Prietenoasă cu
orașul
Foarte ușoară

Întreaga serie de modele a acestui brand se numără printre cele mai bune trotinete pentru oraș, fiin cele mai ultra-ușoare și ultra-pliabile din lume. Aceste trotinete sunt fabricate de producătorul european E-Twow. Dacă sunteți în căutarea celei mai bune trotinete oraș, nu există niciun alt produs care să ofere un raport mai bun în ceea ce privește greutatea/puterea/prețul. Cântărește doar 13,2 kg, atinge viteze de până la 35 km/h și oferă o autonomie de 41 km.

`

E-Twow GT SL

Produs nou

Opțiunile produsului
Culoare: *
 
 
 
Preț cu TVA

5 361,94 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

E-TWOW Connect

Rămâneți mereu conectați cu trotineta dvs.! Această trotinetă este acum echipată cu tehnologie Bluetooth pentru a o conecta la aplicația E-TWOW Connect de pe telefon. Dacă doriți să asociați trotineta cu aplicația, trebuie mai întâi să vă asigurați că aveți funcția Bluetooth activată pe telefon și că trotineta este pornită și în raza de acțiune. Odată stabilită conexiunea, veți avea acces la următoarele caracteristici: Setați limita de viteză, aprindeți/stingeți luminile, activați funcția Zero Start și blocați trotineta. Caracteristici suplimentare urmează să vină. Pregătește-te să-ți îmbunătățești experiența de mers folosind această aplicație inteligentă conectată prin Bluetooth!

 

 

Cea mai buna trotinetă ultra-ușoară pentru oraș din lume

Trotineta electrică GT SL este un model urban ultra-ușor realizat de marca europeană E-Twow. Este noul succesor al modelului GT SE. Nu poate exista nicio îndoială că se numără printre modelele care oferă cel mai bun raport greutate / compactitate / putere / confort / preț. Toate modelele care aparțin seriei de trotinete E-twow reprezintă o alegere clară și rațională pentru mediul urban. În ciuda greutății reduse, aceste trotinete pot face față utilizatorilor mai grei (până la 110 kg) fără probleme și oferă specificații de performanță peste standard. Platforma cu arc spate și față, oferă un confort suficient, care este completat de o pliabilitate extremă, datorită mecanismului și mânerelor ingenioase de pliere. Aceste trotinete apropae că nu necesită întreținere și chiar au un sistem de recuperare a energiei cinetice (KERS). Motorul puternic de 700 W, combinat cu o baterie mare de înaltă calitate, cu celule E-twow, permit acestei trotinete să fie potrivită utilizatorilor cu o greutate de până la 110 kg și să sedescurce fără probleme pe pantele mai abrupte. Dacă sunteți în căutarea unei trotinete mici, ușoare și practice, aceasta este cea mai bună trotinetă pe care o poți cumpăra.


Utilizare și caracter practic

GT SL se numără fără îndoială printre cele mai practice trotinete din lume. Scopul unic al acestui model este să fie cea mai bună soluție pentru mediul urbanși atinge acest obiectiv sută la sută. Nu vă puteți aștepta să ofere o călătorie confortabilă pe distanțe lungi, în afara orașului. Capacitățile sale off-road sunt minime sau aproape inexistente. Cu toate acestea, veți sacrifica cu plăcere toate acestea, deoarece pur și simplu nu aveți nevoie de ele în oraș. Ceea ce contează în oraș este greutatea redusă, manevrabilitatea, pliabilitatea, rezistența la drumurile și trotuarele accidentate. Dacă adăugați putere suficientă, autonomie și funcționare complet fără întreținere, obțineți acest model, GT SL, care practic nu are concurență în această categorie de greutate. Nu puteți face pană deoarece este echipată cu roți solide realizate dintr-un material patentat. Cu toate acestea, Cu toate acestea, aceste roți sunt suficient de aderente și, mai ales sunt prevazute cu suspensie pe puntea față și spate, ceea ce înseamnă că condusul acestei trotinete rămâne suficient de confortabil pentru oraș.Ingeniozitatea acestei serii este în principal pliabilitatea sa. Trotineta poate fi pliată la dimensiuni minimaliste în mai puțin de zece secunde (și, de asemenea, desfășurat), dimensiuni comparabile cu o servietă mică. O poți pune sub scaun într-o cafenea, sub scaun într-un autobuz sau într-un tren și poți chiar să pui mai multe dintre aceste trotinete în portbagajul unei mașini obișnuite. Când este pliată, are 15 cm lățime, 33 cm înălțime și are aproximativ un metru lungime, , ceea ce înseamnă că o poți depozita aproape oriunde. Acest lucru nu se poate spune despre nicio altă trotinetă electrică cu roți cu suspensie și cu parametri similari. Tija de direcție este foarte practică. Are o înălțime care poate fi reglată cu ușurință și poate fi adaptată atât la utilizatorii scunzi cât și la cei înalți în câteva secunde datorită mecanismului său de eliberare rapidă.


Puterea și autonomia

E-Twow GT SL oferă o putere de până la 700 W, ceea ce este excelent având în vedere greutatea modelului de numai 13,2 kg. Această trotinetă nu se teme de urcări mai abrupte și performanța sa este suficientă chiar și pentru utilizatorii mai grei. Nimic nu bate acest model din punct de vedere al raportului greutate/putere.Platforma ascunde o bateria Li-Ion de 48 V care oferă o capacitate de 7,8 Ah, ceea ce înseamnă 374,4 Wh de energie stocată. Celulele din această baterie sunt produse de E-twow. Această combinație de putere și baterie oferă o autonomie de până la 41 km, care este relativ peste standard, având în vedere greutatea trotinetei. Cu parametrii săi, acest model este unul dintre cele mai bune produse din lume și vă va acoperi pe deplin nevoile la mulți ani de la cumpărare. Având în vedere puterea și specificațiile de mai sus, recomandăm modelul GT SL tuturor utilizatorilor cu o greutate de până la 110 kg, care este limita de proiectare a șasiului trotinetei. Dacă cântărești mai puțin, te vei bucura de performanțele sale cu atât mai mult atât pe suprafețe plane, cât și pe pante mai abrupte. Acolo unde, de exemplu, modelul Booster V are nevoie de asistență pentru a urca un deal abrupt, GT SL este capabil chiar să accelereze și, de multe ori, nici măcar nu aveți nevoie să folosiți întreaga sa putere. Performanța trotinetei permite atingerea vitezei de până la 35 km/h, ceea ce este mai mult decât suficient în oraș.

 

Confortul

Mulți clienți se tem de trotinetele cu roți solide din cauza călătoriei mai puțin confortabile. Cu toate acestea, E-Twow folosește anvelope solide realizate dintr-un material patentat. Și, deși nu vor fi niciodată la fel de moi ca anvelopele pline cu aer, ele sunt confecționate dintr-un cauciuc gumat care oferă o aderență deosebit de bună. Aceste roți contribuie foarte mult la confortul general, deoarece nu pot fi străpunse și, prin urmare, nu puteți face pană. În calitate de utilizator, obțineți mult mai multă încredere și distracție, deoarece știți că veți ajunge întotdeauna la destinație la timp și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la presiunea în anvelope sau la o anvelopă dezumflată. . Numai acest lucru este de mare valoare, deoarece în cazul roților de 8 inci, perforațiile sunt foarte frecvente în oraș, la modelele cu anvelope umplute cu aer. Dacă conduceți zilnic, aceste roți vă pot economisi de obicei o înțepătură pe lună. Mai mult, E-Twow GT SL are o roata frontală și spate prevăzute cu suspensie, ceea ce sporește atât confortul, cât și siguranța. Datorită roților cu suspensie, nu veți cădea de pe trotinetă dacă loviți accidental o gaură sau o denivelare. Arcurile din față și din spate sunt ușor de înlocuit și le păstrăm pe stoc.Intervalul de înlocuire recomandat este de aproximativ 3000 km. Arcul din spate are o pretensionare reglabilă. Aceasta înseamnă că îl puteți ajusta la greutatea utilizatorului și astfel modificați garda la sol a trotinetei. Caracteristicile precum iluminarea frontală automată cu senzor, afișajul bine aranjat, greutatea extrem de redusă și, mai presus de toate, funcționarea complet fără întreținere, toate contribuie la un confort sporit. Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, doar încărcați-o și conduceți-o. Frâna față este de tip electromagnetic, ceea ce înseamnă că nu necesită întreținere, reglare sau înlocuire a plăcuțelor de frână. Îți reîncarcă chiar și bateria atunci când frânezi. Confortul la rulare este peste medie în această categorie de greutate, deși în mod normal nu poate egala modelele echipate cu amortizoare cu aer sau ulei. Cu toate acestea, nu există astfel de modele în această categorie de greutate. Confortul proprietarului este suprem cu acest model. Nu necesită nimic, cu excepția încărcării și întreținerii ocazionale. Tija de direcție reglabilă pe înălțime contribuie la un confort mai bun. Trotineta poate fi adaptată cu ușurință la utilizatori de diferite înălțimi, ceea ce înseamnă că toată familia dumneavoastră o poate conduce. Modelul GT SL are o platformă mai lungă, iar condusul acestui model este mai confortabil decât la alte modele cu o platformă mai scurtă, deoarece oferă mai mult spațiu pentru picioare și o stabilitate puțin mai bună. Mai mult, modelul GT SL are o bandă nouă care acoperă platforma, care este realizată din silicon. Spre deosebire de predecesorii săi, poate fi curățată cu ușurință cu o cârpă umedă. Modelul are, de asemenea, un sistem de pliere mai nou și semnificativ îmbunătățit care poate fi manevrat cu ușurință chiar și manual. Levierul de pliere este asigurat de un magnet. Confortul la rulare este sporit de frâna cu tambur din spate care completează excelent frâna regenerativă din față și este bine operată, deoarece este controlată de o manetă clasică similară cu o frână de bicicletă..

 

Siguranța

Lumina automată acționată de senzori reprezintă un avantaj imens. Nu mai trebuie să vă mai gândiți la aprinderea luminilor. Luminile sunt suficient de puternice pentru a fi vizibile chiar și în amurg, nu doar în timpul nopții. Considerăm că anvelopele solide reprezintă un avantaj, deoarece nu puteți face pană și nu trebuie să le verificați în mod regulat, deoarece aceste anvelope durează mii de kilometri. Șasiul cu arc reprezintă un avantaj uriaș pentru siguranță deoarece te protejează în situații care ar duce, fără îndoială, la o cădere atunci când mergi cu trotinete fără nicio suspensie. Șasiul poate face față găurilor mici și denivelărilor pe care nu reușești întotdeauna să le observi când te miști rapid. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că vine cu dezavantaje specifice de siguranță care trebuie luate în considerare atunci când mergeți cu trotineta. Producătorul a optat pentru o greutate extrem de redusă, încercând în același timp să obțină o pliere maximă și o funcționare fără întreținere. În ceea ce privește greutatea redusă, aceste modele dețin primul loc în lume.Cu toate acestea, a face trotineta ușoară a trebuit să se facă un compromis în altă parte. Acesta este motivul pentru care trotinetanu dispune de o frână frontală mecanică standard, care a fost înlocuită cu o frână frontală electromagnetică capabilă să frâneze destul de eficient roata din față în timp ce în același timp reîncarcă bateria. Efectul de frânare este bine controlat cu ajutorul unei manete de frână. Totuși, necesită puțină practică și anticipare. De aceea vă recomandăm să parcurgeți primii câțiva kilometri cu mai multă prudență până vă obișnuiți cu acest mod de frânare. Roata din spate este echipată cu o frână mecanică suplimentară cu tambur, care este controlată de o manetă de frână mai mare, poziționată pe ghidon, asemănătoare ca la bicicletă. Această metodă de frânare este surprinzător de eficientă și puteți bloca complet roata din spate. Aceasta înseamnă că puteți opri întotdeauna trotineta în siguranță, cu puțină anticipare și o conducere rațională. Efectul de frânare asupra roții din spate este controlat mult mai confortabil decât în ​​cazul altor modele E-Twow. Prin urmare, frâna spate suplimentară de pe acest model elimină parțial dezavantajele celorlalte modele din această serie, care nu dispun de nicio frână mecanică standard. Este de la sine înțeles că modelele cu frână mecanică față și spate pot frâna mai bine, iar un utilizator experimentat se poate opri întotdeauna pe o distanță mai mică cu o astfel de trotinetă. Cu toate acestea, astfel de modele sunt de obicei destul de grele și necesită mai multă întreținere. Prin urmare, păstrați întotdeauna o distanță suficientă pentru frânare atunci când conduceți acest model (precum și orice alt model). Încetinește-te ori de câte ori există șansa ca o persoană să-ți traverseze calea. Prezența unei frâne mecanice cu tambur avantajează foarte mult această trotinetă, făcându-o puțin mai sigură și mai lipsită de griji.

 

Design-ul

Designul este supus strict funcționalității – greutate și compactitate minime posibile. De aceea, trotineta a sacrificat anumite caracteristici de design, folosind forme de bază și venind cu un aspect industrial. Dimensiunile și greutatea minimaliste au necesitat un design minimalist folosind forme de bază. Cu toate acestea, aceste forme creează un sentiment cuprinzător, cu care te obișnuiești rapid. Cablurile sunt integrate în cadrul trotinetei (cu excepția cablului de frână), prin interiorul tijei de direcție și în interiorul platformei trotinetei, ceea ce înseamnă că designul minimalist nu este deranjat de cabluri slăbite. Afișajul, comenzile și farurile sunt poziționate elegant, astfel încât să fie mereu la îndemână în timpul conducerii. Datorită compactității sale, trotineta este incredibil de mică și pare cu adevărat elegantă când este pliată. De aceea arată grozav într-un restaurant sau cafenea și nu arată nepotrivit sau deplasat. Datorită designul său, arată de fapt mai ușor decât este în realitate. Observatorul obișnuit nici măcar nu observă la prima vedere că acesta este o trotinetă electrică puternică, autopropulsată. Oamenii o consideră mai degrabă aparținând familiei de trotinete clasice fără motor. Datorită noii suprafețe din silicon, noului mecanism de pliere și, de asemenea, mulțumită platformei mai lungi, modelul GT SL este cel mai modern din toată seria.

 

Evaluarea noastră

Modelele întregii serii Booster realizate de E-Twow sunt printre cele mai populare și, în același timp, cele mai vândute trotinete ale noastre. Acestea sunt, fără îndoială, cele mai bune trotinete electrice ultra-ușoare, pentru oraș, din lume. Nu există alte trotinete care să le învingă în această categorie de greutate și performanță. Sute de producători nu au reușit să le depășească și probabil că nu le vor depăși în curând. E-Twow este specializată în trotinete ultra-ușoare de zece ani și de aceea posedă cea mai bună expertiză în această categorie. Spre deosebire de alte mărci, aceasta se concentrează pe ceea ce fac cel mai bine. De aceea credem că vor domni mult timp în această categorie. Poate face față utilizatorilor cu o greutate de până la 110 kg. Poate urca dealuri mai abrupte și, în plus, are o frână cu tambur spate standard. Prezența unei frâne mecanice este un avantaj imens în ceea ce privește siguranța și confortul la condus. Pentru această serie de trotinete, ținem în stoc sute de piese de schimb și cunoaștem acest model pe de rost. Prin urmare, cumpărând acest model, puteți fi sigur de o reparație rapidă în cazul în care se întâmplă ceva cu trotineta dvs. Accesoriile originale reprezintă un mare avantaj deoarece sunt adaptate trotinetei, cum ar fi un mânerul pentru transportul mai ușor al trotinetei, troler cu roți pentru transportul trotinetei (poate fi tras ca un bagaj), geanta instalată pe tija de direcție (de exemplu, pentru încărcator sau portofel) si un suport pentru telefonul mobil. De asemenea, puteți cumpăra al doilea încărcător, permițându-vă să aveți unul acasă și celălalt la serviciu. Calitatea acestei serii este evidențiată și de faptul că alte mărci au cumpărat aceste trotinete de la E-Twow și le-au revândut sub propria marcă, deoarece nu au reușit să producă singure trotinete cu astfel de specificații – de exemplu, acestea sunt SXT (Germania), Uscooters (SUA), Zoom (Asia), Powero (Europa Centrală). La noi, veți primi întotdeauna un produs E-Twow original, cu cele mai recente îmbunătățiri, deoarece avem o relație directă cu producătorul și suntem dealerul exclusiv al acestui brand.

 

Service

Suntem distribuitorul și dealerul exclusiv al mărcii E-Twow în Europa. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat în magazinele noastre din Praga, Brno, Bratislava și Uzhhorod. Păstrăm cele mai multe piese de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție și post-garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile. Menținem relații excelente și peste standard cu E-Twow iartehnicienii noștri sunt instruiți de producător, motiv pentru care putem oferi servicii rapide de garanție și post-garanție. În plus, trotinetele nu trebuie trimise pentru inspecție, la jumătatea drumului, pe tot globul.

 

Despre brand

E-Twow este una dintre cele mai vechi mărci de trotinete electrice din lume. Ei produc trotinete electrice de peste zece ani. Este una dintre puținele mărci cu sediul în Europa, și anume în Germania (lângă Stuttgart) și, de asemenea, în România. Brandul a fost fondat de Dr. Sorin Sirbu care continuă să supravegheze personal producția care are loc în China (cum este și cazul altor mărci de trotinete). Lucrul uimitor despre E-Twow este că chiar și după zece ani își urmăresc scopul inițial - de a produce cele mai bune trotinete electrice, ultra-ușoare pentru oraș. Poate datorită faptului că nu s-au lăsat atrași în noi segmente și au continuat să-și îmbunătățească trotinetele, cu fiecare an care trece, aceste modle devin mereu puțin mai bune și mai fiabile. Prin evoluție treptată, au venit cu modele care nu au concurență în lume și sunt imbatabile ca raport greutate/performanță/confort/pliabilitate. Ele sunt vândute în peste 40 de țări, în timp ce compania se concentrează și pe aspectele de mediu ale producției sale. Am menținut relații excelente cu E-Twow de mulți ani și îi vedem lucrând cu entuziasm și convingere pentru a obține o electromobilitate personală ecologică, care are sens

4/10
Confort
9/10
Ușurință la întreținere
35 km/h
Viteza
13,2 kg
Greutate
700 W
putere
41 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Suspensie față
Motor față
Frâne spate
Prietenos cu orașul
Lumina față
Lumină spate
Greutate ușoară
Culori multiple
Pliere bună
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 13,2 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 4 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 35 km/h În așteptarea testului
Puterea de vârf 700 W În așteptarea testului
Autonomia 41 km În așteptarea testului
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
34,67
km/h
Viteza max
640,4
wați
Puterea max
31,59
km
Autonomia totală
18,67
km
Autonomia în oraș
23,18
km
Autonomie Min
14,70
secunde
Timp până
la 100 m
30,65
secunde
Timp până
la 250 m
110,95
secunde
Timp până
la 1 km
3,96
secunde
Timp până
la 20 km/h
8,59
secunde
Timp până
la 30 km/h
1,39
secunde
Timp de
la 20 km/h
2,08
secunde
Timp de
la 30 km/h
13,7
metri
Distanta
la 20 km/h
46,3
metri
Distanța
la 30 km/h
3,4
metri
Distanța de
la 20 km/h
8,0
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 34,67
0
0 10
1,40
0 10
E-Twow GT SL 1,40
0 15
2,63
0 15
E-Twow GT SL 2,63
0 20
3,96
0 20
E-Twow GT SL 3,96
0 25
6,05
0 25
E-Twow GT SL 6,05
0 30
8,59
0 30
E-Twow GT SL 8,59
0 34,67
19,78
0 34,67
E-Twow GT SL 19,78
10
10 15
1,22
10 15
E-Twow GT SL 1,22
10 20
2,56
10 20
E-Twow GT SL 2,56
10 25
4,64
10 25
E-Twow GT SL 4,64
10 30
7,19
10 30
E-Twow GT SL 7,19
10 34,67
18,38
10 34,67
E-Twow GT SL 18,38
15
15 20
1,34
15 20
E-Twow GT SL 1,34
15 25
3,42
15 25
E-Twow GT SL 3,42
15 30
5,96
15 30
E-Twow GT SL 5,96
15 34,67
17,15
15 34,67
E-Twow GT SL 17,15
20
20 25
2,08
20 25
E-Twow GT SL 2,08
20 30
4,63
20 30
E-Twow GT SL 4,63
20 34,67
15,82
20 34,67
E-Twow GT SL 15,82
25
25 30
2,54
25 30
E-Twow GT SL 2,54
25 34,67
13,73
25 34,67
E-Twow GT SL 13,73
30
30 34,67
11,19
30 34,67
E-Twow GT SL 11,19
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 34,67
0
0 10
2,61
0 10
E-Twow GT SL 2,61
0 15
7,03
0 15
E-Twow GT SL 7,03
0 20
13,66
0 20
E-Twow GT SL 13,66
0 25
26,73
0 25
E-Twow GT SL 26,73
0 30
46,29
0 30
E-Twow GT SL 46,29
0 34,67
148,33
0 34,67
E-Twow GT SL 148,33
10
10 15
4,42
10 15
E-Twow GT SL 4,42
10 20
11,05
10 20
E-Twow GT SL 11,05
10 25
24,12
10 25
E-Twow GT SL 24,12
10 30
43,68
10 30
E-Twow GT SL 43,68
10 34,67
145,72
10 34,67
E-Twow GT SL 145,72
15
15 20
6,63
15 20
E-Twow GT SL 6,63
15 25
19,70
15 25
E-Twow GT SL 19,70
15 30
39,26
15 30
E-Twow GT SL 39,26
15 34,67
141,30
15 34,67
E-Twow GT SL 141,30
20
20 25
13,08
20 25
E-Twow GT SL 13,08
20 30
32,63
20 30
E-Twow GT SL 32,63
20 34,67
134,67
20 34,67
E-Twow GT SL 134,67
25
25 30
19,56
25 30
E-Twow GT SL 19,56
25 34,67
121,60
25 34,67
E-Twow GT SL 121,60
30
30 34,67
102,04
30 34,67
E-Twow GT SL 102,04
Timpi de frânare
30 25 20 15 10 0
34,67
34,67 30
0,16
34,67 30
E-Twow GT SL 0,16
34,67 25
0,51
34,67 25
E-Twow GT SL 0,51
34,67 20
0,85
34,67 20
E-Twow GT SL 0,85
34,67 15
1,20
34,67 15
E-Twow GT SL 1,20
34,67 10
1,54
34,67 10
E-Twow GT SL 1,54
34,67 0
2,24
34,67 0
E-Twow GT SL 2,24
30
30 25
0,35
30 25
E-Twow GT SL 0,35
30 20
0,69
30 20
E-Twow GT SL 0,69
30 15
1,04
30 15
E-Twow GT SL 1,04
30 10
1,37
30 10
E-Twow GT SL 1,37
30 0
2,08
30 0
E-Twow GT SL 2,08
25
25 20
0,34
25 20
E-Twow GT SL 0,34
25 15
0,69
25 15
E-Twow GT SL 0,69
25 10
1,03
25 10
E-Twow GT SL 1,03
25 0
1,73
25 0
E-Twow GT SL 1,73
20
20 15
0,35
20 15
E-Twow GT SL 0,35
20 10
0,69
20 10
E-Twow GT SL 0,69
20 0
1,39
20 0
E-Twow GT SL 1,39
15
15 10
0,33
15 10
E-Twow GT SL 0,33
15 0
1,04
15 0
E-Twow GT SL 1,04
10
10 0
0,70
10 0
E-Twow GT SL 0,70
Distanțe la frânare
30 25 20 15 10 0
34,67
34,67 30
1,36
34,67 30
E-Twow GT SL 1,36
34,67 25
3,90
34,67 25
E-Twow GT SL 3,90
34,67 20
5,92
34,67 20
E-Twow GT SL 5,92
34,67 15
7,53
34,67 15
E-Twow GT SL 7,53
34,67 10
8,59
34,67 10
E-Twow GT SL 8,59
34,67 0
9,33
34,67 0
E-Twow GT SL 9,33
30
30 25
2,54
30 25
E-Twow GT SL 2,54
30 20
4,56
30 20
E-Twow GT SL 4,56
30 15
6,17
30 15
E-Twow GT SL 6,17
30 10
7,23
30 10
E-Twow GT SL 7,23
30 0
7,98
30 0
E-Twow GT SL 7,98
25
25 20
2,02
25 20
E-Twow GT SL 2,02
25 15
3,63
25 15
E-Twow GT SL 3,63
25 10
4,69
25 10
E-Twow GT SL 4,69
25 0
5,43
25 0
E-Twow GT SL 5,43
20
20 15
1,61
20 15
E-Twow GT SL 1,61
20 10
2,67
20 10
E-Twow GT SL 2,67
20 0
3,41
20 0
E-Twow GT SL 3,41
15
15 10
1,06
15 10
E-Twow GT SL 1,06
15 0
1,80
15 0
E-Twow GT SL 1,80
10
10 0
0,75
10 0
E-Twow GT SL 0,75

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 113 cm  
      Înălţime 116,7 cm  
      Lăţime 38,6 cm  
      Lungime pliată 106 cm  
      Înălțime pliată 33 cm  
      Lățimea pliată 14,6 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie E-twow  
      Voltajul bateriei 48 V  
      Capacitatea bateriei 7,8 Ah  
      Energia bateriei 374,4 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră nu  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul da  
      Transmisia tracțiune față  
      Frâna față recuperare  
      Frâna spate tambur  
      Tip roată față solid  
      Diametrul roții față 8"  
      Tip roată spate solid  
      Diametrul roții spate 8"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc  
      Suspensia spate arc  
      Ușoară față și spate  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 110 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile