Dualtron X2 UP

pâna la -24%
Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

Performanță extremă, confort extrem și fiabilitate extremă – acestea sunt punctele atractive ale modelului Dualtron X2 UP. Urăm bun venit noului gigant, printre trotinetele de la Minimotors. Cu cele două motoare BLDHC masive și o putere extremă de 8300 W, acest monstru poate cuceri orice deal. O baterie uriașă de 72 V și 45 Ah vă oferă siguranța unei autonomii extraordinare de până la 150 km.

`

Dualtron X2 UP

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
LG 3240 Wh ( 72 V 45 Ah)
- 1 lei
Preț vechi Preț redus

32 516,75 leiTVA inclus

24 616,75 leiTVA inclus

- 24%

  • LG 3240 Wh ( 72 V 45 Ah)

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

Vă prezentăm Dualtron X2 UP, o versiune îmbunătățită a iconicului model Dualtron X, trotineta emblematică a companiei Minimotors și un vârf al tehnologiei trotinetelor electrice. Dacă ți-a plăcut excepționalul modelul Dualtron X, aruncă o privire la noua și puternica evoluție a acestui – Dualtron X2 UP. Acest model schimbă percepția în ceea ce privește cât de mare și de puternică poate fi într-adevăr o trotinetă electrică. Cu siguranță, aceasta nu este o trotinetă pe care bunica ta o va folosi pentru a merge la magazinul local. Monstrul tuturor trotinetelor electrice și în prezent una dintre cele mai mari și mai puternice trotinete de pe piața globală. Cu cele două motoare electrice extrem de puternice, oferă o putere totală incredibilă de 8300 W. În ciuda greutății sale mai mari, accelerația trotinetei rămâne extremă. O performanță minunată necesită o autonomie uriașă, iar Dualtron X2 UP excelează în acest domeniu. Oferă o autonomie uimitoare de 150 km! Alături de anvelopele gonflabile de 13 inchi și un scaun opțional, X2 UP este cea mai confortabilă trotinetă pe care Dualtron a produs-o vreodată. Este pur și simplu un Dualtron și acest nume vorbește de la sine în lumea pasionaților de electromobilitate!

 

Scaunul NU este inclus cu trotineta electrica. Puteți adăuga scaunul opțional în coșul dvs. accesând acest link.

Cadru, design și echipare

Compania Minimotors a creat trotineta Dualtron X2 UP într-un efort de a depăși limitele a ceea ce este capabilă să realizeze dezvoltarea mobilității electrice. O versiune îmbunătățită a legendarei Dualtron X. Viteza și performanța extremă ale trotinetei Dualtron X2 UP necesită inovații în răcire și durabilitate a motorului masiv de 8 300 W și a bateriei de 72 V care oferă o capacitate de 45 Ah. Din acest motiv, Dualtron X2 are un sistem de răcire reproiectat. Componenta metalică din partea inferioară a platformei protejează atât bateria, cât și unitatea de control, în timp ce răcitorul încorporat îmbunătățește fluxul de aer către baterie. Întreaga trotinetă are un design modern, destul de futurist și o calitate perfectă a construcției. Dualtron X2 UP vine cu un cadru refăcut, conceput pentru a oferi durabilitate maximă și întreținere simplă. Pentru a asigura durabilitate și siguranță maximă, este fabricat din 6082-T6 – un aluminiu forjat care este similar cu cel folosit în industria aerospațială. Arborii roților sunt fabricați din SCM440, un oțel aliat crom-molibden cu amestec de carbon. Materialele de calitate și manopera precisă conferă acestei trotinete rigiditatea necesară pentru a asigura siguranța utilizatorului. Au grijă de confortul dvs. amortizoarele hidraulice reglabile din față și din spate, anvelopele gonflabile uriașe de 13 inchi și mânerele ergonomice confortabile. Aruncă o privire la comutatorul reproiectat și iluminatul din spate de pe ghidon și vei vedea de ce Dualtron X2 UP reprezintă apogeul calității trotinetelor electrice. La fel ca toate modelele Dualtron, X2 este echipat din fabrică cu un afișaj EYE mare și ușor de citit, fabricat de Minimotors. Ecranul afișează toate datele importante, cum ar fi km/h, viteza curentă, kilometri zilnici parcurși (TRIP), kilometri totali parcurși (ODO) și nivelul actual al bateriei. Datorită nivelului ridicat de luminozitate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Puterea trotinetei este controlată de o manetă populară, care poate fi folosită și pentru a opera controlul vitezei de croazieră. Puteți conecta afișajul la un cititor cu amprentă, astfel încât doar dvs. să puteți debloca trotineta.

 

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Modelul Dualtron X2 UP a fost conceput pentru a oferi clienților calitate și tehnologie de vârf, fără compromisuri. Dispune de un cadru nou, reproiectat, caracterizat prin rigiditate și durabilitate mai ridicate, pentru a asigura o călătorie mai sigură chiar și la viteze maxime. Dualtron X2 UP este echipată cu suspensie hidraulică masivă, reglabilă, față și spate, care, în combinație cu anvelope mari, ultra-late, de 13 inchi, oferă acestui model o stabilitate extremă. Șocurile neplăcute la trecerea denivelărilor, gropilor sau bordurilor sunt de domeniul trecutului. Suspensia față și spate este reglabilă în 19 trepte și îți oferă libertatea de a te adapta la mediul în care mergi. Dualtron X2 UP este echipată cu frâne duble, complet hidraulice, oferindu-vă o incredibilă putere de frânare, fără probleme și fiabilitate. Împreună cu frâna electronică, puteți fi sigur că veți frâna întotdeauna până la oprire în siguranță, la orice viteză. Cu siguranță veți aprecia opțiunea de încărcare cu recuperare, care returnează o parte din energie înapoi la baterie. Un alt element important de siguranță este ABS-ul electronic care previne blocarea roților la frânarea puternică. Este de la sine înțeles că siguranța necesită o iluminare adecvată. LED-urile triple din față, pe fiecare parte, lumina frontală puternică situată pe tija de direcție, luminile din spate, luminile de frână și semnalizatoarele de direcție vă oferă o mai bună vizibilitate și siguranță de care aveți nevoie în traficul rutier rapid, în special în timpul vizibilității reduse . Încă nu este suficient pentru tine? Adăugați iluminarea de fundal impresionantă a siglei Dualtron pe părțile laterale ale platformei și ale tijei de direcție. Nu v-ați convins încă? Ei bine, așteptați să vedeți și uimitoarea lumină de fundal din partea inferioară a platformei, care creează efecte interesante pe drum în timp ce conduceți. Apărătorile funcționale sunt de fapt, adică, dacă o ploaie te surprinde, te vor proteja atât pe tine cât și hainele de murdărirea prin stropirea cu apă. Suprafața antiderapante ușor de întreținut, care împiedică utilizatorul să alunece pe vreme rea sau în situații extreme, vine ca un bonus.

 

 

Puterea și autonomia

Fiecare entuziast al mersului extrem, va aprecia puterea fabuloasă a trotinetei! Puteți fi siguri că cele două motoare BLDHC care oferă o putere totală de 8300 W vă vor face să iubiți fiecare călătorie. Adăugați la asta o baterie uriașă LG de 72 V și 45 Ah, care oferă o autonomie de până la 150 km și te poți bucura de plimbări nelimitate pe orice teren. Acest tip de autonomie vă va oferi libertatea de a conduce fără să vă faceți griji unde vă veți reîncărca bateria. Cele două porturi de încărcare care susțin supraîncărcarea sunt situate în placa de sus a platformei și sunt echipate cu capace de protecție care împiedică pătrunderea murdăriei în interior. Bateria nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va dura mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare! În combinație cu o unitate de control dublă realizată de Minimotors, trotineta permite utilizatorului să circule la viteze de până la 110 km/h (în funcție de greutatea utilizatorului, de temperatura exterioară și de teren).

 

 

Utilizare și caracter practic

Având în vedere structura sa rigidă și performanța incredibilă, aceasta este o trotinetă extremă care se adresează în primul rând utilizatorilor pretențioși, care își doresc totul. Datorită motorului său 2x2, Dualtron X2 UP va face față oricărui terenului și chiar și unei urcări foarte abrupte. Nu trebuie să vă faceți griji că trotineta dumneavoastră nu va face față unei calătorii mai lungi.Cu anvelopele de 13 inchi, ultra-late, X2 UP vă oferă confort, tracțiune și siguranță peste standard. Vă va plăcea șasiul foarte confortabil, care are o capacitate de absorbție a șocurilor peste medie. În ciuda versatilității trotinetei, greutatea mare de aproximativ 66 kg poate fi un factor limitativ pentru unii. Așadar, dacă nu sunteți un vizitator frecvent la o sală de sport, va trebui să sunați un prieten pentru a vă ajuta să ridicați și să cărați această trotinetă. De asemenea, performanța trotinetei și designul robust au dus la o compactitate mai slabă, ceea ce înseamnă că vei avea dificultăți să o iei cu tine în interiorul unui restaurant și va trebui să o încui afară ca pe o bicicletă. Cu toate acestea, este necesar să fiți conștienți de faptul că această trotinetă este o jucărie dură pentru utilizatori duri care nu gândesc în termeni de compactitate sau greutate, ci de vizează, doză mare de adrenalină și bucurie de codus extrem.

 

 

Evaluarea noastră

Experimentați acest monstru care nu seamănă cu nicio altă trotinetă electrică! Este clar că oamenii de la Minimotors continuă să dezvolte modelele de top, aducând întotdeauna caracteristici suplimentare. Designul îmbunătățit, răcirea și suspensia îmbunătățită sunt condițiile prealabile pentru o funcționare fără probleme a unei trotinete cu astfel de performanțe precum cele oferite de Dualtron X2 UP. Scopul evoluției este întotdeauna de a lua ceea ce a fost bun la modelele anterioare și, folosind cea mai recentă tehnologie, să implementeze îmbunătățiri într-un model nou. În acest sens, X2 UP este un succes. Totul – motorul, bateria, durabilitatea și calitatea trotinetei – a fost reproiectat, iar rezultatul final este o trotinetă electrică care este cu adevărat printre cele mai bune. Are un design modern atemporal și este foarte sigură. Poți conta pe ea în orice situație. Nu te vei plictisi de ea, nici măcar după mulți ani de utilizare. Mersul pe ea va fi întotdeauna o experiență de adrenalină incredibilă.

 

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer al mărcii Dualtron pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat în magazinele noastre. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp, datorită contactelor noastre directe cu producatorul. Prin urmare, atunci când cumpărați această trotinetă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau disponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecte și diagnostice mai complexe.

 

 

Despre brand

Minimotors este cunoscut la nivel global ca unul dintre cei mai buni și de încredere producători de trotinete electrice.A fost înființată în 1999 în Pusan (Busan) în Coreea de Sud. La scurt timp după înființare, compania a devenit faimoasă pentru motoarele electrice produse în serie. În 2010, a inițiat dezvoltarea și producția de trotinete electrice ca o alternativă excelentă de mobilitate personală la vehiculele cu motor pe benzină. În același an, a lansat pe piață seria sa de trotinete electrice Speedway. Datorită cererii mari și a necesității care a rezultat de a stimula producția, Minimotors și-a mutat producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a finalizat designul și a început să producă un nou model de trotinetă electrică numit Dualtron Ultra. Văzând succesul său uriaș, compania a continuat să dezvolte și să producă alte modele și serii de modele. În prezent, compania oferă seriile de modele Dualtron, Speedway și Futecher, care sunt populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume, legând indisolubil marca Minimotors de trotinetele electrice. Deși multe companii noi continuă să apară în domeniul electromobilității, le lipsește experiența acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți își abandonează curând planurile din cauza calității scăzute a produselor lor și a lipsei de interes pe piață. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, făcând-o lider în domeniul electromobilității

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
110 km/h
Viteza
66 kg
Greutate
8300 W
putere
150 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
Scaun detașabil
Zero start
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 66 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 8 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 110 km/h 85,70 km/h
Putere 8300 W 5769 W
Autonomia 150 km 172,39 km
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
85,70
km/h
Viteza max
5.769
wați
Puterea max
150,59
km
Autonomia totală
96,23
km
Autonomia în oraș
46,32
km
Autonomie Min
8,50
secunde
Timp până
la 100 m
15,70
secunde
Timp până
la 250 m
47,79
secunde
Timp până
la 1 km
1,53
secunde
Timp până
la 20 km/h
2,40
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,98
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,48
secunde
Timp de
la 30 km/h
4,7
metri
Distanta
la 20 km/h
11,0
metri
Distanța
la 30 km/h
2,7
metri
Distanța de
la 20 km/h
6,0
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 85,70
0
0 10
0,77
0 10
Dualtron X2 0,77
0 15
1,15
0 15
Dualtron X2 1,15
0 20
1,53
0 20
Dualtron X2 1,53
0 25
1,96
0 25
Dualtron X2 1,96
0 30
2,40
0 30
Dualtron X2 2,40
0 35
2,89
0 35
Dualtron X2 2,89
0 40
3,44
0 40
Dualtron X2 3,44
0 45
4,10
0 45
Dualtron X2 4,10
0 50
4,83
0 50
Dualtron X2 4,83
0 55
5,69
0 55
Dualtron X2 5,69
0 60
6,67
0 60
Dualtron X2 6,67
0 65
7,76
0 65
Dualtron X2 7,76
0 70
9,27
0 70
Dualtron X2 9,27
0 75
11,46
0 75
Dualtron X2 11,46
0 80
14,89
0 80
Dualtron X2 14,89
0 85
26,24
0 85
Dualtron X2 26,24
0 85,70
28,01
0 85,70
Dualtron X2 28,01
10
10 15
0,38
10 15
Dualtron X2 0,38
10 20
0,77
10 20
Dualtron X2 0,77
10 25
1,19
10 25
Dualtron X2 1,19
10 30
1,64
10 30
Dualtron X2 1,64
10 35
2,12
10 35
Dualtron X2 2,12
10 40
2,67
10 40
Dualtron X2 2,67
10 45
3,33
10 45
Dualtron X2 3,33
10 50
4,06
10 50
Dualtron X2 4,06
10 55
4,92
10 55
Dualtron X2 4,92
10 60
5,90
10 60
Dualtron X2 5,90
10 65
6,99
10 65
Dualtron X2 6,99
10 70
8,50
10 70
Dualtron X2 8,50
10 75
10,70
10 75
Dualtron X2 10,70
10 80
14,12
10 80
Dualtron X2 14,12
10 85
25,47
10 85
Dualtron X2 25,47
10 85,70
27,24
10 85,70
Dualtron X2 27,24
15
15 20
0,39
15 20
Dualtron X2 0,39
15 25
0,81
15 25
Dualtron X2 0,81
15 30
1,26
15 30
Dualtron X2 1,26
15 35
1,74
15 35
Dualtron X2 1,74
15 40
2,29
15 40
Dualtron X2 2,29
15 45
2,95
15 45
Dualtron X2 2,95
15 50
3,68
15 50
Dualtron X2 3,68
15 55
4,54
15 55
Dualtron X2 4,54
15 60
5,52
15 60
Dualtron X2 5,52
15 65
6,61
15 65
Dualtron X2 6,61
15 70
8,12
15 70
Dualtron X2 8,12
15 75
10,31
15 75
Dualtron X2 10,31
15 80
13,74
15 80
Dualtron X2 13,74
15 85
25,09
15 85
Dualtron X2 25,09
15 85,70
26,86
15 85,70
Dualtron X2 26,86
20
20 25
0,42
20 25
Dualtron X2 0,42
20 30
0,87
20 30
Dualtron X2 0,87
20 35
1,35
20 35
Dualtron X2 1,35
20 40
1,91
20 40
Dualtron X2 1,91
20 45
2,57
20 45
Dualtron X2 2,57
20 50
3,30
20 50
Dualtron X2 3,30
20 55
4,15
20 55
Dualtron X2 4,15
20 60
5,14
20 60
Dualtron X2 5,14
20 65
6,23
20 65
Dualtron X2 6,23
20 70
7,73
20 70
Dualtron X2 7,73
20 75
9,93
20 75
Dualtron X2 9,93
20 80
13,36
20 80
Dualtron X2 13,36
20 85
24,71
20 85
Dualtron X2 24,71
20 85,70
26,48
20 85,70
Dualtron X2 26,48
25
25 30
0,45
25 30
Dualtron X2 0,45
25 35
0,93
25 35
Dualtron X2 0,93
25 40
1,49
25 40
Dualtron X2 1,49
25 45
2,14
25 45
Dualtron X2 2,14
25 50
2,87
25 50
Dualtron X2 2,87
25 55
3,73
25 55
Dualtron X2 3,73
25 60
4,71
25 60
Dualtron X2 4,71
25 65
5,81
25 65
Dualtron X2 5,81
25 70
7,31
25 70
Dualtron X2 7,31
25 75
9,51
25 75
Dualtron X2 9,51
25 80
12,93
25 80
Dualtron X2 12,93
25 85
24,28
25 85
Dualtron X2 24,28
25 85,70
26,05
25 85,70
Dualtron X2 26,05
30
30 35
0,48
30 35
Dualtron X2 0,48
30 40
1,04
30 40
Dualtron X2 1,04
30 45
1,70
30 45
Dualtron X2 1,70
30 50
2,42
30 50
Dualtron X2 2,42
30 55
3,28
30 55
Dualtron X2 3,28
30 60
4,26
30 60
Dualtron X2 4,26
30 65
5,36
30 65
Dualtron X2 5,36
30 70
6,86
30 70
Dualtron X2 6,86
30 75
9,06
30 75
Dualtron X2 9,06
30 80
12,49
30 80
Dualtron X2 12,49
30 85
23,83
30 85
Dualtron X2 23,83
30 85,70
25,60
30 85,70
Dualtron X2 25,60
35
35 40
0,55
35 40
Dualtron X2 0,55
35 45
1,21
35 45
Dualtron X2 1,21
35 50
1,94
35 50
Dualtron X2 1,94
35 55
2,80
35 55
Dualtron X2 2,80
35 60
3,78
35 60
Dualtron X2 3,78
35 65
4,87
35 65
Dualtron X2 4,87
35 70
6,38
35 70
Dualtron X2 6,38
35 75
8,58
35 75
Dualtron X2 8,58
35 80
12,00
35 80
Dualtron X2 12,00
35 85
23,35
35 85
Dualtron X2 23,35
35 85,70
25,12
35 85,70
Dualtron X2 25,12
40
40 45
0,66
40 45
Dualtron X2 0,66
40 50
1,39
40 50
Dualtron X2 1,39
40 55
2,25
40 55
Dualtron X2 2,25
40 60
3,23
40 60
Dualtron X2 3,23
40 65
4,32
40 65
Dualtron X2 4,32
40 70
5,82
40 70
Dualtron X2 5,82
40 75
8,02
40 75
Dualtron X2 8,02
40 80
11,45
40 80
Dualtron X2 11,45
40 85
22,80
40 85
Dualtron X2 22,80
40 85,70
24,57
40 85,70
Dualtron X2 24,57
45
45 50
0,73
45 50
Dualtron X2 0,73
45 55
1,59
45 55
Dualtron X2 1,59
45 60
2,57
45 60
Dualtron X2 2,57
45 65
3,66
45 65
Dualtron X2 3,66
45 70
5,17
45 70
Dualtron X2 5,17
45 75
7,36
45 75
Dualtron X2 7,36
45 80
10,79
45 80
Dualtron X2 10,79
45 85
22,14
45 85
Dualtron X2 22,14
45 85,70
23,91
45 85,70
Dualtron X2 23,91
50
50 55
0,86
50 55
Dualtron X2 0,86
50 60
1,84
50 60
Dualtron X2 1,84
50 65
2,93
50 65
Dualtron X2 2,93
50 70
4,44
50 70
Dualtron X2 4,44
50 75
6,63
50 75
Dualtron X2 6,63
50 80
10,06
50 80
Dualtron X2 10,06
50 85
21,41
50 85
Dualtron X2 21,41
50 85,70
23,18
50 85,70
Dualtron X2 23,18
55
55 60
0,98
55 60
Dualtron X2 0,98
55 65
2,07
55 65
Dualtron X2 2,07
55 70
3,58
55 70
Dualtron X2 3,58
55 75
5,77
55 75
Dualtron X2 5,77
55 80
9,20
55 80
Dualtron X2 9,20
55 85
20,55
55 85
Dualtron X2 20,55
55 85,70
22,32
55 85,70
Dualtron X2 22,32
60
60 65
1,09
60 65
Dualtron X2 1,09
60 70
2,60
60 70
Dualtron X2 2,60
60 75
4,79
60 75
Dualtron X2 4,79
60 80
8,22
60 80
Dualtron X2 8,22
60 85
19,57
60 85
Dualtron X2 19,57
60 85,70
21,34
60 85,70
Dualtron X2 21,34
65
65 70
1,50
65 70
Dualtron X2 1,50
65 75
3,70
65 75
Dualtron X2 3,70
65 80
7,13
65 80
Dualtron X2 7,13
65 85
18,48
65 85
Dualtron X2 18,48
65 85,70
20,25
65 85,70
Dualtron X2 20,25
70
70 75
2,20
70 75
Dualtron X2 2,20
70 80
5,63
70 80
Dualtron X2 5,63
70 85
16,97
70 85
Dualtron X2 16,97
70 85,70
18,74
70 85,70
Dualtron X2 18,74
75
75 80
3,43
75 80
Dualtron X2 3,43
75 85
14,78
75 85
Dualtron X2 14,78
75 85,70
16,55
75 85,70
Dualtron X2 16,55
80
80 85
11,35
80 85
Dualtron X2 11,35
80 85,70
13,12
80 85,70
Dualtron X2 13,12
85
85 85,70
1,77
85 85,70
Dualtron X2 1,77
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 85,70
0
0 10
1,23
0 10
Dualtron X2 1,23
0 15
2,68
0 15
Dualtron X2 2,68
0 20
4,67
0 20
Dualtron X2 4,67
0 25
7,43
0 25
Dualtron X2 7,43
0 30
10,99
0 30
Dualtron X2 10,99
0 35
15,48
0 35
Dualtron X2 15,48
0 40
21,36
0 40
Dualtron X2 21,36
0 45
29,25
0 45
Dualtron X2 29,25
0 50
38,99
0 50
Dualtron X2 38,99
0 55
51,62
0 55
Dualtron X2 51,62
0 60
67,45
0 60
Dualtron X2 67,45
0 65
86,53
0 65
Dualtron X2 86,53
0 70
114,77
0 70
Dualtron X2 114,77
0 75
159,11
0 75
Dualtron X2 159,11
0 80
233,39
0 80
Dualtron X2 233,39
0 85
494,31
0 85
Dualtron X2 494,31
0 85,70
536,26
0 85,70
Dualtron X2 536,26
10
10 15
1,45
10 15
Dualtron X2 1,45
10 20
3,44
10 20
Dualtron X2 3,44
10 25
6,20
10 25
Dualtron X2 6,20
10 30
9,76
10 30
Dualtron X2 9,76
10 35
14,25
10 35
Dualtron X2 14,25
10 40
20,13
10 40
Dualtron X2 20,13
10 45
28,02
10 45
Dualtron X2 28,02
10 50
37,76
10 50
Dualtron X2 37,76
10 55
50,39
10 55
Dualtron X2 50,39
10 60
66,22
10 60
Dualtron X2 66,22
10 65
85,30
10 65
Dualtron X2 85,30
10 70
113,54
10 70
Dualtron X2 113,54
10 75
157,88
10 75
Dualtron X2 157,88
10 80
232,16
10 80
Dualtron X2 232,16
10 85
493,08
10 85
Dualtron X2 493,08
10 85,70
535,03
10 85,70
Dualtron X2 535,03
15
15 20
1,99
15 20
Dualtron X2 1,99
15 25
4,75
15 25
Dualtron X2 4,75
15 30
8,31
15 30
Dualtron X2 8,31
15 35
12,80
15 35
Dualtron X2 12,80
15 40
18,68
15 40
Dualtron X2 18,68
15 45
26,57
15 45
Dualtron X2 26,57
15 50
36,30
15 50
Dualtron X2 36,30
15 55
48,94
15 55
Dualtron X2 48,94
15 60
64,77
15 60
Dualtron X2 64,77
15 65
83,85
15 65
Dualtron X2 83,85
15 70
112,09
15 70
Dualtron X2 112,09
15 75
156,42
15 75
Dualtron X2 156,42
15 80
230,71
15 80
Dualtron X2 230,71
15 85
491,63
15 85
Dualtron X2 491,63
15 85,70
533,58
15 85,70
Dualtron X2 533,58
20
20 25
2,76
20 25
Dualtron X2 2,76
20 30
6,32
20 30
Dualtron X2 6,32
20 35
10,81
20 35
Dualtron X2 10,81
20 40
16,69
20 40
Dualtron X2 16,69
20 45
24,58
20 45
Dualtron X2 24,58
20 50
34,32
20 50
Dualtron X2 34,32
20 55
46,95
20 55
Dualtron X2 46,95
20 60
62,78
20 60
Dualtron X2 62,78
20 65
81,86
20 65
Dualtron X2 81,86
20 70
110,10
20 70
Dualtron X2 110,10
20 75
154,44
20 75
Dualtron X2 154,44
20 80
228,72
20 80
Dualtron X2 228,72
20 85
489,64
20 85
Dualtron X2 489,64
20 85,70
531,59
20 85,70
Dualtron X2 531,59
25
25 30
3,56
25 30
Dualtron X2 3,56
25 35
8,04
25 35
Dualtron X2 8,04
25 40
13,93
25 40
Dualtron X2 13,93
25 45
21,82
25 45
Dualtron X2 21,82
25 50
31,55
25 50
Dualtron X2 31,55
25 55
44,19
25 55
Dualtron X2 44,19
25 60
60,02
25 60
Dualtron X2 60,02
25 65
79,10
25 65
Dualtron X2 79,10
25 70
107,34
25 70
Dualtron X2 107,34
25 75
151,67
25 75
Dualtron X2 151,67
25 80
225,96
25 80
Dualtron X2 225,96
25 85
486,88
25 85
Dualtron X2 486,88
25 85,70
528,83
25 85,70
Dualtron X2 528,83
30
30 35
4,49
30 35
Dualtron X2 4,49
30 40
10,37
30 40
Dualtron X2 10,37
30 45
18,26
30 45
Dualtron X2 18,26
30 50
28,00
30 50
Dualtron X2 28,00
30 55
40,63
30 55
Dualtron X2 40,63
30 60
56,46
30 60
Dualtron X2 56,46
30 65
75,54
30 65
Dualtron X2 75,54
30 70
103,78
30 70
Dualtron X2 103,78
30 75
148,12
30 75
Dualtron X2 148,12
30 80
222,40
30 80
Dualtron X2 222,40
30 85
483,32
30 85
Dualtron X2 483,32
30 85,70
525,27
30 85,70
Dualtron X2 525,27
35
35 40
5,88
35 40
Dualtron X2 5,88
35 45
13,77
35 45
Dualtron X2 13,77
35 50
23,51
35 50
Dualtron X2 23,51
35 55
36,14
35 55
Dualtron X2 36,14
35 60
51,97
35 60
Dualtron X2 51,97
35 65
71,05
35 65
Dualtron X2 71,05
35 70
99,29
35 70
Dualtron X2 99,29
35 75
143,63
35 75
Dualtron X2 143,63
35 80
217,91
35 80
Dualtron X2 217,91
35 85
478,83
35 85
Dualtron X2 478,83
35 85,70
520,78
35 85,70
Dualtron X2 520,78
40
40 45
7,89
40 45
Dualtron X2 7,89
40 50
17,63
40 50
Dualtron X2 17,63
40 55
30,26
40 55
Dualtron X2 30,26
40 60
46,09
40 60
Dualtron X2 46,09
40 65
65,17
40 65
Dualtron X2 65,17
40 70
93,41
40 70
Dualtron X2 93,41
40 75
137,74
40 75
Dualtron X2 137,74
40 80
212,03
40 80
Dualtron X2 212,03
40 85
472,95
40 85
Dualtron X2 472,95
40 85,70
514,90
40 85,70
Dualtron X2 514,90
45
45 50
9,74
45 50
Dualtron X2 9,74
45 55
22,37
45 55
Dualtron X2 22,37
45 60
38,20
45 60
Dualtron X2 38,20
45 65
57,28
45 65
Dualtron X2 57,28
45 70
85,52
45 70
Dualtron X2 85,52
45 75
129,85
45 75
Dualtron X2 129,85
45 80
204,14
45 80
Dualtron X2 204,14
45 85
465,06
45 85
Dualtron X2 465,06
45 85,70
507,01
45 85,70
Dualtron X2 507,01
50
50 55
12,64
50 55
Dualtron X2 12,64
50 60
28,46
50 60
Dualtron X2 28,46
50 65
47,54
50 65
Dualtron X2 47,54
50 70
75,78
50 70
Dualtron X2 75,78
50 75
120,12
50 75
Dualtron X2 120,12
50 80
194,40
50 80
Dualtron X2 194,40
50 85
455,33
50 85
Dualtron X2 455,33
50 85,70
497,28
50 85,70
Dualtron X2 497,28
55
55 60
15,83
55 60
Dualtron X2 15,83
55 65
34,91
55 65
Dualtron X2 34,91
55 70
63,15
55 70
Dualtron X2 63,15
55 75
107,48
55 75
Dualtron X2 107,48
55 80
181,77
55 80
Dualtron X2 181,77
55 85
442,69
55 85
Dualtron X2 442,69
55 85,70
484,64
55 85,70
Dualtron X2 484,64
60
60 65
19,08
60 65
Dualtron X2 19,08
60 70
47,32
60 70
Dualtron X2 47,32
60 75
91,66
60 75
Dualtron X2 91,66
60 80
165,94
60 80
Dualtron X2 165,94
60 85
426,86
60 85
Dualtron X2 426,86
60 85,70
468,81
60 85,70
Dualtron X2 468,81
65
65 70
28,24
65 70
Dualtron X2 28,24
65 75
72,58
65 75
Dualtron X2 72,58
65 80
146,86
65 80
Dualtron X2 146,86
65 85
407,78
65 85
Dualtron X2 407,78
65 85,70
449,73
65 85,70
Dualtron X2 449,73
70
70 75
44,34
70 75
Dualtron X2 44,34
70 80
118,62
70 80
Dualtron X2 118,62
70 85
379,54
70 85
Dualtron X2 379,54
70 85,70
421,49
70 85,70
Dualtron X2 421,49
75
75 80
74,28
75 80
Dualtron X2 74,28
75 85
335,21
75 85
Dualtron X2 335,21
75 85,70
377,16
75 85,70
Dualtron X2 377,16
80
80 85
260,92
80 85
Dualtron X2 260,92
80 85,70
302,87
80 85,70
Dualtron X2 302,87
85
85 85,70
41,95
85 85,70
Dualtron X2 41,95
Timpi de frânare
85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
85,70
85,70 85
0,03
85,70 85
Dualtron X2 0,03
85,70 80
0,25
85,70 80
Dualtron X2 0,25
85,70 75
0,45
85,70 75
Dualtron X2 0,45
85,70 70
0,67
85,70 70
Dualtron X2 0,67
85,70 65
0,88
85,70 65
Dualtron X2 0,88
85,70 60
1,09
85,70 60
Dualtron X2 1,09
85,70 55
1,29
85,70 55
Dualtron X2 1,29
85,70 50
1,49
85,70 50
Dualtron X2 1,49
85,70 45
1,70
85,70 45
Dualtron X2 1,70
85,70 40
1,92
85,70 40
Dualtron X2 1,92
85,70 35
2,14
85,70 35
Dualtron X2 2,14
85,70 30
2,39
85,70 30
Dualtron X2 2,39
85,70 25
2,64
85,70 25
Dualtron X2 2,64
85,70 20
2,89
85,70 20
Dualtron X2 2,89
85,70 15
3,15
85,70 15
Dualtron X2 3,15
85,70 10
3,40
85,70 10
Dualtron X2 3,40
85,70 0
3,87
85,70 0
Dualtron X2 3,87
85
85 80
0,22
85 80
Dualtron X2 0,22
85 75
0,42
85 75
Dualtron X2 0,42
85 70
0,63
85 70
Dualtron X2 0,63
85 65
0,85
85 65
Dualtron X2 0,85
85 60
1,06
85 60
Dualtron X2 1,06
85 55
1,26
85 55
Dualtron X2 1,26
85 50
1,46
85 50
Dualtron X2 1,46
85 45
1,66
85 45
Dualtron X2 1,66
85 40
1,88
85 40
Dualtron X2 1,88
85 35
2,11
85 35
Dualtron X2 2,11
85 30
2,36
85 30
Dualtron X2 2,36
85 25
2,61
85 25
Dualtron X2 2,61
85 20
2,86
85 20
Dualtron X2 2,86
85 15
3,11
85 15
Dualtron X2 3,11
85 10
3,37
85 10
Dualtron X2 3,37
85 0
3,84
85 0
Dualtron X2 3,84
80
80 75
0,20
80 75
Dualtron X2 0,20
80 70
0,41
80 70
Dualtron X2 0,41
80 65
0,63
80 65
Dualtron X2 0,63
80 60
0,84
80 60
Dualtron X2 0,84
80 55
1,04
80 55
Dualtron X2 1,04
80 50
1,24
80 50
Dualtron X2 1,24
80 45
1,45
80 45
Dualtron X2 1,45
80 40
1,66
80 40
Dualtron X2 1,66
80 35
1,89
80 35
Dualtron X2 1,89
80 30
2,14
80 30
Dualtron X2 2,14
80 25
2,39
80 25
Dualtron X2 2,39
80 20
2,64
80 20
Dualtron X2 2,64
80 15
2,90
80 15
Dualtron X2 2,90
80 10
3,15
80 10
Dualtron X2 3,15
80 0
3,62
80 0
Dualtron X2 3,62
75
75 70
0,22
75 70
Dualtron X2 0,22
75 65
0,43
75 65
Dualtron X2 0,43
75 60
0,64
75 60
Dualtron X2 0,64
75 55
0,84
75 55
Dualtron X2 0,84
75 50
1,04
75 50
Dualtron X2 1,04
75 45
1,25
75 45
Dualtron X2 1,25
75 40
1,47
75 40
Dualtron X2 1,47
75 35
1,69
75 35
Dualtron X2 1,69
75 30
1,94
75 30
Dualtron X2 1,94
75 25
2,20
75 25
Dualtron X2 2,20
75 20
2,44
75 20
Dualtron X2 2,44
75 15
2,70
75 15
Dualtron X2 2,70
75 10
2,96
75 10
Dualtron X2 2,96
75 0
3,42
75 0
Dualtron X2 3,42
70
70 65
0,22
70 65
Dualtron X2 0,22
70 60
0,42
70 60
Dualtron X2 0,42
70 55
0,62
70 55
Dualtron X2 0,62
70 50
0,83
70 50
Dualtron X2 0,83
70 45
1,03
70 45
Dualtron X2 1,03
70 40
1,25
70 40
Dualtron X2 1,25
70 35
1,48
70 35
Dualtron X2 1,48
70 30
1,73
70 30
Dualtron X2 1,73
70 25
1,98
70 25
Dualtron X2 1,98
70 20
2,23
70 20
Dualtron X2 2,23
70 15
2,48
70 15
Dualtron X2 2,48
70 10
2,74
70 10
Dualtron X2 2,74
70 0
3,20
70 0
Dualtron X2 3,20
65
65 60
0,21
65 60
Dualtron X2 0,21
65 55
0,41
65 55
Dualtron X2 0,41
65 50
0,61
65 50
Dualtron X2 0,61
65 45
0,81
65 45
Dualtron X2 0,81
65 40
1,03
65 40
Dualtron X2 1,03
65 35
1,26
65 35
Dualtron X2 1,26
65 30
1,51
65 30
Dualtron X2 1,51
65 25
1,76
65 25
Dualtron X2 1,76
65 20
2,01
65 20
Dualtron X2 2,01
65 15
2,26
65 15
Dualtron X2 2,26
65 10
2,52
65 10
Dualtron X2 2,52
65 0
2,99
65 0
Dualtron X2 2,99
60
60 55
0,20
60 55
Dualtron X2 0,20
60 50
0,40
60 50
Dualtron X2 0,40
60 45
0,61
60 45
Dualtron X2 0,61
60 40
0,83
60 40
Dualtron X2 0,83
60 35
1,05
60 35
Dualtron X2 1,05
60 30
1,30
60 30
Dualtron X2 1,30
60 25
1,56
60 25
Dualtron X2 1,56
60 20
1,80
60 20
Dualtron X2 1,80
60 15
2,06
60 15
Dualtron X2 2,06
60 10
2,32
60 10
Dualtron X2 2,32
60 0
2,78
60 0
Dualtron X2 2,78
55
55 50
0,20
55 50
Dualtron X2 0,20
55 45
0,41
55 45
Dualtron X2 0,41
55 40
0,63
55 40
Dualtron X2 0,63
55 35
0,85
55 35
Dualtron X2 0,85
55 30
1,10
55 30
Dualtron X2 1,10
55 25
1,35
55 25
Dualtron X2 1,35
55 20
1,60
55 20
Dualtron X2 1,60
55 15
1,86
55 15
Dualtron X2 1,86
55 10
2,11
55 10
Dualtron X2 2,11
55 0
2,58
55 0
Dualtron X2 2,58
50
50 45
0,20
50 45
Dualtron X2 0,20
50 40
0,42
50 40
Dualtron X2 0,42
50 35
0,65
50 35
Dualtron X2 0,65
50 30
0,90
50 30
Dualtron X2 0,90
50 25
1,15
50 25
Dualtron X2 1,15
50 20
1,40
50 20
Dualtron X2 1,40
50 15
1,65
50 15
Dualtron X2 1,65
50 10
1,91
50 10
Dualtron X2 1,91
50 0
2,38
50 0
Dualtron X2 2,38
45
45 40
0,22
45 40
Dualtron X2 0,22
45 35
0,45
45 35
Dualtron X2 0,45
45 30
0,69
45 30
Dualtron X2 0,69
45 25
0,95
45 25
Dualtron X2 0,95
45 20
1,20
45 20
Dualtron X2 1,20
45 15
1,45
45 15
Dualtron X2 1,45
45 10
1,71
45 10
Dualtron X2 1,71
45 0
2,17
45 0
Dualtron X2 2,17
40
40 35
0,23
40 35
Dualtron X2 0,23
40 30
0,48
40 30
Dualtron X2 0,48
40 25
0,73
40 25
Dualtron X2 0,73
40 20
0,98
40 20
Dualtron X2 0,98
40 15
1,23
40 15
Dualtron X2 1,23
40 10
1,49
40 10
Dualtron X2 1,49
40 0
1,95
40 0
Dualtron X2 1,95
35
35 30
0,25
35 30
Dualtron X2 0,25
35 25
0,50
35 25
Dualtron X2 0,50
35 20
0,75
35 20
Dualtron X2 0,75
35 15
1,00
35 15
Dualtron X2 1,00
35 10
1,26
35 10
Dualtron X2 1,26
35 0
1,73
35 0
Dualtron X2 1,73
30
30 25
0,25
30 25
Dualtron X2 0,25
30 20
0,50
30 20
Dualtron X2 0,50
30 15
0,76
30 15
Dualtron X2 0,76
30 10
1,01
30 10
Dualtron X2 1,01
30 0
1,48
30 0
Dualtron X2 1,48
25
25 20
0,25
25 20
Dualtron X2 0,25
25 15
0,50
25 15
Dualtron X2 0,50
25 10
0,76
25 10
Dualtron X2 0,76
25 0
1,22
25 0
Dualtron X2 1,22
20
20 15
0,26
20 15
Dualtron X2 0,26
20 10
0,51
20 10
Dualtron X2 0,51
20 0
0,98
20 0
Dualtron X2 0,98
15
15 10
0,26
15 10
Dualtron X2 0,26
15 0
0,72
15 0
Dualtron X2 0,72
10
10 0
0,46
10 0
Dualtron X2 0,46
Distanțe la frânare
85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
85,70
85,70 85
0,75
85,70 85
Dualtron X2 0,75
85,70 80
5,65
85,70 80
Dualtron X2 5,65
85,70 75
9,81
85,70 75
Dualtron X2 9,81
85,70 70
14,09
85,70 70
Dualtron X2 14,09
85,70 65
18,05
85,70 65
Dualtron X2 18,05
85,70 60
21,55
85,70 60
Dualtron X2 21,55
85,70 55
24,73
85,70 55
Dualtron X2 24,73
85,70 50
27,60
85,70 50
Dualtron X2 27,60
85,70 45
30,24
85,70 45
Dualtron X2 30,24
85,70 40
32,75
85,70 40
Dualtron X2 32,75
85,70 35
35,05
85,70 35
Dualtron X2 35,05
85,70 30
37,21
85,70 30
Dualtron X2 37,21
85,70 25
39,08
85,70 25
Dualtron X2 39,08
85,70 20
40,55
85,70 20
Dualtron X2 40,55
85,70 15
41,72
85,70 15
Dualtron X2 41,72
85,70 10
42,54
85,70 10
Dualtron X2 42,54
85,70 0
43,22
85,70 0
Dualtron X2 43,22
85
85 80
4,90
85 80
Dualtron X2 4,90
85 75
9,06
85 75
Dualtron X2 9,06
85 70
13,34
85 70
Dualtron X2 13,34
85 65
17,30
85 65
Dualtron X2 17,30
85 60
20,80
85 60
Dualtron X2 20,80
85 55
23,98
85 55
Dualtron X2 23,98
85 50
26,85
85 50
Dualtron X2 26,85
85 45
29,49
85 45
Dualtron X2 29,49
85 40
32,00
85 40
Dualtron X2 32,00
85 35
34,30
85 35
Dualtron X2 34,30
85 30
36,47
85 30
Dualtron X2 36,47
85 25
38,33
85 25
Dualtron X2 38,33
85 20
39,80
85 20
Dualtron X2 39,80
85 15
40,97
85 15
Dualtron X2 40,97
85 10
41,79
85 10
Dualtron X2 41,79
85 0
42,47
85 0
Dualtron X2 42,47
80
80 75
4,16
80 75
Dualtron X2 4,16
80 70
8,44
80 70
Dualtron X2 8,44
80 65
12,40
80 65
Dualtron X2 12,40
80 60
15,90
80 60
Dualtron X2 15,90
80 55
19,08
80 55
Dualtron X2 19,08
80 50
21,95
80 50
Dualtron X2 21,95
80 45
24,59
80 45
Dualtron X2 24,59
80 40
27,10
80 40
Dualtron X2 27,10
80 35
29,40
80 35
Dualtron X2 29,40
80 30
31,56
80 30
Dualtron X2 31,56
80 25
33,42
80 25
Dualtron X2 33,42
80 20
34,90
80 20
Dualtron X2 34,90
80 15
36,07
80 15
Dualtron X2 36,07
80 10
36,89
80 10
Dualtron X2 36,89
80 0
37,57
80 0
Dualtron X2 37,57
75
75 70
4,28
75 70
Dualtron X2 4,28
75 65
8,25
75 65
Dualtron X2 8,25
75 60
11,74
75 60
Dualtron X2 11,74
75 55
14,92
75 55
Dualtron X2 14,92
75 50
17,80
75 50
Dualtron X2 17,80
75 45
20,43
75 45
Dualtron X2 20,43
75 40
22,95
75 40
Dualtron X2 22,95
75 35
25,24
75 35
Dualtron X2 25,24
75 30
27,41
75 30
Dualtron X2 27,41
75 25
29,27
75 25
Dualtron X2 29,27
75 20
30,74
75 20
Dualtron X2 30,74
75 15
31,91
75 15
Dualtron X2 31,91
75 10
32,73
75 10
Dualtron X2 32,73
75 0
33,41
75 0
Dualtron X2 33,41
70
70 65
3,97
70 65
Dualtron X2 3,97
70 60
7,46
70 60
Dualtron X2 7,46
70 55
10,64
70 55
Dualtron X2 10,64
70 50
13,52
70 50
Dualtron X2 13,52
70 45
16,15
70 45
Dualtron X2 16,15
70 40
18,67
70 40
Dualtron X2 18,67
70 35
20,96
70 35
Dualtron X2 20,96
70 30
23,13
70 30
Dualtron X2 23,13
70 25
24,99
70 25
Dualtron X2 24,99
70 20
26,46
70 20
Dualtron X2 26,46
70 15
27,63
70 15
Dualtron X2 27,63
70 10
28,45
70 10
Dualtron X2 28,45
70 0
29,13
70 0
Dualtron X2 29,13
65
65 60
3,50
65 60
Dualtron X2 3,50
65 55
6,68
65 55
Dualtron X2 6,68
65 50
9,55
65 50
Dualtron X2 9,55
65 45
12,18
65 45
Dualtron X2 12,18
65 40
14,70
65 40
Dualtron X2 14,70
65 35
16,99
65 35
Dualtron X2 16,99
65 30
19,16
65 30
Dualtron X2 19,16
65 25
21,02
65 25
Dualtron X2 21,02
65 20
22,49
65 20
Dualtron X2 22,49
65 15
23,67
65 15
Dualtron X2 23,67
65 10
24,48
65 10
Dualtron X2 24,48
65 0
25,17
65 0
Dualtron X2 25,17
60
60 55
3,18
60 55
Dualtron X2 3,18
60 50
6,05
60 50
Dualtron X2 6,05
60 45
8,69
60 45
Dualtron X2 8,69
60 40
11,20
60 40
Dualtron X2 11,20
60 35
13,50
60 35
Dualtron X2 13,50
60 30
15,66
60 30
Dualtron X2 15,66
60 25
17,52
60 25
Dualtron X2 17,52
60 20
19,00
60 20
Dualtron X2 19,00
60 15
20,17
60 15
Dualtron X2 20,17
60 10
20,99
60 10
Dualtron X2 20,99
60 0
21,67
60 0
Dualtron X2 21,67
55
55 50
2,87
55 50
Dualtron X2 2,87
55 45
5,51
55 45
Dualtron X2 5,51
55 40
8,02
55 40
Dualtron X2 8,02
55 35
10,32
55 35
Dualtron X2 10,32
55 30
12,48
55 30
Dualtron X2 12,48
55 25
14,34
55 25
Dualtron X2 14,34
55 20
15,82
55 20
Dualtron X2 15,82
55 15
16,99
55 15
Dualtron X2 16,99
55 10
17,81
55 10
Dualtron X2 17,81
55 0
18,49
55 0
Dualtron X2 18,49
50
50 45
2,63
50 45
Dualtron X2 2,63
50 40
5,15
50 40
Dualtron X2 5,15
50 35
7,44
50 35
Dualtron X2 7,44
50 30
9,61
50 30
Dualtron X2 9,61
50 25
11,47
50 25
Dualtron X2 11,47
50 20
12,95
50 20
Dualtron X2 12,95
50 15
14,12
50 15
Dualtron X2 14,12
50 10
14,93
50 10
Dualtron X2 14,93
50 0
15,62
50 0
Dualtron X2 15,62
45
45 40
2,52
45 40
Dualtron X2 2,52
45 35
4,81
45 35
Dualtron X2 4,81
45 30
6,98
45 30
Dualtron X2 6,98
45 25
8,84
45 25
Dualtron X2 8,84
45 20
10,31
45 20
Dualtron X2 10,31
45 15
11,48
45 15
Dualtron X2 11,48
45 10
12,30
45 10
Dualtron X2 12,30
45 0
12,98
45 0
Dualtron X2 12,98
40
40 35
2,30
40 35
Dualtron X2 2,30
40 30
4,46
40 30
Dualtron X2 4,46
40 25
6,32
40 25
Dualtron X2 6,32
40 20
7,80
40 20
Dualtron X2 7,80
40 15
8,97
40 15
Dualtron X2 8,97
40 10
9,78
40 10
Dualtron X2 9,78
40 0
10,47
40 0
Dualtron X2 10,47
35
35 30
2,17
35 30
Dualtron X2 2,17
35 25
4,03
35 25
Dualtron X2 4,03
35 20
5,50
35 20
Dualtron X2 5,50
35 15
6,67
35 15
Dualtron X2 6,67
35 10
7,49
35 10
Dualtron X2 7,49
35 0
8,17
35 0
Dualtron X2 8,17
30
30 25
1,86
30 25
Dualtron X2 1,86
30 20
3,33
30 20
Dualtron X2 3,33
30 15
4,51
30 15
Dualtron X2 4,51
30 10
5,32
30 10
Dualtron X2 5,32
30 0
6,01
30 0
Dualtron X2 6,01
25
25 20
1,47
25 20
Dualtron X2 1,47
25 15
2,64
25 15
Dualtron X2 2,64
25 10
3,46
25 10
Dualtron X2 3,46
25 0
4,15
25 0
Dualtron X2 4,15
20
20 15
1,17
20 15
Dualtron X2 1,17
20 10
1,99
20 10
Dualtron X2 1,99
20 0
2,67
20 0
Dualtron X2 2,67
15
15 10
0,82
15 10
Dualtron X2 0,82
15 0
1,50
15 0
Dualtron X2 1,50
10
10 0
0,69
10 0
Dualtron X2 0,69

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 130,5 cm  
      Înălţime 125 cm  
      Lăţime 63,2 cm  
      Lungime pliată 130,5 cm  
      Înălțime pliată 78 cm  
      Lățimea pliată 35 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 72 V  
      Capacitatea bateriei 45 Ah  
      Energia bateriei 3240 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față fără cameră  
      Diametrul roții față 13"  
      Tip roată spate fără cameră  
      Diametrul roții spate 13"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față reglabil hidraulic  
      Suspensia spate reglabil hidraulic  
      Ușoară față, spate, lumini de frână și semnalizare  
      Sarcina max. 150 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile