MV Agusta Rapido Serie Oro

MV Agusta Rapido Serie Oro

Produs nou

Rapido Serie Oro este armăsarul italian din lumea trotinetelor electrice, care vă transportă la destinație într-un mod elegant, rapid și confortabil. Deceniile de experiență și excelența în design au dus la întruchiparea stilului lor de motocicletă în corpul unei trotinete electrice. Marca se laudă cu faptul că trotineta Rapido Serie Oro a fost proiectată în Italia pentru a asigura calitate și design premium identice, așa cum se vede în întreaga serie de motociclete MV Agusta.

Preț vechi Preț redus

5 940,08 leiTVA inclus

4 940,08 leiTVA inclus

- 17%

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

MV Agusta are aceeași grijă și acordă aceeași atenție producției de biciclete și trotinete electrice, precum și producției motocicletelor legendare. Noua trotinetă electrică „Rapido Serie Oro” a fost adăugată în portofoliul acestui producător italian premium, venind cu stil, viteză și confort. MV Agusta Rapido Serie Oro este o bijuterie de design cu un far rotunjit cu o inserție în formă de cruce și o caroserie aerodinamică. Puntea acestui model se caracterizează printr-un design distinctiv pe părțile laterale și un spațiu generos pentru picioare, prevăzut cu husă anti-alunecare în partea superioară. Trotineta Rapido Serie Oro este, de asemenea, echipată cu aripi fața și spatele elegante și funcționale, care protejează utilizatorii atunci când merg pe o suprafață umedă. Trotineta oferă echipamente peste standard, cum ar fi afișajul complet digital de 3,96 inchi și frânele cu disc atât pe roata din față, cât și pe cea din spate. Rapido Serie Oro este disponibilă în finisaj de culoare negru și roșu, cu accesorii aurii. Motorul montat în spate, oferă o putere maximă de 500 W, și vă transportă la viteze de până la 38 km/h pe o distanță de aproape 50 km, datorită bateriei 48 V 10,4 Ah, de înaltă calitate.

 

Cadru, design și echipare

Producătorul italian de motociclete de renume mondial MV Agusta a dezvăluit noua trotinetă electrica denumită Rapido Serie Oro, la sfârșitul anului 2021. Aceasta este prima trotinetă electrică produsă de această companie. În urma lansării cu succes a bicicletei electrice a mărcii, trotineta Rapido Serie Oro a devenit încă un membru al seriei de vehicule electrice elegante, de înaltă performanță, care răspund cererii tot mai mari în rândul locuitorilor orașului care caută un modmai sigur și mai plăcut să călătorească și să se deplaseze zilnic prin oraș. Inspirat de modelele premium Serie Oro, acest model de trotinetă Rapido vine în culorile negru & roșu cu accesorii aurii, fiind dotata cu cele mai noi materiale si tehnologii pentru electromobilitate. Cadrul este realizat din aliaj de magneziu și este echipat cu anvelope fără cameră de 10 inchi, frâne cu disc dublu și un motor electric fără perii de 48 V, 500 W care generează un cuplu maxim de 24 Nm cu o autonomie de până la 50 km la viteza maximă realizabilă de 38 km/h(viteza este limitată electronic la 25 km/h în unele țări). RAPIDO se descurcă la deal, la înclinări de până la 14°. Dispune de un ecran LCD de 4 inchi bine aranjat, care acționează ca panou de control și vitezometru și care poate fi conectat la smartphone prin instalarea unei aplicații speciale. Aplicația poate fi folosită pentru a vă alege viteza între 4 niveluri diferite „Pieton, Eco, Confort sau Sport +”, pentru a mapa itinerariul călătoriei, pentru a verifica starea bateriei sau pentru a debloca trotineta.

 

Siguranța și calitatea calătoriei

MV Augusta acordă întotdeauna atenție siguranței clienților, motiv pentru care compania a echipat acest model cu mânere anti-alunecare care oferă o aderență confortabilă și un control excelent asupra trotinetei, chiar și în timpul călătoriilor lungi. Ai viteza sub control absolut. Împingeți ușor maneta cu degetul mare și continuați să accelerați până când atingeți viteza dorită. Perechea puternică de faruri este absolut necesară atunci când mergeți pe timp de noapte, dar nu toate trotinetele sunt echipate în acest mod. La dispoziția dumneavoastră este și o lumina roșie în spate care strălucește mai tare când apăsați maneta de frână. Trotineta este echipată atât cu frână mecanică față, cât și cu frână spate care depășește așteptările în ceea ce privește eficiența frânării. În plus, anvelopele gonflabile de 10 inchi fără cameră asigură o călătorie lină, deoarece absorb bine orice teren denivelat.

 

 

Puterea și autonomia

MV Agusta Rapido Serie Oro este alimentată de un motor electric de 500 W cu o arhitectură de 48 V și un cuplu de 24 Nm. Motorul electric este conectat la o baterie de 10,4 Ah cu o tensiune de încărcare de 54,6 V. MV Agusta Rapido Serie Oro atinge o viteză maximă de 38 km/h și poate parcurge aproape 50 km cu o singură încărcare în condiții ideale. Este nevoie de aproximativ 6 ore pentru a reumple bateria descărcată. MV Agusta Rapido Serie Oro măsoară 1132 mm în lungime, 600 mm în lățime și 1217 mm în înălțime. Când este pliată, trotineta electrică măsoară 1132 mm în lungime, 600 mm în lățime și 538 mm în înălțime. Trotineta are un cadru din aliaj de magneziu, putând transporta utilizatori cu o greutate de până la 100 kg.

 

 

 

 

Utilizare și caracter practic

Cadrul rigid și puterea suficientă fac ca acest model să fie utilizat în principal în traficul urban. Datorită motorului său electric fiabil și greutății rezonabile de 20 kg, este potrivit și pentru transportul frecvent. Anvelopele gonflabile fără cameră pot filtra eficient orice suprafață neuniformă și vă pot face călătoria și mai confortabilă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la o ploaie neașteptată, deoarece acest model este certificat IPX4, ceea ce înseamnă că este rezistent la stropirea cu apă.

 

 

 

Evaluarea noastră

Fiecare detaliu al trotinetei electrice din SERIA RAPIDO ORO are o manoperă frumoasă. Cadrul trotinetei este realizat din aliaj de magneziu de calitate. Componentele și accesoriile folosesc același design geometric care pune accent pe aspectul și funcționalitatea neconvenționale. Trotineta se trezește cu un singur buton, iar finisajul de culoare roșu și negru cu accesorii aurii conferă trotinetei un aspect modern. Această bijuterie de design de la MV Agusta garantează o experiență excelentă de condus și multă distracție. Trotineta este cu siguranță o alegere excelentă pentru persoanele cărora le place să se bucure liberate prin oraș.

 

 

 

Service

Suntem dealer al mărcii MV Agusta pentru toată Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este asigurat la sucursalele noastre. Păstrăm cele mai multe piese de schimb în stoc și putem obține alte piese într-o perioadă foarte scurtă de timp datorită legăturilor noastre directe cu producătorul. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji despre service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită experienței și contactelor noastre, putem gestiona defecte și diagnostice mai complexe.

 

 

Despre brand

Compania italiană MV Agusta este renumită pentru motocicletele sale. Nu orice motocicletă, ci mai degrabă uimitoare mașini, care sunt cunoscute în toată Europa pentru viteza, performanța și designul lor neîmblânzite. MV Agusta a împins în mod constant granițele transportului pe două roți la noi niveluri de perfecțiune. Filosofia inginerească a lui MV Agusta se bazează pe pasiunea pentru a crea funcționalitate maximă cu forme minime, lăsând doar frumusețe și capacități excepționale. Cu toate acestea, această companie europeană și-a deschis acum ușa dezvoltării bicicletelor și trotinetelor electrice care servesc pentru navetă, precum și pentru divertisment. Cu MV Agusta, obțineți designul clasic italian atât de dorit, combinat cu componente electronice de calitate și moderne, dar puternice.

4/10
Confort
4/10
Ușurință la întreținere
38 km/h
Viteza
20 kg
Greutate
1000 W
putere
50 km
Autonomia
Frână față hidraulică
Motor spate
Prietenos cu orașul
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Greutate ușoară
Roți cu aer
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 20 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 6 h În așteptarea testului
Viteza max. 25 km/h În așteptarea testului
Putere 500 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 1000 W În așteptarea testului
Autonomia 50 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 113,2 cm  
      Înălţime 121,7 cm  
      Lăţime 60 cm  
      Lungime pliată 113,2 cm  
      Înălțime pliată 53,8 cm  
      Lățimea pliată 60 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Voltajul bateriei 48 V  
      Capacitatea bateriei 10,4 Ah  
      Energia bateriei 499,2 Wh  
      Sistem de control maneta pentru degetul mare  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față fără cameră  
      Diametrul roții față 10"  
      Tip roată spate fără cameră  
      Diametrul roții spate 10"  
      Ușoară față, spate, lumini de frână și semnalizare  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 100 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

MVA.ESCRAPIDO

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile