Dualtron City

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere
mare

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere
mare

Dualtron City

Produs nou

Dualtron City pune ștacheta puțin mai sus pentru alți producători. Acest model este imbatabil de stabil, confortabil și sigur pe șosea datorită anvelopelor sale mari și unice de 15 inchi umplute cu aer, garda la sol mare și ampatamentul mai lung. Frica constantă de a lovi o groapă, aparține trecutului! Acest Dualtron este perfect pentru orașul plin de capcane!

Preț cu TVA

15 119,94 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
La cerere
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

Modelul innovator Dualtron City este cea mai sigură și mai confortabilă trotinetă electrică de condus în oraș. Mediul urban poate fi foarte variabil, prezentând multe obstacole și urcări. Acest model a fost proiectat ținând cont de acești factori, motiv pentru care oferă performanțe de primă clasă datorită celor două motoare electrice care au o putere maximă de 4000 W.

Sistemul de frânare complet hidraulic de 160 mm vă asigură că vă opriți în siguranță. O astfel de performanță excelentă vine și cu o autonomie mare, datorită bateriei uriașe, detașabilă, LG 60 V 25 Ah care vă oferă o autonomie excelentă de până la 90 km în condiții ideale. Adăugați la acestea claxonul încorporat, semnalizatoarele și scaunul opțional și veți înțelege de ce acest model duce conceptul de utilizare a unei trotinete electrice ca mijloc de transport, la un nivel cu totul nou! Dualtron City nu cunoaște compromisuri. Combinația dintre siguranță, confort, caracter practic și performanță o face un vehicul perfect pentru oraș!

 

 

Design, cadru și echipare

Cu produsele sale de înaltă tehnologie extrem de personalizabile, care nu sunt limitate de niciun buget sau design, compania Minimotors a fost pionier în tehnologiile avansate de electromobilitate. Dualtron City este o trotinetă electrică frumoasă, durabilă și robustă. Combină stilul futurist cu tehnologiile de ultimă generație care vă oferă o experiență de condus imbatabilă. Se mândrește cu un design curat și modern care vă captivează la prima vedere. Anvelopele sale uriașe de 15 inchi, garda la sol mare de 13 cm și ampatamentul de 113 cm vă oferă stabilitate și confort excelente în orice situație. Dualtron City este echipat cu iluminare LED foarte eficientă, care este și foarte elegantă. După cum se obișnuiește acum, cablajul electric este ascuns în interiorul caroseriei trotinetei pentru a-l proteja de elemente. Atât cadrul, cât și ghidonul sunt fabricate din 6082-T6 – un aliaj de aluminiu forjat special, de înaltă calitate. Arborii roților sunt fabricați din SCM440 – un oțel aliat crom-molibden cu amestec de carbon. Materialele premium și manopera de înaltă precizie conferă acestui model rigiditatea apreciată de toți utilizatorii. Aceast model este echipat cu două motoare fără perii capabile să accelereze până la o viteză maximă de 70 km/h în condiții ideale, în timp ce cuplul mare înseamnă că trotineta poate transporta cu ușurință utilizatori cu o greutate de până la 120 kg. Dualtron City este echipată cu o baterie detașabilă care asigură, în condiții ideale, o autonomie impresionantă de până la 90 km cu o singură încărcare. Designul bateriei detașabile vă oferă o libertate extraordinară, incomparabilă cu orice altă trotinetă electrică din această categorie. Încărcați bateria oriunde doriți. Luați-o oriunde, înlocuiți-o cu una complet încărcată în câteva secunde și continuați să conduceți.În ciuda dimensiunilor mai mari, Dualtron City vă permite să pliați atât coloana de direcție, cât și ghidonul, făcându-o mai compact, și vă permite să o transportați mai ușor. Dualtron City este echipată cu un afișaj EYE mare și ușor de citit, fabricat de Minimotors. Ecranul afișează toate datele importante, cum ar fi treapta de viteză, viteza curentă, kilometri zilnici parcurși (TRIP) , totalul de kilometri parcurși (ODO) și nivelul actual de încărcare al bateriei. Datorită setării sale ridicate de luminozitate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Maneta de accelerație este controlată de degetul arătător și poate fi folosită și pentru a opera controlul vitezei de croazieră.

 

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Trotineta Dualtron City se mândrește cu un sistem de suspensie față și spate de înaltă calitate, care oferă stabilitate și confort optime, mai ales atunci când treceți peste obstacole. Cartușele de cauciuc absorb cu ușurință suprafețele neuniforme, făcându-ți o experiență de condus plăcută. Rigiditatea suspensiei este reglabilă în funcție de preferințele dvs. prin schimbarea unghiului brațului roții în trei poziții diferite. Dacă nici măcar aceste setări nu vă satisfac nevoile, puteți alege dintre patru cartușe suplimentare care oferă o rigiditate diferită a elastomerului. Acest tip de suspensie necesită întreținere zero și excelează prin fiabilitate ridicată. Capacul din cauciuc al părții superioare a bateriei detașabile, care servește ca o punte spațioasă, contribuie, de asemenea, la îmbunătățirea confortului. Mânerele ghidonului sunt cauciucate și au o formă ergonomică, ceea ce înseamnă că susțin încheieturile utilizatorului în cea mai confortabilă poziție.

 

 

Siguranța

Dualtron City introduce multe inovații și necesități, care fac din acest model, de departe, cea mai sigură, cea mai ecologică și mai confortabilă trotinetă pentru a merge prin oraș. Roțile mari și garda la sol mai mare vă oferă o mai bună stabilitate pentru a face față gropilor, suprafețelor neuniforme sau obstacolelor. În general, acestea duc la o călătorie mai sigură și mai confortabilă. Pe lângă o caroserie bine proiectată, Dualtron City este echipată cu un sistem de iluminare ingenios. Este indispensabil, în special pentru îmbunătățirea siguranței și a predictibilității în mediul urban în mișcare rapidă. Prezentă nouă benzi LED situate pe părțile laterale ale punții, pe părțile laterale ale coloanei de direcție, pe brațele roților din față și din spate, precum și pe aripa spate. Acest sistem de iluminare vine cu un telecomanda care permite aprinderea/stingerea luminilor sau jocul cu culorile. Trotineta vine, de asemenea, cu lumini LED albe și roșii în față, combinate cu o lumină de frână. Dualtron City este, de asemenea, echipată cu un sistem de frânare dinamic. Dispune de o frână hidraulică Zoom față și spate completată cu sistemul de frânare electric E-ABS care îmbunătățește semnificativ puterea de frânare. În combinație cu E-ABS, frânele hidraulice oferă o eficiență mai mare, rezultând o siguranță îmbunătățită, deoarece previn derapajul atunci când utilizatorul recurge la frânarea de urgență. Dualtron City este echipată cu anvelope uriașe, fără cameră de 15 inchi, care oferă utilizatorilor o călătorie sigură și confortabilă. Opțiunea de a activa așa-numita caracteristică „kick-start” care împiedică orice pornire nedorită contribuie la o siguranță sporită. Dacă inițial întâmpinați probleme la îmblânzirea puterii acestui model, puteți reduce performanța selectând o treaptă inferioară și vă puteți bucura de puterea maximă a trotinetei mai târziu, când vă simțiți confortabil. Rețineți că regulile de circulație trebuie respectate pe drumurile publice. Prin urmare, asigurați-vă că nu depășiți viteză și fiți atenți la ceilalți utilizatori ai drumului.

 

 

Puterea și autonomia

Dualtron City este considerată o trotinetă foarte rapidă, din categoria sa. Este echipată cu două motoare electrice fără perii care asigură o putere maximă de vârf de 4000 W. Motoarele sunt controlate de două controlere de 30 A. Trotineta poate suporta urcări mai abrupte la o sarcină maximă de până la 120 kg. În condiții meteorologice ideale și cu o baterie complet încărcată, acest model este capabil să atingă viteza maximă de 70 km/h pe o suprafață plană cu un călăreț care cântărește 75 kg, ceea ce îl face un scuter foarte rapid. Dualtron City este echipat cu o baterie puternică litiu-ion de 60 V 25 Ah cu o capacitate de 1500 Wh, realizată din celule LG 21700 și oferă o autonomie impresionantă de până la 90 km la o singură încărcare, în condiții ideale. Este nevoie de 4-20 de ore pentru a o încărca complet, în funcție de metoda de încărcare. Timpul de încărcare la o baterie complet descărcată este de aproximativ 14+ ore când este utilizat un încărcător standard de 1,75 A. Cu două încărcătoare standard de 1,75 A, perioada de încărcare este redusă la jumătate, adică peste 7 ore, iar perioada de încărcare durează aproximativ 5 ore când este utilizat un încărcător rapid de 6,5 A..

 

 

Utilizare și caracter practic

Datorită accelerației și autonomiei sale decente, este un mijloc de transport ideal pentru mediul urban. Obțineți un transport alternativ elegant, dar practic, care produce zero emisii. Cuplul puternic furnizat de Dualtron City oferă utilizatorilor o experiență fantastică la condus și le permite să mențină viteze mari fără a pierde performanța. Veți adora șasiul foarte confortabil pe care îl veți folosi pe orice suprafață din oraș. Trotineta poate fi pliată rapid, la dimensiuni mai compacte 157 x 25,6 x 75 cm (L x l x H) în câteva secunde. Tot ce trebuie să faceți este să pliați ghidonul, să slăbiți pârghiile de eliberare rapidă, să ridicați glisorul de blocare și apoi să pliați coloana de direcție spre punte. De asemenea, puteți coborî rapid ghidonul eliberând cele două pârghii cu eliberare rapidă. Cu toate acestea, transportul și încărcarea acestui model în mașină poate fi mai dificil pentru unii utilizatori din cauza greutății sale destul de mari, de aproximativ 41,2 kg. De asemenea, rețineți că Dualtron City nu vine cu certificarea IP oficială, ceea ce înseamnă că ar trebui să evitați ploaia sau să călătoriți prin apă.

 

Evaluarea noastră

Trotineta electrică Dualtron City este un concept nou și complet unic, care este perfect pentru capcanele orașului. Este foarte bine facută și o recomandăm cu căldură. Este concepută pentru a circula pe orice suprafață prin oraș și cu siguranta vei aprecia confortul pe care îl oferă. Este suficient de rapidă, este capabilă să facă față urcușurilor abrupte și datorită celor două motoare electrice puternice, fără perii, poate transporta utilizatori grei. Trotineta vă va oferi o experiență excelentă de mers datorită platfrmei sale late, anvelopelor uriașe de 15 inchi și sistemului puternic de suspensie dublă . Trotineta îndeplinește specificațiile declarate pe hârtie de producător, oferind un design practic și modern, fiind în același timp foarte sigură la condus. Te poți baza pe ea în toate situațiile. Nu te vei plictisi de ea, nici măcar după mulți ani de utilizare. Mersul pe ea va fi întotdeauna o experiență incredibilă. Cu toate acestea, regretăm absența certificării IP. Prin urmare, ar trebui să nu o conduceți în ploaie sau prin bălți. De asemenea, Minimotors ar trebui să-și îmbunătățească conectivitatea Bluetooth și aplicația pentru smartphone.

 

 

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer autorizat al mărcii Dualtron în Europa. Oferim service în garanție și post-garanție, care este oferit la magazinele noastre. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp, datorită contactelor noastre directe cu producatorul. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecte și diagnostice mai complexe.

 

 

Despre brand

Minimotors este cunoscut la nivel global ca unul dintre cei mai buni și de încredere producători de trotinete electrice.Compania a fost înființată în 1999 în Pusan ​​(Busan) în Coreea de Sud. La scurt timp după înființare, compania a devenit faimoasă pentru motoarele electrice produse în serie. În 2010, a inițiat dezvoltarea și producția de trotinete electrice ca o alternativă excelentă de mobilitate personală la vehiculele cu motor pe benzină. În același an, a lansat pe piață seria de trotinete electrice Speedway. Datorită cererii mari și a necesității care a rezultat de a stimula producția, Minimotors și-a mutat producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a finalizat designul și a început să producă un nou tip de trotinetă electrică numită Dualtron Ultra. Văzând succesul său uriaș, compania a continuat să dezvolte și să producă alte modele și serii de modele. În prezent, compania oferă seriile de modele Dualtron, Speedway și Futecher, care sunt populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume, legând indisolubil marca Minimotors de trotinetele electrice. Deși multe companii noi continuă să apară în domeniul electromobilității, le lipsește experiența acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți își abandonează curând planurile din cauza calității scăzute a produselor lor și a lipsei de interes pe piață. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, făcând-o lider în domeniul electromobilității.

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
70 km/h
Viteza
41,2 kg
Greutate
4000 W
putere
90 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Prietenos cu orașul
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 41,2 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 14 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 70 km/h 67,74 km/h 5
Puterea de vârf 4000 W 2508 W 5
Autonomia 90 km 81,54 km 5
Gama de biciclete City - 40,34 km 4
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
67,74
km/h
Viteza max
2.508
wați
Puterea max
81,54
km
Autonomia totală
40,34
km
Autonomia în oraș
27,20
km
Autonomie Min
10,60
secunde
Timp până
la 100 m
19,60
secunde
Timp până
la 250 m
60,59
secunde
Timp până
la 1 km
2,42
secunde
Timp până
la 20 km/h
3,90
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,93
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,38
secunde
Timp de
la 30 km/h
7,3
metri
Distanta
la 20 km/h
17,9
metri
Distanța
la 30 km/h
2,2
metri
Distanța de
la 20 km/h
5,1
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 67,74
0
0 10
1,16
0 10
Dualtron City 1,16
0 15
1,77
0 15
Dualtron City 1,77
0 20
2,42
0 20
Dualtron City 2,42
0 25
3,11
0 25
Dualtron City 3,11
0 30
3,90
0 30
Dualtron City 3,90
0 35
4,87
0 35
Dualtron City 4,87
0 40
6,01
0 40
Dualtron City 6,01
0 45
7,17
0 45
Dualtron City 7,17
0 50
8,96
0 50
Dualtron City 8,96
0 55
11,19
0 55
Dualtron City 11,19
0 60
14,60
0 60
Dualtron City 14,60
0 65
22,32
0 65
Dualtron City 22,32
0 67,74
32,66
0 67,74
Dualtron City 32,66
10
10 15
0,61
10 15
Dualtron City 0,61
10 20
1,26
10 20
Dualtron City 1,26
10 25
1,95
10 25
Dualtron City 1,95
10 30
2,73
10 30
Dualtron City 2,73
10 35
3,71
10 35
Dualtron City 3,71
10 40
4,84
10 40
Dualtron City 4,84
10 45
6,01
10 45
Dualtron City 6,01
10 50
7,80
10 50
Dualtron City 7,80
10 55
10,03
10 55
Dualtron City 10,03
10 60
13,44
10 60
Dualtron City 13,44
10 65
21,16
10 65
Dualtron City 21,16
10 67,74
31,50
10 67,74
Dualtron City 31,50
15
15 20
0,65
15 20
Dualtron City 0,65
15 25
1,34
15 25
Dualtron City 1,34
15 30
2,13
15 30
Dualtron City 2,13
15 35
3,10
15 35
Dualtron City 3,10
15 40
4,23
15 40
Dualtron City 4,23
15 45
5,40
15 45
Dualtron City 5,40
15 50
7,19
15 50
Dualtron City 7,19
15 55
9,42
15 55
Dualtron City 9,42
15 60
12,83
15 60
Dualtron City 12,83
15 65
20,55
15 65
Dualtron City 20,55
15 67,74
30,89
15 67,74
Dualtron City 30,89
20
20 25
0,69
20 25
Dualtron City 0,69
20 30
1,47
20 30
Dualtron City 1,47
20 35
2,45
20 35
Dualtron City 2,45
20 40
3,58
20 40
Dualtron City 3,58
20 45
4,74
20 45
Dualtron City 4,74
20 50
6,53
20 50
Dualtron City 6,53
20 55
8,77
20 55
Dualtron City 8,77
20 60
12,18
20 60
Dualtron City 12,18
20 65
19,89
20 65
Dualtron City 19,89
20 67,74
30,24
20 67,74
Dualtron City 30,24
25
25 30
0,78
25 30
Dualtron City 0,78
25 35
1,76
25 35
Dualtron City 1,76
25 40
2,89
25 40
Dualtron City 2,89
25 45
4,05
25 45
Dualtron City 4,05
25 50
5,85
25 50
Dualtron City 5,85
25 55
8,08
25 55
Dualtron City 8,08
25 60
11,49
25 60
Dualtron City 11,49
25 65
19,20
25 65
Dualtron City 19,20
25 67,74
29,55
25 67,74
Dualtron City 29,55
30
30 35
0,97
30 35
Dualtron City 0,97
30 40
2,11
30 40
Dualtron City 2,11
30 45
3,27
30 45
Dualtron City 3,27
30 50
5,06
30 50
Dualtron City 5,06
30 55
7,30
30 55
Dualtron City 7,30
30 60
10,71
30 60
Dualtron City 10,71
30 65
18,42
30 65
Dualtron City 18,42
30 67,74
28,76
30 67,74
Dualtron City 28,76
35
35 40
1,14
35 40
Dualtron City 1,14
35 45
2,30
35 45
Dualtron City 2,30
35 50
4,09
35 50
Dualtron City 4,09
35 55
6,32
35 55
Dualtron City 6,32
35 60
9,73
35 60
Dualtron City 9,73
35 65
17,45
35 65
Dualtron City 17,45
35 67,74
27,79
35 67,74
Dualtron City 27,79
40
40 45
1,16
40 45
Dualtron City 1,16
40 50
2,95
40 50
Dualtron City 2,95
40 55
5,19
40 55
Dualtron City 5,19
40 60
8,60
40 60
Dualtron City 8,60
40 65
16,31
40 65
Dualtron City 16,31
40 67,74
26,66
40 67,74
Dualtron City 26,66
45
45 50
1,79
45 50
Dualtron City 1,79
45 55
4,03
45 55
Dualtron City 4,03
45 60
7,43
45 60
Dualtron City 7,43
45 65
15,15
45 65
Dualtron City 15,15
45 67,74
25,49
45 67,74
Dualtron City 25,49
50
50 55
2,23
50 55
Dualtron City 2,23
50 60
5,64
50 60
Dualtron City 5,64
50 65
13,36
50 65
Dualtron City 13,36
50 67,74
23,70
50 67,74
Dualtron City 23,70
55
55 60
3,41
55 60
Dualtron City 3,41
55 65
11,12
55 65
Dualtron City 11,12
55 67,74
21,47
55 67,74
Dualtron City 21,47
60
60 65
7,72
60 65
Dualtron City 7,72
60 67,74
18,06
60 67,74
Dualtron City 18,06
65
65 67,74
10,34
65 67,74
Dualtron City 10,34
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 67,74
0
0 10
1,76
0 10
Dualtron City 1,76
0 15
3,99
0 15
Dualtron City 3,99
0 20
7,31
0 20
Dualtron City 7,31
0 25
11,75
0 25
Dualtron City 11,75
0 30
17,88
0 30
Dualtron City 17,88
0 35
26,78
0 35
Dualtron City 26,78
0 40
38,89
0 40
Dualtron City 38,89
0 45
52,70
0 45
Dualtron City 52,70
0 50
76,37
0 50
Dualtron City 76,37
0 55
109,24
0 55
Dualtron City 109,24
0 60
164,01
0 60
Dualtron City 164,01
0 65
298,85
0 65
Dualtron City 298,85
0 67,74
488,83
0 67,74
Dualtron City 488,83
10
10 15
2,23
10 15
Dualtron City 2,23
10 20
5,54
10 20
Dualtron City 5,54
10 25
9,99
10 25
Dualtron City 9,99
10 30
16,11
10 30
Dualtron City 16,11
10 35
25,01
10 35
Dualtron City 25,01
10 40
37,12
10 40
Dualtron City 37,12
10 45
50,94
10 45
Dualtron City 50,94
10 50
74,61
10 50
Dualtron City 74,61
10 55
107,48
10 55
Dualtron City 107,48
10 60
162,24
10 60
Dualtron City 162,24
10 65
297,09
10 65
Dualtron City 297,09
10 67,74
487,07
10 67,74
Dualtron City 487,07
15
15 20
3,32
15 20
Dualtron City 3,32
15 25
7,76
15 25
Dualtron City 7,76
15 30
13,89
15 30
Dualtron City 13,89
15 35
22,79
15 35
Dualtron City 22,79
15 40
34,90
15 40
Dualtron City 34,90
15 45
48,71
15 45
Dualtron City 48,71
15 50
72,39
15 50
Dualtron City 72,39
15 55
105,25
15 55
Dualtron City 105,25
15 60
160,02
15 60
Dualtron City 160,02
15 65
294,86
15 65
Dualtron City 294,86
15 67,74
484,84
15 67,74
Dualtron City 484,84
20
20 25
4,45
20 25
Dualtron City 4,45
20 30
10,57
20 30
Dualtron City 10,57
20 35
19,47
20 35
Dualtron City 19,47
20 40
31,58
20 40
Dualtron City 31,58
20 45
45,39
20 45
Dualtron City 45,39
20 50
69,07
20 50
Dualtron City 69,07
20 55
101,94
20 55
Dualtron City 101,94
20 60
156,70
20 60
Dualtron City 156,70
20 65
291,54
20 65
Dualtron City 291,54
20 67,74
481,52
20 67,74
Dualtron City 481,52
25
25 30
6,12
25 30
Dualtron City 6,12
25 35
15,02
25 35
Dualtron City 15,02
25 40
27,13
25 40
Dualtron City 27,13
25 45
40,95
25 45
Dualtron City 40,95
25 50
64,62
25 50
Dualtron City 64,62
25 55
97,49
25 55
Dualtron City 97,49
25 60
152,25
25 60
Dualtron City 152,25
25 65
287,10
25 65
Dualtron City 287,10
25 67,74
477,08
25 67,74
Dualtron City 477,08
30
30 35
8,90
30 35
Dualtron City 8,90
30 40
21,01
30 40
Dualtron City 21,01
30 45
34,82
30 45
Dualtron City 34,82
30 50
58,50
30 50
Dualtron City 58,50
30 55
91,37
30 55
Dualtron City 91,37
30 60
146,13
30 60
Dualtron City 146,13
30 65
280,97
30 65
Dualtron City 280,97
30 67,74
470,95
30 67,74
Dualtron City 470,95
35
35 40
12,11
35 40
Dualtron City 12,11
35 45
25,92
35 45
Dualtron City 25,92
35 50
49,60
35 50
Dualtron City 49,60
35 55
82,47
35 55
Dualtron City 82,47
35 60
137,23
35 60
Dualtron City 137,23
35 65
272,07
35 65
Dualtron City 272,07
35 67,74
462,05
35 67,74
Dualtron City 462,05
40
40 45
13,81
40 45
Dualtron City 13,81
40 50
37,49
40 50
Dualtron City 37,49
40 55
70,36
40 55
Dualtron City 70,36
40 60
125,12
40 60
Dualtron City 125,12
40 65
259,96
40 65
Dualtron City 259,96
40 67,74
449,94
40 67,74
Dualtron City 449,94
45
45 50
23,67
45 50
Dualtron City 23,67
45 55
56,54
45 55
Dualtron City 56,54
45 60
111,31
45 60
Dualtron City 111,31
45 65
246,15
45 65
Dualtron City 246,15
45 67,74
436,13
45 67,74
Dualtron City 436,13
50
50 55
32,87
50 55
Dualtron City 32,87
50 60
87,63
50 60
Dualtron City 87,63
50 65
222,48
50 65
Dualtron City 222,48
50 67,74
412,46
50 67,74
Dualtron City 412,46
55
55 60
54,76
55 60
Dualtron City 54,76
55 65
189,61
55 65
Dualtron City 189,61
55 67,74
379,59
55 67,74
Dualtron City 379,59
60
60 65
134,84
60 65
Dualtron City 134,84
60 67,74
324,82
60 67,74
Dualtron City 324,82
65
65 67,74
189,98
65 67,74
Dualtron City 189,98
Timpi de frânare
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
67,74
67,74 65
0,16
67,74 65
Dualtron City 0,16
67,74 60
0,44
67,74 60
Dualtron City 0,44
67,74 55
0,71
67,74 55
Dualtron City 0,71
67,74 50
0,95
67,74 50
Dualtron City 0,95
67,74 45
1,20
67,74 45
Dualtron City 1,20
67,74 40
1,43
67,74 40
Dualtron City 1,43
67,74 35
1,66
67,74 35
Dualtron City 1,66
67,74 30
1,91
67,74 30
Dualtron City 1,91
67,74 25
2,13
67,74 25
Dualtron City 2,13
67,74 20
2,36
67,74 20
Dualtron City 2,36
67,74 15
2,59
67,74 15
Dualtron City 2,59
67,74 10
2,83
67,74 10
Dualtron City 2,83
67,74 0
3,29
67,74 0
Dualtron City 3,29
65
65 60
0,28
65 60
Dualtron City 0,28
65 55
0,55
65 55
Dualtron City 0,55
65 50
0,79
65 50
Dualtron City 0,79
65 45
1,03
65 45
Dualtron City 1,03
65 40
1,27
65 40
Dualtron City 1,27
65 35
1,50
65 35
Dualtron City 1,50
65 30
1,75
65 30
Dualtron City 1,75
65 25
1,97
65 25
Dualtron City 1,97
65 20
2,20
65 20
Dualtron City 2,20
65 15
2,43
65 15
Dualtron City 2,43
65 10
2,67
65 10
Dualtron City 2,67
65 0
3,13
65 0
Dualtron City 3,13
60
60 55
0,27
60 55
Dualtron City 0,27
60 50
0,51
60 50
Dualtron City 0,51
60 45
0,76
60 45
Dualtron City 0,76
60 40
0,99
60 40
Dualtron City 0,99
60 35
1,22
60 35
Dualtron City 1,22
60 30
1,47
60 30
Dualtron City 1,47
60 25
1,69
60 25
Dualtron City 1,69
60 20
1,92
60 20
Dualtron City 1,92
60 15
2,15
60 15
Dualtron City 2,15
60 10
2,39
60 10
Dualtron City 2,39
60 0
2,85
60 0
Dualtron City 2,85
55
55 50
0,24
55 50
Dualtron City 0,24
55 45
0,48
55 45
Dualtron City 0,48
55 40
0,72
55 40
Dualtron City 0,72
55 35
0,95
55 35
Dualtron City 0,95
55 30
1,20
55 30
Dualtron City 1,20
55 25
1,42
55 25
Dualtron City 1,42
55 20
1,65
55 20
Dualtron City 1,65
55 15
1,88
55 15
Dualtron City 1,88
55 10
2,12
55 10
Dualtron City 2,12
55 0
2,58
55 0
Dualtron City 2,58
50
50 45
0,24
50 45
Dualtron City 0,24
50 40
0,48
50 40
Dualtron City 0,48
50 35
0,71
50 35
Dualtron City 0,71
50 30
0,96
50 30
Dualtron City 0,96
50 25
1,17
50 25
Dualtron City 1,17
50 20
1,41
50 20
Dualtron City 1,41
50 15
1,64
50 15
Dualtron City 1,64
50 10
1,87
50 10
Dualtron City 1,87
50 0
2,34
50 0
Dualtron City 2,34
45
45 40
0,24
45 40
Dualtron City 0,24
45 35
0,47
45 35
Dualtron City 0,47
45 30
0,72
45 30
Dualtron City 0,72
45 25
0,93
45 25
Dualtron City 0,93
45 20
1,17
45 20
Dualtron City 1,17
45 15
1,39
45 15
Dualtron City 1,39
45 10
1,63
45 10
Dualtron City 1,63
45 0
2,10
45 0
Dualtron City 2,10
40
40 35
0,23
40 35
Dualtron City 0,23
40 30
0,48
40 30
Dualtron City 0,48
40 25
0,70
40 25
Dualtron City 0,70
40 20
0,93
40 20
Dualtron City 0,93
40 15
1,16
40 15
Dualtron City 1,16
40 10
1,40
40 10
Dualtron City 1,40
40 0
1,86
40 0
Dualtron City 1,86
35
35 30
0,25
35 30
Dualtron City 0,25
35 25
0,46
35 25
Dualtron City 0,46
35 20
0,70
35 20
Dualtron City 0,70
35 15
0,93
35 15
Dualtron City 0,93
35 10
1,16
35 10
Dualtron City 1,16
35 0
1,63
35 0
Dualtron City 1,63
30
30 25
0,22
30 25
Dualtron City 0,22
30 20
0,45
30 20
Dualtron City 0,45
30 15
0,68
30 15
Dualtron City 0,68
30 10
0,92
30 10
Dualtron City 0,92
30 0
1,38
30 0
Dualtron City 1,38
25
25 20
0,23
25 20
Dualtron City 0,23
25 15
0,46
25 15
Dualtron City 0,46
25 10
0,70
25 10
Dualtron City 0,70
25 0
1,16
25 0
Dualtron City 1,16
20
20 15
0,23
20 15
Dualtron City 0,23
20 10
0,47
20 10
Dualtron City 0,47
20 0
0,93
20 0
Dualtron City 0,93
15
15 10
0,24
15 10
Dualtron City 0,24
15 0
0,70
15 0
Dualtron City 0,70
10
10 0
0,46
10 0
Dualtron City 0,46
Distanțe la frânare
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
67,74
67,74 65
2,94
67,74 65
Dualtron City 2,94
67,74 60
7,66
67,74 60
Dualtron City 7,66
67,74 55
11,90
67,74 55
Dualtron City 11,90
67,74 50
15,32
67,74 50
Dualtron City 15,32
67,74 45
18,40
67,74 45
Dualtron City 18,40
67,74 40
21,09
67,74 40
Dualtron City 21,09
67,74 35
23,37
67,74 35
Dualtron City 23,37
67,74 30
25,51
67,74 30
Dualtron City 25,51
67,74 25
27,05
67,74 25
Dualtron City 27,05
67,74 20
28,40
67,74 20
Dualtron City 28,40
67,74 15
29,41
67,74 15
Dualtron City 29,41
67,74 10
30,12
67,74 10
Dualtron City 30,12
67,74 0
30,57
67,74 0
Dualtron City 30,57
65
65 60
4,73
65 60
Dualtron City 4,73
65 55
8,96
65 55
Dualtron City 8,96
65 50
12,38
65 50
Dualtron City 12,38
65 45
15,47
65 45
Dualtron City 15,47
65 40
18,15
65 40
Dualtron City 18,15
65 35
20,43
65 35
Dualtron City 20,43
65 30
22,57
65 30
Dualtron City 22,57
65 25
24,11
65 25
Dualtron City 24,11
65 20
25,46
65 20
Dualtron City 25,46
65 15
26,47
65 15
Dualtron City 26,47
65 10
27,18
65 10
Dualtron City 27,18
65 0
27,63
65 0
Dualtron City 27,63
60
60 55
4,24
60 55
Dualtron City 4,24
60 50
7,66
60 50
Dualtron City 7,66
60 45
10,74
60 45
Dualtron City 10,74
60 40
13,42
60 40
Dualtron City 13,42
60 35
15,71
60 35
Dualtron City 15,71
60 30
17,85
60 30
Dualtron City 17,85
60 25
19,39
60 25
Dualtron City 19,39
60 20
20,74
60 20
Dualtron City 20,74
60 15
21,74
60 15
Dualtron City 21,74
60 10
22,46
60 10
Dualtron City 22,46
60 0
22,91
60 0
Dualtron City 22,91
55
55 50
3,42
55 50
Dualtron City 3,42
55 45
6,50
55 45
Dualtron City 6,50
55 40
9,19
55 40
Dualtron City 9,19
55 35
11,47
55 35
Dualtron City 11,47
55 30
13,61
55 30
Dualtron City 13,61
55 25
15,15
55 25
Dualtron City 15,15
55 20
16,50
55 20
Dualtron City 16,50
55 15
17,50
55 15
Dualtron City 17,50
55 10
18,22
55 10
Dualtron City 18,22
55 0
18,67
55 0
Dualtron City 18,67
50
50 45
3,08
50 45
Dualtron City 3,08
50 40
5,77
50 40
Dualtron City 5,77
50 35
8,05
50 35
Dualtron City 8,05
50 30
10,19
50 30
Dualtron City 10,19
50 25
11,73
50 25
Dualtron City 11,73
50 20
13,08
50 20
Dualtron City 13,08
50 15
14,08
50 15
Dualtron City 14,08
50 10
14,80
50 10
Dualtron City 14,80
50 0
15,25
50 0
Dualtron City 15,25
45
45 40
2,68
45 40
Dualtron City 2,68
45 35
4,97
45 35
Dualtron City 4,97
45 30
7,10
45 30
Dualtron City 7,10
45 25
8,65
45 25
Dualtron City 8,65
45 20
10,00
45 20
Dualtron City 10,00
45 15
11,00
45 15
Dualtron City 11,00
45 10
11,72
45 10
Dualtron City 11,72
45 0
12,17
45 0
Dualtron City 12,17
40
40 35
2,28
40 35
Dualtron City 2,28
40 30
4,42
40 30
Dualtron City 4,42
40 25
5,96
40 25
Dualtron City 5,96
40 20
7,31
40 20
Dualtron City 7,31
40 15
8,32
40 15
Dualtron City 8,32
40 10
9,03
40 10
Dualtron City 9,03
40 0
9,48
40 0
Dualtron City 9,48
35
35 30
2,14
35 30
Dualtron City 2,14
35 25
3,68
35 25
Dualtron City 3,68
35 20
5,03
35 20
Dualtron City 5,03
35 15
6,03
35 15
Dualtron City 6,03
35 10
6,75
35 10
Dualtron City 6,75
35 0
7,20
35 0
Dualtron City 7,20
30
30 25
1,54
30 25
Dualtron City 1,54
30 20
2,89
30 20
Dualtron City 2,89
30 15
3,90
30 15
Dualtron City 3,90
30 10
4,61
30 10
Dualtron City 4,61
30 0
5,06
30 0
Dualtron City 5,06
25
25 20
1,35
25 20
Dualtron City 1,35
25 15
2,35
25 15
Dualtron City 2,35
25 10
3,07
25 10
Dualtron City 3,07
25 0
3,52
25 0
Dualtron City 3,52
20
20 15
1,00
20 15
Dualtron City 1,00
20 10
1,72
20 10
Dualtron City 1,72
20 0
2,17
20 0
Dualtron City 2,17
15
15 10
0,71
15 10
Dualtron City 0,71
15 0
1,17
15 0
Dualtron City 1,17
10
10 0
0,45
10 0
Dualtron City 0,45

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 60 V  
      Capacitatea bateriei 25 Ah  
      Energia bateriei 1500 Wh  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul da  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 15"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 15"  
      Suspensie față și spate  
      Ușoară față, spate, lumini de frână și semnalizare  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

DTR.ESCCITY

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile