, compania a continuat să dezvolte și să producă alte modele și serii de modele. În prezent, compania oferă seriile de modele Dualtron, Speedway și Futecher, care sunt populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume, legând indisolubil marca Minimotors de trotinetele electrice. Deși multe companii noi continuă să apară în domeniul electromobilității, le lipsește experiența acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți își abandonează în curând planurile din cauza calității scăzute a produselor lor și a lipsei de interes pe piață. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, făcând-o lider în domeniul electromobilității.

10/10
Confort
6/10
Ușurință la întreținere
100 km/h
Viteza
47 kg
Greutate
10080 W
putere
170 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Prietenos cu orașul
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 47 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 18 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 100 km/h 85,06 km/h
Puterea de vârf 10080 W 5190 W
Autonomia 170 km În așteptarea testului
Sprint 100m - 8,30 s
Sprint 250m - 15,40 s
Sprint 1000m - 47,67 s
Arată mai mult
Arată mai puțin
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
85,06
km/h
Viteza max
5.190
wați
Puterea max
::badge-value:total_range::
km
Autonomia totală
::badge-value:city_range::
km
Autonomia în oraș
::badge-value:max_range::
km
Autonomie Min
8,30
secunde
Timp până
la 100 m
15,40
secunde
Timp până
la 250 m
47,67
secunde
Timp până
la 1 km
1,60
secunde
Timp până
la 20 km/h
2,36
secunde
Timp până
la 30 km/h
1,07
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,58
secunde
Timp de
la 30 km/h
4,3
metri
Distanta
la 20 km/h
9,8
metri
Distanța
la 30 km/h
2,8
metri
Distanța de
la 20 km/h
6,1
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 85,06
0
0 10
0,95
0 10
Dualtron Thunder 2 0,95
0 15
1,25
0 15
Dualtron Thunder 2 1,25
0 20
1,60
0 20
Dualtron Thunder 2 1,60
0 25
1,96
0 25
Dualtron Thunder 2 1,96
0 30
2,36
0 30
Dualtron Thunder 2 2,36
0 35
2,77
0 35
Dualtron Thunder 2 2,77
0 40
3,25
0 40
Dualtron Thunder 2 3,25
0 45
3,78
0 45
Dualtron Thunder 2 3,78
0 50
4,40
0 50
Dualtron Thunder 2 4,40
0 55
5,13
0 55
Dualtron Thunder 2 5,13
0 60
6,00
0 60
Dualtron Thunder 2 6,00
0 65
7,07
0 65
Dualtron Thunder 2 7,07
0 70
8,66
0 70
Dualtron Thunder 2 8,66
0 75
10,68
0 75
Dualtron Thunder 2 10,68
0 80
14,14
0 80
Dualtron Thunder 2 14,14
0 85
21,21
0 85
Dualtron Thunder 2 21,21
0 85,06
21,21
0 85,06
Dualtron Thunder 2 21,21
10
10 15
0,30
10 15
Dualtron Thunder 2 0,30
10 20
0,65
10 20
Dualtron Thunder 2 0,65
10 25
1,02
10 25
Dualtron Thunder 2 1,02
10 30
1,41
10 30
Dualtron Thunder 2 1,41
10 35
1,83
10 35
Dualtron Thunder 2 1,83
10 40
2,30
10 40
Dualtron Thunder 2 2,30
10 45
2,83
10 45
Dualtron Thunder 2 2,83
10 50
3,45
10 50
Dualtron Thunder 2 3,45
10 55
4,18
10 55
Dualtron Thunder 2 4,18
10 60
5,05
10 60
Dualtron Thunder 2 5,05
10 65
6,12
10 65
Dualtron Thunder 2 6,12
10 70
7,72
10 70
Dualtron Thunder 2 7,72
10 75
9,73
10 75
Dualtron Thunder 2 9,73
10 80
13,19
10 80
Dualtron Thunder 2 13,19
10 85
20,26
10 85
Dualtron Thunder 2 20,26
10 85,06
20,26
10 85,06
Dualtron Thunder 2 20,26
15
15 20
0,35
15 20
Dualtron Thunder 2 0,35
15 25
0,71
15 25
Dualtron Thunder 2 0,71
15 30
1,10
15 30
Dualtron Thunder 2 1,10
15 35
1,52
15 35
Dualtron Thunder 2 1,52
15 40
2,00
15 40
Dualtron Thunder 2 2,00
15 45
2,52
15 45
Dualtron Thunder 2 2,52
15 50
3,14
15 50
Dualtron Thunder 2 3,14
15 55
3,88
15 55
Dualtron Thunder 2 3,88
15 60
4,75
15 60
Dualtron Thunder 2 4,75
15 65
5,81
15 65
Dualtron Thunder 2 5,81
15 70
7,41
15 70
Dualtron Thunder 2 7,41
15 75
9,43
15 75
Dualtron Thunder 2 9,43
15 80
12,88
15 80
Dualtron Thunder 2 12,88
15 85
19,96
15 85
Dualtron Thunder 2 19,96
15 85,06
19,95
15 85,06
Dualtron Thunder 2 19,95
20
20 25
0,36
20 25
Dualtron Thunder 2 0,36
20 30
0,76
20 30
Dualtron Thunder 2 0,76
20 35
1,17
20 35
Dualtron Thunder 2 1,17
20 40
1,65
20 40
Dualtron Thunder 2 1,65
20 45
2,17
20 45
Dualtron Thunder 2 2,17
20 50
2,79
20 50
Dualtron Thunder 2 2,79
20 55
3,53
20 55
Dualtron Thunder 2 3,53
20 60
4,40
20 60
Dualtron Thunder 2 4,40
20 65
5,46
20 65
Dualtron Thunder 2 5,46
20 70
7,06
20 70
Dualtron Thunder 2 7,06
20 75
9,08
20 75
Dualtron Thunder 2 9,08
20 80
12,53
20 80
Dualtron Thunder 2 12,53
20 85
19,61
20 85
Dualtron Thunder 2 19,61
20 85,06
19,60
20 85,06
Dualtron Thunder 2 19,60
25
25 30
0,39
25 30
Dualtron Thunder 2 0,39
25 35
0,81
25 35
Dualtron Thunder 2 0,81
25 40
1,29
25 40
Dualtron Thunder 2 1,29
25 45
1,81
25 45
Dualtron Thunder 2 1,81
25 50
2,43
25 50
Dualtron Thunder 2 2,43
25 55
3,16
25 55
Dualtron Thunder 2 3,16
25 60
4,03
25 60
Dualtron Thunder 2 4,03
25 65
5,10
25 65
Dualtron Thunder 2 5,10
25 70
6,70
25 70
Dualtron Thunder 2 6,70
25 75
8,72
25 75
Dualtron Thunder 2 8,72
25 80
12,17
25 80
Dualtron Thunder 2 12,17
25 85
19,25
25 85
Dualtron Thunder 2 19,25
25 85,06
19,24
25 85,06
Dualtron Thunder 2 19,24
30
30 35
0,42
30 35
Dualtron Thunder 2 0,42
30 40
0,90
30 40
Dualtron Thunder 2 0,90
30 45
1,42
30 45
Dualtron Thunder 2 1,42
30 50
2,04
30 50
Dualtron Thunder 2 2,04
30 55
2,77
30 55
Dualtron Thunder 2 2,77
30 60
3,64
30 60
Dualtron Thunder 2 3,64
30 65
4,71
30 65
Dualtron Thunder 2 4,71
30 70
6,31
30 70
Dualtron Thunder 2 6,31
30 75
8,32
30 75
Dualtron Thunder 2 8,32
30 80
11,78
30 80
Dualtron Thunder 2 11,78
30 85
18,85
30 85
Dualtron Thunder 2 18,85
30 85,06
18,85
30 85,06
Dualtron Thunder 2 18,85
35
35 40
0,48
35 40
Dualtron Thunder 2 0,48
35 45
1,00
35 45
Dualtron Thunder 2 1,00
35 50
1,62
35 50
Dualtron Thunder 2 1,62
35 55
2,35
35 55
Dualtron Thunder 2 2,35
35 60
3,23
35 60
Dualtron Thunder 2 3,23
35 65
4,29
35 65
Dualtron Thunder 2 4,29
35 70
5,89
35 70
Dualtron Thunder 2 5,89
35 75
7,91
35 75
Dualtron Thunder 2 7,91
35 80
11,36
35 80
Dualtron Thunder 2 11,36
35 85
18,44
35 85
Dualtron Thunder 2 18,44
35 85,06
18,43
35 85,06
Dualtron Thunder 2 18,43
40
40 45
0,52
40 45
Dualtron Thunder 2 0,52
40 50
1,14
40 50
Dualtron Thunder 2 1,14
40 55
1,88
40 55
Dualtron Thunder 2 1,88
40 60
2,75
40 60
Dualtron Thunder 2 2,75
40 65
3,81
40 65
Dualtron Thunder 2 3,81
40 70
5,41
40 70
Dualtron Thunder 2 5,41
40 75
7,43
40 75
Dualtron Thunder 2 7,43
40 80
10,88
40 80
Dualtron Thunder 2 10,88
40 85
17,96
40 85
Dualtron Thunder 2 17,96
40 85,06
17,95
40 85,06
Dualtron Thunder 2 17,95
45
45 50
0,62
45 50
Dualtron Thunder 2 0,62
45 55
1,35
45 55
Dualtron Thunder 2 1,35
45 60
2,22
45 60
Dualtron Thunder 2 2,22
45 65
3,29
45 65
Dualtron Thunder 2 3,29
45 70
4,89
45 70
Dualtron Thunder 2 4,89
45 75
6,90
45 75
Dualtron Thunder 2 6,90
45 80
10,36
45 80
Dualtron Thunder 2 10,36
45 85
17,43
45 85
Dualtron Thunder 2 17,43
45 85,06
17,43
45 85,06
Dualtron Thunder 2 17,43
50
50 55
0,73
50 55
Dualtron Thunder 2 0,73
50 60
1,60
50 60
Dualtron Thunder 2 1,60
50 65
2,67
50 65
Dualtron Thunder 2 2,67
50 70
4,27
50 70
Dualtron Thunder 2 4,27
50 75
6,28
50 75
Dualtron Thunder 2 6,28
50 80
9,74
50 80
Dualtron Thunder 2 9,74
50 85
16,81
50 85
Dualtron Thunder 2 16,81
50 85,06
16,81
50 85,06
Dualtron Thunder 2 16,81
55
55 60
0,87
55 60
Dualtron Thunder 2 0,87
55 65
1,94
55 65
Dualtron Thunder 2 1,94
55 70
3,54
55 70
Dualtron Thunder 2 3,54
55 75
5,55
55 75
Dualtron Thunder 2 5,55
55 80
9,01
55 80
Dualtron Thunder 2 9,01
55 85
16,08
55 85
Dualtron Thunder 2 16,08
55 85,06
16,08
55 85,06
Dualtron Thunder 2 16,08
60
60 65
1,07
60 65
Dualtron Thunder 2 1,07
60 70
2,67
60 70
Dualtron Thunder 2 2,67
60 75
4,68
60 75
Dualtron Thunder 2 4,68
60 80
8,14
60 80
Dualtron Thunder 2 8,14
60 85
15,21
60 85
Dualtron Thunder 2 15,21
60 85,06
15,21
60 85,06
Dualtron Thunder 2 15,21
65
65 70
1,60
65 70
Dualtron Thunder 2 1,60
65 75
3,61
65 75
Dualtron Thunder 2 3,61
65 80
7,07
65 80
Dualtron Thunder 2 7,07
65 85
14,14
65 85
Dualtron Thunder 2 14,14
65 85,06
14,14
65 85,06
Dualtron Thunder 2 14,14
70
70 75
2,02
70 75
Dualtron Thunder 2 2,02
70 80
5,47
70 80
Dualtron Thunder 2 5,47
70 85
12,55
70 85
Dualtron Thunder 2 12,55
70 85,06
12,54
70 85,06
Dualtron Thunder 2 12,54
75
75 80
3,46
75 80
Dualtron Thunder 2 3,46
75 85
10,53
75 85
Dualtron Thunder 2 10,53
75 85,06
10,53
75 85,06
Dualtron Thunder 2 10,53
80
80 85
7,07
80 85
Dualtron Thunder 2 7,07
80 85,06
7,07
80 85,06
Dualtron Thunder 2 7,07
85
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 85,06
0
0 10
1,30
0 10
Dualtron Thunder 2 1,30
0 15
2,47
0 15
Dualtron Thunder 2 2,47
0 20
4,30
0 20
Dualtron Thunder 2 4,30
0 25
6,69
0 25
Dualtron Thunder 2 6,69
0 30
9,82
0 30
Dualtron Thunder 2 9,82
0 35
13,71
0 35
Dualtron Thunder 2 13,71
0 40
18,82
0 40
Dualtron Thunder 2 18,82
0 45
25,13
0 45
Dualtron Thunder 2 25,13
0 50
33,42
0 50
Dualtron Thunder 2 33,42
0 55
44,21
0 55
Dualtron Thunder 2 44,21
0 60
58,21
0 60
Dualtron Thunder 2 58,21
0 65
76,88
0 65
Dualtron Thunder 2 76,88
0 70
107,16
0 70
Dualtron Thunder 2 107,16
0 75
148,06
0 75
Dualtron Thunder 2 148,06
0 80
222,97
0 80
Dualtron Thunder 2 222,97
0 85
386,48
0 85
Dualtron Thunder 2 386,48
0 85,06
386,40
0 85,06
Dualtron Thunder 2 386,40
10
10 15
1,17
10 15
Dualtron Thunder 2 1,17
10 20
2,99
10 20
Dualtron Thunder 2 2,99
10 25
5,39
10 25
Dualtron Thunder 2 5,39
10 30
8,52
10 30
Dualtron Thunder 2 8,52
10 35
12,41
10 35
Dualtron Thunder 2 12,41
10 40
17,52
10 40
Dualtron Thunder 2 17,52
10 45
23,83
10 45
Dualtron Thunder 2 23,83
10 50
32,12
10 50
Dualtron Thunder 2 32,12
10 55
42,91
10 55
Dualtron Thunder 2 42,91
10 60
56,90
10 60
Dualtron Thunder 2 56,90
10 65
75,57
10 65
Dualtron Thunder 2 75,57
10 70
105,85
10 70
Dualtron Thunder 2 105,85
10 75
146,75
10 75
Dualtron Thunder 2 146,75
10 80
221,67
10 80
Dualtron Thunder 2 221,67
10 85
385,18
10 85
Dualtron Thunder 2 385,18
10 85,06
385,10
10 85,06
Dualtron Thunder 2 385,10
15
15 20
1,82
15 20
Dualtron Thunder 2 1,82
15 25
4,22
15 25
Dualtron Thunder 2 4,22
15 30
7,35
15 30
Dualtron Thunder 2 7,35
15 35
11,24
15 35
Dualtron Thunder 2 11,24
15 40
16,35
15 40
Dualtron Thunder 2 16,35
15 45
22,66
15 45
Dualtron Thunder 2 22,66
15 50
30,95
15 50
Dualtron Thunder 2 30,95
15 55
41,74
15 55
Dualtron Thunder 2 41,74
15 60
55,73
15 60
Dualtron Thunder 2 55,73
15 65
74,40
15 65
Dualtron Thunder 2 74,40
15 70
104,68
15 70
Dualtron Thunder 2 104,68
15 75
145,58
15 75
Dualtron Thunder 2 145,58
15 80
220,50
15 80
Dualtron Thunder 2 220,50
15 85
384,01
15 85
Dualtron Thunder 2 384,01
15 85,06
383,93
15 85,06
Dualtron Thunder 2 383,93
20
20 25
2,40
20 25
Dualtron Thunder 2 2,40
20 30
5,52
20 30
Dualtron Thunder 2 5,52
20 35
9,42
20 35
Dualtron Thunder 2 9,42
20 40
14,53
20 40
Dualtron Thunder 2 14,53
20 45
20,83
20 45
Dualtron Thunder 2 20,83
20 50
29,13
20 50
Dualtron Thunder 2 29,13
20 55
39,92
20 55
Dualtron Thunder 2 39,92
20 60
53,91
20 60
Dualtron Thunder 2 53,91
20 65
72,58
20 65
Dualtron Thunder 2 72,58
20 70
102,86
20 70
Dualtron Thunder 2 102,86
20 75
143,76
20 75
Dualtron Thunder 2 143,76
20 80
218,68
20 80
Dualtron Thunder 2 218,68
20 85
382,18
20 85
Dualtron Thunder 2 382,18
20 85,06
382,11
20 85,06
Dualtron Thunder 2 382,11
25
25 30
3,13
25 30
Dualtron Thunder 2 3,13
25 35
7,02
25 35
Dualtron Thunder 2 7,02
25 40
12,13
25 40
Dualtron Thunder 2 12,13
25 45
18,44
25 45
Dualtron Thunder 2 18,44
25 50
26,73
25 50
Dualtron Thunder 2 26,73
25 55
37,52
25 55
Dualtron Thunder 2 37,52
25 60
51,51
25 60
Dualtron Thunder 2 51,51
25 65
70,19
25 65
Dualtron Thunder 2 70,19
25 70
100,46
25 70
Dualtron Thunder 2 100,46
25 75
141,36
25 75
Dualtron Thunder 2 141,36
25 80
216,28
25 80
Dualtron Thunder 2 216,28
25 85
379,79
25 85
Dualtron Thunder 2 379,79
25 85,06
379,71
25 85,06
Dualtron Thunder 2 379,71
30
30 35
3,89
30 35
Dualtron Thunder 2 3,89
30 40
9,00
30 40
Dualtron Thunder 2 9,00
30 45
15,31
30 45
Dualtron Thunder 2 15,31
30 50
23,60
30 50
Dualtron Thunder 2 23,60
30 55
34,39
30 55
Dualtron Thunder 2 34,39
30 60
48,39
30 60
Dualtron Thunder 2 48,39
30 65
67,06
30 65
Dualtron Thunder 2 67,06
30 70
97,34
30 70
Dualtron Thunder 2 97,34
30 75
138,24
30 75
Dualtron Thunder 2 138,24
30 80
213,15
30 80
Dualtron Thunder 2 213,15
30 85
376,66
30 85
Dualtron Thunder 2 376,66
30 85,06
376,58
30 85,06
Dualtron Thunder 2 376,58
35
35 40
5,11
35 40
Dualtron Thunder 2 5,11
35 45
11,42
35 45
Dualtron Thunder 2 11,42
35 50
19,71
35 50
Dualtron Thunder 2 19,71
35 55
30,50
35 55
Dualtron Thunder 2 30,50
35 60
44,50
35 60
Dualtron Thunder 2 44,50
35 65
63,17
35 65
Dualtron Thunder 2 63,17
35 70
93,45
35 70
Dualtron Thunder 2 93,45
35 75
134,35
35 75
Dualtron Thunder 2 134,35
35 80
209,26
35 80
Dualtron Thunder 2 209,26
35 85
372,77
35 85
Dualtron Thunder 2 372,77
35 85,06
372,69
35 85,06
Dualtron Thunder 2 372,69
40
40 45
6,31
40 45
Dualtron Thunder 2 6,31
40 50
14,60
40 50
Dualtron Thunder 2 14,60
40 55
25,39
40 55
Dualtron Thunder 2 25,39
40 60
39,38
40 60
Dualtron Thunder 2 39,38
40 65
58,05
40 65
Dualtron Thunder 2 58,05
40 70
88,33
40 70
Dualtron Thunder 2 88,33
40 75
129,23
40 75
Dualtron Thunder 2 129,23
40 80
204,15
40 80
Dualtron Thunder 2 204,15
40 85
367,66
40 85
Dualtron Thunder 2 367,66
40 85,06
367,58
40 85,06
Dualtron Thunder 2 367,58
45
45 50
8,29
45 50
Dualtron Thunder 2 8,29
45 55
19,08
45 55
Dualtron Thunder 2 19,08
45 60
33,08
45 60
Dualtron Thunder 2 33,08
45 65
51,75
45 65
Dualtron Thunder 2 51,75
45 70
82,03
45 70
Dualtron Thunder 2 82,03
45 75
122,93
45 75
Dualtron Thunder 2 122,93
45 80
197,84
45 80
Dualtron Thunder 2 197,84
45 85
361,35
45 85
Dualtron Thunder 2 361,35
45 85,06
361,27
45 85,06
Dualtron Thunder 2 361,27
50
50 55
10,79
50 55
Dualtron Thunder 2 10,79
50 60
24,78
50 60
Dualtron Thunder 2 24,78
50 65
43,45
50 65
Dualtron Thunder 2 43,45
50 70
73,73
50 70
Dualtron Thunder 2 73,73
50 75
114,63
50 75
Dualtron Thunder 2 114,63
50 80
189,55
50 80
Dualtron Thunder 2 189,55
50 85
353,06
50 85
Dualtron Thunder 2 353,06
50 85,06
352,98
50 85,06
Dualtron Thunder 2 352,98
55
55 60
13,99
55 60
Dualtron Thunder 2 13,99
55 65
32,67
55 65
Dualtron Thunder 2 32,67
55 70
62,95
55 70
Dualtron Thunder 2 62,95
55 75
103,84
55 75
Dualtron Thunder 2 103,84
55 80
178,76
55 80
Dualtron Thunder 2 178,76
55 85
342,27
55 85
Dualtron Thunder 2 342,27
55 85,06
342,19
55 85,06
Dualtron Thunder 2 342,19
60
60 65
18,67
60 65
Dualtron Thunder 2 18,67
60 70
48,95
60 70
Dualtron Thunder 2 48,95
60 75
89,85
60 75
Dualtron Thunder 2 89,85
60 80
164,77
60 80
Dualtron Thunder 2 164,77
60 85
328,27
60 85
Dualtron Thunder 2 328,27
60 85,06
328,19
60 85,06
Dualtron Thunder 2 328,19
65
65 70
30,28
65 70
Dualtron Thunder 2 30,28
65 75
71,18
65 75
Dualtron Thunder 2 71,18
65 80
146,10
65 80
Dualtron Thunder 2 146,10
65 85
309,60
65 85
Dualtron Thunder 2 309,60
65 85,06
309,52
65 85,06
Dualtron Thunder 2 309,52
70
70 75
40,90
70 75
Dualtron Thunder 2 40,90
70 80
115,82
70 80
Dualtron Thunder 2 115,82
70 85
279,32
70 85
Dualtron Thunder 2 279,32
70 85,06
279,24
70 85,06
Dualtron Thunder 2 279,24
75
75 80
74,92
75 80
Dualtron Thunder 2 74,92
75 85
238,42
75 85
Dualtron Thunder 2 238,42
75 85,06
238,35
75 85,06
Dualtron Thunder 2 238,35
80
80 85
163,51
80 85
Dualtron Thunder 2 163,51
80 85,06
163,43
80 85,06
Dualtron Thunder 2 163,43
85
Timpi de frânare
85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
85,06
85,06 85
0,14
85,06 85
Dualtron Thunder 2 0,14
85,06 80
0,46
85,06 80
Dualtron Thunder 2 0,46
85,06 75
0,73
85,06 75
Dualtron Thunder 2 0,73
85,06 70
0,97
85,06 70
Dualtron Thunder 2 0,97
85,06 65
1,23
85,06 65
Dualtron Thunder 2 1,23
85,06 60
1,47
85,06 60
Dualtron Thunder 2 1,47
85,06 55
1,70
85,06 55
Dualtron Thunder 2 1,70
85,06 50
1,94
85,06 50
Dualtron Thunder 2 1,94
85,06 45
2,19
85,06 45
Dualtron Thunder 2 2,19
85,06 40
2,45
85,06 40
Dualtron Thunder 2 2,45
85,06 35
2,69
85,06 35
Dualtron Thunder 2 2,69
85,06 30
2,94
85,06 30
Dualtron Thunder 2 2,94
85,06 25
3,21
85,06 25
Dualtron Thunder 2 3,21
85,06 20
3,45
85,06 20
Dualtron Thunder 2 3,45
85,06 15
3,74
85,06 15
Dualtron Thunder 2 3,74
85,06 10
4,03
85,06 10
Dualtron Thunder 2 4,03
85,06 0
4,52
85,06 0
Dualtron Thunder 2 4,52
85
85 80
0,32
85 80
Dualtron Thunder 2 0,32
85 75
0,59
85 75
Dualtron Thunder 2 0,59
85 70
0,83
85 70
Dualtron Thunder 2 0,83
85 65
1,09
85 65
Dualtron Thunder 2 1,09
85 60
1,33
85 60
Dualtron Thunder 2 1,33
85 55
1,56
85 55
Dualtron Thunder 2 1,56
85 50
1,80
85 50
Dualtron Thunder 2 1,80
85 45
2,05
85 45
Dualtron Thunder 2 2,05
85 40
2,31
85 40
Dualtron Thunder 2 2,31
85 35
2,55
85 35
Dualtron Thunder 2 2,55
85 30
2,80
85 30
Dualtron Thunder 2 2,80
85 25
3,08
85 25
Dualtron Thunder 2 3,08
85 20
3,31
85 20
Dualtron Thunder 2 3,31
85 15
3,60
85 15
Dualtron Thunder 2 3,60
85 10
3,89
85 10
Dualtron Thunder 2 3,89
85 0
4,38
85 0
Dualtron Thunder 2 4,38
80
80 75
0,26
80 75
Dualtron Thunder 2 0,26
80 70
0,51
80 70
Dualtron Thunder 2 0,51
80 65
0,77
80 65
Dualtron Thunder 2 0,77
80 60
1,01
80 60
Dualtron Thunder 2 1,01
80 55
1,24
80 55
Dualtron Thunder 2 1,24
80 50
1,48
80 50
Dualtron Thunder 2 1,48
80 45
1,73
80 45
Dualtron Thunder 2 1,73
80 40
1,98
80 40
Dualtron Thunder 2 1,98
80 35
2,23
80 35
Dualtron Thunder 2 2,23
80 30
2,48
80 30
Dualtron Thunder 2 2,48
80 25
2,75
80 25
Dualtron Thunder 2 2,75
80 20
2,99
80 20
Dualtron Thunder 2 2,99
80 15
3,28
80 15
Dualtron Thunder 2 3,28
80 10
3,56
80 10
Dualtron Thunder 2 3,56
80 0
4,06
80 0
Dualtron Thunder 2 4,06
75
75 70
0,25
75 70
Dualtron Thunder 2 0,25
75 65
0,51
75 65
Dualtron Thunder 2 0,51
75 60
0,74
75 60
Dualtron Thunder 2 0,74
75 55
0,98
75 55
Dualtron Thunder 2 0,98
75 50
1,21
75 50
Dualtron Thunder 2 1,21
75 45
1,46
75 45
Dualtron Thunder 2 1,46
75 40
1,72
75 40
Dualtron Thunder 2 1,72
75 35
1,97
75 35
Dualtron Thunder 2 1,97
75 30
2,22
75 30
Dualtron Thunder 2 2,22
75 25
2,49
75 25
Dualtron Thunder 2 2,49
75 20
2,72
75 20
Dualtron Thunder 2 2,72
75 15
3,01
75 15
Dualtron Thunder 2 3,01
75 10
3,30
75 10
Dualtron Thunder 2 3,30
75 0
3,79
75 0
Dualtron Thunder 2 3,79
70
70 65
0,26
70 65
Dualtron Thunder 2 0,26
70 60
0,50
70 60
Dualtron Thunder 2 0,50
70 55
0,73
70 55
Dualtron Thunder 2 0,73
70 50
0,97
70 50
Dualtron Thunder 2 0,97
70 45
1,22
70 45
Dualtron Thunder 2 1,22
70 40
1,47
70 40
Dualtron Thunder 2 1,47
70 35
1,72
70 35
Dualtron Thunder 2 1,72
70 30
1,97
70 30
Dualtron Thunder 2 1,97
70 25
2,24
70 25
Dualtron Thunder 2 2,24
70 20
2,48
70 20
Dualtron Thunder 2 2,48
70 15
2,77
70 15
Dualtron Thunder 2 2,77
70 10
3,05
70 10
Dualtron Thunder 2 3,05
70 0
3,55
70 0
Dualtron Thunder 2 3,55
65
65 60
0,24
65 60
Dualtron Thunder 2 0,24
65 55
0,47
65 55
Dualtron Thunder 2 0,47
65 50
0,71
65 50
Dualtron Thunder 2 0,71
65 45
0,96
65 45
Dualtron Thunder 2 0,96
65 40
1,21
65 40
Dualtron Thunder 2 1,21
65 35
1,46
65 35
Dualtron Thunder 2 1,46
65 30
1,71
65 30
Dualtron Thunder 2 1,71
65 25
1,98
65 25
Dualtron Thunder 2 1,98
65 20
2,22
65 20
Dualtron Thunder 2 2,22
65 15
2,51
65 15
Dualtron Thunder 2 2,51
65 10
2,80
65 10
Dualtron Thunder 2 2,80
65 0
3,29
65 0
Dualtron Thunder 2 3,29
60
60 55
0,23
60 55
Dualtron Thunder 2 0,23
60 50
0,47
60 50
Dualtron Thunder 2 0,47
60 45
0,72
60 45
Dualtron Thunder 2 0,72
60 40
0,98
60 40
Dualtron Thunder 2 0,98
60 35
1,22
60 35
Dualtron Thunder 2 1,22
60 30
1,47
60 30
Dualtron Thunder 2 1,47
60 25
1,74
60 25
Dualtron Thunder 2 1,74
60 20
1,98
60 20
Dualtron Thunder 2 1,98
60 15
2,27
60 15
Dualtron Thunder 2 2,27
60 10
2,56
60 10
Dualtron Thunder 2 2,56
60 0
3,05
60 0
Dualtron Thunder 2 3,05
55
55 50
0,24
55 50
Dualtron Thunder 2 0,24
55 45
0,49
55 45
Dualtron Thunder 2 0,49
55 40
0,74
55 40
Dualtron Thunder 2 0,74
55 35
0,99
55 35
Dualtron Thunder 2 0,99
55 30
1,24
55 30
Dualtron Thunder 2 1,24
55 25
1,51
55 25
Dualtron Thunder 2 1,51
55 20
1,75
55 20
Dualtron Thunder 2 1,75
55 15
2,04
55 15
Dualtron Thunder 2 2,04
55 10
2,32
55 10
Dualtron Thunder 2 2,32
55 0
2,82
55 0
Dualtron Thunder 2 2,82
50
50 45
0,25
50 45
Dualtron Thunder 2 0,25
50 40
0,51
50 40
Dualtron Thunder 2 0,51
50 35
0,75
50 35
Dualtron Thunder 2 0,75
50 30
1,00
50 30
Dualtron Thunder 2 1,00
50 25
1,27
50 25
Dualtron Thunder 2 1,27
50 20
1,51
50 20
Dualtron Thunder 2 1,51
50 15
1,80
50 15
Dualtron Thunder 2 1,80
50 10
2,09
50 10
Dualtron Thunder 2 2,09
50 0
2,58
50 0
Dualtron Thunder 2 2,58
45
45 40
0,26
45 40
Dualtron Thunder 2 0,26
45 35
0,50
45 35
Dualtron Thunder 2 0,50
45 30
0,75
45 30
Dualtron Thunder 2 0,75
45 25
1,03
45 25
Dualtron Thunder 2 1,03
45 20
1,26
45 20
Dualtron Thunder 2 1,26
45 15
1,55
45 15
Dualtron Thunder 2 1,55
45 10
1,84
45 10
Dualtron Thunder 2 1,84
45 0
2,33
45 0
Dualtron Thunder 2 2,33
40
40 35
0,25
40 35
Dualtron Thunder 2 0,25
40 30
0,50
40 30
Dualtron Thunder 2 0,50
40 25
0,77
40 25
Dualtron Thunder 2 0,77
40 20
1,00
40 20
Dualtron Thunder 2 1,00
40 15
1,29
40 15
Dualtron Thunder 2 1,29
40 10
1,58
40 10
Dualtron Thunder 2 1,58
40 0
2,07
40 0
Dualtron Thunder 2 2,07
35
35 30
0,25
35 30
Dualtron Thunder 2 0,25
35 25
0,52
35 25
Dualtron Thunder 2 0,52
35 20
0,75
35 20
Dualtron Thunder 2 0,75
35 15
1,05
35 15
Dualtron Thunder 2 1,05
35 10
1,33
35 10
Dualtron Thunder 2 1,33
35 0
1,82
35 0
Dualtron Thunder 2 1,82
30
30 25
0,27
30 25
Dualtron Thunder 2 0,27
30 20
0,51
30 20
Dualtron Thunder 2 0,51
30 15
0,80
30 15
Dualtron Thunder 2 0,80
30 10
1,08
30 10
Dualtron Thunder 2 1,08
30 0
1,58
30 0
Dualtron Thunder 2 1,58
25
25 20
0,23
25 20
Dualtron Thunder 2 0,23
25 15
0,53
25 15
Dualtron Thunder 2 0,53
25 10
0,81
25 10
Dualtron Thunder 2 0,81
25 0
1,30
25 0
Dualtron Thunder 2 1,30
20
20 15
0,29
20 15
Dualtron Thunder 2 0,29
20 10
0,58
20 10
Dualtron Thunder 2 0,58
20 0
1,07
20 0
Dualtron Thunder 2 1,07
15
15 10
0,29
15 10
Dualtron Thunder 2 0,29
15 0
0,78
15 0
Dualtron Thunder 2 0,78
10
10 0
0,49
10 0
Dualtron Thunder 2 0,49
Distanțe la frânare
85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
85,06
85,06 85
3,27
85,06 85
Dualtron Thunder 2 3,27
85,06 80
10,61
85,06 80
Dualtron Thunder 2 10,61
85,06 75
16,20
85,06 75
Dualtron Thunder 2 16,20
85,06 70
21,09
85,06 70
Dualtron Thunder 2 21,09
85,06 65
25,85
85,06 65
Dualtron Thunder 2 25,85
85,06 60
29,90
85,06 60
Dualtron Thunder 2 29,90
85,06 55
33,52
85,06 55
Dualtron Thunder 2 33,52
85,06 50
36,91
85,06 50
Dualtron Thunder 2 36,91
85,06 45
40,11
85,06 45
Dualtron Thunder 2 40,11
85,06 40
43,05
85,06 40
Dualtron Thunder 2 43,05
85,06 35
45,54
85,06 35
Dualtron Thunder 2 45,54
85,06 30
47,71
85,06 30
Dualtron Thunder 2 47,71
85,06 25
49,70
85,06 25
Dualtron Thunder 2 49,70
85,06 20
51,09
85,06 20
Dualtron Thunder 2 51,09
85,06 15
52,44
85,06 15
Dualtron Thunder 2 52,44
85,06 10
53,34
85,06 10
Dualtron Thunder 2 53,34
85,06 0
53,85
85,06 0
Dualtron Thunder 2 53,85
85
85 80
7,34
85 80
Dualtron Thunder 2 7,34
85 75
12,93
85 75
Dualtron Thunder 2 12,93
85 70
17,82
85 70
Dualtron Thunder 2 17,82
85 65
22,58
85 65
Dualtron Thunder 2 22,58
85 60
26,63
85 60
Dualtron Thunder 2 26,63
85 55
30,25
85 55
Dualtron Thunder 2 30,25
85 50
33,64
85 50
Dualtron Thunder 2 33,64
85 45
36,84
85 45
Dualtron Thunder 2 36,84
85 40
39,77
85 40
Dualtron Thunder 2 39,77
85 35
42,27
85 35
Dualtron Thunder 2 42,27
85 30
44,44
85 30
Dualtron Thunder 2 44,44
85 25
46,43
85 25
Dualtron Thunder 2 46,43
85 20
47,82
85 20
Dualtron Thunder 2 47,82
85 15
49,17
85 15
Dualtron Thunder 2 49,17
85 10
50,07
85 10
Dualtron Thunder 2 50,07
85 0
50,57
85 0
Dualtron Thunder 2 50,57
80
80 75
5,59
80 75
Dualtron Thunder 2 5,59
80 70
10,48
80 70
Dualtron Thunder 2 10,48
80 65
15,24
80 65
Dualtron Thunder 2 15,24
80 60
19,29
80 60
Dualtron Thunder 2 19,29
80 55
22,91
80 55
Dualtron Thunder 2 22,91
80 50
26,30
80 50
Dualtron Thunder 2 26,30
80 45
29,49
80 45
Dualtron Thunder 2 29,49
80 40
32,43
80 40
Dualtron Thunder 2 32,43
80 35
34,93
80 35
Dualtron Thunder 2 34,93
80 30
37,09
80 30
Dualtron Thunder 2 37,09
80 25
39,09
80 25
Dualtron Thunder 2 39,09
80 20
40,48
80 20
Dualtron Thunder 2 40,48
80 15
41,82
80 15
Dualtron Thunder 2 41,82
80 10
42,73
80 10
Dualtron Thunder 2 42,73
80 0
43,23
80 0
Dualtron Thunder 2 43,23
75
75 70
4,89
75 70
Dualtron Thunder 2 4,89
75 65
9,65
75 65
Dualtron Thunder 2 9,65
75 60
13,70
75 60
Dualtron Thunder 2 13,70
75 55
17,32
75 55
Dualtron Thunder 2 17,32
75 50
20,70
75 50
Dualtron Thunder 2 20,70
75 45
23,90
75 45
Dualtron Thunder 2 23,90
75 40
26,84
75 40
Dualtron Thunder 2 26,84
75 35
29,34
75 35
Dualtron Thunder 2 29,34
75 30
31,50
75 30
Dualtron Thunder 2 31,50
75 25
33,50
75 25
Dualtron Thunder 2 33,50
75 20
34,89
75 20
Dualtron Thunder 2 34,89
75 15
36,23
75 15
Dualtron Thunder 2 36,23
75 10
37,14
75 10
Dualtron Thunder 2 37,14
75 0
37,64
75 0
Dualtron Thunder 2 37,64
70
70 65
4,76
70 65
Dualtron Thunder 2 4,76
70 60
8,81
70 60
Dualtron Thunder 2 8,81
70 55
12,43
70 55
Dualtron Thunder 2 12,43
70 50
15,81
70 50
Dualtron Thunder 2 15,81
70 45
19,01
70 45
Dualtron Thunder 2 19,01
70 40
21,95
70 40
Dualtron Thunder 2 21,95
70 35
24,45
70 35
Dualtron Thunder 2 24,45
70 30
26,61
70 30
Dualtron Thunder 2 26,61
70 25
28,61
70 25
Dualtron Thunder 2 28,61
70 20
30,00
70 20
Dualtron Thunder 2 30,00
70 15
31,34
70 15
Dualtron Thunder 2 31,34
70 10
32,25
70 10
Dualtron Thunder 2 32,25
70 0
32,75
70 0
Dualtron Thunder 2 32,75
65
65 60
4,05
65 60
Dualtron Thunder 2 4,05
65 55
7,67
65 55
Dualtron Thunder 2 7,67
65 50
11,06
65 50
Dualtron Thunder 2 11,06
65 45
14,25
65 45
Dualtron Thunder 2 14,25
65 40
17,19
65 40
Dualtron Thunder 2 17,19
65 35
19,69
65 35
Dualtron Thunder 2 19,69
65 30
21,85
65 30
Dualtron Thunder 2 21,85
65 25
23,85
65 25
Dualtron Thunder 2 23,85
65 20
25,24
65 20
Dualtron Thunder 2 25,24
65 15
26,58
65 15
Dualtron Thunder 2 26,58
65 10
27,49
65 10
Dualtron Thunder 2 27,49
65 0
27,99
65 0
Dualtron Thunder 2 27,99
60
60 55
3,62
60 55
Dualtron Thunder 2 3,62
60 50
7,01
60 50
Dualtron Thunder 2 7,01
60 45
10,20
60 45
Dualtron Thunder 2 10,20
60 40
13,14
60 40
Dualtron Thunder 2 13,14
60 35
15,64
60 35
Dualtron Thunder 2 15,64
60 30
17,80
60 30
Dualtron Thunder 2 17,80
60 25
19,80
60 25
Dualtron Thunder 2 19,80
60 20
21,19
60 20
Dualtron Thunder 2 21,19
60 15
22,54
60 15
Dualtron Thunder 2 22,54
60 10
23,44
60 10
Dualtron Thunder 2 23,44
60 0
23,94
60 0
Dualtron Thunder 2 23,94
55
55 50
3,38
55 50
Dualtron Thunder 2 3,38
55 45
6,58
55 45
Dualtron Thunder 2 6,58
55 40
9,52
55 40
Dualtron Thunder 2 9,52
55 35
12,02
55 35
Dualtron Thunder 2 12,02
55 30
14,18
55 30
Dualtron Thunder 2 14,18
55 25
16,18
55 25
Dualtron Thunder 2 16,18
55 20
17,57
55 20
Dualtron Thunder 2 17,57
55 15
18,91
55 15
Dualtron Thunder 2 18,91
55 10
19,82
55 10
Dualtron Thunder 2 19,82
55 0
20,32
55 0
Dualtron Thunder 2 20,32
50
50 45
3,20
50 45
Dualtron Thunder 2 3,20
50 40
6,14
50 40
Dualtron Thunder 2 6,14
50 35
8,63
50 35
Dualtron Thunder 2 8,63
50 30
10,80
50 30
Dualtron Thunder 2 10,80
50 25
12,79
50 25
Dualtron Thunder 2 12,79
50 20
14,18
50 20
Dualtron Thunder 2 14,18
50 15
15,53
50 15
Dualtron Thunder 2 15,53
50 10
16,43
50 10
Dualtron Thunder 2 16,43
50 0
16,94
50 0
Dualtron Thunder 2 16,94
45
45 40
2,94
45 40
Dualtron Thunder 2 2,94
45 35
5,44
45 35
Dualtron Thunder 2 5,44
45 30
7,60
45 30
Dualtron Thunder 2 7,60
45 25
9,59
45 25
Dualtron Thunder 2 9,59
45 20
10,98
45 20
Dualtron Thunder 2 10,98
45 15
12,33
45 15
Dualtron Thunder 2 12,33
45 10
13,23
45 10
Dualtron Thunder 2 13,23
45 0
13,74
45 0
Dualtron Thunder 2 13,74
40
40 35
2,50
40 35
Dualtron Thunder 2 2,50
40 30
4,66
40 30
Dualtron Thunder 2 4,66
40 25
6,66
40 25
Dualtron Thunder 2 6,66
40 20
8,05
40 20
Dualtron Thunder 2 8,05
40 15
9,39
40 15
Dualtron Thunder 2 9,39
40 10
10,30
40 10
Dualtron Thunder 2 10,30
40 0
10,80
40 0
Dualtron Thunder 2 10,80
35
35 30
2,16
35 30
Dualtron Thunder 2 2,16
35 25
4,16
35 25
Dualtron Thunder 2 4,16
35 20
5,55
35 20
Dualtron Thunder 2 5,55
35 15
6,90
35 15
Dualtron Thunder 2 6,90
35 10
7,80
35 10
Dualtron Thunder 2 7,80
35 0
8,30
35 0
Dualtron Thunder 2 8,30
30
30 25
1,99
30 25
Dualtron Thunder 2 1,99
30 20
3,39
30 20
Dualtron Thunder 2 3,39
30 15
4,73
30 15
Dualtron Thunder 2 4,73
30 10
5,64
30 10
Dualtron Thunder 2 5,64
30 0
6,14
30 0
Dualtron Thunder 2 6,14
25
25 20
1,39
25 20
Dualtron Thunder 2 1,39
25 15
2,74
25 15
Dualtron Thunder 2 2,74
25 10
3,64
25 10
Dualtron Thunder 2 3,64
25 0
4,14
25 0
Dualtron Thunder 2 4,14
20
20 15
1,35
20 15
Dualtron Thunder 2 1,35
20 10
2,25
20 10
Dualtron Thunder 2 2,25
20 0
2,75
20 0
Dualtron Thunder 2 2,75
15
15 10
0,90
15 10
Dualtron Thunder 2 0,90
15 0
1,41
15 0
Dualtron Thunder 2 1,41
10
10 0
0,50
10 0
Dualtron Thunder 2 0,50

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 120,8 cm  
      Înălţime 126,7 cm  
      Lăţime 60,9 cm  
      Lungime pliată 120,8 cm  
      Înălțime pliată 57,7 cm  
      Lățimea pliată 31,7 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 72 V  
      Capacitatea bateriei 40 Ah  
      Energia bateriei 2880 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față fără cameră  
      Diametrul roții față 11"  
      Tip roată spate fără cameră  
      Diametrul roții spate 11"  
      Suspensia față basculant cu elastomer  
      Suspensia spate basculant cu elastomer  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Sarcina max. 150 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

DTR.ESCTHR2

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile