IO HAWK Elite X eKFV

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere
mare

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere
mare

Se spune că trebuie să așteptați pentru a obține ceva bun. A fost nevoie de 9 luni de dezvoltare pentru ca IO HAWK Elite X să vadă lumina zilei. Atentie! Acest model este limitat la 499 de unități, așa că vă recomandăm să nu întârziați achiziționarea acestuia.

`

IO HAWK Elite X eKFV

Produs nou

Opțiunile produsului
Culoare: *
 
 
 
 
Preț cu TVA

12 385,92 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
La cerere
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

Ce o face pe Elite X atât de specială și de ce o putem considera un „trendsetter”? Scopul dezvoltatorilor a fost să vină cu o soluție inovatoare pentru baterii, acordând o atenție deosebită nevoilor asociate cu utilizarea zilnică de către clienți. De aceea, această baterie este detașabilă, ceea ce înseamnă că după ce ați parcat trotineta o puteți scoate și o puteți duce acasă. Puteți încărca atât telefonul, cât și power bank-ul USB-C în timp ce mergeți cu trotineta. Este detașabilă și, astfel, o poți lua cu tine oriunde te duc călătoriile. Și din moment ce autonomia maximă specificată de producător este de 100 km, poate fi cu adevărat oriunde. Pentru ca aventurile tale să fie legale, producătorul a limitat viteza maximă la 25 km/h, datorită celor două motoare care oferă o putere de 1000 W fiecare. Zvonul spune că există și o așa-numită versiune „ilegală” echipată cu 2 motoare de 2000W și o viteză maximă de 100 km/h.

 

 

Cadrul, designul și echiparea

Când au creat noul model IO HAWK Elite X, designerii au urmat filozofia de a-l face cât mai ușor de utilizat. Eforturile lor au avut ca rezultat o trotinetă compactă, dar bine echipată, cu un design aproape fără întreținere. Partea superioară a modelului IO HAWK Elite X este dominată de panoul LCD încorporat. Afișează toate datele necesare de călătorie. IO HAWK a dezvoltat o aplicație mobilă pentru clienții săi, pe care o puteți folosi, de exemplu, pentru a împerechea cipul NFC și bloca aparatul de la distanță. Imobilizatorul este reglabil până la 120 de minute (motor blocat și lumini intermitente la mișcare). După ce vă conectați smartphone-ul la trotinetă prin Bluetooth, puteți seta opțiuni avansate de mers, puteți porni/opri unul dintre motoare, precum și să controlați luminile sau să configurați metoda de accelerare inițială (kickstart). Desigur, toate aceste opțiuni sunt disponibile prin intermediul unității de control.

 

 

Puterea și autonomia

IO HAWK Elite X combină performanța excelentă cu o autonomie mare și o calitate ridicată a construcției. Cele două motoare sunt instalate direct în butucul roții și oferă o putere de 2 x 1000W. Odată ce răsuciți mânerul, puteți călători cu o viteză de 25 km/h, care este mai mult decât suficientă pentru mediul urban. În ceea ce privește specificațiile, trotineta este dotată cu o baterie cu litiu de 48V cu o capacitate de 25 Ah și formată din celule LG. Este nevoie de doar 6 ore pentru a încărca complet bateria, permițându-vă să acoperiți distanță de până la 100 km. Ca standard, trotineta vine cu un încărcător de 4,5 Ah. Potrivit producătorului, Elite X poate face față aproape oricărei pante datorită celor două motoare puternice. Adică, nici măcar un deal cu un grad de peste 25% nu sperie această trotinetă.

 

 

Siguranța și confortul

Cu Elite X, nu trebuie să vă faceți griji că vă deteriorați genunchii atunci când mergeți pe teren accidentat. Acest model vine cu suspensie față și spate sub formă de arcuri hidraulice reglabile combinate cu brațe oscilante tradiționale. Acest lucru îi optimizează capacitatea de absorbție a șocurilor. Rebound-ul este reglabil după bunul plac în 10 trepte folosind roata pivotantă situată pe suspensie. Șasiul este astfel capabil să-și îndeplinească rolul principal - confortul maxim la condus. Combinația dintre suspensia menționată mai sus cu anvelopele off-road fără cameră de 11 inchi produse de CST face ca trotineta să fie și mai confortabilă. Uitați de teama de perforare, deoarece aceste anvelope au încă o caracteristică uimitoare. Datorită gelului instalat de producător în interiorul acestor anvelope, sunt auto-reparabile. Astfel, veți avea întotdeauna sub control IO HAWK Elite X. Când vine vorba de siguranță, frânele sunt o parte integrantă a acesteia. Veți opri întotdeauna în siguranță datorită celordouă frâne NUTT complet hidraulice. În plus, trotineta este echipată cu o frână electrică suplimentară, care este mai blândă cu materialele. Dacă adaugi la toate acestea luminile față, spate și de frână, semnalizatoarele încorporate față și spate și un claxon, nimeni nu te va trece cu vederea pe drum.

 

Utilizare și caracter practic

IO HAWK Elite X este un vis devenit realitate pentru toți cei care așteaptă de la trotineta lor manoperă de primă clasă, design fără întreținere și proprietăți de conducere fără compromisuri. Însă, această trotinetă oferă ceva în plus. Și anume, un pachet practic plin de echipamente și design de ultimă generație, obligându-i pe toți să întoarcă capul pe stradă. Acest model poate rezista la încărcări incredibile de până la 150 kg. Noii proprietari vor fi cu siguranță mulțumiți de faptul că întrega trotineta este impermeabilă datorită gradului IPX6. Bateria înlocuibilă servește drept cea mai bună dovadă a caracterului practic al trotinetei. Imaginează-ți că poți să scoți bateria și să o iei acasă pentru a o încărca. Aveți opțiunea de a încărca bateria direct, folosind 2 porturi de 4,5 Ah situate pe baterie în sine sau puteți conecta cablul de încărcare la cele 2 porturi situate pe trotinetă. Puteți folosi acest model aproape tot timpul anului, deoarece anvelopele sale late vă permit să mergeți pe asfalt, iarbă, pietriș sau pe drumurile forestiere.

 

evaluarea noastră

IO HAWK Elite X atrage noii săi proprietari prin mai multe specificații. Fie că este vorba de autonomia maximă de 100 km, de capacitatea de a urca dealuri abrupte, de capacitatea de a transporta utilizatori destul de grei și nu în ultimul rând, de caracterul practic al utilizării de zi cu zi dat de bateria înlocuibilă. Mai mult, de menționat este că producătorul s-a gândit să creeze mai multe versiuni de culoare și, în același timp, a promis că până în 2024 va introduce noi variante de culoare ale anumitor componente pe care le vei putea înlocui singur. Abia așteptăm.

 

 

Service

Suntem importatorul și distribuitorul oficial al mărcii IO HAWK pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și postgaranție, care este efectuat la centrul nostru service. Păstrăm piese de schimb în stoc și suntem un furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

Compania din spatele dezvoltării trotinetelor electrice IO HAWK folosește același nume – IO Hawk Invest GmbH. Este o companie tânără și dinamică axată pe dezvoltare și pe satisfacția clienților, care sunt elementele de bază ale filozofiei sale de afaceri. Produsele IO HAWK au fost evaluate ca unul dintre TOP 10 produse la cel mai mare târg de electronice de larg consum din lume, în ianuarie 2015, ceea ce este evidențiat de popularitatea și cererea companiei pentru produsele sale în rândul fanilor electromobilității personale. Toate modelele sunt proiectate la filiala Krefeld, unde o echipă de designeri și ingineri le dezvoltă și le îmbunătățește continuu. După comentariul lui Justin Bieber din 2015 la IO HAWK One hoverboard: „Uite ce tocmai a primit băiatul, nou-nouț, acesta se numește IO Hawk”, această trotinetă care a fost inițial destinată industriei logistice a zguduit tot Hollywood-ulÎn 2017, au introdus primul hoverboard off-road din lume, iar în 2018 au introdus primele hoverskate din lumeCa parte a procesului de legalizare a electromobilității în Germania, pe 26 iunie 2019, a fost primul producător din sectorul comerțului cu amănuntul care a obținut o licență generală de funcționare de la Oficiul Federal pentru Transport cu Motor pentru modelul lor eScooter Sparrow.Activitățile internaționale, dezvoltarea, service-ul pentru clienți, marketingul și vânzările sunt toate gestionate de la Krefeld. Cu sediul central, depozitul, centrul logistic, numeroși parteneri de afaceri emblematici și filiale în Changzhou și Shenzhen, aceștia sunt conectați la nivel internațional și țin pasul cu vremurile.

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
25 km/h
Viteza
43 kg
Greutate
2000 W
putere
100 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
De mare putere
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
Culori multiple
Recomandarea Max Blinker
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 43 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 6 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 25 km/h În așteptarea testului
Puterea de vârf 2000 W În așteptarea testului
Autonomia 100 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 48 V  
      Capacitatea bateriei 25 Ah  
      Energia bateriei 1200 Wh  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Tip roată față fără cameră  
      Diametrul roții față 11"  
      Tip roată spate fără cameră  
      Diametrul roții spate 11"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față reglabil hidraulic  
      Suspensia spate reglabil hidraulic  
      Ușoară față, spate, lumini de frână și semnalizare  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 160 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile