INOKIM OX S/H 2022

pâna la -31%

Foarte
confortabilă
Putere
mare
Max Blinker
recomandă

OX este o soră mai mică a modelului OXO care păstrează statutul de trotinetă premium. Uimește nu numai prin designul și specificațiile sale unice, ci și prin șasiul său reglabil foarte confortabil. Chiar și atunci când găsiți o trotinetă care oferă specificații și confort similare, OX încă câștigă oferind o siguranță mai bună. Este unul dintre cele mai populare modele ale noastre.

`

INOKIM OX S/H 2022

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
CN 780 Wh (60 V 13 Ah)
- 0 lei
CN 1260 Wh (60 V 21 Ah)
+ 3 222 lei
Preț vechi Preț redus

8 533,29 leiTVA inclus

5 918,29 leiTVA inclus

- 31%

  • CN 780 Wh (60 V 13 Ah)
  • CN 1260 Wh (60 V 21 Ah)

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
La cerere
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

Modelul emblematic al mărcii INOKIM întruchipează toate valorile acestui producător. Această trotinetă este un model de top nu numai prin specificații, ci și în ceea ce privește siguranța, designul, confortul și fiabilitatea. Este literalmente un model legendar cunoscut de toți fanii electromobilității personale. Întreaga serie de modele OX împărtășește o caroserie și un design identice, iar modelele individuale diferă doar prin performanță și capacitatea bateriei. Tabelul de comparație al modelelor OX individuale este furnizat la sfârșitul acestei descrieri.

Întreaga trotinetă radiază experiență în design, deoarece INOKIM este unul dintre cei mai vechi producători de trotinete electrice din lume. Au construit și vândut prima lor trotinetă electrică în urmă cu unsprezece ani, ceea ce nu se poate spune despre marea majoritate a „noilor veniți” pe piață. De aceea OX este excepțional de bine făcută, până la ultimul detaliu. Apropo, această trotinetă a câștigat un premiu prestigios pentru designul său, Red Dot Design Award, cu care doar câteva produse se pot lăuda.

 

Siguranță

Siguranța este pe primul loc când vine vorba de marca INOKIM. De aceea OX a fost fabricată dintr-un aliaj de aluminiu extrem de puternic folosit în industria aerospațială. Întreaga structură este inteligent echilibrată, astfel încât să fie stabilă chiar și la viteze mari. Cele două frâne opresc întotdeauna trotineta în siguranță. Frâna față este o frână cu tambur de înaltă calitate, fără întreținere, iar cea din spate este o frână cu disc. Sistemul patentat de șasiu OSAP contribuie nu numai la confort, ci și la siguranță prin menținerea stabilității chiar și la viteze mari și la conducerea pe suprafețe mai puțin bune. Utilizatorii mai puțin experimentați au opțiunea de a limita viteza maximă. Luminile LED din față și din spate contribuie la siguranță. Lumina din spate servește și ca lumină de frână. Rezistența întregii trotinete permite o capacitate de încărcare de până la 120 kg. Trotineta are o funcție de pornire, prevenind orice pornire nedorită.

 

Puterea

OX se numără printre modelele puternice. Datorită puterii sale de vârf de 1300 W, atinge viteze de până la 45 km/h! Poate oferi mai puțină putere în comparație cu sora sa mai mare INOKIM OXO, dar această putere rămâne suficientă pentru aproape tot ce te-ai putea aștepta de la trotineta ta. Avantajul față de modelul OXO vine cu o greutate mai mică, cu mai mult de 7 kg. Trotineta accelerează plăcut, fără nicio smucitură inutilă și oferă o accelerație completă într-un mod de care te poți bucura pe deplin fără nicio teamă. Este de asemenea potrivită pentru teren obișnuit și urcări ușoare. Cu toate acestea, dacă intenționați să utilizați trotineta în primul rând în acest scop, luați în considerare modelul OXO. Pe de altă parte, dacă planificați mai ales călătorii medii sau lungi prin oraș, modelul OX vă va răsplăti cu greutatea redusă, confortul fantastic și puterea suficientă. La urma urmei, 45 km/h este suficient de rapid.

 

Designul

Premiul internațional Red Dot Design vorbește de la sine. Nu doar amatorii, ci și juriul de experți consideră că designul acestei trotinete este unul dintre cele mai bune din lume. Este pur și simplu frumoasă și, în același timp, diferită de toate celelalte trotinete din această categorie de performanță, care seamănă ca o frunză de stejar una cu alta. Suspensia asimetrică a brațului oscilant este cu siguranță una dintre principalele caracteristici de design, datorită căreia nu te vei plictisi niciodată privind această trotinetă, deoarece ambele părți arată diferit. Pe de o parte vezi un braț basculant frumos, care ține roata, în timp ce pe de altă parte roțile arată ca și cum nu ar fi fost atașate de trotinetă. Coloana de direcție are o minunată formă aerodinamică și robustă, ceea ce este de așteptat la o trotinetă care se deplasează cu mai mult de 40 km/h. Modelul OX este produs doar în finisajul exclusiv negru-portocaliu care amintește de marca KTM care este binecunoscută în rândul motocicliștilor. Spre deosebire de modelul OXO care vine cu mânere portocalii, OX este echipat cu mânere negre care nu numai că arată bine, ci sunt și confortabile la atingere. OX are furtunuri de frână relativ bine ascunse și alte cabluri care nu perturbă senzația generală a designului unic al acestei trotinete. Combinația negru-portocaliu se potrivește perfect acestui design, pare agresivă și luxoasă în același timp.

 

Comfort

Sistemul patentat de șasiu OSAP asigură confortul la deplasare cu roțile montate asimetric pe brațele mobile. Lucrul unic este că OX are un șasiu reglabil pe înălțime, ceea ce înseamnă că îți poți schimba cu ușurință garda la sol în funcție de terenul pe care mergi sau în oraș. Trotineta poate face față terenurilor mai puțin bune. Ne-am plimbat cu ea pe o poiană, drumuri mai puțin bune sau chiar de câmp. Nu am obosit de la vibrațiile excesive, nici măcar după o călătorie lungă. Roțile de 10 inchi echipate cu anvelope și camere cu aer produse de CST contribuie și mai mult la confort, ajutând la absorbția oricăror suprafețe neuniforme. Cu această dimensiune a roții de 10 inchi și un producător de anvelope de marcă, OX nu este foarte predispusă să facă pană. Ecranul LCD cu iluminare din spate, bine aranjat sporește ușurința în utilizare. OX are, de asemenea, un suport reglabil pe lungime, cu care puteți ajusta garda la sol stabilită pe șasiu. Plierea trotinetei este un proces simplu și confortabil. Mai mult, atunci când sunt în poziție pliată, ghidonul rămâne agățat de porțiunea ridicată a suprafeței de călcare și, prin urmare, este posibil să apuci OX-ul de tija de direcție și să o purtați fără ca trotineta să se răsucească în mâini. Considerăm că natura generală fără întreținere a acestui model contribuie la confort, trebuie doar să urcați pe trotineta dvs. și să o conduceți. Conectorul de încărcare este ușor accesibil și nu trebuie să-l cauți laborios. Cu o greutate mai mică de 30 kg, modelul OX este puțin mai confortabil de transportat în comparație cu modelul extrem OXO.

 

Utilizare și caracter practic

Cu designul și performanțele sale, aceasta este una dintre cele mai versatile trotinete din lume. Se va descurca pe un teren obișnuit sau cățărare ușoară. În oraș, cu siguranță îi vei aprecia performanța la urcarea dealului, precum și autonomia, nefiind necesar să-ți faci griji chiar și atunci când trebuie să pleci într-o călătorie mai lungă sau când nu ai avut timp să încarci trotineta în timpul zilei. Când vine vorba de condițiile de utilizare, vei fi literalmente fermecat de șasiul său foarte confortabil, pe care îl vei putea folosi pe drumurile de câmp, precum și pe drumurile noastre obișnuite, pline de găuri. În ciuda versatilității sale, aceasta nu este cu siguranță cea mai practică soluție de oraș, cu siguranță nu este ceea ce dorim să pretindem. Trebuie să țineți cont de greutatea trotinetei de aproximativ 27 kg, ceea ce înseamnă că trebuie să evitați scările ori de câte ori este posibil. Având în vedere dimensiunile sale, nu veți putea să o pliați pur și simplu și să o duceți cu dvs. într-un restaurant. De obicei, va trebui să o încuiați afară ca pe o bicicletă. Greutatea sa permite totuși unei singure persoane să ridice aceasta trotinetă fără prea mult efort, iar deplasarea ei pe o distanță mai mică nu este o problemă. Poate încăpea în portbagajul unei mașini obișnuite, dar nu va mai rămâne mult spațiu. Aceasta înseamnă că, dacă vrei să o iei cu tine într-o călătorie mai lungă cu mașina (de exemplu, la o stațiune la mare), este mai bine să pui trotineta pe suportul de biciclete din spate al mașinii, montat pe un cârlig de remorcare. Cu excepția greutății sale mai mari, aceasta este o soluție fantastică atât pentru interiorul, cât și pentru exteriorul orașului, rămânând în același timp cea mai ușoară trotineta din categoria ei.

 

Evaluarea noastră

Pur și simplu iubim întreaga serie de modele OX. Aceasta este una dintre cele mai versatile trotinete de pe piață – un enduro printre trotinete. Poți simți că acest brand acordă atenție nu numai designului și specificațiilor pe hârtie, ci și siguranței și fiabilității. Fie că călătoriți în off-road pe un drum de câmp sau pe un drum obișnuit cu 40 km/h, sau chiar undeva în centrul orașului, vă va face mereu să zâmbiți și veți simți mereu că a fost făcută pentru situația în care vă aflați. Va arăta grozav într-o cafenea, precum și în drum spre serviciu, parcată la birou sau acoperită de praf pe o pajiște undeva în afara orașului în timpul weekendului. Te vei bucura de ea de fiecare dată când o priviți și nu vă veți sătura de ea nici după mulți ani de utilizare zilnică. Când vine vorba de alegerea unui anumit model OX,decizia depinde de tine și de puterea și autonomia așteptată. Dacă doriți să călătoriți fără compromisuri, mergeți cu OXO. Dacă prețuiți autonomia și performanța, la o greutate puțin mai mică, alegeți OX. Dacă nu vă deranjează puterea mai mică și autonomia mai mică și doriți să economisiți bani, OX ECO este cu siguranță o alegere bună. Tabelul de mai jos vă va ajuta să decideți.

Desigur, există mai multe trotinete extreme pe piață. La urma urmei, le avem în portofoliu și uneori le folosim. Cu toate acestea, niciuna dintre aceste alte trotinete nu vine cu o asemenea versatilitate și o senzație atât de plăcută ca la acest model emblematic de la INOKIM. OX este pur și simplu despre satisfacția irezistibilă pe două roți în orice situație. Am vizitat personal INOKIM de mai multe ori la sediul lor din Tel Aviv și în timp ce luam prânzul cu designerul și „tatăl” întregului brand, Nimrod Sapir Riccard, ni s-a spus ce descrie nu numai această trotinetă, ci întreaga marcă INOKIM: „Da, știm că există trotinete mai puternice sau mai ieftine pe piață. Desigur, am putea face o trotinetă și mai rapida, mai nebună și poate mai ieftină. Dar nu vedem asta ca pe o competiție la care am dori să participăm, deoarece pur și simplu nu este ceea ce lumea are nevoie acum. INOKIM este o familie. Este un stil de viață. INOKIM aduce bucurie și emoție plăcută, aduce calitate dar, mai ales, INOKIM te duce în siguranță acasă la familia ta în fiecare noapte. Și asta este mai important pentru noi decât să ne plasăm pe primul loc pe lista celor mai nebune trotinete din lume.”

 

Service

Suntem dealer al mărcii Inokim pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm toate piesele de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

 

Despre brand

INOKIM este unul dintre puținii producători care țin totul sub același acoperiș. Începând cu designul, dezvoltarea hardware și software, până la producție, vânzări și service. Fiecare piesă, fiecare componentă este dezvoltată și testată de INOKIM, ceea ce este cu adevărat neobișnuit și unic. De aceea INOKIM aparține topului absolut. Echipele de dezvoltare, cercetare și proiectare au sediul în locul de naștere al acestui brand – Tel-Aviv, Israel. Producția are loc în China, în orașul Ningbo în fabrica proprie a companiei și sub strictă supraveghere a calității.

INOKIM a început ca proiectul de garajul lui Nimrod Sapir Riccardo în 2009. În prezent, aparține unei familii de top la nivel global, cu reprezentanțe în aproape fiecare țară din lume. Nimrod continuă să joace un rol activ în companie și până în prezent este responsabil de designul produsului, fiind și designerul modelului OX.

Voltride este un partener mândru al acestui brand, deoarece împărtășim entuziasmul și pasiunea pentru electromobilitatea personală. Suntem singura reprezentanță a INOKIM în Slovacia, Cehia și Ucraina din 2019. Datorită extinderii globale a mărcii, nu veți avea nicio problemă să faceți service sau să obțineți piese de schimb oriunde în lume, deoarece partenerii INOKIM respectă garanția globală oriunde vă aflați și indiferent de țara în care ați cumpărat un produs INOKIM.

 

Comparație între seria de modele OX

Parameteri OX ECO OX H OX S OXO
Putere 1050 W 1300 W 1300 W 2600 W
Viteza maximă 35 km/h 45 km/h 45 km/h 65 km/h
Autonomia 40 km 50 km 90 km 100 km (ECO mode)
Greutatea 25 kg 26 kg 28 kg 33.5 kg
Producator baterii China - no name China - no name China - no name celule LG
Energia bateriei 624 Wh 780 Wh 1260 Wh 1536 Wh
Capacitatea bateriei 13 Ah 13 Ah 21 Ah 25.6 Ah
Voltajul bateriei 48 V 60 V 60 V 60 V
Nr. de motoare 1 - spate 1 - spate 1 - spate 2 - față și spate
Frâna față tambur tambur tambur disc hidraulic
Frâna spate disc disc disc disc hidraulic
Mânere spumă cauciuc cauciuc cauciuc portocaliu
Timpul de încărcare 7 h 7 h 8 h 14 h
10/10
Confort
6/10
Ușurință la întreținere
45 km/h
Viteza
26 kg
Greutate
1300 W
putere
90 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Suspensie față
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Motor spate
Frâne spate
Prietenos cu orașul
De mare putere
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Lumină spate
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
Roată liberă
Pliere bună
Recomandarea Max Blinker
Fiabilitate ridicată
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 26 kg în funcție de configurație din 26 kg la 28 kg În așteptarea testului alt model testat
Timpul de încarcare 8 h în funcție de configurație din 7 h la 8 h În așteptarea testului Niektorí výrobcovia už umožňujú nabíjať naraz dvomi nabíjačkami a znížiť tak dobu nabíjania na polovicu.
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 45 km/h 44,28 km/h
Autonomia 90 km în funcție de configurație din 50 km la 90 km În așteptarea testului alt model testat Dojazd postačujúci väčšine používateľov. Odporúčame však verziu OX S nie len kvôli kapacite, ale aj značkovým článkom LG
Gama de biciclete City - În așteptarea testului alt model testat
Distanța de accelerație 0 - 20 km/h - 14,3 m
Distanța de accelerație 0 - 30 km/h - 35,9 m
Timp de accelerație de la 0 la 20 km/h - 4,4 s
Timp de accelerație de la 0 la 30 km/h - 7,48 s
Distanța de frânare de la 20 km/h - 1,7 m
Distanța de frânare de la 30 km/h - 4,2 m
Sprint 100m - 13,9 s
Sprint 250m - 26,42 s
Sprint 1000m - 88,36 s
Arată mai mult
Arată mai puțin
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
44,28
km/h
Viteza max
1.107
wați
Puterea max
100,42
km
Autonomia totală
70,54
km
Autonomia în oraș
45,39
km
Autonomie Min
13,90
secunde
Timp până
la 100 m
26,42
secunde
Timp până
la 250 m
88,36
secunde
Timp până
la 1 km
4,40
secunde
Timp până
la 20 km/h
7,48
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,79
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,17
secunde
Timp de
la 30 km/h
14,3
metri
Distanta
la 20 km/h
35,9
metri
Distanța
la 30 km/h
1,7
metri
Distanța de
la 20 km/h
4,2
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 44,28
0
0 10
1,71
0 10
INOKIM OX S 1,71
0 15
3,09
0 15
INOKIM OX S 3,09
0 20
4,40
0 20
INOKIM OX S 4,40
0 25
6,04
0 25
INOKIM OX S 6,04
0 30
7,48
0 30
INOKIM OX S 7,48
0 35
9,82
0 35
INOKIM OX S 9,82
0 40
13,53
0 40
INOKIM OX S 13,53
0 44,28
24,17
0 44,28
INOKIM OX S 24,17
10
10 15
1,38
10 15
INOKIM OX S 1,38
10 20
2,69
10 20
INOKIM OX S 2,69
10 25
4,34
10 25
INOKIM OX S 4,34
10 30
5,78
10 30
INOKIM OX S 5,78
10 35
8,12
10 35
INOKIM OX S 8,12
10 40
11,82
10 40
INOKIM OX S 11,82
10 44,28
22,47
10 44,28
INOKIM OX S 22,47
15
15 20
1,31
15 20
INOKIM OX S 1,31
15 25
2,95
15 25
INOKIM OX S 2,95
15 30
4,40
15 30
INOKIM OX S 4,40
15 35
6,73
15 35
INOKIM OX S 6,73
15 40
10,44
15 40
INOKIM OX S 10,44
15 44,28
21,08
15 44,28
INOKIM OX S 21,08
20
20 25
1,65
20 25
INOKIM OX S 1,65
20 30
3,09
20 30
INOKIM OX S 3,09
20 35
5,43
20 35
INOKIM OX S 5,43
20 40
9,14
20 40
INOKIM OX S 9,14
20 44,28
19,78
20 44,28
INOKIM OX S 19,78
25
25 30
1,44
25 30
INOKIM OX S 1,44
25 35
3,78
25 35
INOKIM OX S 3,78
25 40
7,49
25 40
INOKIM OX S 7,49
25 44,28
18,13
25 44,28
INOKIM OX S 18,13
30
30 35
2,34
30 35
INOKIM OX S 2,34
30 40
6,05
30 40
INOKIM OX S 6,05
30 44,28
16,69
30 44,28
INOKIM OX S 16,69
35
35 40
3,71
35 40
INOKIM OX S 3,71
35 44,28
14,35
35 44,28
INOKIM OX S 14,35
40
40 44,28
10,64
40 44,28
INOKIM OX S 10,64
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 44,28
0
0 10
3,00
0 10
INOKIM OX S 3,00
0 15
7,87
0 15
INOKIM OX S 7,87
0 20
14,31
0 20
INOKIM OX S 14,31
0 25
24,57
0 25
INOKIM OX S 24,57
0 30
35,89
0 30
INOKIM OX S 35,89
0 35
57,34
0 35
INOKIM OX S 57,34
0 40
96,22
0 40
INOKIM OX S 96,22
0 44,28
222,69
0 44,28
INOKIM OX S 222,69
10
10 15
4,86
10 15
INOKIM OX S 4,86
10 20
11,31
10 20
INOKIM OX S 11,31
10 25
21,56
10 25
INOKIM OX S 21,56
10 30
32,88
10 30
INOKIM OX S 32,88
10 35
54,34
10 35
INOKIM OX S 54,34
10 40
93,22
10 40
INOKIM OX S 93,22
10 44,28
219,68
10 44,28
INOKIM OX S 219,68
15
15 20
6,45
15 20
INOKIM OX S 6,45
15 25
16,70
15 25
INOKIM OX S 16,70
15 30
28,02
15 30
INOKIM OX S 28,02
15 35
49,47
15 35
INOKIM OX S 49,47
15 40
88,35
15 40
INOKIM OX S 88,35
15 44,28
214,82
15 44,28
INOKIM OX S 214,82
20
20 25
10,25
20 25
INOKIM OX S 10,25
20 30
21,57
20 30
INOKIM OX S 21,57
20 35
43,02
20 35
INOKIM OX S 43,02
20 40
81,91
20 40
INOKIM OX S 81,91
20 44,28
208,37
20 44,28
INOKIM OX S 208,37
25
25 30
11,32
25 30
INOKIM OX S 11,32
25 35
32,77
25 35
INOKIM OX S 32,77
25 40
71,65
25 40
INOKIM OX S 71,65
25 44,28
198,12
25 44,28
INOKIM OX S 198,12
30
30 35
21,45
30 35
INOKIM OX S 21,45
30 40
60,33
30 40
INOKIM OX S 60,33
30 44,28
186,80
30 44,28
INOKIM OX S 186,80
35
35 40
38,88
35 40
INOKIM OX S 38,88
35 44,28
165,35
35 44,28
INOKIM OX S 165,35
40
40 44,28
126,47
40 44,28
INOKIM OX S 126,47
Timpi de frânare
40 35 30 25 20 15 10 0
44,28
44,28 40
0,13
44,28 40
INOKIM OX S 0,13
44,28 35
0,29
44,28 35
INOKIM OX S 0,29
44,28 30
0,47
44,28 30
INOKIM OX S 0,47
44,28 25
0,66
44,28 25
INOKIM OX S 0,66
44,28 20
0,84
44,28 20
INOKIM OX S 0,84
44,28 15
1,05
44,28 15
INOKIM OX S 1,05
44,28 10
1,25
44,28 10
INOKIM OX S 1,25
44,28 0
1,63
44,28 0
INOKIM OX S 1,63
40
40 35
0,17
40 35
INOKIM OX S 0,17
40 30
0,34
40 30
INOKIM OX S 0,34
40 25
0,53
40 25
INOKIM OX S 0,53
40 20
0,72
40 20
INOKIM OX S 0,72
40 15
0,92
40 15
INOKIM OX S 0,92
40 10
1,12
40 10
INOKIM OX S 1,12
40 0
1,51
40 0
INOKIM OX S 1,51
35
35 30
0,17
35 30
INOKIM OX S 0,17
35 25
0,37
35 25
INOKIM OX S 0,37
35 20
0,55
35 20
INOKIM OX S 0,55
35 15
0,75
35 15
INOKIM OX S 0,75
35 10
0,96
35 10
INOKIM OX S 0,96
35 0
1,34
35 0
INOKIM OX S 1,34
30
30 25
0,19
30 25
INOKIM OX S 0,19
30 20
0,38
30 20
INOKIM OX S 0,38
30 15
0,58
30 15
INOKIM OX S 0,58
30 10
0,78
30 10
INOKIM OX S 0,78
30 0
1,17
30 0
INOKIM OX S 1,17
25
25 20
0,19
25 20
INOKIM OX S 0,19
25 15
0,39
25 15
INOKIM OX S 0,39
25 10
0,59
25 10
INOKIM OX S 0,59
25 0
0,98
25 0
INOKIM OX S 0,98
20
20 15
0,20
20 15
INOKIM OX S 0,20
20 10
0,41
20 10
INOKIM OX S 0,41
20 0
0,79
20 0
INOKIM OX S 0,79
15
15 10
0,20
15 10
INOKIM OX S 0,20
15 0
0,59
15 0
INOKIM OX S 0,59
10
10 0
0,38
10 0
INOKIM OX S 0,38
Distanțe la frânare
40 35 30 25 20 15 10 0
44,28
44,28 40
1,40
44,28 40
INOKIM OX S 1,40
44,28 35
3,02
44,28 35
INOKIM OX S 3,02
44,28 30
4,47
44,28 30
INOKIM OX S 4,47
44,28 25
5,84
44,28 25
INOKIM OX S 5,84
44,28 20
6,90
44,28 20
INOKIM OX S 6,90
44,28 15
7,77
44,28 15
INOKIM OX S 7,77
44,28 10
8,36
44,28 10
INOKIM OX S 8,36
44,28 0
8,65
44,28 0
INOKIM OX S 8,65
40
40 35
1,62
40 35
INOKIM OX S 1,62
40 30
3,07
40 30
INOKIM OX S 3,07
40 25
4,44
40 25
INOKIM OX S 4,44
40 20
5,50
40 20
INOKIM OX S 5,50
40 15
6,37
40 15
INOKIM OX S 6,37
40 10
6,96
40 10
INOKIM OX S 6,96
40 0
7,25
40 0
INOKIM OX S 7,25
35
35 30
1,45
35 30
INOKIM OX S 1,45
35 25
2,82
35 25
INOKIM OX S 2,82
35 20
3,89
35 20
INOKIM OX S 3,89
35 15
4,75
35 15
INOKIM OX S 4,75
35 10
5,34
35 10
INOKIM OX S 5,34
35 0
5,63
35 0
INOKIM OX S 5,63
30
30 25
1,37
30 25
INOKIM OX S 1,37
30 20
2,43
30 20
INOKIM OX S 2,43
30 15
3,30
30 15
INOKIM OX S 3,30
30 10
3,89
30 10
INOKIM OX S 3,89
30 0
4,17
30 0
INOKIM OX S 4,17
25
25 20
1,07
25 20
INOKIM OX S 1,07
25 15
1,94
25 15
INOKIM OX S 1,94
25 10
2,52
25 10
INOKIM OX S 2,52
25 0
2,81
25 0
INOKIM OX S 2,81
20
20 15
0,87
20 15
INOKIM OX S 0,87
20 10
1,46
20 10
INOKIM OX S 1,46
20 0
1,74
20 0
INOKIM OX S 1,74
15
15 10
0,59
15 10
INOKIM OX S 0,59
15 0
0,87
15 0
INOKIM OX S 0,87
10
10 0
0,29
10 0
INOKIM OX S 0,29

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Min. limitator de viteză 6 km/h  
      Max. limitator de viteză 25 km/h  
      Putere 1300 W  
      Lungime 122 cm  
      Înălţime 130 cm  
      Lăţime 59 cm  
      Lungime pliată 122 cm  
      Înălțime pliată 54 cm  
      Lățimea pliată 59 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie China - no brand  
      Voltajul bateriei 60 V  
      Capacitatea bateriei 13 Ah în funcție de configurație: 13 Ah, 21 Ah  
      Energia bateriei 780 Wh în funcție de configurație: 780 Wh, 1260 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control maneta pentru degetul mare  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul da  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față tambur  
      Frâna spate disc mecanic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 10"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 10"  
      Suspensie față și spate  
      Presiunea recomandată în anvelope 40 - 50 Psi (2,7 - 3,5 Bar)  
      Suspensia față braț pivotant + piulita de torsiune din cauciuc reglabil  
      Suspensia spate braț pivotant + piulita de torsiune din cauciuc reglabil  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Culori čierno-oranžová  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile