Teverun Fighter Supreme 7260R Edition

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

Teverun Fighter Supreme 7260R Edition

Produs nou

Mai mare, mai puternică și mai extremă. Teverun Fighter Supreme 7260R Edition oferă viitorilor săi proprietari o putere de 10 000 W, o autonomie de 200 km și o viteză maximă de 120 km/h. Toate acestea împreună cu echipamente moderne și inovatoare.

Preț cu TVA

20 616,75 leiTVA inclus

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
La cerere
Află mai multe
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

De ce nu ar trebui îmbunătățită în continuare o trotinetă deja excelentă? Cei de la Teverun au răspuns literal la această întrebare, creând o ediție specială a modelului Fighter Supreme – trotineta electrică Teverun Fighter Supreme 7260R Edition. Este clar că producătorii au decis să ducă Teverun la un nivel superior și au creat o fiară aparținând unui grup foarte mic de trotinete contemporane supreme. Ce anume face Teverun Fighter Supreme 7260R Edition atât de specială? Ar trebui să amintim doar puterea de 10 000 W, autonomia de 200 km sau viteza maximă de 120 km/h, printre multe alte specificații. Odată ce apeși frânele cu patru pistoane și ai roți de 13 inchi, știi sigur că ai sub comandă un monstru extrem.

 

 

Cadru, design și echipare

Din punct de vedere al designului, Ediția 7260R nu diferă foarte mult de modelul Fighter Supreme. Cadru dintr-o singură bucată, caroseria robustă din aluminiu de calitate și puntea extra lată garantează toate că acest model rigid și durabil este construit pentru călătorii de zeci de kilometri . În timpul călătoriilor, utilizatorii apreciază puntea lată, deja menționată. Ei își pot mișca picioarele pe punte în funcție de ceea ce se întâmplă în jurul lor pentru cel mai bun confort și stabilitate posibil. În plus, puntea are o secțiune din spate ridicată, îmbunătățind și mai mult stabilitatea poziției la condus. Cu toate acestea, ediția 7250R se descurcă cu ușurință în călătoriile off-road, motiv pentru care au trebuit pur și simplu să folosească un strat superior din silicon. Acest strat este rezistent la praf și, de asemenea, foarte ușor de întreținut. Cei de la Teverun au adaptat suspensia la natura acestei trotinete și au folosit brațe basculante întărite. Amortizorul de direcție întărit cu rigiditate reglabilă contribuie, de asemenea, la stabilitate la rulare. Cadrul continuă până la articulația pliabilă, cel mai recent tip patentat de la Minimotors. Se simte robust și de aceea nu veți simți nicio balansare a tijei de direcție chiar și atunci când mergeți în afara drumului. Pentru a plia tija de direcție, slăbiți singur maneta și agățați ghidonul de secțiunea ridicată a punții.

Partea superioară a tijei de direcție este dominată de ghidonele pliabile cu lățime de 64,5 cm cu mânere ergonomice pentru un confort de primă clasă în călătoriile lungi. Chiar în mijloc găsiți un element dominant al mărcii Teverun, și anume panoul TFT de 3,5 inchi. Nu veți găsi pe piață un afișaj cu funcții mai avansate și grafică mai clară care vă oferă toate datele de călătorie și opțiunile de setare. În plus, oferă conectivitate Bluetooth și control de la distanță prin intermediul unei aplicații pentru smartphone. Inovațiile continuă atunci când vine vorba de deblocarea trotinetei. Tot ce trebuie să faceți este să puneți pur și simplu cipul NFC aproape de cititor. Trotineta rămâne deblocată până când puneți din nou cipul aproape de cititor. Pe lângă cititor, lângă mâna stângă există comenzi pentru lumini, comenzi pentru semnalizare și un claxon. Mâna dreaptă operează afișajul și modurile de călătorie. Este firesc ca trotineta să aibă un design negru iconic, cu elemente RGB iluminate din spate, care evidențiază detaliile pe tot cadrul său.

 

Puterea și autonomia

Versiunea standard Teverun Fighter Supreme ascunde deja o putere extremă în cele două motoare ale sale. Și acum ediția 7260R duce lucrurile mai departe. După apăsarea manetei de accelerație, trezești o fiară capabilă să forțeze cele două motoare fără perii să livreze o putere standard de 5 000 W. Cu toate acestea, acest model are un mod Turbo ascuns, ceea ce înseamnă că în cooperare cu unitatea de control poate furniza până la 10 000 W putere. Cu o putere de o asemenea magnitudine, puteți urca pante de 40° și cuceri orice teren accidentat fără să clipiți din ochi. Această putere este folosită și pe o suprafață plană, unde aduce accelerații fine, dar intense și face ca vitezometrul să ajungă la o viteză de 120 km/h. Îmblanzirea a zece kilowați și asigurarea transferului lin și stabil al puterii către roți este sarcina unității de control duale 70 A - 90 A. Această unitate de control asigură, de asemenea, extragerea eficientă a energiei necesare propulsiei. Vorbind despre energie – caracteristica specială a Supreme 7260R Edition este bateria inovatoare. În interiorul punții se află o bateria Blade de 72 V produsă de SK Innovation cu o capacitate de 60 Ah și 4 320 Wh de energie. Unicitatea sa constă în formula sa chimică în care în loc de celulele standard Li-Ion folosește celule litiu-fier-fosfat. Aceste celule excelează prin rezistență, durabilitate și capacitate mai mare de a reține energia chiar și la temperaturi extreme. Cu această tehnologie inspirată de bateriile găsite la mașini, vă oferă energie care vă oferă o autonomie incredibilă de 200 km. Bateria vine, de asemenea, cu gestionare inteligentă, prelungind și mai mult durata de viață a acesteia și, de asemenea, ajutând la o încărcare mai eficientă. Trotineta trebuie conectată la încărcătorul de 5 A furnizat prin două porturi de încărcare situate pe partea laterală a punții.

 

Siguranța și comfortul

Sentimentul premium de apartenență la cea mai înaltă categorie continuă prin specificațiile tehnice legate de performanță până la nivelul de confort. Există soluții găsite care captează inima utilizatorului imediat după ce a urcat pe trotinetă. Motivul este șasiul optimizat, capabil să filtreze gropile și denivelările pe orice suprafață. Indiferent dacă navighezi pe străzile orașului, pe drumuri de pământ sau te îndrepți către poteci în pădure, ești întotdeauna tratat cu confortul și direcția care răspund la fiecare mișcare. Există mai multe motive pentru asta. În primul rând, acest lucru se datorează amortizorului de direcție cu rigiditate reglabilă. Dar rolul cheie îl joacă roțile gonflabile fără cameră de 13 inchi, care au o lățime de 5 inchi. Atunci când sunt combinate cu un amortizor hidraulic KKE de 165 mm complet reglabil în față și în spate, vă duc plăcerea la cel mai înalt nivel posibil. În plus, anvelopele sunt realizate dintr-un material care poate etanșa automat micile perforații. Pe teren accidentat, utilizatorii apreciază puterea și eficiența frânelor. În acest caz, vă puteți baza pe combinația de frâne hidraulice cu disc Zoom cu patru pistoane cu un disc de 160 mm în față și în spate, asistate de frâna electronică cu ABS.

 

De asemenea, s-au gândit la siguranța călătoriei în condiții de vizibilitate slabă, motiv pentru care trotineta este echipată cu un far cu LED frontal dublu, care oferă o luminozitate de 2 000 de lumeni, care nu vibrează și luminează drumul într-o manieră mai stabilă. Setul complet de lumini include o lumină spate, care servește și ca lumină de frână, și semnalizatoare separate. Pe lângă siguranță, aceste lumini contribuie la stil, unde rolul principal este jucat de inscripțiile colorate iluminate din spate și pe părțile laterale ale punții, pe partea înălțată a punții și pe tija de direcție. Cu aceste lumini, ești în centrul atenției pe drum.

 

 

Utilizare și caracter practic

Prin configurația sa, Teverun Fighter Supreme 7260R Edition nu cunoaște limite. Oferind o putere de 10 kW, cadru solid dintr-o singură piesă , componente inovatoare și echipamente moderne, nu trebuie să vă întrebați dacă puteți face față călătoriilor lungi pe drum sau pline de adrenalină în pădure. Ediția 7260R depășește orice așteptare. Șasiul său hidraulic reglabil, anvelopele fără cameră și frânele puternice fac din fiecare călătorie o experiență confortabilă. Distracția cu această trotinetă nu se oprește când afară este ud. Echipamentul include apărători față și spate. În plus, întreaga trotinetă este certificată IPX5. Însă, toate aceste caracteristici ale echipamentului contribuie la greutatea totală de 55 kg. Mai degrabă decât pentru a merge zilnic pe străzile orașului, acest model este mai potrivit pentru aventurile în afara orașului. Acest lucru se datorează și dimensiunii sale de 140 x 140 x 64,5 cm (lungime, înălțime, lățime). Când este pliată, dimensiunea trotinetei este de 140 x 57,7 x 31,6 cm. Prin urmare, cel mai bine este să folosiți mașina pentru a muta acest model. Dar odată ce scoateți Teverun Fighter Supreme 7260R Edition din portbagajul mașinii și apăsați maneta de accelerație, înțelegeți imediat unde este cel mai mare avantaj al acestei trotinete.

 

 

Evaluarea noastră

După ce au dezvăluit modelul anterior produs în serie, oamenii de la Teverun au ridicat ștacheta mai sus. Acum este atât de sus încât ridică modelul Fighter Supreme 7260R Edition la grupul foarte mic de trotinete electrice contemporane supreme. Oferă inovații pe care nu le poți găsi la alte mărci, echipamente de ultimă generație, precum și capacități de condus care te uimesc. Dacă mergi singur, de fapt nu ai nevoie de o mașină cu acest model și suntem serioși la ceea ce spunem. Confort, performanță, viteză și autonomie extreme – toate acestea fac din 7260R Edition o alegere ideală în ceea ce privește electromobilitatea individuală.

 

 

Service

Suntem importatorul și distribuitorul mărcii Teverun pentru Europa Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat la centrul nostru service. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și suntem furnizorul certificat de reparații în garanție în regiune. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

 

Despre brand

Teverun este una dintre cele mai tinere mărci de pe piață. Cu toate acestea, într-o perioadă scurtă de timp au reușit să stabilească un punct de sprijin stabil pe piață. Istoria sa datează din 2017 când a fost creat brandul BLADE și a apărut primul său model Blade 10. Cu toate acestea, după ce a mai introdus câteva trotinete, compania a văzut o schimbare strategică în 2022 - parteneriatul cu Minimotors. Brandul Teverun și cele trei modele complet noi au apărut după know-how-ul unui producător stabil combinat cu viziunile unei companii tinere. Potrivit lui Edwin Dou, fondatorul Teverun, cel mai mare avantaj al lor este dezvoltarea conectivității avansate între o trotinetă electrică și o aplicație instalată în smartphone-ul utilizatorului. Faptul că sunt capabili să se dezvolte intens și să se gândească la inovațiile viitoare se bazează pe calitatea de primă clasă și pe manopera premium a modelelor Teverun. Acestea au fost tocmai proprietățile care au permis trotinetelor lor să-și construiască o reputație excelentă și, astfel, să-și extindă operațiunile în întreaga lume. Suntem cu atât mai încântați că Max Blinker vă aduce produse Teverun. De aceea, vă puteți baza pe noi pentru a vă oferi servicii de calitate în garanție și post-garanție, precum și asistență, consiliere și piese de schimb pentru modelele Teverun.

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
55 kg
Greutate
10000 W
putere
200 km
Autonomia
120 km/h
Viteza
Lumină spate
Lumina față
Capacitatea de a urca un deal
Roți cu aer
Foarte confortabil
Pliere bună
Frână față hidraulică
Frână hidraulică spate
Motor spate
Motor față
Suspensie spate
Suspensie față
Senzor de lumină
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Bun pe teren
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 55 kg În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 120 km/h În așteptarea testului
Putere 5000 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 10000 W În așteptarea testului
Autonomia 200 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 140 cm  
      Înălţime 140 cm  
      Lăţime 64,5 cm  
      Lungime pliată 140 cm  
      Înălțime pliată 57,7 cm  
      Lățimea pliată 31,6 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Blade - Smart BMS  
      Voltajul bateriei 72 V  
      Capacitatea bateriei 60 Ah  
      Energia bateriei 4320 Wh  
      Sistem de control maneta pentru degetul mare  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față frână hidraulică / etrier cu 4 pistoane  
      Frâna spate frână hidraulică / etrier cu 4 pistoane  
      Tip roată față fără cameră  
      Tip roată spate fără cameră  
      Diametrul roții față 13"  
      Diametrul roții spate 13"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față reglabil hidraulic  
      Suspensia spate reglabil hidraulic  
      Ușoară față, spate, lumini de frână și semnalizare  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 150 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

TVN.ESC.FIGHTER.SUP.7260R

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile