Dualtron Ultra 2 / UP

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

Căutați cea mai bună trotinetă off-road? Dualtron Ultra 2 vă va inspira prin puterea sa de 6640 W, permițându-vă nu numai să cuceriți fiecare deal, ci și să accelerați confortabil pe drum cu 100 km/h în timp ce vă bucurați de o autonomie incredibilă de 140-155 km, în funcție de capacitatea bateriei selectate.

`

Dualtron Ultra 2 / UP

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
LG 2520 Wh (72 V 35 Ah)
LG 2880 Wh (72 V 40 Ah)
- 1 230 lei
Preț cu TVA

19 998,94 leiTVA inclus

  • LG 2520 Wh (72 V 35 Ah)
  • LG 2880 Wh (72 V 40 Ah)

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

Cel mai bun prieten al tău pentru excursii în munți și păduri, este aici. Dualtron Ultra 2 este unul dintre modelele de TOP produse de compania Minimotors, fiind succesorul popularului model off-road Dualtron Ultra V2. Acum vine cu o unitate de control îmbunătățită mutată în zona de sprijin pentru picioare, lumini LED mai bune, ghidon pliabil și frâne duble cu discuri hidraulice. Dualtron Ultra 2 este succesorul maestru al tuturor modelelor electrice off-road, reprezentând vârful tehnologiei. Și în sfârșit a sosit. Un monstru capabil să urce pante cu o înclinație de până la 35° la o viteză incredibilă. Minimotors a creat o nouă versiune pentru a aduce acest campion înapoi în joc cu performanțe și mai bune, stabilitate mai mare, noi caracteristici și multe îmbunătățiri. Cu cele două motoare electrice BLDC de 6640 W de ultimă generație și extrem de puternice și o baterie uriașă LG 72 V 35 Ah sau o baterie de 72 V 40 Ah, nu exită deal pe care trotineta Ultra 2 nu-l poate cuceri în timp ce vă oferă o autonomie de neegalat de până la 140 - 150 km (în funcție de capacitatea bateriei). Aptfel spus, este un Dualtron și acest nume vorbește de la sine printre pasionații de electromobilitate.

 

Cadru, design și echipare

În ceea ce privește designul trotinetei, Minimotors a păstrat un design similar cu prima versiune Ultra, dar a adăugat câteva caracteristici de confort și siguranță. Dualtron Ultra 2 vine, de asemenea, cu un cadru refăcut, conceput pentru a oferi durabilitate maximă și întreținere simplă. Pentru a asigura durabilitate și siguranță maximă, este fabricat din 6082-T6, un aluminiu forjat, asemănător cu cel folosit la avioane. Arborele roților este fabricat din SCM440, un oțel aliat crom-molibden cu amestec de carbon. Materialele de calitate și manopera precisă conferă acestei trotinete rigiditatea necesară pentru a asigura siguranța utilizatorului. Suspensia elastomerică durabilă și fără întreținere, anvelopele de teren de 11 inchi, umplute cu aer, cu cameră interioară și mânere ergonomice confortabile, toate contribuie la confortul dumneavoastră la condus. Alte îmbunătățiri includ noua răcire electronică și noile motoare. De asemenea, puteți plia ghidonul, ceea ce face trotineta mai compactă și permite încărcarea fără probleme în portbagaj unei mașini. Nu uitați de noul suport pentru picioare din spate, care este util în special atunci când accelerați – acum puteți vedea de ce Dualtron Ultra V2 este apogeul trotinetelor electrice! La fel ca toate modelele Dualtron, este echipat cu un afișaj EYE mare și ușor de citit, fabricat de Minimotors. Ecranul afișează toate datele importante, cum ar fi km/h, viteza curentă, kilometri zilnici parcurși (TRIP), kilometri totali parcurși (ODO) și nivelul actual al bateriei. Datorită nivelului ridicat de luminozitate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Puterea trotinetei este controlată de o manetă populară, care poate fi folosită și pentru a opera controlul vitezei de croazieră. De asemenea, puteți conecta afișajul la un cititor cu amprentă, astfel încât doar dvs. puteți debloca trotineta.

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Modelul Ultra 2 a fost construit pentru a oferi clienților calitate și tehnologie de vârf, fără compromisuri. Dispune de un cadru nou, reproiectat, caracterizat printr-o rigiditate și durabilitate mai mari, pentru o călătorie mai sigură chiar și la viteze maxime. Suspensia elastomerică din față și din spate asigură confortul călătoriei! Acesta este un sistem de suspensie folosit la aproape fiecare model din seria Dualtron. Setarea rigidității suspensiei poate fi modificată printr-un cartus înlocuibil cu elastomer în spate, și tije din elastomer în suspensia față. Acest tip de suspensie necesită zero întreținere și excelează prin fiabilitate ridicată. Dualtron Ultra 2 este echipat cu frâne duble, complet hidraulice, cu discuri de 160 mm, care vă oferă o putere de frânare incredibilă și fără probleme. În combinație cu frâna electronică, poți fi sigur că vei frâna întotdeauna până la oprire si în siguranță, chiar și la viteze mai mari. Cu siguranță veți aprecia opțiunea de încărcare cu recuperare, care returnează o parte din energie înapoi în baterie. Un alt element important de siguranță este ABS -ul electronic care previne blocarea roților la frânarea puternică. Este de la sine înțeles că siguranța necesită o iluminare adecvată. Luminile triple cu LED-uri din față, luminile din spate și luminile de frână situate în spatele suportului pentru picioare vă oferă o vizibilitate mai bună și siguranța de care aveți nevoie, în special în timpul vizibilității reduse. Trotineta oferă, de asemenea, opțiunea pentru utilizatorii mai puțin experimentați de a activa așa-numita funcție „Kick-start” care împiedică orice pornire nedorită și puteți chiar să reduceți puterea trotinetei folosind butonul ECO sau selectând o treaptă inferioară pe afișaj. Aparatorile funcționale sunt un fapt. Le vei aprecia mai ales atunci când mergi în afara drumului sau pe vreme rea. În cazul în care o ploaie te surprinde, nu trebuie să-ți faci griji că hainele tale se murdăresc prin stropirea cu apă. Suprafața antiderapantă ușor de întreținut, care împiedică utilizatorul să alunece pe vreme rea sau în situații extreme, vine ca un bonus.

 

Puterea și autonomia

Performanța acestei trotinete este un vis devenit realitate și fiecare pasionat de adrenalină o va aprecia cu siguranță! Este practic o rachetă personală pe roți. Poți fi sigur că cele două motoare BLDC care oferă o putere de 6640 W te vor face regele oricărui teren fără să te confrunți cu lipsa puterii. Adăugați la aceasta bateria extrem de durabilă LG 72 V 35 Ah / 40 Ah, oferindu-vă o autonomie uimitoare de 140 km / 155 km și veți fi pregătit pentru călătorii lungi și fără probleme oriunde vă hotărâți să mergeți! O astfel de autonomie vă va oferi libertatea de a conduce fără să vă faceți griji despre unde vă veți reîncărca bateria. Trotineta are două porturi de încărcare care acceptă încărcare rapidă și un al treilea, care este conceput pentru a conecta o baterie externă. Toate porturile sunt echipate cu capace de protecție care împiedică pătrunderea murdăriei în interior. Bateria nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va funcționa mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare! Combinat cu o unitate de control dublă de 40 A, realizată de Minimotors și instalată în suportul pentru picioare din spate pentru o răcire mai bună, trotineta permite utilizatorului să circule la viteze de până la 100 km/h (în funcție de greutatea utilizatorului, temperatura exterioară și terenul).

 

Utilizare și caracter practic

Având în vedere structura sa solidă și performanța incredibilă, aceasta este o trotinetă foarte versatilă, concepută în principal pentru călătorii off-road. Datorită motorului său 2x2, Dualtron Ultra 2 va face față chiar și unei urcări foarte abrupte. Nu trebuie să vă faceți griji că trotineta dumneavoastră nu va face față unei calătorii mai lungi. Cu anvelopele sale off-road de 11 inchi și 90 mm lățime cu cameră interioară, Ultra 2 vă va oferi confort, tracțiune și siguranță excelente. Anvelopele sunt ușor de înlocuit datorită structurii modulare a roților. Îți va plăcea șasiul său foarte confortabil, pe care îl vei putea folosi atât pe drumurile pietruite din oraș, cât și pe drumurile dificile de câmp. În ciuda versatilității trotinetei, greutatea sa de aproximativ 40 kg poate fi un factor limitativ pentru unii utilizatori, deoarece nu este atât de ușor să o transportați sau să o încărcați în portbagajul unei mașini. De asemenea, performanța trotinetei și designul robust au dus la o compactitate mai slabă, ceea ce înseamnă că vei avea dificultăți să o iei cu tine în interiorul unui restaurant și va trebui să o încui afară ca pe o bicicletă. Datorită dimensiunilor sale poate încăpea în portbagajul unei mașini normale, dar nu vă așteptați să rămână mult spațiu în el. În ciuda greutății sale mai mari, aceasta este una dintre cele mai bune trotinete de teren.

 

 

Evaluarea noastră

Daca îți place mersul în off-road și adrenalina, Ultra 2 este cea mai bună alegere pentru tine!Este evident că Minimotors continuă să îsi îmbunătățească modelele de top și să introducă funcții suplimentare. Răcirea electronică îmbunătățită a unității de comandă este o condiție prealabilă pentru funcționarea fără probleme a unei trotinete performante, cum este Ultra 2. Scopul evoluției este întotdeauna de a lua ceea ce era bun la modelele anterioare și să implementeze îmbunătățiri folosind cea mai recentă tehnologie. Ultra 2 este un succes în acest sens. Totul – motorul, bateria, durabilitatea și calitatea – a fost reproiectat, iar rezultatul final este o trotinetă electrica care se află printre cele mai bune trotinete off-road de pe piață. Trotineta îndeplinește specificații declarate de producător, având un design modern și atemporal, fiind în același timp foarte sigur de condus. Poți conta pe ea în orice situație. Nu te vei plictisi de ea, nici măcar după mulți ani de utilizare. Mersul pe ea va fi întotdeauna o experiență incredibilă.

 

 

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer al mărcii Dualtron pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat în magazinele noastre. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp, datorită contactelor noastre directe cu producatorul. Prin urmare, atunci când cumpărați această trotinetă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau disponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecte și diagnostice mai complexe.

 

 

Despre brand

Minimotors este cunoscut la nivel global ca unul dintre cei mai buni și de încredere producători de trotinete electrice.A fost înființată în 1999 în Pusan (Busan) în Coreea de Sud. La scurt timp după înființare, compania a devenit faimoasă pentru motoarele electrice produse în serie. În 2010, a inițiat dezvoltarea și producția de trotinete electrice ca o alternativă excelentă de mobilitate personală la vehiculele cu motor pe benzină. În același an, a lansat pe piață seria sa de trotinete electrice Speedway. Datorită cererii mari și a necesității care a rezultat de a stimula producția, Minimotors și-a mutat producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a finalizat designul și a început să producă un nou model de trotinetă electrică numit Dualtron Ultra. Văzând succesul său uriaș, compania a continuat să dezvolte și să producă alte modele și serii de modele. În prezent, compania oferă seriile de modele Dualtron, Speedway și Futecher, care sunt populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume, legând indisolubil marca Minimotors de trotinetele electrice. Deși multe companii noi continuă să apară în domeniul electromobilității, le lipsește experiența acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți își abandonează curând planurile din cauza calității scăzute a produselor lor și a lipsei de interes pe piață. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, făcând-o lider în domeniul electromobilității

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
100 km/h
Viteza
40 kg
Greutate
6640 W
putere
140 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 40 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 19 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 100 km/h 81,36 km/h
Puterea de vârf 6640 W 4829 W
Autonomia 140 km în funcție de configurație din 140 km la 155 km 133,74 km în funcție de configurație
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
81,36
km/h
Viteza max
4.829
wați
Puterea max
133,74
km
Autonomia totală
76,66
km
Autonomia în oraș
42,08
km
Autonomie Min
9,70
secunde
Timp până
la 100 m
17,10
secunde
Timp până
la 250 m
50,88
secunde
Timp până
la 1 km
2,62
secunde
Timp până
la 20 km/h
3,54
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,80
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,24
secunde
Timp de
la 30 km/h
6,1
metri
Distanta
la 20 km/h
12,8
metri
Distanța
la 30 km/h
2,2
metri
Distanța de
la 20 km/h
5,0
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 81,36
0
0 10
1,79
0 10
Dualtron Ultra 2 1,79
0 15
2,22
0 15
Dualtron Ultra 2 2,22
0 20
2,62
0 20
Dualtron Ultra 2 2,62
0 25
3,05
0 25
Dualtron Ultra 2 3,05
0 30
3,54
0 30
Dualtron Ultra 2 3,54
0 35
4,06
0 35
Dualtron Ultra 2 4,06
0 40
4,66
0 40
Dualtron Ultra 2 4,66
0 45
5,33
0 45
Dualtron Ultra 2 5,33
0 50
6,08
0 50
Dualtron Ultra 2 6,08
0 55
6,97
0 55
Dualtron Ultra 2 6,97
0 60
8,17
0 60
Dualtron Ultra 2 8,17
0 65
9,51
0 65
Dualtron Ultra 2 9,51
0 70
11,52
0 70
Dualtron Ultra 2 11,52
0 75
14,86
0 75
Dualtron Ultra 2 14,86
0 80
23,39
0 80
Dualtron Ultra 2 23,39
0 81,36
24,98
0 81,36
Dualtron Ultra 2 24,98
10
10 15
0,43
10 15
Dualtron Ultra 2 0,43
10 20
0,83
10 20
Dualtron Ultra 2 0,83
10 25
1,26
10 25
Dualtron Ultra 2 1,26
10 30
1,75
10 30
Dualtron Ultra 2 1,75
10 35
2,27
10 35
Dualtron Ultra 2 2,27
10 40
2,87
10 40
Dualtron Ultra 2 2,87
10 45
3,54
10 45
Dualtron Ultra 2 3,54
10 50
4,29
10 50
Dualtron Ultra 2 4,29
10 55
5,19
10 55
Dualtron Ultra 2 5,19
10 60
6,38
10 60
Dualtron Ultra 2 6,38
10 65
7,72
10 65
Dualtron Ultra 2 7,72
10 70
9,73
10 70
Dualtron Ultra 2 9,73
10 75
13,07
10 75
Dualtron Ultra 2 13,07
10 80
21,60
10 80
Dualtron Ultra 2 21,60
10 81,36
23,20
10 81,36
Dualtron Ultra 2 23,20
15
15 20
0,40
15 20
Dualtron Ultra 2 0,40
15 25
0,83
15 25
Dualtron Ultra 2 0,83
15 30
1,32
15 30
Dualtron Ultra 2 1,32
15 35
1,84
15 35
Dualtron Ultra 2 1,84
15 40
2,44
15 40
Dualtron Ultra 2 2,44
15 45
3,11
15 45
Dualtron Ultra 2 3,11
15 50
3,86
15 50
Dualtron Ultra 2 3,86
15 55
4,76
15 55
Dualtron Ultra 2 4,76
15 60
5,95
15 60
Dualtron Ultra 2 5,95
15 65
7,29
15 65
Dualtron Ultra 2 7,29
15 70
9,30
15 70
Dualtron Ultra 2 9,30
15 75
12,64
15 75
Dualtron Ultra 2 12,64
15 80
21,18
15 80
Dualtron Ultra 2 21,18
15 81,36
22,77
15 81,36
Dualtron Ultra 2 22,77
20
20 25
0,43
20 25
Dualtron Ultra 2 0,43
20 30
0,92
20 30
Dualtron Ultra 2 0,92
20 35
1,44
20 35
Dualtron Ultra 2 1,44
20 40
2,04
20 40
Dualtron Ultra 2 2,04
20 45
2,71
20 45
Dualtron Ultra 2 2,71
20 50
3,46
20 50
Dualtron Ultra 2 3,46
20 55
4,35
20 55
Dualtron Ultra 2 4,35
20 60
5,54
20 60
Dualtron Ultra 2 5,54
20 65
6,89
20 65
Dualtron Ultra 2 6,89
20 70
8,90
20 70
Dualtron Ultra 2 8,90
20 75
12,24
20 75
Dualtron Ultra 2 12,24
20 80
20,77
20 80
Dualtron Ultra 2 20,77
20 81,36
22,36
20 81,36
Dualtron Ultra 2 22,36
25
25 30
0,49
25 30
Dualtron Ultra 2 0,49
25 35
1,01
25 35
Dualtron Ultra 2 1,01
25 40
1,61
25 40
Dualtron Ultra 2 1,61
25 45
2,28
25 45
Dualtron Ultra 2 2,28
25 50
3,03
25 50
Dualtron Ultra 2 3,03
25 55
3,93
25 55
Dualtron Ultra 2 3,93
25 60
5,12
25 60
Dualtron Ultra 2 5,12
25 65
6,46
25 65
Dualtron Ultra 2 6,46
25 70
8,47
25 70
Dualtron Ultra 2 8,47
25 75
11,81
25 75
Dualtron Ultra 2 11,81
25 80
20,35
25 80
Dualtron Ultra 2 20,35
25 81,36
21,94
25 81,36
Dualtron Ultra 2 21,94
30
30 35
0,52
30 35
Dualtron Ultra 2 0,52
30 40
1,12
30 40
Dualtron Ultra 2 1,12
30 45
1,79
30 45
Dualtron Ultra 2 1,79
30 50
2,54
30 50
Dualtron Ultra 2 2,54
30 55
3,43
30 55
Dualtron Ultra 2 3,43
30 60
4,63
30 60
Dualtron Ultra 2 4,63
30 65
5,97
30 65
Dualtron Ultra 2 5,97
30 70
7,98
30 70
Dualtron Ultra 2 7,98
30 75
11,32
30 75
Dualtron Ultra 2 11,32
30 80
19,85
30 80
Dualtron Ultra 2 19,85
30 81,36
21,45
30 81,36
Dualtron Ultra 2 21,45
35
35 40
0,60
35 40
Dualtron Ultra 2 0,60
35 45
1,27
35 45
Dualtron Ultra 2 1,27
35 50
2,02
35 50
Dualtron Ultra 2 2,02
35 55
2,92
35 55
Dualtron Ultra 2 2,92
35 60
4,11
35 60
Dualtron Ultra 2 4,11
35 65
5,45
35 65
Dualtron Ultra 2 5,45
35 70
7,46
35 70
Dualtron Ultra 2 7,46
35 75
10,80
35 75
Dualtron Ultra 2 10,80
35 80
19,34
35 80
Dualtron Ultra 2 19,34
35 81,36
20,93
35 81,36
Dualtron Ultra 2 20,93
40
40 45
0,67
40 45
Dualtron Ultra 2 0,67
40 50
1,42
40 50
Dualtron Ultra 2 1,42
40 55
2,31
40 55
Dualtron Ultra 2 2,31
40 60
3,51
40 60
Dualtron Ultra 2 3,51
40 65
4,85
40 65
Dualtron Ultra 2 4,85
40 70
6,86
40 70
Dualtron Ultra 2 6,86
40 75
10,20
40 75
Dualtron Ultra 2 10,20
40 80
18,73
40 80
Dualtron Ultra 2 18,73
40 81,36
20,33
40 81,36
Dualtron Ultra 2 20,33
45
45 50
0,75
45 50
Dualtron Ultra 2 0,75
45 55
1,64
45 55
Dualtron Ultra 2 1,64
45 60
2,84
45 60
Dualtron Ultra 2 2,84
45 65
4,18
45 65
Dualtron Ultra 2 4,18
45 70
6,19
45 70
Dualtron Ultra 2 6,19
45 75
9,53
45 75
Dualtron Ultra 2 9,53
45 80
18,06
45 80
Dualtron Ultra 2 18,06
45 81,36
19,66
45 81,36
Dualtron Ultra 2 19,66
50
50 55
0,90
50 55
Dualtron Ultra 2 0,90
50 60
2,09
50 60
Dualtron Ultra 2 2,09
50 65
3,43
50 65
Dualtron Ultra 2 3,43
50 70
5,44
50 70
Dualtron Ultra 2 5,44
50 75
8,78
50 75
Dualtron Ultra 2 8,78
50 80
17,32
50 80
Dualtron Ultra 2 17,32
50 81,36
18,91
50 81,36
Dualtron Ultra 2 18,91
55
55 60
1,19
55 60
Dualtron Ultra 2 1,19
55 65
2,54
55 65
Dualtron Ultra 2 2,54
55 70
4,55
55 70
Dualtron Ultra 2 4,55
55 75
7,88
55 75
Dualtron Ultra 2 7,88
55 80
16,42
55 80
Dualtron Ultra 2 16,42
55 81,36
18,01
55 81,36
Dualtron Ultra 2 18,01
60
60 65
1,35
60 65
Dualtron Ultra 2 1,35
60 70
3,35
60 70
Dualtron Ultra 2 3,35
60 75
6,69
60 75
Dualtron Ultra 2 6,69
60 80
15,23
60 80
Dualtron Ultra 2 15,23
60 81,36
16,82
60 81,36
Dualtron Ultra 2 16,82
65
65 70
2,01
65 70
Dualtron Ultra 2 2,01
65 75
5,35
65 75
Dualtron Ultra 2 5,35
65 80
13,88
65 80
Dualtron Ultra 2 13,88
65 81,36
15,47
65 81,36
Dualtron Ultra 2 15,47
70
70 75
3,34
70 75
Dualtron Ultra 2 3,34
70 80
11,87
70 80
Dualtron Ultra 2 11,87
70 81,36
13,47
70 81,36
Dualtron Ultra 2 13,47
75
75 80
8,54
75 80
Dualtron Ultra 2 8,54
75 81,36
10,13
75 81,36
Dualtron Ultra 2 10,13
80
80 81,36
1,59
80 81,36
Dualtron Ultra 2 1,59
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 81,36
0
0 10
2,41
0 10
Dualtron Ultra 2 2,41
0 15
4,01
0 15
Dualtron Ultra 2 4,01
0 20
6,10
0 20
Dualtron Ultra 2 6,10
0 25
8,90
0 25
Dualtron Ultra 2 8,90
0 30
12,76
0 30
Dualtron Ultra 2 12,76
0 35
17,57
0 35
Dualtron Ultra 2 17,57
0 40
23,98
0 40
Dualtron Ultra 2 23,98
0 45
32,01
0 45
Dualtron Ultra 2 32,01
0 50
42,01
0 50
Dualtron Ultra 2 42,01
0 55
55,19
0 55
Dualtron Ultra 2 55,19
0 60
74,36
0 60
Dualtron Ultra 2 74,36
0 65
97,88
0 65
Dualtron Ultra 2 97,88
0 70
135,73
0 70
Dualtron Ultra 2 135,73
0 75
203,25
0 75
Dualtron Ultra 2 203,25
0 80
388,25
0 80
Dualtron Ultra 2 388,25
0 81,36
423,74
0 81,36
Dualtron Ultra 2 423,74
10
10 15
1,60
10 15
Dualtron Ultra 2 1,60
10 20
3,69
10 20
Dualtron Ultra 2 3,69
10 25
6,48
10 25
Dualtron Ultra 2 6,48
10 30
10,35
10 30
Dualtron Ultra 2 10,35
10 35
15,16
10 35
Dualtron Ultra 2 15,16
10 40
21,57
10 40
Dualtron Ultra 2 21,57
10 45
29,60
10 45
Dualtron Ultra 2 29,60
10 50
39,60
10 50
Dualtron Ultra 2 39,60
10 55
52,77
10 55
Dualtron Ultra 2 52,77
10 60
71,94
10 60
Dualtron Ultra 2 71,94
10 65
95,47
10 65
Dualtron Ultra 2 95,47
10 70
133,31
10 70
Dualtron Ultra 2 133,31
10 75
200,84
10 75
Dualtron Ultra 2 200,84
10 80
385,84
10 80
Dualtron Ultra 2 385,84
10 81,36
421,33
10 81,36
Dualtron Ultra 2 421,33
15
15 20
2,09
15 20
Dualtron Ultra 2 2,09
15 25
4,89
15 25
Dualtron Ultra 2 4,89
15 30
8,75
15 30
Dualtron Ultra 2 8,75
15 35
13,56
15 35
Dualtron Ultra 2 13,56
15 40
19,97
15 40
Dualtron Ultra 2 19,97
15 45
28,00
15 45
Dualtron Ultra 2 28,00
15 50
38,00
15 50
Dualtron Ultra 2 38,00
15 55
51,18
15 55
Dualtron Ultra 2 51,18
15 60
70,35
15 60
Dualtron Ultra 2 70,35
15 65
93,87
15 65
Dualtron Ultra 2 93,87
15 70
131,72
15 70
Dualtron Ultra 2 131,72
15 75
199,24
15 75
Dualtron Ultra 2 199,24
15 80
384,24
15 80
Dualtron Ultra 2 384,24
15 81,36
419,73
15 81,36
Dualtron Ultra 2 419,73
20
20 25
2,80
20 25
Dualtron Ultra 2 2,80
20 30
6,66
20 30
Dualtron Ultra 2 6,66
20 35
11,47
20 35
Dualtron Ultra 2 11,47
20 40
17,88
20 40
Dualtron Ultra 2 17,88
20 45
25,91
20 45
Dualtron Ultra 2 25,91
20 50
35,91
20 50
Dualtron Ultra 2 35,91
20 55
49,09
20 55
Dualtron Ultra 2 49,09
20 60
68,26
20 60
Dualtron Ultra 2 68,26
20 65
91,78
20 65
Dualtron Ultra 2 91,78
20 70
129,63
20 70
Dualtron Ultra 2 129,63
20 75
197,15
20 75
Dualtron Ultra 2 197,15
20 80
382,15
20 80
Dualtron Ultra 2 382,15
20 81,36
417,64
20 81,36
Dualtron Ultra 2 417,64
25
25 30
3,87
25 30
Dualtron Ultra 2 3,87
25 35
8,67
25 35
Dualtron Ultra 2 8,67
25 40
15,08
25 40
Dualtron Ultra 2 15,08
25 45
23,11
25 45
Dualtron Ultra 2 23,11
25 50
33,11
25 50
Dualtron Ultra 2 33,11
25 55
46,29
25 55
Dualtron Ultra 2 46,29
25 60
65,46
25 60
Dualtron Ultra 2 65,46
25 65
88,98
25 65
Dualtron Ultra 2 88,98
25 70
126,83
25 70
Dualtron Ultra 2 126,83
25 75
194,36
25 75
Dualtron Ultra 2 194,36
25 80
379,35
25 80
Dualtron Ultra 2 379,35
25 81,36
414,84
25 81,36
Dualtron Ultra 2 414,84
30
30 35
4,81
30 35
Dualtron Ultra 2 4,81
30 40
11,22
30 40
Dualtron Ultra 2 11,22
30 45
19,25
30 45
Dualtron Ultra 2 19,25
30 50
29,25
30 50
Dualtron Ultra 2 29,25
30 55
42,42
30 55
Dualtron Ultra 2 42,42
30 60
61,59
30 60
Dualtron Ultra 2 61,59
30 65
85,12
30 65
Dualtron Ultra 2 85,12
30 70
122,96
30 70
Dualtron Ultra 2 122,96
30 75
190,49
30 75
Dualtron Ultra 2 190,49
30 80
375,49
30 80
Dualtron Ultra 2 375,49
30 81,36
410,98
30 81,36
Dualtron Ultra 2 410,98
35
35 40
6,41
35 40
Dualtron Ultra 2 6,41
35 45
14,44
35 45
Dualtron Ultra 2 14,44
35 50
24,44
35 50
Dualtron Ultra 2 24,44
35 55
37,62
35 55
Dualtron Ultra 2 37,62
35 60
56,79
35 60
Dualtron Ultra 2 56,79
35 65
80,31
35 65
Dualtron Ultra 2 80,31
35 70
118,16
35 70
Dualtron Ultra 2 118,16
35 75
185,68
35 75
Dualtron Ultra 2 185,68
35 80
370,68
35 80
Dualtron Ultra 2 370,68
35 81,36
406,17
35 81,36
Dualtron Ultra 2 406,17
40
40 45
8,03
40 45
Dualtron Ultra 2 8,03
40 50
18,03
40 50
Dualtron Ultra 2 18,03
40 55
31,21
40 55
Dualtron Ultra 2 31,21
40 60
50,38
40 60
Dualtron Ultra 2 50,38
40 65
73,90
40 65
Dualtron Ultra 2 73,90
40 70
111,75
40 70
Dualtron Ultra 2 111,75
40 75
179,27
40 75
Dualtron Ultra 2 179,27
40 80
364,27
40 80
Dualtron Ultra 2 364,27
40 81,36
399,76
40 81,36
Dualtron Ultra 2 399,76
45
45 50
10,00
45 50
Dualtron Ultra 2 10,00
45 55
23,18
45 55
Dualtron Ultra 2 23,18
45 60
42,35
45 60
Dualtron Ultra 2 42,35
45 65
65,87
45 65
Dualtron Ultra 2 65,87
45 70
103,72
45 70
Dualtron Ultra 2 103,72
45 75
171,24
45 75
Dualtron Ultra 2 171,24
45 80
356,24
45 80
Dualtron Ultra 2 356,24
45 81,36
391,73
45 81,36
Dualtron Ultra 2 391,73
50
50 55
13,18
50 55
Dualtron Ultra 2 13,18
50 60
32,35
50 60
Dualtron Ultra 2 32,35
50 65
55,87
50 65
Dualtron Ultra 2 55,87
50 70
93,72
50 70
Dualtron Ultra 2 93,72
50 75
161,24
50 75
Dualtron Ultra 2 161,24
50 80
346,24
50 80
Dualtron Ultra 2 346,24
50 81,36
381,73
50 81,36
Dualtron Ultra 2 381,73
55
55 60
19,17
55 60
Dualtron Ultra 2 19,17
55 65
42,69
55 65
Dualtron Ultra 2 42,69
55 70
80,54
55 70
Dualtron Ultra 2 80,54
55 75
148,07
55 75
Dualtron Ultra 2 148,07
55 80
333,06
55 80
Dualtron Ultra 2 333,06
55 81,36
368,55
55 81,36
Dualtron Ultra 2 368,55
60
60 65
23,53
60 65
Dualtron Ultra 2 23,53
60 70
61,37
60 70
Dualtron Ultra 2 61,37
60 75
128,90
60 75
Dualtron Ultra 2 128,90
60 80
313,90
60 80
Dualtron Ultra 2 313,90
60 81,36
349,38
60 81,36
Dualtron Ultra 2 349,38
65
65 70
37,85
65 70
Dualtron Ultra 2 37,85
65 75
105,37
65 75
Dualtron Ultra 2 105,37
65 80
290,37
65 80
Dualtron Ultra 2 290,37
65 81,36
325,86
65 81,36
Dualtron Ultra 2 325,86
70
70 75
67,53
70 75
Dualtron Ultra 2 67,53
70 80
252,52
70 80
Dualtron Ultra 2 252,52
70 81,36
288,01
70 81,36
Dualtron Ultra 2 288,01
75
75 80
185,00
75 80
Dualtron Ultra 2 185,00
75 81,36
220,49
75 81,36
Dualtron Ultra 2 220,49
80
80 81,36
35,49
80 81,36
Dualtron Ultra 2 35,49
Timpi de frânare
80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
81,37
81,37 80
0,38
81,37 80
Dualtron Ultra 2 0,38
81,37 75
0,77
81,37 75
Dualtron Ultra 2 0,77
81,37 70
0,99
81,37 70
Dualtron Ultra 2 0,99
81,37 65
1,19
81,37 65
Dualtron Ultra 2 1,19
81,37 60
1,38
81,37 60
Dualtron Ultra 2 1,38
81,37 55
1,57
81,37 55
Dualtron Ultra 2 1,57
81,37 50
1,75
81,37 50
Dualtron Ultra 2 1,75
81,37 45
1,94
81,37 45
Dualtron Ultra 2 1,94
81,37 40
2,13
81,37 40
Dualtron Ultra 2 2,13
81,37 35
2,32
81,37 35
Dualtron Ultra 2 2,32
81,37 30
2,51
81,37 30
Dualtron Ultra 2 2,51
81,37 25
2,73
81,37 25
Dualtron Ultra 2 2,73
81,37 20
2,95
81,37 20
Dualtron Ultra 2 2,95
81,37 15
3,16
81,37 15
Dualtron Ultra 2 3,16
81,37 10
3,37
81,37 10
Dualtron Ultra 2 3,37
81,37 0
3,75
81,37 0
Dualtron Ultra 2 3,75
80
80 75
0,39
80 75
Dualtron Ultra 2 0,39
80 70
0,61
80 70
Dualtron Ultra 2 0,61
80 65
0,82
80 65
Dualtron Ultra 2 0,82
80 60
1,01
80 60
Dualtron Ultra 2 1,01
80 55
1,19
80 55
Dualtron Ultra 2 1,19
80 50
1,37
80 50
Dualtron Ultra 2 1,37
80 45
1,56
80 45
Dualtron Ultra 2 1,56
80 40
1,75
80 40
Dualtron Ultra 2 1,75
80 35
1,94
80 35
Dualtron Ultra 2 1,94
80 30
2,14
80 30
Dualtron Ultra 2 2,14
80 25
2,36
80 25
Dualtron Ultra 2 2,36
80 20
2,57
80 20
Dualtron Ultra 2 2,57
80 15
2,79
80 15
Dualtron Ultra 2 2,79
80 10
2,99
80 10
Dualtron Ultra 2 2,99
80 0
3,37
80 0
Dualtron Ultra 2 3,37
75
75 70
0,22
75 70
Dualtron Ultra 2 0,22
75 65
0,42
75 65
Dualtron Ultra 2 0,42
75 60
0,61
75 60
Dualtron Ultra 2 0,61
75 55
0,80
75 55
Dualtron Ultra 2 0,80
75 50
0,98
75 50
Dualtron Ultra 2 0,98
75 45
1,17
75 45
Dualtron Ultra 2 1,17
75 40
1,36
75 40
Dualtron Ultra 2 1,36
75 35
1,55
75 35
Dualtron Ultra 2 1,55
75 30
1,74
75 30
Dualtron Ultra 2 1,74
75 25
1,96
75 25
Dualtron Ultra 2 1,96
75 20
2,18
75 20
Dualtron Ultra 2 2,18
75 15
2,39
75 15
Dualtron Ultra 2 2,39
75 10
2,60
75 10
Dualtron Ultra 2 2,60
75 0
2,98
75 0
Dualtron Ultra 2 2,98
70
70 65
0,21
70 65
Dualtron Ultra 2 0,21
70 60
0,40
70 60
Dualtron Ultra 2 0,40
70 55
0,58
70 55
Dualtron Ultra 2 0,58
70 50
0,76
70 50
Dualtron Ultra 2 0,76
70 45
0,95
70 45
Dualtron Ultra 2 0,95
70 40
1,14
70 40
Dualtron Ultra 2 1,14
70 35
1,33
70 35
Dualtron Ultra 2 1,33
70 30
1,53
70 30
Dualtron Ultra 2 1,53
70 25
1,74
70 25
Dualtron Ultra 2 1,74
70 20
1,96
70 20
Dualtron Ultra 2 1,96
70 15
2,17
70 15
Dualtron Ultra 2 2,17
70 10
2,38
70 10
Dualtron Ultra 2 2,38
70 0
2,76
70 0
Dualtron Ultra 2 2,76
65
65 60
0,19
65 60
Dualtron Ultra 2 0,19
65 55
0,37
65 55
Dualtron Ultra 2 0,37
65 50
0,55
65 50
Dualtron Ultra 2 0,55
65 45
0,74
65 45
Dualtron Ultra 2 0,74
65 40
0,93
65 40
Dualtron Ultra 2 0,93
65 35
1,12
65 35
Dualtron Ultra 2 1,12
65 30
1,32
65 30
Dualtron Ultra 2 1,32
65 25
1,54
65 25
Dualtron Ultra 2 1,54
65 20
1,75
65 20
Dualtron Ultra 2 1,75
65 15
1,97
65 15
Dualtron Ultra 2 1,97
65 10
2,17
65 10
Dualtron Ultra 2 2,17
65 0
2,56
65 0
Dualtron Ultra 2 2,56
60
60 55
0,18
60 55
Dualtron Ultra 2 0,18
60 50
0,36
60 50
Dualtron Ultra 2 0,36
60 45
0,55
60 45
Dualtron Ultra 2 0,55
60 40
0,74
60 40
Dualtron Ultra 2 0,74
60 35
0,93
60 35
Dualtron Ultra 2 0,93
60 30
1,13
60 30
Dualtron Ultra 2 1,13
60 25
1,35
60 25
Dualtron Ultra 2 1,35
60 20
1,56
60 20
Dualtron Ultra 2 1,56
60 15
1,78
60 15
Dualtron Ultra 2 1,78
60 10
1,98
60 10
Dualtron Ultra 2 1,98
60 0
2,37
60 0
Dualtron Ultra 2 2,37
55
55 50
0,18
55 50
Dualtron Ultra 2 0,18
55 45
0,37
55 45
Dualtron Ultra 2 0,37
55 40
0,56
55 40
Dualtron Ultra 2 0,56
55 35
0,75
55 35
Dualtron Ultra 2 0,75
55 30
0,95
55 30
Dualtron Ultra 2 0,95
55 25
1,17
55 25
Dualtron Ultra 2 1,17
55 20
1,38
55 20
Dualtron Ultra 2 1,38
55 15
1,60
55 15
Dualtron Ultra 2 1,60
55 10
1,80
55 10
Dualtron Ultra 2 1,80
55 0
2,18
55 0
Dualtron Ultra 2 2,18
50
50 45
0,19
50 45
Dualtron Ultra 2 0,19
50 40
0,38
50 40
Dualtron Ultra 2 0,38
50 35
0,57
50 35
Dualtron Ultra 2 0,57
50 30
0,77
50 30
Dualtron Ultra 2 0,77
50 25
0,99
50 25
Dualtron Ultra 2 0,99
50 20
1,20
50 20
Dualtron Ultra 2 1,20
50 15
1,41
50 15
Dualtron Ultra 2 1,41
50 10
1,62
50 10
Dualtron Ultra 2 1,62
50 0
2,00
50 0
Dualtron Ultra 2 2,00
45
45 40
0,19
45 40
Dualtron Ultra 2 0,19
45 35
0,38
45 35
Dualtron Ultra 2 0,38
45 30
0,57
45 30
Dualtron Ultra 2 0,57
45 25
0,79
45 25
Dualtron Ultra 2 0,79
45 20
1,01
45 20
Dualtron Ultra 2 1,01
45 15
1,22
45 15
Dualtron Ultra 2 1,22
45 10
1,43
45 10
Dualtron Ultra 2 1,43
45 0
1,81
45 0
Dualtron Ultra 2 1,81
40
40 35
0,19
40 35
Dualtron Ultra 2 0,19
40 30
0,38
40 30
Dualtron Ultra 2 0,38
40 25
0,60
40 25
Dualtron Ultra 2 0,60
40 20
0,82
40 20
Dualtron Ultra 2 0,82
40 15
1,03
40 15
Dualtron Ultra 2 1,03
40 10
1,24
40 10
Dualtron Ultra 2 1,24
40 0
1,62
40 0
Dualtron Ultra 2 1,62
35
35 30
0,20
35 30
Dualtron Ultra 2 0,20
35 25
0,42
35 25
Dualtron Ultra 2 0,42
35 20
0,63
35 20
Dualtron Ultra 2 0,63
35 15
0,85
35 15
Dualtron Ultra 2 0,85
35 10
1,05
35 10
Dualtron Ultra 2 1,05
35 0
1,43
35 0
Dualtron Ultra 2 1,43
30
30 25
0,22
30 25
Dualtron Ultra 2 0,22
30 20
0,43
30 20
Dualtron Ultra 2 0,43
30 15
0,65
30 15
Dualtron Ultra 2 0,65
30 10
0,85
30 10
Dualtron Ultra 2 0,85
30 0
1,24
30 0
Dualtron Ultra 2 1,24
25
25 20
0,21
25 20
Dualtron Ultra 2 0,21
25 15
0,43
25 15
Dualtron Ultra 2 0,43
25 10
0,64
25 10
Dualtron Ultra 2 0,64
25 0
1,02
25 0
Dualtron Ultra 2 1,02
20
20 15
0,21
20 15
Dualtron Ultra 2 0,21
20 10
0,42
20 10
Dualtron Ultra 2 0,42
20 0
0,80
20 0
Dualtron Ultra 2 0,80
15
15 10
0,21
15 10
Dualtron Ultra 2 0,21
15 0
0,59
15 0
Dualtron Ultra 2 0,59
10
10 0
0,38
10 0
Dualtron Ultra 2 0,38
Distanțe la frânare
80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
81,37
81,37 80
8,44
81,37 80
Dualtron Ultra 2 8,44
81,37 75
16,88
81,37 75
Dualtron Ultra 2 16,88
81,37 70
21,15
81,37 70
Dualtron Ultra 2 21,15
81,37 65
24,95
81,37 65
Dualtron Ultra 2 24,95
81,37 60
28,17
81,37 60
Dualtron Ultra 2 28,17
81,37 55
30,96
81,37 55
Dualtron Ultra 2 30,96
81,37 50
33,51
81,37 50
Dualtron Ultra 2 33,51
81,37 45
35,97
81,37 45
Dualtron Ultra 2 35,97
81,37 40
38,13
81,37 40
Dualtron Ultra 2 38,13
81,37 35
39,99
81,37 35
Dualtron Ultra 2 39,99
81,37 30
41,68
81,37 30
Dualtron Ultra 2 41,68
81,37 25
43,28
81,37 25
Dualtron Ultra 2 43,28
81,37 20
44,53
81,37 20
Dualtron Ultra 2 44,53
81,37 15
45,50
81,37 15
Dualtron Ultra 2 45,50
81,37 10
46,03
81,37 10
Dualtron Ultra 2 46,03
81,37 0
46,73
81,37 0
Dualtron Ultra 2 46,73
80
80 75
8,44
80 75
Dualtron Ultra 2 8,44
80 70
12,71
80 70
Dualtron Ultra 2 12,71
80 65
16,51
80 65
Dualtron Ultra 2 16,51
80 60
19,73
80 60
Dualtron Ultra 2 19,73
80 55
22,53
80 55
Dualtron Ultra 2 22,53
80 50
25,08
80 50
Dualtron Ultra 2 25,08
80 45
27,53
80 45
Dualtron Ultra 2 27,53
80 40
29,69
80 40
Dualtron Ultra 2 29,69
80 35
31,56
80 35
Dualtron Ultra 2 31,56
80 30
33,25
80 30
Dualtron Ultra 2 33,25
80 25
34,84
80 25
Dualtron Ultra 2 34,84
80 20
36,09
80 20
Dualtron Ultra 2 36,09
80 15
37,06
80 15
Dualtron Ultra 2 37,06
80 10
37,59
80 10
Dualtron Ultra 2 37,59
80 0
38,30
80 0
Dualtron Ultra 2 38,30
75
75 70
4,27
75 70
Dualtron Ultra 2 4,27
75 65
8,07
75 65
Dualtron Ultra 2 8,07
75 60
11,29
75 60
Dualtron Ultra 2 11,29
75 55
14,08
75 55
Dualtron Ultra 2 14,08
75 50
16,63
75 50
Dualtron Ultra 2 16,63
75 45
19,09
75 45
Dualtron Ultra 2 19,09
75 40
21,25
75 40
Dualtron Ultra 2 21,25
75 35
23,11
75 35
Dualtron Ultra 2 23,11
75 30
24,80
75 30
Dualtron Ultra 2 24,80
75 25
26,40
75 25
Dualtron Ultra 2 26,40
75 20
27,65
75 20
Dualtron Ultra 2 27,65
75 15
28,62
75 15
Dualtron Ultra 2 28,62
75 10
29,15
75 10
Dualtron Ultra 2 29,15
75 0
29,85
75 0
Dualtron Ultra 2 29,85
70
70 65
3,80
70 65
Dualtron Ultra 2 3,80
70 60
7,02
70 60
Dualtron Ultra 2 7,02
70 55
9,82
70 55
Dualtron Ultra 2 9,82
70 50
12,37
70 50
Dualtron Ultra 2 12,37
70 45
14,82
70 45
Dualtron Ultra 2 14,82
70 40
16,98
70 40
Dualtron Ultra 2 16,98
70 35
18,85
70 35
Dualtron Ultra 2 18,85
70 30
20,54
70 30
Dualtron Ultra 2 20,54
70 25
22,13
70 25
Dualtron Ultra 2 22,13
70 20
23,38
70 20
Dualtron Ultra 2 23,38
70 15
24,35
70 15
Dualtron Ultra 2 24,35
70 10
24,88
70 10
Dualtron Ultra 2 24,88
70 0
25,59
70 0
Dualtron Ultra 2 25,59
65
65 60
3,22
65 60
Dualtron Ultra 2 3,22
65 55
6,01
65 55
Dualtron Ultra 2 6,01
65 50
8,56
65 50
Dualtron Ultra 2 8,56
65 45
11,02
65 45
Dualtron Ultra 2 11,02
65 40
13,18
65 40
Dualtron Ultra 2 13,18
65 35
15,04
65 35
Dualtron Ultra 2 15,04
65 30
16,73
65 30
Dualtron Ultra 2 16,73
65 25
18,33
65 25
Dualtron Ultra 2 18,33
65 20
19,58
65 20
Dualtron Ultra 2 19,58
65 15
20,55
65 15
Dualtron Ultra 2 20,55
65 10
21,08
65 10
Dualtron Ultra 2 21,08
65 0
21,78
65 0
Dualtron Ultra 2 21,78
60
60 55
2,80
60 55
Dualtron Ultra 2 2,80
60 50
5,35
60 50
Dualtron Ultra 2 5,35
60 45
7,80
60 45
Dualtron Ultra 2 7,80
60 40
9,96
60 40
Dualtron Ultra 2 9,96
60 35
11,83
60 35
Dualtron Ultra 2 11,83
60 30
13,52
60 30
Dualtron Ultra 2 13,52
60 25
15,11
60 25
Dualtron Ultra 2 15,11
60 20
16,36
60 20
Dualtron Ultra 2 16,36
60 15
17,33
60 15
Dualtron Ultra 2 17,33
60 10
17,86
60 10
Dualtron Ultra 2 17,86
60 0
18,57
60 0
Dualtron Ultra 2 18,57
55
55 50
2,55
55 50
Dualtron Ultra 2 2,55
55 45
5,00
55 45
Dualtron Ultra 2 5,00
55 40
7,16
55 40
Dualtron Ultra 2 7,16
55 35
9,03
55 35
Dualtron Ultra 2 9,03
55 30
10,72
55 30
Dualtron Ultra 2 10,72
55 25
12,31
55 25
Dualtron Ultra 2 12,31
55 20
13,57
55 20
Dualtron Ultra 2 13,57
55 15
14,54
55 15
Dualtron Ultra 2 14,54
55 10
15,07
55 10
Dualtron Ultra 2 15,07
55 0
15,77
55 0
Dualtron Ultra 2 15,77
50
50 45
2,45
50 45
Dualtron Ultra 2 2,45
50 40
4,61
50 40
Dualtron Ultra 2 4,61
50 35
6,48
50 35
Dualtron Ultra 2 6,48
50 30
8,17
50 30
Dualtron Ultra 2 8,17
50 25
9,76
50 25
Dualtron Ultra 2 9,76
50 20
11,02
50 20
Dualtron Ultra 2 11,02
50 15
11,98
50 15
Dualtron Ultra 2 11,98
50 10
12,52
50 10
Dualtron Ultra 2 12,52
50 0
13,22
50 0
Dualtron Ultra 2 13,22
45
45 40
2,16
45 40
Dualtron Ultra 2 2,16
45 35
4,03
45 35
Dualtron Ultra 2 4,03
45 30
5,72
45 30
Dualtron Ultra 2 5,72
45 25
7,31
45 25
Dualtron Ultra 2 7,31
45 20
8,56
45 20
Dualtron Ultra 2 8,56
45 15
9,53
45 15
Dualtron Ultra 2 9,53
45 10
10,06
45 10
Dualtron Ultra 2 10,06
45 0
10,77
45 0
Dualtron Ultra 2 10,77
40
40 35
1,87
40 35
Dualtron Ultra 2 1,87
40 30
3,56
40 30
Dualtron Ultra 2 3,56
40 25
5,15
40 25
Dualtron Ultra 2 5,15
40 20
6,40
40 20
Dualtron Ultra 2 6,40
40 15
7,37
40 15
Dualtron Ultra 2 7,37
40 10
7,90
40 10
Dualtron Ultra 2 7,90
40 0
8,61
40 0
Dualtron Ultra 2 8,61
35
35 30
1,69
35 30
Dualtron Ultra 2 1,69
35 25
3,28
35 25
Dualtron Ultra 2 3,28
35 20
4,53
35 20
Dualtron Ultra 2 4,53
35 15
5,50
35 15
Dualtron Ultra 2 5,50
35 10
6,04
35 10
Dualtron Ultra 2 6,04
35 0
6,74
35 0
Dualtron Ultra 2 6,74
30
30 25
1,59
30 25
Dualtron Ultra 2 1,59
30 20
2,84
30 20
Dualtron Ultra 2 2,84
30 15
3,81
30 15
Dualtron Ultra 2 3,81
30 10
4,35
30 10
Dualtron Ultra 2 4,35
30 0
5,05
30 0
Dualtron Ultra 2 5,05
25
25 20
1,25
25 20
Dualtron Ultra 2 1,25
25 15
2,22
25 15
Dualtron Ultra 2 2,22
25 10
2,75
25 10
Dualtron Ultra 2 2,75
25 0
3,46
25 0
Dualtron Ultra 2 3,46
20
20 15
0,97
20 15
Dualtron Ultra 2 0,97
20 10
1,50
20 10
Dualtron Ultra 2 1,50
20 0
2,20
20 0
Dualtron Ultra 2 2,20
15
15 10
0,53
15 10
Dualtron Ultra 2 0,53
15 0
1,24
15 0
Dualtron Ultra 2 1,24
10
10 0
0,70
10 0
Dualtron Ultra 2 0,70

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 130 cm  
      Înălţime 121 cm  
      Lăţime 60 cm  
      Lungime pliată 130 cm  
      Înălțime pliată 60 cm  
      Lățimea pliată 33,5 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 72 V  
      Capacitatea bateriei 35 Ah în funcție de configurație: 35 Ah, 40 Ah  
      Energia bateriei 2520 Wh în funcție de configurație: 2520 Wh, 2880 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 11"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 11"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față basculant cu elastomer  
      Suspensia spate basculant cu elastomer  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Sarcina max. 150 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile