E-Twow Gentle Fat Bike V2

Prietenoasă cu
orașul
Confortabilă pe teren accidentat Max Blinker
recomandă

Prietenoasă cu
orașul
Confortabilă pe teren accidentat Max Blinker
recomandă

O bicicletă care nu necesită pedalat? Da. Dacă nu vrei, nu trebuie să pedalezi. Doar rotiți ghidonul, accelerați și puneți-vă în mișcare instantaneu. Un model pliabil care cântărește 28 kg și oferă o autonomie de până la 50 km.

`

E-Twow Gentle Fat Bike V2

Produs nou

Opțiunile produsului
Tip anvelopă: *
Off-road
Urban
  • Off-road
  • Urban

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

Având în vedere faptul că modelul Gentle Fat Bike V2 este echipat cu pedale, nu îl putem clasifica ca trotinetă electrică standard, nici măcar cu ochii închiși. Cu toate acestea, oferă tot ce e mai bun din lumea trotinetelor și bicicletelor electrice fără compromisuri inutile. Arată ca o bicicletă și este o bicicletă. Cu toate acestea, o puteți conduce fericit fără să folosiți pedalele, ca pe un scuter. Cu excepția faptului că poți sta confortabil pe acest „scooter” datorită suspensiei scaunului și, în special, a roților cu adevărat uriașe și largi. Doar accelerați rotind mânerul rotativ care funcționează la fel ca la motociclete sau ATV-uri, iar această Fat Bike începe să accelereze rapid. Datorită bateriei de mare capacitate, bicicleta are o autonomie de până la 50 km, iarbateria este ușor de îndepărtat, lucru pe care îl veți aprecia cu siguranță deoarece nu va fi necesar să carați intreaga bicicleta în casă, trebuie să luați doar bateria. Cu o greutate de 28 kg și cu o structură ergonomică pliabilă, poate fi depozitată în aproape orice loc.

 

 

Autonomie, performanță și siguranță

Bicicleta E-Twow Gentle Fat Bike V2 are o putere de 250 W, care este suficientă nu numai pentru a merge confortabil în oraș, ci și pentru terenuri mai provocatoare, cu puțină asistență la pedalare. Viteza sa maximă este limitată la 25 km/h. Este echipată cu o baterie LG cu litiu interschimbabilă și protejată cu o cheie (energia stocată de 374,4 Wh la 36 V și 10,4 Ah). Este nevoie de aproximativ 6 ore pentru a se încărca complet, după care bicicleta oferă o autonomie de 50 km. Brandul E-Twow a acordat multă atenție siguranței acestui model. Bicicleta GE Fat Bike este fabricată dintr-un aliaj puternic de aluminiu utilizat în industria aerospațială și dispune de frâne cu disc mecanice pe ambele roți, ceea ce înseamnă că poți opri întotdeauna în siguranță. Bicicleta are o furcă cu suspensie în față și un scaun cu arcuri telescopic în spate, sporind nu numai confortul, ci și stabilitatea la rulare. Luminile LED din față și din spate contribuie la siguranță. Lumina din spate servește și ca lumină de frână. Datorită roților mari de 20 de inci, umplute cu aer, mersul pe această bicicleta este și mai confortabil, stabil și sigur. De asemenea, roțile mari oferă efect de stabilizare giroscopică mai puternic, ceea ce înseamnă că bicicleta are o stabilitate direcțională mai bună în timpul mersului. Roțile în stilul fat bike sunt cu adevărat masive, ceea ce contribuie și la confort atunci când mergeți pe teren sau pe drumuri proaste.

 

Confort și design

Aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase biciclete electrice pliabile de tip fat bike din lume. La un preț convenabil, oferă nu doar parametri buni și opțiunea de a merge fără pedalare, ci și un design foarte stilat, care face ca această bicicletă "grasă" să pară de parcă ar fi o mașinărie mult mai scumpă. Ecranul LCD încorporat în ghidon îi oferă un aspect modern și luxos. Această bicicletă electrică impune respect mai ales datorită anvelopelor sale uriașe și cu adevărat largi. Înainte de a o cumpăra, aveți opțiunea de a alege cât de dur doriți să fie. Există două roți și anvelope diferite, un total de patru combinații posibile. Dacă preferați un stil asemănător unei biciclete, o puteți comanda cu spițe standard și anvelope netede, care sunt puțin mai confortabile în oraș, deoarece mersul pe ele este mai liniștit. Pe de altă parte, dacă preferați să semene mai puțin cu o bicicletă, alegeți roțile solide cu 5 spițe contra unui cost suplimentar, care arată mai dur, mai ales atunci când sunt combinate cu anvelope de teren.

 

Utilizare și caracter practic

Dacă sunteți în căutarea unui mijloc de transport confortabil și elegant, Gentle Fat Bike V2 este alegerea potrivită pentru dvs. Combină avantajele unei biciclete cu confortul unui motor electric fără a fi nevoie să pedalezi. O clasăm ca fiind un model potrivit pentru trasee mediu-lungi, indiferent dacă sunt în jurul orașului sau pe terenuri mai provocatoare, lăsăm asta în seama dumneavoastră. Indiferent dacă mergi într-o excursie în pădure, călătorești printr-o poiană sau un câmp, sau doar vizitezi un magazin alimentar, cu siguranță nu vei ajunge la destinație fără suflare. Datorită anvelopelor largi cu aer de 20 de inchi, poate face față bine denivelărilor și capcanelor orașului. Bicicleta are o furcă cu arc în față și un scaun cu arc telescopic în spate. Poate transporta confortabil persoane mai grele, deoarece capacitatea de încărcare a acestui Fat Bike este de 125 kg. Este echipata cu un afișaj practic integrat direct în ghidon, care contribuie la confort și aspect elegant. Capacitatea de a plia acest model la jumătate din dimensiunea lui este foarte utilă și practică. În ciuda faptului că este o bicicletă pliabilă, este totuși solidă și robustă. Cântărind doar 28 kg, nu este considerată ca fiind extrem de grea, ceea ce înseamnă că într-adevăr puteți să o transportați pe scări, dacă este necesar.

 

Evaluarea noastră

Bicicleta E-Twow Gentle Fat Bike V2 este pentru cei care apreciază beneficiile unei biciclete, dar doresc și să se bucure de călătorii ușoare fără a pedala. Este mai dificil de întreținut din cauza prezenței lanțului, care vine și cu riscul de a vă murdări pantalonii de ulei. Bateria detașabilă vă permite să lăsați bicicleta blocată, fără griji, deoarece nu trebuie să luați întrega bicicletă în casă pentru a reîncarca bateria. În plus, dacă doriți să o lăsați blocată cu bateria, bateria în sine poate fi blocată. Datorită faptului că acesta este o bicicletă pliabilă, o puteți încarca în portbagajul unei mașini obișnuite, dar nu va mai rămâne mult spațiu pentru alte bagaje. În ciuda faptului că este robustă, este cu adevărat o bicicletă frumoasă, cu un design sofisticat, ceea ce înseamnă că sosirea ta va fi întotdeauna într-o notă elegantă. Confortul la condus este excelent și poate fi asemănat cu cel cu o motocicletă ultra-ușoară și extrem de elegantă, mai degrabă decât cu o bicicletă. Aceasta este o "mașină" pe care te poți baza, reprezentând o alternativă excelentă la biciclete sau trotinete electrice clasice și care te va duce mereu acasă în siguranță. Și dacă se întâmplă vreodată să îți epuizezi bateria, vei putea întotdeauna să-ți închei călătoria pedalând.

 

Service

Suntem dealer al mărcii SXT pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm cele mai multe piese de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție și post-garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile. Menținem relații excelente și peste standard cu E-Twow iar tehnicienii noștri sunt instruiți direct la fabrica de producție, motiv pentru care putem oferi servicii rapide de garanție și post-garanție. În plus, produsele nu trebuie trimise spre inspecție la jumătatea drumului pe tot globul.

 

Despre brand

E-Twow este una dintre cele mai vechi mărci de trotinete electrice din lume. Ei produc trotinete electrice de peste zece ani. Este una dintre puținele mărci cu sediul în Europa, și anume în Germania (lângă Stuttgart) și, de asemenea, în România. Brandul a fost fondat de Dr. Sorin Sirbu care continuă să supravegheze personal producția care are loc în China (cum este și cazul altor mărci de trotinete). Lucrul uimitor despre E-Twow este că chiar și după zece ani își urmăresc scopul inițial - de a produce cele mai bune trotinete electrice, ultra-ușoare pentru oraș. Poate datorită faptului că nu s-au lăsat atrași în noi segmente și au continuat să-și îmbunătățească strotinetele, cu fiecare an care trece, aceste modle devin mereu puțin mai bune și mai fiabile. Prin evoluție treptată, au venit cu modele care nu au concurență în lume și sunt imbatabile ca raport greutate/ performanță/ confort/ pliabilitate. Ele sunt vândute în peste 40 de țări, în timp ce compania se concentrează și pe aspectele de mediu ale producției sale. Am menținut relații excelente cu E-Twow de mulți ani și îi vedem lucrând cu entuziasm și convingere pentru a obține o electromobilitate personală ecologică, care are sens.

10/10
Confort
7/10
Ușurință la întreținere
25 km/h
Viteza
28 kg
Greutate
250 W
putere
50 km
Autonomia
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 28 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 6 h În așteptarea testului
Viteza max. 25 km/h În așteptarea testului
Putere 250 W În așteptarea testului
Autonomia 50 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Lithium  
      Voltajul bateriei 36 V  
      Capacitatea bateriei 10, 4 Ah  
      Energia bateriei 374,4 Wh  
      Sistem de control rotește mânerul + pedală  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față disc mecanic  
      Frâna spate disc mecanic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 20"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 20"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față suspension fork  
      Suspensia spate scaun telescopic cu suspensie  
      Ușoară față și spate  
      Sarcina max. 125 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile