INOKIM OXO 2022

pâna la -11%
Confortabilă pe teren accidentat Fiabilitate
înaltă
Foarte
confortabilă
Cea mai bună din categoria sa Putere mare Max Blinker
recomandă

Confortabilă pe teren accidentat Fiabilitate
înaltă
Foarte
confortabilă
Cea mai bună din categoria sa Putere mare Max Blinker
recomandă

INOKIM OXO se află în fruntea listei de trotinete electrice premium puternice. Uimește nu numai prin designul său unic, ci și prin specificațiile sale, fiind echipată cu două motoare și un șasiu reglabil foarte confortabil. Chiar și atunci când găsiți o trotinetă care oferă specificații și confort similare, OXO încă câștigă deoarece oferă o siguranță mai bună. Este unul dintre cele mai populare modele ale noastre.

`

INOKIM OXO 2022

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
LG 1536 Wh (60 V 25,6 Ah)
+ 906 lei
LG 1080 Wh (60 V 18 Ah)
  • LG 1536 Wh (60 V 25,6 Ah)
  • LG 1080 Wh (60 V 18 Ah)

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 Modelul emblematic al mărcii INOKIM întruchipează toate valorile acestui producător. Această trotinetă electrică este un model de top nu numai prin specificațiile sale impresionante, ci și în ceea ce privește siguranța, designul, confortul și fiabilitatea. Mai mult, este literalmente un model legendar cunoscut de toți fanii electromobilității personale.

Întreaga trotinetă radiază prin design, deoarece INOKIM este unul dintre cei mai vechi producători de trotinete electrice din lume. Au construit și vândut prima lor trotinetă electrică în urmă cu unsprezece ani, ceea ce nu se poate spune despre marea majoritate a „noilor veniți” pe piață. De aceea OXO este realizată excepțional de bine, până la ultimul detaliu. Apropo, această trotinetă a câștigat un premiu prestigios pentru design, Premiul Red Dot Design, cu care doar câteva produse se pot lăuda.

 

 

Siguranța

Siguranța este pe primul loc când vine vorba de marca INOKIM. De aceea OXO a fost fabricată dintr-un aliaj de aluminiu extrem de puternic, material folosit în industria aerospațială. Întreaga structură este inteligent echilibrată, astfel încât să fie stabilă chiar și la viteze mari de aproximativ 60 km/h pe care această trotinetă este capabilă să le atingă. Performanța extremă este îmblânzită de două frâne cu disc hidraulice, realizate de Zoom. Sistemul patentat de șasiu OSAP contribuie nu numai la confort, ci și la siguranță, prin menținerea stabilității chiar și la viteze mari sau la conducerea pe suprafețe dure. Utilizatorii mai puțin experimentați au opțiunea de a limita viteza maximă și, de asemenea, de a decupla unul dintre motoare pentru a înjumătăți puterea disponibilă. Luminile LED din față și din spate contribuie la siguranță. Lumina din spate servește și ca lumină de frână. Bateria realizată din celule LG de înaltă calitate îmbunătățește și mai mult siguranța. Rezistența întregii trotinete permite o capacitate de încărcare de până la 120 kg. Trotineta are o funcție de pornire, care împiedică orice pornire nedorită.

 

 

Puterea

OXO se clasează printre modelele extreme. Trotineta nu are probleme la deplasarea la viteze de peste 60 km/h. Puterea de vârf atinge 2600 W (1300 pe roată)! Puterea susținută este de 2000 W, ceea ce este mai mult decât suficient în orice situație. Da, există mai multe modele extreme disponibile pe piață, dar niciunul dintre ele nu oferă această performanță la fel de sigur și într-un asemenea stil precum INOKIM OXO. Și toate acestea cu o greutatea tolerabilă, de 33,5 kg. Trotineta accelerează plăcut, fără nicio smucitură inutilă și oferă o accelerație completă într-un mod de care te poți bucura pe deplin și fără teamă. Deoarece fiecare roată acționează independent, acest model este potrivit și pentru terenuri accidentate și urcări abrupte. Chiar dacă nu veți folosi întotdeauna întreaga putere, această trotinetă vă va răsplăti cu o autonomie extraordinară și o senzație plăcută că puterea este disponibilă oricând aveți nevoie, și chiar dacă aveți nevoie în timp ce călătoriți printre mașini pe un drum obișnuit, cu siguranță nu veți încetini traficul din oraș.

 

 

Designul

Premiul internațional Red Dot Design vorbește de la sine. Nu doar amatorii, ci și juriul de experți consideră că designul acestei trotinete este unul dintre cele mai bune din lume. Este pur și simplu frumoasă și, în același timp, diferită de toate celelalte trotinete din această categorie de performanță, care arată similar una cu alta. Suspensia asimetrică a brațului oscilant este cu siguranță una dintre principalele caracteristici de design, datorită căreia nu te vei plictisi niciodată privind această trotinetă, deoarece ambele părți arată diferit. Pe de o parte vezi un braț oscilant frumos care ține roata, în timp ce pe de altă parte roțile arată ca și cum nu ar fi fost atașate de trotinetă. Tija de direcție are o formă aerodinamică și robustă, ceea ce este de așteptat la o trotinetă care se deplasează cu 60 km/h. Modelul OXO vine doar cu finisajul exclusiv negru-portocaliu care amintește de marca KTM, care este binecunoscută printre motocicliști. În plus, OXO a fost echipată și cu mânere asortate, care nu numai că arată bine, ci sunt și confortabile la atingere. OXO are furtunele de frână și alte cabluri relativ bine ascunse și nu perturbă senzația generală a designului unic al acestei trotinete. Combinația negru-portocaliu se potrivește perfect acestui design, făcându-l să pară agresiv și luxos în același timp.

 

Comfortul

Sistemul patentat de șasiu OSAP asigură confortul la condus datorită roțile montate asimetric pe brațele oscilante. Lucrul unic este că OXO are un șasiu reglabil pe înălțime, ceea ce înseamnă că îți poți schimba cu ușurință garda la sol în funcție de nevoie, dacă mergi pe un teren accidentat sau în oraș. Trotineta poate face față terenurilor dure. Ne-am plimbat cu ea pe o poiană, drumuri dure sau chiar de câmp. Nu ne-am simtițit obosiți de vibrațiile excesive, nici măcar după o călătorie lungă. Roțile de 10 inchi echipate cu anvelope și camere cu aer, produse de CST, contribuie și mai mult la confort, ajutând la amortizare pe orice suprafață neuniformă. Datorită acestui producător renumit de anvelope de 10 inchi, OXO nu este foarte predispusă să facă pană. Ecranul LCD cu iluminare din spate, este bine aranjat și sporește ușurința la utilizare. OXO dispune, de asemenea, de un suport reglabil pe lungime, cu care puteți ajusta garda la sol setată pe șasiu. Plierea trotinetei este un proces simplu și confortabil. Mai mult, atunci când este în poziție pliată, ghidonul rămâne agățat de porțiunea ridicată a suprafeței de călcare și, prin urmare, este posibil să prindeți OXO de tija de direcție și să o transportați fără ca trotineta să se răsucească în mâini. Considerăm că prin construcție, acest model nu necesită întreținere, ceea ce contribuie la confort, trebuie doar să vă urcați pe trotineta dumneavoastră și să o conduceți. Portul de încărcare este ușor accesibil și nu trebuie să-l căutați laborios.

 

Autonomia

Performanța extremă necesită o baterie voluminoasă și de înaltă calitate. Bateria lui OXO este de 60 V și conține celule LG. Capacitatea sa de 25.6 A/h, este mult peste standardul de 1 536 Wh. Totuși, atunci când bateria este complet descărcată, trebuie să vă așteptați la un timp de încărcare de până la 13,5 ore. Producătorul anunță o autonomie de peste 100 km atunci când se circulă „în mod sensibil” adică cu 25 km/h pe o suprafață plană, ceea ce reprezintă una dintre cele mai bune autonomii, în această categorie de greutate și performanță. Autonomia menționata mai sus se obține atunci când se utilizează un singur motor. Când circulați dinamic folosind ambele motoare, este necesar să țineți cont de o autonomie mai mică. Intervalul poate fi redus la jumătate, deoarece la aceste viteze consumați multă energie doar pentru a depăși rezistența aerului. Cu toate acestea, cu această trotinetă nu trebuie să vă faceți griji cu privire la autonomia dumneavoastră, deoarece este mai mult decât suficientă.

 

Utilizare și caracter practic

Prin design și performanță, aceasta este una dintre cele mai versatile trotinete din lume. Datorită tracțiunii 2x2, această trotinetă poate face față terenului accidentat și chiar urcărilor mai abrupte. În oraș, cu siguranță îi vei aprecia performanța la urcarea dealului, precum și autonomia, netrebuind să-ți faci griji chiar și atunci când trebuie să pleci într-o călătorie mai lungă sau când nu ai avut timp să încarci trotineta în timpul zilei. Când vine vorba de condițiile de drum, vei fi literalmente fermecat de șasiul său foarte confortabil, pe care îl vei putea folosi atât pe drumurile de câmp, precum și pe drumurile noastre obișnuite pline de gropi. În ciuda versatilității sale, aceasta nu este cu siguranță cea mai practică soluție pentru oraș, cu siguranță nu este ceea ce vrem să pretindem. Trebuie să țineți cont de greutatea trotinetei de aproximativ 33 kg, ceea ce înseamnă ca este recomandat să evitați scările ori de câte ori este posibil. Având în vedere dimensiunile sale, nu veți putea să o pliați pur și simplu și să o luați cu dumneavoastră în restaurant. De obicei, va trebui să o asigurați afară, ca pe o bicicletă. Greutatea sa permite totuși unei singure persoane să ridice această trotinetă fără prea mult efort. Transportul pe o distanță mai mică nu este o problemă, însă nu ați dori să o cărați pe scări până la etajul al patrulea (am încercat). Poate încăpea în portbagajul unei mașini obișnuite, dar nu vă mai rămâne mult spațiu. Aceasta înseamnă că, dacă vrei să o iei cu tine într-o călătorie mai lungă cu mașina (de exemplu, la o stațiune la mare), este mai bine să transportați trotineta pe suportul de biciclete din spate al mașinii, montată pe un cârlig de remorcare, deoarece îți lasă portbagajul disponibil pentru alte bagaje. Cu excepția greutății sale mai mari, aceasta este o soluție fantastică atât în ​​interiorul, cât și în afara orașului.

 

Evaluarea noastră

Pur și simplu ne place această trotinetă. Aceasta este una dintre cele mai versatile trotinete de pe piață – un enduro printre trotinete. Poți simți că acest brand acordă atenție nu numai designului și specificațiilor declarate pe hârtie, ci și siguranței și fiabilității. Fie că mergi off-road pe un câmp sau pe șosea cu 60 km/h, sau chiar în ritm de pieton undeva în centrul orașului, te va face mereu să zâmbești și vei simți mereu că a fost făcută pentru situația în care vă aflați. Va arăta grozav într-o cafenea, precum și în drum spre serviciu, parcată la birou sau acoperită de praf într-o poiană, undeva în afara orașului în weekend. Te vei bucura de ea de fiecare dată când o vei privi și nu te vei sătura de ea nici după mulți ani de utilizare zilnică.

Desigur, există modele extreme care pot călători mai repede de 60 km/h. La urma urmei, le avem în portofoliu și uneori le conducem noi înșine. Cu toate acestea, niciunul dintre aceste modele nu au o asemenea versatilitate și o senzație atât de plăcută ca acest model emblematic de la INOKIM. OXO oferă pur și simplu satisfacție irezistibilă pe două roți în orice situație. Părerea noastră este că această trotinetă atinge limita optimă a nivelurilor de viteză care pot fi atinse în siguranță, fără a te simți inconfortabil, sau a avea senzația la fiecare 100 de metri, că trotineta vrea să "te rănească". Am vizitat de mai multe ori INOKIM, la sediul lor din Tel Aviv și în timp ce luam prânzul cu designerul și „tatăl” întregului brand, Nimrod Sapir Riccard, ni s-a spus ce descrie nu numai această trotinetă, ci întreaga marcă INOKIM: „Da, știm că există trotinete mai puternice sau mai ieftine pe piață. Desigur, am putea face o trotinetă mai rapidă, mai demențială și poate mai ieftină. Noi nu vedem asta ca pe o competiție la care am dori să participăm, deoarece pur și simplu nu este ceea ce lumea are nevoie acum. INOKIM este o familie. Este un stil de viață. INOKIM aduce bucurie și emoție plăcută, aduce calitate dar, mai ales, INOKIM te aduce în siguranță acasă la familia ta în fiecare noapte. Și asta este mai important pentru noi decât să ne plasăm pe primul loc pe lista celor mai fantastice trotinete din lume.”

 

Service

Suntem distribuitorul și dealerul exclusiv al mărcii Inokim în Europa. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm toate piesele de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați această trotinetă, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

INOKIM este unul dintre puținii producători care țin totul sub același acoperiș. Începând cu designul, dezvoltarea hardware și software, până la producție, vânzări și service. Fiecare piesă, fiecare componentă este dezvoltată și testată de INOKIM, ceea ce este cu adevărat neobișnuit și unic. De aceea INOKIM aparține produselor de top. Echipele de dezvoltare, cercetare și proiectare au sediul în locul de naștere al acestui brand – Tel-Aviv, Israel. Producția are loc în China, în orașul Ningbo în fabrica proprie a companiei și cu supravegherea strictă a calității.

INOKIM a început ca proiectul în garajul lui Nimrod Sapir Riccardo în 2009. În prezent, face parte din rândul familiilor de produse de top la nivel global, cu reprezentanțe în aproape fiecare țară din lume. Nimrod continuă să joace un rol activ în companie și în prezent, fiind responsabil de designul produsului, inclusiv designerul modelului OXO.

Voltride este un partener mândru al acestui brand, deoarece împărtășim entuziasmul și pasiunea pentru electromobilitatea personală. Suntem singurii reprezentanți ai mărcii INOKIM în Slovacia, Cehia și Ucraina din 2019. Datorită extinderii globale a brand-ului, nu veți avea nicio problemă să faceți service sau să obțineți piese de schimb oriunde în lume, deoarece partenerii INOKIM respectă garanția globală oriunde vă aflați și indiferent de țara în care ați cumpărat un produs INOKIM.

Comparație între seria de modele OX

OX ECO OX H OX S OXO
Putere 1050 W 1300 W 1300 W 2600 W
Viteza maximă 35 km/h 45 km/h 45 km/h 65 km/h
Autonomia 40 km 50 km 90 km 100 km (modul ECO)
Greutatea 25 kg 26 kg 28 kg 33.5 kg
Producatorul de baterii China - no name China - no name Celule LG Celule LG
Puterea bateriei 624 Wh 780 Wh 1260 Wh 1536 Wh
Capacitatea bateriei 13 Ah 13 Ah 21 Ah 25.6 Ah
Voltajul bateriei 48 V 60 V 60 V 60 V
Nr. de motoare 1 - spate 1 - spate 1 - spate 2 - față și spate
Frâna față tambur tambur tambur disc hidraulic
Frâna spate disc disc disc disc hidraulic
Mânere spumă cauciuc cauciuc cauciuc portocaliu
Timpul de încărcare 7 h 7 h 8 h 14 h
10/10
Confort
6/10
Ușurință la întreținere
65 km/h
Viteza
33,5 kg
Greutate
2600 W
putere
100 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Prietenos cu orașul
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
Roată liberă
Pliere bună
Recomandarea Max Blinker
Fiabilitate ridicată
Câștigător de clasă
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 33,5 kg 34 kg V kategórii ide o skvelú váhu vzhľadom na výkon a dojazd
Timpul de încarcare 14 h În așteptarea testului niektoré značky ponúkjú možnosť dvoj nabíjačiek naraz. U OXO počítajte s nočným dobíjaním.
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 65 km/h 56,5 km/h Ohúrila nás najmä stabilita v tejto rýchlosti oproti modelom iných značiek.
Puterea de vârf 2600 W 2075,3 W
Autonomia 100 km (ECO mód) în funcție de configurație din 80 km la 100 km (ECO mód) 94,53 km în funcție de configurație Skvelý dojazd, v pomere cena / výkon / váha patrí medzi TOP stroje.
Gama de biciclete City - 63,03 km
Distanța de accelerație 0 - 20 km/h - 9,7 m
Distanța de accelerație 0 - 30 km/h - 23,4 m
Timp de accelerație de la 0 la 20 km/h - 3,32 s
Timp de accelerație de la 0 la 30 km/h - 5,26 s
Distanța de frânare de la 20 km/h - 1,7 m
Distanța de frânare de la 30 km/h - 4,2 m
Sprint 100m - 11,9 s
Sprint 250m - 22,1 s
Sprint 1000m - 70,65 s
Arată mai mult
Arată mai puțin
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
56,50
km/h
Viteza max
2.086
wați
Puterea max
94,53
km
Autonomia totală
63,03
km
Autonomia în oraș
29,41
km
Autonomie Min
11,90
secunde
Timp până
la 100 m
22,10
secunde
Timp până
la 250 m
70,65
secunde
Timp până
la 1 km
3,32
secunde
Timp până
la 20 km/h
5,26
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,80
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,16
secunde
Timp de
la 30 km/h
9,7
metri
Distanta
la 20 km/h
23,4
metri
Distanța
la 30 km/h
1,9
metri
Distanța de
la 20 km/h
4,2
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 56,50
0
0 10
1,67
0 10
INOKIM OXO 1,67
0 15
2,49
0 15
INOKIM OXO 2,49
0 20
3,32
0 20
INOKIM OXO 3,32
0 25
4,37
0 25
INOKIM OXO 4,37
0 30
5,26
0 30
INOKIM OXO 5,26
0 35
6,27
0 35
INOKIM OXO 6,27
0 40
7,65
0 40
INOKIM OXO 7,65
0 45
9,39
0 45
INOKIM OXO 9,39
0 50
12,92
0 50
INOKIM OXO 12,92
0 55
20,70
0 55
INOKIM OXO 20,70
0 56,50
27,10
0 56,50
INOKIM OXO 27,10
10
10 15
0,82
10 15
INOKIM OXO 0,82
10 20
1,65
10 20
INOKIM OXO 1,65
10 25
2,70
10 25
INOKIM OXO 2,70
10 30
3,59
10 30
INOKIM OXO 3,59
10 35
4,60
10 35
INOKIM OXO 4,60
10 40
5,98
10 40
INOKIM OXO 5,98
10 45
7,72
10 45
INOKIM OXO 7,72
10 50
11,25
10 50
INOKIM OXO 11,25
10 55
19,03
10 55
INOKIM OXO 19,03
10 56,50
25,43
10 56,50
INOKIM OXO 25,43
15
15 20
0,83
15 20
INOKIM OXO 0,83
15 25
1,88
15 25
INOKIM OXO 1,88
15 30
2,77
15 30
INOKIM OXO 2,77
15 35
3,78
15 35
INOKIM OXO 3,78
15 40
5,16
15 40
INOKIM OXO 5,16
15 45
6,90
15 45
INOKIM OXO 6,90
15 50
10,43
15 50
INOKIM OXO 10,43
15 55
18,21
15 55
INOKIM OXO 18,21
15 56,50
24,60
15 56,50
INOKIM OXO 24,60
20
20 25
1,05
20 25
INOKIM OXO 1,05
20 30
1,94
20 30
INOKIM OXO 1,94
20 35
2,95
20 35
INOKIM OXO 2,95
20 40
4,33
20 40
INOKIM OXO 4,33
20 45
6,07
20 45
INOKIM OXO 6,07
20 50
9,60
20 50
INOKIM OXO 9,60
20 55
17,38
20 55
INOKIM OXO 17,38
20 56,50
23,78
20 56,50
INOKIM OXO 23,78
25
25 30
0,89
25 30
INOKIM OXO 0,89
25 35
1,91
25 35
INOKIM OXO 1,91
25 40
3,28
25 40
INOKIM OXO 3,28
25 45
5,02
25 45
INOKIM OXO 5,02
25 50
8,55
25 50
INOKIM OXO 8,55
25 55
16,33
25 55
INOKIM OXO 16,33
25 56,50
22,73
25 56,50
INOKIM OXO 22,73
30
30 35
1,01
30 35
INOKIM OXO 1,01
30 40
2,39
30 40
INOKIM OXO 2,39
30 45
4,13
30 45
INOKIM OXO 4,13
30 50
7,66
30 50
INOKIM OXO 7,66
30 55
15,44
30 55
INOKIM OXO 15,44
30 56,50
21,83
30 56,50
INOKIM OXO 21,83
35
35 40
1,38
35 40
INOKIM OXO 1,38
35 45
3,12
35 45
INOKIM OXO 3,12
35 50
6,65
35 50
INOKIM OXO 6,65
35 55
14,43
35 55
INOKIM OXO 14,43
35 56,50
20,82
35 56,50
INOKIM OXO 20,82
40
40 45
1,74
40 45
INOKIM OXO 1,74
40 50
5,27
40 50
INOKIM OXO 5,27
40 55
13,05
40 55
INOKIM OXO 13,05
40 56,50
19,45
40 56,50
INOKIM OXO 19,45
45
45 50
3,53
45 50
INOKIM OXO 3,53
45 55
11,31
45 55
INOKIM OXO 11,31
45 56,50
17,71
45 56,50
INOKIM OXO 17,71
50
50 55
7,78
50 55
INOKIM OXO 7,78
50 56,50
14,18
50 56,50
INOKIM OXO 14,18
55
55 56,50
6,39
55 56,50
INOKIM OXO 6,39
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 56,50
0
0 10
2,41
0 10
INOKIM OXO 2,41
0 15
5,50
0 15
INOKIM OXO 5,50
0 20
9,68
0 20
INOKIM OXO 9,68
0 25
16,39
0 25
INOKIM OXO 16,39
0 30
23,44
0 30
INOKIM OXO 23,44
0 35
32,76
0 35
INOKIM OXO 32,76
0 40
47,35
0 40
INOKIM OXO 47,35
0 45
68,07
0 45
INOKIM OXO 68,07
0 50
115,30
0 50
INOKIM OXO 115,30
0 55
229,77
0 55
INOKIM OXO 229,77
0 56,50
328,25
0 56,50
INOKIM OXO 328,25
10
10 15
3,09
10 15
INOKIM OXO 3,09
10 20
7,27
10 20
INOKIM OXO 7,27
10 25
13,98
10 25
INOKIM OXO 13,98
10 30
21,03
10 30
INOKIM OXO 21,03
10 35
30,35
10 35
INOKIM OXO 30,35
10 40
44,94
10 40
INOKIM OXO 44,94
10 45
65,66
10 45
INOKIM OXO 65,66
10 50
112,89
10 50
INOKIM OXO 112,89
10 55
227,36
10 55
INOKIM OXO 227,36
10 56,50
325,84
10 56,50
INOKIM OXO 325,84
15
15 20
4,18
15 20
INOKIM OXO 4,18
15 25
10,89
15 25
INOKIM OXO 10,89
15 30
17,94
15 30
INOKIM OXO 17,94
15 35
27,26
15 35
INOKIM OXO 27,26
15 40
41,85
15 40
INOKIM OXO 41,85
15 45
62,57
15 45
INOKIM OXO 62,57
15 50
109,80
15 50
INOKIM OXO 109,80
15 55
224,26
15 55
INOKIM OXO 224,26
15 56,50
322,75
15 56,50
INOKIM OXO 322,75
20
20 25
6,71
20 25
INOKIM OXO 6,71
20 30
13,75
20 30
INOKIM OXO 13,75
20 35
23,08
20 35
INOKIM OXO 23,08
20 40
37,66
20 40
INOKIM OXO 37,66
20 45
58,39
20 45
INOKIM OXO 58,39
20 50
105,62
20 50
INOKIM OXO 105,62
20 55
220,08
20 55
INOKIM OXO 220,08
20 56,50
318,57
20 56,50
INOKIM OXO 318,57
25
25 30
7,04
25 30
INOKIM OXO 7,04
25 35
16,37
25 35
INOKIM OXO 16,37
25 40
30,95
25 40
INOKIM OXO 30,95
25 45
51,68
25 45
INOKIM OXO 51,68
25 50
98,91
25 50
INOKIM OXO 98,91
25 55
213,37
25 55
INOKIM OXO 213,37
25 56,50
311,86
25 56,50
INOKIM OXO 311,86
30
30 35
9,32
30 35
INOKIM OXO 9,32
30 40
23,91
30 40
INOKIM OXO 23,91
30 45
44,63
30 45
INOKIM OXO 44,63
30 50
91,86
30 50
INOKIM OXO 91,86
30 55
206,33
30 55
INOKIM OXO 206,33
30 56,50
304,81
30 56,50
INOKIM OXO 304,81
35
35 40
14,59
35 40
INOKIM OXO 14,59
35 45
35,31
35 45
INOKIM OXO 35,31
35 50
82,54
35 50
INOKIM OXO 82,54
35 55
197,00
35 55
INOKIM OXO 197,00
35 56,50
295,49
35 56,50
INOKIM OXO 295,49
40
40 45
20,72
40 45
INOKIM OXO 20,72
40 50
67,95
40 50
INOKIM OXO 67,95
40 55
182,42
40 55
INOKIM OXO 182,42
40 56,50
280,90
40 56,50
INOKIM OXO 280,90
45
45 50
47,23
45 50
INOKIM OXO 47,23
45 55
161,70
45 55
INOKIM OXO 161,70
45 56,50
260,18
45 56,50
INOKIM OXO 260,18
50
50 55
114,46
50 55
INOKIM OXO 114,46
50 56,50
212,95
50 56,50
INOKIM OXO 212,95
55
55 56,50
98,49
55 56,50
INOKIM OXO 98,49
Timpi de frânare
55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
56,50
56,50 55
0,11
56,50 55
INOKIM OXO 0,11
56,50 50
0,35
56,50 50
INOKIM OXO 0,35
56,50 45
0,60
56,50 45
INOKIM OXO 0,60
56,50 40
0,84
56,50 40
INOKIM OXO 0,84
56,50 35
1,05
56,50 35
INOKIM OXO 1,05
56,50 30
1,26
56,50 30
INOKIM OXO 1,26
56,50 25
1,46
56,50 25
INOKIM OXO 1,46
56,50 20
1,62
56,50 20
INOKIM OXO 1,62
56,50 15
1,85
56,50 15
INOKIM OXO 1,85
56,50 10
2,00
56,50 10
INOKIM OXO 2,00
56,50 0
2,42
56,50 0
INOKIM OXO 2,42
55
55 50
0,24
55 50
INOKIM OXO 0,24
55 45
0,49
55 45
INOKIM OXO 0,49
55 40
0,73
55 40
INOKIM OXO 0,73
55 35
0,94
55 35
INOKIM OXO 0,94
55 30
1,15
55 30
INOKIM OXO 1,15
55 25
1,35
55 25
INOKIM OXO 1,35
55 20
1,51
55 20
INOKIM OXO 1,51
55 15
1,74
55 15
INOKIM OXO 1,74
55 10
1,89
55 10
INOKIM OXO 1,89
55 0
2,31
55 0
INOKIM OXO 2,31
50
50 45
0,25
50 45
INOKIM OXO 0,25
50 40
0,49
50 40
INOKIM OXO 0,49
50 35
0,70
50 35
INOKIM OXO 0,70
50 30
0,91
50 30
INOKIM OXO 0,91
50 25
1,11
50 25
INOKIM OXO 1,11
50 20
1,27
50 20
INOKIM OXO 1,27
50 15
1,50
50 15
INOKIM OXO 1,50
50 10
1,65
50 10
INOKIM OXO 1,65
50 0
2,07
50 0
INOKIM OXO 2,07
45
45 40
0,24
45 40
INOKIM OXO 0,24
45 35
0,46
45 35
INOKIM OXO 0,46
45 30
0,66
45 30
INOKIM OXO 0,66
45 25
0,86
45 25
INOKIM OXO 0,86
45 20
1,03
45 20
INOKIM OXO 1,03
45 15
1,25
45 15
INOKIM OXO 1,25
45 10
1,40
45 10
INOKIM OXO 1,40
45 0
1,82
45 0
INOKIM OXO 1,82
40
40 35
0,22
40 35
INOKIM OXO 0,22
40 30
0,42
40 30
INOKIM OXO 0,42
40 25
0,62
40 25
INOKIM OXO 0,62
40 20
0,79
40 20
INOKIM OXO 0,79
40 15
1,01
40 15
INOKIM OXO 1,01
40 10
1,16
40 10
INOKIM OXO 1,16
40 0
1,58
40 0
INOKIM OXO 1,58
35
35 30
0,21
35 30
INOKIM OXO 0,21
35 25
0,40
35 25
INOKIM OXO 0,40
35 20
0,57
35 20
INOKIM OXO 0,57
35 15
0,79
35 15
INOKIM OXO 0,79
35 10
0,94
35 10
INOKIM OXO 0,94
35 0
1,37
35 0
INOKIM OXO 1,37
30
30 25
0,19
30 25
INOKIM OXO 0,19
30 20
0,36
30 20
INOKIM OXO 0,36
30 15
0,58
30 15
INOKIM OXO 0,58
30 10
0,74
30 10
INOKIM OXO 0,74
30 0
1,16
30 0
INOKIM OXO 1,16
25
25 20
0,17
25 20
INOKIM OXO 0,17
25 15
0,39
25 15
INOKIM OXO 0,39
25 10
0,54
25 10
INOKIM OXO 0,54
25 0
0,97
25 0
INOKIM OXO 0,97
20
20 15
0,22
20 15
INOKIM OXO 0,22
20 10
0,37
20 10
INOKIM OXO 0,37
20 0
0,80
20 0
INOKIM OXO 0,80
15
15 10
0,15
15 10
INOKIM OXO 0,15
15 0
0,58
15 0
INOKIM OXO 0,58
10
10 0
0,42
10 0
INOKIM OXO 0,42
Distanțe la frânare
55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
56,50
56,50 55
1,66
56,50 55
INOKIM OXO 1,66
56,50 50
5,03
56,50 50
INOKIM OXO 5,03
56,50 45
8,19
56,50 45
INOKIM OXO 8,19
56,50 40
10,88
56,50 40
INOKIM OXO 10,88
56,50 35
13,02
56,50 35
INOKIM OXO 13,02
56,50 30
14,77
56,50 30
INOKIM OXO 14,77
56,50 25
16,13
56,50 25
INOKIM OXO 16,13
56,50 20
17,06
56,50 20
INOKIM OXO 17,06
56,50 15
18,03
56,50 15
INOKIM OXO 18,03
56,50 10
18,42
56,50 10
INOKIM OXO 18,42
56,50 0
18,93
56,50 0
INOKIM OXO 18,93
55
55 50
3,37
55 50
INOKIM OXO 3,37
55 45
6,53
55 45
INOKIM OXO 6,53
55 40
9,22
55 40
INOKIM OXO 9,22
55 35
11,36
55 35
INOKIM OXO 11,36
55 30
13,11
55 30
INOKIM OXO 13,11
55 25
14,47
55 25
INOKIM OXO 14,47
55 20
15,40
55 20
INOKIM OXO 15,40
55 15
16,37
55 15
INOKIM OXO 16,37
55 10
16,76
55 10
INOKIM OXO 16,76
55 0
17,27
55 0
INOKIM OXO 17,27
50
50 45
3,16
50 45
INOKIM OXO 3,16
50 40
5,85
50 40
INOKIM OXO 5,85
50 35
7,99
50 35
INOKIM OXO 7,99
50 30
9,74
50 30
INOKIM OXO 9,74
50 25
11,10
50 25
INOKIM OXO 11,10
50 20
12,03
50 20
INOKIM OXO 12,03
50 15
13,01
50 15
INOKIM OXO 13,01
50 10
13,39
50 10
INOKIM OXO 13,39
50 0
13,90
50 0
INOKIM OXO 13,90
45
45 40
2,70
45 40
INOKIM OXO 2,70
45 35
4,83
45 35
INOKIM OXO 4,83
45 30
6,58
45 30
INOKIM OXO 6,58
45 25
7,94
45 25
INOKIM OXO 7,94
45 20
8,88
45 20
INOKIM OXO 8,88
45 15
9,85
45 15
INOKIM OXO 9,85
45 10
10,23
45 10
INOKIM OXO 10,23
45 0
10,74
45 0
INOKIM OXO 10,74
40
40 35
2,13
40 35
INOKIM OXO 2,13
40 30
3,89
40 30
INOKIM OXO 3,89
40 25
5,25
40 25
INOKIM OXO 5,25
40 20
6,18
40 20
INOKIM OXO 6,18
40 15
7,15
40 15
INOKIM OXO 7,15
40 10
7,53
40 10
INOKIM OXO 7,53
40 0
8,05
40 0
INOKIM OXO 8,05
35
35 30
1,75
35 30
INOKIM OXO 1,75
35 25
3,11
35 25
INOKIM OXO 3,11
35 20
4,05
35 20
INOKIM OXO 4,05
35 15
5,02
35 15
INOKIM OXO 5,02
35 10
5,40
35 10
INOKIM OXO 5,40
35 0
5,91
35 0
INOKIM OXO 5,91
30
30 25
1,36
30 25
INOKIM OXO 1,36
30 20
2,29
30 20
INOKIM OXO 2,29
30 15
3,27
30 15
INOKIM OXO 3,27
30 10
3,65
30 10
INOKIM OXO 3,65
30 0
4,16
30 0
INOKIM OXO 4,16
25
25 20
0,94
25 20
INOKIM OXO 0,94
25 15
1,91
25 15
INOKIM OXO 1,91
25 10
2,29
25 10
INOKIM OXO 2,29
25 0
2,80
25 0
INOKIM OXO 2,80
20
20 15
0,97
20 15
INOKIM OXO 0,97
20 10
1,35
20 10
INOKIM OXO 1,35
20 0
1,87
20 0
INOKIM OXO 1,87
15
15 10
0,38
15 10
INOKIM OXO 0,38
15 0
0,90
15 0
INOKIM OXO 0,90
10
10 0
0,51
10 0
INOKIM OXO 0,51

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Min. limitator de viteză 6 km/h  
      Max. limitator de viteză 25 km/h  
      Lungime 122 cm  
      Înălţime 130 cm  
      Lăţime 59 cm  
      Lungime pliată 122 cm  
      Înălțime pliată 54 cm  
      Lățimea pliată 59 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 60 V  
      Capacitatea bateriei 25,6 Ah în funcție de configurație: 18 Ah, 25,6 Ah  
      Energia bateriei 1536 Wh în funcție de configurație: 1080 Wh, 1536 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control maneta pentru degetul mare  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul da  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 10"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 10"  
      Suspensie față și spate  
      Presiunea recomandată în anvelope 40 - 50 Psi (2,7 - 3,5 Bar)  
      Suspensia față braț pivotant + piulita de torsiune din cauciuc reglabil  
      Suspensia spate braț pivotant + piulita de torsiune din cauciuc reglabil  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Culori black/orange  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile