Dualtron Popular cu un singur motor

pâna la -19%
Prietenoasă cu
orașul
Putere
mare

Prietenoasă cu
orașul
Putere
mare

Un model nou-nouț în portofoliul Dualtron. Segmentul trotinetelor urbane tocmai a asistat la sosirea uneia dintre cele mai bine echipate trotinete pe care ți-ai putea dori-o. Viteză de 55 km/h, tehnologie de ultimă generație, autonomie de 35-60 km (în funcție de capacitatea bateriei) și calitate susținută de MiniMotors. Are cineva nevoie să audă mai multe?

`

Dualtron Popular cu un singur motor

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
LG 1300 Wh (52 V 25 Ah)
- 0 lei
Minimotors 1040 Wh (52 V 20 Ah)
- 415 lei
Minimotors 728 Wh (52 V 14 Ah)
- 830 lei
Preț vechi Preț redus

6 733,42 leiTVA inclus

5 433,42 leiTVA inclus

- 19%

  • LG 1300 Wh (52 V 25 Ah)
  • Minimotors 1040 Wh (52 V 20 Ah)
  • Minimotors 728 Wh (52 V 14 Ah)

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

Trotinetele electrice Dualtron nu mai sunt modele grele și robuste, realizate pentru ale conduce pe teren off-road. Tehnologia lor și-a găsit drumul spre compactarea trotinetelor urbane. Design fără întreținere, echipamente moderne și putere suficientă pentru a urca aproape orice deal. Acesta este Dualtron Popular, care suntem siguri că va deveni una dintre cele mai populare trotinete urbane de pe piață.

 

 

 

Cadru, design și echipare

La proiectarea noului model Dualtron Popular, Minimotors a urmat filozofia de a face trotineta cât mai ușor de utilizat. Eforturile lor au dus la realizarea unei trotinete compacte, dar bine echipată, cu un design care nu necesită întreținere. Cadrul din aluminiu are o platformă cu partea din spate ridicată și un sistem de pliere cu o singură apăsare. Vă permite să pliați tija de direcție care este iluminată de o bandă LED. La capătul tijei de direcție se află ghidonul rabatabil cu mânere ergonomice. Cu toate acestea, piesa centrală a părții superioare a modelului Dualtron Popular este panoul LCD EY2 fabricat de MiniMotors. Afișează toate datele necesare de călătorie. Conectarea smartphone-ului la acesta prin Bluetooth vă permite să setați opțiunile avansate de condus, precum și iluminarea ambientală. Iluminarea LED se găsește atât pe tija de direcție menționată mai sus, cât și pe partea laterală a platformei.

 

 

Puterea și autonomia

Când vine vorba de trotinetele pentru oraș, calitatea designului este mai importantă decât performanța extremă sau viteza maximă. Cu toate acestea, Dualtron Popular combină ambele și la versiunea sa cu un singur motor. Singul motor din spate este capabil să furnizeze o putere maximă de 1450 W. În condiții ideale, după ce ați apăsat maneta cu degetul, puteți conduce acest model pe o suprafață plană la o viteză de 55 km/h, ceea ce este mai mult decât suficient pentru un mediu urban. Bateria de 52 V cu o capacitate între 14 și 25 Ah nu rămâne în urmă în ceea ce privește specificațiile. Celulele celei mai mari baterii sunt fabricate de LG. Celelalte două versiuni de baterii au celule fabricate de MiniMotors. Veți putea călători între 35 și 60 km per încărcare, în funcție de versiunea bateriei. Modelul echipat cu bateria cea mai mare trebuie să fie încărcat din când în când în timpul utilizării zilnice normale și acest lucru se face printr-un port de încărcare protejat de pe tija de direcție.

 

 

Siguranța și confortul

Dualtron știe ce înseamnă să construiești o trotinetă ideală pentru oraș. Dualtron Popular a fost echipată cu suspensie independentă în față și cu arc în spate. Ambele amortizoare sunt complet ascunse în interiorul caroseriei trotineteipentru ca în sistemul de suspensie să intre cât mai puțină murdărie. Șasiul își îndeplinește scopul principal - confortul la condus. Trotineta este și mai confortabilă datorită suspensiei combinate cu anvelope gonflabile de 9 inci cu cameră interioară. Prin urmare, vă veți bucura întotdeauna de control deplin asupra lui Dualtron Popular și vă veți opri întotdeauna în siguranță datorită celor două frâne cu tambur. Producătorul a optat pentru ele datorită cerințelor minime de întreținere, ceea ce face acest model și mai atractiv pentru utilizarea de zi cu zi în mediul urban. Odată ce adaugi farul cu LED-uri dublu frontal, luminile spate și de frână, semnalizatoarele și claxonul, nimeni nu te va trece cu vederea pe drum.

 

 

 

Utilizare și caracter practic

Dualtron Popular va fi un model de vis pentru toți cei care se așteaptă la manoperă de primă clasă, design fără întreținere și proprietăți de conducere fără compromisuri. Însă, acest model oferă ceva în plus. Și anume, un pachet practic plin de echipamente și design de ultimă generație, care îi obligă pe toți să întoarcă capul. Toate caracteristicile de design s-au reflectat în greutatea totală de 29,6 kg. Cu toate acestea, măsurând 122,7 x 52,3 x 20,5 cm (lungime, înălțime, lățime) atunci când este pliată, puteți încadra cu ușurință această trotinetă în portbagajul unei mașini de dimensiuni medii. Când este desfășurată, dimensiunile sale rămân compacte la 120 x 121,6 x 63,4 cm iar capacitatea de încărcare este de 120 kg. Noii proprietari vor fi cu siguranță mulțumiți de faptul că trotineta este rezistentă la ploaie datorită certificării IPX5.

 

 

 

Evaluarea noastră

În comparație cu versiunea cu două motoare, Dualtron Popular Single Motor atrage noii proprietari cu un preț mai accesibil, dar fără a-și pierde prea mult caracterul. Rămâne o trotinetă foarte rapidă, confortabilă și fără întreținere, dotată cu echipamente de ultimă generație. Fiind una dintre puținele trotinete electrice ale mărcii Dualtron, care vine cu suspensie cu arc, nu o face în niciun caz mai puțin confortabilă. Odată ce atașați întregul pachet de design tipic Dualtron alb-negru, evidențiat de iluminarea ambientală LED, puteți fi sigur că veți merge pe una dintre cele mai bune trotinete urbane de pe piață.

 

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer al mărcii Dualtron pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este oferit la sucursalele noastre. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp datorită contactelor noastre directe cu producatorul. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecțiuni și diagnosticări mai complexe.

 

 

Despre brand

Minimotors este cunoscut la nivel global ca unul dintre cele mai buni și mai de încredere producători de trotinete electrice. Compania a fost înființată în 1999 în Pusan (Busan) în Coreea de Sud. La scurt timp după înființare, compania a devenit faimoasă pentru motoarele electrice produse în serie. În 2010, a inițiat dezvoltarea și fabricarea trotinetelor electrice ca o alternativă excelentă de mobilitate personală la vehiculele cu motor pe benzină. În același an, a livrat pe piață seria sa de trotinete electrice Speedway. Datorită cererii mari și a necesității care a rezultat de a stimula producția, Minimotors și-a mutat producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a finalizat designul și a început să producă noul tip de trotinetă electrică numită Dualtron Ultra. Văzând succesul său uriaș, compania a continuat să dezvolte și să producă alte modele și serii de modele. În prezent, compania oferă seriile de modele Dualtron, Speedway și Futecher care sunt populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume, legând indisolubil marca Minimotors de trotinete electrice. Deși multe companii noi continuă să apară în domeniul electromobilității, le lipsește experiența acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți își abandonează în curând planurile din cauza calității scăzute a produselor lor și a lipsei de interes care rezultă pe piață. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, făcând-o lider în domeniul electromobilității.

8/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
55 km/h
Viteza
29,6 kg
Greutate
1450 W
putere
60 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Suspensie față
Motor spate
Frâne spate
Prietenos cu orașul
De mare putere
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Roți cu aer
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 29,6 kg În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 55 km/h În așteptarea testului
Putere 450 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 1450 W În așteptarea testului
Autonomia 60 km în funcție de configurație din 35 km la 60 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 120 cm  
      Înălţime 121,6 cm  
      Lăţime 63,4 cm  
      Lungime pliată 122,7 cm  
      Înălțime pliată 52,3 cm  
      Lățimea pliată 20,5 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells în funcție de configurație: LG cells, Minimotors  
      Voltajul bateriei 52 V  
      Capacitatea bateriei 25 Ah în funcție de configurație: 14 Ah, 20 Ah, 25 Ah  
      Energia bateriei 1300 Wh în funcție de configurație: 728 Wh, 1040 Wh, 1300 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față tambur  
      Frâna spate tambur  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 9"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 9"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față suspensie cu braț dublu  
      Suspensia spate arc  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile