NAMI Burn-E 2 / 2 MAX

pâna la -7%
Prietenoasă cu
orașul
Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

Prietenoasă cu
orașul
Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

Burn-E este o trotinetă aproape indestructibilă montată într-un cadru masiv sudat dintr-o singură piesă. Pe lângă faptul că este foarte durabilă, bateria de 72 V, 32 Ah inclusă, îi permite să parcurgă o distanță de 150 km în condiții ideale. Folosind cele două motoare, care oferă o putere brutală de 8400 W, poate accelera până la o viteză maximă incredibilă de 100 de kilometri pe oră (după deblocare).

`

NAMI Burn-E 2 / 2 MAX

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
2304 Wh (72 V 32 Ah)
+ 1 lei
2160 Wh (72 V 28 Ah)
- 3 870 lei
Preț vechi Preț redus

23 409,28 leiTVA inclus

22 593,28 leiTVA inclus

  • 2304 Wh (72 V 32 Ah)
  • 2160 Wh (72 V 28 Ah)

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

Trotineta NAMI Burn-E, denumită oficial Viper, este un produs excelent al fostului designer-șef Kaabo. Este plină de inovații și, în plus, toate componentele sale au fost testate îndelung pentru a le verifica rezistența și durabilitatea. Procedând astfel, compania NAMI dorește să creeze un nou impuls pentru alți producători de trotinete electrice. De ce ar trebui să vă gândiți să cumpărați trotineta electrică NAMI Burn-E (Viper)? Răspunsul vine cu cadrul sudat dintr-o singură piesă și sigur din punct de vedere structural, software inteligent, cablare electrică sofisticată cu conectori de deconectare rapidă, suspensie hidraulică puternică și de înaltă calitate, tijă de direcție din fibră de carbon, sistem de pliere robust și nou proiectat, sistem de iluminare încorporat, cu o putere de până la 2000 de lumeni, unitate de control dublă de 50 A, baterie cu celule Panasonic conectate cu benzi din aliaj de cupru-nichel, componente din oțel inoxidabil, structură robustă și greutate redusă în comparație cu modelele concurente din aceeași clasă. Bun venit Viper, un model nou, construit de la zero. Cu puterea de 8400 W, acesta este un monstru printre monștrii care ating viteze de aprox. 100 km/h(după deblocare). Datorită calității bateria 72 V, 32 Ah, 18650, în condiții ideale vă ofera o autonomie de până la 150 km. Viper este o trotinetă puțin diferit față de ceea ce ești obișnuit.

 

Cadru, design și echipare

NAMI Burn-E, a.k.a. Viper, este o trotinetă electrică inteligentă realizată cu pasiune și cu accent pe cea mai înaltă calitate și siguranță posibile. Trotineta este montată într-un cadru dintr-o singură piesă, sudat manual, din aluminiu folosit în industria aerospațiala - 6082, care excelează prin rezistență extremă. Tija de direcție, care este de obicei un punct slab al multor modele concurente, este fabricată din fibră de carbon și poate rezista la o sarcină de până la 400 kg! Mecanismul de pliere a fost complet reproiectat, fiind realizat din oțel dur denumit 304, particularitatea sa fiind forma conică. De remarcat este, de asemenea, afișajul inteligent care permite setarea unui mod de călătorie personalizat și setarea separată a parametrilor pentru fiecare unitate de control. Unitățile de control au protecție încorporată la supraîncălzire , ceea ce înseamnă că riscul ca acestea să se ardă este de domeniul trecutului. Cablajul electric inteligent, de calitate, cu conectori ce pot fi deconectați rapid, simplifică întreținerea și facilitează orice reparație. Mai mult, trotineta este foarte rezistentă la apă, așa că chiar și mersul în ploaie nu va fi o problemă. Producătorul s-a gândit nu numai la calitatea de fabricație ridicată a trotinetei, ci și la designul acesteia. Prin urmare, pentru a asigura un aspect mai luxos, anumite piese din oțel inoxidabil au fost lustruite, dându-le un luciu ridicat. În interiorul punții este introdusă o baterie de înaltă calitate, cu celule Panasonic conectate prin benzi din aliaj de cupru-nichel. Acest lucru asigură protecția maximă a bateriei, precum și performanța sa ridicată. Deși trotineta vine cu o structură foarte robustă și o baterie uriașă, greutatea sa totală rămâne comparabilă sau mai mică decât modelele concurente din aceeași clasă.

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Viper este unică prin faptul că prototipul trotinetei a fost supus multor teste de stres, precum verificări de siguranță, calitate și performanță.A trecut cu succes toate aceste teste. Oamenii de la NAMI au fabricat o trotinetă care oferă clienților o siguranță de primă clasă și o calitate unică, fără compromisuri. Acesta este motivul pentru care au echipat-o cu anvelope fără cameră de 11 inchi și amortizoare hidraulice reglabile de 165 mm care oferă utilizatorilor o stabilitate și un confort excelent la rulare. Având în vedere puterea sa uriașă și vitezele mari pe care trotineta este capabilă să le atingă, Viper vine cu două frâne Nutt, complet hidraulice, cu discuri de 160 mm care vă oferă o forță de frânare puternică și ușor de reglat. Combinat cu frâna electronică regenerativă, puteți fi sigur că veți frâna întotdeauna până la oprire, în siguranță, de la orice viteză. Această frână va returna, de asemenea, o parte din energie înapoi la baterie. O altă caracteristică importantă de siguranță este ABS-ul electronic care previne blocarea roților la frânarea puternică. Siguranța adecvată a utiliztorilor nu poate fi menținută fără iluminare adecvată,și NAMI a acordat o atenție deosebită la proiectarea modelului Viper. A echipat această trotinetă cu un sistem de iluminare capabil să ofere o putere de 2000 de lumeni. Au fost încorporate șisemnalizatoare, datorită cărora utilizatorul poate anunța cu ușurință alți participanți la trafic când vrea să schimbe direcția de mers. Cu acest tip de echipament, nu trebuie să vă faceți griji că mergeți noaptea sau să vă gândiți să cumpărați lumini suplimentare. Cei mai puțin experimentați pot reduce puterea extremă a lui Viper prin oprirea motorului din față, folosind un buton sau selectând o treaptă inferioară de pe afișajul trotinetei. NAMI s-a gândit, de asemenea, la designul practic al ambelor apărători, care să vă asigure că confortul pe vreme rea. Suprafața platformei ușor de întreținut, previne alunecarea utilizatorului într-o situație extremă, și vine ca un bonus.

 

 

Puterea și autonomia

Privind specificațiile de performanță, cineva s-ar putea întreba dacă mai putem să o numim o trotinetă sau mai degrabă o armă hipersonică. Performanța și autonomia sunt ca un vis, iar pasionații de adrenalină au cu siguranță ceva de așteptat! Cele două motoare care oferă o putere de 1500 W fiecare și ating o putere maximă totală de până la 8400 W oferă o putere cu adevărat extremă, care nu este pentru toată lumea. Vei urca pe fiecare panta si, daca este nevoie, vei putea chiar sa accelerezi oricand în timp ce urci. Este pur și simplu o rachetă pe roți care nu poate fi oprită. Viper este echipată cu o baterie uriașă de 72 V, 32 Ah care vă va duce într-adevăr foarte departe. În condiții ideale, Viper promite o autonomie de până la 150 km, ceea ce reprezintă o distanță destul de mare. O astfel de autonomie vă va oferi libertatea de a conduce fără să vă faceți griji unde vă veți reîncărca bateria. Cu toate acestea, dacă nu este suficient pentru dvs., veți găsi două încărcătoare rapide de 2,8 A furnizate ca standard, care vă vor permite să vă încărcați bateria într-un timp foarte scurt. Sistemul inteligent de management al bateriei (BMS) se va ocupa de gestionarea corectă a segmentelor individuale care cuprind acumulatorul. Cele două porturi de încărcare situate în secțiunea frontală a platformei sunt echipate implicit cu capace de protecție care împiedică pătrunderea murdăriei în interior. Bateria nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va funcționa mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare! Cele două unități de control de 50A, vă permit să accelerați Viper-ul până la o viteză maximă de 100 km/h (după deblocare), în condiții ideale. Și asta îneamnă cu adevărat ceva.

 

Utilizare și caracter practic

Având în vedere structura sa solidă și performanța incredibilă, aceasta este o trotinetă foarte versatilă, destinată în principal pasionaților de adrenalină. Datorită tracțiunii sale 2x2, Viper poate face față oricărui teren și chiar și unei urcări foarte abrupte. Cu toate acestea, o vei simți cel mai bine pe drum. Cu anvelopele fără cameră de 11 inci și 90 mm lățime, Viper vă va oferi confort, tracțiune și siguranță excelente. Designul fără cameră reduce în mod semnificativ riscul de a a face pană și permite repararea ușoară în cazul deteriorării anvelopei. Vă va plăcea șasiul foarte confortabil, pe care îl veți putea folosi atât pe pavaj, cât și pe drumuri de câmp datorită amortizoarelor hidraulice reglabile. În ciuda versatilității sctrotinetei, greutatea sa de aproximativ 47 kg poate fi un factor limitativ pentru unii utilizatori, deoarece nu este atât de ușor să o transportați sau să o încărcați în portbagajul unei mașini. De asemenea, performanța trotinetei și designul robust au dus la o compactitate mai slabă. Datorită dimensiunii sale, încă se potrivește în portbagajul unei mașini normale, dar nu vă așteptați să rămână mult spațiu în el. Cu toate acestea, acest tip de trotinetă nu este gândită prea mult la a fi compactă și vizează mai degrabă adevărații „gurmanzii” care știu să se bucure cu adevărat de capacitățile sale.

 

Evaluarea noastră

Viper nu este doar o trotinetă sofisticată, ultradurabilă și fabricată cu precizie, dar vă va uimi și prin performanța și parametrii săi. Ideea NAMI a fost să realizeze un model care nu doar să-i facă fericiți pe proprietarii dar și să necesite întreținere minimă. Acesta este locul în care Viper oferă cu adevărat rezultate. Motoarele, bateriile, durabilitatea și calitatea măiestriei trotinetei sunt exemplare și rezultatul este o trotinetă electrică care este cu adevărat printre cele mai bune. Performanța sa extremă o recomandă mai degrabă clienților foarte pretențioși și pasionaților de adrenalină. Trotineta îndeplinește specificațiile declarate de producător, are un design atemporal și practic, excelând în același timp prin durabilitate ridicată, fiabilitate și siguranță. Nu te vei plictisi de ea, nici măcar după mulți ani de utilizare. Mersul pe ea va fi întotdeauna o experiență incredibilă.

 

 

Service

Vsett-logo

Suntem dealer al mărcii NAMI în Slovacia, Cehia și Ucraina. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat în magazinele noastre din Praga, Brno, Bratislava și Uzhhorod. Păstrăm piese de schimb în stoc sau le putem obține rapid de la producător. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Putem contacta direct producătorul, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticare dificile.

 

Despre brand

Ce înseamnă de fapt NAMI? Înseamnă New Age Mobility Inovation. Aceste patru cuvinte sintetizează ambițiile NAMI: de a proiecta, dezvolta și produce trotinete electrice de ultimă generație. NAMI este un proiect personal al lui Michael Sha, fost designer șef de trotinete electrice la Kaabo, o companie care produce trotinete electrice, și care dorește să schimbe piața trotinetelor electrice. Potrivit acestuia, piața nu are, în mare parte, inovație și controlul calității. De aceea, Michael Sha a proiectat și fabricat prima sa trotinetă electrică numită Burn-E (Viper) în colaborare cu un designer industrial chinez excelent. În ciuda faptului că a fost complet nou venit în lumea electromobilității, designerul colaborator a reușit să transforme ideile lui Michael Sha în realitate exact așa cum și-a imaginat el. Faptul că Viper a început să fie fabricată de la zero într-o fabrică mică și a fost aproape complet asamblată manual, este cu siguranță un act unic și de neegalat . Acum putem aștepta cu nerăbdare ce alte produse ne oferă Compania NAMI în viitor.

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
47 kg
Greutate
8400 W
putere
120 km
Autonomia
100 km/h
Viteza
Prietenos cu orașul
Lumină spate
Lumina față
Capacitatea de a urca un deal
Roți cu aer
Frână față hidraulică
Frână hidraulică spate
Motor spate
Motor față
Suspensie spate
KERS - recuperare
Suspensie față
Putere maximă
Bun pe teren
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 47 kg în funcție de configurație din 45 kg la 47 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 8 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 100 km/h în funcție de configurație din 72 km/h la 100 km/h În așteptarea testului alt model testat
Puterea de vârf 8400 W în funcție de configurație din 5040 W la 8400 W În așteptarea testului alt model testat
Autonomia 120 km în funcție de configurație din 80 km la 120 km În așteptarea testului alt model testat
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
92,56
km/h
Viteza max
7.281
wați
Puterea max
158,91
km
Autonomia totală
101,09
km
Autonomia în oraș
::badge-value:max_range::
km
Autonomie Min
7,90
secunde
Timp până
la 100 m
14,30
secunde
Timp până
la 250 m
44,03
secunde
Timp până
la 1 km
1,54
secunde
Timp până
la 20 km/h
2,19
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,83
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,27
secunde
Timp de
la 30 km/h
4,2
metri
Distanta
la 20 km/h
9,0
metri
Distanța
la 30 km/h
2,2
metri
Distanța de
la 20 km/h
5,1
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 92,56
0
0 10
0,86
0 10
NAMI Burn-E (Viper) 0,86
0 15
1,17
0 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,17
0 20
1,54
0 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,54
0 25
1,89
0 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,89
0 30
2,19
0 30
NAMI Burn-E (Viper) 2,19
0 35
2,51
0 35
NAMI Burn-E (Viper) 2,51
0 40
2,88
0 40
NAMI Burn-E (Viper) 2,88
0 45
3,27
0 45
NAMI Burn-E (Viper) 3,27
0 50
3,78
0 50
NAMI Burn-E (Viper) 3,78
0 55
4,37
0 55
NAMI Burn-E (Viper) 4,37
0 60
5,03
0 60
NAMI Burn-E (Viper) 5,03
0 65
5,74
0 65
NAMI Burn-E (Viper) 5,74
0 70
6,64
0 70
NAMI Burn-E (Viper) 6,64
0 75
7,70
0 75
NAMI Burn-E (Viper) 7,70
0 80
9,20
0 80
NAMI Burn-E (Viper) 9,20
0 85
11,24
0 85
NAMI Burn-E (Viper) 11,24
0 90
15,50
0 90
NAMI Burn-E (Viper) 15,50
0 92,56
19,36
0 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 19,36
10
10 15
0,31
10 15
NAMI Burn-E (Viper) 0,31
10 20
0,67
10 20
NAMI Burn-E (Viper) 0,67
10 25
1,03
10 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,03
10 30
1,32
10 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,32
10 35
1,65
10 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,65
10 40
2,01
10 40
NAMI Burn-E (Viper) 2,01
10 45
2,41
10 45
NAMI Burn-E (Viper) 2,41
10 50
2,92
10 50
NAMI Burn-E (Viper) 2,92
10 55
3,51
10 55
NAMI Burn-E (Viper) 3,51
10 60
4,17
10 60
NAMI Burn-E (Viper) 4,17
10 65
4,87
10 65
NAMI Burn-E (Viper) 4,87
10 70
5,78
10 70
NAMI Burn-E (Viper) 5,78
10 75
6,84
10 75
NAMI Burn-E (Viper) 6,84
10 80
8,33
10 80
NAMI Burn-E (Viper) 8,33
10 85
10,38
10 85
NAMI Burn-E (Viper) 10,38
10 90
14,63
10 90
NAMI Burn-E (Viper) 14,63
10 92,56
18,50
10 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 18,50
15
15 20
0,36
15 20
NAMI Burn-E (Viper) 0,36
15 25
0,71
15 25
NAMI Burn-E (Viper) 0,71
15 30
1,01
15 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,01
15 35
1,34
15 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,34
15 40
1,70
15 40
NAMI Burn-E (Viper) 1,70
15 45
2,10
15 45
NAMI Burn-E (Viper) 2,10
15 50
2,61
15 50
NAMI Burn-E (Viper) 2,61
15 55
3,20
15 55
NAMI Burn-E (Viper) 3,20
15 60
3,85
15 60
NAMI Burn-E (Viper) 3,85
15 65
4,56
15 65
NAMI Burn-E (Viper) 4,56
15 70
5,47
15 70
NAMI Burn-E (Viper) 5,47
15 75
6,53
15 75
NAMI Burn-E (Viper) 6,53
15 80
8,02
15 80
NAMI Burn-E (Viper) 8,02
15 85
10,07
15 85
NAMI Burn-E (Viper) 10,07
15 90
14,32
15 90
NAMI Burn-E (Viper) 14,32
15 92,56
18,19
15 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 18,19
20
20 25
0,35
20 25
NAMI Burn-E (Viper) 0,35
20 30
0,65
20 30
NAMI Burn-E (Viper) 0,65
20 35
0,97
20 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,97
20 40
1,34
20 40
NAMI Burn-E (Viper) 1,34
20 45
1,74
20 45
NAMI Burn-E (Viper) 1,74
20 50
2,25
20 50
NAMI Burn-E (Viper) 2,25
20 55
2,84
20 55
NAMI Burn-E (Viper) 2,84
20 60
3,49
20 60
NAMI Burn-E (Viper) 3,49
20 65
4,20
20 65
NAMI Burn-E (Viper) 4,20
20 70
5,11
20 70
NAMI Burn-E (Viper) 5,11
20 75
6,17
20 75
NAMI Burn-E (Viper) 6,17
20 80
7,66
20 80
NAMI Burn-E (Viper) 7,66
20 85
9,70
20 85
NAMI Burn-E (Viper) 9,70
20 90
13,96
20 90
NAMI Burn-E (Viper) 13,96
20 92,56
17,83
20 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 17,83
25
25 30
0,30
25 30
NAMI Burn-E (Viper) 0,30
25 35
0,62
25 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,62
25 40
0,99
25 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,99
25 45
1,38
25 45
NAMI Burn-E (Viper) 1,38
25 50
1,89
25 50
NAMI Burn-E (Viper) 1,89
25 55
2,48
25 55
NAMI Burn-E (Viper) 2,48
25 60
3,14
25 60
NAMI Burn-E (Viper) 3,14
25 65
3,85
25 65
NAMI Burn-E (Viper) 3,85
25 70
4,75
25 70
NAMI Burn-E (Viper) 4,75
25 75
5,81
25 75
NAMI Burn-E (Viper) 5,81
25 80
7,31
25 80
NAMI Burn-E (Viper) 7,31
25 85
9,35
25 85
NAMI Burn-E (Viper) 9,35
25 90
13,61
25 90
NAMI Burn-E (Viper) 13,61
25 92,56
17,47
25 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 17,47
30
30 35
0,32
30 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,32
30 40
0,69
30 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,69
30 45
1,08
30 45
NAMI Burn-E (Viper) 1,08
30 50
1,60
30 50
NAMI Burn-E (Viper) 1,60
30 55
2,19
30 55
NAMI Burn-E (Viper) 2,19
30 60
2,84
30 60
NAMI Burn-E (Viper) 2,84
30 65
3,55
30 65
NAMI Burn-E (Viper) 3,55
30 70
4,46
30 70
NAMI Burn-E (Viper) 4,46
30 75
5,51
30 75
NAMI Burn-E (Viper) 5,51
30 80
7,01
30 80
NAMI Burn-E (Viper) 7,01
30 85
9,05
30 85
NAMI Burn-E (Viper) 9,05
30 90
13,31
30 90
NAMI Burn-E (Viper) 13,31
30 92,56
17,17
30 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 17,17
35
35 40
0,37
35 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,37
35 45
0,76
35 45
NAMI Burn-E (Viper) 0,76
35 50
1,27
35 50
NAMI Burn-E (Viper) 1,27
35 55
1,86
35 55
NAMI Burn-E (Viper) 1,86
35 60
2,52
35 60
NAMI Burn-E (Viper) 2,52
35 65
3,23
35 65
NAMI Burn-E (Viper) 3,23
35 70
4,13
35 70
NAMI Burn-E (Viper) 4,13
35 75
5,19
35 75
NAMI Burn-E (Viper) 5,19
35 80
6,69
35 80
NAMI Burn-E (Viper) 6,69
35 85
8,73
35 85
NAMI Burn-E (Viper) 8,73
35 90
12,99
35 90
NAMI Burn-E (Viper) 12,99
35 92,56
16,85
35 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 16,85
40
40 45
0,40
40 45
NAMI Burn-E (Viper) 0,40
40 50
0,91
40 50
NAMI Burn-E (Viper) 0,91
40 55
1,50
40 55
NAMI Burn-E (Viper) 1,50
40 60
2,15
40 60
NAMI Burn-E (Viper) 2,15
40 65
2,86
40 65
NAMI Burn-E (Viper) 2,86
40 70
3,77
40 70
NAMI Burn-E (Viper) 3,77
40 75
4,83
40 75
NAMI Burn-E (Viper) 4,83
40 80
6,32
40 80
NAMI Burn-E (Viper) 6,32
40 85
8,37
40 85
NAMI Burn-E (Viper) 8,37
40 90
12,62
40 90
NAMI Burn-E (Viper) 12,62
40 92,56
16,49
40 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 16,49
45
45 50
0,51
45 50
NAMI Burn-E (Viper) 0,51
45 55
1,10
45 55
NAMI Burn-E (Viper) 1,10
45 60
1,76
45 60
NAMI Burn-E (Viper) 1,76
45 65
2,46
45 65
NAMI Burn-E (Viper) 2,46
45 70
3,37
45 70
NAMI Burn-E (Viper) 3,37
45 75
4,43
45 75
NAMI Burn-E (Viper) 4,43
45 80
5,93
45 80
NAMI Burn-E (Viper) 5,93
45 85
7,97
45 85
NAMI Burn-E (Viper) 7,97
45 90
12,22
45 90
NAMI Burn-E (Viper) 12,22
45 92,56
16,09
45 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 16,09
50
50 55
0,59
50 55
NAMI Burn-E (Viper) 0,59
50 60
1,25
50 60
NAMI Burn-E (Viper) 1,25
50 65
1,95
50 65
NAMI Burn-E (Viper) 1,95
50 70
2,86
50 70
NAMI Burn-E (Viper) 2,86
50 75
3,92
50 75
NAMI Burn-E (Viper) 3,92
50 80
5,41
50 80
NAMI Burn-E (Viper) 5,41
50 85
7,46
50 85
NAMI Burn-E (Viper) 7,46
50 90
11,71
50 90
NAMI Burn-E (Viper) 11,71
50 92,56
15,58
50 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 15,58
55
55 60
0,66
55 60
NAMI Burn-E (Viper) 0,66
55 65
1,36
55 65
NAMI Burn-E (Viper) 1,36
55 70
2,27
55 70
NAMI Burn-E (Viper) 2,27
55 75
3,33
55 75
NAMI Burn-E (Viper) 3,33
55 80
4,82
55 80
NAMI Burn-E (Viper) 4,82
55 85
6,87
55 85
NAMI Burn-E (Viper) 6,87
55 90
11,12
55 90
NAMI Burn-E (Viper) 11,12
55 92,56
14,99
55 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 14,99
60
60 65
0,71
60 65
NAMI Burn-E (Viper) 0,71
60 70
1,61
60 70
NAMI Burn-E (Viper) 1,61
60 75
2,67
60 75
NAMI Burn-E (Viper) 2,67
60 80
4,17
60 80
NAMI Burn-E (Viper) 4,17
60 85
6,21
60 85
NAMI Burn-E (Viper) 6,21
60 90
10,47
60 90
NAMI Burn-E (Viper) 10,47
60 92,56
14,33
60 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 14,33
65
65 70
0,91
65 70
NAMI Burn-E (Viper) 0,91
65 75
1,97
65 75
NAMI Burn-E (Viper) 1,97
65 80
3,46
65 80
NAMI Burn-E (Viper) 3,46
65 85
5,50
65 85
NAMI Burn-E (Viper) 5,50
65 90
9,76
65 90
NAMI Burn-E (Viper) 9,76
65 92,56
13,63
65 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 13,63
70
70 75
1,06
70 75
NAMI Burn-E (Viper) 1,06
70 80
2,55
70 80
NAMI Burn-E (Viper) 2,55
70 85
4,60
70 85
NAMI Burn-E (Viper) 4,60
70 90
8,85
70 90
NAMI Burn-E (Viper) 8,85
70 92,56
12,72
70 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 12,72
75
75 80
1,50
75 80
NAMI Burn-E (Viper) 1,50
75 85
3,54
75 85
NAMI Burn-E (Viper) 3,54
75 90
7,79
75 90
NAMI Burn-E (Viper) 7,79
75 92,56
11,66
75 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 11,66
80
80 85
2,04
80 85
NAMI Burn-E (Viper) 2,04
80 90
6,30
80 90
NAMI Burn-E (Viper) 6,30
80 92,56
10,16
80 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 10,16
85
85 90
4,26
85 90
NAMI Burn-E (Viper) 4,26
85 92,56
8,12
85 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 8,12
90
90 92,56
3,87
90 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 3,87
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 92,56
0
0 10
1,14
0 10
NAMI Burn-E (Viper) 1,14
0 15
2,33
0 15
NAMI Burn-E (Viper) 2,33
0 20
4,23
0 20
NAMI Burn-E (Viper) 4,23
0 25
6,55
0 25
NAMI Burn-E (Viper) 6,55
0 30
8,98
0 30
NAMI Burn-E (Viper) 8,98
0 35
12,05
0 35
NAMI Burn-E (Viper) 12,05
0 40
15,99
0 40
NAMI Burn-E (Viper) 15,99
0 45
20,78
0 45
NAMI Burn-E (Viper) 20,78
0 50
27,61
0 50
NAMI Burn-E (Viper) 27,61
0 55
36,36
0 55
NAMI Burn-E (Viper) 36,36
0 60
46,95
0 60
NAMI Burn-E (Viper) 46,95
0 65
59,34
0 65
NAMI Burn-E (Viper) 59,34
0 70
76,47
0 70
NAMI Burn-E (Viper) 76,47
0 75
97,91
0 75
NAMI Burn-E (Viper) 97,91
0 80
130,32
0 80
NAMI Burn-E (Viper) 130,32
0 85
177,33
0 85
NAMI Burn-E (Viper) 177,33
0 90
281,20
0 90
NAMI Burn-E (Viper) 281,20
0 92,56
378,80
0 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 378,80
10
10 15
1,19
10 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,19
10 20
3,09
10 20
NAMI Burn-E (Viper) 3,09
10 25
5,41
10 25
NAMI Burn-E (Viper) 5,41
10 30
7,84
10 30
NAMI Burn-E (Viper) 7,84
10 35
10,90
10 35
NAMI Burn-E (Viper) 10,90
10 40
14,85
10 40
NAMI Burn-E (Viper) 14,85
10 45
19,64
10 45
NAMI Burn-E (Viper) 19,64
10 50
26,47
10 50
NAMI Burn-E (Viper) 26,47
10 55
35,22
10 55
NAMI Burn-E (Viper) 35,22
10 60
45,81
10 60
NAMI Burn-E (Viper) 45,81
10 65
58,20
10 65
NAMI Burn-E (Viper) 58,20
10 70
75,33
10 70
NAMI Burn-E (Viper) 75,33
10 75
96,77
10 75
NAMI Burn-E (Viper) 96,77
10 80
129,18
10 80
NAMI Burn-E (Viper) 129,18
10 85
176,19
10 85
NAMI Burn-E (Viper) 176,19
10 90
280,06
10 90
NAMI Burn-E (Viper) 280,06
10 92,56
377,66
10 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 377,66
15
15 20
1,90
15 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,90
15 25
4,22
15 25
NAMI Burn-E (Viper) 4,22
15 30
6,65
15 30
NAMI Burn-E (Viper) 6,65
15 35
9,71
15 35
NAMI Burn-E (Viper) 9,71
15 40
13,66
15 40
NAMI Burn-E (Viper) 13,66
15 45
18,45
15 45
NAMI Burn-E (Viper) 18,45
15 50
25,28
15 50
NAMI Burn-E (Viper) 25,28
15 55
34,03
15 55
NAMI Burn-E (Viper) 34,03
15 60
44,62
15 60
NAMI Burn-E (Viper) 44,62
15 65
57,01
15 65
NAMI Burn-E (Viper) 57,01
15 70
74,14
15 70
NAMI Burn-E (Viper) 74,14
15 75
95,58
15 75
NAMI Burn-E (Viper) 95,58
15 80
127,99
15 80
NAMI Burn-E (Viper) 127,99
15 85
175,00
15 85
NAMI Burn-E (Viper) 175,00
15 90
278,87
15 90
NAMI Burn-E (Viper) 278,87
15 92,56
376,47
15 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 376,47
20
20 25
2,31
20 25
NAMI Burn-E (Viper) 2,31
20 30
4,74
20 30
NAMI Burn-E (Viper) 4,74
20 35
7,81
20 35
NAMI Burn-E (Viper) 7,81
20 40
11,76
20 40
NAMI Burn-E (Viper) 11,76
20 45
16,55
20 45
NAMI Burn-E (Viper) 16,55
20 50
23,38
20 50
NAMI Burn-E (Viper) 23,38
20 55
32,13
20 55
NAMI Burn-E (Viper) 32,13
20 60
42,71
20 60
NAMI Burn-E (Viper) 42,71
20 65
55,11
20 65
NAMI Burn-E (Viper) 55,11
20 70
72,24
20 70
NAMI Burn-E (Viper) 72,24
20 75
93,68
20 75
NAMI Burn-E (Viper) 93,68
20 80
126,08
20 80
NAMI Burn-E (Viper) 126,08
20 85
173,09
20 85
NAMI Burn-E (Viper) 173,09
20 90
276,97
20 90
NAMI Burn-E (Viper) 276,97
20 92,56
374,57
20 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 374,57
25
25 30
2,43
25 30
NAMI Burn-E (Viper) 2,43
25 35
5,50
25 35
NAMI Burn-E (Viper) 5,50
25 40
9,44
25 40
NAMI Burn-E (Viper) 9,44
25 45
14,23
25 45
NAMI Burn-E (Viper) 14,23
25 50
21,06
25 50
NAMI Burn-E (Viper) 21,06
25 55
29,81
25 55
NAMI Burn-E (Viper) 29,81
25 60
40,40
25 60
NAMI Burn-E (Viper) 40,40
25 65
52,79
25 65
NAMI Burn-E (Viper) 52,79
25 70
69,93
25 70
NAMI Burn-E (Viper) 69,93
25 75
91,36
25 75
NAMI Burn-E (Viper) 91,36
25 80
123,77
25 80
NAMI Burn-E (Viper) 123,77
25 85
170,78
25 85
NAMI Burn-E (Viper) 170,78
25 90
274,65
25 90
NAMI Burn-E (Viper) 274,65
25 92,56
372,25
25 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 372,25
30
30 35
3,07
30 35
NAMI Burn-E (Viper) 3,07
30 40
7,01
30 40
NAMI Burn-E (Viper) 7,01
30 45
11,80
30 45
NAMI Burn-E (Viper) 11,80
30 50
18,63
30 50
NAMI Burn-E (Viper) 18,63
30 55
27,38
30 55
NAMI Burn-E (Viper) 27,38
30 60
37,97
30 60
NAMI Burn-E (Viper) 37,97
30 65
50,36
30 65
NAMI Burn-E (Viper) 50,36
30 70
67,50
30 70
NAMI Burn-E (Viper) 67,50
30 75
88,94
30 75
NAMI Burn-E (Viper) 88,94
30 80
121,34
30 80
NAMI Burn-E (Viper) 121,34
30 85
168,35
30 85
NAMI Burn-E (Viper) 168,35
30 90
272,22
30 90
NAMI Burn-E (Viper) 272,22
30 92,56
369,82
30 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 369,82
35
35 40
3,95
35 40
NAMI Burn-E (Viper) 3,95
35 45
8,74
35 45
NAMI Burn-E (Viper) 8,74
35 50
15,57
35 50
NAMI Burn-E (Viper) 15,57
35 55
24,31
35 55
NAMI Burn-E (Viper) 24,31
35 60
34,90
35 60
NAMI Burn-E (Viper) 34,90
35 65
47,30
35 65
NAMI Burn-E (Viper) 47,30
35 70
64,43
35 70
NAMI Burn-E (Viper) 64,43
35 75
85,87
35 75
NAMI Burn-E (Viper) 85,87
35 80
118,27
35 80
NAMI Burn-E (Viper) 118,27
35 85
165,28
35 85
NAMI Burn-E (Viper) 165,28
35 90
269,16
35 90
NAMI Burn-E (Viper) 269,16
35 92,56
366,75
35 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 366,75
40
40 45
4,79
40 45
NAMI Burn-E (Viper) 4,79
40 50
11,62
40 50
NAMI Burn-E (Viper) 11,62
40 55
20,37
40 55
NAMI Burn-E (Viper) 20,37
40 60
30,96
40 60
NAMI Burn-E (Viper) 30,96
40 65
43,35
40 65
NAMI Burn-E (Viper) 43,35
40 70
60,48
40 70
NAMI Burn-E (Viper) 60,48
40 75
81,92
40 75
NAMI Burn-E (Viper) 81,92
40 80
114,33
40 80
NAMI Burn-E (Viper) 114,33
40 85
161,34
40 85
NAMI Burn-E (Viper) 161,34
40 90
265,21
40 90
NAMI Burn-E (Viper) 265,21
40 92,56
362,81
40 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 362,81
45
45 50
6,83
45 50
NAMI Burn-E (Viper) 6,83
45 55
15,58
45 55
NAMI Burn-E (Viper) 15,58
45 60
26,17
45 60
NAMI Burn-E (Viper) 26,17
45 65
38,56
45 65
NAMI Burn-E (Viper) 38,56
45 70
55,69
45 70
NAMI Burn-E (Viper) 55,69
45 75
77,13
45 75
NAMI Burn-E (Viper) 77,13
45 80
109,54
45 80
NAMI Burn-E (Viper) 109,54
45 85
156,55
45 85
NAMI Burn-E (Viper) 156,55
45 90
260,42
45 90
NAMI Burn-E (Viper) 260,42
45 92,56
358,02
45 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 358,02
50
50 55
8,75
50 55
NAMI Burn-E (Viper) 8,75
50 60
19,34
50 60
NAMI Burn-E (Viper) 19,34
50 65
31,73
50 65
NAMI Burn-E (Viper) 31,73
50 70
48,86
50 70
NAMI Burn-E (Viper) 48,86
50 75
70,30
50 75
NAMI Burn-E (Viper) 70,30
50 80
102,71
50 80
NAMI Burn-E (Viper) 102,71
50 85
149,72
50 85
NAMI Burn-E (Viper) 149,72
50 90
253,59
50 90
NAMI Burn-E (Viper) 253,59
50 92,56
351,19
50 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 351,19
55
55 60
10,59
55 60
NAMI Burn-E (Viper) 10,59
55 65
22,98
55 65
NAMI Burn-E (Viper) 22,98
55 70
40,11
55 70
NAMI Burn-E (Viper) 40,11
55 75
61,55
55 75
NAMI Burn-E (Viper) 61,55
55 80
93,96
55 80
NAMI Burn-E (Viper) 93,96
55 85
140,97
55 85
NAMI Burn-E (Viper) 140,97
55 90
244,84
55 90
NAMI Burn-E (Viper) 244,84
55 92,56
342,44
55 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 342,44
60
60 65
12,39
60 65
NAMI Burn-E (Viper) 12,39
60 70
29,53
60 70
NAMI Burn-E (Viper) 29,53
60 75
50,97
60 75
NAMI Burn-E (Viper) 50,97
60 80
83,37
60 80
NAMI Burn-E (Viper) 83,37
60 85
130,38
60 85
NAMI Burn-E (Viper) 130,38
60 90
234,25
60 90
NAMI Burn-E (Viper) 234,25
60 92,56
331,85
60 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 331,85
65
65 70
17,13
65 70
NAMI Burn-E (Viper) 17,13
65 75
38,57
65 75
NAMI Burn-E (Viper) 38,57
65 80
70,98
65 80
NAMI Burn-E (Viper) 70,98
65 85
117,99
65 85
NAMI Burn-E (Viper) 117,99
65 90
221,86
65 90
NAMI Burn-E (Viper) 221,86
65 92,56
319,46
65 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 319,46
70
70 75
21,44
70 75
NAMI Burn-E (Viper) 21,44
70 80
53,84
70 80
NAMI Burn-E (Viper) 53,84
70 85
100,85
70 85
NAMI Burn-E (Viper) 100,85
70 90
204,73
70 90
NAMI Burn-E (Viper) 204,73
70 92,56
302,33
70 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 302,33
75
75 80
32,41
75 80
NAMI Burn-E (Viper) 32,41
75 85
79,41
75 85
NAMI Burn-E (Viper) 79,41
75 90
183,29
75 90
NAMI Burn-E (Viper) 183,29
75 92,56
280,89
75 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 280,89
80
80 85
47,01
80 85
NAMI Burn-E (Viper) 47,01
80 90
150,88
80 90
NAMI Burn-E (Viper) 150,88
80 92,56
248,48
80 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 248,48
85
85 90
103,87
85 90
NAMI Burn-E (Viper) 103,87
85 92,56
201,47
85 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 201,47
90
90 92,56
97,60
90 92,56
NAMI Burn-E (Viper) 97,60
Timpi de frânare
90 85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
92,56
92,56 90
0,21
92,56 90
NAMI Burn-E (Viper) 0,21
92,56 85
0,44
92,56 85
NAMI Burn-E (Viper) 0,44
92,56 80
0,65
92,56 80
NAMI Burn-E (Viper) 0,65
92,56 75
0,86
92,56 75
NAMI Burn-E (Viper) 0,86
92,56 70
1,05
92,56 70
NAMI Burn-E (Viper) 1,05
92,56 65
1,26
92,56 65
NAMI Burn-E (Viper) 1,26
92,56 60
1,46
92,56 60
NAMI Burn-E (Viper) 1,46
92,56 55
1,64
92,56 55
NAMI Burn-E (Viper) 1,64
92,56 50
1,83
92,56 50
NAMI Burn-E (Viper) 1,83
92,56 45
2,02
92,56 45
NAMI Burn-E (Viper) 2,02
92,56 40
2,21
92,56 40
NAMI Burn-E (Viper) 2,21
92,56 35
2,41
92,56 35
NAMI Burn-E (Viper) 2,41
92,56 30
2,61
92,56 30
NAMI Burn-E (Viper) 2,61
92,56 25
2,83
92,56 25
NAMI Burn-E (Viper) 2,83
92,56 20
3,05
92,56 20
NAMI Burn-E (Viper) 3,05
92,56 15
3,27
92,56 15
NAMI Burn-E (Viper) 3,27
92,56 10
3,52
92,56 10
NAMI Burn-E (Viper) 3,52
92,56 0
3,88
92,56 0
NAMI Burn-E (Viper) 3,88
90
90 85
0,23
90 85
NAMI Burn-E (Viper) 0,23
90 80
0,43
90 80
NAMI Burn-E (Viper) 0,43
90 75
0,65
90 75
NAMI Burn-E (Viper) 0,65
90 70
0,83
90 70
NAMI Burn-E (Viper) 0,83
90 65
1,05
90 65
NAMI Burn-E (Viper) 1,05
90 60
1,25
90 60
NAMI Burn-E (Viper) 1,25
90 55
1,42
90 55
NAMI Burn-E (Viper) 1,42
90 50
1,61
90 50
NAMI Burn-E (Viper) 1,61
90 45
1,80
90 45
NAMI Burn-E (Viper) 1,80
90 40
2,00
90 40
NAMI Burn-E (Viper) 2,00
90 35
2,19
90 35
NAMI Burn-E (Viper) 2,19
90 30
2,40
90 30
NAMI Burn-E (Viper) 2,40
90 25
2,62
90 25
NAMI Burn-E (Viper) 2,62
90 20
2,84
90 20
NAMI Burn-E (Viper) 2,84
90 15
3,06
90 15
NAMI Burn-E (Viper) 3,06
90 10
3,30
90 10
NAMI Burn-E (Viper) 3,30
90 0
3,67
90 0
NAMI Burn-E (Viper) 3,67
85
85 80
0,21
85 80
NAMI Burn-E (Viper) 0,21
85 75
0,42
85 75
NAMI Burn-E (Viper) 0,42
85 70
0,61
85 70
NAMI Burn-E (Viper) 0,61
85 65
0,83
85 65
NAMI Burn-E (Viper) 0,83
85 60
1,02
85 60
NAMI Burn-E (Viper) 1,02
85 55
1,20
85 55
NAMI Burn-E (Viper) 1,20
85 50
1,39
85 50
NAMI Burn-E (Viper) 1,39
85 45
1,58
85 45
NAMI Burn-E (Viper) 1,58
85 40
1,77
85 40
NAMI Burn-E (Viper) 1,77
85 35
1,97
85 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,97
85 30
2,17
85 30
NAMI Burn-E (Viper) 2,17
85 25
2,39
85 25
NAMI Burn-E (Viper) 2,39
85 20
2,61
85 20
NAMI Burn-E (Viper) 2,61
85 15
2,83
85 15
NAMI Burn-E (Viper) 2,83
85 10
3,08
85 10
NAMI Burn-E (Viper) 3,08
85 0
3,44
85 0
NAMI Burn-E (Viper) 3,44
80
80 75
0,22
80 75
NAMI Burn-E (Viper) 0,22
80 70
0,40
80 70
NAMI Burn-E (Viper) 0,40
80 65
0,62
80 65
NAMI Burn-E (Viper) 0,62
80 60
0,81
80 60
NAMI Burn-E (Viper) 0,81
80 55
0,99
80 55
NAMI Burn-E (Viper) 0,99
80 50
1,18
80 50
NAMI Burn-E (Viper) 1,18
80 45
1,37
80 45
NAMI Burn-E (Viper) 1,37
80 40
1,56
80 40
NAMI Burn-E (Viper) 1,56
80 35
1,76
80 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,76
80 30
1,96
80 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,96
80 25
2,18
80 25
NAMI Burn-E (Viper) 2,18
80 20
2,40
80 20
NAMI Burn-E (Viper) 2,40
80 15
2,63
80 15
NAMI Burn-E (Viper) 2,63
80 10
2,87
80 10
NAMI Burn-E (Viper) 2,87
80 0
3,23
80 0
NAMI Burn-E (Viper) 3,23
75
75 70
0,18
75 70
NAMI Burn-E (Viper) 0,18
75 65
0,40
75 65
NAMI Burn-E (Viper) 0,40
75 60
0,60
75 60
NAMI Burn-E (Viper) 0,60
75 55
0,77
75 55
NAMI Burn-E (Viper) 0,77
75 50
0,96
75 50
NAMI Burn-E (Viper) 0,96
75 45
1,16
75 45
NAMI Burn-E (Viper) 1,16
75 40
1,35
75 40
NAMI Burn-E (Viper) 1,35
75 35
1,54
75 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,54
75 30
1,75
75 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,75
75 25
1,97
75 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,97
75 20
2,19
75 20
NAMI Burn-E (Viper) 2,19
75 15
2,41
75 15
NAMI Burn-E (Viper) 2,41
75 10
2,65
75 10
NAMI Burn-E (Viper) 2,65
75 0
3,02
75 0
NAMI Burn-E (Viper) 3,02
70
70 65
0,22
70 65
NAMI Burn-E (Viper) 0,22
70 60
0,41
70 60
NAMI Burn-E (Viper) 0,41
70 55
0,59
70 55
NAMI Burn-E (Viper) 0,59
70 50
0,78
70 50
NAMI Burn-E (Viper) 0,78
70 45
0,97
70 45
NAMI Burn-E (Viper) 0,97
70 40
1,16
70 40
NAMI Burn-E (Viper) 1,16
70 35
1,36
70 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,36
70 30
1,57
70 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,57
70 25
1,79
70 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,79
70 20
2,00
70 20
NAMI Burn-E (Viper) 2,00
70 15
2,23
70 15
NAMI Burn-E (Viper) 2,23
70 10
2,47
70 10
NAMI Burn-E (Viper) 2,47
70 0
2,83
70 0
NAMI Burn-E (Viper) 2,83
65
65 60
0,20
65 60
NAMI Burn-E (Viper) 0,20
65 55
0,37
65 55
NAMI Burn-E (Viper) 0,37
65 50
0,56
65 50
NAMI Burn-E (Viper) 0,56
65 45
0,75
65 45
NAMI Burn-E (Viper) 0,75
65 40
0,95
65 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,95
65 35
1,14
65 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,14
65 30
1,35
65 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,35
65 25
1,57
65 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,57
65 20
1,79
65 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,79
65 15
2,01
65 15
NAMI Burn-E (Viper) 2,01
65 10
2,25
65 10
NAMI Burn-E (Viper) 2,25
65 0
2,62
65 0
NAMI Burn-E (Viper) 2,62
60
60 55
0,18
60 55
NAMI Burn-E (Viper) 0,18
60 50
0,37
60 50
NAMI Burn-E (Viper) 0,37
60 45
0,56
60 45
NAMI Burn-E (Viper) 0,56
60 40
0,75
60 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,75
60 35
0,95
60 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,95
60 30
1,15
60 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,15
60 25
1,37
60 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,37
60 20
1,59
60 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,59
60 15
1,81
60 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,81
60 10
2,06
60 10
NAMI Burn-E (Viper) 2,06
60 0
2,42
60 0
NAMI Burn-E (Viper) 2,42
55
55 50
0,19
55 50
NAMI Burn-E (Viper) 0,19
55 45
0,38
55 45
NAMI Burn-E (Viper) 0,38
55 40
0,57
55 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,57
55 35
0,77
55 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,77
55 30
0,97
55 30
NAMI Burn-E (Viper) 0,97
55 25
1,20
55 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,20
55 20
1,41
55 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,41
55 15
1,64
55 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,64
55 10
1,88
55 10
NAMI Burn-E (Viper) 1,88
55 0
2,24
55 0
NAMI Burn-E (Viper) 2,24
50
50 45
0,19
50 45
NAMI Burn-E (Viper) 0,19
50 40
0,39
50 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,39
50 35
0,58
50 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,58
50 30
0,79
50 30
NAMI Burn-E (Viper) 0,79
50 25
1,01
50 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,01
50 20
1,23
50 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,23
50 15
1,45
50 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,45
50 10
1,69
50 10
NAMI Burn-E (Viper) 1,69
50 0
2,05
50 0
NAMI Burn-E (Viper) 2,05
45
45 40
0,19
45 40
NAMI Burn-E (Viper) 0,19
45 35
0,39
45 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,39
45 30
0,59
45 30
NAMI Burn-E (Viper) 0,59
45 25
0,81
45 25
NAMI Burn-E (Viper) 0,81
45 20
1,03
45 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,03
45 15
1,26
45 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,26
45 10
1,50
45 10
NAMI Burn-E (Viper) 1,50
45 0
1,86
45 0
NAMI Burn-E (Viper) 1,86
40
40 35
0,20
40 35
NAMI Burn-E (Viper) 0,20
40 30
0,40
40 30
NAMI Burn-E (Viper) 0,40
40 25
0,62
40 25
NAMI Burn-E (Viper) 0,62
40 20
0,84
40 20
NAMI Burn-E (Viper) 0,84
40 15
1,06
40 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,06
40 10
1,31
40 10
NAMI Burn-E (Viper) 1,31
40 0
1,67
40 0
NAMI Burn-E (Viper) 1,67
35
35 30
0,21
35 30
NAMI Burn-E (Viper) 0,21
35 25
0,43
35 25
NAMI Burn-E (Viper) 0,43
35 20
0,64
35 20
NAMI Burn-E (Viper) 0,64
35 15
0,87
35 15
NAMI Burn-E (Viper) 0,87
35 10
1,11
35 10
NAMI Burn-E (Viper) 1,11
35 0
1,47
35 0
NAMI Burn-E (Viper) 1,47
30
30 25
0,22
30 25
NAMI Burn-E (Viper) 0,22
30 20
0,44
30 20
NAMI Burn-E (Viper) 0,44
30 15
0,66
30 15
NAMI Burn-E (Viper) 0,66
30 10
0,90
30 10
NAMI Burn-E (Viper) 0,90
30 0
1,27
30 0
NAMI Burn-E (Viper) 1,27
25
25 20
0,22
25 20
NAMI Burn-E (Viper) 0,22
25 15
0,44
25 15
NAMI Burn-E (Viper) 0,44
25 10
0,68
25 10
NAMI Burn-E (Viper) 0,68
25 0
1,05
25 0
NAMI Burn-E (Viper) 1,05
20
20 15
0,22
20 15
NAMI Burn-E (Viper) 0,22
20 10
0,47
20 10
NAMI Burn-E (Viper) 0,47
20 0
0,83
20 0
NAMI Burn-E (Viper) 0,83
15
15 10
0,24
15 10
NAMI Burn-E (Viper) 0,24
15 0
0,61
15 0
NAMI Burn-E (Viper) 0,61
10
10 0
0,36
10 0
NAMI Burn-E (Viper) 0,36
Distanțe la frânare
90 85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
92,56
92,56 90
5,36
92,56 90
NAMI Burn-E (Viper) 5,36
92,56 85
10,72
92,56 85
NAMI Burn-E (Viper) 10,72
92,56 80
15,40
92,56 80
NAMI Burn-E (Viper) 15,40
92,56 75
19,93
92,56 75
NAMI Burn-E (Viper) 19,93
92,56 70
23,51
92,56 70
NAMI Burn-E (Viper) 23,51
92,56 65
27,51
92,56 65
NAMI Burn-E (Viper) 27,51
92,56 60
30,82
92,56 60
NAMI Burn-E (Viper) 30,82
92,56 55
33,54
92,56 55
NAMI Burn-E (Viper) 33,54
92,56 50
36,19
92,56 50
NAMI Burn-E (Viper) 36,19
92,56 45
38,64
92,56 45
NAMI Burn-E (Viper) 38,64
92,56 40
40,82
92,56 40
NAMI Burn-E (Viper) 40,82
92,56 35
42,78
92,56 35
NAMI Burn-E (Viper) 42,78
92,56 30
44,55
92,56 30
NAMI Burn-E (Viper) 44,55
92,56 25
46,14
92,56 25
NAMI Burn-E (Viper) 46,14
92,56 20
47,41
92,56 20
NAMI Burn-E (Viper) 47,41
92,56 15
48,41
92,56 15
NAMI Burn-E (Viper) 48,41
92,56 10
49,16
92,56 10
NAMI Burn-E (Viper) 49,16
92,56 0
49,63
92,56 0
NAMI Burn-E (Viper) 49,63
90
90 85
5,36
90 85
NAMI Burn-E (Viper) 5,36
90 80
10,04
90 80
NAMI Burn-E (Viper) 10,04
90 75
14,57
90 75
NAMI Burn-E (Viper) 14,57
90 70
18,14
90 70
NAMI Burn-E (Viper) 18,14
90 65
22,15
90 65
NAMI Burn-E (Viper) 22,15
90 60
25,46
90 60
NAMI Burn-E (Viper) 25,46
90 55
28,18
90 55
NAMI Burn-E (Viper) 28,18
90 50
30,83
90 50
NAMI Burn-E (Viper) 30,83
90 45
33,28
90 45
NAMI Burn-E (Viper) 33,28
90 40
35,46
90 40
NAMI Burn-E (Viper) 35,46
90 35
37,42
90 35
NAMI Burn-E (Viper) 37,42
90 30
39,18
90 30
NAMI Burn-E (Viper) 39,18
90 25
40,78
90 25
NAMI Burn-E (Viper) 40,78
90 20
42,05
90 20
NAMI Burn-E (Viper) 42,05
90 15
43,05
90 15
NAMI Burn-E (Viper) 43,05
90 10
43,80
90 10
NAMI Burn-E (Viper) 43,80
90 0
44,27
90 0
NAMI Burn-E (Viper) 44,27
85
85 80
4,68
85 80
NAMI Burn-E (Viper) 4,68
85 75
9,21
85 75
NAMI Burn-E (Viper) 9,21
85 70
12,79
85 70
NAMI Burn-E (Viper) 12,79
85 65
16,79
85 65
NAMI Burn-E (Viper) 16,79
85 60
20,10
85 60
NAMI Burn-E (Viper) 20,10
85 55
22,82
85 55
NAMI Burn-E (Viper) 22,82
85 50
25,48
85 50
NAMI Burn-E (Viper) 25,48
85 45
27,93
85 45
NAMI Burn-E (Viper) 27,93
85 40
30,10
85 40
NAMI Burn-E (Viper) 30,10
85 35
32,06
85 35
NAMI Burn-E (Viper) 32,06
85 30
33,83
85 30
NAMI Burn-E (Viper) 33,83
85 25
35,42
85 25
NAMI Burn-E (Viper) 35,42
85 20
36,70
85 20
NAMI Burn-E (Viper) 36,70
85 15
37,69
85 15
NAMI Burn-E (Viper) 37,69
85 10
38,44
85 10
NAMI Burn-E (Viper) 38,44
85 0
38,91
85 0
NAMI Burn-E (Viper) 38,91
80
80 75
4,53
80 75
NAMI Burn-E (Viper) 4,53
80 70
8,11
80 70
NAMI Burn-E (Viper) 8,11
80 65
12,11
80 65
NAMI Burn-E (Viper) 12,11
80 60
15,42
80 60
NAMI Burn-E (Viper) 15,42
80 55
18,14
80 55
NAMI Burn-E (Viper) 18,14
80 50
20,80
80 50
NAMI Burn-E (Viper) 20,80
80 45
23,25
80 45
NAMI Burn-E (Viper) 23,25
80 40
25,42
80 40
NAMI Burn-E (Viper) 25,42
80 35
27,38
80 35
NAMI Burn-E (Viper) 27,38
80 30
29,15
80 30
NAMI Burn-E (Viper) 29,15
80 25
30,74
80 25
NAMI Burn-E (Viper) 30,74
80 20
32,02
80 20
NAMI Burn-E (Viper) 32,02
80 15
33,01
80 15
NAMI Burn-E (Viper) 33,01
80 10
33,76
80 10
NAMI Burn-E (Viper) 33,76
80 0
34,23
80 0
NAMI Burn-E (Viper) 34,23
75
75 70
3,58
75 70
NAMI Burn-E (Viper) 3,58
75 65
7,58
75 65
NAMI Burn-E (Viper) 7,58
75 60
10,89
75 60
NAMI Burn-E (Viper) 10,89
75 55
13,62
75 55
NAMI Burn-E (Viper) 13,62
75 50
16,27
75 50
NAMI Burn-E (Viper) 16,27
75 45
18,72
75 45
NAMI Burn-E (Viper) 18,72
75 40
20,89
75 40
NAMI Burn-E (Viper) 20,89
75 35
22,85
75 35
NAMI Burn-E (Viper) 22,85
75 30
24,62
75 30
NAMI Burn-E (Viper) 24,62
75 25
26,21
75 25
NAMI Burn-E (Viper) 26,21
75 20
27,49
75 20
NAMI Burn-E (Viper) 27,49
75 15
28,48
75 15
NAMI Burn-E (Viper) 28,48
75 10
29,23
75 10
NAMI Burn-E (Viper) 29,23
75 0
29,71
75 0
NAMI Burn-E (Viper) 29,71
70
70 65
4,00
70 65
NAMI Burn-E (Viper) 4,00
70 60
7,31
70 60
NAMI Burn-E (Viper) 7,31
70 55
10,04
70 55
NAMI Burn-E (Viper) 10,04
70 50
12,69
70 50
NAMI Burn-E (Viper) 12,69
70 45
15,14
70 45
NAMI Burn-E (Viper) 15,14
70 40
17,31
70 40
NAMI Burn-E (Viper) 17,31
70 35
19,27
70 35
NAMI Burn-E (Viper) 19,27
70 30
21,04
70 30
NAMI Burn-E (Viper) 21,04
70 25
22,63
70 25
NAMI Burn-E (Viper) 22,63
70 20
23,91
70 20
NAMI Burn-E (Viper) 23,91
70 15
24,90
70 15
NAMI Burn-E (Viper) 24,90
70 10
25,65
70 10
NAMI Burn-E (Viper) 25,65
70 0
26,13
70 0
NAMI Burn-E (Viper) 26,13
65
65 60
3,31
65 60
NAMI Burn-E (Viper) 3,31
65 55
6,03
65 55
NAMI Burn-E (Viper) 6,03
65 50
8,68
65 50
NAMI Burn-E (Viper) 8,68
65 45
11,13
65 45
NAMI Burn-E (Viper) 11,13
65 40
13,31
65 40
NAMI Burn-E (Viper) 13,31
65 35
15,27
65 35
NAMI Burn-E (Viper) 15,27
65 30
17,04
65 30
NAMI Burn-E (Viper) 17,04
65 25
18,63
65 25
NAMI Burn-E (Viper) 18,63
65 20
19,90
65 20
NAMI Burn-E (Viper) 19,90
65 15
20,90
65 15
NAMI Burn-E (Viper) 20,90
65 10
21,65
65 10
NAMI Burn-E (Viper) 21,65
65 0
22,12
65 0
NAMI Burn-E (Viper) 22,12
60
60 55
2,73
60 55
NAMI Burn-E (Viper) 2,73
60 50
5,38
60 50
NAMI Burn-E (Viper) 5,38
60 45
7,83
60 45
NAMI Burn-E (Viper) 7,83
60 40
10,00
60 40
NAMI Burn-E (Viper) 10,00
60 35
11,96
60 35
NAMI Burn-E (Viper) 11,96
60 30
13,73
60 30
NAMI Burn-E (Viper) 13,73
60 25
15,32
60 25
NAMI Burn-E (Viper) 15,32
60 20
16,60
60 20
NAMI Burn-E (Viper) 16,60
60 15
17,59
60 15
NAMI Burn-E (Viper) 17,59
60 10
18,34
60 10
NAMI Burn-E (Viper) 18,34
60 0
18,82
60 0
NAMI Burn-E (Viper) 18,82
55
55 50
2,65
55 50
NAMI Burn-E (Viper) 2,65
55 45
5,10
55 45
NAMI Burn-E (Viper) 5,10
55 40
7,28
55 40
NAMI Burn-E (Viper) 7,28
55 35
9,23
55 35
NAMI Burn-E (Viper) 9,23
55 30
11,00
55 30
NAMI Burn-E (Viper) 11,00
55 25
12,60
55 25
NAMI Burn-E (Viper) 12,60
55 20
13,87
55 20
NAMI Burn-E (Viper) 13,87
55 15
14,87
55 15
NAMI Burn-E (Viper) 14,87
55 10
15,62
55 10
NAMI Burn-E (Viper) 15,62
55 0
16,09
55 0
NAMI Burn-E (Viper) 16,09
50
50 45
2,45
50 45
NAMI Burn-E (Viper) 2,45
50 40
4,62
50 40
NAMI Burn-E (Viper) 4,62
50 35
6,58
50 35
NAMI Burn-E (Viper) 6,58
50 30
8,35
50 30
NAMI Burn-E (Viper) 8,35
50 25
9,94
50 25
NAMI Burn-E (Viper) 9,94
50 20
11,22
50 20
NAMI Burn-E (Viper) 11,22
50 15
12,22
50 15
NAMI Burn-E (Viper) 12,22
50 10
12,97
50 10
NAMI Burn-E (Viper) 12,97
50 0
13,44
50 0
NAMI Burn-E (Viper) 13,44
45
45 40
2,17
45 40
NAMI Burn-E (Viper) 2,17
45 35
4,13
45 35
NAMI Burn-E (Viper) 4,13
45 30
5,90
45 30
NAMI Burn-E (Viper) 5,90
45 25
7,49
45 25
NAMI Burn-E (Viper) 7,49
45 20
8,77
45 20
NAMI Burn-E (Viper) 8,77
45 15
9,77
45 15
NAMI Burn-E (Viper) 9,77
45 10
10,52
45 10
NAMI Burn-E (Viper) 10,52
45 0
10,99
45 0
NAMI Burn-E (Viper) 10,99
40
40 35
1,96
40 35
NAMI Burn-E (Viper) 1,96
40 30
3,73
40 30
NAMI Burn-E (Viper) 3,73
40 25
5,32
40 25
NAMI Burn-E (Viper) 5,32
40 20
6,60
40 20
NAMI Burn-E (Viper) 6,60
40 15
7,59
40 15
NAMI Burn-E (Viper) 7,59
40 10
8,34
40 10
NAMI Burn-E (Viper) 8,34
40 0
8,81
40 0
NAMI Burn-E (Viper) 8,81
35
35 30
1,77
35 30
NAMI Burn-E (Viper) 1,77
35 25
3,36
35 25
NAMI Burn-E (Viper) 3,36
35 20
4,64
35 20
NAMI Burn-E (Viper) 4,64
35 15
5,63
35 15
NAMI Burn-E (Viper) 5,63
35 10
6,38
35 10
NAMI Burn-E (Viper) 6,38
35 0
6,86
35 0
NAMI Burn-E (Viper) 6,86
30
30 25
1,59
30 25
NAMI Burn-E (Viper) 1,59
30 20
2,87
30 20
NAMI Burn-E (Viper) 2,87
30 15
3,86
30 15
NAMI Burn-E (Viper) 3,86
30 10
4,61
30 10
NAMI Burn-E (Viper) 4,61
30 0
5,09
30 0
NAMI Burn-E (Viper) 5,09
25
25 20
1,27
25 20
NAMI Burn-E (Viper) 1,27
25 15
2,27
25 15
NAMI Burn-E (Viper) 2,27
25 10
3,02
25 10
NAMI Burn-E (Viper) 3,02
25 0
3,49
25 0
NAMI Burn-E (Viper) 3,49
20
20 15
1,00
20 15
NAMI Burn-E (Viper) 1,00
20 10
1,75
20 10
NAMI Burn-E (Viper) 1,75
20 0
2,22
20 0
NAMI Burn-E (Viper) 2,22
15
15 10
0,75
15 10
NAMI Burn-E (Viper) 0,75
15 0
1,22
15 0
NAMI Burn-E (Viper) 1,22
10
10 0
0,47
10 0
NAMI Burn-E (Viper) 0,47

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 134,6 cm  
      Înălţime 144,6 cm  
      Lăţime 62 cm  
      Lungime pliată 134,6 cm  
      Înălțime pliată 64 cm  
      Lățimea pliată 62 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Voltajul bateriei 72 V  
      Capacitatea bateriei 32 Ah în funcție de configurație: 28 Ah, 32 Ah  
      Energia bateriei 2304 Wh în funcție de configurație: 2160 Wh, 2304 Wh  
      Recuperare da  
      Controlul vitezei de croazieră nu  
      Limitator de viteză da  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față fără cameră  
      Tip roată spate fără cameră  
      Diametrul roții față 11"  
      Diametrul roții spate 11"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față reglabil hidraulic  
      Suspensia spate reglabil hidraulic  
      Ușoară față, spate, lumini de frână și semnalizare  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
      Producator baterie LG în funcție de configurație: China - no brand, LG  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile