Kaabo Wolf KING GT PRO

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

Prima generație – Kaabo Wolf Warrior 11 de 60 V, a făcut multă agitație în momentul dezvăluirii. Mai târziu a urmat modelul Wolf King 72V, un Wolf Warrior auriu care oferă mai multă putere, frâne mai bune și o viteză maximă mult mai mare. Acum a apărut Wolf King GT 8400 W. Toți cei care se așteaptă să fie un pic mai rapid Wolf King greșesc de fapt. Versiunea GT este o fiară de al treilea fel! Arată ca o încrucișare între o bicicletă de munte, o trotinetă și o bicicletă de motocross.

`

Kaabo Wolf KING GT PRO

Produs nou

Opțiunile produsului
Culoare: *
 

- 1 lei
 

- 1 lei

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

Un nou rege off-road? Kaabo Wolf King GT este o trotinetă electrică de mare viteză concepută pentru un fior maxim, atât pe drum, cât și pe câmp. Este un fel de Frankenstein printre trotinetele extreme. Pedigree-ul său provine parțial de la o bicicletă de motocross, parțial de la o trotinetă electrică și există și urme ale unei biciclete de munte. În prezent, este cea mai puternică trotinetă produsă de Kaabo. Pe drum, aceasta trotinetă electrică poate galopa cu viteze de până la 100 km/h, oferind o accelerație literalmente „nebună”. Bateria uriașă LG 21700 cu capacitate de 72 V, 35 Ah vă permite să călătoriți până la 180 de kilometri în condiții ideale. Desigur, autonomia reală este mai scurtă. Cu toate acestea, este una dintre cele mai lungi distanțe din această categorie de trotinete. Amortizoarele hidraulice față inversate și amortizoarele cu arc din spate asigură o călătorie fără probleme pe orice teren. Cele două motoare cu o putere maximă de 8400 W, combinate cu două unități de control de 50 A situate între furca dublă din față, sunt capabile să te ducă cu ușurință pe orice deal. În plus, motoarele Wolf GT sunt cu 10 dB mai silențioase decât predecesorii lor.

 

 

Cadru, design și echipare

Trăsăturile caracteristice ale lui Wolf King GT sunt furca hidraulică față uriașă și cadrul tubular care se înfășoară în jurul trotinetei ca un cadru de buggy. Și, deși trotineta este concepută în principal pentru condiții off-road, nici cu anvelopele de drum nu te vei pierde pe asfalt. Wolf GT este echipată cu caracteristici de primă clasă, inclusiv un sistem de frână complet hidraulic, un claxon suficient de tare pentru a trezi morții și anvelope uriașe de 11 inchi care sunt rezistente la perforare. Mecanismul de pliere este unul dintre cele mai bune pe care le puteți găsi la alte modele similare. Când mecanismul de pliere este blocat în poziție verticală, este solid și fără niciun joc al coloanei de direcție. Trotineta este relativ ușor de pliat și de desfășurat. Implică doi pași: blocarea mânerului uriaș anodizat și apoi introducerea uriașului ac de siguranță metalic pentru mai multă siguranță. Cu toate acestea, datorită acestui sistem de pliere, strotineta se extinde până la 155 de centimetri în configurația pliată, ceea ce este cu aproape 28 de centimetri mai mult decât în ​​starea desfășurată. Acesta nu este cu siguranță un tip de trotinetă electrică pe care o puteți plia cu ușurință și o lua cu dvs. în autobuz, de exemplu. Wolf King GT este ca un om musculos, cu o greutate de 52 kg. Cadrul exoschelet din oțel tubular, amortizoarele hidraulice puternice și cadrul general robust pot rezista la o manevrare care nu este blândă. Feedback-ul utilizatorilor confirmă faptul că trotineta este extrem de durabilă. La urma urmei, este fabricată din 6082-T6 – un aliaj puternic de aluminiu, asemănător cu cele folosite la construirea avioanelor. Arborii roților sunt fabricați din SCM440 – un oțel aliat crom-molibden cu amestec de carbon.

 

În comparație cu modelul Wolf King, cabina lui GT este un mare pas înainte. Elementul său central este afișajul mare și ușor de citit, situat în centrul ghidonului. Acest afișaj TFT de 11 centimetri oferă un nivel cu totul nou la detalii, inclusiv modul de rulare, viteza maximă, viteza medie și temperatura ambelor controlere ale motoarelor. Afișajul permite preprogramarea a 5 trepte pentru a se potrivi preferințelor dvs. personale de condus. Datorită setării sale ridicate de luminozitate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Puterea trotinetei este controlată de o manetă care poate fi folosită și pentru a acționa controlul vitezei de croazieră. Ghidonul trotinetei se găsește de obicei pe bicicletele de munte pentru downhill. Sunt foarte puternice și suficient de largi pentru ca un utilizator să găsească o poziție confortabilă, optimizată pentru mersul off-road și să se bucure de o plimbare mai agresivă, dacă doreste. Sunt suficient de înalte chiar și pentru persoane de 190 cm înălțime. Față de predecesor, ghidonul este cu 6 cm mai sus si este si ceva mai lat. Toate cablurile electrice sunt bine dirijate și ambalate intenționat într-o carcasă care menține cablurile împreună, asigurând o durată de viață lungă. Dimensiunile trotinetei în stare pliată sunt 1549 x 749 x 406 mm (lungime x lățime x înălțime) și 1270 x 749 x 1331 mm când este desfășurată.

 

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Wolf King GT a fost construită pentru a oferi clienților o mașină aproape indestructibilă. Cadrul foarte puternic, care înconjoară întreaga trotinetă pe perimetrul său, oferă o protecție excelentă chiar și împotriva manipulării dure. Puterea sa contribuie, de asemenea, la asigurarea siguranței utilizatorului și la îmbunătățirea calității călătoriei. Furca dublă hidraulică din față, care amintește de cea a unei biciclete de motocross, și amortizoarele spate cu arc dublu garantează o călătorie confortabilă chiar și pe terenuri dificile de teren. Wolf King este furnizată cu două frâne complet hidraulice,echipate cu discuri de 160 mm care vă oferă o putere de frânare incredibilă și fără probleme în timpul frânării. În combinație cu frâna electronică, puteți fi astfel sigur că veți frâna întotdeauna până la oprire, în siguranță, chiar și la viteze mari. Cu siguranță vei aprecia opțiunea de încărcare recuperativă, care returnează o parte din energie înapoi bateriei. Un alt element important de siguranță este ABS-ul electronic care previne blocarea roților la frânarea puternică. Iluminatul de calitate este o cerință pentru a asigura siguranța corespunzătoare. Cele două faruri mari cu LED oferă un nivel ridicat de luminozitate și vor fi cu siguranță suficiente în timpul ieșirilor de seară cu trotinet ta. Poziția lor poate fi reglată atât pe orizontală, cât și pe verticală. Lumina roșie din spate este situată pe aripa spate și se luminează ori de câte ori apăsați maneta de frână. Semalizatoarele de viraj față și spate sunt o caracteristică nouă. Inscripția Wolf King GT cu iluminare din spate albastru de pe părțile laterale ale punții este un plus interesant. Trotineta oferă pentru utilizatorii mai puțin experimentați opțiunea de a activa așa-numita funcție „kick-start”, prevenind orice pornire nedorită și, de asemenea, puteți reduce puterea brutală a acestui model selectând o treaptă inferioară. Vine ca bonus stratul de cauciuc ușor de întreținut de pe pplatforma, care împiedică utilizatorii să alunece pe vreme rea sau în situații extreme.

 

 

Puterea și autonomia

Cu excepția cazului în care ați condus anterior niște trotinete cu adevărat puternice, performanța oferită de Wolf King GT vă va fi de neînțeles. Puterea acestui model este un vis devenit realitate, apreciat de fiecare pasionat de adrenalina! Aceasta este practic o bicicletă de motocross camuflada ca o trotinetă. Puteți fi sigur că, cu două motoare care oferă o putere de 8400 W, veți fi un rege pe orice teren. Adăugați la aceasta bateria extrem de durabilă și imensă, LG 21700 (72 V, 35 Ah) și obțineți (în condițiile ideale specificate de producător) o autonomie uimitoare de până la 180 km! Acest tip de autonomie vă va oferi libertatea de a conduce fără să vă faceți griji unde vă veți reîncărcați bateria. Cele două porturi de încărcare sunt situate în partea stângă a platformei și sunt echipate cu capace de protecție care împiedică pătrunderea murdăriei în interior. Acumulatorul nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va funcționa mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare!

 

 

 

Utilizare și caracter practic

Trotineta este literalmente un iad pe roți atunci când este în modul dublu motor și la putere maximă. Având în vedere structura sa extrem de solidă și suspensia confortabilă, acesta este un model foarte versatil, conceput în principal pentru mersul off-road. Datorită motorului său 2x2, Wolf King GT poate face față chiar și unei urcări foarte abrupte. Nu trebuie să vă faceți griji că trotineta dumneavoastră nu va face față unei călătorii mai lungi. Cu anvelopele sale de 11 inchi rezistente la perforare, Wolf King GT vă oferă confort, tracțiune și siguranță excelente. În ciuda avantajelor menționate mai sus, greutatea strotinetei de aproximativ 52 kg poate fi un factor limitativ pentru unii utilizatori, deoarece transportul acestei trotinete pe scară nu este confortabil. Veți avea, de asemenea, probleme la încărcarea strotinetei în portbagajul mașinii, cu excepția cazului în care dețineți un SUV destul de mare. Cand este pliată, lungimea trotinetei se extinde cu 28 cm în plus, ajungand astfel la o lungime totala de 155 cm. Acestea fiind spuse, Wolf King GT nu este destinat în primul rând încărcarii sau transportului frecvent. Este o trotineta dură pentru teren dificil, iar dimensiunea și greutatea sa trebuie pur și simplu să reflecte acest lucru.

 

 

 

Evaluarea noastră

Dacă îți place mersul pe teren accidentat și adrenalina, Wolf King GT este exact tipul de trotinetă pe care îl dorești. Acest monstru a fost făcut perfect chiar și pentru cele mai dificile condiții off-road. Noile tehnologii vă asigură că obțineți tot ce puteți obține în prezent. Datorită anvelopelor rezistente la perforare, nici măcar nu trebuie să vă faceți griji că ați putea face pană. În general, designul este un mare succes, iar trotineta promite o rezistență mare. Îndeplinește specificațiile declarate de producător și este foarte sigur la condus. Puteți conta pe ea în toate situațiile și nu vă veți plictisi de ea, nici măcar după mulți ani de utilizare. Mersul pe ea va fi întotdeauna o experiență de adrenalină incredibilă.

 

 

 

Service

Suntem dealer al mărcii Kaabo în alte țări europene. Oferim service în garanție și post-garanție, care este efectuat în magazinele noastre din Praga, Brno, Bratislava și Uzhhorod. Păstrăm piese de schimb în stoc și suntem un furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

 

Despre brand

Imediat după înființare, compania Zhejiang Kaaba Electronic Technology Co., Ltd. a început să se concentreze pe fabricarea de trotinete electrice, monocicluri electrice și hoverboard-uri electrice. După mulți ani de inovație și experimente, produsele sale comercializate sub marca Kaabo sunt acum exportate în peste 30 de țări și regiuni din Europa, America și Africa. Producția primelor trotinete electrice a început în 2013, făcând din această companie un pionier al trotinetelor electrice concepute pentru mobilitatea de zi cu zi și, în același timp, un lider în dezvoltarea și producția de mașini off-road. Secretul din spatele succesului companiei este inovația continuă. Kaabo cheamă în mod regulat dezvoltatori excelenți din întreaga lume pentru a ajuta compania să își perfecționeze treptat produsele finale, utilizând o metodologie iterativă bazată pe procesul ciclic care implică prototiparea, testarea, analizarea și îmbunătățirea produselor. În prezent, Kaabo are tehnologii brevetate în peste 24 de țări. Compania a pus astfel ștacheta foarte sus pentru alți producători din domeniul cercetării și dezvoltării. Din 2020, Kaabo a continuat cu o nouă abordare. Confruntându-se cu o piață globală din ce în ce mai solicitantă, și-a reproiectat fundamental modelul de distribuție, aducând produse de înaltă calitate partenerilor săi și în același timp asistându-i cu marketing și vânzări. Toată lumea de la Kaabo crede că această companie are un viitor luminos și interesant!

 

9/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
100 km/h
Viteza
52 kg
Greutate
8400 W
putere
180 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
Culori multiple
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 52 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 12 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 100 km/h În așteptarea testului
Puterea de vârf 8400 W În așteptarea testului
Autonomia 180 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 154,9 cm  
      Înălţime 133,1 cm  
      Lăţime 74,9 cm  
      Lungime pliată 127 cm  
      Înălțime pliată 40,6 cm  
      Lățimea pliată 74,9 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Producator baterie LG 21700  
      Voltajul bateriei 72 V  
      Capacitatea bateriei 35 Ah  
      Energia bateriei 2520 Wh  
      Sistem de control maneta pentru degetul mare  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față fără cameră  
      Diametrul roții față 11"  
      Tip roată spate fără cameră  
      Diametrul roții spate 11"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față reglabil hidraulic  
      Suspensia spate arc  
      Ușoară față, spate, lumini de frână și semnalizare  
      Sarcina max. 150 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile