Prietenoasă cu
orașul
Raport excelent
preț/performanță
Max Blinker
recomandă

Prietenoasă cu
orașul
Raport excelent
preț/performanță
Max Blinker
recomandă

HX X8

Produs nou

Trotineta electrică pentru oraș HX X8, cu o greutate relativ mică de doar 17 kg și o autonomie de 40 km. Are o baterie încorporată, trei frâne diferite și rezistență la stropirea cu apă.

Preț cu TVA

2 580,32 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

Astăzi

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Mâine

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

O alternativă reală la trotinetele Xiaomi

hx-x8

HX X8 este o trotinetă electrică din seria modelelor KIXIN. Această trotinetă aparține categoriei de trotinete cu un raport excelent preț/performanță și merită recunoaștere și atenție din mai multe motive. Oferă o baterie detașabilă instalată direct în tija de direcție, datorită căreia este, de asemenea, rezistentă la stropirea cu apă (IP54). La fel ca „colegul” său – modelul X7, ne-a convins datorită echipării cutrei frâne, una electrică în față, frână cu disc mecanică în spate, plus o frână clasică de picior. Dispune de roți mai mari de 10 inci, umplute cu aer, care contribuie la confort și la o experiență plăcută de condus, deși datorită prețului scăzut trotineta nu este echipată cu nicio suspensie.

Având în vedere greutatea sa, nu mai aparține categoriei trotinetelor ultra-ușoare. Cu toate acestea, la 17 kg rămâne foarte compactă și ușor de transportat. Cu alte cuvinte, a fost creată pentru stilul de viață urban, practicat de zi cu zi. Datorită autonomiei sale de 40 km și a vitezei maxime de 25 km/h, o clasificăm printre trotinetele cel mai potrivite pentru călătorii medii-lungi în oraș. În ceea ce privește prețurile, modelele X7 și H8 sunt comparabile cu trotinetele Xiaomi. Cu toate acestea, oferă specificații tehnice mai bune decât produsele Xiaomi și, în special, roți mai mari – până la 10 inchi care fac călătoria incomparabil mai confortabilă decât concurenții, modelele Xiaomi.

 

 

Utilizare și caracter practic

hx-x8

Acest model este potrivit pentru călătorii medii-lungi în oraș și îl recomandăm pentru distanțe de aproximativ 20 km zilnic. Autonomia declarată de producător este decentă, de 40 km, însă este influențată de mai mulți factori, cum ar fi starea drumului, înclinația, greutatea utilizatorului și, nu în ultimul rând, stilul său de condus. Ar trebui să ținem cont de faptul că descărcarea completă a bateriei are un impact negativ semnificativ, scurtând durata de viață a acesteia. Datorită designului practic, a bateriei instalate direct în tija de direcție și demontării sale ușoare, autonomia poate fi extinsă ori de câte ori este nevoie. Cum se face? Simplu. Tot ce trebuie să faceți este sa achiziționați o a doua baterie și să o luați cu dvs. încărcată complet într-un rucsac, deoarece durează doar câteva secunde pentru a o schimba, și nu sunt necesare abilitățile unui tehnician service. Acest lucru nu este posibil la modelele Xiaomi. Puteți ușor, rapid și, cel mai important, intuitiv să pliațiși sădepliați întrega trotinetă, în câteva secunde. Datorită greutății sale reduse,o puteți transporta pe scări fără probleme sau o puteți lua în mașină sau în tramvai. Vei aprecia dimensiunile sale compacte odată ce vei plia complet trotineta, putând să o iei cu tine la birou sau restaurant unde nu va deranja pe nimeni, ceea ce înseamnă că nu va trebui să o lași în stradă. De asemenea, o puteți pune cu ușurință în portbagajul unei mașini obișnuite, lăsând suficient spațiu pentru alte bagaje necesare. Când vine vorba de „practicitate”, este cu siguranță necesar să menționăm că fiind una dintre puținele trotinete rezistente la stropirea cu apă din orice direcție,lucru posibil datorită amplasării inteligente, deja menționată, a bateriei în tija de directie. Adică, în cazul drumurilor umede sau ploii slabe, nu trebuie să o lași acasă și să fii la cheremul orașului fără mijloacele de transport preferate.

 

Autonomia, performanța și siguranța

Trotineta electrică HX X8 este echipată cu o baterie de 36 V și 10 Ah, corespunzând la 360 Wh de energie stocată și este capabilă să aibă o autonomie de 40 km cu o singură încărcare care durează 6 ore. Nu trebuie să uităm că această autonomie depinde de anumite circumstanțe cum ar fi: starea drumului, înclinația, greutatea utilizatorului și, bineînțeles, stilul său de condus. De aceea, ne-am baza mai degrabă pe călătorii care nu depășesc 20 de kilometri. Trotineta este acționata de un motor instalat direct în butucul roții din față, oferind o putere maximă de 350 W, ceea ce este suficient pentru o plimbare normală în jurul unui oraș mai mare. Deoarece acest model este echipat cu trei frâne, cu siguranță nu va trebui să vă faceți griji că nu veți putea opri trotineta în siguranță. Frâna electrică din față, frâna cu disc mecanică în spate și frâna clasică de picior contribuie la o călătorie fiabilă. Cu acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la drumurile umede sau ploaia ușoară, deoarece trotineta este rezistentă la stropirea cu apă care vine din orice direcție. Cu toate acestea, este recomandat să se conducă cu atenție. Drumul este clar vizibil datorita sistemului de iluminare al trotinetei. În același timp, sunteți vizibil în mod corespunzător pentru alți utilizatori ai drumului. Dispune de roți mai mari de 10 inchi, umplute cu aer, motiv pentru care vă recomandăm să evitați gropile mari pentru a preveni deformarea anvelopei. La început, roțile pline cu aer ar putea părea slăbiciunea acestei trotinete. . Din contră, aceste roți reprezintă o soluție eficientă și fiabilă care compensează lipsa suspensiei. Aceste roți de 10 inchi sunt un mare avantaj în comparație cu modelele Xiaomi care oferă doar roți de 8,5 inci.

 

Confort și design

Trotineta este realizată în finisaj tradițional negru. Modelele acestui producător arată foarte simplu, sunt ușoare și elegante. Cablajul este vizibil doar într-o zonă mică și s-ar putea să nu fie observat deloc de persoanele mai puțin atente.Drept urmare, ar putea chiar crede că aceasta este o trotinetă „obișnuita, non-electrică”. Aripa spate este funcțională si utilă, cu siguranță te scăpă de orice teamă ca pantalonii sau gambele tale (în cazul femeilor)se vor murdari în timpul călătoriei. Designul mecanismului de pliere se potrivește cu restul caroseriei trotinetei și arată curat și elegant. Acest model oferă roți de 10 inchi, umplute cu aer care fac mersul cu trotineta foarte confortabil, compensând în mod semnificativ lipsa suspensiei. Ele ajută la filtrarea vibrațiilor și loviturilor. Cu toate acestea, ar trebui mai degrabă să ocoliți orice gropi mari pentru a evita o pană pe roata față sau spate. Designul mecanismului de pliere se potrivește cu restul caroseriei trotinetei și arată curat și elegant.

 

 

Evaluarea nostră

Veți folosi acest model mai ales într-un oraș, mare sau mic, unde îl veți putea căra simplu și fără efort pe scări sau îl veți lua cu dumneavoastră la birou sau restaurant. Având în vedere prețul scăzut, această trotinetă ne-a surprins foarte mult cu specificațiile sale. Alături de modelul X7, o considerăm o alegere mai bună decât modelele Xiaomi. Aceasta este o trotinetă ideală pentru cei care abia încep să meargă cu trotinetele electrice și nu doresc să investească prea mulți bani în „experimentul lor cu trotinete”. Principalele avantaje ale trotinetei includ cu siguranță rezistența la stropirea cu apă, trei frâne diferite, baterie detașabilă, roți de 10 inchi și o autonomie mai bună în comparație cu X7. Nu există nicio altă marcă de trotinete electrice în lume care să se laude cu o combinație funcțională atât de interesantă. Trotineta dispune și de un cric, datorită căruia poate sta singură. Distanța maximă de 40 km este suficientă pentru excursii în oraș. Acestea fiind spuse, în cazul în care această autonomie este insuficientă, problema poate fi rezolvată elegant folosind o baterie de rezervă. Considerăm că absența oricărei suspensii este un mic dezavantaj. Cu toate acestea, roțile de 10 inchi, umplute cu aer, înlocuiesc surprinzător de bine amortizoarele în oraș, ceea ce înseamnă că mersul pe o suprafață bună, este la fel de confortabil ca cel cu modelele echipate cu roți cu suspensie de 8 inchi. Inutil să spunem că aceasta este în mod clar cea mai bună alternativă la Xiaomi pentru mediul urban, mai ales atunci când nu doriți să investiți o sumă semnificativă în achiziționarea achiziționarea unei trotinete.

 

Comparație între modelele HX și Xiaomi

Trotineta Roți Puterea motorului Viteza RAutonomia Greutatea Rezitența la apă Baterie detașabilă Energia bateriei
HX X7 10-inch 350 W 25 km/h 20 km 12.5 kg IP54 da 180 Wh
HX X8 10-inch 350 W 25 km/h 40 km 17 kg IP54 da 360 Wh
Trotineta Xiaomi Essential 8.5-inch 250 W 20 km/h 20 km 12.5 kg IP54 nu 180 Wh
Trotineta Xiaomi 1S 8.5-inch 250 W 25 km/h 30 km 12.5 kg IP54 nu 275 Wh

 

Service

Suntem dealer al mărcii KIXIN pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat în magazinele noastre din Bratislava, Praga, Brno și Ujhorod. Păstrăm piese de schimb în stoc și suntem un furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

În spatele mărcii KIXIN se află o companie chineză înființată în 2006 și care gestionează în prezent peste 1 000 de angajați pe o zonă de producție de 20 000 de metri pătrați. Viziunea sa este de a a fi un lider global în industria de transport inteligent. Se concentrează pe îmbunătățirea vieții, oferind soluții foarte creative, aducându-și produsele mai aproape de oameni și utilizării de zi cu zi datorită politicii sale de prețuri accesibile. Exportă în toate țările lumii, inclusiv în întreaga Uniune Europeană și SUA, și ne bucurăm ca țara noastră este inclusă. Acest producător are propriul departament de cercetare și dezvoltare, care îi permite nu numai să producă, ci și să-și inoveze constant produsele. Compania a primit certificarea ISO9001 și BSCI, iar produsele sale sunt certificate CE, RoHS și FCC.

4/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
17 kg
Greutate
350 W
putere
40 km
Autonomia
25 km/h
Viteza
Prietenos cu orașul
Lumină spate
Lumina față
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
Frâne față
Frâne spate
Motor față
Recomandarea Max Blinker
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 17 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 6 h În așteptarea testului
Viteza max. 25 km/h 23,29 km/h
Puterea de vârf 350 W 425,5 W
Autonomia 40 km 33,36 km
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
23,29
km/h
Viteza max
425,5
wați
Puterea max
33,36
km
Autonomia totală
22,44
km
Autonomia în oraș
::badge-value:max_range::
km
Autonomie Min
18,46
secunde
Timp până
la 100 m
42,33
secunde
Timp până
la 250 m
161,67
secunde
Timp până
la 1 km
5,88
secunde
Timp până
la 20 km/h
::badge-value:time_to_30kmh::
secunde
Timp până
la 30 km/h
1,57
secunde
Timp de
la 20 km/h
::badge-value:time_from_30kmh::
secunde
Timp de
la 30 km/h
21,5
metri
Distanta
la 20 km/h
::badge-value:distance_at_30kmh::
metri
Distanța
la 30 km/h
3,9
metri
Distanța de
la 20 km/h
::badge-value:distance_from_30kmh::
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 23,29
0
0 10
1,78
0 10
HX X8 1,78
0 15
3,36
0 15
HX X8 3,36
0 20
5,88
0 20
HX X8 5,88
0 23,29
14,17
0 23,29
HX X8 14,17
10
10 15
1,58
10 15
HX X8 1,58
10 20
4,10
10 20
HX X8 4,10
10 23,29
12,40
10 23,29
HX X8 12,40
15
15 20
2,52
15 20
HX X8 2,52
15 23,29
10,81
15 23,29
HX X8 10,81
20
20 23,29
8,30
20 23,29
HX X8 8,30
Distanțele de accelerare
10 15 20 23,29
0
0 10
3,12
0 10
HX X8 3,12
0 15
8,85
0 15
HX X8 8,85
0 20
21,46
0 20
HX X8 21,46
0 23,29
73,13
0 23,29
HX X8 73,13
10
10 15
5,73
10 15
HX X8 5,73
10 20
18,34
10 20
HX X8 18,34
10 23,29
70,01
10 23,29
HX X8 70,01
15
15 20
12,61
15 20
HX X8 12,61
15 23,29
64,28
15 23,29
HX X8 64,28
20
20 23,29
51,67
20 23,29
HX X8 51,67
Timpi de frânare
20 15 10 0
23,29
23,29 20
0,21
23,29 20
HX X8 0,21
23,29 15
0,59
23,29 15
HX X8 0,59
23,29 10
0,99
23,29 10
HX X8 0,99
23,29 0
1,78
23,29 0
HX X8 1,78
20
20 15
0,38
20 15
HX X8 0,38
20 10
0,78
20 10
HX X8 0,78
20 0
1,57
20 0
HX X8 1,57
15
15 10
0,40
15 10
HX X8 0,40
15 0
1,19
15 0
HX X8 1,19
10
10 0
0,79
10 0
HX X8 0,79
Distanțe la frânare
20 15 10 0
23,29
23,29 20
1,18
23,29 20
HX X8 1,18
23,29 15
2,92
23,29 15
HX X8 2,92
23,29 10
4,21
23,29 10
HX X8 4,21
23,29 0
5,10
23,29 0
HX X8 5,10
20
20 15
1,74
20 15
HX X8 1,74
20 10
3,03
20 10
HX X8 3,03
20 0
3,92
20 0
HX X8 3,92
15
15 10
1,29
15 10
HX X8 1,29
15 0
2,18
15 0
HX X8 2,18
10
10 0
0,89
10 0
HX X8 0,89

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 105,6 cm  
      Înălţime 116,6 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Voltajul bateriei 36 V  
      Capacitatea bateriei 10 Ah  
      Energia bateriei 360 Wh  
      Recuperare nu  
      Transmisia tracțiune față  
      Frâna față electric  
      Frâna spate disc mechanical + foot  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții față 10"  
      Diametrul roții spate 10"  
      Suspensie fără suspensie  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 100 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

KIX.X8.10

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile