INOKIM MINI 2

Prietenoasă cu
orașul
Fiabilitate
înaltă
Foarte ușoară

Prietenoasă cu
orașul
Fiabilitate
înaltă
Foarte ușoară

Cea mai compacta și mai portabilă trotinetă din clasa sa. Cântărind puțin peste 10 kg, Mini 2 atinge viteze de până la 25 km/h menținând în același timp caracterul practic și compactitatea, caracteristici la care multe alte trotinete pot doar visa.

`

INOKIM MINI 2

Produs nou

Opțiunile produsului
Culoare: *
 
 

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

Cea mai compactă și cea mai portabilă trotinetă din clasa sa. INOKIM a intrat în plină glorie pe segmentul trotinetelor ușoare și pliabile, cu un produs premium. INOKIM reprezintă întotdeauna calitate, siguranță și design frumos. Acest model ultra-ușor nu face excepție, deoarece a fost conceput ca o soluție pentru călătorii scurte prin oraș. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unei trotinete electrice grozave, dar factorul principal este greutatea, tocmai v-ați găsit trotineta.

Întrega trotinetă radiază experiență în design, deoarece INOKIM este unul dintre cei mai vechi producători de trotinete electrice din lume. Au construit și vândut prima lor trotinetă electrică în urmă cu unsprezece ani, ceea ce nu se poate spune despre marea majoritate a „noilor veniți” pe piață. Mini 2 cântărește puțin peste 10 kilograme, dar reușește totuși să atingă viteze de până la 25 km/h, menținând în același timp caracterul practic și compactul, caracteristici la care multe alte trotinete pot doar visa.

Utilizare și caracter practic

Mini 2 a fost concepută ca o soluție ideală pentru a rezolva ultimii câțiva kilometri ai unui traseu planificat. Fie că sunt kilometri pănă la casa ta sau după ce ai coborât dintr-un autobuz sau dintr-o zonă de parcare, îi vei călători întotdeauna cu stil și cu zâmbetul pe buze. În ciuda greutății sale ultra-ușoare, puțin peste 10 kg, oferă specificații mai mult decât suficiente pentru distanțe scurte în jurul orașului. Te poți duce cu Mini 2 oriunde ai nevoie și mai târziu te va aduce înapoi acasă. Aproape nicio altă trotinetă din lume nu oferă opțiunea de a plia și trage trotineta în spatele tău, ca un bagaj pe roți. Mai mult decât atât, această trotinetă rămâne în mod convenabil în picioare, ocupând spațiu minim. Atinge viteze de până la 25 km/h și se încarcă complet în 3,5 ore. Dacă este necesar, vă ofera o autonomie de peste 25 de kilometri. Având în vedere greutatea sa redusă, este uimitor că INOKIM a reușit să încorporeze o suspensie în această trotinetă, sub forma unei articulații flexibile, în platforma trotinetei. Capacitatea maximă de încărcare recomandată a trotinetei este de 75 kg. Veți fi mulțumit de încărcătorul de telefon integrat – vă puteți încărca oricând smartphone-ul prin portul USB și puteți utiliza bateria de mare capacitate a modelului INOKIM Mini 2.

Siguranța

Marca INKIM pune siguranța înaintea tuturor. Acelasi lucru oferă și acest model ușor, conceput în primul rând pentru rute mai scurte prin oraș. Scopul este de a menține greutatea extrem de scăzută, păstrând în același timp siguranța. De aceea, Mini 2 are o frână electrică specială, testată temeinic și, atunci când este necesar, puteți crește efectul de frânare folosind frâna standard, prin apăsarea aripii roții din spate. Trotineta are o roată spate antrenată, ceea ce sporește semnificativ siguranța în cazul defecțiunii motorului. Roata din față este umplută cu aer și ajută la amortizarea oricăror gropi sau denivelări. Roata din spate are o anvelopă solidă, reducând la minimum riscul de a face pană - trotineta are pur și simplu tot ce este mai bun din ambele tipuri de roți.

Designul

Aceasta este o trotinetă pe care nu o veți confunda cu niciun alt model. INOKIM nu face compromisuri când vine vorba de design. Datorită frânei sale electrice, aspectul trotinetei nu este perturbat de niciun cablu, punând în evidență puritatea designului în ansamblu. Punctele forte ale trotinetei sunt greutatea redusă și stilul său practic. Chiar și suspensia a fost integrată în cadrul trotinetei, ceea ce înseamnă că este practic invizibilă. Trotineta arată grozav, fie că mergeți sau când este pliată, stă elegant pe roțile sale auxiliare. A ajunge la o întâlnire cu această trotinetă este întotdeauna o modalitate elegantă și potrivită pentru orice ocazie, fie că este vorba de o întâlnire într-o cafenea, școală, birou sau un restaurant de lux. Mai mult, odată pliată, o poți ascunde sub scaun sau masă sau, eventual, o poți lăsa pe roțile auxiliare – ocupă spațiu minim și arată grozav. Nu există nicio altă trotinetă care să poate fi lăsată în această poziție, ceea ce o face și mai unică.

Puterea

Nu vă lăsați păcăliți de specificațiile sale referitoare la putere. Este posibil să aibă „doar” 250 W, dar este capabilă să furnizeze această putere pe deplin și să o transfere pe șosea prin motorul din spate, integrat în interiorul roții. În plus, bateria are 36 V, care este peste tensiunea standard în această categorie. Transmisia puterii este foarte eficientă datorită acestei tensiuni mai mari și veți fi surprins cât de jucăușă este această trotinetă. Roata este mică, măsoară doar 6 inchi, motiv pentru care trotineta are o accelerație respectabilă – parcă ai cupla o treaptă mai ușoară la bicicletă. Atinge viteze de până la 25 km/h, ceea ce este suficient în oraș.

Confort

Anvelopa față de 6 inchi, umplută cu aer ajută la amortizarea suprafețelor neuniforme, împreună cu amortizorul oscilant din cauciuc elastic care este integrat direct în cadrul trotinetei. Acest amortizor se mișcă cu mai mult de 2 cm, ceea ce nu pare a fi prea mult, dar, în realitate, ajută semnificativ la absorbția șocurilor sau vibrațiilor. Nicio altă trotinetă cu greutate similară și șasiu fix nu are un astfel de sistem. Roata din spate este solidă, ceea ce înseamnă că reduce riscul ca o anvelopă să facă pană. Având în vedere greutatea și dimensiunile minime ale trotinetei, aceasta este o soluție bună care contribuie la confortul de rulare, fiind semnificativ mai confortabilă decât orice alte soluții de șasiu cu arc. Desigur, nu poate egala confortul oferit de modelele mai grele, cu arc complet. Dar nu este treaba acestui model să concureze cu ele. Această trotinetă a fost concepută pentru a face călătorii mai scurte prin oraș, nu trebuie să fie capabilă să parcurgă zeci de kilometri pe o suprafață dură. Având în vedere misiunea sa, confortul oferit de acest model este suficient și cei care caută în primul rând o trotinetă pliabilă extrem de ușoară, practică pentru distanțe mai scurte. Contribuie la confort portul USB integrat pentru încărcarea smartphone-urilor, care este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră, și funcționarea fără întreținere a trotinetei - doar urcați pe ea și conduceți-o.

Autonomia

În ciuda greutății reduse, trotineta nu economisește baterie, ascunzând o baterie de 36 V, 7,8 Ah cu energie totală stocată de 280Wh și celule fabricate de LG. Având în vedere greutatea de aproximativ 10 kg, acestea sunt specificații excelente, oferind o autonomie de aproape 28 km atunci când conduceți în modul economic. Aceasta este de multe ori călătoria standard prevăzută pentru acest model, ceea ce înseamnă că autonomia ar trebui să fie suficientă pentru toată lumea. Mai mult, pentru a menține bateria în stare bună, este mai bine să încărcați trotineta în fiecare noapte atunci când conduceți până când bateria se stinge. Când bateria este complet descărcată, timpul de încărcare este mai mic de 4 ore.

Evaluarea noastră

Aceasta este o trotinetă electrică ultra-ușoară, lucru care se reflectă în caracterul practic și în specificațiile sale. Din punct de vedere al prețului, se regăsește în segmentul premium al categoriei trotinetelor ușoare, dar îl contrabalansează prin parametrii, desig, caracterul practic și fiabilitate.Doar porniți-o și conduceți-o fără o întreținere necesară, cu excepția verificării ocazionale a presiunii roții din față. În plus, arată foarte bine și, datorită roților sale auxiliare, nu numai că poate sta în poziție verticală când este pliată, dar este și foarte practică, deoarece o poți trage în spate, ca un bagaj . O recomandăm pentru călătorii de până la 5 km în jurul orașului și pentru utilizatorii care cântăresc cel mult 75 kg. Dacă plănuiești trasee mai lungi sau cântărești mai mult, acest model nu este potrivit pentru tine. Va trebui să sacrificați greutatea și să cumpărați un alt model care este puțin mai greu. Pe de altă parte, dacă nu parcurgeți trasee lungi sau dacă intenționați să combinați trotineta cu transportul public sau cu mașina, acest model vă va răsplăti cu greutatea sa ușoară și specificațiile decente..

Service

Suntem dealer al mărcii Inokim pentru întreaga Europă Centrală. Prin urmare, este firesc să oferim service în garanție și post-garanție. Avem toate piesele de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

Despre brand

INOKIM este unul dintre puținii producători care țin totul sub același acoperiș. Începând cu design-ul, dezvoltarea hardware și software până la producție, vânzări și service. Fiecare piesă, fiecare componentă este dezvoltată și testată de INOKIM, ceea ce este cu adevărat neobișnuit și unic. De aceea INOKIM face parte din categria produselor de top. Echipele de dezvoltare, cercetare și proiectare au sediul în locul de naștere al acestui brand – Tel-Aviv, Israel. Producția are loc în China, în orașul Ningbo în fabrica proprie a companiei și sub strictă supraveghere a calității.

INOKIM a început ca proiect în garajul lui Nimrod Sapir Riccardo în 2009.În prezent, face parte din rândul familiilor de produse de top la nivel global, cu reprezentanțe în aproape fiecare țară din lume. Nimrod continuă să joace un rol activ în companie și în prezent se ocupă de designul produsului, fiind și designerul modelului Mini 2.

Voltride este un partener mândru al acestui brand, deoarece împărtășim entuziasmul și pasiunea pentru electromobilitatea personală. Suntem reprezentanți excluvi ai INOKIM în Slovacia, Cehia și Ucraina din 2019. Datorită extinderii globale a mărcii, nu veți avea nicio problemă să faceți service sau să obțineți piese de schimb oriunde în lume, deoarece partenerii INOKIM respectă garanția globală oriunde vă aflați și indiferent de țara în care ați cumpărat un produs INOKIM.

3/10
Confort
9/10
Ușurință la întreținere
25 km/h
Viteza
10,5 kg
Greutate
350 W
putere
28 km
Autonomia
Suspensie spate
Motor spate
Frâne spate
Prietenos cu orașul
Greutate ușoară
Roți cu aer
Culori multiple
Roată liberă
Pliere bună
Fiabilitate ridicată
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 10,5 kg 10,3 kg jedna z najľahších kolobežiek na svete s týmito parametrami
Timpul de încarcare 4 h În așteptarea testului
Viteza max. 25 km/h 31,79 km/h pri tejto váhovej kategórii je max rýchlosť dostatočná, navyše kolobežka má pomerne svižné zrýchlenie
Putere 350 W 413,6 W na krátke vzdialenosti do mesta postačuje
Autonomia 28 km 22,78 km Pri kolobežke určenej na krátke vzdialenosti je to skvelé číslo. Výrobca ho udáva v ECO móde (15 k/h)
Gama de biciclete City - 19,53 km
Distanța de accelerație 0 - 20 km/h - 21,4 m
Distanța de accelerație 0 - 30 km/h - 125,2 m
Timp de accelerație de la 0 la 20 km/h - 5,96 s
Timp de accelerație de la 0 la 30 km/h - 19,86 s
Distanța de frânare de la 20 km/h - 4,8 m
Distanța de frânare de la 30 km/h - 10,5 m
Sprint 100m - 16,9 s
Sprint 250m - 34,58 s
Sprint 1000m - 123,31 s
Arată mai mult
Arată mai puțin
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
31,79
km/h
Viteza max
413,5
wați
Puterea max
22,78
km
Autonomia totală
19,53
km
Autonomia în oraș
20,98
km
Autonomie Min
16,90
secunde
Timp până
la 100 m
34,58
secunde
Timp până
la 250 m
123,31
secunde
Timp până
la 1 km
5,96
secunde
Timp până
la 20 km/h
19,86
secunde
Timp până
la 30 km/h
1,89
secunde
Timp de
la 20 km/h
2,74
secunde
Timp de
la 30 km/h
21,4
metri
Distanta
la 20 km/h
125,2
metri
Distanța
la 30 km/h
4,8
metri
Distanța de
la 20 km/h
10,5
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 31,79
0
0 10
1,85
0 10
INOKIM Mini 2 1,85
0 15
3,31
0 15
INOKIM Mini 2 3,31
0 20
5,96
0 20
INOKIM Mini 2 5,96
0 25
9,18
0 25
INOKIM Mini 2 9,18
0 30
19,86
0 30
INOKIM Mini 2 19,86
0 31,79
32,19
0 31,79
INOKIM Mini 2 32,19
10
10 15
1,46
10 15
INOKIM Mini 2 1,46
10 20
4,11
10 20
INOKIM Mini 2 4,11
10 25
7,33
10 25
INOKIM Mini 2 7,33
10 30
18,01
10 30
INOKIM Mini 2 18,01
10 31,79
30,34
10 31,79
INOKIM Mini 2 30,34
15
15 20
2,65
15 20
INOKIM Mini 2 2,65
15 25
5,87
15 25
INOKIM Mini 2 5,87
15 30
16,55
15 30
INOKIM Mini 2 16,55
15 31,79
28,88
15 31,79
INOKIM Mini 2 28,88
20
20 25
3,22
20 25
INOKIM Mini 2 3,22
20 30
13,90
20 30
INOKIM Mini 2 13,90
20 31,79
26,23
20 31,79
INOKIM Mini 2 26,23
25
25 30
10,69
25 30
INOKIM Mini 2 10,69
25 31,79
23,01
25 31,79
INOKIM Mini 2 23,01
30
30 31,79
12,32
30 31,79
INOKIM Mini 2 12,32
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 31,79
0
0 10
3,25
0 10
INOKIM Mini 2 3,25
0 15
8,38
0 15
INOKIM Mini 2 8,38
0 20
21,36
0 20
INOKIM Mini 2 21,36
0 25
41,88
0 25
INOKIM Mini 2 41,88
0 30
125,24
0 30
INOKIM Mini 2 125,24
0 31,79
230,43
0 31,79
INOKIM Mini 2 230,43
10
10 15
5,13
10 15
INOKIM Mini 2 5,13
10 20
18,11
10 20
INOKIM Mini 2 18,11
10 25
38,63
10 25
INOKIM Mini 2 38,63
10 30
121,99
10 30
INOKIM Mini 2 121,99
10 31,79
227,18
10 31,79
INOKIM Mini 2 227,18
15
15 20
12,97
15 20
INOKIM Mini 2 12,97
15 25
33,50
15 25
INOKIM Mini 2 33,50
15 30
116,85
15 30
INOKIM Mini 2 116,85
15 31,79
222,05
15 31,79
INOKIM Mini 2 222,05
20
20 25
20,53
20 25
INOKIM Mini 2 20,53
20 30
103,88
20 30
INOKIM Mini 2 103,88
20 31,79
209,07
20 31,79
INOKIM Mini 2 209,07
25
25 30
83,35
25 30
INOKIM Mini 2 83,35
25 31,79
188,54
25 31,79
INOKIM Mini 2 188,54
30
30 31,79
105,19
30 31,79
INOKIM Mini 2 105,19
Timpi de frânare
30 25 20 15 10 0
31,79
31,79 30
0,01
31,79 30
INOKIM Mini 2 0,01
31,79 25
0,41
31,79 25
INOKIM Mini 2 0,41
31,79 20
0,87
31,79 20
INOKIM Mini 2 0,87
31,79 15
1,32
31,79 15
INOKIM Mini 2 1,32
31,79 10
1,79
31,79 10
INOKIM Mini 2 1,79
31,79 0
2,76
31,79 0
INOKIM Mini 2 2,76
30
30 25
0,40
30 25
INOKIM Mini 2 0,40
30 20
0,86
30 20
INOKIM Mini 2 0,86
30 15
1,31
30 15
INOKIM Mini 2 1,31
30 10
1,78
30 10
INOKIM Mini 2 1,78
30 0
2,74
30 0
INOKIM Mini 2 2,74
25
25 20
0,46
25 20
INOKIM Mini 2 0,46
25 15
0,91
25 15
INOKIM Mini 2 0,91
25 10
1,38
25 10
INOKIM Mini 2 1,38
25 0
2,35
25 0
INOKIM Mini 2 2,35
20
20 15
0,45
20 15
INOKIM Mini 2 0,45
20 10
0,92
20 10
INOKIM Mini 2 0,92
20 0
1,89
20 0
INOKIM Mini 2 1,89
15
15 10
0,47
15 10
INOKIM Mini 2 0,47
15 0
1,44
15 0
INOKIM Mini 2 1,44
10
10 0
0,97
10 0
INOKIM Mini 2 0,97
Distanțe la frânare
30 25 20 15 10 0
31,79
31,79 30
0,09
31,79 30
INOKIM Mini 2 0,09
31,79 25
3,01
31,79 25
INOKIM Mini 2 3,01
31,79 20
5,79
31,79 20
INOKIM Mini 2 5,79
31,79 15
7,86
31,79 15
INOKIM Mini 2 7,86
31,79 10
9,42
31,79 10
INOKIM Mini 2 9,42
31,79 0
10,62
31,79 0
INOKIM Mini 2 10,62
30
30 25
2,92
30 25
INOKIM Mini 2 2,92
30 20
5,71
30 20
INOKIM Mini 2 5,71
30 15
7,78
30 15
INOKIM Mini 2 7,78
30 10
9,34
30 10
INOKIM Mini 2 9,34
30 0
10,54
30 0
INOKIM Mini 2 10,54
25
25 20
2,78
25 20
INOKIM Mini 2 2,78
25 15
4,85
25 15
INOKIM Mini 2 4,85
25 10
6,41
25 10
INOKIM Mini 2 6,41
25 0
7,61
25 0
INOKIM Mini 2 7,61
20
20 15
2,07
20 15
INOKIM Mini 2 2,07
20 10
3,63
20 10
INOKIM Mini 2 3,63
20 0
4,83
20 0
INOKIM Mini 2 4,83
15
15 10
1,56
15 10
INOKIM Mini 2 1,56
15 0
2,76
15 0
INOKIM Mini 2 2,76
10
10 0
1,20
10 0
INOKIM Mini 2 1,20

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Min. limitator de viteză 15 km/h (ECO režim)  
      Max. limitator de viteză 25 km/h (max rýchlosť)  
      Lungime 100 cm  
      Înălţime 113,5 cm  
      Lăţime 38,4 cm  
      Lungime pliată 96 cm  
      Înălțime pliată 30 cm  
      Lățimea pliată 38,4 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Voltajul bateriei 36 V  
      Capacitatea bateriei 7,8 Ah  
      Energia bateriei 281 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control maneta pentru degetul mare  
      Controlul vitezei de croazieră nu  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul da  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față fară  
      Frâna spate electrical + foot brake  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 6"  
      Tip roată spate solid  
      Diametrul roții spate 6"  
      Suspensie spate  
      Presiunea recomandată în anvelope more than 35 Psi (2,4 Bar)  
      Suspensia față solid (fara suspensie)  
      Suspensia spate brat pivotant + piulita de cauciuc  
      Ușoară fară  
      Lumină de frână nu  
      Sarcina max. 75 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile