E-twow GT Sport

Prietenoasă cu
orașul
Raport excelent
preț/performanță
Foarte ușoară

Prietenoasă cu
orașul
Raport excelent
preț/performanță
Foarte ușoară
Trotinetă electrică ultra-ușoară concepută pentru transportul comod într-un oraș. Are o putere de 700 W, viteza maximă de 46 km/h, autonomie maximă de 35 km și funcționare complet fără întreținere. În principiu, tot ce trebuie să faci este să o încarci și să o conduci.
`

E-twow GT Sport

Produs nou

Opțiunile produsului
Culoare: *
 
 
 
 
Preț cu TVA

6 093,79 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

Dacă sunteți în căutarea unui model urban ușor, capabil să accelereze brusc în momentul în care aveți cea mai mare nevoie, atunci trotineta E-TWOW GT Sport este potrivită pentru dvs. Acest model nu face compromisuri și excelează în toate modurile posibile. Oferă performanțe excelente și viteză maximă mare. În același timp, este ultra-ușoară, foarte compactă și incredibil de ușor de manevrat. În plus, este foarte confortabilă și excelează prin mai multe caracteristici tehnologice, precum frâna electromagnetică cu sistem KERS, suport pentru aplicația inteligentă E-TWOW Connect și roți rezistente la perforare. Trotineta electrică E-Twow GT Sport este pur și simplu un jucător puternic în domeniul trotinetelor ultraușoare performante.

 

 

Utilizare și caracter practic

Modelul GT Sport a fost construit clar pentru mediul urban. Cadrul său ușor cu o greutate de doar 13 kg garantează o manevrabilitate de primă clasă și o manevrare ușoară. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la trotuarele prost întreținute sau la o pană în timp ce mergeți rapid. Acest model are roți fără aer realizate dintr-un material patentat, și nu le stă nimic în cale. Pentru ca producătorul să asigure un confort perfect în aceste condiții,ambele roți, atât de pe puntea față căt și spate sunt prevăzute cu susensie. Cu dimensiunile sale (1060 x 330 x 146 cm) și greutatea favorabilă (13 kg), puteți plia acest model în 10 secunde, după care se va încadra aproape oriunde. Cu toate acestea, aspectul său cel mai practic este cu siguranță că nu necesită întreținere. În principiu, tot ce trebuie să faceți este să o încărcați și să o folosiți. Dacă decideți să-i oferiți service adecvat, vă va servi 100% pentru o perioadă foarte lungă de timp. De aceea, o recomandăm, mai ales când prioritatea ta este să ai cele mai puține probleme legate de trotinetă.

 

Puterea și autonomia

Cu o putere de 700 W și o greutate de numai 13 kg, vorbim de o trotinetă cu adevărat rapidă. La urma urmei, acest raport putere/greutate vorbește de la sine și permite modelului GT Sport să atingă o viteză maximă de 46 km/h. Prin urmare, cutilizatorii mai grei, cu o greutate de până la 110 kg se vor bucura și de performanța sa maximă, trotineta oferind un cuplu suficient atunci când urci chiar și un deal. Bateriile Samsung Li-Ion asigură o autonomie peste standard. Aceste baterii folosesc o tensiune de 48 V și oferă o capacitate de 9,6 Ah, ceea ce corespunde la 460,8 Wh de energie stocată. Adică, vă veți bucura de o autonomie mare de până la 35 km.

 

 

E-TWOW Connect

Aplicația E-TWOW Connect vă permite să rămâneți mereu în contact cu trotineta dvs. Conectați-vă la acesta prin Bluetooth și utilizați smartphone-ul pentru a controla instantaneu toate funcțiile importante ale trotinetei. Acestea includ, de exemplu, reglarea luminilor, blocarea trotinetei sau funcționalitatea kick-start. Cu toate acestea, cel mai important lucru este setarea limitei de viteză care este disponibilă cu modelul GT Sport. Cu această setare limită, vă puteți bucura de o călătorie lină și, în special, confortabilă.

 

Confort

Deși modelul GT Sport pare foarte sportiv la prima vedere, dând, prin urmare, impresia că nu este bun în asigurarea confortului, contrariul este adevărat. Suspensia roților din față și din spate, de înaltă calitate are grijă ca călătoria dumneavoastră să fie confortabilă. Cu această suspensie, nu trebuie să vă faceți griji pentru suprafața neuniformă sau gropi. Arcurile sunt ușor de înlocuit (recomandăm 3000 km) iar arcul din spate vine cu o pretensionare reglabilă care vă permite să-l ajustați la greutatea utilizatorului și astfel să modificați și garda la sol a trotinetei. Pe lângă greutatea utilizatorului, trotineta se poate adapta și la înălțimea acestuia datorită tijei de direcție reglabilă pe înălțime. Cu toate acestea, este de asemenea important să menționăm îmbunătățirile platformei. Platforma este mai lungă decât la alte modele din această categorie, oferind astfel un spațiu mai mare pentru picioare și o stabilitate mai bună. De asemenea, este prevăzută cu o suprafață nouă din silicon, ușor de curățat. Pe lângă toate acestea, modelul GT Sport are un sistem de pliere îmbunătățit iar levierul de pliere este asigurat de un magnet, datorită căruia puteți plia trotineta în 10 secunde.

 

 

Siguranța

Anvelopele brevetate fără aer sunt prima și cea mai importantă caracteristică de siguranță a lui E-TWOW GT Sport. Datorită acestora, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la starea drumului, deoarece este imposibil să obțineți perforați anvelopa. În plus, durează mii de kilometri și oferă o aderență excelentă. Statistic, vă vor economisi cel puțin 1 înțepătură pe lună. Acest lucru va ușura în mod natural presiunea asupra portofelului și vă va scuti de multe griji asociate cu întreținerea roților. Cu toate acestea, cea mai mare atracție a trotinetei sunt, fără îndoială, frânele. Există o frână electromagnetică pe roata din față capabilă să recupereze energie și să reîncarce eficient bateria. Există o frână mecanică independentă cu tambur pe roata spate care are grijă de încetinirea trotinetei. Este controlată de o manetă de frână situată direct pe ghidon, așa cum o stiți la bicicletă. Caracteristica finală de siguranță este lumina automată integrată, acționată de senzor. Se asigură că luminile se aprind automat la amurg sau noaptea. Desigur, puteți seta luminile și utilizând aplicația E-TWOW Connect menționată mai sus.

 

Design

Cu acest model, designul nu încearcă să pretindă nimic. Deoarece aceasta este o trotinetă rapidă de oraș, funcționalitatea fiind cel mai important lucru. De aceea, producătorul a pus accent pe minimalism și aspect industrial care se potrivește frumos cu mediul urban. Cablajul este integrat direct în caroseria trotinetei și nu creează dezordine inutilă. Trotineta este foarte ușoară și ușor de depozitat, de aceea de multe ori lasă impresia că nici măcar nu este o trotinetă electrică. Afișajul, comenzile și farurile sunt poziționate elegant, astfel încât să fie mereu la îndemână în timpul mersului și completează aspectul general modern.

 

 

Service

Suntem dealer al mărcii E-Twow pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm cele mai multe piese de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție și post-garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile. Menținem relații excelente și peste standard cu E-Twow și tehnicienii noștri sunt instruiți direct la fabrica de producție, motiv pentru care putem oferi servicii rapide de garanție și post-garanție. În plus, trotinetele nu trebuie trimise spre inspecție la jumătatea drumului, pe tot globul.

 

Despre brand

E-Twow este una dintre cele mai vechi mărci de trotinete electrice din lume. Compania produce trotinete electrice de zece ani. Este una dintre puținele mărci cu sediul în Europa, și anume în Germania (lângă Stuttgart) și, de asemenea, în România. Brandul a fost fondat de Dr. Sorin Sirbu care continuă să supravegheze personal producția care are loc în China (cum este cazul altor mărci de trotinete). Lucrul uimitor despre E-Twow este că chiar și după zece ani își urmăresc scopul inițial - de a produce cele mai bune trotinete electrice ultra-ușoare pentru oraș. Poate datorită faptului că nu s-au lăsat atrași în noi segmente și au continuat să-și îmbunătățească trotinetele, cu fiecare an care trece, acestea devin mereu puțin mai bune și mai fiabile. Prin evoluție treptată, au venit cu modele care nu au concurență în lume și sunt imbatabile din punt de vedere al raportului greutate/performanță/confort/pliabilitate. Sunt vândute în peste 40 de țări, în timp ce compania se concentrează și pe aspectele de mediu ale producției sale. Am menținut relații excelente cu E-Twow de mulți aniși îi vedem lucrând cu entuziasm și convingere pentru a obține o electromobilitate personală ecologică care are sens.

4/10
Confort
9/10
Ușurință la întreținere
46 km/h
Viteza
13 kg
Greutate
700 W
putere
35 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Suspensie față
Motor față
Frâne spate
Prietenos cu orașul
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Lumină spate
Greutate ușoară
Valoare excelentă pentru preț
Culori multiple
Pliere bună
Recomandarea Max Blinker
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 13 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 4 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 46 km/h În așteptarea testului
Puterea de vârf 700 W În așteptarea testului
Autonomia 35 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 113 cm  
      Înălţime 116,7 cm  
      Lăţime 38,6 cm  
      Lungime pliată 106 cm  
      Înălțime pliată 33 cm  
      Lățimea pliată 14,6 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie Samsung cells  
      Voltajul bateriei 48 V  
      Capacitatea bateriei 9,6 Ah  
      Energia bateriei 460,8 Wh  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      Transmisia tracțiune față  
      Frâna față recuperare  
      Frâna spate tambur  
      Tip roată față solid  
      Diametrul roții față 8"  
      Tip roată spate solid  
      Diametrul roții spate 8"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc  
      Suspensia spate arc  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Sarcina max. 110 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile