Dualtron Popular-două motoare

pâna la -13%
Prietenoasă cu
orașul
Foarte
confortabilă
Putere mare

Prietenoasă cu
orașul
Foarte
confortabilă
Putere mare

Un model nou-nouț în portofoliul Dualtron. Segmentul trotinetelor pentru oraș tocmai a asistat la sosirea uneia dintre cele mai bine echipate trotinete pe care v-ați putea dori-o. Viteză de 65 km/h, tehnologie de ultimă generație, autonomie de 60 km și calitatea susținută de MiniMotors. Are cineva nevoie să audă mai multe?

`

Dualtron Popular-două motoare

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
LG 1300 Wh (52 V 25 Ah)
- 1 lei
Minimotors 1040 Wh (52 V 20 Ah)
+ 6 lei
Minimotors 728 Wh (52 V 14 Ah)
- 436 lei
Preț vechi Preț redus

7 387,92 leiTVA inclus

6 427,92 leiTVA inclus

- 13%

  • LG 1300 Wh (52 V 25 Ah)
  • Minimotors 1040 Wh (52 V 20 Ah)
  • Minimotors 728 Wh (52 V 14 Ah)

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

Trotinetele electrice Dualtron nu mai sunt modele grele și robuste, realizate pentru a face față terenurilor off-road. Tehnologia lor și-a găsit drumul spre compactarea trotinetelor urbane. Design fără întreținere, echipare modernă și putere suficientă pentru a urca orice deal. Acesta este Dualtron Popular, care suntem siguri că va deveni unul dintre cele mai populare modele urbane de pe piață.

 

 

 

Cadru, design și echipare

La proiectarea noului model Dualtron Popular, Minimotors a urmat filozofia de a face o trotinetă cât mai ușor de utilizat. Eforturile lor au avut ca rezultat o trotinetă compactă, dar bine echipată, cu un design care nu necesită întreținere. Cadrul din aluminiu folosit și în industria aeronautică prezintă o punte cu partea din spate ridicată și un sistem de pliere cu o singură apăsare care vă permite să pliați tija de direcție care este iluminată de o bandă LED. La capătul tijei de direcție se află ghidonul rabatabil cu mânere ergonomice. Cu toate acestea, piesa centrală a părții superioare a modelului Dualtron Popular este panoul LCD EY2 fabricat de MiniMotors. Afișează toate datele necesare. Conectarea smartphone-ului prin Bluetooth vă permite să setați opțiunile avansate de condus ale trotinetei, precum și iluminarea ambientală. Iluminarea LED se găsește atât pe tija de direcție menționată mai sus, cât și pe partea laterală a punții.

 

 

Puterea și autonomia

Când vine vorba de trotinete urbane, calitatea designului este mai importantă decât performanța extremă sau viteza maximă. Cu toate acestea, Dualtron Popular combină ambele. Împreună, cele două motoare oferă o putere maximă de 2 900 W, așa că nu va fi nicio problemă pentru tine să cucerești pante de 37 de grade. În condiții ideale, dupa ce ati apăsat maneta cu degetul, puteți conduce acest model pe o suprafață plană cu o viteză de 65 km/h, ceea ce este mai mult decat suficient pentru mediul urban. Bateria de 52 V cu o capacitate între 14 și 25 Ah nu rămâne în urmă în ceea ce privește specificațiile. Celulele celei mai mari baterii sunt fabricate de LG. Celelalte două versiuni de baterii au celule fabricate de MiniMotors. Veți putea călători între 35 și 60 km per încărcare, în funcție de versiunea bateriei. Modelul echipat cu baterie cea mai mare trebuie să fie încărcat din când în când în timpul utilizării zilnice normale și acest lucru se efectuează prin portul de încărcare protejat de pe tija de direcție.

 

 

Siguranța și confortul

Dualtron știe ce înseamnă să construiești o trotinetă ideală pentru oraș. Dualtron Popular a fost echipată cu suspensie independentă în față și cu arc în spate. Ambele amortizoare sunt complet ascunse în interiorul caroseriei trotineteipentru ca în sistemul de suspensie să intre cât mai puțină murdărie. Șasiul își îndeplinește scopul principal - confortul în timpul condusului. Trotineta este și mai confortabilă datorită suspensiei combinate cu anvelope gonflabile de 9 inci cu cameră interioară. Prin urmare, vă veți bucura întotdeauna de control deplin și vă veți opri întotdeauna în siguranță datorită celor două frâne cu tambur. Producătorul a optat pentru ele datorită cerințelor minime de întreținere, ceea ce face acest model și mai atractiv pentru utilizarea de zi cu zi în mediul urban. Odată ce adaugi farul cu LED-uri dublu frontal, luminile spate și de frână, semnalizatoarele și claxonul, nimeni nu te va trece cu vederea pe drum.

 

 

Utilizare și caracter practic

Dualtron Popular va fi un model de vis pentru toți cei care se așteaptă la manoperă de primă clasă, design fără întreținere și proprietăți de conducere fără compromisuri. Însă, acest model oferă ceva în plus. Și anume, echipare și design de ultimă generație, care îi fac pe toți să întoarcă capul. Toate caracteristicile de design s-au reflectat în greutatea totală de 32,5 kg. Cu toate acestea, măsurând 122,7 x 52,3 x 20,5 cm (lungime, înălțime, lățime) atunci când este pliată, puteți încadra cu ușurință această trotinetă în portbagajul unei mașini de dimensiuni medii. Când este desfășurată, dimensiunile sale rămân compacte la 120 x 121,6 x 63,4 cm și capacitatea de încărcare este de 120 kg. Noii proprietari vor fi cu siguranță mulțumiți de faptul că trotineta are certificare IPX5.

 

 

Evaluarea noastră

Părerea noastră este că modelul Popular a înlocuit trotineta anterioară Dualtron pentru oraș– modelul Mini, devenind un nou nr. 1. Este mai rapidă, confortabilă, fără întreținere și, în plus, are o echipare modernă. Fiind una dintre puținele trotinete electrice ale mărcii Dualtron, care vine cu suspensie cu arc, nu o face mai puțin confortabilă. Odată ce alegeți pachetul de design alb-negru, tipic Dualtron , evidențiat de iluminarea ambientală LED, puteți fi sigur că veți merge pe una dintre cele mai bune trotinete de pe piață.

 

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer autorizat al mărcii Dualtron în Cehia, Slovacia și alte țări. Oferim service în garanție și post-garanție, care este oferit la sucursalele noastre. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp datorită contactelor noastre directe cu producatorul. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecțiuni și diagnosticări mai complexe.

 

 

Despre brand

Compania Minimotors este cunoscută la nivel global ca una dintre cei mai buni și mai de încredere producători de trotinete electrice. A fost înființat în 1999 în Pusan (Busan) în Coreea de Sud. La scurt timp după înființare, compania a devenit faimoasă pentru motoarele electrice produse în serie. În 2010, a inițiat dezvoltarea și fabricarea trotinetelor electrice ca o alternativă excelentă de mobilitate personală la vehiculele cu motor pe benzină. În același an, a livrat pe piață seria sa de trotinete electrice Speedway. Datorită cererii mari și a necesității care a rezultat de a stimula producția, Minimotors și-a mutat producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a finalizat designul și a început să producă noul tip de trotinetă electrică numit Dualtron Ultra. Văzând succesul său uriaș, compania a continuat să dezvolte și să producă alte modele și serii de modele. În prezent, compania oferă seriile de modele Dualtron, Speedway și Futecher care sunt populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume, legând indisolubil marca Minimotors de trotinetele electrice. Deși multe companii noi continuă să apară în domeniul electromobilității, le lipsește experiența acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți își abandonează în curând planurile din cauza calității scăzute a produselor și a lipsei de interes pe piață care rezultă. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, făcând-o lider în domeniul electromobilității.

8/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
65 km/h
Viteza
32,5 kg
Greutate
2900 W
putere
60 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Suspensie față
Capacitatea de a urca un deal
Motor spate
Motor față
Frâne spate
Prietenos cu orașul
Putere maximă
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Roți cu aer
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 32,5 kg În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 65 km/h În așteptarea testului
Putere 900 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 2900 W În așteptarea testului
Autonomia 60 km în funcție de configurație din 35 km la 60 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 120 cm  
      Înălţime 121,6 cm  
      Lăţime 63,4 cm  
      Lungime pliată 122,7 cm  
      Înălțime pliată 52,3 cm  
      Lățimea pliată 20,5 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells în funcție de configurație: LG cells, Minimotors  
      Voltajul bateriei 52 V  
      Capacitatea bateriei 25 Ah în funcție de configurație: 14 Ah, 20 Ah, 25 Ah  
      Energia bateriei 1300 Wh în funcție de configurație: 728 Wh, 1040 Wh, 1300 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față tambur  
      Frâna spate tambur  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 9"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 9"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față suspensie cu braț dublu  
      Suspensia spate arc  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile