E-Twow Booster ES

Prietenoasă cu
orașul
Foarte ușoară

Seria modelelor Booster este printre cele mai potrivie pentru oraș, deaorece sunt cele mai ultra-ușoare și ultra-pliabile modele din lume. Aceste trotinete sunt fabricate de producătorul european E-Twow. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun model de oraș, nu există niciun alt produs care să ofere un raport greutate/putere/preț mai bun. Modelul Booster ES este succesorul modelului Booster V. Cântărește doar 11,6 kg, atinge viteze de până la 30 km/h și oferă o autonomie de 30 km.

`

E-Twow Booster ES

Produs nou

Opțiunile produsului
Culoare: *
 

- 0 lei
 

- 0 lei
 

+ 49 lei
Preț cu TVA

3 898,24 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
La cerere
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

Cea mai bună trotinetă pentru oraș, ultra-ușoară și cu un preț de sub 1000 EUR

Booster ES este un model urban ultra-ușor produs de marca europeană E-Twow. Nu poate exista nicio îndoială că se numără printre modelele care oferă cel mai bun raport greutate / compactitate / putere / confort / preț. Întreaga serie Booster este o alegere clară și rațională pentru mediul urban. În ciuda greutății lor reduse, aceste trotinete pot face față utilizatorilor mai grei (până la 110 kg) fără probleme și oferă specificații de performanță peste standard. Suspensia spate și față cu arc oferă un confort suficient, care este completat de o pliabilitate extremă, datorită mecanismului și mânerelor ingenioase de pliere. Aceste trotinete apropae că nu necesită întreținere și chiar au un sistem de recuperare a energiei cinetice (KERS). E-Twow Booster ES rămâne unul dintre cele mai bine echipate modele. Datorită performanței sale excelente și a bateriei puternice de înaltă calitate, îl recomandăm utilizatorilor cu o greutate de până la 100 kg. La fel ca și predecesorul său, are o nouă suprafață din silicon care poate fi curățată cu ușurință cu o cârpă umedă, ghidon rabatabil întărit care elimină problema asociată cu eliberarea ocazională bolțului de siguranță și, mai ales, un mecanism de pliere care este mult mai ușor de manevrat. Poate fi controlat și cu mâna iar levierul de pliere este asigurat de un magnet.

 

Utilizare și caracter practic

Ttrotinetele din seria Booster sunt, fără îndoială, printre cele mai practice trotinete din lume. Scopul unic al acestui model este de a fi cea mai bună soluție pentru mediul urban și atinge acest obiectiv sută la sută. Nu vă puteți aștepta să ofere o călătorie confortabilă pe distanțe lungi, în afara orașului. Capacitățile sale off-road sunt minime sau aproape inexistente. Cu toate acestea, veți sacrifica cu plăcere toate acestea, deoarece pur și simplu nu aveți nevoie de ele în oraș. Ceea ce contează într-un oraș este greutatea redusă, manevrabilitatea, pliabilitatea, rezistența la drumurile și trotuarele accidentate. Dacă adăugați putere suficientă, autonomie și funcționare complet fără întreținere, obțineți seria Booster, care practic nu are concurență în această categorie de greutate. Nu puteți face pană deoarece roțile sunt pline, fără cameră, dintr-un material patentat. Cu toate acestea, aceste roți sunt suficient de aderente și, mai ales, sunt prevazute cu suspensie pe puntea față și spate, ceea ce înseamnă că conducerea acestei trotinete rămâne suficient de confortabilă pentru oraș. Ingeniozitatea seriei E-Twow Booster este spațiul său de stocare compact. Trotineta poate fi pliată la dimensiuni minimaliste în mai puțin de zece secunde (și, de asemenea, desfășurat), dimensiuni comparabile cu o servietă mică. O poți pune sub scaun într-o cafenea, sub scaun într-un autobuz sau într-un tren și poți chiar să pui mai multe dintre aceste trotinete în portbagajul unei mașini obișnuite. Când este pliată, are 15 cm lățime, 33 cm înălțime și mai puțin de un metru lungime, ceea ce înseamnă că o poți depozita aproape oriunde. Acest lucru nu se poate spune despre nicio altă trotinetă electrică cu roți cu suspensie și cu parametri similari. Tija de direcție este foarte practică. Are o înălțime care poate fi reglată cu ușurință și poate fi adaptată atât pentru utilizatorii scunzi cât și pentru cei înalți în câteva secunde, datorită mecanismului său de eliberare rapidă.

 

Puterea și autonomia

Booster ES oferă o putere de 500 W, care este totuși excelentă, având în vedere greutatea redusă a modelului, de doar 11,6 kg. Plaforma ascunde o bateria Li-Ion de 36 V care oferă o capacitate de 7,8 Ah, ceea ce înseamnă 280,8 Wh de energie stocată. Această combinație de putere și baterie oferă o autonomie de 30 km, care este peste standard, având în vedere greutatea acestu model. Cu toate acestea, acolo unde prețul nu este singurul parametru decisiv, vă recomandăm să vă uitați și la GT SL. Pentru un mic plus, acel model vine cu o energie suplimentară de 33% a bateriei și funcționează la o tensiune mai mare, datorită căreia oferă o putere mai puternică, de până la 700 W, pe care o veți simți mai ales atunci când trebuie să urcați un deal. Prin parametrii săi, acest model rămâne unul dintre cele mai bune produse din lume iar dacă cântărești 100 kg sau mai puțin, îți va acoperi pe deplin nevoile.

Având în vedere puterea și specificațiile menționate, recomandăm modelul Booster ES utilizatorilor cu o greutate de până la 100 kg, pentru care acest model le va satisface toate nevoile. Performanța trotinetei permite atingerea vitezei de până la 30 km/h, ceea ce este mai mult decât suficient în oraș. Poate transporta utilizatori mai grei pe o suprafață plană și este capabil să facă față urcușurilor mici cu utilizatori a căror greutate este de până la 100 kg.

 

Confortul

Mulți clienți se tem de trotinetele cu roți pline din cauza călătoriei mai puțin confortabile. Cu toate acestea, întreaga serie Booster folosește anvelope solide realizate dintr-un material patentat. Și, deși nu vor fi niciodată la fel de moi ca anvelopele pline cu aer, ele sunt confecționate dintr-un cauciuc gumat care oferă o aderență deosebit de bună. Aceste roți contribuie foarte mult la confortul general, deoarece nu pot fi străpunse și, prin urmare, nu puteți face pană. În calitate de utilizator, câștigați mult mai multă încredere și distracție, deoarece știți că veți ajunge întotdeauna la destinație la timp și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la presiunea în anvelope sau la o anvelopă dezumflată. . Numai acest lucru este de mare valoare, deoarece în cazul roților de 8 inci, perforațiile sunt foarte frecvente în oraș, la modelele cu anvelope umplute cu aer. Dacă conduceți zilnic, aceste roți vă pot economisi de obicei o înțepătură pe lună. Mai mult, modelul E-Twow Booster ES are roata frontală și spate prevăzute cu suspensie, ceea ce sporește atât confortul, cât și siguranța. Datorită roților cu suspensie, nu veți cădea de pe trotinetă dacă loviți accidental o gaură sau o denivelare. Arcurile din față și din spate sunt ușor de înlocuit și le păstrăm pe stoc. Intervalul de înlocuire recomandat este de aproximativ 3000 km. Arcul din spate are o pretensionare reglabilă. Aceasta înseamnă că îl puteți ajusta la greutatea utilizatorului și astfel modificați garda la sol a trotinetei. Caracteristicile precum lumina frontală acționată automat de senzori, afișajul bine aranjat, controlul vitezei de croazieră, greutatea extrem de redusă și, mai presus de toate, funcționarea complet fără întreținere, toate contribuie la confort . Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic, doar urcați-vă pe ea și conduceți-o. Frâna este de tip electromagnetic, ceea ce înseamnă că nu necesită întreținere, reglare sau înlocuire a plăcuțelor de frână si chiar reîncarcă bateria atunci când frânezi. Confortul la rulare este peste medie în această categorie de greutate, deși în mod normal nu poate egala modelele echipate cu amortizoare cu aer sau ulei. Cu toate acestea, nu există astfel de modele în această categorie de greutate. Confortul proprietarului este suprem cu acest model. Nu necesită nimic, cu excepția încărcării și întreținerii ocazionale. Tija de direcție reglabilă pe înălțime contribuie la un confort mai bun. Trotineta poate fi adaptată cu ușurință la utilizatori de diferite înălțimi, ceea ce înseamnă că toată familia dumneavoastră o poate conduce.

 

Siguranța

Seria Booster are mai multe funcții pentru îmbunătățirea siguranței. Lumina automată acționată de senzori este un avantaj imens. Nu trebuie să vă mai gândiți la aprinderea luminilor. Luminile sunt suficient de puternice pentru a fi vizibile chiar și în amurg, nu doar în timpul nopții. Considerăm că anvelopele solide reprezintă un avantaj, deoarece nu puteți face pană și nu trebuie să le verificați în mod regulat, deoarece aceste anvelope durează mii de kilometri. Șasiul cu arc reprezintă un avantaj uriaș pentru siguranță deoarece te protejează în situații care ar duce, fără îndoială, la o cădere atunci când mergi cu trotinete fără nicio suspensie. Șasiul poate face față găurilor mici și denivelărilor pe care nu reușești întotdeauna să le observi când te miști rapid. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că vine cu dezavantaje specifice de siguranță care trebuie luate în considerare atunci când utilizați trotineta. Producătorul a optat pentru o greutate extrem de redusă, încercând în același timp să obțină o pliere maximă și o funcționare fără întreținere. În ceea ce privește greutatea redusă, aceste trotinete dețin primul loc în lume. Cu toate acestea, a face trotineta ușoară a trebuit să se facă un compromis în altă parte. Acesta este motivul pentru care trotineta nu dispune de nicio frână mecanică standard, care a fost înlocuită cu o frână electromagnetică capabilă să frâneze destul de eficient roata din față în timp ce în același timp reîncarcă bateria. Efectul de frânare este bine controlat, cu ajutorul unei manete de frână. Totuși, necesită puțină practică și anticipare. De aceea vă recomandăm să parcurgeți primii câțiva kilometri cu mai multă precauție până vă obișnuiți cu acest mod de frânare. Roata din spate frânează apăsând cu piciorul pe apărătoare. Această metodă de frânare este surprinzător de eficientă și puteți bloca complet roata din spate. Acest lucru necesită din nou puțină pregătire. Cu toate acestea, atunci când te obișnuiești, îți va fi foarte natural și vei putea opri trotineta în siguranță, cu puțină anticipare și mergând prudent.

 

Design-ul

Designul întregii serii Booster este supus strict funcționalității – greutate și compactitate minime. De aceea, trotineta a sacrificat anumite caracteristici de design, folosind forme de bază și venind cu un aspect industrial. Dimensiunile și greutatea minimaliste au necesitat un design minimalist. Cu toate acestea, aceste forme creează un sentiment cuprinzător, cu care te obișnuiești rapid. Cablurile sunt integrate în cadrul trotinetei, prin interiorul tijei de direcție și în interiorul platformei trotinetei, ceea ce înseamnă că designul minimalist nu este deranjat de cabluri slăbite. Afișajul, comenzile și farurile sunt poziționate elegant, astfel încât să fie mereu la îndemână în timpul conducerii. Datorită compactității sale, trotineta este incredibil de mica și arată cu adevărat elegant atunci când este pliată. De aceea arată grozav într-un restaurant sau cafenea și nu arată nepotrivit sau deplasat. Datorită designul său, arată de fapt mai ușor decât este în realitate. Observatorul obișnuit nici măcar nu observă la prima vedere, că aceasta este o trotinetă electrică puternică, autopropulsată. Oamenii o consideră mai degrabă aparținând familiei de trotinete clasice fără motor.

 

Evaluarea noastră

Toate modelele produse de E-Twow sunt printre cele mai populare și, în același timp, cele mai vândute trotinete ale noastre. Acestea sunt, fără îndoială, cele mai bune trotinete electrice ultra-ușoare, pentru oraș, din lume. Nu există alte trotinete care să le învingă în această categorie de greutate și performanță. Sute de producători nu au reușit să le depășească și probabil că nu le vor depăși în curând. E-Twow este specializată în trotinete ultra-ușoare de zece ani și de aceea posedă cea mai bună expertiză în această categorie. Spre deosebire de alte mărci, aceasta se concentrează pe ceea ce fac cel mai bine. De aceea credem că vor domni mult timp în această categorie. Booster ES este cea mai bună trotinetă ultraportabilă, cu un preț sub 1000 EUR, din lume. Absența frânei mecanice este un avantaj imens în ceea ce privește întreținerea, care este practic nulă la acest model. Pe de altă parte, necesită abilități de condus puțin mai bune și capacitatea utilizatorului de a anticipa și de a activa frâna roții din spate atunci când este necesar. Pentru această serie de trotinete, ținem în stoc sute de piese de schimb și știm aceste modele pe de rost. Prin urmare, cumpărând acest model, puteți fi sigur de o reparație rapidă în cazul în care se întâmplă ceva cu trotineta dvs.Accesoriile originale reprezintă un mare avantaj deoarece sunt adaptate trotinetei, cum ar fi un mânerul pentru transportul mai ușor al trotinetei, troler cu roți pentru transportul trotinetei (poate fi tras ca un bagaj), geanta instalată pe tija de direcție (de exemplu, pentru încărcator sau portofel) si un suport pentru telefonul mobil. De asemenea, puteți cumpăra al doilea încărcător, permițându-vă să aveți unul acasă și celălalt la serviciu. Calitatea acestei serii este evidențiată și de faptul că alte mărci au cumpărat aceste trotinete de la E-Twow și le-au revândut sub propria marcă, deoarece nu au reușit să producă singure trotinete cu astfel de specificații – de exemplu, acestea sunt SXT (Germania), Uscooters (SUA), Zoom (Asia), Powero (Europa Centrală). La noi, veți primi întotdeauna un produs E-Twow original, cu cele mai recente îmbunătățiri, deoarece avem o relație directă cu producătorul și suntem dealerul exclusiv al acestui brand. Același lucru este valabil și pentru modelul Booster V, pe care îl oferim cu cel mai recent facelift, inclusiv o nouă ptotecție pentru platformă din silicon, ghidon nou și, în special, un mecanism de pliere semnificativ îmbunătățit . Spre deosebire de predecesorul său, considerăm că compatibilitatea cu E-twow Connect este avantajul major și valoarea adăugată a acestui model.

 

Service

Suntem dealer al mărcii E-Twow pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm cele mai multe piese de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție și post-garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile. Menținem relații excelente și peste standard cu E-Twow iartehnicienii noștri sunt instruiți de producător, motiv pentru care putem oferi servicii rapide de garanție și post-garanție. În plus, trotinetele nu trebuie trimise pentru inspecție, la jumătatea drumului, pe tot globul.

 

Despre brand

E-Twow este una dintre cele mai vechi mărci de trotinete electrice din lume. Ei produc trotinete electrice de peste zece ani. Este una dintre puținele mărci cu sediul în Europa, și anume în Germania (lângă Stuttgart) și, de asemenea, în România. Brandul a fost fondat de Dr. Sorin Sirbu care continuă să supravegheze personal producția care are loc în China (cum este și cazul altor mărci de trotinete). Lucrul uimitor despre E-Twow este că chiar și după zece ani își urmăresc scopul inițial - de a produce cele mai bune trotinete electrice, ultra-ușoare pentru oraș. Poate datorită faptului că nu s-au lăsat atrași în noi segmente și au continuat să-și îmbunătățească strotinetele, cu fiecare an care trece, aceste modle devin mereu puțin mai bune și mai fiabile. Prin evoluție treptată, au venit cu modele care nu au concurență în lume și sunt imbatabile ca raport greutate/performanță/confort/pliabilitate. Ele sunt vândute în peste 40 de țări, în timp ce compania se concentrează și pe aspectele de mediu ale producției sale. Am menținut relații excelente cu E-Twow de mulți ani și îi vedem lucrând cu entuziasm și convingere pentru a obține o electromobilitate personală ecologică, care are sens.

3/10
Confort
9/10
Ușurință la întreținere
30 km/h
Viteza
11,6 kg
Greutate
500 W
putere
30 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Suspensie față
Motor față
Prietenos cu orașul
Lumina față
Lumină spate
Greutate ușoară
Culori multiple
Pliere bună
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 11,6 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 4 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 30 km/h În așteptarea testului
Putere 500 W În așteptarea testului
Autonomia 30 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 98 cm  
      Înălţime 116,7 cm  
      Lăţime 38,6 cm  
      Lungime pliată 98 cm  
      Înălțime pliată 33 cm  
      Lățimea pliată 15 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie E-twow  
      Voltajul bateriei 36 V  
      Capacitatea bateriei 7,8 Ah  
      Energia bateriei 280,8 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră nu  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul da  
      Transmisia tracțiune față  
      Frâna față recuperare  
      Frâna spate foot  
      Tip roată față solid  
      Diametrul roții față 8"  
      Tip roată spate solid  
      Diametrul roții spate 8"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc  
      Suspensia spate arc  
      Ușoară față și spate  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 110 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile