Kingsong N15 Pro

Prietenoasă cu
orașul

Un design unic, conectivitate modernă și caracter practic. Kingsong N15 Pro combină toate caracteristicile de mai sus și adaugă 750 W putere de vârf, o autonomie de 40 km și design practic, făcându-o una dintre cele mai atractive modele entry-level dintre trotinetele urbane.

`

Kingsong N15 Pro

Produs nou

Opțiunile produsului
Culoare: *
 
 
Preț cu TVA

3 460,92 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

Oamenii de la Kingsong au fost ocupați în eforturile lor de a oferi un portofoliu larg de vehicule electrice pentru cel mai larg grup posibil de utilizatori. Pe lângă monocicluri, au introdus pe piață și trotinete electrice. Gama lor începe cu modelul Kingsong N15 Pro. Dar, nu vă lăsați păcăliți. Deși acesta este un model entry-level al acestui brand, N15 Pro atrage atenția prin designul său atractiv, calitatea construcției și echipamentele moderne, precum și cu 750 W putere și o autonomie de 40 km. Acest model cu arc, prevăzut cu frână cu disc, poate urca atât dealuri, cât și călători pe drumuri pietruite, și este posibil să îl pliezi cu ușurință și să îl ascunzi sub pat. Interesat? Dacă da, așteptați să aflați mai multe despre capacitățile sale.

 

Puterea și autonomia

Kingsong N15 Pro este dovada vie că trotinetele practice și accesibile nu trebuie să facă compromisuri când vine vorba de performanță sau specificații tehnice. Motorul Single HUB cu o putere standard de 500 W, care poate furniza temporar o putere maximă de 750 W, vă asigură că vă bucurați cu adevărat de călătorie pe străzile orașului. Cu un cuplu de 25 Nm, puteți urca dealuri cu o pantă de 25%. Cu toate acestea, poate, de asemenea, să transforme această putere în accelerări rapide de la oprire și să atingă o viteză maximă de exact 30 km/h. La fel ca viteza maximă decentă, veți aprecia autonomia trotinetei în oraș. Cu Kingsong N15 Pro puteți călători până la 40 km cu o singură încărcare. Trotineta folosește energie de la o bateria Li-Ion de 37 V care oferă o capacitate de 10,4 Ah și 384,8 Wh de energie. Aceasta înseamnă că poți să mergi câteva zile fără a fi nevoie să o încarci zilnic. Dar când vine momentul să o conectăm la rețea, acest lucru se face printr-un port de încărcare protejat și durează 6-7 ore până când trotineta se încarcă complet.

 

Cadru, design și echipare

Kingsong N15 Pro vă cucerește nu numai prin performanță, autonomie sau viteză, ci mai ales prin modul în care arată. Un design neted și uniform evocă caracter practic și ușurință în utilizare. Trotinetei nu îi lipsește nimic în ceea ce privește echiparea. Oferă utilizatorilorspațiu suficient pentru picioare pe puntea acoperită cu un strat superior de cauciuc care continuă până la jumătatea tijei de direcție. Cadrul este conectat la tija de direcție printr-o articulație pliabilă inovatoare. Tot ce este necesar este să eliberați o pârghie și să coborâți întreaga tijă de direcție până la zăvorul găsit în aripa spate. Gindonul este dominat de simplitate, cu panoul LCD digital care este în centrul atenției. Afișează date de bază de mers, precum și indicatoare luminoase și o selecție de patru moduri de mers. Utilizatorul controlează totul printr-un singur buton multifuncțional situat deasupra manetei de accelerației.

În ceea ce privește setările avansate, doar conectați smartphone-ul la trotinetă prin Bluetooth și lansați aplicația Kingsong care oferă toate datele de mers și baterie într-un singur loc. Semnul că modelul N15 Pro se mândrește cu designul său elegant este lăsat să se înțeleagă de direcționarea internă a cablurilor, astfel încât acestea să nu obstrucționeze utilizatorii atunci când merg sau manevrează trotineta. Acest lucru indică în mod clar că designerii s-au gândit chiar și la cele mai mici detalii. Singurul lucru care rămâne este să alegeți între finisajele de culoare portocaliu sau alb-albastru.

 

Siguranța, comfortul și caracterul practic

Designul excelent și echipamentele moderne necesită pur și simplu confort și siguranță adecvate. Există doar câteva modele urbane care combină funcționarea fără întreținere cu confortul. După cum probabil ați ghicit deja, Kingsong N15 Pro este unul dintre ele. Combină anvelope solide de 10 inchi, care au o lățime de 2,5 inchi și prezintă un model de tip fagure. Unicitatea lor constă în faptul că nu pot fi perforate. În același timp, datorită dublei suspensii din față și din spate, trotineta rămâne plăcut confortabilă chiar și pe suprafețe neuniforme. Designerii au optat pentru o combinație similară cu sistemul de frânare care oferă o frână cu tambur fără întreținere în față și o frână cu disc în spate. Puterea de frânare este îmbunătățită și mai mult de frâna electronică cu eABS pentru o siguranță îmbunătățită.

Nici după ce se întunecă afară, experiența ta nu este limitată în vreun fel. Kingsong N15 Pro îți luminează drumul cu farul său puternic LED din față. Ceilalți de pe șosea sunt atenționați de prezența dvs. printr-o lumină puternică din spate care servește și ca lumină de frână. Acest lucru arată clar că chiar și modelul entry-level al mărcii, destinat clienților mai puțin pretențioși, este capabil să ofere siguranță și senzație de condus peste standard. Mai ales dacă te gândești că poți plia Kingsong N15 Pro fără probleme și să o transportați oriunde doriți. Cântărește doar 21,9 kg și măsoară 116,5 x 54 x 53,5 cm (lungime, înălțime, lățime) când este pliată. Dimensiunea desfasurată este de 116,5 x 120,1 x 53,5 cm, astfel încât puteți trece cu ușurință prin cele mai înguste străzi ale orașului, dacă este necesar. Sarcina maximă este de 120 kg.

 

Evaluarea noastră

Kingsong N15 Pro este recunoscută instantaneu pe drum. Formele distinctive și finisajul de culoare oferă utilizatorilor un sentiment de unicitate. Cu toate acestea, acest model este orice altceva decât un produs de design slab funcțional. În ciuda faptului că este un model de bază în lumea trotinetelor electrice, mersul pe aceasta este o experiență rapidă, sigură și confortabilă. Pentru a spune simplu, Kingsong a pus pe piață un model care ridică semnificativ ștacheta trotinetelor destinate începătorilor. Nu avem nicio îndoială că Kingsong N15 Pro va atrage masele. Max Blinker a fost cu siguranță captivat de asta.

 

Service

Suntem importatorul și distribuitorul mărcii Kingsong pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat la centrul nostru de service. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și suntem furnizorul certificat de reparații în garanție în regiune. Prin urmare, atunci când cumpărați acest monociclu, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații și diagnosticare dificile.

 

Despre brand

Compania King Song Intell Co., LTD a intrat în domeniul trotinetelor electrice și monociclurilor producând inițial plăci de protecție pentru baterii. În acest domeniu a început compania în 2012, dar doar un an mai târziu a început să lucreze la dezvoltarea primelor sale monocicluri electrice. De atunci, King Song a adus pe piață peste 18 modele de calitate superioară de monocicluri, trotinete și biciclete la sediul central din Shenzhen. Această calitate superioară este garantată de un total de 11 departamente care supraveghează dezvoltarea, producția și testarea – toate sub același acoperiș. King Song a reușit astfel să-și îndeplinească angajamentul de a produce mașini sigure și acceptabile din punct de vedere ecologic, care să ofere călătorilor un mod de transport distractiv și ecologic în jurul orașului și nu numai. Suntem încântați că Max Blinker este cel care poate aduce pe piață produsele King Song. De aceea, vă puteți baza pe noi pentru a vă oferi servicii de calitate în garanție și post-garanție, precum și asistență, consiliere și piese de schimb pentru modelele dvs. King Song.

4/10
Confort
8/10
Ușurință la întreținere
30 km/h
Viteza
21,9 kg
Greutate
750 W
putere
40 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Suspensie față
Motor spate
Frâne spate
Prietenos cu orașul
Lumina față
Lumină spate
Pliere bună
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 21,9 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 7 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 30 km/h În așteptarea testului
Putere 500 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 750 W În așteptarea testului
Autonomia 40 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 116,5 cm  
      Înălţime 120,1 cm  
      Lăţime 53,5 cm  
      Lungime pliată 116,5 cm  
      Înălțime pliată 54 cm  
      Lățimea pliată 53,5 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie CN  
      Voltajul bateriei 37 V  
      Capacitatea bateriei 10,4 Ah  
      Energia bateriei 384,8 Wh  
      Sistem de control maneta pentru degetul mare  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față tambur + electric eABS  
      Frâna spate disc mecanic  
      Tip roată față solid  
      Diametrul roții față 10"  
      Tip roată spate solid  
      Diametrul roții spate 10"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc dublu  
      Suspensia spate arc dublu  
      Ușoară față și spate  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile