Apollo Phantom V2

Prietenoasă cu
orașul
Putere mare

Momentul pe care l-am așteptat cu toții a sosit în sfârșit. Experimentează călătoria vieții tale cu performanța impresionantă și îmbunătățirile de ultimă oră ale modelului Apollo Phantom V2. Având în vedere puterea și atenția la detalii, această trotinetă electrică este diferită de orice altă trotinetă electrică. Apollo Phantom V2 aduce revoluție în modul în care călătorim! Este un model cu care vei dori să călătorești tot timpul .

`

Apollo Phantom V2

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
1216,8 Wh (52 V 23,4 Ah)
- 0 lei
1260 Wh (60 V 21 Ah)
- 922 lei
Preț vechi Preț redus

11 216,74 leiTVA inclus

10 478,74 leiTVA inclus

- 7%

  • 1216,8 Wh (52 V 23,4 Ah)
  • 1260 Wh (60 V 21 Ah)

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
La cerere
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

Noul model Phantom V2 al companiei canadiane Apollo este acum disponibil! Bazându-se pe succesul uriaș al modelului original Phantom, acest model a fost îmbunătățit semnificativ pe baza feedback-ului de la utilizatorii din întreaga lume, făcându-l unul dintre cele mai bune modele din clasa sa de pe piață. Modelul V2 este disponibil în mai multe variante alimentate de două motoare foarte eficiente fără carbon și, în funcție de varianta aleasă, oferă o putere totală de vârf de 3200 W sau 4400 W. Cu viteza maximă de 61-70 km/h (în funcție de variant aleasă) și autonomia de până la 65 km, Apollo Phantom V2 te duce oriunde ai nevoie să mergi!

 

 

Cadru, design și echipare

Phantom V2 nu prezintă un element anume care să iasă în evidență față de modelele concurente. Totul este bine reglat pentru funcționalitate maximă. Carlinga este locul în care Phantom V2 duce inovația la următorul nivel. Ghidonul este foarte lat (măsoară 69 cm) și este finisat cu mânere cauciucate care sunt foarte plăcut la atingere și ergonomice. Ghidonul este dominat de un afișaj frumos, bine gândit, care este situat în mijloc și poate marca începutul sfârșitului erei afișajelor standard utilizate pe alte modele cum ar fi QSS4 sau EY3). Una dintre cele mai interesante caracteristici ale afișajului hexagonal este indicatorul intervalului estimat calculat pe baza tensiunii rămase în bateriei. Toate componentele electronice de pe ghidon, inclusiv afișajul hexagonal, sunt de tip plug-and- play, ceea ce le face ușor de înlocuit. Pe ghidonul din stânga se află maneta pentru frâna spate, o consolă cu butoane care controlează luminile (farurile și semnalizatoarele) și un buton pentru activarea modului dublu motor (sport). Din păcate, trotineta nu este echipată cu claxon, așa că este necesar să achiziționezi unu. Pe ghidonul din dreapta se află maneta de frână față, maneta de accelerație care poate fi acționată prin apăsarea cu degetul mare și o consolă cu trei butoane care permit pornirea trotinetei, schimbarea modurilor de condus și comutarea între funcțiile de afișare. Phantom V2 este echipată cu un far care oferă o luminozitate de 1000 de lumeni și semnalizatoare poziționate în spate. Afișajul este foarte bine organizat. Sistemul de iluminare al lui Phantom V2 este aproape perfect. Farul din față este poziționat sus, are lumini distinctive pe puntea față și semnalizatoare portocalii în spate. Totul este vizibil atât ziua, cât și noaptea. Singurul dezavantaj este că semnalizatoarele sunt montate doar în spate, ceea ce înseamnă că șoferii care vin din sens opus nu vor vedea dacă intenționați sa virați sau nu.

Trotineta este echiptă cu anvelope TOUVT de 10 inchi cu o lățime de 3 inchi oferind o tracțiunea este foarte bună în orice unghi. Presiunea maximă recomandată în anvelope este de 50 psi (aproximativ 3,5 BAR). Recomandarea noastră , dacă puteți renunța la câțiva mile de autonomie per încărcare, este să umflați anvelopele la 45 psi pentru o călătorie mai confortabilă și o tracțiune mai bună. Anvelopele modelului Phantom V2 sunt pneumatice (cu tub) pe jante despicate pentru schimbarea ușoară a anvelopelor. Ca răspuns la feedback-ul utilizatorilor, Phantom V2 este echipată cu tuburi de calitate superioară, care rezistă mai bine la perforare. Phantom V2 are platforma acoperită de un material cauciucat de înaltă calitate, care este ușor de curațat și întreținut. Dimensiunile platformei sunt 52,1 cm lungime și 17,8 cm lățime. Gardă la sol măsoară 14,6 cm. Platforma este suficientă de lungă pentru a sta confortabil cu ambele picioare și vă oferă, de asemenea, un suport pentru picioare bine dimensionat și înclinat pentru mai mult spațiu. Dacă tinem cont de calitatea generală a construcției acestei trotinete, nu există un test mai bun decât condițiile din lumea reală. Acesta este motivul pentru care Apollo a monitorizat feedback-ul de la utilizatorii care au cumpărat modelul primei generații și l-au folosit pentru a dezvolta modelul Phantom V2. Tot ceea ce utilizatorii au considerat ca fiind nesatisfăcător a fost reproiectat și deficiențele au fost eliminate. Una dintre cele mai importante modificări a fost mecanismul de pliere, care a fost îmbunătățit din toate punctele de vedere. Phantom V2 folosește un mecanism cu ac de siguranță pentru plierea ghidonului . Acest sistem este foarte solid și nu prezintă vibrații. Pentru a pune ghidonul în poziție verticală, răsturnați tija, împingeți maneta în sus, răsuciți manșonul pentru a bloca tija pe poziție și introduceți știftul de siguranță în ghidon. Ghidonul rămâne foarte ferm și oferă o siguranță sporită.

 

Siguranța și calitatea călătoriei

La proiectarea modelului Apollo Phantom V2, s-a pus accent deosebit pe siguranță. Această trotinetă electrică este mai puternică, mai robustă și mai stabilă decât modelele anterioare Apollo. Designul revoluționar al ghidonului permite plierea trotinetei în mai puțin de trei secunde. Cele trei mecanisme de siguranță independente oferă utilizatorului încredere în timpul mersului. Phantom V2 prezintă o calitate mai bună a construcției, o funcționare mai lină și funcții actualizate. Este echipată cu o suspensie unică cu patru orificii, care gestionează bine orice denivelări sau găuri, chiar dacă apar în timpul unei viraj. Ergonomia excelentă a componentelor și farul luminos și bine poziționat fac călătoria dvs foarte confortabilă pe timpul noapții, nefiind necesar un far suplimentar. Cu acest model, plimbările vor fi confortabile și intuitive în orice situație. Phantom V2 excelează la capitolul performanțe și caracteristici, fiind o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc să folosească trotineta zilnic.

 

Puterea și autonomia

Apollo Phantom V2 vă oferă călătorii rapide și confortabile. Este rezultatul unei combinații de caracteristici cu care alte modele din această clasă vor concura cu greu. Puterea acestui model este mai mult decât suficientă deoarece este echipat cu două motoare eficiente fără carbon , fiecare evaluat la 1200 W sau 1400 W (în funcție de model). Cu puterea de vârf de 1600 W sau 2200 W per motor, Phantom V2 are o putere totală de 3200 W sau 4400 W. Datorită vitezei maxime de 61 - 70 km/h (în funcție de model), capacității bateriei de 52V 23,4Ah sau 60V 21Ah și a autonomiei de aproximativ 65 km, Phantom V2 vă duce cu ușurință la serviciu sau la o plimbare relaxantă în weekend. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că autonomia dvs. poate varia în funcție de condițiile de mers. Phantom V2 este un model polivalent excelent. Oferă suficientă viteză pentru a ține pasul cu traficul, multă putere pentru a urca în deal și este, de asemenea, extrem de confortabil.

 

 

Utilizare și caracter practic

Este Phantom V2 ușor portabil? Preferăm să nu pretindem acest aspect. Însă, pentru un model cu două motoare greutatea sa de 35-37 kg (în funcție de model) este o greutate medie în comparație cu modelele concurente. Pliată, Phantom V2 măsoară 124 cm în lungime, 69 cm în lățime și 53 cm în înălțime. Ghidonul are 69 cm latime si nu poate fi pliat. Așadar, vă rugăm să țineți cont de acest fapt atunci când transportați trotineta sau încercați să treceți printr-un spațiu îngust. Mecanismul de pliere este simplu și rapid. Odată acționat în poziția de călătorie, este foarte solid.Nu prezintă vibrații, zero îndoire și se poate spune că acesta este unul dintre cele mai bune mecanisme de pliere existente. Ghidonul se atașează de treapta din spate, trotineta putând fi ținută cu o mână. Phantom V2 este foarte ușor de securizat în vizitele scurte la magazine, deoarece oferă mai multe locuri convenabile pentru a o încuia. Totuși recomandăm să o luați întotdeauna cu dvs., dacă este posibil. Deși trotineta Phantom V2 nu este rezistenta la apă la fel ca toate celelalte modele Apollo , aceasta vine cu certificare IP54 (notă rapidă privind ratingul IP: garanția vânzătorului nu acoperă nicio daună cauzată de apă, indiferent dacă trotineta are certificat IP sau nu).

 

 

Evaluarea noastră

Phantom V2 este prima trotinetă electrică concepută în întregime de echipa Apollo pe baza feedback-ului primit de la mii de utilizatori din întreaga lume. Prin dezvoltarea mai multor prototipuri, compania și-a propus să ofere o experiența supremă de călătoriei și, părerea noastră este că au reușit. Pe lângă ergonomia excelentă și calitatea călătoriei, acest model oferă și caracteristici excelente. Are afișaj luminos, mare, mecanism de pliere cu triplu securizare, lumini fantastice și performanțe excelente chiar și pe terenuri mai solicitante. Toate aceste îl recomandă ca fiind o modalitate de transport excelentă pentru naveta la serviciu atât ziua cât si noaptea, pe drumuri asfaltate sau neasfaltate. Îl recomandăm cu căldură.

 

Service

Suntem dealer autorizat al mărcii Apollo în Cehia, Slovacia și alte țări. Avem cele mai multe piese de schimb în stoc și oferim reparații în garanție și postgaranție. Dacă o anumită piesă nu este disponibilă, o putem obține rapid datorită contactelor noastre. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau disponibilitatea pieselor de schimb. Datorită persoanelor de contact, putem gestiona defecte și diagnostice mai complexe.

 

 

Despre brand

Mai mult de 80% din călătoriile noastre zilnice sunt mai scurte de 10 kilometri, indiferent dacă facem naveta la serviciu, mergem la cumpărături sau pur și simplu trebuie să ne deplasăm dintr-un loc în altul. Marea majoritate a destinațiilor noastre sunt de obicei situate în imediata apropiere a locuințelor. Nemulțumită de multe modele prost proiectate, compania canadiană Apollo a început să producă trotinete electrice concentrându-se în principal pe utilitatea acestora. Calitatea construcției revendicată cu mândrie de această companie, a devenit rapid legendară și viziunea lor asupra mobilității electrice s-a transformat rapid într-o alternativă autentică la transportul clasic. Apollo și-a propus să demonstreze că navetiștii nu trebuie să facă compromisuri și că trotinetele electrice devin din ce în ce mai bune, mai confortabile și mai ecologice. În plus, sunt exponențial mai distractive decât orice alt mod de transport folosit pentru distanțe scurte.

9/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
61 km/h
Viteza
35 kg
Greutate
3200 W
putere
65 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Prietenos cu orașul
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
Senzor de lumină
Pliere bună
Recomandarea Max Blinker
Fiabilitate ridicată
Zero start
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 35 kg în funcție de configurație din 35 kg la 37 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 12 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 61 km/h în funcție de configurație din 61 km/h la 70 km/h În așteptarea testului alt model testat
Puterea de vârf 3200 W în funcție de configurație din 3200 W la 4400 W În așteptarea testului alt model testat
Autonomia 65 km În așteptarea testului
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
65,52
km/h
Viteza max
2.756
wați
Puterea max
68,58
km
Autonomia totală
39,02
km
Autonomia în oraș
26,72
km
Autonomie Min
9,70
secunde
Timp până
la 100 m
18,70
secunde
Timp până
la 250 m
60,62
secunde
Timp până
la 1 km
1,71
secunde
Timp până
la 20 km/h
2,97
secunde
Timp până
la 30 km/h
1,00
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,54
secunde
Timp de
la 30 km/h
5,1
metri
Distanta
la 20 km/h
14,1
metri
Distanța
la 30 km/h
2,3
metri
Distanța de
la 20 km/h
5,9
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 65,52
0
0 10
0,91
0 10
Apollo Phantom V2 0,91
0 15
1,34
0 15
Apollo Phantom V2 1,34
0 20
1,71
0 20
Apollo Phantom V2 1,71
0 25
2,32
0 25
Apollo Phantom V2 2,32
0 30
2,97
0 30
Apollo Phantom V2 2,97
0 35
3,76
0 35
Apollo Phantom V2 3,76
0 40
4,69
0 40
Apollo Phantom V2 4,69
0 45
5,74
0 45
Apollo Phantom V2 5,74
0 50
7,54
0 50
Apollo Phantom V2 7,54
0 55
9,56
0 55
Apollo Phantom V2 9,56
0 60
13,35
0 60
Apollo Phantom V2 13,35
0 65
23,20
0 65
Apollo Phantom V2 23,20
0 65,52
23,52
0 65,52
Apollo Phantom V2 23,52
10
10 15
0,42
10 15
Apollo Phantom V2 0,42
10 20
0,80
10 20
Apollo Phantom V2 0,80
10 25
1,40
10 25
Apollo Phantom V2 1,40
10 30
2,05
10 30
Apollo Phantom V2 2,05
10 35
2,85
10 35
Apollo Phantom V2 2,85
10 40
3,77
10 40
Apollo Phantom V2 3,77
10 45
4,83
10 45
Apollo Phantom V2 4,83
10 50
6,63
10 50
Apollo Phantom V2 6,63
10 55
8,64
10 55
Apollo Phantom V2 8,64
10 60
12,44
10 60
Apollo Phantom V2 12,44
10 65
22,28
10 65
Apollo Phantom V2 22,28
10 65,52
22,61
10 65,52
Apollo Phantom V2 22,61
15
15 20
0,38
15 20
Apollo Phantom V2 0,38
15 25
0,98
15 25
Apollo Phantom V2 0,98
15 30
1,63
15 30
Apollo Phantom V2 1,63
15 35
2,43
15 35
Apollo Phantom V2 2,43
15 40
3,35
15 40
Apollo Phantom V2 3,35
15 45
4,40
15 45
Apollo Phantom V2 4,40
15 50
6,21
15 50
Apollo Phantom V2 6,21
15 55
8,22
15 55
Apollo Phantom V2 8,22
15 60
12,02
15 60
Apollo Phantom V2 12,02
15 65
21,86
15 65
Apollo Phantom V2 21,86
15 65,52
22,18
15 65,52
Apollo Phantom V2 22,18
20
20 25
0,60
20 25
Apollo Phantom V2 0,60
20 30
1,25
20 30
Apollo Phantom V2 1,25
20 35
2,05
20 35
Apollo Phantom V2 2,05
20 40
2,97
20 40
Apollo Phantom V2 2,97
20 45
4,03
20 45
Apollo Phantom V2 4,03
20 50
5,83
20 50
Apollo Phantom V2 5,83
20 55
7,84
20 55
Apollo Phantom V2 7,84
20 60
11,64
20 60
Apollo Phantom V2 11,64
20 65
21,48
20 65
Apollo Phantom V2 21,48
20 65,52
21,81
20 65,52
Apollo Phantom V2 21,81
25
25 30
0,65
25 30
Apollo Phantom V2 0,65
25 35
1,45
25 35
Apollo Phantom V2 1,45
25 40
2,37
25 40
Apollo Phantom V2 2,37
25 45
3,42
25 45
Apollo Phantom V2 3,42
25 50
5,23
25 50
Apollo Phantom V2 5,23
25 55
7,24
25 55
Apollo Phantom V2 7,24
25 60
11,04
25 60
Apollo Phantom V2 11,04
25 65
20,88
25 65
Apollo Phantom V2 20,88
25 65,52
21,20
25 65,52
Apollo Phantom V2 21,20
30
30 35
0,80
30 35
Apollo Phantom V2 0,80
30 40
1,72
30 40
Apollo Phantom V2 1,72
30 45
2,77
30 45
Apollo Phantom V2 2,77
30 50
4,58
30 50
Apollo Phantom V2 4,58
30 55
6,59
30 55
Apollo Phantom V2 6,59
30 60
10,39
30 60
Apollo Phantom V2 10,39
30 65
20,23
30 65
Apollo Phantom V2 20,23
30 65,52
20,55
30 65,52
Apollo Phantom V2 20,55
35
35 40
0,92
35 40
Apollo Phantom V2 0,92
35 45
1,97
35 45
Apollo Phantom V2 1,97
35 50
3,78
35 50
Apollo Phantom V2 3,78
35 55
5,79
35 55
Apollo Phantom V2 5,79
35 60
9,59
35 60
Apollo Phantom V2 9,59
35 65
19,43
35 65
Apollo Phantom V2 19,43
35 65,52
19,75
35 65,52
Apollo Phantom V2 19,75
40
40 45
1,05
40 45
Apollo Phantom V2 1,05
40 50
2,85
40 50
Apollo Phantom V2 2,85
40 55
4,87
40 55
Apollo Phantom V2 4,87
40 60
8,67
40 60
Apollo Phantom V2 8,67
40 65
18,51
40 65
Apollo Phantom V2 18,51
40 65,52
18,83
40 65,52
Apollo Phantom V2 18,83
45
45 50
1,80
45 50
Apollo Phantom V2 1,80
45 55
3,82
45 55
Apollo Phantom V2 3,82
45 60
7,62
45 60
Apollo Phantom V2 7,62
45 65
17,46
45 65
Apollo Phantom V2 17,46
45 65,52
17,78
45 65,52
Apollo Phantom V2 17,78
50
50 55
2,02
50 55
Apollo Phantom V2 2,02
50 60
5,81
50 60
Apollo Phantom V2 5,81
50 65
15,66
50 65
Apollo Phantom V2 15,66
50 65,52
15,98
50 65,52
Apollo Phantom V2 15,98
55
55 60
3,80
55 60
Apollo Phantom V2 3,80
55 65
13,64
55 65
Apollo Phantom V2 13,64
55 65,52
13,96
55 65,52
Apollo Phantom V2 13,96
60
60 65
9,84
60 65
Apollo Phantom V2 9,84
60 65,52
10,16
60 65,52
Apollo Phantom V2 10,16
65
65 65,52
0,32
65 65,52
Apollo Phantom V2 0,32
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 65,52
0
0 10
1,49
0 10
Apollo Phantom V2 1,49
0 15
3,09
0 15
Apollo Phantom V2 3,09
0 20
5,06
0 20
Apollo Phantom V2 5,06
0 25
8,98
0 25
Apollo Phantom V2 8,98
0 30
14,12
0 30
Apollo Phantom V2 14,12
0 35
21,49
0 35
Apollo Phantom V2 21,49
0 40
31,30
0 40
Apollo Phantom V2 31,30
0 45
43,90
0 45
Apollo Phantom V2 43,90
0 50
68,07
0 50
Apollo Phantom V2 68,07
0 55
97,82
0 55
Apollo Phantom V2 97,82
0 60
158,87
0 60
Apollo Phantom V2 158,87
0 65
330,84
0 65
Apollo Phantom V2 330,84
0 65,52
336,61
0 65,52
Apollo Phantom V2 336,61
10
10 15
1,60
10 15
Apollo Phantom V2 1,60
10 20
3,57
10 20
Apollo Phantom V2 3,57
10 25
7,49
10 25
Apollo Phantom V2 7,49
10 30
12,63
10 30
Apollo Phantom V2 12,63
10 35
20,00
10 35
Apollo Phantom V2 20,00
10 40
29,81
10 40
Apollo Phantom V2 29,81
10 45
42,41
10 45
Apollo Phantom V2 42,41
10 50
66,58
10 50
Apollo Phantom V2 66,58
10 55
96,33
10 55
Apollo Phantom V2 96,33
10 60
157,38
10 60
Apollo Phantom V2 157,38
10 65
329,36
10 65
Apollo Phantom V2 329,36
10 65,52
335,12
10 65,52
Apollo Phantom V2 335,12
15
15 20
1,97
15 20
Apollo Phantom V2 1,97
15 25
5,90
15 25
Apollo Phantom V2 5,90
15 30
11,04
15 30
Apollo Phantom V2 11,04
15 35
18,40
15 35
Apollo Phantom V2 18,40
15 40
28,21
15 40
Apollo Phantom V2 28,21
15 45
40,81
15 45
Apollo Phantom V2 40,81
15 50
64,99
15 50
Apollo Phantom V2 64,99
15 55
94,74
15 55
Apollo Phantom V2 94,74
15 60
155,79
15 60
Apollo Phantom V2 155,79
15 65
327,76
15 65
Apollo Phantom V2 327,76
15 65,52
333,52
15 65,52
Apollo Phantom V2 333,52
20
20 25
3,92
20 25
Apollo Phantom V2 3,92
20 30
9,06
20 30
Apollo Phantom V2 9,06
20 35
16,43
20 35
Apollo Phantom V2 16,43
20 40
26,24
20 40
Apollo Phantom V2 26,24
20 45
38,84
20 45
Apollo Phantom V2 38,84
20 50
63,01
20 50
Apollo Phantom V2 63,01
20 55
92,76
20 55
Apollo Phantom V2 92,76
20 60
153,81
20 60
Apollo Phantom V2 153,81
20 65
325,79
20 65
Apollo Phantom V2 325,79
20 65,52
331,55
20 65,52
Apollo Phantom V2 331,55
25
25 30
5,14
25 30
Apollo Phantom V2 5,14
25 35
12,50
25 35
Apollo Phantom V2 12,50
25 40
22,32
25 40
Apollo Phantom V2 22,32
25 45
34,92
25 45
Apollo Phantom V2 34,92
25 50
59,09
25 50
Apollo Phantom V2 59,09
25 55
88,84
25 55
Apollo Phantom V2 88,84
25 60
149,89
25 60
Apollo Phantom V2 149,89
25 65
321,86
25 65
Apollo Phantom V2 321,86
25 65,52
327,62
25 65,52
Apollo Phantom V2 327,62
30
30 35
7,36
30 35
Apollo Phantom V2 7,36
30 40
17,18
30 40
Apollo Phantom V2 17,18
30 45
29,78
30 45
Apollo Phantom V2 29,78
30 50
53,95
30 50
Apollo Phantom V2 53,95
30 55
83,70
30 55
Apollo Phantom V2 83,70
30 60
144,75
30 60
Apollo Phantom V2 144,75
30 65
316,72
30 65
Apollo Phantom V2 316,72
30 65,52
322,48
30 65,52
Apollo Phantom V2 322,48
35
35 40
9,81
35 40
Apollo Phantom V2 9,81
35 45
22,41
35 45
Apollo Phantom V2 22,41
35 50
46,59
35 50
Apollo Phantom V2 46,59
35 55
76,34
35 55
Apollo Phantom V2 76,34
35 60
137,38
35 60
Apollo Phantom V2 137,38
35 65
309,36
35 65
Apollo Phantom V2 309,36
35 65,52
315,12
35 65,52
Apollo Phantom V2 315,12
40
40 45
12,60
40 45
Apollo Phantom V2 12,60
40 50
36,78
40 50
Apollo Phantom V2 36,78
40 55
66,53
40 55
Apollo Phantom V2 66,53
40 60
127,57
40 60
Apollo Phantom V2 127,57
40 65
299,55
40 65
Apollo Phantom V2 299,55
40 65,52
305,31
40 65,52
Apollo Phantom V2 305,31
45
45 50
24,17
45 50
Apollo Phantom V2 24,17
45 55
53,93
45 55
Apollo Phantom V2 53,93
45 60
114,97
45 60
Apollo Phantom V2 114,97
45 65
286,95
45 65
Apollo Phantom V2 286,95
45 65,52
292,71
45 65,52
Apollo Phantom V2 292,71
50
50 55
29,75
50 55
Apollo Phantom V2 29,75
50 60
90,80
50 60
Apollo Phantom V2 90,80
50 65
262,77
50 65
Apollo Phantom V2 262,77
50 65,52
268,53
50 65,52
Apollo Phantom V2 268,53
55
55 60
61,05
55 60
Apollo Phantom V2 61,05
55 65
233,02
55 65
Apollo Phantom V2 233,02
55 65,52
238,78
55 65,52
Apollo Phantom V2 238,78
60
60 65
171,97
60 65
Apollo Phantom V2 171,97
60 65,52
177,73
60 65,52
Apollo Phantom V2 177,73
65
65 65,52
5,76
65 65,52
Apollo Phantom V2 5,76
Timpi de frânare
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
65,63
65,63 65
0,23
65,63 65
Apollo Phantom V2 0,23
65,63 60
0,61
65,63 60
Apollo Phantom V2 0,61
65,63 55
0,94
65,63 55
Apollo Phantom V2 0,94
65,63 50
1,19
65,63 50
Apollo Phantom V2 1,19
65,63 45
1,46
65,63 45
Apollo Phantom V2 1,46
65,63 40
1,72
65,63 40
Apollo Phantom V2 1,72
65,63 35
1,97
65,63 35
Apollo Phantom V2 1,97
65,63 30
2,22
65,63 30
Apollo Phantom V2 2,22
65,63 25
2,47
65,63 25
Apollo Phantom V2 2,47
65,63 20
2,77
65,63 20
Apollo Phantom V2 2,77
65,63 15
3,00
65,63 15
Apollo Phantom V2 3,00
65,63 10
3,23
65,63 10
Apollo Phantom V2 3,23
65,63 0
3,77
65,63 0
Apollo Phantom V2 3,77
65
65 60
0,38
65 60
Apollo Phantom V2 0,38
65 55
0,71
65 55
Apollo Phantom V2 0,71
65 50
0,96
65 50
Apollo Phantom V2 0,96
65 45
1,23
65 45
Apollo Phantom V2 1,23
65 40
1,49
65 40
Apollo Phantom V2 1,49
65 35
1,74
65 35
Apollo Phantom V2 1,74
65 30
1,99
65 30
Apollo Phantom V2 1,99
65 25
2,24
65 25
Apollo Phantom V2 2,24
65 20
2,54
65 20
Apollo Phantom V2 2,54
65 15
2,77
65 15
Apollo Phantom V2 2,77
65 10
3,00
65 10
Apollo Phantom V2 3,00
65 0
3,54
65 0
Apollo Phantom V2 3,54
60
60 55
0,33
60 55
Apollo Phantom V2 0,33
60 50
0,58
60 50
Apollo Phantom V2 0,58
60 45
0,85
60 45
Apollo Phantom V2 0,85
60 40
1,11
60 40
Apollo Phantom V2 1,11
60 35
1,36
60 35
Apollo Phantom V2 1,36
60 30
1,62
60 30
Apollo Phantom V2 1,62
60 25
1,87
60 25
Apollo Phantom V2 1,87
60 20
2,16
60 20
Apollo Phantom V2 2,16
60 15
2,39
60 15
Apollo Phantom V2 2,39
60 10
2,62
60 10
Apollo Phantom V2 2,62
60 0
3,16
60 0
Apollo Phantom V2 3,16
55
55 50
0,25
55 50
Apollo Phantom V2 0,25
55 45
0,53
55 45
Apollo Phantom V2 0,53
55 40
0,79
55 40
Apollo Phantom V2 0,79
55 35
1,03
55 35
Apollo Phantom V2 1,03
55 30
1,29
55 30
Apollo Phantom V2 1,29
55 25
1,54
55 25
Apollo Phantom V2 1,54
55 20
1,83
55 20
Apollo Phantom V2 1,83
55 15
2,06
55 15
Apollo Phantom V2 2,06
55 10
2,29
55 10
Apollo Phantom V2 2,29
55 0
2,83
55 0
Apollo Phantom V2 2,83
50
50 45
0,27
50 45
Apollo Phantom V2 0,27
50 40
0,53
50 40
Apollo Phantom V2 0,53
50 35
0,78
50 35
Apollo Phantom V2 0,78
50 30
1,04
50 30
Apollo Phantom V2 1,04
50 25
1,28
50 25
Apollo Phantom V2 1,28
50 20
1,58
50 20
Apollo Phantom V2 1,58
50 15
1,81
50 15
Apollo Phantom V2 1,81
50 10
2,04
50 10
Apollo Phantom V2 2,04
50 0
2,58
50 0
Apollo Phantom V2 2,58
45
45 40
0,26
45 40
Apollo Phantom V2 0,26
45 35
0,51
45 35
Apollo Phantom V2 0,51
45 30
0,76
45 30
Apollo Phantom V2 0,76
45 25
1,01
45 25
Apollo Phantom V2 1,01
45 20
1,31
45 20
Apollo Phantom V2 1,31
45 15
1,53
45 15
Apollo Phantom V2 1,53
45 10
1,77
45 10
Apollo Phantom V2 1,77
45 0
2,31
45 0
Apollo Phantom V2 2,31
40
40 35
0,25
40 35
Apollo Phantom V2 0,25
40 30
0,50
40 30
Apollo Phantom V2 0,50
40 25
0,75
40 25
Apollo Phantom V2 0,75
40 20
1,05
40 20
Apollo Phantom V2 1,05
40 15
1,27
40 15
Apollo Phantom V2 1,27
40 10
1,51
40 10
Apollo Phantom V2 1,51
40 0
2,05
40 0
Apollo Phantom V2 2,05
35
35 30
0,26
35 30
Apollo Phantom V2 0,26
35 25
0,51
35 25
Apollo Phantom V2 0,51
35 20
0,80
35 20
Apollo Phantom V2 0,80
35 15
1,03
35 15
Apollo Phantom V2 1,03
35 10
1,26
35 10
Apollo Phantom V2 1,26
35 0
1,80
35 0
Apollo Phantom V2 1,80
30
30 25
0,25
30 25
Apollo Phantom V2 0,25
30 20
0,54
30 20
Apollo Phantom V2 0,54
30 15
0,77
30 15
Apollo Phantom V2 0,77
30 10
1,00
30 10
Apollo Phantom V2 1,00
30 0
1,54
30 0
Apollo Phantom V2 1,54
25
25 20
0,29
25 20
Apollo Phantom V2 0,29
25 15
0,52
25 15
Apollo Phantom V2 0,52
25 10
0,75
25 10
Apollo Phantom V2 0,75
25 0
1,30
25 0
Apollo Phantom V2 1,30
20
20 15
0,23
20 15
Apollo Phantom V2 0,23
20 10
0,46
20 10
Apollo Phantom V2 0,46
20 0
1,00
20 0
Apollo Phantom V2 1,00
15
15 10
0,23
15 10
Apollo Phantom V2 0,23
15 0
0,77
15 0
Apollo Phantom V2 0,77
10
10 0
0,54
10 0
Apollo Phantom V2 0,54
Distanțe la frânare
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
65,63
65,63 65
4,17
65,63 65
Apollo Phantom V2 4,17
65,63 60
10,68
65,63 60
Apollo Phantom V2 10,68
65,63 55
15,80
65,63 55
Apollo Phantom V2 15,80
65,63 50
19,41
65,63 50
Apollo Phantom V2 19,41
65,63 45
22,92
65,63 45
Apollo Phantom V2 22,92
65,63 40
25,89
65,63 40
Apollo Phantom V2 25,89
65,63 35
28,37
65,63 35
Apollo Phantom V2 28,37
65,63 30
30,59
65,63 30
Apollo Phantom V2 30,59
65,63 25
32,42
65,63 25
Apollo Phantom V2 32,42
65,63 20
34,16
65,63 20
Apollo Phantom V2 34,16
65,63 15
35,17
65,63 15
Apollo Phantom V2 35,17
65,63 10
35,87
65,63 10
Apollo Phantom V2 35,87
65,63 0
36,51
65,63 0
Apollo Phantom V2 36,51
65
65 60
6,51
65 60
Apollo Phantom V2 6,51
65 55
11,63
65 55
Apollo Phantom V2 11,63
65 50
15,24
65 50
Apollo Phantom V2 15,24
65 45
18,75
65 45
Apollo Phantom V2 18,75
65 40
21,72
65 40
Apollo Phantom V2 21,72
65 35
24,20
65 35
Apollo Phantom V2 24,20
65 30
26,41
65 30
Apollo Phantom V2 26,41
65 25
28,24
65 25
Apollo Phantom V2 28,24
65 20
29,99
65 20
Apollo Phantom V2 29,99
65 15
31,00
65 15
Apollo Phantom V2 31,00
65 10
31,70
65 10
Apollo Phantom V2 31,70
65 0
32,34
65 0
Apollo Phantom V2 32,34
60
60 55
5,12
60 55
Apollo Phantom V2 5,12
60 50
8,73
60 50
Apollo Phantom V2 8,73
60 45
12,24
60 45
Apollo Phantom V2 12,24
60 40
15,21
60 40
Apollo Phantom V2 15,21
60 35
17,69
60 35
Apollo Phantom V2 17,69
60 30
19,90
60 30
Apollo Phantom V2 19,90
60 25
21,73
60 25
Apollo Phantom V2 21,73
60 20
23,48
60 20
Apollo Phantom V2 23,48
60 15
24,49
60 15
Apollo Phantom V2 24,49
60 10
25,19
60 10
Apollo Phantom V2 25,19
60 0
25,83
60 0
Apollo Phantom V2 25,83
55
55 50
3,60
55 50
Apollo Phantom V2 3,60
55 45
7,11
55 45
Apollo Phantom V2 7,11
55 40
10,09
55 40
Apollo Phantom V2 10,09
55 35
12,56
55 35
Apollo Phantom V2 12,56
55 30
14,78
55 30
Apollo Phantom V2 14,78
55 25
16,61
55 25
Apollo Phantom V2 16,61
55 20
18,36
55 20
Apollo Phantom V2 18,36
55 15
19,37
55 15
Apollo Phantom V2 19,37
55 10
20,07
55 10
Apollo Phantom V2 20,07
55 0
20,70
55 0
Apollo Phantom V2 20,70
50
50 45
3,51
50 45
Apollo Phantom V2 3,51
50 40
6,48
50 40
Apollo Phantom V2 6,48
50 35
8,96
50 35
Apollo Phantom V2 8,96
50 30
11,18
50 30
Apollo Phantom V2 11,18
50 25
13,01
50 25
Apollo Phantom V2 13,01
50 20
14,75
50 20
Apollo Phantom V2 14,75
50 15
15,76
50 15
Apollo Phantom V2 15,76
50 10
16,46
50 10
Apollo Phantom V2 16,46
50 0
17,10
50 0
Apollo Phantom V2 17,10
45
45 40
2,97
45 40
Apollo Phantom V2 2,97
45 35
5,45
45 35
Apollo Phantom V2 5,45
45 30
7,67
45 30
Apollo Phantom V2 7,67
45 25
9,50
45 25
Apollo Phantom V2 9,50
45 20
11,24
45 20
Apollo Phantom V2 11,24
45 15
12,25
45 15
Apollo Phantom V2 12,25
45 10
12,95
45 10
Apollo Phantom V2 12,95
45 0
13,59
45 0
Apollo Phantom V2 13,59
40
40 35
2,48
40 35
Apollo Phantom V2 2,48
40 30
4,69
40 30
Apollo Phantom V2 4,69
40 25
6,52
40 25
Apollo Phantom V2 6,52
40 20
8,27
40 20
Apollo Phantom V2 8,27
40 15
9,28
40 15
Apollo Phantom V2 9,28
40 10
9,98
40 10
Apollo Phantom V2 9,98
40 0
10,62
40 0
Apollo Phantom V2 10,62
35
35 30
2,22
35 30
Apollo Phantom V2 2,22
35 25
4,05
35 25
Apollo Phantom V2 4,05
35 20
5,80
35 20
Apollo Phantom V2 5,80
35 15
6,80
35 15
Apollo Phantom V2 6,80
35 10
7,51
35 10
Apollo Phantom V2 7,51
35 0
8,14
35 0
Apollo Phantom V2 8,14
30
30 25
1,83
30 25
Apollo Phantom V2 1,83
30 20
3,58
30 20
Apollo Phantom V2 3,58
30 15
4,58
30 15
Apollo Phantom V2 4,58
30 10
5,29
30 10
Apollo Phantom V2 5,29
30 0
5,92
30 0
Apollo Phantom V2 5,92
25
25 20
1,75
25 20
Apollo Phantom V2 1,75
25 15
2,75
25 15
Apollo Phantom V2 2,75
25 10
3,46
25 10
Apollo Phantom V2 3,46
25 0
4,09
25 0
Apollo Phantom V2 4,09
20
20 15
1,01
20 15
Apollo Phantom V2 1,01
20 10
1,71
20 10
Apollo Phantom V2 1,71
20 0
2,35
20 0
Apollo Phantom V2 2,35
15
15 10
0,70
15 10
Apollo Phantom V2 0,70
15 0
1,34
15 0
Apollo Phantom V2 1,34
10
10 0
0,64
10 0
Apollo Phantom V2 0,64

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Înălţime 124 cm  
      Lungime pliată 69 cm  
      Înălțime pliată 124 cm  
      Lățimea pliată 53 cm  
      Ampatament 69 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Lithium  
      Voltajul bateriei 52 V în funcție de configurație: 52 V, 60 V  
      Capacitatea bateriei 23,4 Ah în funcție de configurație: 21 Ah, 23,4 Ah  
      Energia bateriei 1216,8 Wh în funcție de configurație: 1216,8 Wh, 1260 Wh  
      Sistem de control maneta pentru degetul mare  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul da  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 10"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 10"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc dublu  
      Suspensia spate arc dublu  
      Ușoară față, spate, lumini de frână și semnalizare  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 136 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile