Confortabilă pe teren accidentat Fiabilitate
înaltă
Putere
mare

Confortabilă pe teren accidentat Fiabilitate
înaltă
Putere
mare

Monster este cu adevărat monstrul conceput pentru o călătorie confortabilă pe teren accidentat. Prețul acestei trotinete off-road depinde de bateria aleasă și de puterea motorului. Trotineta este echipată cu scaun care îmbunătățește confortul în timpul plimbărilor lungi pe teren accidentat și amortizoare duble, capabile să reziste la manevrare dură. Greutatea relativ mare corespunde dimensiunii și robusteței trotinetei.

`

SXT Monster

Produs nou

Opțiunile produsului
Putere: *
3000 W
- 0 lei
Baterie: *
576 Wh (48 V 12 Ah) Lead-acid
- 0 lei
960 Wh (48 V 20 Ah) LiFePO4
+ 2 280 lei
1440 Wh (48 V 30 Ah) Li-ion
+ 3 317 lei
Preț cu TVA

8 630,67 leiTVA inclus

 • 3000 W
 • 576 Wh (48 V 12 Ah) Lead-acid
 • 960 Wh (48 V 20 Ah) LiFePO4
 • 1440 Wh (48 V 30 Ah) Li-ion

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
Gata de expediere. De obicei se livrează in 3 - 5 zile
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
 • Reducere 50 % la service pe viață
 • 10% reducere la piesele de schimb
 • 10 % reducere la o baterie de rezervă
 • Prima intrare în service este complet gratuită
 • Reducere la următoarea comandă
 • Verificări de siguranță gratuite
 • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

Aceasta este un camion-monstru printre trotinete care estompează linia dintre ceea ce este o trotinetă electrică și o motocicletă. Aparține grupului de modele extrem de puternice și vă permite să alegeți între un motor de 2000 W sau un 3000 W. De asemenea, puteți alege dintre trei baterii, în funcție de greutatea dorită și, în special, de autonomie. Echipată cu cel mai puternic dintre cele două motoare, trotineta poate atinge viteze de până la 60 km/h. Autonomia maximă atinge 65 km când utilizați o baterie Li-ion de 30 Ah.

Această trotinetă permite mersul confortabil pe teren accidentat, fiind dotată cu un scaun ceea ce este destul de rar. Monster are roți uriașe, umplute cu aer pe care le vedem de obicei pe vehiculele de teren cu 4 roți, mai degrabă decât pe trotinete. Aceste roți o fac cu adevărat confortabilă la condus și îi permit să se descurcă chiar și pe teren accidentat. Tracțiunea este pe roata din spate a trotinetei iar un lanț este folosit pentru a transfera puterea. Confortul este asigurat de un șasiu care are amortizoare duble atât în ​​față, cât și în spate.

 

 

Puterea și autonomia

Puteți configura această trotinetă fie cu un motor de 2000 W sau 3000 W. Cel mai puțin puternic dintre cele două, atinge viteze de până la 50 km/h, iar cel mai puternic 60 km/h. Desigur, cu o trotinetă ca acesta, puterea motorului este importantă pentru depășirea înclinațiilor. Deci, dacă aveți înclinații de-a lungul traseului sau dacă cântăriți mai mult, vă recomandăm să alegeți motorul mai puternic. Monster are o capacitate de încărcare de până la 140 kg, ceea ce o face deținătoare de record printre celelalte trotinete.

Pe de altă parte, motorul mai puternic reduce puțin autonomia. Prin urmare, dacă aveți nevoie de autonomie maximă, puteți opta pentru o baterie Li-ion combinată cu motorul mai puțin puternic. Autonomiile bazate pe diferite baterii și motoare sunt rezumate în tabelul de la sfârșitul acestei descrieri. Cea mai mare autonomie de 65 km este oferită de o baterie Li-ion combinată cu un motor de 2000 W. Dacă optați pentru un motor mai puternic de 3000 W, așteptați-vă ca autonomia să atingă aproximativ 55 km.

 

 

Confort

Va fi greu să găsiți un model în rândul trotinetelor mari de oraș care să ofere mai mult confort sau performanțe mai mari decât SXT Monster. Dispune de anvelope CST uriașe, umplute cu aer (145/70-6), care sporesc confortul la rulare. De asemenea, este echipată cu amortizoare duble în spate și unul în față! Scaunul asigură o stabilitate bună și o poziție confortabilă chiar și pe teren accidentat și cu siguranță aparține categoriei de scaune mai confortabile. Confortul și senzația bună sunt sporite și mai mult de faptul că trotineta are două frâne cu disc. Desigur, tot acest confort, suspensie, baterie mare și frâne trebuie să cântărească ceva, motiv pentru care utilizatorii trebuie să tolereze o greutate mai mare ajungând la 47 kg sau 55 kg în funcție de baterie. O astfel de greutate descalifică această trotinetă din categoria trotinete ușoare. De exemplu, nu este o experiență plăcută să ridici și să transporti acest model. Este recomandat ca doi oameni să facă acest lucru. Trotineta este controlată de un manetă de accelerație similar ca la motocicletă sau ATV. Acest lucru îi amplifică și mai mult trăsăturile off-road și estompează linia dintre o trotinetă și o motocicletă.

 

 

Siguranța

Când vine vorba de siguranță, SXT Monster este foarte bine echipată. Cele două frâne cu disc mecanice opresc cu ușurință trotineta la viteze mari pe care acest monstru este capabil să le atingă. Anvelopele oferă o tracțiune bună pe teren. Cu toate acestea, trebuie să fii mai atent pe asfalt. Șasiul cuprinde un total de patru amortizoare care mențin o aderență bună chiar și atunci când rulați rapid pe o suprafață slabă sau pe teren dificil, contribuind nu numai la confort, ci, în special, la o frânare eficientă. Trotineta vine cu lumini reglabile, duble în față și o lumină combinată în spate care servește atât ca lumină de frână, cât și ca semnalizatoare de direcție. În plus, semnalizatoarele de direcție au fost proiectate elegant, cu un efect de mișcare frumos, similar mașinilor moderne și sunt controlate convenabil de pe ghidon. Trotineta dispune și de o cheie mecanică, fără de care nu este posibilă pornirea trotinetei, precum și de oglinzi retrovizoare care vin fără costuri suplimentare și sunt incluse în prețul trotinetei. Dacă nu aveți nevoie de ele când mergeți pe câmp, este posibil să le îndepărtați cu ușurință pentru a nu le deteriora într-un accident.

 

 

Design

Nu există nicio îndoială că SXT Monster este o trotinetă unică. Anvelopele gigantice de teren, strigă la toată lumea că nu este o trotinetă mică de oraș, ci o "mașină" de teren cu drepturi depline, iar oamenii de la SXT s-au asigurat că designul său este de ultimă generație. Tija de direcție reglabilă telescopic, are o formă elegantă și se potrivește cu tija scaunului, precum și cu oglinzile retrovizoare. Designul modern al luminii LED din spate combinat cu semnalizatoarele spectaculoase conferă trotinetei o notă științifico-fantastică și este în contrast cu ghidonul minimalist. Cablajul este relativ bine ascuns în interiorul caroseriei , care arată curat și elegant. Farurile reglabile se potrivesc cu cele două amortizoare argintii din față. Etrierii roșii de frână subliniază frumos natura sportivă a acestei trotinete făcând-o un pachet complet. Mersul pe această trotinetă atrage curiozitatea tuturor trecătorilor. Cu toate acestea, cireașa de pe tort vine cu platforma din lemn cu sigla SXT, și oferă acestei trotinete un aspect cu adevărat unic.</p >

 

 

Utilizare și caracter practic

Aceasta este una dintre cele mai grele trotinete din portofoliul nostru și de aceea nu putem să o descriem ca fiind ușor de transportat. Așadar, fiți pregătiți deoarece această trotinetă necesită două persoane pentru a o transporta. Deși este posibil să pliezi tija de direcție și să scoți și scaunul, trotineta rămâne destul de mare și vei avea nevoie de un portbagaj destul de mare pentru a o transporta. Totuși, dacă aceasta nu este o problemă majoră pentru tine și dacă nu intenționezi să călătorești des cu trotineta, te va răsplăti cu confort excelent pe teren accidentat și pe drum precum și cu autonomie și performanță decentă . Poate face față nu numai drumurilor sau terenurilor proaste, dar poate și urca. Dacă o depozitati într-un garaj sau într-o căsuță, nu veți dori să călătoriți altfel decât cu această trotinetă. Fie că faci o excursie la munte pentru a culege ciuperci, pe o pajiște sau un câmp sau doar pentru a vizita un magazin alimentar sau un restaurant, vei ajunge întotdeauna la destinație cu zâmbetul pe buze, confortabil, silențios și fără emisii. Această tăcere este cea care este prețuită de mulți clienți care nu doresc să deranjeze animalele sau vecinii cu un motor zgomotos cu ardere internă. Când conduceți SXT Monster, veți auzi doar bâzâitul motorului electric și șuieratul lanțului.

 

 

Evaluarea noastră

Dacă nu este necesar să transportați des această trotinrtă și o puteți depozita într-un garaj sau cabană, aceasta va deveni principalul mijloc de transport în zona dvs. Confortul pe care îl oferă vă va mulțumi pe drumurile asfaltate și pe câmp, sau pe teren accidentat. Veți ajunge întotdeauna la destinație zâmbind, deoarece aceasta este și reacția clienții noștri când se întorc dintr-o cursă de testare. Monster nu este doar despre adrenalină, ci și despre confort, ceea ce este evidențiat prin faptul că are scaun. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de adrenalină, off-road, fără scaun, verificați și modelele ZERO 11X, ZERO 10X și INOKIM OXO care pot fi echipate și cu anvelope off-road și oferă parametri și mai puternici în ceea ce privește viteza și autonomia. Aceste modele menționate mai sus nu sunt echipate cu lanț, ci mai degrabă cu motoare amplasate în interiorul butucului roții, ceea ce înseamnă o îngrijorare mai mică pentru proprietar (ungerea lanțului). Sunt mai bine portabile și mai compacte. De asemenea, aceste trotinete vin cu o tracțiune 2x2, ceea ce înseamnă că ambele roți sunt antrenate de un motor separat. Cu toate acestea, cu siguranță nu încercăm să vă convingem să nu cumpărați Monster. Este unul dintre modelele noastre preferate care excelează în ceea ce a fost conceput a face. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea unui model confortabil cu scaun, care are suficientă putere, autonomie și capacități off-road, SXT Monster este exact ceea ce aveți nevoie. Întrebarea atunci nu este ce model sau ce producător să alegi, ci ce motor și baterie să alegi pentru noul tău Monster.

Comparația specificațiilor pentru motor și baterie

Puterea Bateria Greutatea Autonomia Viteza Încarcarea
2000 W oferă 55 kg 30 km 50 km/h 8 h
3000 W oferă 55 kg 25 km 60 km/h 8 h
2000 W LiFePO4 47 kg 45 km 50 km/h 10 h
3000 W LiFePO4 47 kg 38 km 60 km/h 10 h
2000 W Li-ion 47 kg 65 km 50 km/h 6 h
3000 W Li-ion 47 kg 55 km 60 km/h 6 h

 

Service

Suntem dealer al mărcii SXT pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm cele mai multe piese de schimb în stoc și suntem furnizorul certificat pentru reparații în garanție și postgaranție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

Înființată în 2005, SXT este una dintre cele mai vechi mărci de trotinete electrice din lume. Este una dintre puținele mărci cu sediul în Europa, și anume în Germania, aproape de granița de sud cu Elveția. Sediul SXT este în orașul german Rheinfelden, unde departamentul de vânzări, echipa de proiectare, centrul service central și depozitul sunt situate în clădirea deținută de companie, cu o suprafață totală de peste 3 000 m2. Strategia SXT este de a stabili reprezentanțe locale, astfel încât clienții să aibă întotdeauna la îndemână consiliere și servicii în propria regiune și limba locală și să nu fie nevoiți să rezolve fiecare problemă de la distanță prin Internet. Max Blinker este cea mai mare reprezentanță de acest fel din Europa Centrală, exploatând o rețea de magazine în Bratislava, Praga, Brno, Uzhhorod și, de asemenea, un magzin online în Ungaria. Producția în sine are loc în 9 fabrici situate în China, care au fost atent selectate de SXT pentru a oferi standard și calitate înaltă producției. Aceștia produc mai mult de 10 milioane de unități pe an. SXT asigură inspecție regulată și prezență în procesul de producție, astfel încât să fie îndeplinite cerințele ridicate, așa cum SXT solicită furnizorilor săi. Toate produsele SXT respectă standardele europene (cum ar fi CE, ROHS, IQC, IPQC sau FQC) și sunt verificate în mod regulat de audituri interne, astfel încât să fii sigur că, prin cumpărarea de produse SXT originale, obțineți o trotinetă de înaltă calitate. SXT garantează prin propriul nume. Max Blinker oferă numai produse SXT autentice care provin din depozitul central european, motiv pentru care suntem capabili să le garantăm originalitatea. Am stabilit relații bune direct cu proprietarul SXT și vizităm adesea compania. De aceea, putem confirma că, din propria noastră experiență, marca SXT este serioasă în ceea ce privește electromobilitatea personalăși crede în viitorul acestui mod de transport cu aceeași pasiune și entuziasm cu care credem și noi.

 

9/10
Confort
3/10
Ușurință la întreținere
60 km/h
Viteza
47 kg
Greutate
3000 W
putere
65 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Putere maximă
Foarte confortabil
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
Recomandarea Max Blinker
Fiabilitate ridicată
Scaun detașabil
Zero start
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 47 kg în funcție de configurație din 47 kg la 55 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 10 h în funcție de configurație din 6 h la 10 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 60 km/h În așteptarea testului
Putere 3000 W În așteptarea testului
Autonomia 65 km în funcție de configurație din 25 km la 65 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 135 cm  
      Înălţime 99 cm  
      Lăţime 64 cm  
      Lungime pliată 135 cm  
      Înălțime pliată 57 cm  
      Lățimea pliată 35 cm  
      Ampatament 102 cm  
      Garda la sol 16 cm  
      Tipul motorului fără perii cu lanț  
      Tipul bateriei Li-Ion în funcție de configurație: Lead Acid, Li-Ion  
      Voltajul bateriei 48 V  
      Capacitatea bateriei 30 Ah în funcție de configurație: 12 Ah, 20 Ah, 30 Ah  
      Energia bateriei 1440 Wh în funcție de configurație: 576 Wh, 960 Wh, 1440 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control rotește mânerul  
      Controlul vitezei de croazieră nu  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul nu  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 14,5"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 14.5"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față amortizor dublu  
      Suspensia spate amortizor dublu  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 140 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile