Dualtron Mini Special Single Motor

Prietenoasă cu
orașul
Confortabilă pe teren accidentat Putere
mare

Prietenoasă cu
orașul
Confortabilă pe teren accidentat Putere
mare

Dualtron Mini Special Single Motor

Produs nou

Pregătită pentru vremurile moderne și străzile orașului. Popularul model Dualtron Mini a sosit într-o versiune specială modernizată, cu echipamente îmbunătățite, împreună cu gadgeturi mai practice și mai sigure.

Preț cu TVA

7 427,58 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

Compania Minimotors a câștigat în trecut fanii electromobilității urbane cu modelul Dualtron Mini. Acest model urban are tot ce se așteaptă utilizizatorii – dimensiune compactă, design de calitate, performanță și autonomie decentă. Deși lansarea sa a avut loc în urmă cu ceva timp, cei de la Minimotors au decis să modernizeze modelul popular. Rezultatul? Dualtron Mini Special oferă echipamente standard mai ample, cu componente modernizate și mai sigure. Având în vedere puterea sa de vârf de 1450 W, viteza maximă de 25 km/h și autonomia de 60 km, Dualtron Mini Special reprezintă un combo cu adevărat special, demn de o trotinetă urbană de top.

 

 

Cadru, design și echipare

Schimbările sunt vizibile chiar de prima dată când vă uitați la cadrul trotinetei. O schimbare fundamentală vizuală, precum și funcțională, se observă la platformă, care este acoperită de un strat superior cauciucat. Această suprafață reduce riscul de alunecare și, în același timp, stratul de cauciuc este mai ușor de întreținut. Platforma se continuă cu o secțiune ridicată în spate, care permite o postură mai bună și mai confortabilă. Dualtron Mini Special rămâne fidelă sistemului de pliere simplu și robust, care utilizează un mecanism cu o singură pârghie. O schimbare în bine se vede și la ghidonul trotinetei. Gindonul cu o lățime de 60 cm al modelului Dualtron Mini Special este pliabil și vine cu mânere ergonomice. Ecranul EY3 realizat de Minimotors este instalat pe ghidon, afișând informații despre viteză, autonomie și modul de rulare curent. Sub afișaj se află maneta de accelerație. Designul trotinetei a fost actualizat la un aspect modernizat, cu finisajul negru al Dualtron Mini Special completat de lumini ambientale RGB reglabile pe părțile laterale ale platformei și pe tija de direcție.

 

 

Puterea și autonomia

Din moment ce motorul primei versiuni a trotinetei Dualtron Mini a devenit popular printre utilizatori, versiunea Specială continuă în această tradiție. De aceea este echipată în spate cu un motor electric BLDC fără perii cu o putere nominală de 450 W care poate furniza pentru scurt timp o putere de vârf de 1 450 W. Însă, nu este vorba despre doar putere când vine vorba de experiența generală de condus. Autonomia contribuie și ea. De acest lucru se ocupă bateria LG de 52 V cu o capacitate de 21 Ah. Vă oferă libertatea de a călători timp de 60 km fără a fi nevoie să vă gândiți unde să reîncărcați bateria. Portul de încărcare este protejat din fabrică de un capac care împiedică pătrunderea murdăriei în interior. Este nevoie de 12 ore pentru a încărca complet Dualtron Mini Special prin acest port.

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Natura urbană a acestui model duce Dualtron Mini Special la un nivel superior, mai ales în ceea ce privește confortul la rulare. Acest lucru se datorează faptului că roțile de 9 inchi din față și din spate sunt echipate din fabrică cu anvelope gonflabile . Contribuie și mai semnificativ la confort șasiul care combină un arc cu o inserție de cauciuc la ambele roți. Astfel, trotineta se descurcă fără probleme cu denivelări mai mari, în timp ce tu păstrezi controlul deplin al călătoriei. Au folosit chiar aluminiu ca material pentru roata din față, sporind și mai mult siguranța și durabilitatea.

Când vine vorba de siguranță, Dualtron Mini Special vine cu o frână cu tambur puternică, fără întreținere, în spate, care este asistată de o frână regenerativă electronică . Nu trebuie să uităm nici luminile. O pereche de lumini LED în față garantează condusul în întuneric fără griji. În spate există o lumină roșie care servește și ca lumină de frână. Odată combinat cu lumini RGB ambientale de pe părțile laterale ale platformei și de pe tija de direcție nimeni nu te va trece cu vederea pe drum.

 

 

Utilizare și caracter practic

Cadrul și mai puternic, echipamentul modernizat și performanța fac din Dualtron Mini Special un model urban practic perfect. Se poate descurca pe drumurile sparte și pe majoritatea dealurilor, o poți plia în câteva secunde și o poți lua cu tine oriunde vrei. Acest lucru este valabil și pentru mersul pe acesta, deoarece acest model poate face călătorii mai lungi în afara orașului. Adăugați clasamentul de impermeabilitate IP54 la toate acestea și aveți un pachet complet pregătit pentru a face față provocărilor urbane. Nici greutatea sa nu te va opri, deoarece ajunge doar la 22 kg. Adică, practic, oricine poate transporta și depozita această trotinetă, mai ales având în vedere că dimensiunile sale sunt 111 x 117 x 60 cm (lungime, înălțime, lățime) și 111 x 41 x 20,5 mm când este pliată. Sarcina maximă este de până la 100 kg.

 

 

Evaluarea noastră

Așa cum am spus, modelul standard Dualtron Mini, a fost un câștigător printre trotinetele urbane ideale. Însă, a fost acum detronat de Dualtron Mini Special. Atributele precum manevrabilitatea, siguranța și confortul au fost duse la un nivel superior prin noul design și echipamentele modernizate. Cei care doresc să achiziționeze o trotinetă urbană pe care o pot ascunde sub pat, dar și o trotinetă care, de asemenea, nu se plânge în timpul călătoriilor mai solicitante, tocmai și-au găsit preferata. Se numește Dualtron Mini Special.

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer autorizat al mărcii Dualtron pentru Europa Centrală. Oferim service în garanție și postgaranție, care este efectuat la centrul nostru service. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp datorită contactelor noastre directe cu producătorul. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecțiuni și diagnosticări mai complexe.

 

 

Despre brand

Minimotors este cunoscut la nivel mondial ca unul dintre cei mai buni și mai de încredere producători de trotinete electrice. Compania a fost înființat în 1999 în Pusan (Busan) în Coreea de Sud. La scurt timp după înființare, compania a devenit faimoasă pentru motoarele electrice produse în serie. În 2010, a inițiat dezvoltarea și fabricarea trotinetelor electrice ca o alternativă excelentă de mobilitate personală la vehiculele cu motor pe benzină. În același an, a livrat pe piață seria sa de trotinete electrice Speedway. Datorită cererii mari și a necesității care a rezultat de a stimula producția, Minimotors și-a mutat producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a finalizat designul și a început să producă noul tip de trotinetă electrică numită Dualtron Ultra. Văzând succesul său uriaș, compania a continuat să dezvolte și să producă alte modele și serii de modele. În prezent, compania oferă seriile de modele Dualtron, Speedway și Futecher care sunt populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume, legând indisolubil marca Minimotors de trotinetele electrice. Deși multe companii noi continuă să apară în domeniul electromobilității, le lipsește experiența acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți își abandonează în curând planurile din cauza calității scăzute a produselor lor și a lipsei de interes care rezultă pe piață. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, făcând-o lider în domeniul electromobilității.

8/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
25 km/h
Viteza
22 kg
Greutate
1450 W
putere
60 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Motor spate
Frâne spate
Prietenos cu orașul
De mare putere
Controlul vitezei de croazieră
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Roți cu aer
Pliere bună
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 22 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 12 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 45 km/h În așteptarea testului
Putere 450 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 1450 W În așteptarea testului
Autonomia 60 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 111 cm  
      Înălţime 117 cm  
      Lăţime 60 cm  
      Lungime pliată 111 cm  
      Înălțime pliată 41 cm  
      Lățimea pliată 20,5 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei LG 3500  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 52 V  
      Capacitatea bateriei 21 Ah  
      Energia bateriei 1092 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul da  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față tambur + electric  
      Frâna spate tambur  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 9"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 9"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc și inserție de cauciuc înlocuibilă  
      Suspensia spate arc și inserție de cauciuc înlocuibilă  
      Ușoară față, spate, lumini de frână și semnalizare  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 100 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

MMRS.ESC.DT.MINI.S.DB

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile