Mukuta 10 Plus

Foarte
confortabilă
Putere mare

Foarte
confortabilă
Putere mare

Mukuta 10 Plus

Produs nou

Un nou model pentru sezonul 2023 care se descurcă în orice situație. Este dominat de un cadru metalic dintr-o bucată, putere extraordinară, caroserie potrivită pentru orice teren și operare sigură. Acesta este Mukuta 10 Plus Dual Motor.

Preț cu TVA

12 762,75 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
La cerere
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

Atunci când funcționalitatea întâlnește echipare și desig excelent într-un singur cadru, o astfel de trotinetă oferă unei persoane o experiență unică de condus. Există doar câteva modele pe piață care combină variabilitatea focalizării cu specificații de condus de top. Nou-nouța Mukuta 10 Plus Dual Motor este o astfel de trotinetă, fiind un model de top în portofoliul de trotinete electrice Mukuta. Dispune de un cadru metalic dintr-o bucată, putere maximă de 4300 W, suspensie independentă atât pentru drumuri cât și terenuri off-road și funcționarea în siguranță a componentelor electronice și a bateriei. Toate acestea vin cu o viteză maximă de 75 km/h și o autonomie de 120 km.

 

Puterea și autonomia

În loc ca performanța să ajungă la extreme, cei de la Mukuta au pariat pe o abordare diferită - variabilitatea setării puterii. Cele două motoare fără perii ale modelului 10 Plus oferă 4300 W putere de vârf, dar puteți regla această putere datorită faptului că puteți porni/opri unul dintre motoare și, de asemenea, datorită celor trei niveluri de performanță suplimentare disponibile atât în modul motor simplu, cât și în modul dublu. Adică, cucerirea dealurilor abrupte nu va fi nicio problemă pentru acest model. După ce apăsați maneta cu degetul, pe o suprafață plană, puteți atinge o viteză maximă de 75 km/h cu Mukuta 10 Plus.

Controlul dublu de 32 A asigură o livrare ideală de putere, astfel încât trotineta să aibă suficientă putere pentru a traversa orice teren. Totuși, astfel de performanțe trebuie să fie alimentate în mod adecvat cu energie, iar această sarcină revine bateriei LG Li-ion de 60 V care oferă o capacitate de 25,6 Ah și o energie de 1536 Wh. În condiții normale, capacitatea bateriei durează 120 km. Pe lângă capacitatea celulelor LG, este importantă și funcționarea lor în siguranță. Acesta este motivul pentru care producătorul nu a uitat să implementeze sistemul de management inteligent al bateriei. Acesta are grijă de baterie prin gestionarea inteligentă a energiei, care include menținerea celulelor la temperatura ideală și utilizarea echilibrată a capacității acestora, prelungind astfel semnificativ durata de viață a bateriei. Și când trebuie să încărcați bateria, trebuie doar să o conectați la încărcător printr-o pereche de porturi situate de pe partea laterală a platformei și să așteptați 12,5 ore până când este complet încărcată.

 

 

Cadru, design și echipare

Versatilitatea Mukuta 10 Plus se datorează, în principal, cadrului dintr-o singură bucată din aluminiu folosit în industria aeronautică care îmbunătățește rigiditatea și durabilitatea trotinetei. Puntea formează cea mai mare parte a caroseriei trotinetei, fiind terminată cu o secțiune ridicată în spate. Ca orice model de teren adecvat, platforma este suficient de lată și acoperită cu un covoraș antiderapant. Cadrul continuă cu tija de direcție rabatabilă patentată. Se simte robust, motiv pentru care nu veți simți nicio balansare a tijei de direcție chiar și atunci când mergeți în afara drumului. Pentru a o plia, trebuie doar să slăbiți maneta unică și să atașați ghidonul pliat pe partea ridicată a punții.

Partea superioară a coloanei de direcție este dominată de ghidonele rabatabile de 68 cm lățime. În centrul lor se află un panou LCD de 4,5 inchi care arată toate datele de călătorie și opțiunile de setare bine aranjate grafic. Pentru a „porni” trotineta, pur și simplu plasați cipul NFC aproape de partea de sus a afișajului. Mâna stângă controlează comutatorul motorului și butonul claxonului. În partea dreaptă există un panou de control pentru setarea tuturor opțiunilor suplimentare. Odată ce puneți toate aceste caracteristici într-o caroserie gri cu detalii de culoare verde fosfor, puteți fi sigur că Mukuta 10 Plus captivează toți pasionații de trotinete electrice.

 

 

Siguranța și comfortul

Șasiul lui Mukuta 10 Plus vă asigură că vă puteți aventura oriunde cu ea. Suspensia cu arc dublu în față și în spate, împreună cu anvelopele gonflabile cu tuburi de 10 inchi asigură o călătorie extrem de confortabilă în orice moment. Prin acțiunea lor combinată, sunt capabile să înlăture denivelări mici și găurile mari. Nici frânele nu rămân în urmă, deoarece în acest caz producătorul a optat pentru o combinație între o frână electronică și o frână hidraulică de 145 mm în față și în spate cu sistem complet închis pentru răspuns imediat în toate condițiile. Producătorul s-a gândit, de asemenea, la siguranța călătoriei în condiții de vizibilitate slabă, motiv pentru care trotineta vine cu faruri LED frontale duble, precum și benzi LED pe părțile laterale ale punții, care servesc nu numai ca element ambiental, ci și ca semnalizatoare de direcție care sporesc și mai mult nu numai siguranța dvs., ci și a celorlalți utilizatori ai drumului. Lumina de frână spate completează echipamentul de iluminat al trotinetei.

 

 

 

Utilizare și caracter practic

Performanțele solide, cadrul cu adevărat rigid, precum și echipamentele moderne și sigure fac ca Mukuta 10 Plus să fie destinată pentru o utilizare versatilă. Indiferent dacă preferați trasee lungi pe drumuri asfaltate sau plimbări cu adrenalină pe potecile înguste ale pădurii, suspensia, anvelopele late de teren și frânele hidraulice vor face că mersul pe orice suprafață să fie o adevărată experiență. Și asta și în condiții umede, deoarece întrega trotinetă este certificată IPX4. Însă, dacă doriți să utilizați Mukuta 10 Plus doar pentru a face naveta la serviciu sau la o cafenea, nu veți fi mulțumit de caracterul său practic. Greutatea de 36,3 kg și dimensiunile de 125 x 55 x 24 cm (lungime, înălțime, lățime) după plierea trotinetei nu se numără printre cele mai practice valori pentru transportul zilnic până la lift sau încărcarea în portbagajul unui autoturism.

 

 

Evaluarea noastră

Mukuta 10 Plus este aici pentru toți cei care se așteaptă la o calitate de construcție de primă clasă, caracteristici moderne ale echipamentelor și proprietăți perfecte de condus de la o trotinetă electrică. Cu acest model vei cuceri dealuri, terenuri dificile, precum și trasee lungi. Datorită șasiului său confortabil, managementului avansat al energiei și puterii, împreună cu designul funcțional și atractiv, avantajele acestui model vor bucura atât clienții pretențioși, cât și pasionații de adrenalină. Pur și simplu veți dori să urcați din nou pe Mukuta 10 Plus cât mai curând posibil.

 

 

 

Service

Suntem dealer al mărcii Mukuta pentru toată Europa Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este oferit la centrul nostru service. Păstrăm piese de schimb în stoc sau le putem obține rapid de la producător. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Putem contacta direct producătorul, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticare dificile.

 

Despre brand

Deși marca Mukuta în sine este un nou venit pe piața trotinetelor electrice, inginerii din spatele acestui brand nu sunt începători. Trotinetele Mukuta sunt fabricate pe aceeași linie de producție ca și trotinetele de renume mondial Vsett și Zero. La modelele Mukuta, producătorul combină toată experiența anterioară acumulată de aceste mărci și aduce pe piață trotinete destinate celor mai pretențioși utilizatori. Prin urmare, modelele Mukuta domină prin design de înaltă calitate și durabilitate, echipamente moderne și performanță sportivă. Deoarece Max Blinker este lider în oferirea de modele Vsett și Zero, marca Mukuta nu poate face excepție. De aceea, vă puteți baza pe noi când vine vorba de garanție de calitate și service post-garanție, precum și de asistență, consiliere și piese de schimb.

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
75 km/h
Viteza
36,3 kg
Greutate
4300 W
putere
120 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
Scaun detașabil
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 36,3 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 12,5 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 75 km/h În așteptarea testului
Putere 1400 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 4300 W În așteptarea testului
Autonomia 120 km În așteptarea testului
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
69,29
km/h
Viteza max
3.186
wați
Puterea max
::badge-value:total_range::
km
Autonomia totală
::badge-value:city_range::
km
Autonomia în oraș
::badge-value:max_range::
km
Autonomie Min
9,90
secunde
Timp până
la 100 m
18,30
secunde
Timp până
la 250 m
58,09
secunde
Timp până
la 1 km
2,26
secunde
Timp până
la 20 km/h
3,26
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,86
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,32
secunde
Timp de
la 30 km/h
5,4
metri
Distanta
la 20 km/h
12,7
metri
Distanța
la 30 km/h
1,9
metri
Distanța de
la 20 km/h
4,9
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 69,29
0
0 10
1,42
0 10
Mukuta 10+ 1,42
0 15
1,85
0 15
Mukuta 10+ 1,85
0 20
2,26
0 20
Mukuta 10+ 2,26
0 25
2,73
0 25
Mukuta 10+ 2,73
0 30
3,26
0 30
Mukuta 10+ 3,26
0 35
3,93
0 35
Mukuta 10+ 3,93
0 40
4,67
0 40
Mukuta 10+ 4,67
0 45
5,76
0 45
Mukuta 10+ 5,76
0 50
6,96
0 50
Mukuta 10+ 6,96
0 55
8,48
0 55
Mukuta 10+ 8,48
0 60
10,65
0 60
Mukuta 10+ 10,65
0 65
14,44
0 65
Mukuta 10+ 14,44
0 69,29
21,60
0 69,29
Mukuta 10+ 21,60
10
10 15
0,43
10 15
Mukuta 10+ 0,43
10 20
0,84
10 20
Mukuta 10+ 0,84
10 25
1,31
10 25
Mukuta 10+ 1,31
10 30
1,84
10 30
Mukuta 10+ 1,84
10 35
2,51
10 35
Mukuta 10+ 2,51
10 40
3,26
10 40
Mukuta 10+ 3,26
10 45
4,34
10 45
Mukuta 10+ 4,34
10 50
5,54
10 50
Mukuta 10+ 5,54
10 55
7,06
10 55
Mukuta 10+ 7,06
10 60
9,23
10 60
Mukuta 10+ 9,23
10 65
13,02
10 65
Mukuta 10+ 13,02
10 69,29
20,18
10 69,29
Mukuta 10+ 20,18
15
15 20
0,41
15 20
Mukuta 10+ 0,41
15 25
0,88
15 25
Mukuta 10+ 0,88
15 30
1,41
15 30
Mukuta 10+ 1,41
15 35
2,08
15 35
Mukuta 10+ 2,08
15 40
2,82
15 40
Mukuta 10+ 2,82
15 45
3,91
15 45
Mukuta 10+ 3,91
15 50
5,11
15 50
Mukuta 10+ 5,11
15 55
6,63
15 55
Mukuta 10+ 6,63
15 60
8,79
15 60
Mukuta 10+ 8,79
15 65
12,59
15 65
Mukuta 10+ 12,59
15 69,29
19,75
15 69,29
Mukuta 10+ 19,75
20
20 25
0,47
20 25
Mukuta 10+ 0,47
20 30
1,00
20 30
Mukuta 10+ 1,00
20 35
1,67
20 35
Mukuta 10+ 1,67
20 40
2,41
20 40
Mukuta 10+ 2,41
20 45
3,50
20 45
Mukuta 10+ 3,50
20 50
4,70
20 50
Mukuta 10+ 4,70
20 55
6,22
20 55
Mukuta 10+ 6,22
20 60
8,38
20 60
Mukuta 10+ 8,38
20 65
12,18
20 65
Mukuta 10+ 12,18
20 69,29
19,34
20 69,29
Mukuta 10+ 19,34
25
25 30
0,53
25 30
Mukuta 10+ 0,53
25 35
1,20
25 35
Mukuta 10+ 1,20
25 40
1,95
25 40
Mukuta 10+ 1,95
25 45
3,03
25 45
Mukuta 10+ 3,03
25 50
4,23
25 50
Mukuta 10+ 4,23
25 55
5,75
25 55
Mukuta 10+ 5,75
25 60
7,92
25 60
Mukuta 10+ 7,92
25 65
11,71
25 65
Mukuta 10+ 11,71
25 69,29
18,87
25 69,29
Mukuta 10+ 18,87
30
30 35
0,66
30 35
Mukuta 10+ 0,66
30 40
1,41
30 40
Mukuta 10+ 1,41
30 45
2,50
30 45
Mukuta 10+ 2,50
30 50
3,70
30 50
Mukuta 10+ 3,70
30 55
5,22
30 55
Mukuta 10+ 5,22
30 60
7,38
30 60
Mukuta 10+ 7,38
30 65
11,18
30 65
Mukuta 10+ 11,18
30 69,29
18,34
30 69,29
Mukuta 10+ 18,34
35
35 40
0,75
35 40
Mukuta 10+ 0,75
35 45
1,84
35 45
Mukuta 10+ 1,84
35 50
3,03
35 50
Mukuta 10+ 3,03
35 55
4,55
35 55
Mukuta 10+ 4,55
35 60
6,72
35 60
Mukuta 10+ 6,72
35 65
10,52
35 65
Mukuta 10+ 10,52
35 69,29
17,67
35 69,29
Mukuta 10+ 17,67
40
40 45
1,09
40 45
Mukuta 10+ 1,09
40 50
2,29
40 50
Mukuta 10+ 2,29
40 55
3,81
40 55
Mukuta 10+ 3,81
40 60
5,97
40 60
Mukuta 10+ 5,97
40 65
9,77
40 65
Mukuta 10+ 9,77
40 69,29
16,92
40 69,29
Mukuta 10+ 16,92
45
45 50
1,20
45 50
Mukuta 10+ 1,20
45 55
2,72
45 55
Mukuta 10+ 2,72
45 60
4,88
45 60
Mukuta 10+ 4,88
45 65
8,68
45 65
Mukuta 10+ 8,68
45 69,29
15,83
45 69,29
Mukuta 10+ 15,83
50
50 55
1,52
50 55
Mukuta 10+ 1,52
50 60
3,68
50 60
Mukuta 10+ 3,68
50 65
7,48
50 65
Mukuta 10+ 7,48
50 69,29
14,64
50 69,29
Mukuta 10+ 14,64
55
55 60
2,17
55 60
Mukuta 10+ 2,17
55 65
5,96
55 65
Mukuta 10+ 5,96
55 69,29
13,12
55 69,29
Mukuta 10+ 13,12
60
60 65
3,80
60 65
Mukuta 10+ 3,80
60 69,29
10,95
60 69,29
Mukuta 10+ 10,95
65
65 69,29
7,15
65 69,29
Mukuta 10+ 7,15
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 69,29
0
0 10
1,68
0 10
Mukuta 10+ 1,68
0 15
3,31
0 15
Mukuta 10+ 3,31
0 20
5,44
0 20
Mukuta 10+ 5,44
0 25
8,47
0 25
Mukuta 10+ 8,47
0 30
12,68
0 30
Mukuta 10+ 12,68
0 35
18,79
0 35
Mukuta 10+ 18,79
0 40
26,67
0 40
Mukuta 10+ 26,67
0 45
39,61
0 45
Mukuta 10+ 39,61
0 50
55,53
0 50
Mukuta 10+ 55,53
0 55
77,87
0 55
Mukuta 10+ 77,87
0 60
112,50
0 60
Mukuta 10+ 112,50
0 65
178,89
0 65
Mukuta 10+ 178,89
0 69,29
313,25
0 69,29
Mukuta 10+ 313,25
10
10 15
1,64
10 15
Mukuta 10+ 1,64
10 20
3,76
10 20
Mukuta 10+ 3,76
10 25
6,80
10 25
Mukuta 10+ 6,80
10 30
11,00
10 30
Mukuta 10+ 11,00
10 35
17,12
10 35
Mukuta 10+ 17,12
10 40
25,00
10 40
Mukuta 10+ 25,00
10 45
37,94
10 45
Mukuta 10+ 37,94
10 50
53,85
10 50
Mukuta 10+ 53,85
10 55
76,19
10 55
Mukuta 10+ 76,19
10 60
110,82
10 60
Mukuta 10+ 110,82
10 65
177,21
10 65
Mukuta 10+ 177,21
10 69,29
311,57
10 69,29
Mukuta 10+ 311,57
15
15 20
2,12
15 20
Mukuta 10+ 2,12
15 25
5,16
15 25
Mukuta 10+ 5,16
15 30
9,36
15 30
Mukuta 10+ 9,36
15 35
15,48
15 35
Mukuta 10+ 15,48
15 40
23,36
15 40
Mukuta 10+ 23,36
15 45
36,30
15 45
Mukuta 10+ 36,30
15 50
52,22
15 50
Mukuta 10+ 52,22
15 55
74,56
15 55
Mukuta 10+ 74,56
15 60
109,18
15 60
Mukuta 10+ 109,18
15 65
175,58
15 65
Mukuta 10+ 175,58
15 69,29
309,94
15 69,29
Mukuta 10+ 309,94
20
20 25
3,04
20 25
Mukuta 10+ 3,04
20 30
7,24
20 30
Mukuta 10+ 7,24
20 35
13,35
20 35
Mukuta 10+ 13,35
20 40
21,23
20 40
Mukuta 10+ 21,23
20 45
34,18
20 45
Mukuta 10+ 34,18
20 50
50,09
20 50
Mukuta 10+ 50,09
20 55
72,43
20 55
Mukuta 10+ 72,43
20 60
107,06
20 60
Mukuta 10+ 107,06
20 65
173,45
20 65
Mukuta 10+ 173,45
20 69,29
307,81
20 69,29
Mukuta 10+ 307,81
25
25 30
4,20
25 30
Mukuta 10+ 4,20
25 35
10,32
25 35
Mukuta 10+ 10,32
25 40
18,20
25 40
Mukuta 10+ 18,20
25 45
31,14
25 45
Mukuta 10+ 31,14
25 50
47,06
25 50
Mukuta 10+ 47,06
25 55
69,40
25 55
Mukuta 10+ 69,40
25 60
104,02
25 60
Mukuta 10+ 104,02
25 65
170,42
25 65
Mukuta 10+ 170,42
25 69,29
304,78
25 69,29
Mukuta 10+ 304,78
30
30 35
6,12
30 35
Mukuta 10+ 6,12
30 40
14,00
30 40
Mukuta 10+ 14,00
30 45
26,94
30 45
Mukuta 10+ 26,94
30 50
42,86
30 50
Mukuta 10+ 42,86
30 55
65,19
30 55
Mukuta 10+ 65,19
30 60
99,82
30 60
Mukuta 10+ 99,82
30 65
166,21
30 65
Mukuta 10+ 166,21
30 69,29
300,57
30 69,29
Mukuta 10+ 300,57
35
35 40
7,88
35 40
Mukuta 10+ 7,88
35 45
20,82
35 45
Mukuta 10+ 20,82
35 50
36,74
35 50
Mukuta 10+ 36,74
35 55
59,08
35 55
Mukuta 10+ 59,08
35 60
93,70
35 60
Mukuta 10+ 93,70
35 65
160,10
35 65
Mukuta 10+ 160,10
35 69,29
294,46
35 69,29
Mukuta 10+ 294,46
40
40 45
12,94
40 45
Mukuta 10+ 12,94
40 50
28,86
40 50
Mukuta 10+ 28,86
40 55
51,20
40 55
Mukuta 10+ 51,20
40 60
85,82
40 60
Mukuta 10+ 85,82
40 65
152,22
40 65
Mukuta 10+ 152,22
40 69,29
286,58
40 69,29
Mukuta 10+ 286,58
45
45 50
15,92
45 50
Mukuta 10+ 15,92
45 55
38,25
45 55
Mukuta 10+ 38,25
45 60
72,88
45 60
Mukuta 10+ 72,88
45 65
139,27
45 65
Mukuta 10+ 139,27
45 69,29
273,63
45 69,29
Mukuta 10+ 273,63
50
50 55
22,34
50 55
Mukuta 10+ 22,34
50 60
56,96
50 60
Mukuta 10+ 56,96
50 65
123,36
50 65
Mukuta 10+ 123,36
50 69,29
257,72
50 69,29
Mukuta 10+ 257,72
55
55 60
34,63
55 60
Mukuta 10+ 34,63
55 65
101,02
55 65
Mukuta 10+ 101,02
55 69,29
235,38
55 69,29
Mukuta 10+ 235,38
60
60 65
66,39
60 65
Mukuta 10+ 66,39
60 69,29
200,75
60 69,29
Mukuta 10+ 200,75
65
65 69,29
134,36
65 69,29
Mukuta 10+ 134,36
Timpi de frânare
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
69,29
69,29 65
0,24
69,29 65
Mukuta 10+ 0,24
69,29 60
0,50
69,29 60
Mukuta 10+ 0,50
69,29 55
0,76
69,29 55
Mukuta 10+ 0,76
69,29 50
1,00
69,29 50
Mukuta 10+ 1,00
69,29 45
1,23
69,29 45
Mukuta 10+ 1,23
69,29 40
1,47
69,29 40
Mukuta 10+ 1,47
69,29 35
1,69
69,29 35
Mukuta 10+ 1,69
69,29 30
1,91
69,29 30
Mukuta 10+ 1,91
69,29 25
2,11
69,29 25
Mukuta 10+ 2,11
69,29 20
2,36
69,29 20
Mukuta 10+ 2,36
69,29 15
2,55
69,29 15
Mukuta 10+ 2,55
69,29 10
2,81
69,29 10
Mukuta 10+ 2,81
69,29 0
3,23
69,29 0
Mukuta 10+ 3,23
65
65 60
0,27
65 60
Mukuta 10+ 0,27
65 55
0,53
65 55
Mukuta 10+ 0,53
65 50
0,76
65 50
Mukuta 10+ 0,76
65 45
1,00
65 45
Mukuta 10+ 1,00
65 40
1,24
65 40
Mukuta 10+ 1,24
65 35
1,45
65 35
Mukuta 10+ 1,45
65 30
1,67
65 30
Mukuta 10+ 1,67
65 25
1,87
65 25
Mukuta 10+ 1,87
65 20
2,13
65 20
Mukuta 10+ 2,13
65 15
2,31
65 15
Mukuta 10+ 2,31
65 10
2,57
65 10
Mukuta 10+ 2,57
65 0
2,99
65 0
Mukuta 10+ 2,99
60
60 55
0,26
60 55
Mukuta 10+ 0,26
60 50
0,49
60 50
Mukuta 10+ 0,49
60 45
0,73
60 45
Mukuta 10+ 0,73
60 40
0,97
60 40
Mukuta 10+ 0,97
60 35
1,18
60 35
Mukuta 10+ 1,18
60 30
1,41
60 30
Mukuta 10+ 1,41
60 25
1,61
60 25
Mukuta 10+ 1,61
60 20
1,86
60 20
Mukuta 10+ 1,86
60 15
2,05
60 15
Mukuta 10+ 2,05
60 10
2,31
60 10
Mukuta 10+ 2,31
60 0
2,72
60 0
Mukuta 10+ 2,72
55
55 50
0,23
55 50
Mukuta 10+ 0,23
55 45
0,47
55 45
Mukuta 10+ 0,47
55 40
0,71
55 40
Mukuta 10+ 0,71
55 35
0,92
55 35
Mukuta 10+ 0,92
55 30
1,15
55 30
Mukuta 10+ 1,15
55 25
1,35
55 25
Mukuta 10+ 1,35
55 20
1,60
55 20
Mukuta 10+ 1,60
55 15
1,79
55 15
Mukuta 10+ 1,79
55 10
2,05
55 10
Mukuta 10+ 2,05
55 0
2,46
55 0
Mukuta 10+ 2,46
50
50 45
0,24
50 45
Mukuta 10+ 0,24
50 40
0,48
50 40
Mukuta 10+ 0,48
50 35
0,69
50 35
Mukuta 10+ 0,69
50 30
0,91
50 30
Mukuta 10+ 0,91
50 25
1,11
50 25
Mukuta 10+ 1,11
50 20
1,37
50 20
Mukuta 10+ 1,37
50 15
1,55
50 15
Mukuta 10+ 1,55
50 10
1,81
50 10
Mukuta 10+ 1,81
50 0
2,23
50 0
Mukuta 10+ 2,23
45
45 40
0,24
45 40
Mukuta 10+ 0,24
45 35
0,45
45 35
Mukuta 10+ 0,45
45 30
0,68
45 30
Mukuta 10+ 0,68
45 25
0,88
45 25
Mukuta 10+ 0,88
45 20
1,13
45 20
Mukuta 10+ 1,13
45 15
1,31
45 15
Mukuta 10+ 1,31
45 10
1,57
45 10
Mukuta 10+ 1,57
45 0
1,99
45 0
Mukuta 10+ 1,99
40
40 35
0,22
40 35
Mukuta 10+ 0,22
40 30
0,44
40 30
Mukuta 10+ 0,44
40 25
0,64
40 25
Mukuta 10+ 0,64
40 20
0,89
40 20
Mukuta 10+ 0,89
40 15
1,08
40 15
Mukuta 10+ 1,08
40 10
1,34
40 10
Mukuta 10+ 1,34
40 0
1,75
40 0
Mukuta 10+ 1,75
35
35 30
0,22
35 30
Mukuta 10+ 0,22
35 25
0,42
35 25
Mukuta 10+ 0,42
35 20
0,68
35 20
Mukuta 10+ 0,68
35 15
0,86
35 15
Mukuta 10+ 0,86
35 10
1,12
35 10
Mukuta 10+ 1,12
35 0
1,54
35 0
Mukuta 10+ 1,54
30
30 25
0,20
30 25
Mukuta 10+ 0,20
30 20
0,45
30 20
Mukuta 10+ 0,45
30 15
0,64
30 15
Mukuta 10+ 0,64
30 10
0,90
30 10
Mukuta 10+ 0,90
30 0
1,32
30 0
Mukuta 10+ 1,32
25
25 20
0,25
25 20
Mukuta 10+ 0,25
25 15
0,44
25 15
Mukuta 10+ 0,44
25 10
0,70
25 10
Mukuta 10+ 0,70
25 0
1,12
25 0
Mukuta 10+ 1,12
20
20 15
0,18
20 15
Mukuta 10+ 0,18
20 10
0,45
20 10
Mukuta 10+ 0,45
20 0
0,86
20 0
Mukuta 10+ 0,86
15
15 10
0,26
15 10
Mukuta 10+ 0,26
15 0
0,68
15 0
Mukuta 10+ 0,68
10
10 0
0,42
10 0
Mukuta 10+ 0,42
Distanțe la frânare
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
69,29
69,29 65
4,33
69,29 65
Mukuta 10+ 4,33
69,29 60
8,87
69,29 60
Mukuta 10+ 8,87
69,29 55
12,92
69,29 55
Mukuta 10+ 12,92
69,29 50
16,24
69,29 50
Mukuta 10+ 16,24
69,29 45
19,31
69,29 45
Mukuta 10+ 19,31
69,29 40
22,01
69,29 40
Mukuta 10+ 22,01
69,29 35
24,15
69,29 35
Mukuta 10+ 24,15
69,29 30
26,06
69,29 30
Mukuta 10+ 26,06
69,29 25
27,51
69,29 25
Mukuta 10+ 27,51
69,29 20
28,99
69,29 20
Mukuta 10+ 28,99
69,29 15
29,80
69,29 15
Mukuta 10+ 29,80
69,29 10
30,59
69,29 10
Mukuta 10+ 30,59
69,29 0
30,94
69,29 0
Mukuta 10+ 30,94
65
65 60
4,54
65 60
Mukuta 10+ 4,54
65 55
8,59
65 55
Mukuta 10+ 8,59
65 50
11,91
65 50
Mukuta 10+ 11,91
65 45
14,98
65 45
Mukuta 10+ 14,98
65 40
17,68
65 40
Mukuta 10+ 17,68
65 35
19,82
65 35
Mukuta 10+ 19,82
65 30
21,74
65 30
Mukuta 10+ 21,74
65 25
23,18
65 25
Mukuta 10+ 23,18
65 20
24,67
65 20
Mukuta 10+ 24,67
65 15
25,47
65 15
Mukuta 10+ 25,47
65 10
26,26
65 10
Mukuta 10+ 26,26
65 0
26,61
65 0
Mukuta 10+ 26,61
60
60 55
4,06
60 55
Mukuta 10+ 4,06
60 50
7,37
60 50
Mukuta 10+ 7,37
60 45
10,44
60 45
Mukuta 10+ 10,44
60 40
13,15
60 40
Mukuta 10+ 13,15
60 35
15,28
60 35
Mukuta 10+ 15,28
60 30
17,20
60 30
Mukuta 10+ 17,20
60 25
18,65
60 25
Mukuta 10+ 18,65
60 20
20,13
60 20
Mukuta 10+ 20,13
60 15
20,94
60 15
Mukuta 10+ 20,94
60 10
21,73
60 10
Mukuta 10+ 21,73
60 0
22,08
60 0
Mukuta 10+ 22,08
55
55 50
3,32
55 50
Mukuta 10+ 3,32
55 45
6,39
55 45
Mukuta 10+ 6,39
55 40
9,09
55 40
Mukuta 10+ 9,09
55 35
11,23
55 35
Mukuta 10+ 11,23
55 30
13,14
55 30
Mukuta 10+ 13,14
55 25
14,59
55 25
Mukuta 10+ 14,59
55 20
16,07
55 20
Mukuta 10+ 16,07
55 15
16,88
55 15
Mukuta 10+ 16,88
55 10
17,67
55 10
Mukuta 10+ 17,67
55 0
18,02
55 0
Mukuta 10+ 18,02
50
50 45
3,07
50 45
Mukuta 10+ 3,07
50 40
5,77
50 40
Mukuta 10+ 5,77
50 35
7,91
50 35
Mukuta 10+ 7,91
50 30
9,82
50 30
Mukuta 10+ 9,82
50 25
11,27
50 25
Mukuta 10+ 11,27
50 20
12,75
50 20
Mukuta 10+ 12,75
50 15
13,56
50 15
Mukuta 10+ 13,56
50 10
14,35
50 10
Mukuta 10+ 14,35
50 0
14,70
50 0
Mukuta 10+ 14,70
45
45 40
2,70
45 40
Mukuta 10+ 2,70
45 35
4,84
45 35
Mukuta 10+ 4,84
45 30
6,75
45 30
Mukuta 10+ 6,75
45 25
8,20
45 25
Mukuta 10+ 8,20
45 20
9,68
45 20
Mukuta 10+ 9,68
45 15
10,49
45 15
Mukuta 10+ 10,49
45 10
11,28
45 10
Mukuta 10+ 11,28
45 0
11,63
45 0
Mukuta 10+ 11,63
40
40 35
2,14
40 35
Mukuta 10+ 2,14
40 30
4,05
40 30
Mukuta 10+ 4,05
40 25
5,50
40 25
Mukuta 10+ 5,50
40 20
6,98
40 20
Mukuta 10+ 6,98
40 15
7,79
40 15
Mukuta 10+ 7,79
40 10
8,58
40 10
Mukuta 10+ 8,58
40 0
8,93
40 0
Mukuta 10+ 8,93
35
35 30
1,91
35 30
Mukuta 10+ 1,91
35 25
3,36
35 25
Mukuta 10+ 3,36
35 20
4,84
35 20
Mukuta 10+ 4,84
35 15
5,65
35 15
Mukuta 10+ 5,65
35 10
6,44
35 10
Mukuta 10+ 6,44
35 0
6,79
35 0
Mukuta 10+ 6,79
30
30 25
1,45
30 25
Mukuta 10+ 1,45
30 20
2,93
30 20
Mukuta 10+ 2,93
30 15
3,74
30 15
Mukuta 10+ 3,74
30 10
4,53
30 10
Mukuta 10+ 4,53
30 0
4,88
30 0
Mukuta 10+ 4,88
25
25 20
1,48
25 20
Mukuta 10+ 1,48
25 15
2,29
25 15
Mukuta 10+ 2,29
25 10
3,08
25 10
Mukuta 10+ 3,08
25 0
3,43
25 0
Mukuta 10+ 3,43
20
20 15
0,81
20 15
Mukuta 10+ 0,81
20 10
1,60
20 10
Mukuta 10+ 1,60
20 0
1,95
20 0
Mukuta 10+ 1,95
15
15 10
0,79
15 10
Mukuta 10+ 0,79
15 0
1,14
15 0
Mukuta 10+ 1,14
10
10 0
0,35
10 0
Mukuta 10+ 0,35

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 125 cm  
      Înălţime 131,5 cm  
      Lăţime 68 cm  
      Lungime pliată 125 cm  
      Înălțime pliată 55 cm  
      Lățimea pliată 24 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 60 V  
      Capacitatea bateriei 25,6 Ah  
      Energia bateriei 1536 Wh  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna spate hydraulic disc + electric brake  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 10"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 10"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc dublu  
      Suspensia spate arc dublu  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 150 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

MKT.ESC.10PLUS

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile