Dualtron Spider Max

-18%
Foarte
confortabilă
Putere mare

Foarte
confortabilă
Putere mare

Dualtron Spider Max

Produs nou

Mai puternică, mai sigură și mai actualizată. Rămâne fidelă filozofiei seriei de modele Dualtron Spider – să ofere una dintre cele mai ușoare, dar cele mai puternice trotinete electrice de pe piață. Rezultatul este uo trotinetă cu o putere de vârf de 4 000 W și o greutate de 31,5 kg. Spre deosebire de predecesorii săi, Spider Max este echipată cu un far frontal puternic, semnalizatoare, un afișaj EY4 de nouă generație și un claxon puternic.

Preț vechi Preț redus

16 848,42 leiTVA inclus

13 848,42 leiTVA inclus

- 18%

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

Dualtron Spider Max duce tehnologia predecesorilor săi la un nivel superior. Este un model echipat cu tehnologie care se regăsește de obicei la trotinetele mai mari si mult mai grele din seria de modele Dualtron. Cu toate acestea, rămâne o trotinetă de gamă medie relativ ușoară, care vă va duce oriunde vă puteți gândi. Această trotinetă oferă confort, calitate și performanță excelentă pe care altfel le-ați găsi în această categorie de greutate. Acesta este un model ideal nu doar pentru oraș, ci și pentru excursii în natură.

 

 

 

Cadrul, designul și echiparea

Dualtron Spider Max rămâne fidel calității de construcție a predecesorilor săi, motiv pentru care la prima vedere nu pare că echiparea sa a suferit modificări. Din contră. Păstrează un cadru ușor, realizat dintr-un aliaj de aluminiu forjat, dar cu câteva gadgeturi practice adăugate. De aceea este echipată cu o suprafață practică de cauciuc pe platformă, care vine cu partea din spate ridicată. Urmând articulația pliabilă cu o clemă de eliberare rapidă și tija de direcție, ajungeți la ghidon, care acum este pliabil. Display-ul a fost, de asemenea, modernizat, devenind un centru al cockpitului modernizat al lui Dualtron Spider Max. Panoul LCD EY4 realizat de Minimotors este mai mare și mai clar și cu evaluare de impermeabilitate IPX7. Este posibil să vă conectați smartphone-ul la acesta prin Bluetooth și prin aplicația Dualtron. Această aplicație vă permite să setați funcții avansate pentru trotinetă. Echiparea include și o manetă practică pentru degete, comenzi ale luminii și un cric întărit.

 

 

 

Siguranță și calitatea călătoriei

Confortul și siguranța sunt printre cele mai importante aspecte și, ca de obicei, Dualtron Spider Max are grijă de ele datorită suspensiei din elastomer. Acesta este un sistem de suspensie foarte bun, folosit de producător la aproape fiecare model din seria Dualtron. În plus, necesită zero întreținere și excelează în durabilitate. Suspensia funcționează frumos datorită roților de 10 inchi echipate cu anvelope pneumatice cu tuburi lărgite la 2,5 inchi. Veți opri întotdeauna în siguranță și la timp cu frânele hidraulice ZOOM de 140 mm în față și în spate. Trotineta este, de asemenea, echipată cu KERS, sistem care face mersul și mai eficient, deoarece returnează energie bateriei de fiecare dată când frânezi. Cum ar putea exista siguranță fără lumini adecvate? Dualtron Spider Max vine cu o lumină frontală LED de 30 W completată de lumina de frână spate și semnalizatoare separate. Adăugați la ele inscripțiile elegante de pe tija de direcție și de pe punte, care sunt iluminate cu LED, precum și claxonul puternic, și puteți fi sigur că toată lumea vă va observa pe drum.

 

 

Puterea și autonomia

Modelul Max îmbunătățește și mai mult performanța deja puternică a seriei Spider. Acum ai la dispozitie exact 4 000 W, produsi de doua motoare electrice HUB. Acestea vă permit să atingeți viteze de până la 80 km/h în condiții ideale. trotineta oferă, de asemenea, o autonomie excelentă. Datorită bateriei de 60 V cu o capacitate de 30 Ah, oferă o autonomie impresionantă de până la 100 km (în funcție de greutatea utilizatorului, temperatura exterioară și terenul). Cu o astfel de autonomie, sunteți liber să călătoriți fără să vă faceți griji despre unde să vă reîncărcați bateria. Producătorul a plasat porturile de încărcare care susțin supraalimentarea pe tija direcției și a folosit capace de protecție care împiedică pătrunderea murdăriei în interior. Puteți încărca complet trotineta în peste 3 ore cu un încărcător de 8,25 A. Un încărcător de 3,5 A va necesita peste 8 ore iar cu un încărcător de 1,75 A va dura peste 17 ore.

 

 

Utilizare și caracter practic

Dualtron Spider Max reprezintă un model de top nou-nouț din seria de trotinete electrice mai ușoare, dar puternice. Este o trotinetă excelentă nu numai pentru naveta zilnică la serviciu, ci și pentru călătoriile de weekend. Spre deosebire de alte modele din seria Spider, oferă un raport viteză / autonomie / durabilitate și mai bun. Te vei bucura de suspensia foarte confortabilă pe care o vei putea folosi atât pe pavaj, cât și pe drumurile de câmp. Cu toate acestea, adăugarea de noi echipamente și caracteristici de siguranță a mărit greutatea trotinetei, care a crescut la 31,5 kg. Totuși, cu tija de direcție pliabilă și ghidonul, încape în portbagajul oricărei mașini obișnuite. Dimensiunile trotinetei sunt 114 x 51 x 22 cm (lungime, înălțime, lățime) când este pliată și 114 x 125 x 62 mm când este depliată.

 

 

 

Evaluarea noastră

Printre modelel grele și robuste ale mărcii Dualtron, seria Spider apare ca o alternativă mai ușoară și mai practică, cu un raport ideal performanță/greutate/compacitate. Trotinetele împrumută caracteristici de echipare premium de la modelele mai mari și mai puternice. Rezultatul este un model cu două motoare cu o putere de 4 000 W, o viteză maximă de 80 km/h și echipare de ultimă generație. Trotinetele Dualtron Spider au îndeplinit de mult așteptările noastre și cel mai recent model Max întărește această părere. Dualtron Spider Max este pur și simplu un model electric complet perfect pe care trebuie să-l ai.

 

 

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer al mărcii Dualtron pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este oferit la sucursalele noastre. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp datorită contactelor noastre directe cu producatorul. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecțiuni și diagnosticări mai complexe.

 

 

Despre brand

Compania Minimotors este cunoscută la nivel global ca unul dintre cei mai buni și mai de încredere producători de trotinete electrice. A fost înființat în 1999 în Pusan (Busan) în Coreea de Sud. La scurt timp după înființare, compania a devenit faimoasă pentru motoarele electrice produse în serie. În 2010, a inițiat dezvoltarea și fabricarea trotinetelor electrice ca o alternativă excelentă de mobilitate personală la vehiculele cu motor pe benzină. În același an, a livrat pe piață seria sa de trotinete electrice Speedway. Datorită cererii mari și a necesității care a rezultat de a stimula producția, Minimotors și-a mutat producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a finalizat designul și a început să producă noul tip de trotinetă electrică numit Dualtron Ultra. Văzând succesul său uriaș, compania a continuat să dezvolte și să producă alte modele și serii de modele. În prezent, compania oferă seriile de modele Dualtron, Speedway și Futecher care sunt populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume, legând indisolubil marca Minimotors de trotinetele electrice. Deși multe companii noi continuă să apară în domeniul electromobilității, le lipsește experiența acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți își abandonează în curând planurile din cauza calității scăzute a produselor și a lipsei de interes pe piață care rezultă. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, făcând-o lider în domeniul electromobilității.

8/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
80 km/h
Viteza
31,5 kg
Greutate
4000 W
putere
100 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Putere maximă
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Pliere bună
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 31,5 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 17 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 80 km/h În așteptarea testului
Putere 2000 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 4000 W În așteptarea testului
Autonomia 100 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 114 cm  
      Înălţime 125 cm  
      Lăţime 62 cm  
      Lungime pliată 114 cm  
      Înălțime pliată 51 cm  
      Lățimea pliată 22 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Voltajul bateriei 60 V  
      Capacitatea bateriei 30 Ah  
      Energia bateriei 1800 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față frână hidraulică (Zoom) + ABS electric  
      Frâna spate frână hidraulică (Zoom) + ABS electric  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 10"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 10"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față cartușe din cauciuc elastomer  
      Suspensia spate cartușe din cauciuc elastomer  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

DTR.ESC.SPDR.MAX

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile