Dualtron Storm LTD

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

Dualtron Storm LTD

Produs nou

Minimotors a introdus un model nou și îmbunătățit numit Dualtron Storm Limited, care este și mai puternic. Spre deosebire de predecesorul său, are o baterie nedetașabilă, de 84 V 45 Ah, iar puterea sa de vârf a crescut la 11 500 W! Nu are rivali între modelele concurente! Acest model nu se teme de niciun teren și poate urca orice deal.

Preț cu TVA

27 317,44 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
La cerere
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

Vă prezentăm Dualtron Storm Limited – punctul culminant al tehnologiei trotinetelor electrice și un produs nou, de top. Dacă ți-a plăcut modelul Dualtron Strom, familiarizează-te cu noua și evoluția sa de aproape de două ori mai puternică – bun venit Dualtron Storm Limited. Monstrul tuturor trotinetelor electrice și în prezent unul dintre cele mai puternice modele existente. Cu cele două motoare electrice puternice, oferă o putere totală incredibilă de 11 500 W. Accelerația acestui model este comparabilă cu accelerația unei mașini electrice Tesla. Performanța excelentă necesită o autonomie pe măsură și acesta este încă un alt domeniu la care Storm Limited excelează. În condiții ideale, oferă o autonomie uimitoare de până la 220 km datorită bateriei sale de 84 V 45 Ah, care vă oferă până la 3 780 Wh de energie! Spre deosebire de predecesorul său Dualtron Storm, Storm Limited nu are baterie detașabilă, fapt care a permis instalarea unei baterii mai mari și mai puternice în interiorul caroseriei trotinetei. Este pur și simplu un Dualtron și acest nume vorbește de la sine în lumea pasionaților de electromobilitate.

 

 

Cadru, design și echipare

Trotineta are un design practic și o calitate perfectă a construcției. Dualtron Storm Limited vine cu noi standarde care încă nu au devenit comune în seria de modele Dualtron. Cea mai recentă caracteristică adăugată la modelul de bază este cititorul de amprentă încorporat, conectat la afișaj, astfel încât doar tu să poți debloca trotineta pentru a o conduce. Echipamentul standard include, de asemenea, un amortizor hidraulic de direcție care împiedică orice oscilație a roții din față la viteze mai mari și un încărcător rapid de 95,4 V și 4 A, cu ajutorul căruia reîncărcați bateria LG de 84 V, 45 Ah care cuprinde 21700 celule . Anvelopele gonflabile fără cameră de 2 inchi cu tehnologie „NO FLAT TIRE” sunt de asemenea noi. Aceasta înseamnă că grijile constante cu privire la înțeparea unei anvelope sunt acum de domeniul trecutului. La fel ca predecesorul său Dualtron Storm, cadrul a fost proiectat pentru a oferi durabilitate maximă și întreținere simplă. Este fabricat din 6082-T6 – un aluminiu special forjat, asemănător cu cel folosit în industria aerospațială. Acest lucru asigură durabilitatea maximă trotinetei și siguranța conducerii. Arborii roților sunt fabricați din SCM440, un oțel aliat crom-molibden cu amestec de carbon. Suspensia șasiului elastomeric durabil și fără întreținere și mânerele ergonomice confortabile contribuie la confortul dumneavoastră la condus. Alte îmbunătățiri includ noul răcitor al unității de control situat în suportul pentru picioare din spate, designul consolidat al mecanismului de pliere al coloanei de direcție cu o clemă dublă și motoare noi, mai puternice, care pot fi deconectate de la cabluri direct în butucul roții. De asemenea, puteți plia ghidonul, făcând trotineta mai compactă. Nu uita de claxonul electric incorporat si de multiswitch-ul cu iluminare din spate de pe ghidon; veți înțelege imediat de ce Dualtron Storm Limited reprezintă cel mai bun dintre cele mai bune modele. La fel ca toate trotinetele Dualtron, ca standard, acest monstru este echipat cu un afișaj EYE mare și ușor de citit, fabricat de Minimotors. Ecranul afișează toate datele importante, cum ar fi treapta de viteza, viteza curentă, kilometri zilnici parcurși (TRIP), kilometri totali parcurși (ODO) și nivelul actual de încărcare a bateriei. Datorită luminozității sale ridicate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Puterea trotinetei este controlată de o manetă obișnuită care poate fi folosită și pentru a acționa controlul vitezei de croazieră.

 

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Storm Limited a fost construită pentru a oferi clienților calitate și tehnologie de top, fără compromisuri. Un cadru solid proiectat interesant vă va oferi o călătorie în siguranță chiar și la viteze maxime. La această siguranță contribuie și amortizorul hidraulic de direcție care, atunci când este reglat corect, previne oscilația roții din față, așa-numita clătinare. Suspensia revoluționară din elastomer din față și din spate vă va face călătoria și mai confortabilă. În plus, nu necesită întreținere! Acesta este un sistem de suspensie folosit la aproape fiecare model din seria Dualtron. Dacă suspensia vi se pare prea rigidă sau prea moale, rigiditatea sa poate fi ajustată cu ușurință în trei pași sau puteți alege pur și simplu dintre alte cinci cartușe care oferă o rigiditate diferită a elastomerului. Dualtron Storm LTD este furnizat cu frâne duble, complet hidraulice, cu discuri de frânare de 160 mm, care vă oferă o putere de frânare incredibilă și fără probleme. Alături de frâna electronică, poți fi sigur că vei opri mereu această fiară în siguranță. Cu siguranță veți aprecia opțiunea de încărcare cu recuperare, care returnează o parte din energie înapoi în baterie. O altă caracteristică importantă de siguranță este ABS-ul electronic care previne blocarea roților în timpul frânării puternice. Care ar fi siguranța fără iluminare adecvată? Trotineta este echipată cu lumină față dublă cu LED-uri, lumini spate, lumini de frână și semnalizatoare de direcție situate în spatele suportului pentru picioare, toate vă oferă o siguranță sporită, în special în condiții de vizibilitate slabă. Trotineta oferă, de asemenea, opțiunea de a activa așa-numita funcție „Kick-start”, împiedicând orice pornire nedorită. Puteți chiar să reduceți puterea brutală a trotinetei prin oprirea motorului față sau selectând o treaptă inferioară pe afișaj. Apărătorile sunt funcționale, dacă vreo ploaie neașteptată te surprinde, nu trebuie să-ți faci griji că hainele tale se murdăresc prin stropirea cu apă. Cu toate acestea, vă recomandăm să evitați apa cât mai mult posibil pentru a evita pierderea garanției din cauza daunelor cauzate de apă la componentele electrice. Un bonus este suprafața antiderapantă ușor de întreținut, care împiedică utilizatorii să alunece pe vreme rea sau în situații extreme.

 

Puterea și autonomia

 

Performanța și autonomia acestei trotinete este un vis devenit realitate, apreciat de fiecare pasionat de adrenalină! Este practic racheta ta personală pe roți. Poți fi sigur că cele două motoare BLDC care oferă o putere de 11 500 W te vor face regele munților fără a simți reducerea performanței în timpul călătoriei. Adăugați la acesta bateria extrem de durabilă și uriașă LG 84V 45 Ah și obțineți (în condiții ideale) o autonomie uimitoare de până la 220 km! O astfel de autonomie vă va oferi libertatea de a conduce fără să vă faceți griji unde vă veți reîncărca bateria. Cu toate acestea, dacă depășiți distanța călătoriei, încărcătorul rapid, furnizat standard, vă va încărca rapid bateria cu energie. Cele două porturi de încărcare sunt situate în partea superioară a punții și sunt echipate cu capace de protecție care împiedică pătrunderea murdăriei în interior. Bateria nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va funcționa mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare! Combinat cu o unitate de control dublă de 60 A, realizată de Minimotors și instalată în suportul pentru picioare din spate pentru o răcire mai bună, trotineta permite utilizatorilor să circule la viteze de până la 120 km/h (în funcție de greutatea utilizatorului, temperatura exterioară și terenul).

 

 

Utilizare și caracter practic

Având în vedere structura sa solidă și performanța incredibilă, aceasta este o trotinetă foarte versatilă, destinată în principal utilizatorilor experimentați și pasionaților de adrenalină. Datorită tracțiunii sale 2x2 și puterii extraordinare, dualtron Storm Limited poate face față oricarui terenului și chiar și unei urcări foarte abrupte. Cu toate acestea, se va simți cel mai bine pe drum. Nu trebuie să vă faceți griji că trotineta nu va face față unei călătorii lungi Cu anvelopele fără cameră de 12 inchi cu tehnologia „NO FLAT TIRE”, Storm Limited vă oferă confort, tracțiune și siguranță excelente. Vei adora sasiul foarte confortabil, pe care il vei putea folosi atat pe drumurile pietruite cât și pe drumurile de câmp. În ciuda versatilității trotinetei, greutatea sa de aproximativ 50 kg poate fi un factor limitativ pentru unele persoane, deoarece transportul acestei trotinete sau încărcarea ei în portbagajul unei mașini vă va face să transpirați. De asemenea, performanța trotinetei și designul robust au dus la o compactitate mai slabă, ceea ce înseamnă că veți avea dificultăți să o luați cu dvs. în interiorul unui restaurant (de exemplu), mai degrabă va trebui să o încuiați afară ca pe o bicicletă. Transportul cu mașina obișnuită vă poate aduce și probleme. Dimensiunile trotinetei în stare pliată sunt 1210 x 605 x 318 mm și 1210 x 1300 x 600 mm când este desfășurată.

 

Evaluarea noastră

Storm Limited este pur și simplu o rachetă pe roți! Este evident că Minimotors continuă să înbunătățească modelele de top și să introducă funcții suplimentare. Performanțe mai mari au necesitat upgrade-uri ale componentelor individuale, asigurând funcționarea fără probleme a trotinetei. Scopul evoluției este întotdeauna de a prelua ceea ce era bun la modelele anterioare și de a implementa îmbunătățiri într-un model nou-nouț, utilizând cea mai recentă tehnologie. The Storm Limited este un succes în acest sens. Totul – motorul, bateria, durabilitatea și calitatea trotinetei – a fost reproiectat, iar rezultatul final este o trotinetă electrică care aparține cu adevărat celor mai bune dintre cele mai bune modele existente. Trotineta îndeplinește specificațiile declarate de producător, având un design modern și atemporal, fiind în același timp foarte sigur de condus. Te poți baza pe ea în toate situațiile. Nu te vei plictisi de ea, nici măcar după mulți ani de utilizare. Mersul pe ea va fi întotdeauna o experiență incredibilă.

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer al mărcii Dualtron pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este efectuat la magazinele noastre. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp datorită contactelor noastre directe cu producatorul. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecte și diagnostice mai complexe.

 

 

Despre brand

Minimotors este cunoscut la nivel global ca unul dintre cei mai buni și de încredere producători de trotinete electrice.A fost înființată în 1999 în Pusan ​​(Busan) în Coreea de Sud. La scurt timp după înființare, compania a devenit faimoasă pentru motoarele electrice produse în serie. În 2010, a inițiat dezvoltarea și producția de trotinete electrice ca o alternativă excelentă de mobilitate personală la vehiculele cu motor pe benzină. În același an, a lansat pe piață seria de trotinete electrice Speedway. Datorită cererii mari și a necesității care a rezultat de a stimula producția, Minimotors și-a mutat producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a finalizat designul și a început să producă un nou tip de trotinetă electrică numită Dualtron Ultra. Văzând succesul său uriaș, compania a continuat să dezvolte și să producă alte modele și serii de modele. În prezent, compania oferă seriile de modele Dualtron, Speedway și Futecher, care sunt populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume, legând indisolubil marca Minimotors de trotinetele electrice. Deși multe companii noi continuă să apară în domeniul electromobilității, le lipsește experiența acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți abandonează în curând planurile din cauza calității scăzute a produselor lor și a lipsei de interes pe piață. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, făcând-o lider în domeniul electromobilității.

10/10
Confort
6/10
Ușurință la întreținere
120 km/h
Viteza
50,5 kg
Greutate
11500 W
putere
220 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
KERS - recuperare
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Prietenos cu orașul
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 50,5 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 9 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 120 km/h În așteptarea testului
Puterea de vârf 11500 W În așteptarea testului
Autonomia 220 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 84 V  
      Capacitatea bateriei 45 Ah  
      Energia bateriei 3780 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul da  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față fără cameră  
      Diametrul roții față 12"  
      Tip roată spate fără cameră  
      Diametrul roții spate 12"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față basculant cu elastomer  
      Suspensia spate basculant cu elastomer  
      Ușoară față, spate, lumini de frână și semnalizare  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 150 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

DTR.ESCSTMLTD

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile