E-twow GT SL SPORT

Prietenoasă cu
orașul
Foarte ușoară

Prietenoasă cu
orașul
Foarte ușoară

Trotinetă electrică ultra-ușoară concepută pentru un transport convenabil în oraș. Are o putere de 700 W, viteză maximă de 46 km/h, autonomie maximă de 30 km și funcționare complet fără întreținere. În principiu, tot ce trebuie să faceți este să încărcați trotineta și să o conduceți.

`

E-twow GT SL SPORT

Produs nou

Opțiunile produsului
Culoare: *
 
 
 
Preț cu TVA

5 605,89 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

Dacă sunteți în căutarea unui model urban ușor, capabil să accelereze brusc în momentul în care aveți cea mai mare nevoie, atunci trotineta E-TWOW GT SL Sport este modelul potrivit pentru dvs. Acest model nu face compromisuri și excelează în toate modurile posibile. Oferă performanțe excelente și atinge rapid viteză maximă. În același timp, este ultra-ușoară, foarte compactă și incredibil de ușor de manevrat. În plus, este foarte confortabilă și excelează prin mai multe caracteristici tehnologice, precum frâna electromagnetică cu sistem KERS, suport pentru aplicația inteligentă E-TWOW Connect și roți rezistente la înțepare. Trotineta electrică E-Twow GT SL Sport este pur și simplu un jucător puternic în categoria trotinetelor ultra-ușoare de performanță.

 

 

Utilizare și caracter practic

Modelul GT SL Sport a fost clar construit pentru mediul urban. Cadrul ușor cu o greutate de doar 13 kg garantează o manevrabilitate de primă clasă și ușoară. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la trotuarele prost întreținute sau la înțeparea anvelopei în timp ce mergeți rapid. Acest model dispune de roți fără aer realizate dintr-un material patentat, și nimic nu le stă în cale. Pentru ca producătorul să asigure un confort perfect în aceste condiții, atât roata față cât și roata spate sunt prevazute cu suspensie. Datorită dimensiunilor compacte (1060 x 330 x 146 cm) și greutatea favorabilă (13 kg), puteți plia acest model în 10 secunde apoi poate fi depozitat aproape oriunde. Însa cel mai practice aspect al acestui model este faptul că nu necesită întreținere. În principiu, tot ce trebuie să faceți este să o încărcați și să o conduceți. Dacă însă decideți să îi oferiți și service adecvat, vă va servi 100% pentru o perioadă foarte lungă de timp. De aceea, vă recomandăm acest model, în special atunci când prioritatea dvs. este să aveți mai puține probleme legate de trotinetă.

 

 

Puterea și autonomia

Cu o putere de 700 W și o greutate de numai 13 kg, vorbim despre o trotinetă cu adevărat rapidă. La urma urmei, acest raport putere/greutate vorbește de la sine și permite modelului GT SL Sport să ajungă o viteză maximă de 46 km/h. Prin urmare, utilizatorii mai grei, cu o greutate de până la 110 kg, se vor bucura pe deplin de performanțele sale, trotineta oferind un cuplu suficient atunci când trebuie să urci un deal. Bateriile Li-Ion asigură o autonomie peste standard. Aceste baterii folosesc o tensiune de 48 V și oferă o capacitate de 7,8 Ah corespunzând la 374,4 Wh de energie stocată, ceea ce înseamnă ca vă veți bucura de o autonomie de până la 30 km.

 

 

E-TWOW Connect

Aplicația E-TWOW Connect vă permite să rămâneți mereu în contact cu trotineta dvs. Conectați-vă la acesta prin Bluetooth și utilizați smartphone-ul pentru a controla instantaneu toate funcțiile importante ale trotinetei. Acestea includ, de exemplu, reglarea luminilor, blocarea trotinetei sau funcția kick-start. Cel mai important lucru este setarea limitei de viteză, disponibilă la modelul GT SL Sport. Datorită acestei funcții de limitare a vitezei vă puteți bucura de o călătorie lină și, în special, confortabilă.

 

 

Confortul

Deși modelul GT SL Sport arată foarte sportiv la prima vedere, dând, prin urmare, impresia că nu este sufficient de confortabil, contrariul este adevărat. Suspensia roților față și din spate de înaltă calitate are grijă de confortul calătoriei dvs. Datorită acestei suspensii nu trebuie să vă faceți griji în privința suprafețelor neuniforme sau gropilor. Arcurile sunt ușor de înlocuit (recomandăm schimabrea lor la 3000 km) iar arcul din spate vine cu pretensionare reglabilă care vă permite să-l ajustați la greutatea utilizatorului și astfel să modificați și garda la sol a trotinetei. Pe lângă adaptabilitatea la greutatea utilizatorului, trotineta poate fi adaptată și la înălțimea acestuia datorită ghidonului reglabil pe înălțime. Un alt aspect important de menționat este îmbunătățirea platformei. Aceasta este mai lungă decât la alte modele din această categorie, oferind un spațiu mai mare pentru picioare și o stabilitate mai bună. De asemenea, este prevăzută cu o suprafață nouă din silicon, ușor de curățat. Pe lângă toate acestea, modelul GT SL Sport are un sistem de pliere îmbunătățit datorită levierului de pliere asigurat de un magnet, ceea ce face ca trotineta să fie pliată în 10 secunde.

 

 

Siguranța

Anvelopele brevetate fără aer sunt prima și una dintre cele mai importante caracteristici de siguranță ale modelului E-TWOW GT SL Sport. Datorită acestora, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la starea drumului deoarece sunt imposibil de înțepat. În plus, rezistă mii de kilometri și oferă o aderență excelentă. Statistic, vă vor economisi cel puțin 1 înțepătură pe lună. Acest lucru vă va ușura presiunea asupra portofelului și vă va scuti de multe griji asociate cu întreținerea roților. Totuși, cea mai mare atracție a trotinetei sunt, fără îndoială, frânele.Trotineta este echipată cu o frână electromagnetică care acționeaza asupra roții față și este capabilă să recupereze energia și să reîncarce eficient bateriile. De asemenea trotineta este echipata și cu o frână mecanică independentă pe tambur, care acționează asupra roții spate încetinind astfel trotineta. Această frână este acționată de o maneta situată pe ghidon, asemanator unei biciclete. Caracteristica finală de siguranță este lumina automată, acționată de senzor. Acest sensor se asigură că luminile se aprind automat la amurg sau noaptea. Desigur, puteți seta luminile și utilizând aplicația E-TWOW Connect menționată mai sus.

 

 

Designul

Cu acest model, designul nu încearcă să pretindă nimic. Deoarece aceasta este o trotinetă rapidă pentru oraș, funcționalitatea este cel mai important lucru. De aceea, producătorul a pus accent pe minimalism și aspect industrial care se potrivesc frumos cu mediul urban. Cablajul este integrat în caroseria trotinetei și nu creează dezordine inutilă. Trotineta este foarte ușoară și ușor de depozitat, ceea ce de multe ori dă impresia că nu este nici măcar o trotinetă electrică. Afișajul, comenzile sale, precum și farurile sunt poziționate elegant pentru a fi mereu la îndemână în timpul mersului, completând aspectul modern general.

 

 

Service

Suntem dealer al mărcii E-twow pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat în centrele noastre service din Praga, Brno, Bratislava. Păstrăm cele mai multe piese de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție și post-garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile. Menținem relații excelente și peste standard cu E-Twow iar tehnicienii noștri sunt instruiți la fabrica producție, motiv pentru care putem oferi servicii rapide de garanție și post-garanție, iar trotinetele nu trebuie să fie trimise pentru inspecție la jumătatea drumului pe tot globul.

 

Despre brand

E-Twow este una dintre cele mai vechi mărci de trotinete electrice din lume. Compania produce trotinete electrice de zece ani. Este una dintre puținele mărci cu sediul în Europa, și anume în Germania (lângă Stuttgart) și, de asemenea, în România. Brandul a fost fondat de Dr. Sorin Sirbu care continuă să supravegheze personal producția care se desfașoară în China (cum este și cazul altor mărci de trotinete). Lucrul uimitor despre E-Twow este că, chiar și după zece ani își urmăresc scopul inițial - de a produce cele mai bune trotinete electrice ultra-ușoare pentru oraș. Poate datorită faptului că nu s-au lăsat atrași în noi segmente și își îmbunătățesc modelele, cu fiecare an care trece, aceste trotinete devin mereu mai bune și mai fiabile. Evoluând treptat, au venit cu modele care nu au concurență în lume și sunt imbatabile din punct de vedere al raportului greutate/performanță/confort/compactitate. Sunt vândute în peste 40 de țări, iar compania se concentrează, de asemenea, pe aspectele de mediu ale producției sale. Am menținut relații excelente pe termen lung cu E-Twow și îi vedem lucrând cu entuziasm și convingere pentru a obține o electromobilitate personală ecologică, care are sens.

5/10
Confort
9/10
Ușurință la întreținere
46 km/h
Viteza
13 kg
Greutate
700 W
putere
30 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Suspensie față
KERS - recuperare
Motor față
Frâne spate
Prietenos cu orașul
Putere maximă
De mare putere
Lumina față
Lumină spate
Greutate ușoară
Valoare excelentă pentru preț
Culori multiple
Roată liberă
Pliere bună
Zero start
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 13 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 4 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 46 km/h 42,28 km/h
Puterea de vârf 700 W 688,5 W
Autonomia 30 km 31,7 km
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
42,28
km/h
Viteza max
688,5
wați
Puterea max
31,70
km
Autonomia totală
18,67
km
Autonomia în oraș
14,61
km
Autonomie Min
14,10
secunde
Timp până
la 100 m
27,70
secunde
Timp până
la 250 m
93,20
secunde
Timp până
la 1 km
3,74
secunde
Timp până
la 20 km/h
8,12
secunde
Timp până
la 30 km/h
1,84
secunde
Timp de
la 20 km/h
2,79
secunde
Timp de
la 30 km/h
12,7
metri
Distanta
la 20 km/h
44,2
metri
Distanța
la 30 km/h
5,2
metri
Distanța de
la 20 km/h
11,5
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 42,28
0
0 10
1,41
0 10
E-Twow GT SL SPORT 1,41
0 15
2,42
0 15
E-Twow GT SL SPORT 2,42
0 20
3,74
0 20
E-Twow GT SL SPORT 3,74
0 25
5,52
0 25
E-Twow GT SL SPORT 5,52
0 30
8,12
0 30
E-Twow GT SL SPORT 8,12
0 35
11,94
0 35
E-Twow GT SL SPORT 11,94
0 40
21,90
0 40
E-Twow GT SL SPORT 21,90
0 42,28
31,47
0 42,28
E-Twow GT SL SPORT 31,47
10
10 15
1,02
10 15
E-Twow GT SL SPORT 1,02
10 20
2,34
10 20
E-Twow GT SL SPORT 2,34
10 25
4,11
10 25
E-Twow GT SL SPORT 4,11
10 30
6,72
10 30
E-Twow GT SL SPORT 6,72
10 35
10,54
10 35
E-Twow GT SL SPORT 10,54
10 40
20,50
10 40
E-Twow GT SL SPORT 20,50
10 42,28
30,06
10 42,28
E-Twow GT SL SPORT 30,06
15
15 20
1,32
15 20
E-Twow GT SL SPORT 1,32
15 25
3,10
15 25
E-Twow GT SL SPORT 3,10
15 30
5,70
15 30
E-Twow GT SL SPORT 5,70
15 35
9,52
15 35
E-Twow GT SL SPORT 9,52
15 40
19,48
15 40
E-Twow GT SL SPORT 19,48
15 42,28
29,04
15 42,28
E-Twow GT SL SPORT 29,04
20
20 25
1,77
20 25
E-Twow GT SL SPORT 1,77
20 30
4,38
20 30
E-Twow GT SL SPORT 4,38
20 35
8,20
20 35
E-Twow GT SL SPORT 8,20
20 40
18,16
20 40
E-Twow GT SL SPORT 18,16
20 42,28
27,72
20 42,28
E-Twow GT SL SPORT 27,72
25
25 30
2,60
25 30
E-Twow GT SL SPORT 2,60
25 35
6,43
25 35
E-Twow GT SL SPORT 6,43
25 40
16,38
25 40
E-Twow GT SL SPORT 16,38
25 42,28
25,95
25 42,28
E-Twow GT SL SPORT 25,95
30
30 35
3,82
30 35
E-Twow GT SL SPORT 3,82
30 40
13,78
30 40
E-Twow GT SL SPORT 13,78
30 42,28
23,35
30 42,28
E-Twow GT SL SPORT 23,35
35
35 40
9,96
35 40
E-Twow GT SL SPORT 9,96
35 42,28
19,52
35 42,28
E-Twow GT SL SPORT 19,52
40
40 42,28
9,57
40 42,28
E-Twow GT SL SPORT 9,57
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 42,28
0
0 10
2,30
0 10
E-Twow GT SL SPORT 2,30
0 15
6,00
0 15
E-Twow GT SL SPORT 6,00
0 20
12,70
0 20
E-Twow GT SL SPORT 12,70
0 25
24,03
0 25
E-Twow GT SL SPORT 24,03
0 30
44,19
0 30
E-Twow GT SL SPORT 44,19
0 35
79,12
0 35
E-Twow GT SL SPORT 79,12
0 40
184,81
0 40
E-Twow GT SL SPORT 184,81
0 42,28
294,32
0 42,28
E-Twow GT SL SPORT 294,32
10
10 15
3,70
10 15
E-Twow GT SL SPORT 3,70
10 20
10,40
10 20
E-Twow GT SL SPORT 10,40
10 25
21,73
10 25
E-Twow GT SL SPORT 21,73
10 30
41,89
10 30
E-Twow GT SL SPORT 41,89
10 35
76,82
10 35
E-Twow GT SL SPORT 76,82
10 40
182,51
10 40
E-Twow GT SL SPORT 182,51
10 42,28
292,02
10 42,28
E-Twow GT SL SPORT 292,02
15
15 20
6,70
15 20
E-Twow GT SL SPORT 6,70
15 25
18,03
15 25
E-Twow GT SL SPORT 18,03
15 30
38,19
15 30
E-Twow GT SL SPORT 38,19
15 35
73,13
15 35
E-Twow GT SL SPORT 73,13
15 40
178,81
15 40
E-Twow GT SL SPORT 178,81
15 42,28
288,32
15 42,28
E-Twow GT SL SPORT 288,32
20
20 25
11,33
20 25
E-Twow GT SL SPORT 11,33
20 30
31,49
20 30
E-Twow GT SL SPORT 31,49
20 35
66,43
20 35
E-Twow GT SL SPORT 66,43
20 40
172,11
20 40
E-Twow GT SL SPORT 172,11
20 42,28
281,62
20 42,28
E-Twow GT SL SPORT 281,62
25
25 30
20,16
25 30
E-Twow GT SL SPORT 20,16
25 35
55,09
25 35
E-Twow GT SL SPORT 55,09
25 40
160,78
25 40
E-Twow GT SL SPORT 160,78
25 42,28
270,29
25 42,28
E-Twow GT SL SPORT 270,29
30
30 35
34,93
30 35
E-Twow GT SL SPORT 34,93
30 40
140,62
30 40
E-Twow GT SL SPORT 140,62
30 42,28
250,13
30 42,28
E-Twow GT SL SPORT 250,13
35
35 40
105,69
35 40
E-Twow GT SL SPORT 105,69
35 42,28
215,19
35 42,28
E-Twow GT SL SPORT 215,19
40
40 42,28
109,51
40 42,28
E-Twow GT SL SPORT 109,51
Timpi de frânare
40 35 30 25 20 15 10 0
42,28
42,28 40
0,07
42,28 40
E-Twow GT SL SPORT 0,07
42,28 35
0,49
42,28 35
E-Twow GT SL SPORT 0,49
42,28 30
0,95
42,28 30
E-Twow GT SL SPORT 0,95
42,28 25
1,43
42,28 25
E-Twow GT SL SPORT 1,43
42,28 20
1,90
42,28 20
E-Twow GT SL SPORT 1,90
42,28 15
2,34
42,28 15
E-Twow GT SL SPORT 2,34
42,28 10
2,83
42,28 10
E-Twow GT SL SPORT 2,83
42,28 0
3,74
42,28 0
E-Twow GT SL SPORT 3,74
40
40 35
0,42
40 35
E-Twow GT SL SPORT 0,42
40 30
0,89
40 30
E-Twow GT SL SPORT 0,89
40 25
1,36
40 25
E-Twow GT SL SPORT 1,36
40 20
1,84
40 20
E-Twow GT SL SPORT 1,84
40 15
2,27
40 15
E-Twow GT SL SPORT 2,27
40 10
2,77
40 10
E-Twow GT SL SPORT 2,77
40 0
3,67
40 0
E-Twow GT SL SPORT 3,67
35
35 30
0,46
35 30
E-Twow GT SL SPORT 0,46
35 25
0,93
35 25
E-Twow GT SL SPORT 0,93
35 20
1,41
35 20
E-Twow GT SL SPORT 1,41
35 15
1,85
35 15
E-Twow GT SL SPORT 1,85
35 10
2,34
35 10
E-Twow GT SL SPORT 2,34
35 0
3,25
35 0
E-Twow GT SL SPORT 3,25
30
30 25
0,47
30 25
E-Twow GT SL SPORT 0,47
30 20
0,95
30 20
E-Twow GT SL SPORT 0,95
30 15
1,39
30 15
E-Twow GT SL SPORT 1,39
30 10
1,88
30 10
E-Twow GT SL SPORT 1,88
30 0
2,79
30 0
E-Twow GT SL SPORT 2,79
25
25 20
0,48
25 20
E-Twow GT SL SPORT 0,48
25 15
0,91
25 15
E-Twow GT SL SPORT 0,91
25 10
1,41
25 10
E-Twow GT SL SPORT 1,41
25 0
2,31
25 0
E-Twow GT SL SPORT 2,31
20
20 15
0,43
20 15
E-Twow GT SL SPORT 0,43
20 10
0,93
20 10
E-Twow GT SL SPORT 0,93
20 0
1,84
20 0
E-Twow GT SL SPORT 1,84
15
15 10
0,50
15 10
E-Twow GT SL SPORT 0,50
15 0
1,40
15 0
E-Twow GT SL SPORT 1,40
10
10 0
0,91
10 0
E-Twow GT SL SPORT 0,91
Distanțe la frânare
40 35 30 25 20 15 10 0
42,28
42,28 40
0,72
42,28 40
E-Twow GT SL SPORT 0,72
42,28 35
5,02
42,28 35
E-Twow GT SL SPORT 5,02
42,28 30
9,07
42,28 30
E-Twow GT SL SPORT 9,07
42,28 25
12,57
42,28 25
E-Twow GT SL SPORT 12,57
42,28 20
15,44
42,28 20
E-Twow GT SL SPORT 15,44
42,28 15
17,42
42,28 15
E-Twow GT SL SPORT 17,42
42,28 10
19,01
42,28 10
E-Twow GT SL SPORT 19,01
42,28 0
20,61
42,28 0
E-Twow GT SL SPORT 20,61
40
40 35
4,30
40 35
E-Twow GT SL SPORT 4,30
40 30
8,35
40 30
E-Twow GT SL SPORT 8,35
40 25
11,85
40 25
E-Twow GT SL SPORT 11,85
40 20
14,72
40 20
E-Twow GT SL SPORT 14,72
40 15
16,70
40 15
E-Twow GT SL SPORT 16,70
40 10
18,29
40 10
E-Twow GT SL SPORT 18,29
40 0
19,89
40 0
E-Twow GT SL SPORT 19,89
35
35 30
4,05
35 30
E-Twow GT SL SPORT 4,05
35 25
7,55
35 25
E-Twow GT SL SPORT 7,55
35 20
10,42
35 20
E-Twow GT SL SPORT 10,42
35 15
12,40
35 15
E-Twow GT SL SPORT 12,40
35 10
13,99
35 10
E-Twow GT SL SPORT 13,99
35 0
15,59
35 0
E-Twow GT SL SPORT 15,59
30
30 25
3,50
30 25
E-Twow GT SL SPORT 3,50
30 20
6,37
30 20
E-Twow GT SL SPORT 6,37
30 15
8,35
30 15
E-Twow GT SL SPORT 8,35
30 10
9,95
30 10
E-Twow GT SL SPORT 9,95
30 0
11,54
30 0
E-Twow GT SL SPORT 11,54
25
25 20
2,87
25 20
E-Twow GT SL SPORT 2,87
25 15
4,85
25 15
E-Twow GT SL SPORT 4,85
25 10
6,44
25 10
E-Twow GT SL SPORT 6,44
25 0
8,04
25 0
E-Twow GT SL SPORT 8,04
20
20 15
1,98
20 15
E-Twow GT SL SPORT 1,98
20 10
3,57
20 10
E-Twow GT SL SPORT 3,57
20 0
5,17
20 0
E-Twow GT SL SPORT 5,17
15
15 10
1,59
15 10
E-Twow GT SL SPORT 1,59
15 0
3,19
15 0
E-Twow GT SL SPORT 3,19
10
10 0
1,60
10 0
E-Twow GT SL SPORT 1,60

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 113 cm  
      Înălţime 116,7 cm  
      Lăţime 38,6 cm  
      Lungime pliată 106 cm  
      Înălțime pliată 33 cm  
      Lățimea pliată 14,6 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 48 V  
      Capacitatea bateriei 7,8 Ah  
      Energia bateriei 374,4 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru degetul mare  
      Controlul vitezei de croazieră nu  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față  
      Frâna față recuperare  
      Frâna spate tambur  
      Tip roată față solid  
      Diametrul roții față 8"  
      Tip roată spate solid  
      Diametrul roții spate 8"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc  
      Suspensia spate arc  
      Ușoară față și spate  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 110 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile