Dualtron Eagle PRO

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere
mare

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere
mare

Dualtron Eagle PRO

Produs nou

Dualtron Eagle PRO umple golul dintre modelele Dualtron Spider și Dualtron 3. Este echipată cu tehnologie pe care o găsim de obicei la modelele mai mari și mult mai grele din seria Dualtron. Trotineta are două motoare care asigură o putere totală de 3600 W, care te va duce pe vârful oricărui deal fără să simți că își pierde performanța în timpul urcării. Datorită bateriei sale de 60 V, trotineta vă va oferi o autonomie impresionantă de până la 80 km în condiții ideale.

Preț vechi Preț redus

12 147,92 leiTVA inclus

11 700,92 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
La cerere
Află mai multe
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

Este greu să nu admiri performanța și calitatea trotinetelor electrice Dualtron. Faceți cunoștință cu Dualtron Eagle Pro. Această trotinetă este echipată cu tehnologie care se găsește de obicei la trotinetele mai mari și mult mai grele din seria modelelor Dualtron. Aici ai totul la dispozitie intr-un pachet mult mai mic. Această trotinetă este echipată cu două motoare care oferă o putere totală de vârf de 3600 W și care vă va permite să urcați orice deal fără să simțiți nicio pierdere de performanță în timpul urcării. Bateria LG (60 V și 22,4 Ah) se va asigura întotdeauna că vă bucurați de o călătorie îndelungată! Dacă călătoriți pe drum drept, trotineta poate atinge viteze de până la 75 km/h (în condiții ideale). Dacă adăugăm la acestea sistemul de suspensie elastomeric față și spate, ghidonul pliabil, ABS-ul și un afișaj LCD EYE de ultimă generație, putem vedea de ce Dualtron Eagle PRO este considerat uno dintre cele mai bune trotinete electrice de pe piață, din clasa sa! Este grozavă nu numai pentru un oraș, ci și pentru excursii în natură. Cu siguranță te vei distra foarte mult cu ea. Este pur și simplu un Dualtron și acest nume vorbește de la sine în lumea electromobilității!

 

 

Cadru, design și echipare

Trotineta are un design practic și o calitate perfectă a construcției. Datorită mecanismului său de pliere rapidă, este ușor să pliezi Dualtron Eagle PRO la dimensiuni foarte compacte! De asemenea, poți plia ghidonul, ceea ce face strotineta și mai compactă și permite încărcarea în portbagajul unei mașini standard fără probleme. Dualtron Eagle PRO este echipată cu un afișaj EYE mare și ușor de citit, fabricat de Minimotors. Ecranul afișează toate datele importante, cum ar fi km/h, viteza curentă, kilometri zilnici parcurși (TRIP), kilometri totali parcurși (ODO) și nivelul actual al bateriei. Datorită nivelului ridicat de luminozitate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Puterea trotinetei este controlată de o manetă populară. Cadrul este din aliaj forjat de aluminiu, material folosit în industria aerospațială (6082-T6), iar arborii roților sunt din oțel aliat crom-molibden cu amestec de carbon (SCM440). Materialele de calitate și manopera precisă conferă acestei trotinete rigiditatea necesară pentru a asigura o călătorie fără probleme. Suspensia elastomerică durabilă și care nu necesită întreținere, anvelopele de 10 inchi, umplute cu aer și mânerele ergonomice confortabile, toate contribuie la confortul dumneavoastră la condus.

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Siguranța este întotdeauna importantă. Componentele trotinetei sunt instalate într-un cadru, care a fost proiectat pentru stabilitate maximă și confort la condus. Dualtron Eagle PRO este echipată cu suspensie elastomerică, făcându-vă călătoria foarte confortabilă pe orice suprafață! Setarea rigidității suspensiei poate fi modificată datorită cartuşelor elastomerice înlocuibile atât în ​​față, cât și în spate. Dacă nu vă place rigiditatea originală a suspensiei, puteți alege între două cartușe mai moi și două mai dure. Acesta este un sistem de suspensie folosit la aproape fiecare model din seria Dualtron. Necesită întreținere zero și excelează în durată de viață lungă. Deplasarea fiabilă la viteze mari este posibilă datorită frânelor cu disc mecanice, care au aceeași eficiență ca și la alte modele Dualtron. Împreună cufrâna electrică, poți fi sigur că te vei opri întotdeauna în siguranță. Un alt element important de siguranță este ABS-ul electronic care previne blocarea roților la frânarea puternică. Este de la sine înțeles că siguranța necesită o iluminare adecvată. Pe lângă faptul că este elegant, acest sistem de iluminat a fost conceput în primul rând pentru a spori siguranța și predictibilitatea în traficul rapid din oraș. Împreună cu farurile standard duble cu LED, luminile spate și de frână instalate în caroseria punții, Dualtron Eagle PRO vine cu o iluminare LED încorporată în tija de direcție, a cărei culoare poate fi schimbată în funcție de starea dvs. de spirit folosind telecomanda inclusă. Pentru utilizatorii mai puțin experimentați, trotineta oferă opțiunea de a activa așa-numita funcție „Kick-start” care împiedică orice pornire nedorită. Apărătoarele funcționale sunt un fapt, datorită cărora nu trebuie să vă faceți griji că vremea rea ​​sau că hainele se murdăresc prin stropirea cu apă, în cazul în care o ploaie te ia prin surprindere. Suprafața antiderapante ușor de întreținut, care împiedică utilizatorul să alunece pe vreme rea sau în situații extreme, vine ca un bonus.

 

 

Puterea și autonomia

Puterea maximă de 3600 W vă permite să cuceriți orice deal. Dualtron Eagle PRO are două motoare electrice BLDC fără carbon care, în condiții ideale, vă permit să accelerați această „Păsare de pradă” la o viteză de până la 75 km/h. Trotineta este la fel de impresionantă când vine vorba de autonomie. Datorită bateriei extrem de durabile de 60 V cu o capacitate de 22,4 Ah, Dualtron Eagle PRO vă va permite să călătoriți până la 80 km chiar și în cele mai solicitante condiții (în funcție de greutatea utilizatorului, temperatura exterioară și terenul) ). Această autonomie vă va oferi libertatea de a conduce fără să vă faceți griji unde vă veți reîncărca bateria. Porturile de încărcare care susțin supraîncărcarea sunt echipate cu capace de protecție care împiedică pătrunderea murdăriei în interior. Bateria nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va funcționa mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare!

 

 

 

Utilizare și caracter practic

Dualtron Eagle PRO este un model de top realizat de marca Minimotors concepută pentru orice suprafață și orice situație. Este o trotinetă uimitoare, menită să fie folosită nu numai în oraș, ci și de către cei cărora le place să facă excursii în natură. Oferă un echilibru excelent între viteză, autonomie, greutate și durabilitate. Când călătoriți în oraș, veți aprecia livrarea lină de putere și agilitatea trotinetei. Nu trebuie să vă faceți griji că trotineta nu va face față unei călătorii mai lungi. Vă va plăcea șasiul foarte confortabil, pe care îl veți putea folosi atât pe drumurile pietruite, cât și pe drumurile de câmp. Trotineta este foarte compactă când este pliată, astfel încât se potrivește fără probleme în portbagajul unei mașini normale. .

 

 

Evaluarea noastră

Când vine vorba de trotinetele Dualtron, toată lumea își imaginează de obicei trotinete voluminoase și foarte grele. Dualtron Eagle PRO este un compromis excelent în ceea ce privește raportul putere/greutate/compactitate. Nu are de ce să-i fie rușine când vine vorba de cuplu, viteză maximă și autonomie, nici măcar în comparație cu cele mai mari și mai grele trotinete din seria de modele Dualtron. Eagle PRO satisface cu siguranță așteptările noastre. Este o trotinetă rapidă, versatilă și ne bucurăm să vă putem oferi această trotinetă grozavă. Îndeplinește specificațiile declarate de producător, având un design practic și fiind foarte sigură la condus. Puteți să vă bazați pe ea atunci când călătoriți pe un drum de câmp, pe un drum obișnuit cu 70 km/h sau undeva în centrul orașului. Vă veți simți întotdeauna în siguranță și vă veți bucura de plimbarea dvs. la maxim. Dualtron Eagle PRO este pur și simplu o trotinetă electrică versatilă, potrivită pentru toate ocaziile.

 

 

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer al mărcii Dualtron pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat în magazinele noastre. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp, datorită contactelor noastre directe cu producatorul. Prin urmare, atunci când cumpărați această trotinetă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau disponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecte și diagnostice mai complexe.

 

 

Despre brand

Minimotors este cunoscut la nivel global ca unul dintre cei mai buni și de încredere producători de trotinete electrice.A fost înființată în 1999 în Pusan (Busan) în Coreea de Sud. La scurt timp după înființare, compania a devenit faimoasă pentru motoarele electrice produse în serie. În 2010, a inițiat dezvoltarea și producția de trotinete electrice ca o alternativă excelentă de mobilitate personală la vehiculele cu motor pe benzină. În același an, a lansat pe piață seria sa de trotinete electrice Speedway. Datorită cererii mari și a necesității care a rezultat de a stimula producția, Minimotors și-a mutat producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a finalizat designul și a început să producă un nou model de trotinetă electrică numit Dualtron Ultra. Văzând succesul său uriaș, compania a continuat să dezvolte și să producă alte modele și serii de modele. În prezent, compania oferă seriile de modele Dualtron, Speedway și Futecher, care sunt populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume, legând indisolubil marca Minimotors de trotinetele electrice. Deși multe companii noi continuă să apară în domeniul electromobilității, le lipsește experiența acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți își abandonează curând planurile din cauza calității scăzute a produselor lor și a lipsei de interes pe piață. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, făcând-o lider în domeniul electromobilității.

9/10
Confort
4/10
Ușurință la întreținere
29,9 kg
Greutate
3600 W
putere
80 km
Autonomia
75 km/h
Viteza
Lumină spate
Lumina față
Capacitatea de a urca un deal
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
Foarte confortabil
Pliere bună
Frâne față
Frâne spate
Motor spate
Motor față
Suspensie spate
Suspensie față
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Bun pe teren
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 29,9 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 12 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 75 km/h În așteptarea testului
Puterea de vârf 3600 W În așteptarea testului
Autonomia 80 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 118,5 cm  
      Înălţime 120 cm  
      Lăţime 60 cm  
      Lungime pliată 118,5 cm  
      Înălțime pliată 50,5 cm  
      Lățimea pliată 60 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Voltajul bateriei 60 V  
      Capacitatea bateriei 22,4 Ah  
      Energia bateriei 1344 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc mecanic  
      Frâna spate disc mechanical  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții față 10"  
      Diametrul roții spate 10"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față basculant cu elastomer  
      Suspensia spate basculant cu elastomer  
      Ușoară față și spate  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
      Producator baterie LG cells  
Clienți mulțumiți

Recenzii

DTR.ESCEAGLE.PRO

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile