INOKIM LIGHT 2

pâna la -41%
Prietenoasă cu
orașul
Fiabilitate
înaltă
Foarte ușoară

Prietenoasă cu
orașul
Fiabilitate
înaltă
Foarte ușoară

Light 2 este un model de oraș ușor produs de INOKIM. Fiind unul dintre puținele trotinete din această categorie de greutate, dispune de două frâne mecanice care contribuie la siguranță și un bun confort la condus. Light 2 (Super) cântărește 13,7 kg și atinge viteze de până la 35 km/h, păstrând în același timp caracterul practic și compact. Principalul său avantaj sunt mânerele pliabile.

`

INOKIM LIGHT 2

Produs nou

Opțiunile produsului
Culoare: *
 

- 413 lei
 

- 2 024 lei
 

- 2 024 lei
 

- 2 024 lei
 
Preț cu TVA

5 849,84 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

Light 2 este un model ușor, de oraș, de la INOKIM, așa cum sugerează și numele. Trotineta își propune să asigure un transport sigur prin oraș, pe distanțe medii. În ciuda greutății sale reduse, aceasta este o trotinetă completă care oferă o capacitate de încărcare de 100 kg. Roțile sale nu sunt arcuite. Cu toate acestea, trotineta folosește anvelope de 8,5 inci cu cameră interioară care ajută la absorbția vibrațiilor mici și a suprafețelor inegale. În plus, aceste roți nu sunt predispuse la desumflarea unei anvelope. Fiind una dintre puținele trotinete din această categorie de greutate, vine echipată cu două frâne mecanice care contribuie la siguranță și la un confort bun la condus. Întrega trotinetă radiază experiență în design, deoarece INOKIM este unul dintre cei mai vechi producători de trotinete electrice din lume. Au construit și vândut prima lor trotinetă electrică în urmă cu unsprezece ani, ceea ce nu se poate spune despre marea majoritate a „noilor veniți” pe piață. Cu o greutate de 13,7 kg, Light 2 atinge viteze de până la 35 km/h, păstrând în același timp practicitatea și compactitatea, caracteristice la care multe alte trotinete de oras nu poate decât să viseze. Principalul său avantaj sunt mânerele pliabile.

 

Utilizare și caracter practic

Acesta este al doilea cel mai ușor model al mărcii INOKIM, oferind putere suficientă pentru călătorii medii prin oraș, menținând în același timp greutatea redusă și autonomia decentă. Pe lângă greutatea redusă, marele avantaj al trotinetei sunt dimensiunile compacte atunci când este pliată complet, deoarece acest model permite o pliere ușoară și rapidă nu doar a caroseriei, ci și a mânerelor, inclusiv a manetelor de frână. . Capacitatea de încărcare de 100 kg este suficientă pentru majoritatea utilizatorilor, iar greutatea trotinetei este de așa natură încât permite ridicarea scurtă, fie la urcarea într-un autobuz/tren sau la introducerea acesteie în portbagajul unei mașini. Această trotinetă este renumită în întreaga lume pentru calitatea și fiabilitatea sa deoarece este un model care se vinde de mulți ani iar producătorul l-a perfecționat treptat. Recomandăm acest model pentru a face excursii zilnice prin oraș, mai scurte de 20 km și acelor persoane care caută o trotinetă practică și de încredere, care să le servească mulți ani. Pe lângă fiabilitate, este indicat să menționăm și faptul că în această categorie de greutate este unul dintre puținele modele pliabile ușoare care oferă frâne mecanice pe ambele roți. Majoritatea producătorilor folosesc o singură frână sau eventual frânare electrică, pentru a reduce greutatea trotinetei. Cu toate acestea, acest model se bazează pe frâne cu tambur standard, motiv pentru care beneficiați de o călătorie mai sigură și o senzație plăcută că poți frâna și oprii chiar și în situații de urgență. În plus, frânele nu necesită întreținere și sunt complet închise, ceea ce înseamnă că nu pătrunde praf sau murdărie. De aceea nu trebuie să le reglezi constant, așa cum este cazul concurenților lor – frâne cu disc.

 

Siguranță

Siguranța este pe primul loc când vine vorba de marca INOKIM. De aceea, Light 2 este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu extrem de puternic folosit în industria aerospațială. Întreaga structură este robustă și rigidă, astfel încât nu se balansează în mod inutil în lateral, ci mai degrabă menține stabilitatea chiar și la viteza maximă. INOKIM nu face niciodată compromisuri când vine vorba de siguranță, motiv pentru care modelul Light 2 este echipat cu două frâne mecanice cu tambur produse de Tektro, care reflectă viteza maximă de 35 km/h și dispune de manete de frână standard folosite de obicei pe biciclete. Motorul este în roata din spate a trotinetei, ceea ce îmbunătățește semnificativ siguranța în caz de defecțiune a motorului, comparativ cu modelele care au motorul în roata din față. Majoritatea trotinetelor mici, ușoare, pliabile, portabile, concepute pentru a fi utilizate în oraș, nu au frâne mecanice, ci se bazează mai degrabă pe frâna electrică montată pe roata din față sau, eventual, vin cu o frână mecanică adăugată pe roata din spate. Cu toate acestea, aproximativ 70% din efectul de frânare este atribuit roții din față, motiv pentru care eficacitatea frânei din spate este întotdeauna semnificativ mai scăzută. Cu toate acestea, INOKIM continuă să urmărească siguranța maximă, motiv pentru care modelul Light 2 are frâne mecanice atât pe roata din față, cât și pe cea din spate. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui model care să vă transporte în siguranță și care să permită oprirea pe cea mai mică distanță posibilă fără a pune în pericol în mod inutil utilizatorul sau împrejurimile, un model care este, de asemenea, ușor și compact , luați în considerare Light 2.

Trotinetele ușoare vor necesita întotdeauna un fel de compromis. Dacă îți dorești confortul unui șasiu cu arc și, în același timp, vrei o autonomie decentă și o greutate redusă, trebuie să economisești greutate la frâne. Dacă doriți frâne adecvate, trebuie să economisiți greutate prin utilizarea șasiului fără suspensie și să înlocuiți suspensia cu roți umplute cu aer, ceea ce acest model are. Datorită acestor măsuri și în ciuda faptului că are două frâne complete, cântărește doar 13,7 kg și oferă o autonomie și o putere suficientă.luminile LED din față și din spate contribuie la siguranță. Lumina din spate servește și ca lumină de frână. Utilizatorii mai puțin experimentați au opțiunea de a-și limita viteza maximă. Trotineta vine, de asemenea, cu o funcție de pornire care previne orice pornire nedorită și cu blocare de siguranță pe mecanismul de pliere care previne plierea nedorită a trotinetei în timpul mersului.

 

Design-ul

Acesta este un model iconic al mărcii INOKIM, care poate să fi fost scos de pe tronul imaginar al designului seriei OX, dar, în ciuda acestui fapt, rămâne în mod clar una dintre cele mai frumoase soluții din categoria trotinetelor ușoare de oraș. Aceasta este o trotinetă pe care nu o veți confunda cu niciun alt model, prezentând ușurință în utilizare și eleganță practică. Prin urmare, a ajunge la o întâlnire cu această trotinetă este întotdeauna un mod elegant și potrivit pentru orice ocazie, fie că este vorba de o întâlnire într-o cafenea, școală, birou sau restaurant de lux. În plus, odată pliată, o poți ascunde sub scaun sau masă – ocupă spațiu minim și arata grozav chiar și atunci când este pliată.
În ciuda faptului că au frâne mecanice, manetele sunt elegante și cea mai mare parte a cablurilor este ascunsă în interiorul caroseriei trotinetei, fără a strica aspectul acestui model cu o grămadă de cabluri. Tija de direcție reglabilă pe înălțime, în formă aerodinamică care ascunde cablurile necesare în interior arată foarte elegant. INOKIM oferă acest model în mai multe variante de culoare, astfel îți poți asorta trotineta cu culorile tale preferate. În plus, INOKIM oferă, de asemenea, încuietori și căști în culoare asortată, permițându-vă să călătoriți în stilul care vi se potrivește cel mai bine.

 

 

Puterea

Motorul oferă o putere susținută de 300 W și o putere maximă pe termen scurt de 500 W, ceea ce vă oferă posibilitatea de a rula la viteze de până la 35 km/h. Pentru utilizatorii care cântăresc cel mult 80 kg, această putere este suficientă chiar și atunci când urcă un deal. Marele avantaj al acestui model este o livrare plăcută a puterii, ceea ce înseamnă că trotineta nu face mișcări inutile și este plăcut de condus atât la viteze mici, cât și la viteze mari, contribuind la senzația plăcută de a conduce în siguranță.

 

 

Confortul

Datorită șasiului fără amortizoare al modelului Light 2, amortizoarele au fost înlocuite cu anvelope de 8,5 inchi, umplute cu aer, care sunt suficiente pentru a circula pe toate drumurile și trotuarele. Aceste anvelope sunt utile la atenuarea vibrațiilor mici, deși este firesc ca un șasiu făra amortizoare ca acesta să nu fie cea mai confortabilă soluție existentă pe piață.

Acesta nu este cu siguranță un model off-road și nici un model conceput pentru a circula cu viteză pe drumuri accidentate. De aceea, recomandăm să încetinești înainte de a lovi orice groapă, pentru a evita dezumflarea anvelopei. Pe de altă parte, trotineta vă va răsplăti cu fiabilitatea ridicată, greutatea redusă, compactitatea excelentă, funcționare fără întreținere și siguranță la nivel înalt în timpul mersului. Suportul integrat, precum și luminile față și spate contribuie și mai mult la confort. Avand in vedere utilitatea ei, confortul oferit de această trotinetă este suficient si cu siguranta va fi apreciat de cei care cauta o trotinetă usoară, practică, pliabilă, pentru distante medii prin orasului.

 

 

Autonomia

În ciuda greutății sale reduse, trotineta nu economisește baterie, ascunzând o baterie de 36 V, 10,4 Ah cu energie totală stocată de 374 Wh. Având în vedere greutatea de aproximativ 13,7 kg, acestea sunt specificații bune, care oferă o autonomie de aproape 40 de km atunci când conduceți în modul economic. Chiar dacă mergi neeconomic, de multe ori accelereazi și frânezi, sau mergi cu viteză aproape maximă, poți conta totuși pe o autonomie de peste 20 km. Aceasta reprezintă de două ori călătoria standard prevăzută pentru acest model, ceea ce înseamnă că autonomia ar trebui să fie suficientă pentru toată lumea. Mai mult, pentru a menține bateria în stare bună, este mai bine să încărcați trotineta în fiecare noapte atunci când conduceți până când bateria se stinge. Atunci când bateria este complet goală, timpul de încărcare este mai mic de 5 ore.

 

 

Evaluarea noastră

Cu siguranță, acest model nu este pentru toată lumea. Cu toate acestea, își păstrează fanii neclintiți din întreaga lume. Șasiul fără suspensie descurajează unii clienți, dar acesta este un compromis depășit de siguranță îmbunătățită reprezentata de cele două frâne cu tambur fără întreținere, fabricate de Tektro, păstrând în același timp greutatea redusă și rezistența generală. Conducerea acestui model pe un trotuar normal este surprinzător de plăcută chiar și acolo unde sunt gropi. Cu toate acestea, în cazul gropilor mari, este firesc să resimțiți șasiul fără amortioare. Dacă nu sunteți sigur dacă acesta este un model potrivit pentru dvs., cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să ne vizitați și să îltestați gratuit. Un alt mare avantaj este că această trotinetă continuă să fie dezvoltată și inovată, ceea ce face să fie un model bine reglat, , pe care te poți baza oricând pentru a te duce acasă în siguranță și elegant. Mai mult, această trotinetă este foarte frumos concepută și, ca bonus, este disponibilă în mai multe variante de culoare.

 

Service

Suntem dealer al mărcii Inokim pentru întreaga Europă Centrală. Prin urmare, este firesc să oferim servicii de garanție și post-garanție. Tinem toate piesele de schimb in stoc si suntem singurul furnizor certificat pentru reparatii in garantie. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile

 

Despre brand

INOKIM este unul dintre puținii producători care țin totul sub același acoperiș. Începând cu design-ul, dezvoltarea hardware și software până la producție, vânzări și service. Fiecare piesă, fiecare componentă este dezvoltată și testată de INOKIM, ceea ce este cu adevărat neobișnuit și unic. De aceea INOKIM face parte din brand-urile de top. Echipele de dezvoltare, cercetare și proiectare au sediul în locul de naștere al acestui brand – Tel-Aviv, Israel. Producția are loc în China, în orașul Ningbo în propria fabrică a companieiși cu supravegherea strictă a calității.

INOKIM a început ca proiectul în garajul lui Nimrod Sapir Riccardo în 2009. În prezent, face parte din rândul familiilor de produse de top la nivel global, cu reprezentanțe în aproape fiecare țară din lume. Nimrod continuă să joace un rol activ în companie și în prezent, fiind responsabil de designul produsului, inclusiv designerul modelului Light 2.

Voltride este un partener mândru al acestui brand, deoarece împărtășim entuziasmul și pasiunea pentru electromobilitatea personală. Suntem singurii reprezentanți exclusivi ai INOKIM în Slovacia, Cehia și Ucraina din 2019. Datorită extinderii globale a brand-ului, nu veți avea nicio problemă să faceți service sau să obțineți piese de schimb oriunde în lume, deoarece partenerii INOKIM respectă garanția globală oriunde vă aflați și indiferent de țara în care ați cumpărat un produs INOKIM.

4/10
Confort
6/10
Ușurință la întreținere
35 km/h
Viteza
13,7 kg
Greutate
500 W
putere
35 km
Autonomia
Frâne față
Motor spate
Frâne spate
Prietenos cu orașul
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Lumină spate
Greutate ușoară
Roți cu aer
Culori multiple
Roată liberă
Pliere bună
Fiabilitate ridicată
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 13,7 kg 13,7 kg Výborná váha vzhľadom na to, že kolobežka má dve mechanické brzdy.
Timpul de încarcare 5 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 35 km/h 35,27 km/h Na svoju váhu je to výborná a postačujúca rýchlosť
Putere 500 W 509,5 W Postačuje na bežnú jazdu po meste a do kopca pre jazdcov do 80 kg
Autonomia 40 km 41,39 km
Gama de biciclete City N/A 29,94 km
Distanța de accelerație 0 - 20 km/h N/A 20,2 m
Distanța de accelerație 0 - 30 km/h N/A 70,6 m
Timp de accelerație de la 0 la 20 km/h N/A 5,91 s
Timp de accelerație de la 0 la 30 km/h - 12,96 s
Distanța de frânare de la 20 km/h - 1,6 m
Distanța de frânare de la 30 km/h - 3,7 m
Sprint 100m - 16,4 s
Sprint 250m - 31,96 s
Sprint 1000m - 109,59 s
Arată mai mult
Arată mai puțin
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
35,27
km/h
Viteza max
509,5
wați
Puterea max
41,39
km
Autonomia totală
29,94
km
Autonomia în oraș
26,08
km
Autonomie Min
16,40
secunde
Timp până
la 100 m
31,96
secunde
Timp până
la 250 m
109,59
secunde
Timp până
la 1 km
5,91
secunde
Timp până
la 20 km/h
12,96
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,70
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,06
secunde
Timp de
la 30 km/h
20,2
metri
Distanta
la 20 km/h
70,6
metri
Distanța
la 30 km/h
1,4
metri
Distanța de
la 20 km/h
3,7
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 35,27
0
0 10
2,20
0 10
INOKIM Light 2 2,20
0 15
3,74
0 15
INOKIM Light 2 3,74
0 20
5,91
0 20
INOKIM Light 2 5,91
0 25
8,84
0 25
INOKIM Light 2 8,84
0 30
12,96
0 30
INOKIM Light 2 12,96
0 35
22,25
0 35
INOKIM Light 2 22,25
0 35,27
22,44
0 35,27
INOKIM Light 2 22,44
10
10 15
1,54
10 15
INOKIM Light 2 1,54
10 20
3,71
10 20
INOKIM Light 2 3,71
10 25
6,64
10 25
INOKIM Light 2 6,64
10 30
10,76
10 30
INOKIM Light 2 10,76
10 35
20,05
10 35
INOKIM Light 2 20,05
10 35,27
20,24
10 35,27
INOKIM Light 2 20,24
15
15 20
2,17
15 20
INOKIM Light 2 2,17
15 25
5,10
15 25
INOKIM Light 2 5,10
15 30
9,22
15 30
INOKIM Light 2 9,22
15 35
18,51
15 35
INOKIM Light 2 18,51
15 35,27
18,70
15 35,27
INOKIM Light 2 18,70
20
20 25
2,93
20 25
INOKIM Light 2 2,93
20 30
7,05
20 30
INOKIM Light 2 7,05
20 35
16,33
20 35
INOKIM Light 2 16,33
20 35,27
16,52
20 35,27
INOKIM Light 2 16,52
25
25 30
4,12
25 30
INOKIM Light 2 4,12
25 35
13,40
25 35
INOKIM Light 2 13,40
25 35,27
13,59
25 35,27
INOKIM Light 2 13,59
30
30 35
9,28
30 35
INOKIM Light 2 9,28
30 35,27
9,47
30 35,27
INOKIM Light 2 9,47
35
35 35,27
0,19
35 35,27
INOKIM Light 2 0,19
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 35,27
0
0 10
3,96
0 10
INOKIM Light 2 3,96
0 15
9,45
0 15
INOKIM Light 2 9,45
0 20
20,15
0 20
INOKIM Light 2 20,15
0 25
38,64
0 25
INOKIM Light 2 38,64
0 30
70,59
0 30
INOKIM Light 2 70,59
0 35
155,91
0 35
INOKIM Light 2 155,91
0 35,27
157,77
0 35,27
INOKIM Light 2 157,77
10
10 15
5,49
10 15
INOKIM Light 2 5,49
10 20
16,19
10 20
INOKIM Light 2 16,19
10 25
34,69
10 25
INOKIM Light 2 34,69
10 30
66,64
10 30
INOKIM Light 2 66,64
10 35
151,95
10 35
INOKIM Light 2 151,95
10 35,27
153,81
10 35,27
INOKIM Light 2 153,81
15
15 20
10,70
15 20
INOKIM Light 2 10,70
15 25
29,19
15 25
INOKIM Light 2 29,19
15 30
61,14
15 30
INOKIM Light 2 61,14
15 35
146,46
15 35
INOKIM Light 2 146,46
15 35,27
148,32
15 35,27
INOKIM Light 2 148,32
20
20 25
18,49
20 25
INOKIM Light 2 18,49
20 30
50,44
20 30
INOKIM Light 2 50,44
20 35
135,76
20 35
INOKIM Light 2 135,76
20 35,27
137,62
20 35,27
INOKIM Light 2 137,62
25
25 30
31,95
25 30
INOKIM Light 2 31,95
25 35
117,26
25 35
INOKIM Light 2 117,26
25 35,27
119,13
25 35,27
INOKIM Light 2 119,13
30
30 35
85,31
30 35
INOKIM Light 2 85,31
30 35,27
87,18
30 35,27
INOKIM Light 2 87,18
35
35 35,27
1,86
35 35,27
INOKIM Light 2 1,86
Timpi de frânare
35 30 25 20 15 10 0
35,28
35,28 35
0,02
35,28 35
INOKIM Light 2 0,02
35,28 30
0,18
35,28 30
INOKIM Light 2 0,18
35,28 25
0,35
35,28 25
INOKIM Light 2 0,35
35,28 20
0,54
35,28 20
INOKIM Light 2 0,54
35,28 15
0,71
35,28 15
INOKIM Light 2 0,71
35,28 10
0,90
35,28 10
INOKIM Light 2 0,90
35,28 0
1,24
35,28 0
INOKIM Light 2 1,24
35
35 30
0,16
35 30
INOKIM Light 2 0,16
35 25
0,33
35 25
INOKIM Light 2 0,33
35 20
0,52
35 20
INOKIM Light 2 0,52
35 15
0,69
35 15
INOKIM Light 2 0,69
35 10
0,88
35 10
INOKIM Light 2 0,88
35 0
1,22
35 0
INOKIM Light 2 1,22
30
30 25
0,18
30 25
INOKIM Light 2 0,18
30 20
0,37
30 20
INOKIM Light 2 0,37
30 15
0,54
30 15
INOKIM Light 2 0,54
30 10
0,72
30 10
INOKIM Light 2 0,72
30 0
1,06
30 0
INOKIM Light 2 1,06
25
25 20
0,19
25 20
INOKIM Light 2 0,19
25 15
0,36
25 15
INOKIM Light 2 0,36
25 10
0,54
25 10
INOKIM Light 2 0,54
25 0
0,88
25 0
INOKIM Light 2 0,88
20
20 15
0,17
20 15
INOKIM Light 2 0,17
20 10
0,35
20 10
INOKIM Light 2 0,35
20 0
0,70
20 0
INOKIM Light 2 0,70
15
15 10
0,19
15 10
INOKIM Light 2 0,19
15 0
0,53
15 0
INOKIM Light 2 0,53
10
10 0
0,34
10 0
INOKIM Light 2 0,34
Distanțe la frânare
35 30 25 20 15 10 0
35,28
35,28 35
0,18
35,28 35
INOKIM Light 2 0,18
35,28 30
1,48
35,28 30
INOKIM Light 2 1,48
35,28 25
2,75
35,28 25
INOKIM Light 2 2,75
35,28 20
3,83
35,28 20
INOKIM Light 2 3,83
35,28 15
4,53
35,28 15
INOKIM Light 2 4,53
35,28 10
5,07
35,28 10
INOKIM Light 2 5,07
35,28 0
5,21
35,28 0
INOKIM Light 2 5,21
35
35 30
1,29
35 30
INOKIM Light 2 1,29
35 25
2,56
35 25
INOKIM Light 2 2,56
35 20
3,65
35 20
INOKIM Light 2 3,65
35 15
4,35
35 15
INOKIM Light 2 4,35
35 10
4,89
35 10
INOKIM Light 2 4,89
35 0
5,02
35 0
INOKIM Light 2 5,02
30
30 25
1,27
30 25
INOKIM Light 2 1,27
30 20
2,35
30 20
INOKIM Light 2 2,35
30 15
3,06
30 15
INOKIM Light 2 3,06
30 10
3,59
30 10
INOKIM Light 2 3,59
30 0
3,73
30 0
INOKIM Light 2 3,73
25
25 20
1,08
25 20
INOKIM Light 2 1,08
25 15
1,78
25 15
INOKIM Light 2 1,78
25 10
2,32
25 10
INOKIM Light 2 2,32
25 0
2,46
25 0
INOKIM Light 2 2,46
20
20 15
0,70
20 15
INOKIM Light 2 0,70
20 10
1,24
20 10
INOKIM Light 2 1,24
20 0
1,38
20 0
INOKIM Light 2 1,38
15
15 10
0,54
15 10
INOKIM Light 2 0,54
15 0
0,68
15 0
INOKIM Light 2 0,68
10
10 0
0,14
10 0
INOKIM Light 2 0,14

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Min. limitator de viteză 6 km/h  
      Max. limitator de viteză 35 km/h  
      Lungime 108 cm  
      Înălţime 105 cm  
      Lăţime 46 cm  
      Lungime pliată 95 cm  
      Înălțime pliată 36 cm  
      Lățimea pliată 25 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie China - no brand  
      Voltajul bateriei 36 V  
      Capacitatea bateriei 10,4 Ah  
      Energia bateriei 374,4 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control maneta pentru degetul mare  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul da  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față tambur  
      Frâna spate tambur  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 8.5"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 8.5"  
      Suspensie fără suspensie  
      Presiunea recomandată în anvelope 40 - 50 Psi (2,7 - 3,5 Bar)  
      Suspensia față solid (fara suspensie)  
      Suspensia spate solid (fara suspensie)  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 100 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.