Dualtron Mini

Prietenoasă cu
orașul
Putere
mare

Dualtron Mini este o trotinetă electrică accesibilă, dar puternică. Cu o viteză de până la 45 km/h, o autonomie de până la 60 km și o greutate de numai 22 kg, Dualtron Mini este fără îndoială un mijloc excelent de transport combinat. Veți aprecia designul său frumos, mecanismul de pliere rapid și puternic, suspensia cvadruplă și frâna cu tambur față și spate fără întreținere.

`

Dualtron Mini

Produs nou

Opțiunile produsului
Brakes: *
Single
Dual
+ 1 435 lei
Baterie: *
LG 676 Wh (52 V 13 Ah)
LG 910 Wh (52 V 17,5 Ah)
+ 820 lei
LG 1092 Wh (52 V 21 Ah)
+ 1 435 lei
Preț cu TVA

6 337,74 leiTVA inclus

 • LG 910 Wh (52 V 17,5 Ah)
 • LG 676 Wh (52 V 13 Ah)
 • LG 1092 Wh (52 V 21 Ah)
 • Single
 • Dual

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
 • Reducere 50 % la service pe viață
 • 10% reducere la piesele de schimb
 • 10 % reducere la o baterie de rezervă
 • Prima intrare în service este complet gratuită
 • Reducere la următoarea comandă
 • Verificări de siguranță gratuite
 • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

Portabilitate maximă și confort combinate cu performanțe excelente. Dualtron Mini este modelul de bază al seriei de trotinete electrice Dualtron realizate de renumita companie Minimotors, cunoscută pentru calitatea înaltă a produselor. Proiectat de la zero, acest model aduce o revoluție în sine. Oferă confort, calitate și performanță de top într-un pachet compact și cu întreținere ușoară. Această trotinetă electrică este o necesitate pentru cei care fac naveta în mod regulat. Designul ușor și compact oferă o portabilitate excelentă, păstrând în același timp aspectul și performanța agresive, ceea ce a făcut ca Dualtron să fie lider de piață. Rezolvă eficient problemele de a trăi și de a te deplasa în marile orașe supraaglomerate. Credem că aceasta este una dintre cele mai bine proiectate trotinete mici de pe piață.

 

 

Cadrul, designul și echipamentele

Trotineta are un design modern uimitor și o manoperă perfectă care, în combinație cu logo-ul Dualtron iluminat cu LED-uri din spate, pe tija de direcție și pe părțile laterale ale platformei , adaugă un anumit gradul de eleganță la aspectul trotinetei. Sistemul de pliere al lui Dualtron Mini este probabil unul dintre cele mai robuste și mai bune de pe piață. Este posibil să o pliați rapid și vă oferă încrederea de care aveți nevoie atunci când conduceți și transportați trotineta. Trotineta Dualtron Mini este echipată cu un afișaj EY3 mare și ușor de citit, fabricat intern de Minimotors. Ecranul afișează toate datele importante, cum ar fi viteza, viteza curentă, kilometri parcurși zilnic (TRIP), kilometri totali parcurși (ODO) și nivelul actual al bateriei. Datorită nivelului său ridicat de luminozitate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Accelerația este controlată de o manetă populară. Cadrul și ghidonul fix sunt fabricate din aliaj de aluminiu forjat, material folosit în industria aerospațială cu denumirea 6082-T6, iar arborii roților sunt din oțel aliat crom-molibden cu amestec de carbon cu denumirea SCM440. Materialele de calitate și manopera precisă conferă acestei trotinete rigiditatea necesară pentru a asigura siguranța utilizatorului. Un tip modern de suspensie cu șasiu cvadruplu, anvelopele de 8,5 inchi umplute cu aer, ghidonul și mânerele ergonomice confortabile, contribuie la confortul dumneavoastră la condus.

 

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Siguranța este întotdeauna cea mai importantă. Componentele trotinetei sunt instalate într-un cadru nou, care a fost proiectat pentru stabilitate maximă și confort la condus. Sistemul de suspensie cvadruplu cu arcuri față și spate este cel mai bun din clasa sa și oferă un confort incredibil și o absorbție a șocurilor pe orice tip de suprafață! Datorită celor două frâne cu tambur fiabile și ușor de întreținut, puteți fi siguri că veți avea întotdeauna forța de frânare necesară, fără să vă faceți griji cu privire la reglarea lor. Frâna electrică ajută la creșterea efectului de frânare, protejând totodată și împotriva situațiilor extreme care implică blocarea prematură a roților cauzată de frâna mecanică. Opțiunea de încărcare regenerativă este o altă caracteristică pozitivă care permite extinderea autonomiei furnizate de baterie și ajută la prelungirea duratei de viață a frânelor datorită rezistenței crescute. Un alt element important pentru siguranță este ABS-ul electronic care ajută la prevenirea blocării roților în timpul frânărilor puternice. De asemenea, sistemul de iluminat din a treia generație al lui Dualtron Mini a fost proiectat pentru a spori siguranța și predictibilitatea în traficul rapid din oraș. LED-urile duble, iluminarea tijei de direcție și a panourilor laterale și luminile de frână spate vă oferă vizibilitate și siguranță mai bune pe care le veți aprecia foarte mult în mediul urban, în special în timpul vizibilității reduse. Trotineta oferă, de asemenea, opțiunea de a activa așa-numita funcție „Kick-start” care împiedică orice pornire nedorită. Apărătorile funcționale bine proiectate sunt extrem de utile, adică, dacă te surprinde o ploaie neașteptată, nu trebuie să-ți faci griji că vremea rea ​​sau că hainele tale se murdăresc prin stropirea cu apă. Cu toate acestea, vă recomandăm să evitați pe cât posibil apa pentru a nu pierde garanția din cauza daunelor cauzate de apă la componentele electrice. Suprafața antiderapante pentru călcare, ușor de întreținut, care împiedică utilizatorul să alunece pe vreme rea sau în situații extreme vine ca un bonus.

 

Puterea și autonomia

Nu judeca performanța acestei trotinete după dimensiunea sa. Dualtron Mini vine echipată cu un motor electric BLDC fără carbon, ,foarte puternic, situat în partea din spate care oferă o putere nominală de 500 W și o putere maximă incredibilă de 1450 W! În combinație cu unitatea de control de 25 A, trotineta permite utilizatorului să circule la viteze de până la 45 km/h (în funcție de greutatea utilizatorului , de temperatura exterioară și de teren). Datorită bateriei fiabile de 52 V LG cu o capacitate de 21 Ah, Dualtron Mini oferă o autonomie impresionantă de până la 60 km (în condiții ideale stabilite de producător). Acest lucru vă oferă libertatea de a conduce fără să vă faceți griji unde veți reîncărca bateria. Desigur, portul de încărcare este echipat cu un capac de protecție care împiedică orice murdărie să intre în interiorul portului. Bateria nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va funcționa mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare!

 

Utilizare și caracter practic

Având în vedere construcția sa solidă și performanța excelentă, aceasta este practic o trotinetă perfecta pentru oraș. Dualtron Mini nu este o trotinetă electrică obișnuită. Caracteristicile clasice Dualtron pe care le cunoaștem și le iubim cu toții continuă să prevaleze la Mini, dar într-un pachet mai compact! Motorul puternic fără perii oferă o putere mare, permițându-vă să urcați majoritatea dealurilor. Suspensiile cu arc din față și din spate, combinate cu suportul pentru picioare din spate, fac din fiecare călătorie o experiență cu adevărat fantastică. Când călătoriți pe străzile orașului, veți aprecia livrarea lină a puterii și agilitatea trotinetei. Nu trebuie să vă faceți griji că trotineta nu va face față unei calătorii mai lungi. Călătoria pe pavaj sau peste șinele tramvaiului se va simți confortabil. Trotineta a fost certificată pentru a transporta utilizatori cu o greutate de până la 100 kg și cântărește aproximativ 22 kg. Transportul trotinetei cu mijloacele de transport în comun sau încărcarea acesteia în portbagajul mașinii nu vă va crea mari probleme datorită greutății reduse.

 

Evaluarea noastră

Dacă vrem să alegem o trotinetă ideală pentru oraș, atunci avem o câștigătoare. Dualtron Mini îndeplinește tot ceea ce ați putea aștepta de la o trotinetă de oraș. Este rapidă, agilă, sigură și foarte confortabilă. Suntem foarte bucuroși să putem oferi acest produs excelent clienților noștri. Ca întotdeauna în cazul Minimotors, trotineta îndeplinește specificațiile declarate pe hârtie și excelează în special prin fiabilitatea și calitatea sa. Când vine vorba de siguranță, nu rămâne în urmă. Când vă bucurați de călătoria dvs. de seară, lumina de fundal practică va permite tuturor să știe că un Dualtron se apropie - una dintre cele mai bune trotinete de pe piață.

 

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer autorizat al mărcii Dualtron în Europa. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat în magazinele noastre. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp, datorită contactelor noastre directe cu producatorul. Prin urmare, atunci când cumpărați această trotinetă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau disponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecte și diagnostice mai complexe.

 

 

Despre brand

Minimotors este cunoscut la nivel global ca unul dintre cei mai buni și de încredere producători de trotinete electrice.A fost înființată în 1999 în Pusan ​​(Busan) în Coreea de Sud. La scurt timp după înființare, compania a devenit faimoasă pentru motoarele electrice produse în serie. În 2010, a inițiat dezvoltarea și producția de trotinete electrice ca o alternativă excelentă de mobilitate personală la vehiculele cu motor pe benzină. În același an, a lansat pe piață seria sa de trotinete electrice Speedway. Datorită cererii mari și a necesității care a rezultat de a stimula producția, Minimotors și-a mutat producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a finalizat designul și a început să producă un nou model de trotinetă electrică numit Dualtron Ultra. Văzând succesul său uriaș, compania a continuat să dezvolte și să producă alte modele și serii de modele. În prezent, compania oferă seriile de modele Dualtron, Speedway și Futecher, care sunt populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume, legând indisolubil marca Minimotors de trotinetele electrice. Deși multe companii noi continuă să apară în domeniul electromobilității, le lipsește experiența acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți își abandonează curând planurile din cauza calității scăzute a produselor lor și a lipsei de interes pe piață. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, făcând-o lider în domeniul electromobilității.

7/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
51 km/h
Viteza
21 kg
Greutate
1450 W
putere
40 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
KERS - recuperare
Motor spate
Frâne spate
Prietenos cu orașul
De mare putere
Lumină spate
Roți cu aer
Pliere bună
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 21 kg în funcție de configurație din 21 kg la 22 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 10 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 51 km/h 46,15 km/h
Putere 1450 W 1024 W
Autonomia 40 km în funcție de configurație din 40 km la 60 km În așteptarea testului alt model testat
Gama de biciclete City N/A în funcție de configurație din N/A la N/A N/A în funcție de configurație
Distanța de accelerație 0 - 20 km/h N/A în funcție de configurație din N/A la N/A N/A în funcție de configurație
Distanța de accelerație 0 - 30 km/h N/A în funcție de configurație din N/A la N/A N/A în funcție de configurație
Timp de accelerație de la 0 la 20 km/h N/A în funcție de configurație din N/A la N/A N/A în funcție de configurație
Timp de accelerație de la 0 la 30 km/h N/A în funcție de configurație din N/A la N/A N/A în funcție de configurație
Distanța de frânare de la 20 km/h N/A în funcție de configurație din N/A la N/A N/A în funcție de configurație
Timp de frânare de la 20 km/h N/A în funcție de configurație din N/A la N/A N/A în funcție de configurație
Distanța de frânare de la 30 km/h N/A în funcție de configurație din N/A la N/A N/A în funcție de configurație
Timp de frânare de la 30 km/h N/A în funcție de configurație din N/A la N/A N/A în funcție de configurație
Sprint 100m N/A în funcție de configurație din N/A la N/A N/A în funcție de configurație
Sprint 250m N/A în funcție de configurație din N/A la N/A N/A în funcție de configurație
Sprint 1000m N/A în funcție de configurație din N/A la N/A N/A în funcție de configurație
Arată mai mult
Arată mai puțin
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
46,15
km/h
Viteza max
1.024
wați
Puterea max
86,98
km
Autonomia totală
41,72
km
Autonomia în oraș
38,61
km
Autonomie Min
13,00
secunde
Timp până
la 100 m
25,24
secunde
Timp până
la 250 m
85,43
secunde
Timp până
la 1 km
3,23
secunde
Timp până
la 20 km/h
6,25
secunde
Timp până
la 30 km/h
1,31
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,94
secunde
Timp de
la 30 km/h
11,2
metri
Distanta
la 20 km/h
32,7
metri
Distanța
la 30 km/h
3,2
metri
Distanța de
la 20 km/h
7,4
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 46,15
0
0 10
1,13
0 10
Dualtron Mini 1,13
0 15
2,08
0 15
Dualtron Mini 2,08
0 20
3,23
0 20
Dualtron Mini 3,23
0 25
4,52
0 25
Dualtron Mini 4,52
0 30
6,25
0 30
Dualtron Mini 6,25
0 35
8,69
0 35
Dualtron Mini 8,69
0 40
12,09
0 40
Dualtron Mini 12,09
0 45
19,36
0 45
Dualtron Mini 19,36
0 46,15
24,06
0 46,15
Dualtron Mini 24,06
10
10 15
0,95
10 15
Dualtron Mini 0,95
10 20
2,11
10 20
Dualtron Mini 2,11
10 25
3,40
10 25
Dualtron Mini 3,40
10 30
5,13
10 30
Dualtron Mini 5,13
10 35
7,56
10 35
Dualtron Mini 7,56
10 40
10,96
10 40
Dualtron Mini 10,96
10 45
18,24
10 45
Dualtron Mini 18,24
10 46,15
22,94
10 46,15
Dualtron Mini 22,94
15
15 20
1,16
15 20
Dualtron Mini 1,16
15 25
2,45
15 25
Dualtron Mini 2,45
15 30
4,17
15 30
Dualtron Mini 4,17
15 35
6,61
15 35
Dualtron Mini 6,61
15 40
10,01
15 40
Dualtron Mini 10,01
15 45
17,28
15 45
Dualtron Mini 17,28
15 46,15
21,98
15 46,15
Dualtron Mini 21,98
20
20 25
1,29
20 25
Dualtron Mini 1,29
20 30
3,02
20 30
Dualtron Mini 3,02
20 35
5,45
20 35
Dualtron Mini 5,45
20 40
8,86
20 40
Dualtron Mini 8,86
20 45
16,13
20 45
Dualtron Mini 16,13
20 46,15
20,83
20 46,15
Dualtron Mini 20,83
25
25 30
1,73
25 30
Dualtron Mini 1,73
25 35
4,17
25 35
Dualtron Mini 4,17
25 40
7,57
25 40
Dualtron Mini 7,57
25 45
14,84
25 45
Dualtron Mini 14,84
25 46,15
19,54
25 46,15
Dualtron Mini 19,54
30
30 35
2,44
30 35
Dualtron Mini 2,44
30 40
5,84
30 40
Dualtron Mini 5,84
30 45
13,11
30 45
Dualtron Mini 13,11
30 46,15
17,81
30 46,15
Dualtron Mini 17,81
35
35 40
3,40
35 40
Dualtron Mini 3,40
35 45
10,67
35 45
Dualtron Mini 10,67
35 46,15
15,37
35 46,15
Dualtron Mini 15,37
40
40 45
7,27
40 45
Dualtron Mini 7,27
40 46,15
11,97
40 46,15
Dualtron Mini 11,97
45
45 46,15
4,70
45 46,15
Dualtron Mini 4,70
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 46,15
0
0 10
1,98
0 10
Dualtron Mini 1,98
0 15
5,50
0 15
Dualtron Mini 5,50
0 20
11,24
0 20
Dualtron Mini 11,24
0 25
19,40
0 25
Dualtron Mini 19,40
0 30
32,75
0 30
Dualtron Mini 32,75
0 35
54,94
0 35
Dualtron Mini 54,94
0 40
90,64
0 40
Dualtron Mini 90,64
0 45
176,46
0 45
Dualtron Mini 176,46
0 46,15
234,88
0 46,15
Dualtron Mini 234,88
10
10 15
3,52
10 15
Dualtron Mini 3,52
10 20
9,26
10 20
Dualtron Mini 9,26
10 25
17,42
10 25
Dualtron Mini 17,42
10 30
30,77
10 30
Dualtron Mini 30,77
10 35
52,96
10 35
Dualtron Mini 52,96
10 40
88,66
10 40
Dualtron Mini 88,66
10 45
174,48
10 45
Dualtron Mini 174,48
10 46,15
232,90
10 46,15
Dualtron Mini 232,90
15
15 20
5,75
15 20
Dualtron Mini 5,75
15 25
13,90
15 25
Dualtron Mini 13,90
15 30
27,25
15 30
Dualtron Mini 27,25
15 35
49,45
15 35
Dualtron Mini 49,45
15 40
85,14
15 40
Dualtron Mini 85,14
15 45
170,96
15 45
Dualtron Mini 170,96
15 46,15
229,38
15 46,15
Dualtron Mini 229,38
20
20 25
8,15
20 25
Dualtron Mini 8,15
20 30
21,50
20 30
Dualtron Mini 21,50
20 35
43,70
20 35
Dualtron Mini 43,70
20 40
79,39
20 40
Dualtron Mini 79,39
20 45
165,21
20 45
Dualtron Mini 165,21
20 46,15
223,63
20 46,15
Dualtron Mini 223,63
25
25 30
13,35
25 30
Dualtron Mini 13,35
25 35
35,55
25 35
Dualtron Mini 35,55
25 40
71,24
25 40
Dualtron Mini 71,24
25 45
157,06
25 45
Dualtron Mini 157,06
25 46,15
215,48
25 46,15
Dualtron Mini 215,48
30
30 35
22,20
30 35
Dualtron Mini 22,20
30 40
57,89
30 40
Dualtron Mini 57,89
30 45
143,71
30 45
Dualtron Mini 143,71
30 46,15
202,13
30 46,15
Dualtron Mini 202,13
35
35 40
35,69
35 40
Dualtron Mini 35,69
35 45
121,51
35 45
Dualtron Mini 121,51
35 46,15
179,93
35 46,15
Dualtron Mini 179,93
40
40 45
85,82
40 45
Dualtron Mini 85,82
40 46,15
144,24
40 46,15
Dualtron Mini 144,24
45
45 46,15
58,42
45 46,15
Dualtron Mini 58,42
Timpi de frânare
45 40 35 30 25 20 15 10 0
46,15
46,15 45
0,23
46,15 45
Dualtron Mini 0,23
46,15 40
0,49
46,15 40
Dualtron Mini 0,49
46,15 35
0,81
46,15 35
Dualtron Mini 0,81
46,15 30
1,10
46,15 30
Dualtron Mini 1,10
46,15 25
1,41
46,15 25
Dualtron Mini 1,41
46,15 20
1,74
46,15 20
Dualtron Mini 1,74
46,15 15
2,07
46,15 15
Dualtron Mini 2,07
46,15 10
2,38
46,15 10
Dualtron Mini 2,38
46,15 0
3,05
46,15 0
Dualtron Mini 3,05
45
45 40
0,25
45 40
Dualtron Mini 0,25
45 35
0,58
45 35
Dualtron Mini 0,58
45 30
0,87
45 30
Dualtron Mini 0,87
45 25
1,18
45 25
Dualtron Mini 1,18
45 20
1,50
45 20
Dualtron Mini 1,50
45 15
1,83
45 15
Dualtron Mini 1,83
45 10
2,15
45 10
Dualtron Mini 2,15
45 0
2,81
45 0
Dualtron Mini 2,81
40
40 35
0,32
40 35
Dualtron Mini 0,32
40 30
0,62
40 30
Dualtron Mini 0,62
40 25
0,92
40 25
Dualtron Mini 0,92
40 20
1,25
40 20
Dualtron Mini 1,25
40 15
1,58
40 15
Dualtron Mini 1,58
40 10
1,89
40 10
Dualtron Mini 1,89
40 0
2,56
40 0
Dualtron Mini 2,56
35
35 30
0,29
35 30
Dualtron Mini 0,29
35 25
0,60
35 25
Dualtron Mini 0,60
35 20
0,93
35 20
Dualtron Mini 0,93
35 15
1,26
35 15
Dualtron Mini 1,26
35 10
1,57
35 10
Dualtron Mini 1,57
35 0
2,24
35 0
Dualtron Mini 2,24
30
30 25
0,31
30 25
Dualtron Mini 0,31
30 20
0,64
30 20
Dualtron Mini 0,64
30 15
0,96
30 15
Dualtron Mini 0,96
30 10
1,28
30 10
Dualtron Mini 1,28
30 0
1,94
30 0
Dualtron Mini 1,94
25
25 20
0,33
25 20
Dualtron Mini 0,33
25 15
0,66
25 15
Dualtron Mini 0,66
25 10
0,97
25 10
Dualtron Mini 0,97
25 0
1,63
25 0
Dualtron Mini 1,63
20
20 15
0,33
20 15
Dualtron Mini 0,33
20 10
0,64
20 10
Dualtron Mini 0,64
20 0
1,31
20 0
Dualtron Mini 1,31
15
15 10
0,31
15 10
Dualtron Mini 0,31
15 0
0,98
15 0
Dualtron Mini 0,98
10
10 0
0,67
10 0
Dualtron Mini 0,67
Distanțe la frânare
45 40 35 30 25 20 15 10 0
46,15
46,15 45
2,97
46,15 45
Dualtron Mini 2,97
46,15 40
5,86
46,15 40
Dualtron Mini 5,86
46,15 35
9,11
46,15 35
Dualtron Mini 9,11
46,15 30
11,65
46,15 30
Dualtron Mini 11,65
46,15 25
13,90
46,15 25
Dualtron Mini 13,90
46,15 20
15,84
46,15 20
Dualtron Mini 15,84
46,15 15
17,34
46,15 15
Dualtron Mini 17,34
46,15 10
18,34
46,15 10
Dualtron Mini 18,34
46,15 0
19,04
46,15 0
Dualtron Mini 19,04
45
45 40
2,89
45 40
Dualtron Mini 2,89
45 35
6,14
45 35
Dualtron Mini 6,14
45 30
8,68
45 30
Dualtron Mini 8,68
45 25
10,93
45 25
Dualtron Mini 10,93
45 20
12,87
45 20
Dualtron Mini 12,87
45 15
14,37
45 15
Dualtron Mini 14,37
45 10
15,37
45 10
Dualtron Mini 15,37
45 0
16,07
45 0
Dualtron Mini 16,07
40
40 35
3,25
40 35
Dualtron Mini 3,25
40 30
5,79
40 30
Dualtron Mini 5,79
40 25
8,04
40 25
Dualtron Mini 8,04
40 20
9,99
40 20
Dualtron Mini 9,99
40 15
11,48
40 15
Dualtron Mini 11,48
40 10
12,48
40 10
Dualtron Mini 12,48
40 0
13,18
40 0
Dualtron Mini 13,18
35
35 30
2,54
35 30
Dualtron Mini 2,54
35 25
4,79
35 25
Dualtron Mini 4,79
35 20
6,74
35 20
Dualtron Mini 6,74
35 15
8,23
35 15
Dualtron Mini 8,23
35 10
9,23
35 10
Dualtron Mini 9,23
35 0
9,93
35 0
Dualtron Mini 9,93
30
30 25
2,25
30 25
Dualtron Mini 2,25
30 20
4,19
30 20
Dualtron Mini 4,19
30 15
5,69
30 15
Dualtron Mini 5,69
30 10
6,69
30 10
Dualtron Mini 6,69
30 0
7,39
30 0
Dualtron Mini 7,39
25
25 20
1,95
25 20
Dualtron Mini 1,95
25 15
3,44
25 15
Dualtron Mini 3,44
25 10
4,44
25 10
Dualtron Mini 4,44
25 0
5,14
25 0
Dualtron Mini 5,14
20
20 15
1,50
20 15
Dualtron Mini 1,50
20 10
2,49
20 10
Dualtron Mini 2,49
20 0
3,20
20 0
Dualtron Mini 3,20
15
15 10
1,00
15 10
Dualtron Mini 1,00
15 0
1,70
15 0
Dualtron Mini 1,70
10
10 0
0,70
10 0
Dualtron Mini 0,70

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 111,5 cm  
      Înălţime 117 cm  
      Lăţime 60 cm  
      Lungime pliată 111 cm  
      Înălțime pliată 41 cm  
      Lățimea pliată 20,5 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 52 V  
      Capacitatea bateriei 13 Ah în funcție de configurație: 13 Ah, 17,5 Ah, 21 Ah  
      Energia bateriei 676 Wh în funcție de configurație: 676 Wh, 910 Wh, 1092 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față fară în funcție de configurație: fară, tambur  
      Frâna spate tambur  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 8.5"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 8.5"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc dublu  
      Suspensia spate arc dublu  
      Ușoară față  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 100 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile