INOKIM QUICK 4 Super 2024

Prietenoasă cu
orașul
Foarte
confortabilă
Raport excelent
preț/performanță

Prietenoasă cu
orașul
Foarte
confortabilă
Raport excelent
preț/performanță

O trotinetă electrică pentru cei care au nevoie de un model confortabil, dar puternic, pentru călătorii mai lungi, care nu este prea greu sau costisitor. Se mândrește cu un design frumos și fiabilitatea și calitatea mărcii INOKIM. O trotinetă pe care te poți baza, care arată grozav, te poartă pe o distanță de 56 km și, oricând ai nevoie, accelerează până la viteze de până la 40 km/h.

`

INOKIM QUICK 4 Super 2024

Produs nou

Opțiunile produsului
Culoare: *
 
 
 
Preț cu TVA

4 948,42 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
La cerere
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

Dacă sunteți în căutarea unei trotinete electrice pentru călătorii mai lungi, puteți fie să alegeți un model puternic și confortabil, care să ofere o autonomie lungă (fiind și destul de scump, mare și greu), fie puteți opta pentru un model mic și ușor ( dar lipsit de putere, inconfortabil). Exact aceasta este problema abordată de Quick 4 Super – cel mai recent model de la INOKIM. Oferă o soluție pentru cei care au nevoie de o trotinetă confortabilă, dar puternică, pentru călătorii mai lungi, care, de asemenea, nu este prea grea sau costisitoare. În plus, această nouă versiune are un design frumos, cu (nu numai) 3 opțiuni de culoare și întruchipează fiabilitatea și calitatea mărcii INOKIM.

Aceasta este a șasea generație a acestui model de succes, o trotinetă pentru toți cei care au nevoie de un mijloc de transport fiabil și confortabil pe distanțe mai lungi. . Doar câteva modele de trotinete electrice au reușit să ajungă până la a șasea generație. Însă, modelul Quick a reușit să o atingă acest lucru, primul model din această serie apărând în 2009. Inokim l-a perfecționat treptat până la forma sa actuală, care nu are concurență în clasa sa.< /p>

 

 

Siguranța

Siguranța este pe primul loc când vine vorba de marca INOKIM. Acesta este motivul pentru care Quick 4 Super a fost realizat dintr-un aliaj de aluminiu extrem de rezistent folosit în industria aerosnautică, ceea ce este dovedit de faptul căcapacitatea de încărcare a crescut de la 100 kg la 120 kg. Întregul cadru este excelent echilibrat pentru a rămâne stabil chiar și la viteze mai mari pe care această trotinetă este capabilă să le atingă. Este echipată cu două frâne cu tambur de înaltă calitate care se opresc în mod fiabil, chiar și atunci când călătoriți foarte repede. Utilizarea frânelor cu tambur la acest model a fost o mișcare genială a producătorului, deoarece acestea sunt foarte fiabile și, în special, nu necesită întreținere, motiv pentru care nu va trebui să le reglați în mod constant, ceea ce este cazul cu multe modele echipate cu frane cu disc. Avantajele frânelor cu tambur nu sunt de neglijat, deoarece murdăria sau umezeala nu pot pătrunde în ele. Frânează lin și nu scot zgomote ciudate, spre deosebire de anumite versiuni de frână cu disc. Șasiul este susținut de un braț dublu, cu arc în față și cu un bloc de cauciuc special în spate, contribuind nu numai la confort, ci și la siguranță prin menținerea stabilității chiar și la viteze mari. Utilizatorii mai puțin experimentați au opțiunea de a limita viteza maximă. Luminile LED din față și din spate contribuie la siguranță. Lumina din spate servește și ca lumină de frână. Dispune de celule Samsung, ceea ce contribuie, de asemenea, la o mai bună siguranță în ceea ce privește calitatea bateriei.

 

Design-ul

Inokim este un brand căruia îi pasă profund de design. Modelele sale emblematice, OXO și OX, au câștigat prestigiosul premiu Red Dot Design . Quick 4 Super nu face excepție, deoarece a fost creat de același designer care a proiectat modelele iconice mai scumpe – OX și OXO. Însă, nu aveți nevoie de niciun premiu profesional pentru a aprecia designul acestui model. Quick 4 Super este un model frumos, distinct de toate celelalte trotinete din această categorie, care adesea arată similar. Designul este simplu și curat, nu conține caracteristici suplimentare, motiv pentru care pare ușor și foarte practic. Coloana de direcție are o formă aerodinamică minunată , ceea ce este de așteptat la un model destinat călătoriilor lungi. Quick 4 Super are furtunuri de frână și alte cabluri relativ bine ascunse care nu perturbă senzația generală a designului unic al acestei trotinete. Spre deosebire de alte modele, aripa din spate chiar funcționează și demonstrează că designul elegant cu o notă retro poate fi și funcțional și nu trebuie să ajungi la o întâlnire cu pantalonii acoperiți de noroi. Acum puteți alege dintre trei opțiuni de culoare, pe care producătorul le-a creat pentru acest model. Fiecare proprietar al acestui model va fi mulțumit de platforma nou-nouță, reprezentând una dintre noile caracteristici ale trotinetei.

 

Confortul

Sistemul de șasiu combinat asigură confortul la rulare datorită roților montate pe brațe duble oscilante. Roata din față folosește o soluție de arc, iar cea din spate este echipată cu un sistem special de blocare din cauciuc. Aceste metode de absorbție a șocurilor sunt foarte fiabile, nu necesită întreținere și surprinzător de confortabile. Când mergi cu trotineta, vei simți că ai instalat un amortizor hidraulic. Trotineta poate face față terenurilor nefavorabile. Ne-am plimbat cu ea pe o poiană, drumuri cu dropi sau chiar de câmp. Nu ne-am săturat de vibrațiile excesive, nici măcar după o călătorie lungă. Roțile de 10 inchi echipate cu anvelope și camere de aer contribuie și mai mult la confort, ajutând la amortizarea oricăror suprafețe neuniforme. Afișajul LCD frumos și bine aranjat sporește confortul, fiind integrat direct în tija de direcție. Quick 4 Super dispune și de o nouă generație de suport reglabil pe lungime. Plierea este simplă și foarte intuitivă, deoarece mecanismul de pliere a fost de asemenea îmbunătățit. Mai mult, atunci când este în poziția pliată, tija de direcție rămâne blocată și, prin urmare, este posibil să apucați ferm Quick 4 Super și să-l transportați. Folosind un mecanism special, durează doar câteva secunde pentru a plia cu ușurință și ghidonul. Considerăm că natura generală fără întreținere a acestui model contribuie la confort. Conectorul de încărcare este ușor accesibil și nu trebuie să-l cauți laborios.

 

 

Puterea și autonomia

Quick 4 Super oferă o putere de 600W (900W de putere maximă), ceea ce este suficient pentru a atinge viteze de până la 40 km/h – mai mult decât suficient, având în vedere că acesta nu este un model sport ci mai degrabă un model conceput pentru a face călătorii lungi prin oraș. Dar specificațiile declarate pe hârtie nu spun întreaga poveste. Quick 4 Super oferă o accelerație și o curbă de cuplu foarte plăcute, făcând condusul ceva mai puțin plictisitor. Dacă considerați această putere dezamăgitoare, înseamnă probabil că aveți ambiții sportive și ar trebui să vă uitați mai degrabă la modelele extreme, precum Inokim OXO sau OX. Datorită unei baterii de înaltă calitate de 50,4V și 16Ah fabricată de Samsung, trotineta vă oferă o autonomie de 56 km.

Ar trebui să fie suficient pentru a face excursii lungi prin oraș sau călătorii mai lungi de weekend. Cântărind doar 21,5 kg și având în vedere faptul că are un șasiu cu suspensie și două frâne mecanice, acestea sunt specificații grozave la un preț excelent.

 

Utilizare și caracter practic

Este cu siguranță un model foarte versatil capabil să manevreaze mai mult decât v-ați aștepta la prima vedere. Aceasta nu este o piesă cu design presărat cu multe clopote și fluiere care rămâne fără baterie după ce ai călătorit doar 10 km, sau o trotinetă de pe care ai dori să o cobori după câțiva kilometri din cauza unui șasiu inconfortabil. Scopul său principal este de a face călătorii medii și lungi în jurul orașului, pentru care este perfect echipată. Nu va trebui să vă faceți griji dacă trebuie să plecați într-o călătorie mai lungă sau dacă nu aveți timp să încărcați trotineta în timpul zilei. Când vine vorba de condițiile drumurilor noastre, veți fi mulțumit de șasiul său confortabil, pe care îl veți putea folosi atât pe drumurile de câmp, cât și pe drumurile noastre obișnuite sau trotuarele pline de gropi. În ciuda greutății sale, rputeți să o transportați pe scări, în acest scop trotineta fiinf echipată cu un suport practic situat lângă roata din spate. Este ușor de pliat, inclusiv ghidonul, astfel încât să o puteți încărca în siguranță în portbagajul unei mașini, tren sau autobuz, putând să o luați cu dvs.la birou fără a provoca tulburări. De aceea o plasăm printre trotinetele practice de oraș, cu performanțe decente, autonomie enormă, greutate acceptabilă și, în special, preț favorabil.

 

Evaluarea noastră

INOKIM pur și simplu și-a menținut standardele înalte și a demonstrat încă o dată că poate duce perfecțiunea la un nivel mai înalt - un model excelent în categoria de preț mediu. La acest preț, au reușit să facă o trotinetă fiabilă, care nu numai că arată grozav, dar este capabilă să ofere o autonomie de 56 km la viteze de până la 40 km/h atunci când este nevoie. Cu o greutate de 21,5 kg, acesta este un model pe care îl poți transporta și se pliază la o dimensiune foarte compactă, astfel încât să nu ocupe spațiu inutil în portbagajul mașinii tale, în tren sau la birou. Putem spune că acest brand acordă atenție nu numai designului sau specificațiilor declarate pe hârtie, ci și siguranței și fiabilității. Fie că călătoriți în off-road pe un drum de câmp sau pe un drum obișnuit cu 40 km/h, sau chiar într-un ritm de pieton undeva în centrul orașului, vă va face mereu să zâmbiți și veți simți că a fost făcută pentru situația în care te afli. Arătă grozav într-o cafenea, precum și pe drum spre serviciu, parcată la birou sau acoperită de praf pe o pajiște undeva în afara orașului în timpul weekendului. Te vei bucura de ea de fiecare dată când o privești și nu te vei sătura de ea nici după mulți ani de utilizare zilnică. Mai mult, la acest preț primești un produs realizat de un brand care, fără îndoială, se clasează drept unul dintre cele mai vechi și mai bune din lume. INOKIM este o familie. Este un stil de viață. INOKIM aduce bucurie și emoție plăcută, aduce calitate și, în special, INOKIM te aduce în siguranță acasă la familie în fiecare noapte.

 

Service

Suntem importatorul și distribuitorul exclusiv și unic al mărcii INOKIM pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este efectuat la centrul nostru service. Păstrăm toate piesele de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

INOKIM este unul dintre puținii producători care țin totul sub același acoperiș. Începând cu designul, dezvoltarea hardware și software până la producție, vânzări și service. Fiecare piesă, fiecare componentă este dezvoltată și testată de INOKIM, ceea ce este cu adevărat neobișnuit și unic. De aceea INOKIM aparține topului absolut. Echipele de dezvoltare, cercetare și proiectare au sediul în locul de naștere al acestui brand – Tel-Aviv, Israel. Producția are loc în China, în orașul Ningbo în fabrica proprie a companiei și sub supraveghere strictă a calității. INOKIM a început ca proiectul de garaj al lui Nimrod Sapir Riccardo în 2009. În prezent, aparține unei familii de mărci cu adevărat globale, cu reprezentanțe în aproape fiecare țară din lume. Nimrod continuă să joace un rol activ în companie și până în prezent este responsabil de designul produsului, făcând și designerul modelului Quick.

Max Blinker este un partener mândru al acestui brand, deoarece împărtășim entuziasmul și pasiunea pentru electromobilitatea personală. Am fost singura și exclusivă reprezentanță a INOKIM pentru întreaga Europă Centrală. Datorită naturii globale a mărcii, nu veți avea nicio problemă să întrețineți trotineta sau să obțineți piese de schimb oriunde în lumea. În calitate de parteneri INOKIM respectăm garanția globală a calității oriunde vă aflați și indiferent de țara în care ați cumpărat trotineta INOKIM.

8/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
40 km/h
Viteza
21,5 kg
Greutate
900 W
putere
56 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Suspensie față
Bun pe teren
Motor spate
Frâne spate
Prietenos cu orașul
De mare putere
Controlul vitezei de croazieră
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
Culori multiple
Recomandarea Max Blinker
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 21,5 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 7 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 40 km/h În așteptarea testului
Putere 600 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 900 W În așteptarea testului
Autonomia 56 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 113 cm  
      Înălţime 120 cm  
      Lăţime 57 cm  
      Lungime pliată 110 cm  
      Înălțime pliată 25 cm  
      Lățimea pliată 55 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Producator baterie Samsung cells  
      Voltajul bateriei 50,4 V  
      Capacitatea bateriei 16 Ah  
      Energia bateriei 806,4 Wh  
      Sistem de control maneta pentru degetul mare  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față tambur  
      Frâna spate tambur  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 10"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 10"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc  
      Suspensia spate brat pivotant + piulita de cauciuc  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile