Prietenoasă cu
orașul
Fiabilitate
înaltă
Raport excelent
preț/performanță

Prietenoasă cu
orașul
Fiabilitate
înaltă
Raport excelent
preț/performanță

Este o bicicletă sau o trotineta? Nu este nevoie să pedalezi deoarece nici măcar nu are pedale. Doar accelerați și porniți la drum. Acest model combină avantajele unei biciclete și ale unui trotinete. Oferă tot ce este mai bun din ambele lumi, fără a face compromisuri inutile și este capabil să atingă o autonomie de până la 40 km.

`

Inokim OZO e

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
Samsung 378Wh (36 V 10,5 Ah)
CN 281 Wh (36 V 7,8 Ah)
- 288 lei
  • Samsung 378Wh (36 V 10,5 Ah)
  • CN 281 Wh (36 V 7,8 Ah)

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

Un hibrid interesant, între o bicicletă de oraș și o trotinetă. Oferă tot ce e mai bun din ambele lumi fără compromisuri inutile. Lipsa pedalelor dovedesc că aceasta este într-adevăr o trotinetă electrică care nici măcar nu încearcă să pretindă că este o bicicletă. Pe de altă parte, spre deosebire de trotinetele normale, are scaun, pe care utilizatorul stă ca pe o bicicletă, cu excepția că nu trebuie să pedaleze. Tot ce trebuie să faci este să apesi accelerația și Inokim OZO accelerează cu bucurie.

Atunci când este echipată cu o baterie de capacitate mai mare, poate atinge o autonomie de până la 40 km, iar bateria este ușor de îndepărtat, adică nu trebuie să carați toată trotineta în casă, trebuie doar să luați bateria. Fără această baterie și datorită faptului că nu există pedale, modelul OZO este practic inutilizabil, motiv pentru care nu va fi atrăgător pentru hoți atunci cand o lasați încuiată în exterior.

 

 

Siguranța

Siguranța este pe primul loc când vine vorba de marca INOKIM. De aceea, OZO a fost fabricată dintr-un aliaj de aluminiu extrem de puternic, material folosit în industria aerospațială. Trotineta este echipată cu două frâne pe disc, permițându-vă să vă opriți în siguranță de fiecare dată când aveți nevoie. Roata din spate are arcuri, ceea ce contribuie nu numai la confort, ci si la stabilitate la mers. Luminile LED din față și din spate contribuie la siguranță. Lumina din spate servește și ca lumină de frână. Datorită roților relativ mari de 16 inchi, pline cu aer, mersul cu acest model este surprinzător de confortabil, stabil și, prin urmare, sigur. Întregul cadru care formează litera Z (de unde și numele OZO) este dur și, prin urmare, nu se răsucește și nu există riscul ca acesta să se plieze accidental de la sine, așa cum se întămplă în cazul modelelor pliabile. În timpul călătoriei, utilizatorul își sprijna picioarele confortabil pe suporturile pentru picioare. Acest lucru face ca centrul de greutate să fie relativ jos, mai jos decât în ​​cazul modelelor care necesită ca utilizatorul să stea în picioare. Centrul de greutate jos contribuie la stabilitate și, prin urmare, la siguranță. Roțile mari oferă, de asemenea, un efect de stabilizare giroscopică mai puternic, ceea ce înseamnă că trotineta are o stabilitate direcțională mai bună în timpul mersului, comparativ cu trotinetele electrice standard.

 

Puterea și autonomia

Inokim OZO are o putere de ieșire de 250 W, ceea ce este suficient pentru a călători confortabil în oraș. Viteza sa maximă este limitată la 25 km/h. Datorită unități de control bine reglate, puterea trotinetei este plăcut sincronizată, iar accelerația te va surprinde – se simte mult mai bine decât te-ai aștepta de la o putere de ieșire aparent scăzută de 250 W. Acest lucru se datorează cuplului mare al motorului electric, care este integrat direct în roată, eliminând orice pierderi mecanice pe lanț sau pedale. Absența pedalelor, schimbătorului și lanțului este cea care oferă eficiență acestui model. Când este echipată cu o baterie Samsung Li-ion (energie stocată de 378 Wh la 36 V și 10,5 Ah), aceasta atinge o autonomie de până la 40 km cu o singură încărcare. Dacă optezi pentru o baterie obișnuită care are capacitate mai mică (energie stocată de 281 Wh la 36 V si 7,8 Ah), autonomia scade la aproximativ 30 km.

 

Designul

Inokim este un brand căruia îi pasă profund de design. Modelele sale emblematice, OXO și OX, au câștigat prestigiosul premiu Red Dot Design. Modelul OZO continuă pe urmele lor, câștigând mai multe premii internaționale de design, precum Good Design Award sau A' Design Award and Competition. Cu toate acestea, nu aveți nevoie de premii profesionale pentru a aprecia designul acestui model. Cadrul său are forma literei Z, iar roțile formează două O. Combinate, dau naștere denumirii modelului: OZO. Este pur și simplu frumos și, în același timp, diferit de toate celelalte modele de acest tip. Designul este simplu și curat, nu conține caracteristici suplimentare, motiv pentru care pare ușor și foarte practic. Farul încorporat direct în cadru și afișajul frumos integrat în ghidon, subliniază atenția la detalii și designul bine gândit al întregului concept OZO.

Confort și caracter practic

Dacă sunteți în căutarea unui mijloc de transport confortabil și elegant prentru oraș, OZO este alegerea potrivită. Combină avantajele unei biciclete cu confortul unui motor electric fără a fi nevoie să pedalezi. Datorită scaunului său reglabil pe înălțime, OZO poate face față persoanelor înalte, deși nu am recomanda acest model pentru a face călătorii lungi, persoanelor mai înalte de 180 cm. Datorită anvelopelor de 16 inchi, umplute cu aer, se descurcă bine cu denivelările mici și cu capcanele orașului. Roata din spate este susținută de un amortizor, contribuind la confort, deoarece greutatea utilizatorului se sprijină pe această roată. Capacitatea maximă de încărcare a Inokim OZO este de 100 kg. OZO este echipat cu un afișaj frumos și practic integrat direct în ghidon, ceea ce contribuie la confort și aspect elegant. Considerăm că natura fără întreținere a acestui model contribuie la confort – așezați-vă pe OZO și conduceți-o – nu este nevoie de lubrifierea sau reglarea lanțului, ca în cazul unei biciclete. Cu greutatea sa de doar 21 kg, nu este considerată un model extrem de greu, ceea ce înseamnă că într-adevăr puteți să o transportați pe scări, dacă este necesar. Tija de direcție este pliabilă, permițând o depozitare compactă. Cu toate acestea, acesta nu este o așa-numită trotinetă pliabilă, deoarece nu poate fi pliată la jumătate din dimensiunea sa. Chiar și după plierea tijei de direcție, aceasta rămâne la dimensiunile de 137 cm lungime și 77 cm înălțime. Pe de altă parte, tocmai datorită faptului că acesta nu este o trotinetă pliabilă, face ca întregul OZO sa aiba un aspect dur, robust , care nu scârțâie, în ciuda designului său subțire.

 

Utilizarea și evaluarea noastră

OZO e este un hibrid urban elegant, între o bicicletă electrică și trotinetă electrică conceput pentru cei care caută beneficiile unei biciclete, dar nu doresc să pedaleze, să aiba grijă de lanț sau să riște ca pantalonii să fie acoperiți de pete de ulei în timpul călătoriei. Bateria detașabilă permite să lăsați OZO blocată fără să vă faceți griji că cineva ar putea pleca cu ea. În același timp, nu trebuie să o cari în casă pentru a încărca bateria. OZO poate încapea în portbagajul unei mașini obișnuite, dar nu va mai rămâne mult spațiu. Uriașul său avantajul este designul cu adevărat frumos și sofisticat, astfel încât sosirea dvs. va fi întotdeauna într-o notă elegantă. Confortul la condus este excelent și poate fi asemănat mai degrabă cu mersul pe o motocicletă ultra-ușoară și extrem de elegantă decât pe o bicicletă. Aceasta este o "mașină" pe care te poți baza, oferind o alternativă excelentă la bicicletele sau trotinetele electrice standard și te duce mereu acasă în siguranță.

 

Service

Suntem dealer al mărcii Inokim pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm toate piesele de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

INOKIM este unul dintre puținii producători care țin totul sub același acoperiș. Începând cu designul, dezvoltarea hardware și software până la producție, vânzări și service. Fiecare piesă, fiecare componentă este dezvoltată și testată de INOKIM, ceea ce este cu adevărat neobișnuit și unic. De aceea INOKIM aparține topului absolut. Echipele de dezvoltare, cercetare și proiectare au sediul în locul de naștere al acestui brand – Tel-Aviv, Israel. Producția are loc în China, în orașul Ningbo în fabrica proprie a companiei și sub strictă supraveghere a calității.

INOKIM a început ca proiect în garajul lui Nimrod Sapir Riccardo în 2009. În prezent, aparține unei familii de mărci cu adevărat globale, cu reprezentanțe în aproape fiecare țară din lume. Nimrod continuă să joace un rol activ în companie și până în prezent este responsabil de designul produsului, fiind și designerul modelelor OXO și OZO.

Voltride este un partener mândru al acestui brand, deoarece împărtășim entuziasmul și pasiunea pentru electromobilitatea personală. Suntem reprezentanța exclusivă a INOKIM în Slovacia, Cehia și Ucraina din 2019. Datorită naturii globale a mărcii, nu veți avea nicio problemă să faceți service sau să obțineți piese de schimb oriunde în lume, deoarece partenerii INOKIM respectă garanția globală de calitate oriunde vă aflați și indiferent de țara în care ați cumpărat un produs INOKIM.

8/10
Confort
8/10
Ușurință la întreținere
25 km/h
Viteza
21 kg
Greutate
250 W
putere
40 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Motor spate
Frâne spate
Prietenos cu orașul
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Lumină spate
Greutate ușoară
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
Roată liberă
Pliere bună
Recomandarea Max Blinker
Fiabilitate ridicată
Scaun
Zero start
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 21 kg În așteptarea testului
Viteza max. 25 km/h 23,92 km/h
Putere 250 W În așteptarea testului
Puterea de vârf - în funcție de configurație din - la - 563,9 W în funcție de configurație
Autonomia 40 km în funcție de configurație din 32 km la 40 km 38,16 km în funcție de configurație
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
23,92
km/h
Viteza max
563,9
wați
Puterea max
38,16
km
Autonomia totală
21,24
km
Autonomia în oraș
35,43
km
Autonomie Min
18,07
secunde
Timp până
la 100 m
41,05
secunde
Timp până
la 250 m
155,97
secunde
Timp până
la 1 km
4,85
secunde
Timp până
la 20 km/h
::badge-value:time_to_30kmh::
secunde
Timp până
la 30 km/h
1,21
secunde
Timp de
la 20 km/h
::badge-value:time_from_30kmh::
secunde
Timp de
la 30 km/h
14,6
metri
Distanta
la 20 km/h
::badge-value:distance_at_30kmh::
metri
Distanța
la 30 km/h
2,9
metri
Distanța de
la 20 km/h
::badge-value:distance_from_30kmh::
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 23,92
0
0 10
2,20
0 10
INOKIM OZO e 2,20
0 15
3,30
0 15
INOKIM OZO e 3,30
0 20
4,85
0 20
INOKIM OZO e 4,85
0 23,92
9,41
0 23,92
INOKIM OZO e 9,41
10
10 15
1,11
10 15
INOKIM OZO e 1,11
10 20
2,66
10 20
INOKIM OZO e 2,66
10 23,92
7,22
10 23,92
INOKIM OZO e 7,22
15
15 20
1,55
15 20
INOKIM OZO e 1,55
15 23,92
6,11
15 23,92
INOKIM OZO e 6,11
20
20 23,92
4,56
20 23,92
INOKIM OZO e 4,56
Distanțele de accelerare
10 15 20 23,92
0
0 10
2,91
0 10
INOKIM OZO e 2,91
0 15
6,78
0 15
INOKIM OZO e 6,78
0 20
14,58
0 20
INOKIM OZO e 14,58
0 23,92
43,61
0 23,92
INOKIM OZO e 43,61
10
10 15
3,87
10 15
INOKIM OZO e 3,87
10 20
11,67
10 20
INOKIM OZO e 11,67
10 23,92
40,71
10 23,92
INOKIM OZO e 40,71
15
15 20
7,80
15 20
INOKIM OZO e 7,80
15 23,92
36,84
15 23,92
INOKIM OZO e 36,84
20
20 23,92
29,04
20 23,92
INOKIM OZO e 29,04
Timpi de frânare
20 15 10 0
23,93
23,93 20
0,21
23,93 20
INOKIM OZO e 0,21
23,93 15
0,51
23,93 15
INOKIM OZO e 0,51
23,93 10
0,81
23,93 10
INOKIM OZO e 0,81
23,93 0
1,42
23,93 0
INOKIM OZO e 1,42
20
20 15
0,30
20 15
INOKIM OZO e 0,30
20 10
0,60
20 10
INOKIM OZO e 0,60
20 0
1,21
20 0
INOKIM OZO e 1,21
15
15 10
0,30
15 10
INOKIM OZO e 0,30
15 0
0,91
15 0
INOKIM OZO e 0,91
10
10 0
0,61
10 0
INOKIM OZO e 0,61
Distanțe la frânare
20 15 10 0
23,93
23,93 20
1,22
23,93 20
INOKIM OZO e 1,22
23,93 15
2,60
23,93 15
INOKIM OZO e 2,60
23,93 10
3,54
23,93 10
INOKIM OZO e 3,54
23,93 0
4,12
23,93 0
INOKIM OZO e 4,12
20
20 15
1,38
20 15
INOKIM OZO e 1,38
20 10
2,32
20 10
INOKIM OZO e 2,32
20 0
2,90
20 0
INOKIM OZO e 2,90
15
15 10
0,94
15 10
INOKIM OZO e 0,94
15 0
1,52
15 0
INOKIM OZO e 1,52
10
10 0
0,58
10 0
INOKIM OZO e 0,58

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Timpul de încarcare 6 h în funcție de configurație: 4 h, 6 h  
      Min. limitator de viteză 5 km/h  
      Max. limitator de viteză 25 km/h  
      Lungime 137 cm  
      Înălţime 101,5 cm  
      Lăţime 59 cm  
      Lungime pliată 137 cm  
      Înălțime pliată 77 cm  
      Lățimea pliată 59 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie Samsung cells în funcție de configurație: China - no brand, Samsung cells  
      Voltajul bateriei 36 V  
      Capacitatea bateriei 10,5 Ah în funcție de configurație: 7,8 Ah, 10,5 Ah  
      Energia bateriei 378 Wh în funcție de configurație: 281 Wh, 378 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control maneta pentru degetul mare  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul nu  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față disc mecanic  
      Frâna spate disc mecanic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 16"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 16"  
      Suspensie spate  
      Presiunea recomandată în anvelope 35 - 45 psi (2,4 - 3,1 bar)  
      Suspensia față solid (fara suspensie)  
      Suspensia spate suspensie pneumatică  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 100 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile