Foarte
confortabilă

Foarte
confortabilă

Mukuta 9

Produs nou

Mukuta 9 extinde gama de noi modele Mukuta pentru sezonul 2023. Este plină de gadget-uri practice pentru utilizarea zilnică, dar este îmbunătățită cu o autonomie excelentă, împreună cu confort și siguranță premium. Acesta este motivul pentru care Mukuta 9 a făcut o astfel de intrare în categoria trotinetelor de drum excelent echipate.

Preț cu TVA

7 174,71 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

Deși este un model de oraș prin natură, este echipată cu echipamente care le permit utilizatorilor să se aventureze pe teren ușor fără griji. Există doar câteva modele cu roți de 9 inchi pe piață care combină o variabilitate comparabilă a focalizării cu caracteristici moderne și premium ale echipamentelor. Noua Mukuta 9 este o astfel de trotinetă, având un singur motor care oferă o putere de 800 W, cauciucuri gonflabile fără cameră și un design agresiv & negru-roșu intens. De asemenea, vine cu suspensie cu torsiune, o serie de caracteristici de siguranță, precum și capacitatea de a rula rapid și pe distanțe lungi. La urma urmei, viteza maximă de 44 km/h și autonomia de 70 km vorbesc de la sine.

 

 

Puterea și autonomia

Deși are o dimensiune a roților care o clasifică mai degrabă drept o trotinetă urbană, Mukuta 9 demonstrează cu ușurință că poate face mult mai mult decât atât. Cum? În primul rând, datorită motorului fără perii care vă oferă o putere de 800 W. Permite cucerirea dealurilor cu o pantă de 18° fără cea mai mică problemă. După ce rotiți jumătate de mâner, ca la o motocicletă, Mukuta 9 începe să accelereze pe o suprafață plană până la viteza maximă de 44 km/h. Controlul de 48 V, 24 A al lui Mukuta 9 vă asigură că puteți părăsi drumul principal pe poteci cu praf, fără să vă faceți griji că pierdeți puterea. Acea putere trebuie alimentată în mod adecvat cu energie, și acest lucru este asigurat debateria LG Li-ion de 48 V care oferă o capacitate de 15,6 Ah și o energie de 835 Wh. În condiții normale, capacitatea bateriei rezistă pentru călătorii lungi de 70 km. Bateria LG este unică prin opțiunea sa ușor de schimbat. Există un mâner chiar în punte și, după eliberarea suporturilor, această baterie poate fi îndepărtată cu ușurință și înlocuită cu una complet încărcată. Desigur, puteți încărca bateria într-un mod standard prin două porturi situate în partea de sus a platformei și durează 8,5 ore pentru o încărcare completă când utilizați un încărcător sau 4,5 ore cu două încărcătoare.

 

Cadru, design și echipare

Versatilitatea lui Mukuta 9 se datorează în mare parte cadrului său din aluminiu care îmbunătățește rigiditatea și durabilitatea trotinetei. Puntea formează cea mai mare parte a caroseriei, fiind terminată de o secțiune ridicată în spate . Fiind un model potrivit pentru toate tipurile de drumuri, puntea este suficient de lată și acoperită cu un covoraș antiderapant. Cadrul continuă prin gâtul tijei de direcție rabatabilă patentată. Se simte robust, motiv pentru care nu veți simți nicio balansare a tijei de direcție chiar și atunci când mergeți în afara drumului. Pentru a o plia, slăbiți singur maneta și atașați ghidonul pliat pe partea ridicată a punții. Partea superioară a coloanei de direcție este dominată de ghidonele rabatabile de 67,5 cm lățime. În centrul lor se află un panou LCD de 4,5 inchi care arată toate datele de călătorie și opțiunile de setare bine aranjate grafic. Pentru a „porni” trotineta, pur și simplu plasați cipul NFC aproape de partea de sus a afișajului. Unicitatea lui Mukuta 9 este subliniată și mai mult de designul său de culoare. Combinația de culoare negru și roșu intens subliniază faptul că mergi pe o trotinetă cu adevărat extraordinară.

 

siguranța și comfortul

Mukuta 9 oferă noilor săi proprietari o experiență cu adevărat confortabilă și fără griji. Vine cu echipamente multiple și elemente de design care pur și simplu evocă acest sentiment. Unul dintre aceste elemente este suspensia cu torsiune din față și din spate cu rigiditate reglabilă. Împreună cu anvelopele gonflabile fără cameră de 9 inchi, asigură o călătorie extrem de confortabilă în orice moment. În plus, anvelopele vin cu protecție sporită la perforare. Nici frânele nu rămân în urmă, deoarece în acest caz producătorul a optat pentru o combinație între o frână electronică și o frână hidraulică de 145 mm în față și spate cu sistem complet închis pentru raspuns imediatîn toate condițiile. Producătorul s-a gândit și la siguranța călătoriei în condiții de vizibilitate slabă, motiv pentru care trotineta vine cu un far cu LED-uri frontal, precum și benzi cu LED-uri pe părțile laterale ale punții care servesc nu numai element ambiental, dar și ca semnalizatoare de direcție care sporesc și mai mult nu numai siguranța dvs., ci și a celorlalți utilizatori ai drumului. Lumina de frână spate completează echipamentul de iluminat al trotinetei.

 

 

Utilizare și caracter practic

Geometria agilă cu roți de 9 inchi și echipamente moderne și sigure fac ca Mukuta 9 să fie destinată mai ales pentru oraș, dar nu se va teme nici de utilizarea versatilă. Datorită suspensiei cu torsiune, anvelopelor fără cameră și frânelor hidraulice, conducerea acestui model pe orice suprafață va fi o experiență autentică. Singurul dezavantaj în utilizarea de zi cu zi sunt greutatea și dimensiunile trotinetei. Greutatea de 31,5 kg și dimensiunile de 126 x 54 x 21 cm (lungime, înălțime, lățime) după plierea trotinetei nu se numără printre cele mai bune valori din această categorie. Prin urmare, transportul la lift sau încărcarea acesteia în portbagajul unei mașini nu va fi printre activitățile tale preferate.

 

 

 

Evaluarea noastră

Mukuta 9 combină tot ce este mai bun din două lumi și se bucură de o poziție unică pe piață. Există doar câteva trotinete electrice în categoria celor cu roți de 9 inchi care se laudă cu echipamente și manoperă care se potrivesc concurenților lor mai mari. De aceea, Mukuta 9 este capabilă să țină pasul atât cu modelele urbane, cât și cu trotinetele de teren. Cu gadgeturile sale practice, specificațiile tehnice și calitatea construcției, Mukuta 9 mulțumește un spectru larg de utilizatori. Dacă ești în căutarea unui model versatil fără compromisuri, Mukuta 9 este aici pentru tine.

 

 

 

Service

Suntem importatorul și distribuitorul mărcii Kingsong pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat la centrul nostru de service. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și suntem furnizorul certificat de reparații în garanție în regiune. Prin urmare, atunci când cumpărați acest monociclu, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații și diagnosticare dificile.

 

Despre brand

Deși marca Mukuta în sine este un nou venit pe piața trotinetelor electrice, inginerii din spatele acestui brand nu sunt începători. Trotinetele Mukuta sunt fabricate pe aceeași linie de producție ca și trotinetele de renume mondial Vsett și Zero. La modelele Mukuta, producătorul combină toată experiența anterioară acumulată de aceste mărci și aduce pe piață trotinete destinate celor mai pretențioși utilizatori. Prin urmare, modelele Mukuta domină prin design de înaltă calitate și durabilitate, echipamente moderne și performanță sportivă. Deoarece Max Blinker este lider în oferirea de modele Vsett și Zero, marca Mukuta nu poate face excepție. De aceea, vă puteți baza pe noi când vine vorba de garanție de calitate și service post-garanție, precum și de asistență, consiliere și piese de schimb.

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
44 km/h
Viteza
31,5 kg
Greutate
800 W
putere
70 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Frână față hidraulică
Motor spate
Controlul vitezei de croazieră
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 31,5 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 8,5 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 44 km/h În așteptarea testului
Putere 800 W În așteptarea testului
Autonomia 70 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 126 cm  
      Înălţime 128 cm  
      Lăţime 67,5 cm  
      Lungime pliată 126 cm  
      Înălțime pliată 54 cm  
      Lățimea pliată 21 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie CN  
      Voltajul bateriei 48 V  
      Capacitatea bateriei 15,4 Ah  
      Energia bateriei 739,2 Wh  
      Sistem de control rotește mânerul  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna spate hydraulic disc + electric brake  
      Tip roată față fără cameră  
      Diametrul roții față 9"  
      Tip roată spate fără cameră  
      Diametrul roții spate 9"  
      Suspensie față și spate  
      Ușoară față, spate, lumini de frână și semnalizare  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

MKT.ESC.9

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile