Dualtron Victor Pro / Luxury

pâna la -20%
Prietenoasă cu
orașul
Confortabilă pe teren accidentat Raport excelent
preț/performanță
Putere mare

Prietenoasă cu
orașul
Confortabilă pe teren accidentat Raport excelent
preț/performanță
Putere mare

Minimotors are încă o surpriză pentru noi - Dualtron Victor PRO și Victor Luxury! Această trotinetă cu două motoare cu o putere de până la 4000 W vă oferă tot ceea ce așteptați de la o trotinetă. Suspensia elastomerică confortabilă și anvelopele de 10 inchi fac călatoria confortabilă pe orice suprafață. A decide care versiune a acestui model ți se pare mai potrivită, ține de preferințele tale personale.

`

Dualtron Victor Pro / Luxury

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
PRO - LG 1800 Wh (60 V 30 Ah)
- 184 lei
Luxury - LG 1800 Wh (60 V 30 Ah) 21700
- 1 lei
Preț vechi Preț redus

15 360,92 leiTVA inclus

12 360,92 leiTVA inclus

- 20%

  • PRO - LG 1800 Wh (60 V 30 Ah)
  • Luxury - LG 1800 Wh (60 V 30 Ah) 21700

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

Astăzi

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Mâine

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

Ambele variante reprezintă o trotinetă puternică echipată cu două motoare electrice care asigură o putere de vârf de 4000 W. O astfel de putere uriașă necesită o autonomie suficientă și Victor excelează și în acest domeniu. Atunci când este echipat cu o bateria de 30 Ah mai puternică, vă va duce pe o distanță de 100 km! Frica constantă de viteză și accelerație este acum o chestiune care ține de trecut. Pentru a îmblânzi această fiară, Dualtron Victor (în mod similar cu rudele sale mai mari Dualtron Storm, Thunder și Ultra 2) este echipată cu frâne cu disc complet hidraulice, precum și cu frâne electromagnetice tradiționale. Îți place să ieși seara? Iluminarea colorată reglabilă oferă trotinetei o atmosferă de neuitat. Echipamentul de calitate demonstrează ce este esențial la Victor: vă oferă siguranță maximă, performanță și fiabilitate! Acum puteți pleca într-o excursie la țară sau puteți face naveta la serviciu fără să vă faceți griji. Varianta Victor Luxury vine cu o rampă spate (suport pentru picioare) și o concentrare mai mare pe iluminarea din spate a trotinetei. Acesta este pur și simplu un Dualtron și numele său vorbește de la sine printre entuziaștii de electromobilitate!

 

 

Cadru, design și echipare

Dualtron Victor este contruit pe același cadru al modelului Dualtron 3 și dispune de un nou sistem de pliere, așa cum are și modelul Dualtron Storm, care este mai robust decât la modelele anterioare. Trotineta are un design practic și are o calitate perfectă a construcției pe care o veți aprecia în timpul călătoriei zilnice. Pentru a asigura durabilitate și siguranță maximă, atât cadrul, cât și ghidonul sunt realizate din 6082-T6, un aluminiu special forjat care este similar cu cel folosit în industria aerospațială. Arborii roților sunt fabricați din SCM440, un oțel aliat crom-molibden cu amestec de carbon. Trotineta este echipată cu ghidon pliabil, datorită căruia vine cu dimensiuni și mai compacte atunci când este pliată. Nu veți avea probleme să o încărcați, de exemplu, în portbagajul unei mașini obișnuite. Dualtron Victor este echipată cu un afișaj EYE mare și ușor de citit, fabricat de Minimotors. Ecranul afișează toate datele importante, cum ar fi km/h, viteza curentă, kilometri zilnici parcurși (TRIP), kilometri totali parcurși (ODO) și nivelul actual de încărcare a bateriei. Datorită nivelului său ridicat de luminozitate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Puterea trotinetei este controlată de o manetă populară. Cu dimensiunile sale de 113,7 cm x 120 cm x 60,9 cm în stare depliată și 113,7 cm x 52,6 cm x 27,9 cm în stare pliată, rămâne o trotinetă compactă cu o greutate care depășește puțin 30 kg. Capacitatea de încărcare totală este certificată pentru 120 kg.Utilizatorii pretențioși pot opta acum pentru versiunea Victor Luxury care, spre deosebire de versiunea PRO, vine cu iluminare pe părțile laterale ale punții și pe ambele brațe ale roații. Nu este suficient? Acordați atențieplatformei de cauciuc îmbunătățită și rampei din spate. Aceasta este încă o caracteristică care o diferențiază de varianta PRO.

 

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Materialele de calitate și execuția precisă conferă acestei trotinete rigiditatea necesară pentru a asigura siguranța utilizatorului. Victor a fost proiectată pentru a oferi clienților o calitate superioară, tehnologie și confort, fără compromisuri. Suspensia elastomerică din față și din spate, care este reglabilă în 9 trepte, se va asigura că călătoria dumneavoastră este confortabilă. Acest tip de suspensie, utilizat la întreaga serie de modele Dualtron, necesită întreținere zero și excelează în fiabilitate și durabilitate ridicate. Dualtron Victor este echipată cu două frâne hidraulice ZOOM care vă oferă putere și eficiență la frânare incredibile. Combinat cu frâna electronică regenerativă, poți fi sigur că vei frâna întotdeauna până la oprire de la orice viteză. Un alt element important de siguranță este ABS-ul electronic care previne blocarea roților la frânare. puternic. Este de la sine înțeles că siguranța necesită o iluminare adecvată. Luminile LED albe din față și roșii din spate, combinate cu lumina de frână, vă vor oferi o vizibilitate și siguranță mai bună în condiții de vizibilitate scăzută, de care veți avea cu siguranță nevoie în timpul călătoriilor. Trotineta oferă, de asemenea, opțiunea de a activa așa-numita funcție „Kick-start”, împiedicând orice pornire nedorită. De asemenea, puteți reduce puterea extremă a trotinetei prin oprirea motorului din față sau selectând o treaptă inferioară, dacă nu aveți chef să stăpânești această trotinetă. Când vine vorba de echipament, apărătorile funcționale sunt foarte utile, datorită lor nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice ploaie neașteptată sau la murdărirea hainelor prin stropirea cu apă. Suprafața de călcare ușor de întreținut care împiedică utilizatorul să alunece pe vreme rea sau în situații extreme vine ca un bonus. Au grijă de confortul tău anvelopele pneumatice de 10 inchi cu cameră interioară și mânere ergonomice confortabile.

 

 

Puterea și autonomia

Puterea și autonomia sunt excelente, fapt care cu siguranță va fi apreciat de toți iubitorii de trotinete rapide! Puteți fi siguri că cele două motoare MAX BLDC care oferă o putere de 4000 W vă vor permite să urcați orice pantă fără să vă confruntați cu lipsa de putere. Adăugați o baterie LG extrem de durabilă care oferă o capacitate de 30 Ah și 60 V și celule M50T de tip 21700 și obțineți o autonomie excelentă de până la 100 km (în condițiile specificate de producatorul). Această utonomie vă va oferi libertatea de a conduce fără să vă faceți griji despre vă veți reîncărca bateria. Trotineta are două porturi de încărcare care acceptă încărcarea rapidă și un al treilea port care este desemnat pentru conectarea unei bateriei externe. Toate porturile sunt echipate cu capace de protecție care împiedică pătrunderea murdăriei în interior. Victor are bateria plasată într-o carcasă de oțel acoperită cu pulbere care o protejează mai bine de daunele externe. Bateria nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va funcționa mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare! În combinație cu cele două unități de control de 30 A fabricate de Minimotors, trotineta permite utilizatorilor să circule la viteze de până la 80 km/h (în funcție de greutatea utilizatorului, de temperatura exterioară și de teren). De asemenea, puteți activa controlul vitezei de croazieră pentru o călătorie și mai confortabilă.

 

 

Utilizare și caracter practic

Datorită structurii sale solide, compactității și performanțelor ridicate, aceasta este o trotinetă foarte versatilă. Având în vedere motorul său 2x2, Dualtron Victor va face față atât terenurilor off-road, cât și unei urcări foarte abrupte. Nu trebuie să vă faceți griji că trotineta nu va face față unei calătorii mai lungi. Cu anvelopele 10x3, Victor vă oferă o călătorie confortabilă și o tracțiune excelentă pe aproape orice suprafață. În plus, janta detasabilă va face mult mai ușoară repararea camerei cu aer sau înlocuirea anvelopei. Vei adora șasiul confortabil, pe care îl vei putea folosi atât pe drumurile pietruite cât și pe drumurile de câmp. În ciuda performanțelor sale ridicate, trotineta vine cu o greutate acceptabilă de 32 kg, așa că nu veți avea probleme substanțiale când o transportați sau o încărcați în mașină.

 

 

 

Evaluarea noastră

Datorită cadrului Dualtron de a 4-a generație, mecanismului de fixare rapidă cu clemă de blocare dublă, anvelope late de 3 inchi și frâne complet hidraulice, Victor își propune ferm să devină una dintre cele mai populare trotinete de pe piață. Noile unități de control inteligente de 30 A permit celor două motoare BLDC să ofere o putere maximă de 4000 W, ceea ce este mai mult decât se așteaptă un utilizator de la o trotinetă respectabilă. Ideea din spatele fiecărui model nou este de a lua toate caracteristicile bune de la modelele anterioare și de a le combina cu îmbunătățiri noi. Victorul este cu adevărat rezultatul excepțional, fiind o trotinetă electrică care se clasează printre cele mai bune modele din clasa sa. Designul, performanța ridicată și confortul la condus au depășit așteptările noastre. Nu te vei plictisi de această trotinetă, nici macar dupa multi ani de utilizare. Mersul pe ea va fi întotdeauna o experiență incredibilă. Campania de succes de la Minimotors continuă cu acest model Dualtron Victor!

 

 

minimotors-logo

Service

Suntem dealer autorizat al mărcii Dualtron în Europa. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat în magazinele noastre. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp, datorită contactelor noastre directe cu producatorul. Prin urmare, atunci când cumpărați această trotinetă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau disponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecte și diagnostice mai complexe.

 

 

Despre brand

Minimotors este cunoscut la nivel global ca unul dintre cei mai buni și de încredere producători de trotinete electrice.A fost înființată în 1999 în Pusan (Busan) în Coreea de Sud. La scurt timp după înființare, compania a devenit faimoasă pentru motoarele electrice produse în serie. În 2010, a inițiat dezvoltarea și producția de trotinete electrice ca o alternativă excelentă de mobilitate personală la vehiculele cu motor pe benzină. În același an, a lansat pe piață seria sa de trotinete electrice Speedway. Datorită cererii mari și a necesității care a rezultat de a stimula producția, Minimotors și-a mutat producția într-o nouă fabrică din China și în 2015 a finalizat designul și a început să producă un nou model de trotinetă electrică numit Dualtron Ultra. Văzând succesul său uriaș, compania a continuat să dezvolte și să producă alte modele și serii de modele. În prezent, compania oferă seriile de modele Dualtron, Speedway și Futecher, care sunt populare printre pasionații de electromobilitate din întreaga lume, legând indisolubil marca Minimotors de trotinetele electrice. Deși multe companii noi continuă să apară în domeniul electromobilității, le lipsește experiența acumulată de Minimotors în toți acești ani. Mulți dintre acești nou-veniți își abandonează curând planurile din cauza calității scăzute a produselor lor și a lipsei de interes pe piață. Compania Minimotors furnizează produse de cea mai înaltă calitate piețelor globale, făcând-o lider în domeniul electromobilității

9/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
80 km/h
Viteza
32 kg
Greutate
4000 W
putere
100 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Bun pe teren
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Prietenos cu orașul
Putere maximă
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 32 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 15 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 80 km/h 67,83 km/h în funcție de configurație din 67,83 km/h la 71,45 km/h
Puterea de vârf 4000 W 2964 W în funcție de configurație din 2870.96 W la 2964 W
Autonomia 100 km 89,68 km în funcție de configurație din 89,68 km la 91.75 km
Gama de biciclete City - în funcție de configurație din - la - 59,33 km în funcție de configurație din 59,33 km la 62,50 km
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
67,83
km/h
Viteza max
2.964
wați
Puterea max
89,68
km
Autonomia totală
59,33
km
Autonomia în oraș
36,94
km
Autonomie Min
9,90
secunde
Timp până
la 100 m
18,60
secunde
Timp până
la 250 m
59,37
secunde
Timp până
la 1 km
2,03
secunde
Timp până
la 20 km/h
3,19
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,86
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,29
secunde
Timp de
la 30 km/h
6,0
metri
Distanta
la 20 km/h
14,4
metri
Distanța
la 30 km/h
2,2
metri
Distanța de
la 20 km/h
5,0
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 67,83
0
0 10
1,00
0 10
Dualtron Victor 1,00
0 15
1,51
0 15
Dualtron Victor 1,51
0 20
2,03
0 20
Dualtron Victor 2,03
0 25
2,60
0 25
Dualtron Victor 2,60
0 30
3,19
0 30
Dualtron Victor 3,19
0 35
3,89
0 35
Dualtron Victor 3,89
0 40
4,80
0 40
Dualtron Victor 4,80
0 45
5,81
0 45
Dualtron Victor 5,81
0 50
7,17
0 50
Dualtron Victor 7,17
0 55
9,22
0 55
Dualtron Victor 9,22
0 60
11,97
0 60
Dualtron Victor 11,97
0 65
18,49
0 65
Dualtron Victor 18,49
0 67,83
22,80
0 67,83
Dualtron Victor 22,80
10
10 15
0,51
10 15
Dualtron Victor 0,51
10 20
1,03
10 20
Dualtron Victor 1,03
10 25
1,60
10 25
Dualtron Victor 1,60
10 30
2,20
10 30
Dualtron Victor 2,20
10 35
2,89
10 35
Dualtron Victor 2,89
10 40
3,80
10 40
Dualtron Victor 3,80
10 45
4,81
10 45
Dualtron Victor 4,81
10 50
6,17
10 50
Dualtron Victor 6,17
10 55
8,22
10 55
Dualtron Victor 8,22
10 60
10,97
10 60
Dualtron Victor 10,97
10 65
17,49
10 65
Dualtron Victor 17,49
10 67,83
21,80
10 67,83
Dualtron Victor 21,80
15
15 20
0,52
15 20
Dualtron Victor 0,52
15 25
1,09
15 25
Dualtron Victor 1,09
15 30
1,69
15 30
Dualtron Victor 1,69
15 35
2,38
15 35
Dualtron Victor 2,38
15 40
3,29
15 40
Dualtron Victor 3,29
15 45
4,31
15 45
Dualtron Victor 4,31
15 50
5,66
15 50
Dualtron Victor 5,66
15 55
7,71
15 55
Dualtron Victor 7,71
15 60
10,46
15 60
Dualtron Victor 10,46
15 65
16,99
15 65
Dualtron Victor 16,99
15 67,83
21,29
15 67,83
Dualtron Victor 21,29
20
20 25
0,57
20 25
Dualtron Victor 0,57
20 30
1,17
20 30
Dualtron Victor 1,17
20 35
1,86
20 35
Dualtron Victor 1,86
20 40
2,77
20 40
Dualtron Victor 2,77
20 45
3,79
20 45
Dualtron Victor 3,79
20 50
5,14
20 50
Dualtron Victor 5,14
20 55
7,19
20 55
Dualtron Victor 7,19
20 60
9,94
20 60
Dualtron Victor 9,94
20 65
16,46
20 65
Dualtron Victor 16,46
20 67,83
20,77
20 67,83
Dualtron Victor 20,77
25
25 30
0,60
25 30
Dualtron Victor 0,60
25 35
1,29
25 35
Dualtron Victor 1,29
25 40
2,20
25 40
Dualtron Victor 2,20
25 45
3,21
25 45
Dualtron Victor 3,21
25 50
4,57
25 50
Dualtron Victor 4,57
25 55
6,62
25 55
Dualtron Victor 6,62
25 60
9,37
25 60
Dualtron Victor 9,37
25 65
15,89
25 65
Dualtron Victor 15,89
25 67,83
20,20
25 67,83
Dualtron Victor 20,20
30
30 35
0,69
30 35
Dualtron Victor 0,69
30 40
1,60
30 40
Dualtron Victor 1,60
30 45
2,62
30 45
Dualtron Victor 2,62
30 50
3,97
30 50
Dualtron Victor 3,97
30 55
6,02
30 55
Dualtron Victor 6,02
30 60
8,77
30 60
Dualtron Victor 8,77
30 65
15,30
30 65
Dualtron Victor 15,30
30 67,83
19,60
30 67,83
Dualtron Victor 19,60
35
35 40
0,91
35 40
Dualtron Victor 0,91
35 45
1,93
35 45
Dualtron Victor 1,93
35 50
3,28
35 50
Dualtron Victor 3,28
35 55
5,33
35 55
Dualtron Victor 5,33
35 60
8,08
35 60
Dualtron Victor 8,08
35 65
14,60
35 65
Dualtron Victor 14,60
35 67,83
18,91
35 67,83
Dualtron Victor 18,91
40
40 45
1,02
40 45
Dualtron Victor 1,02
40 50
2,37
40 50
Dualtron Victor 2,37
40 55
4,42
40 55
Dualtron Victor 4,42
40 60
7,17
40 60
Dualtron Victor 7,17
40 65
13,69
40 65
Dualtron Victor 13,69
40 67,83
18,00
40 67,83
Dualtron Victor 18,00
45
45 50
1,35
45 50
Dualtron Victor 1,35
45 55
3,40
45 55
Dualtron Victor 3,40
45 60
6,15
45 60
Dualtron Victor 6,15
45 65
12,68
45 65
Dualtron Victor 12,68
45 67,83
16,99
45 67,83
Dualtron Victor 16,99
50
50 55
2,05
50 55
Dualtron Victor 2,05
50 60
4,80
50 60
Dualtron Victor 4,80
50 65
11,32
50 65
Dualtron Victor 11,32
50 67,83
15,63
50 67,83
Dualtron Victor 15,63
55
55 60
2,75
55 60
Dualtron Victor 2,75
55 65
9,28
55 65
Dualtron Victor 9,28
55 67,83
13,58
55 67,83
Dualtron Victor 13,58
60
60 65
6,52
60 65
Dualtron Victor 6,52
60 67,83
10,83
60 67,83
Dualtron Victor 10,83
65
65 67,83
4,31
65 67,83
Dualtron Victor 4,31
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 67,83
0
0 10
1,49
0 10
Dualtron Victor 1,49
0 15
3,36
0 15
Dualtron Victor 3,36
0 20
6,03
0 20
Dualtron Victor 6,03
0 25
9,73
0 25
Dualtron Victor 9,73
0 30
14,43
0 30
Dualtron Victor 14,43
0 35
20,80
0 35
Dualtron Victor 20,80
0 40
30,42
0 40
Dualtron Victor 30,42
0 45
42,54
0 45
Dualtron Victor 42,54
0 50
60,61
0 50
Dualtron Victor 60,61
0 55
90,70
0 55
Dualtron Victor 90,70
0 60
134,74
0 60
Dualtron Victor 134,74
0 65
249,03
0 65
Dualtron Victor 249,03
0 67,83
328,46
0 67,83
Dualtron Victor 328,46
10
10 15
1,87
10 15
Dualtron Victor 1,87
10 20
4,54
10 20
Dualtron Victor 4,54
10 25
8,24
10 25
Dualtron Victor 8,24
10 30
12,94
10 30
Dualtron Victor 12,94
10 35
19,31
10 35
Dualtron Victor 19,31
10 40
28,93
10 40
Dualtron Victor 28,93
10 45
41,05
10 45
Dualtron Victor 41,05
10 50
59,12
10 50
Dualtron Victor 59,12
10 55
89,21
10 55
Dualtron Victor 89,21
10 60
133,25
10 60
Dualtron Victor 133,25
10 65
247,54
10 65
Dualtron Victor 247,54
10 67,83
326,97
10 67,83
Dualtron Victor 326,97
15
15 20
2,67
15 20
Dualtron Victor 2,67
15 25
6,37
15 25
Dualtron Victor 6,37
15 30
11,07
15 30
Dualtron Victor 11,07
15 35
17,43
15 35
Dualtron Victor 17,43
15 40
27,06
15 40
Dualtron Victor 27,06
15 45
39,18
15 45
Dualtron Victor 39,18
15 50
57,24
15 50
Dualtron Victor 57,24
15 55
87,34
15 55
Dualtron Victor 87,34
15 60
131,37
15 60
Dualtron Victor 131,37
15 65
245,67
15 65
Dualtron Victor 245,67
15 67,83
325,10
15 67,83
Dualtron Victor 325,10
20
20 25
3,70
20 25
Dualtron Victor 3,70
20 30
8,39
20 30
Dualtron Victor 8,39
20 35
14,76
20 35
Dualtron Victor 14,76
20 40
24,38
20 40
Dualtron Victor 24,38
20 45
36,51
20 45
Dualtron Victor 36,51
20 50
54,57
20 50
Dualtron Victor 54,57
20 55
84,67
20 55
Dualtron Victor 84,67
20 60
128,70
20 60
Dualtron Victor 128,70
20 65
243,00
20 65
Dualtron Victor 243,00
20 67,83
322,43
20 67,83
Dualtron Victor 322,43
25
25 30
4,69
25 30
Dualtron Victor 4,69
25 35
11,06
25 35
Dualtron Victor 11,06
25 40
20,68
25 40
Dualtron Victor 20,68
25 45
32,81
25 45
Dualtron Victor 32,81
25 50
50,87
25 50
Dualtron Victor 50,87
25 55
80,97
25 55
Dualtron Victor 80,97
25 60
125,00
25 60
Dualtron Victor 125,00
25 65
239,30
25 65
Dualtron Victor 239,30
25 67,83
318,73
25 67,83
Dualtron Victor 318,73
30
30 35
6,37
30 35
Dualtron Victor 6,37
30 40
15,99
30 40
Dualtron Victor 15,99
30 45
28,11
30 45
Dualtron Victor 28,11
30 50
46,18
30 50
Dualtron Victor 46,18
30 55
76,27
30 55
Dualtron Victor 76,27
30 60
120,31
30 60
Dualtron Victor 120,31
30 65
234,61
30 65
Dualtron Victor 234,61
30 67,83
314,03
30 67,83
Dualtron Victor 314,03
35
35 40
9,62
35 40
Dualtron Victor 9,62
35 45
21,75
35 45
Dualtron Victor 21,75
35 50
39,81
35 50
Dualtron Victor 39,81
35 55
69,91
35 55
Dualtron Victor 69,91
35 60
113,94
35 60
Dualtron Victor 113,94
35 65
228,24
35 65
Dualtron Victor 228,24
35 67,83
307,67
35 67,83
Dualtron Victor 307,67
40
40 45
12,12
40 45
Dualtron Victor 12,12
40 50
30,19
40 50
Dualtron Victor 30,19
40 55
60,28
40 55
Dualtron Victor 60,28
40 60
104,32
40 60
Dualtron Victor 104,32
40 65
218,62
40 65
Dualtron Victor 218,62
40 67,83
298,04
40 67,83
Dualtron Victor 298,04
45
45 50
18,06
45 50
Dualtron Victor 18,06
45 55
48,16
45 55
Dualtron Victor 48,16
45 60
92,19
45 60
Dualtron Victor 92,19
45 65
206,49
45 65
Dualtron Victor 206,49
45 67,83
285,92
45 67,83
Dualtron Victor 285,92
50
50 55
30,10
50 55
Dualtron Victor 30,10
50 60
74,13
50 60
Dualtron Victor 74,13
50 65
188,43
50 65
Dualtron Victor 188,43
50 67,83
267,86
50 67,83
Dualtron Victor 267,86
55
55 60
44,04
55 60
Dualtron Victor 44,04
55 65
158,33
55 65
Dualtron Victor 158,33
55 67,83
237,76
55 67,83
Dualtron Victor 237,76
60
60 65
114,30
60 65
Dualtron Victor 114,30
60 67,83
193,72
60 67,83
Dualtron Victor 193,72
65
65 67,83
79,43
65 67,83
Dualtron Victor 79,43
Timpi de frânare
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
67,83
67,83 65
0,12
67,83 65
Dualtron Victor 0,12
67,83 60
0,36
67,83 60
Dualtron Victor 0,36
67,83 55
0,61
67,83 55
Dualtron Victor 0,61
67,83 50
0,82
67,83 50
Dualtron Victor 0,82
67,83 45
1,07
67,83 45
Dualtron Victor 1,07
67,83 40
1,28
67,83 40
Dualtron Victor 1,28
67,83 35
1,50
67,83 35
Dualtron Victor 1,50
67,83 30
1,72
67,83 30
Dualtron Victor 1,72
67,83 25
1,94
67,83 25
Dualtron Victor 1,94
67,83 20
2,15
67,83 20
Dualtron Victor 2,15
67,83 15
2,37
67,83 15
Dualtron Victor 2,37
67,83 10
2,56
67,83 10
Dualtron Victor 2,56
67,83 0
3,01
67,83 0
Dualtron Victor 3,01
65
65 60
0,25
65 60
Dualtron Victor 0,25
65 55
0,49
65 55
Dualtron Victor 0,49
65 50
0,71
65 50
Dualtron Victor 0,71
65 45
0,95
65 45
Dualtron Victor 0,95
65 40
1,17
65 40
Dualtron Victor 1,17
65 35
1,39
65 35
Dualtron Victor 1,39
65 30
1,60
65 30
Dualtron Victor 1,60
65 25
1,83
65 25
Dualtron Victor 1,83
65 20
2,03
65 20
Dualtron Victor 2,03
65 15
2,25
65 15
Dualtron Victor 2,25
65 10
2,45
65 10
Dualtron Victor 2,45
65 0
2,89
65 0
Dualtron Victor 2,89
60
60 55
0,24
60 55
Dualtron Victor 0,24
60 50
0,46
60 50
Dualtron Victor 0,46
60 45
0,71
60 45
Dualtron Victor 0,71
60 40
0,92
60 40
Dualtron Victor 0,92
60 35
1,14
60 35
Dualtron Victor 1,14
60 30
1,36
60 30
Dualtron Victor 1,36
60 25
1,58
60 25
Dualtron Victor 1,58
60 20
1,79
60 20
Dualtron Victor 1,79
60 15
2,00
60 15
Dualtron Victor 2,00
60 10
2,20
60 10
Dualtron Victor 2,20
60 0
2,65
60 0
Dualtron Victor 2,65
55
55 50
0,22
55 50
Dualtron Victor 0,22
55 45
0,46
55 45
Dualtron Victor 0,46
55 40
0,68
55 40
Dualtron Victor 0,68
55 35
0,90
55 35
Dualtron Victor 0,90
55 30
1,11
55 30
Dualtron Victor 1,11
55 25
1,34
55 25
Dualtron Victor 1,34
55 20
1,54
55 20
Dualtron Victor 1,54
55 15
1,76
55 15
Dualtron Victor 1,76
55 10
1,96
55 10
Dualtron Victor 1,96
55 0
2,40
55 0
Dualtron Victor 2,40
50
50 45
0,24
50 45
Dualtron Victor 0,24
50 40
0,46
50 40
Dualtron Victor 0,46
50 35
0,68
50 35
Dualtron Victor 0,68
50 30
0,90
50 30
Dualtron Victor 0,90
50 25
1,12
50 25
Dualtron Victor 1,12
50 20
1,33
50 20
Dualtron Victor 1,33
50 15
1,54
50 15
Dualtron Victor 1,54
50 10
1,74
50 10
Dualtron Victor 1,74
50 0
2,19
50 0
Dualtron Victor 2,19
45
45 40
0,22
45 40
Dualtron Victor 0,22
45 35
0,43
45 35
Dualtron Victor 0,43
45 30
0,65
45 30
Dualtron Victor 0,65
45 25
0,88
45 25
Dualtron Victor 0,88
45 20
1,08
45 20
Dualtron Victor 1,08
45 15
1,30
45 15
Dualtron Victor 1,30
45 10
1,50
45 10
Dualtron Victor 1,50
45 0
1,94
45 0
Dualtron Victor 1,94
40
40 35
0,22
40 35
Dualtron Victor 0,22
40 30
0,44
40 30
Dualtron Victor 0,44
40 25
0,66
40 25
Dualtron Victor 0,66
40 20
0,87
40 20
Dualtron Victor 0,87
40 15
1,08
40 15
Dualtron Victor 1,08
40 10
1,28
40 10
Dualtron Victor 1,28
40 0
1,73
40 0
Dualtron Victor 1,73
35
35 30
0,22
35 30
Dualtron Victor 0,22
35 25
0,44
35 25
Dualtron Victor 0,44
35 20
0,65
35 20
Dualtron Victor 0,65
35 15
0,86
35 15
Dualtron Victor 0,86
35 10
1,06
35 10
Dualtron Victor 1,06
35 0
1,51
35 0
Dualtron Victor 1,51
30
30 25
0,23
30 25
Dualtron Victor 0,23
30 20
0,43
30 20
Dualtron Victor 0,43
30 15
0,65
30 15
Dualtron Victor 0,65
30 10
0,84
30 10
Dualtron Victor 0,84
30 0
1,29
30 0
Dualtron Victor 1,29
25
25 20
0,20
25 20
Dualtron Victor 0,20
25 15
0,42
25 15
Dualtron Victor 0,42
25 10
0,62
25 10
Dualtron Victor 0,62
25 0
1,06
25 0
Dualtron Victor 1,06
20
20 15
0,22
20 15
Dualtron Victor 0,22
20 10
0,41
20 10
Dualtron Victor 0,41
20 0
0,86
20 0
Dualtron Victor 0,86
15
15 10
0,20
15 10
Dualtron Victor 0,20
15 0
0,64
15 0
Dualtron Victor 0,64
10
10 0
0,45
10 0
Dualtron Victor 0,45
Distanțe la frânare
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
67,83
67,83 65
2,10
67,83 65
Dualtron Victor 2,10
67,83 60
6,25
67,83 60
Dualtron Victor 6,25
67,83 55
10,05
67,83 55
Dualtron Victor 10,05
67,83 50
13,11
67,83 50
Dualtron Victor 13,11
67,83 45
16,21
67,83 45
Dualtron Victor 16,21
67,83 40
18,66
67,83 40
Dualtron Victor 18,66
67,83 35
20,82
67,83 35
Dualtron Victor 20,82
67,83 30
22,67
67,83 30
Dualtron Victor 22,67
67,83 25
24,29
67,83 25
Dualtron Victor 24,29
67,83 20
25,46
67,83 20
Dualtron Victor 25,46
67,83 15
26,40
67,83 15
Dualtron Victor 26,40
67,83 10
26,93
67,83 10
Dualtron Victor 26,93
67,83 0
27,67
67,83 0
Dualtron Victor 27,67
65
65 60
4,15
65 60
Dualtron Victor 4,15
65 55
7,95
65 55
Dualtron Victor 7,95
65 50
11,01
65 50
Dualtron Victor 11,01
65 45
14,12
65 45
Dualtron Victor 14,12
65 40
16,56
65 40
Dualtron Victor 16,56
65 35
18,73
65 35
Dualtron Victor 18,73
65 30
20,58
65 30
Dualtron Victor 20,58
65 25
22,19
65 25
Dualtron Victor 22,19
65 20
23,37
65 20
Dualtron Victor 23,37
65 15
24,30
65 15
Dualtron Victor 24,30
65 10
24,83
65 10
Dualtron Victor 24,83
65 0
25,57
65 0
Dualtron Victor 25,57
60
60 55
3,79
60 55
Dualtron Victor 3,79
60 50
6,86
60 50
Dualtron Victor 6,86
60 45
9,96
60 45
Dualtron Victor 9,96
60 40
12,41
60 40
Dualtron Victor 12,41
60 35
14,57
60 35
Dualtron Victor 14,57
60 30
16,42
60 30
Dualtron Victor 16,42
60 25
18,04
60 25
Dualtron Victor 18,04
60 20
19,21
60 20
Dualtron Victor 19,21
60 15
20,15
60 15
Dualtron Victor 20,15
60 10
20,68
60 10
Dualtron Victor 20,68
60 0
21,41
60 0
Dualtron Victor 21,41
55
55 50
3,06
55 50
Dualtron Victor 3,06
55 45
6,17
55 45
Dualtron Victor 6,17
55 40
8,61
55 40
Dualtron Victor 8,61
55 35
10,78
55 35
Dualtron Victor 10,78
55 30
12,63
55 30
Dualtron Victor 12,63
55 25
14,25
55 25
Dualtron Victor 14,25
55 20
15,42
55 20
Dualtron Victor 15,42
55 15
16,35
55 15
Dualtron Victor 16,35
55 10
16,88
55 10
Dualtron Victor 16,88
55 0
17,62
55 0
Dualtron Victor 17,62
50
50 45
3,10
50 45
Dualtron Victor 3,10
50 40
5,55
50 40
Dualtron Victor 5,55
50 35
7,71
50 35
Dualtron Victor 7,71
50 30
9,56
50 30
Dualtron Victor 9,56
50 25
11,18
50 25
Dualtron Victor 11,18
50 20
12,35
50 20
Dualtron Victor 12,35
50 15
13,29
50 15
Dualtron Victor 13,29
50 10
13,82
50 10
Dualtron Victor 13,82
50 0
14,56
50 0
Dualtron Victor 14,56
45
45 40
2,44
45 40
Dualtron Victor 2,44
45 35
4,61
45 35
Dualtron Victor 4,61
45 30
6,46
45 30
Dualtron Victor 6,46
45 25
8,08
45 25
Dualtron Victor 8,08
45 20
9,25
45 20
Dualtron Victor 9,25
45 15
10,18
45 15
Dualtron Victor 10,18
45 10
10,72
45 10
Dualtron Victor 10,72
45 0
11,45
45 0
Dualtron Victor 11,45
40
40 35
2,17
40 35
Dualtron Victor 2,17
40 30
4,02
40 30
Dualtron Victor 4,02
40 25
5,63
40 25
Dualtron Victor 5,63
40 20
6,81
40 20
Dualtron Victor 6,81
40 15
7,74
40 15
Dualtron Victor 7,74
40 10
8,27
40 10
Dualtron Victor 8,27
40 0
9,01
40 0
Dualtron Victor 9,01
35
35 30
1,85
35 30
Dualtron Victor 1,85
35 25
3,47
35 25
Dualtron Victor 3,47
35 20
4,64
35 20
Dualtron Victor 4,64
35 15
5,57
35 15
Dualtron Victor 5,57
35 10
6,11
35 10
Dualtron Victor 6,11
35 0
6,84
35 0
Dualtron Victor 6,84
30
30 25
1,62
30 25
Dualtron Victor 1,62
30 20
2,79
30 20
Dualtron Victor 2,79
30 15
3,72
30 15
Dualtron Victor 3,72
30 10
4,26
30 10
Dualtron Victor 4,26
30 0
4,99
30 0
Dualtron Victor 4,99
25
25 20
1,17
25 20
Dualtron Victor 1,17
25 15
2,11
25 15
Dualtron Victor 2,11
25 10
2,64
25 10
Dualtron Victor 2,64
25 0
3,37
25 0
Dualtron Victor 3,37
20
20 15
0,93
20 15
Dualtron Victor 0,93
20 10
1,47
20 10
Dualtron Victor 1,47
20 0
2,20
20 0
Dualtron Victor 2,20
15
15 10
0,53
15 10
Dualtron Victor 0,53
15 0
1,27
15 0
Dualtron Victor 1,27
10
10 0
0,74
10 0
Dualtron Victor 0,74

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 111 cm  
      Înălţime 124,7 cm  
      Lăţime 60,9 cm  
      Lungime pliată 111 cm  
      Înălțime pliată 27,9 cm  
      Lățimea pliată 56,0 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells în funcție de configurație: LG 21700, LG cells  
      Voltajul bateriei 60 V  
      Capacitatea bateriei 30 Ah  
      Energia bateriei 1800 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 10"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 10"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față basculant cu elastomer  
      Suspensia spate basculant cu elastomer  
      Ușoară fata, spate si frana în funcție de configurație: fata, spate si frana , față, spate, frână, părțile laterale iluminate din spate ale benzii de rulare și brațele ambelor roți  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile