NAMI Burn-E 3 Max

Noua versiune a trotinetei electrice, cunoscută și sub numele de Viper, este aici. Designul caroseriei dintr-o singură piesă, combinat cu o baterie mai mare fac ca orice calătorie cu acest model să fie o experiență remarcabilă. Ce alte specificații pot aștepta noii proprietari ai lui Nami Burn-E 3 Max?

`

NAMI Burn-E 3 Max

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
2880 Wh (72 V 40 Ah)
2160 Wh (72 V 30 Ah)
- 5 144 lei
Preț cu TVA

26 341,64 leiTVA inclus

  • 2880 Wh (72 V 40 Ah)
  • 2160 Wh (72 V 30 Ah)

- +

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
La cerere
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

Creat doar pentru un singur lucru – experiența de călătoriei. Fără accesorii sau decor inutile, dominat de un design funcțional care sugerează o senzație de condus fără compromisuri. Acesta este Burn-E 3 Max, modelul de top din portofoliul producătorului de trotinete electrice NAMI. Nu este de mirare că oamenii o numesc Viper. Burn-E 3 Max atenuează orice suprafață și pilot.

Cadru metalic dintr-o bucată, puterea de vârf de până la 8400 W, șasiul destinat utilizării atât pe drumuri, cât și pe terenuri accidentate, precum și viteza de 105 km/h sunt specificații care încântă cu adevărat orice iubitor de adrenalină.

 

 

 

Puterea și autonomia

Specificațiile de putere și viteza declarate de producător ale NAMI Burn-E 3 Max surprind. Cu toate acestea, odată ce experimentați puterea de vârf de 8400 W veți crede că nu mergeți „doar” cu o trotinetă electrică. Fără îndoială că puteți urca dealuri cu o înclinare de 35° sau călătoriți pe drumuri forestiere cu această trotinetă, deoarece după apăsarea manetei de accelerație acționata cu degetul mare, trotineta chiar accelerează în timp ce urcă. Continuă să uimească și pe o suprafață plană unde viteza maximă poate atinge până la 105 km/h.

Acea performanță trebuie să fie bine alimentată cu energie, iar acest luicru este asigurat de bateria Li-ion de 72 V care oferă o capacitate de 40 Ah și o energie de 2880 Wh. În condiții normale, capacitatea sa rezistă pentru o călătorie de 110 km. Producătorul a ușurat viața utilizatorilor când bateria se descarcă, deoarece trotineta vine în mod implicit cu un încărcător rapid de 5 A care este conectat la unul dintre cele două porturi de încărcare . Le veți găsi în partea de sus a punții, protejate de capace. Puteți încărca complet bateria în 10 ore.

 

 

Cadru, design și echipare

Alfa și omega în ceea ce privește caracteristicile de design,cadrul lui NAMI Burn-E 3 Max este realizat dintr-o singura piesă, din aluminiu , folosit și în industria aeronautică. Designerii l-au sudat manual, ceea ce a dus la o rigiditate și durabilitate foarte mare. Începe de la mânerul din spate pentru un transport confortabil și continuă cu platforma lată și solidă, acoperită de o suprafață anti-alunecare până la tija de direcție. Tija este singura piesă care nu este făcută din metal, ci din fibră de carbon. De aceea poate rezista la sarcini de până la 400 kg și eliberează întregul șasiu de excesul de greutate. Tija este conectată la structura metalică printr-o articulație patentată din oțel inoxidabil. Pentru a plia trotineta, trebuie să slăbiți și să deșurubați filetul conic, să scoateți tija din el și apoi să o rabatați.

Partea superioară a tijei de direcție este dominată de panoul LCD unde puteți alege între cinci moduri de performanță. Nu trebuie să vă faceți griji în privința ploii, deoarece ecranul are o rezistență ridicată la apă (IP65). În general, NAMI Burn-E 3 Max arată industrial și funcțional, ceea ce o diferențiază de alte modele concurente. Suntem convinși că finisul negru mat combinat cu accesorii din oțel inoxidabil lucios va captiva orice pasionat de trotinete electrice.

 

 

Siguranța și confortul

Deși NAMI Burn-E 3 Max pare robustă, acest sentiment dispare instantaneu odată ce urci pe ea. Desigur, performanța continuă să atingă înălțimi extreme, dar este îmblânzită de suspensia hidraulică KKE de 165 mm față și spate, împreună cu anvelopele fără cameră de 11 inchi. Mai mult, poți să ajustezi rigiditatea amortizoarelor în funcție de preferințele tale. Nici frânele nu rămân în urmă. În acest caz, producătorul a ales frânele hidraulice Nutt de 160 mm cu un etrier de frână răcit cu patru pistoane. Puterea lor de frânare nu scade nici în timpul coborârilor lungi sau la viraje strânse, deoarece se mențin la o temperatură ideală. A fost acordată atenție siguranței în timpul călătoriei cu vizibilitate redusă. Trotineta este echipată cu o lumină față care oferă o putere de până la 2000 de lumeni și un grad de rezistență la apă IP55. Lămpile LED laterale servesc nu numai ca element ambiental, ci și ca semnalizatoare de direcție, ceea ce sporește și mai mult nu numai siguranța dvs., ci și a celorlalți utilizatori ai drumului. Luminile spate și luminile de frână completează echipamentul de iluminat al trotinetei.

 

 

Utilizare și caracter practic

Atributele NAMI Burn-E 3 Max, cum ar fi performanța, șasiul rigid și designul funcțional, fac ca acest model să fie foarte versatil. Indiferent dacă o folosești pe drumuri accidentate de câmp sau pentru călătorii lungi pe drumuri asfaltate, datorită șasiului hidraulic reglabil, anvelopelor fără cameră și frânelor puternice - fiecare călătorie va fi o experiență confortabilă. Tot ce trebuie să faceți este să vă uitați la specificațiile de performanță și vă va fi clar că veți experimenta plimbări cu adrenalină, chiar și în condiții umede datorită evaluării IP55 a întregii trotinete. Poate urca dealuri fără ezitare chiar și cu greutatea sa de 51 kg, putând transporta persoane cu o greutate de până la 130 kg. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă de obicei cu majoritatea „super trotinetelor”, ar putea exista o problemă dacă doriți să ridicați NAMI Burn-E 3 Max. Dimensiunile de 135x145x62 cm (lungime, înălțime, lățime) și greutatea vor cauza probleme la încărcarea acestui model în portbagajul mașinii sau la transportul lui pe scări. Este mai bine dacă faceți o plimbare în afara orașului, unde NAMI Burn-E 3 Max promite cea mai frumoasă experiență.

 

 

Evaluarea noastră

NAMI Burn-E 3 MAX este o trotinetă care din punct de vedere al construcției este de primă clasă. Mai mult decât atât, se caracterizează prin performanțe excelente, specificații și echipamente de ultimă generație. Prin urmare, îi va face pe viitorii proprietari să zâmbească de fiecare dată când se plimbă cu această trotinetă, care este una dintre cele mai bune de pe piață. Fiecare dintre componentele sale, precum și valorile declarate, o recomandă mai degrabă clienților foarte pretențioși și pasionații de adrenalină. Fanii designului industrial se vor bucura de acest model. Așadar, este mai mult decât clar că veți dori să repetați mersul cu NAMI Burn-E 3 Max cât mai curând posibil.

 

 

Service

Vsett-logo

Suntem dealer al mărcii NAMI pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este efectuat în centrele noastre din Praga, Brno și Bratislava. Păstrăm piese de schimb în stoc sau le putem obține rapid de la producător. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Putem contacta producătorul și ne putem ocupa de reparații sau diagnosticare dificile.

 

Despre brand

Ce înseamnă de fapt NAMI? Înseamnă New Age Mobility Inovation. Aceste patru cuvinte sintetizează ambițiile NAMI: de a proiecta, dezvolta și produce trotinete electrice de ultimă generație. NAMI este un proiect personal al lui Michael Sha, fost designer șef de trotinete electrice la Kaabo, companie care produce trotinete electrice și care dorește să schimbe piața trotinetelor electrice. Potrivit acestuia, piața nu are în mare parte inovație și controlul calității. De aceea, Michael Sha a proiectat și fabricat primul său model numit Burn-E (Viper) în colaborare cu un excelent designer industrial chinez. În ciuda faptului că a fost complet nou venit în lumea electromobilității, designerul colaborator a reușit să transforme ideile lui Michael Sha în realitate, exact așa cum și-a imaginat. Faptul că Viper a început să fie fabricat de la zero într-o fabrică mică și a fost aproape complet asamblat manual este cu siguranță o realizare unică și de neegalat. Acum așteptam cu nerăbdare ce alte produse sunt ne oferă Compania NAMI în viitor.

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
105 km/h
Viteza
51 kg
Greutate
3000 W
putere
110 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Prietenos cu orașul
Putere maximă
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Pliere bună
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 51 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 10 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 105 km/h în funcție de configurație din 25 km/h la 105 km/h În așteptarea testului
Putere 3000 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 8400 W în funcție de configurație din 2000 W la 8400 W În așteptarea testului
Autonomia 110 km în funcție de configurație din 100 km la 110 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 135 cm  
      Înălţime 145 cm  
      Lăţime 62 cm  
      Înălțime pliată 134 cm  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Voltajul bateriei 72 V  
      Capacitatea bateriei 40 Ah în funcție de configurație: 30 Ah, 40 Ah  
      Energia bateriei 2880 Wh în funcție de configurație: 2160 Wh, 2880 Wh  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul da  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față frână hidraulică / etrier cu 4 pistoane  
      Frâna spate frână hidraulică / etrier cu 4 pistoane  
      Tip roată față fără cameră  
      Diametrul roții față 11"  
      Tip roată spate fără cameră  
      Diametrul roții spate 11"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față Suspensie hidraulică KKE  
      Suspensia spate Suspensie hidraulică KKE  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 130 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile