pâna la -13%
Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Cea mai bună din categoria sa Putere mare Max Blinker
recomandă

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Cea mai bună din categoria sa Putere mare Max Blinker
recomandă

Este echipată cu două motoare de 1400 W care vă vor oferi multă putere, dacă este necesar. Permite atingerea unei viteze incredibile de 80 km/h, ceea ce o face cea mai rapidă trotinetă din aceasta categorie de preț si greutate. Frânele cu disc hidraulice duble vă vor opri întotdeauna în siguranță la orice viteză, iar anvelopele de 10 inchi combinate cu suspensia dublă reglabilă vor face călătoria într-adevăr foarte lină.

`

VSETT 10+

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
1248 Wh (60 V 20,8 Ah)
- 2 431 lei
LG 1536 Wh (60 V 25,6 Ah)
- 0 lei
LG 1680 Wh (60 V 28 Ah)
+ 758 lei
Preț cu TVA

12 291,71 leiTVA inclus

  • 1248 Wh (60 V 20,8 Ah)
  • LG 1536 Wh (60 V 25,6 Ah)
  • LG 1680 Wh (60 V 28 Ah)

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

O nouă dimensiune a condusului extrem

Descoperiți noua dimensiune a condusului extrem! VSETT 10+ este o trotinetă electrică cu design de ultimă oră, cu specificații perfect adaptate pentru a oferi o doză mare de adrenalină. Este o nouă generație puternică de trotinete electrice cu motor dublu dezvoltat de echipa care a introdus cu succes anterior trotinetele Zero. Această serie de trotinete electrice se caracterizează prin performanță, calitate, stabilitate și siguranță. VSETT 10+ se mândrește cu multiple inovații care duc dezvoltarea trotinetelor electrice la un alt nivel.

 

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Siguranța este întotdeauna pe primul loc. Componentele trotinetei sunt instalate într-un cadru nou, care a fost proiectat pentru o stabilitate maximă la rulare. Mecanismul de pliere masiv, îmbunătățit, este rapid, convenabil și, cel mai important, sigur datorită zăvorului său de siguranță. Cadru este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu foarte rezistent utilizat în industria aerospațială. Întreaga structură este echilibrată cu atenție pentru a menține stabilitatea chiar și la viteze mai mari care pot atinge până la 80 km/h în modul „Sport”. Utilizatorii mai puțin experimentați au opțiunea de a limita viteza maximă prin dezactivarea motorului față, ceea ce reduce la jumătate puterea trotinetei. Cu toate acestea, performanța extremă necesită un sistem de frânare de calitate, iar aceasta trotinetă este echipată cu un astfel de sistem. Frânele Nutt, cu disc, complet hidraulice pot frâna eficient chiar și la viteze mai mari, folosind forța minimă aplicată pe o manetă de frână. În combinație cu ABS-ul electric, frânarea este simplă. Calitatea și structura rigidă a întregii trotinete permite o capacitate totală de încărcare de până la 130 kg. Trotineta oferă opțiunea de a activa așa-numita funcție „Kick-start”, prevenind orice pornire nedorită. Suprafața antiderapantă ușor de întreținut, care împiedică utilizatorul să alunece pe vreme rea sau în situații extreme, vine ca un bonus. Ca nivel standard, echiparea trotinetei include lumini LED puternice controlate de întrerupătoare care pot fi acționate cu degetul mare, care, combinate cu semnalizatoarele de direcție față și spate și claxonul electric, permit utilizatorului să circule în siguranță atât în ​​timpul zilei și în vizibilitate slabă.

 

Puterea și autonomia

Trotineta electrică VSETT 10+ are două motoare electrice fără carbon, incredibil de puternice, fiecare oferind o putere de 1400 W și producând o putere de vârf de până la 1800 W. În combinație cu unitatea de control dublă de 35 A, cu circuite de protecție termică și funcția inovatoare a modului „Sport” care poate fi limitată în timp și poate fi activată din panoul de control situat pe ghidon, trotineta permite utilizatorilor să urce rapid un deal cu o înclinare de până la 25 grade! Puterea trotinetei este controlată de o manetă obișnuită. Bateria inteligentă litiu-ion de la LG acceptă încărcare rapidă și oferă o autonomie mare (în funcție de capacitatea bateriei selectată de 20,8 Ah, 25,6 Ah sau 28 Ah și, de asemenea, stilul de condus) între 65 și 90 km. Este posibil să dublezi autonomia în modul ECO și prin utilizarea unui singur motor. Situate în partea de sus a punții, cele două porturi de încărcare sunt mai practice în ceea ce privește accesul la ele, oferind o protecție mai bună împotriva deteriorării mecanice la deplasarea pe o suprafață denivelată. Bineînțeles, aceste porturi de încărcare sunt echipate cu un capac de protecție. Bateria nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va funcționa mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare!

 

Utilizare și caracter practic

Având în vedere structura sa solidă și performanța ridicată, aceasta este o trotinetă foarte versatilă. Datorită tracțiunii sale 2x2, VSETT 10+ poate face față oricărui teren și chiar unei urcări mai abrupte. Când călătoriți prin oraș, veți aprecia livrarea lină de putere și agilitatea trotinetei. Nu trebuie să vă faceți griji că trotineta dumneavoastră nu este potrivită pentru o călătorie mai lungă. Vei adora șasiul foarte confortabil, pe care îl vei putea folosi atât pe drumurile pietruite cât și pe drumurile de câmp. În ciuda versatilității trotinetei, greutatea sa de aproximativ 36-39 kg (în funcție de bateria selectată) poate fi un factor limitativ pentru unii utilizatori care nu se vor bucura de aparația scărilor. De asemenea, performanța și designul robust al trotinetei sunt în detrimentul compactității, ceea ce înseamnă că vei avea dificultăți să o iei cu tine, de exemplu, în interiorul unui restaurant, fiind nevoit să o încui afară ca pe o bicicletă. Transportul trotinetei pe o distanță scurtă nu necesită mult efort, totuși cu siguranță nu ai dori o transporți la etajul superior al unui bloc fără lift. Datorită dimensiunilor sale poate încăpe în portbagajul unei mașini obișnuite, dar nu vă așteptați să vă mai rămână mult spațiu. Cu toate acestea, aceasta este o trotinetă fantastică atât pentru oraș, cât și pentru drumeții off-road.

 

Cadru, design și echipare

Trotineta are un design futurist impresionant, care în combinație cu schema de culori galben-negru, adaugă un pic de agresivitate aspectului. Cadrul și mânerele pliabile sunt din aliaj forjat de aluminiu, material folosit în industria aerospațială (6082-T6), iar arborii roților sunt din oțel aliat crom-molibden cu amestec de carbon (SCM440). Această combinație oferă trotinetei rigiditatea de care are nevoie pentru a asigura siguranța utilizatorului. Tipul modern al suspensiei șasiului, combinată cu arc și amortizor hidraulic, anvelope de 10 inchi, umplute cu aer și mânere ergonomice confortabile pe ghidon, toate contribuie la confortul dumneavoastră în timpul condusului. Compactitatea trotinetei a fost proiectată cu un mecanism de blocare triplu, patentat, inovator și inteligent, și cu un zăvor de siguranță în partea din spate. Acest lucru vă oferă certitudinea că puteți plia trotineta în orice moment ori de câte ori trebuie să o transportați undeva sau să o încărcați într-o mașină. Situat în partea din spate, mânerul integrat, facilitează transportul și încărcarea trotinetei, permițând o mai bună ridicare a trotinetei. VSETT 10+ este echipată cu un afișaj mare și ușor de citit cu blocare NFC, activat de un cip sub forma unui USB, compatibil cu smartphone-ul sau smartwatch-ul. Display-ul afișează toate datele importante, cum ar fi viteza, treapta de viteză curentă, kilometri parcurși zilnic (TRIP), totalul de kilometri parcurși (ODO) și nivelul actual al bateriei. Datorită nivelului său ridicat de luminozitate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

 

Evaluarea noastră

Adevărul este întotdeauna dezvăluit atunci când conduci și experimentezi o astfel de trotinetă. VSETT 10+ a depășit așteptările noastre. Este o trotinetă rapidă, versatilă și super stabilă. Nu avem nicio îndoială că va agita apa în categoria trotinetelor de 60V și ne bucurăm că suntem printre cei care sunt capabili să ofere această bijuterie clienților. Este clar că această trotinetă îndeplinește cu adevărat specificațiile declarate pe hârtie , oferind un design frumos, siguranță și fiabilitate sporite. Fie că călătoriți pe un drum de câmp, cu 70 km/h pe un drum obișnuit, sau chiar undeva în centrul orașului, vă va face întotdeauna să zâmbiți și veți simți că a fost făcută pentru situația în care v aflți. Va arăta grozav în fața unei cafenele, precum și în drum spre serviciu, parcată la birou sau acoperită de praf pe o pajiște undeva în afara orașului, în weekend. Te vei bucura de ea de fiecare dată când o vei privi și nu te vei sătura de ea nici după mulți ani de utilizare zilnică.

 

 

Vsett-logo

Service

Suntem dealer al mărcii VSETT pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat în magazinele noastre din Praga, Brno, Bratislava și Uzhhorod. Ținem piese de schimb în stoc și suntem furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

Compania VSETT Intelligent Technology Co., Ltd a fost înființată în 2018 și are sediul în orașul chinez Ning-po (Ningbo). Se concentrează pe cercetarea, dezvoltarea, producția, vânzarea și repararea trotinetelor electrice și accesoriilor. Deși este un brand foarte tânăr, în ciuda existenței sale scurte, a reușit deja să devină celebru în domeniul electromobilității nu numai pe piața internă chineză, ci și pe piețele din America de Nord și de Sud, Europa, Africa, Asia și Orientul Mijlociu. Este important de remarcat faptul că în spatele acestei companii este echipa care a introdus în lume trotinetele de mare succes - Zero. VSETT percepe trotinetele electrice ca o alternativă inteligentă la alte modalități de transport, atât în interiorul cât și în afara orașului. Este un mod de transport foarte eficient, ieftin și care nu poluează planeta noastră. Emisiile de carbon sunt zero și permite un transport mai responsabil și mult mai distractiv, nu numai în locurile în care poți ajunge cu mașina sau transportul în comun dar și către locuri pe care altfel nu le poți vizita. Nașterea acestui brand este o nouă oportunitate pentru utilizatorii care anterior trebuiau să aleagă între performanță, caracter practic și preț. Ca răspuns la nevoile individuale ale utilizatorilor, VSETT oferă acum o serie completă de modele din care oricine poate alege. Angajații experimentați VSETT, acordă atenție controlului calității și oferă servicii de calitate pentru utilizatori pentru a asigura satisfacția deplină a clienților lor. Oferim toate modelele VSETT (8, 8+, 9, 9+, 10+ și 11+). Ne bucurăm de relații bune cu această companie și cunoaștem personal nu numai unii dintre angajați, ci și pe proprietar însuși. De aceea suntem capabili să oferim servicii de calitate în garanție și post-garanție, precum și asistență , sfaturi și piese de schimb.

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
80 km/h
Viteza
39 kg
Greutate
3600 W
putere
65 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Prietenos cu orașul
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
Recomandarea Max Blinker
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 39 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 10 h în funcție de configurație din 10 h la 14 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 80 km/h 67,41 km/h
Puterea de vârf 3600 W 3667 W
Autonomia 65 km în funcție de configurație din 65 km la 100 km În așteptarea testului alt model testat
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
67,41
km/h
Viteza max
3.667
wați
Puterea max
90,43
km
Autonomia totală
55,51
km
Autonomia în oraș
25,67
km
Autonomie Min
9,70
secunde
Timp până
la 100 m
17,87
secunde
Timp până
la 250 m
58,78
secunde
Timp până
la 1 km
2,25
secunde
Timp până
la 20 km/h
3,18
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,99
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,46
secunde
Timp de
la 30 km/h
4,8
metri
Distanta
la 20 km/h
11,5
metri
Distanța
la 30 km/h
2,6
metri
Distanța de
la 20 km/h
5,7
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 67,41
0
0 10
1,46
0 10
VSETT 10+ 1,46
0 15
1,85
0 15
VSETT 10+ 1,85
0 20
2,25
0 20
VSETT 10+ 2,25
0 25
2,70
0 25
VSETT 10+ 2,70
0 30
3,18
0 30
VSETT 10+ 3,18
0 35
3,74
0 35
VSETT 10+ 3,74
0 40
4,39
0 40
VSETT 10+ 4,39
0 45
5,22
0 45
VSETT 10+ 5,22
0 50
6,17
0 50
VSETT 10+ 6,17
0 55
7,42
0 55
VSETT 10+ 7,42
0 60
9,12
0 60
VSETT 10+ 9,12
0 65
11,94
0 65
VSETT 10+ 11,94
0 67,41
16,52
0 67,41
VSETT 10+ 16,52
10
10 15
0,38
10 15
VSETT 10+ 0,38
10 20
0,79
10 20
VSETT 10+ 0,79
10 25
1,23
10 25
VSETT 10+ 1,23
10 30
1,72
10 30
VSETT 10+ 1,72
10 35
2,28
10 35
VSETT 10+ 2,28
10 40
2,93
10 40
VSETT 10+ 2,93
10 45
3,75
10 45
VSETT 10+ 3,75
10 50
4,71
10 50
VSETT 10+ 4,71
10 55
5,95
10 55
VSETT 10+ 5,95
10 60
7,66
10 60
VSETT 10+ 7,66
10 65
10,48
10 65
VSETT 10+ 10,48
10 67,41
15,06
10 67,41
VSETT 10+ 15,06
15
15 20
0,40
15 20
VSETT 10+ 0,40
15 25
0,85
15 25
VSETT 10+ 0,85
15 30
1,33
15 30
VSETT 10+ 1,33
15 35
1,89
15 35
VSETT 10+ 1,89
15 40
2,55
15 40
VSETT 10+ 2,55
15 45
3,37
15 45
VSETT 10+ 3,37
15 50
4,33
15 50
VSETT 10+ 4,33
15 55
5,57
15 55
VSETT 10+ 5,57
15 60
7,27
15 60
VSETT 10+ 7,27
15 65
10,09
15 65
VSETT 10+ 10,09
15 67,41
14,67
15 67,41
VSETT 10+ 14,67
20
20 25
0,44
20 25
VSETT 10+ 0,44
20 30
0,93
20 30
VSETT 10+ 0,93
20 35
1,49
20 35
VSETT 10+ 1,49
20 40
2,14
20 40
VSETT 10+ 2,14
20 45
2,96
20 45
VSETT 10+ 2,96
20 50
3,92
20 50
VSETT 10+ 3,92
20 55
5,16
20 55
VSETT 10+ 5,16
20 60
6,87
20 60
VSETT 10+ 6,87
20 65
9,69
20 65
VSETT 10+ 9,69
20 67,41
14,27
20 67,41
VSETT 10+ 14,27
25
25 30
0,48
25 30
VSETT 10+ 0,48
25 35
1,04
25 35
VSETT 10+ 1,04
25 40
1,70
25 40
VSETT 10+ 1,70
25 45
2,52
25 45
VSETT 10+ 2,52
25 50
3,48
25 50
VSETT 10+ 3,48
25 55
4,72
25 55
VSETT 10+ 4,72
25 60
6,42
25 60
VSETT 10+ 6,42
25 65
9,25
25 65
VSETT 10+ 9,25
25 67,41
13,82
25 67,41
VSETT 10+ 13,82
30
30 35
0,56
30 35
VSETT 10+ 0,56
30 40
1,22
30 40
VSETT 10+ 1,22
30 45
2,04
30 45
VSETT 10+ 2,04
30 50
2,99
30 50
VSETT 10+ 2,99
30 55
4,24
30 55
VSETT 10+ 4,24
30 60
5,94
30 60
VSETT 10+ 5,94
30 65
8,76
30 65
VSETT 10+ 8,76
30 67,41
13,34
30 67,41
VSETT 10+ 13,34
35
35 40
0,65
35 40
VSETT 10+ 0,65
35 45
1,48
35 45
VSETT 10+ 1,48
35 50
2,43
35 50
VSETT 10+ 2,43
35 55
3,68
35 55
VSETT 10+ 3,68
35 60
5,38
35 60
VSETT 10+ 5,38
35 65
8,20
35 65
VSETT 10+ 8,20
35 67,41
12,78
35 67,41
VSETT 10+ 12,78
40
40 45
0,82
40 45
VSETT 10+ 0,82
40 50
1,78
40 50
VSETT 10+ 1,78
40 55
3,02
40 55
VSETT 10+ 3,02
40 60
4,73
40 60
VSETT 10+ 4,73
40 65
7,55
40 65
VSETT 10+ 7,55
40 67,41
12,13
40 67,41
VSETT 10+ 12,13
45
45 50
0,96
45 50
VSETT 10+ 0,96
45 55
2,20
45 55
VSETT 10+ 2,20
45 60
3,90
45 60
VSETT 10+ 3,90
45 65
6,73
45 65
VSETT 10+ 6,73
45 67,41
11,30
45 67,41
VSETT 10+ 11,30
50
50 55
1,24
50 55
VSETT 10+ 1,24
50 60
2,95
50 60
VSETT 10+ 2,95
50 65
5,77
50 65
VSETT 10+ 5,77
50 67,41
10,35
50 67,41
VSETT 10+ 10,35
55
55 60
1,70
55 60
VSETT 10+ 1,70
55 65
4,53
55 65
VSETT 10+ 4,53
55 67,41
9,10
55 67,41
VSETT 10+ 9,10
60
60 65
2,82
60 65
VSETT 10+ 2,82
60 67,41
7,40
60 67,41
VSETT 10+ 7,40
65
65 67,41
4,58
65 67,41
VSETT 10+ 4,58
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 67,41
0
0 10
1,22
0 10
VSETT 10+ 1,22
0 15
2,69
0 15
VSETT 10+ 2,69
0 20
4,76
0 20
VSETT 10+ 4,76
0 25
7,66
0 25
VSETT 10+ 7,66
0 30
11,46
0 30
VSETT 10+ 11,46
0 35
16,64
0 35
VSETT 10+ 16,64
0 40
23,56
0 40
VSETT 10+ 23,56
0 45
33,38
0 45
VSETT 10+ 33,38
0 50
46,11
0 50
VSETT 10+ 46,11
0 55
64,37
0 55
VSETT 10+ 64,37
0 60
91,80
0 60
VSETT 10+ 91,80
0 65
141,11
0 65
VSETT 10+ 141,11
0 67,41
225,37
0 67,41
VSETT 10+ 225,37
10
10 15
1,47
10 15
VSETT 10+ 1,47
10 20
3,54
10 20
VSETT 10+ 3,54
10 25
6,43
10 25
VSETT 10+ 6,43
10 30
10,24
10 30
VSETT 10+ 10,24
10 35
15,42
10 35
VSETT 10+ 15,42
10 40
22,34
10 40
VSETT 10+ 22,34
10 45
32,16
10 45
VSETT 10+ 32,16
10 50
44,88
10 50
VSETT 10+ 44,88
10 55
63,15
10 55
VSETT 10+ 63,15
10 60
90,58
10 60
VSETT 10+ 90,58
10 65
139,89
10 65
VSETT 10+ 139,89
10 67,41
224,15
10 67,41
VSETT 10+ 224,15
15
15 20
2,07
15 20
VSETT 10+ 2,07
15 25
4,97
15 25
VSETT 10+ 4,97
15 30
8,77
15 30
VSETT 10+ 8,77
15 35
13,95
15 35
VSETT 10+ 13,95
15 40
20,87
15 40
VSETT 10+ 20,87
15 45
30,69
15 45
VSETT 10+ 30,69
15 50
43,41
15 50
VSETT 10+ 43,41
15 55
61,68
15 55
VSETT 10+ 61,68
15 60
89,11
15 60
VSETT 10+ 89,11
15 65
138,42
15 65
VSETT 10+ 138,42
15 67,41
222,68
15 67,41
VSETT 10+ 222,68
20
20 25
2,90
20 25
VSETT 10+ 2,90
20 30
6,70
20 30
VSETT 10+ 6,70
20 35
11,88
20 35
VSETT 10+ 11,88
20 40
18,80
20 40
VSETT 10+ 18,80
20 45
28,62
20 45
VSETT 10+ 28,62
20 50
41,35
20 50
VSETT 10+ 41,35
20 55
59,61
20 55
VSETT 10+ 59,61
20 60
87,04
20 60
VSETT 10+ 87,04
20 65
136,35
20 65
VSETT 10+ 136,35
20 67,41
220,61
20 67,41
VSETT 10+ 220,61
25
25 30
3,80
25 30
VSETT 10+ 3,80
25 35
8,99
25 35
VSETT 10+ 8,99
25 40
15,90
25 40
VSETT 10+ 15,90
25 45
25,72
25 45
VSETT 10+ 25,72
25 50
38,45
25 50
VSETT 10+ 38,45
25 55
56,72
25 55
VSETT 10+ 56,72
25 60
84,14
25 60
VSETT 10+ 84,14
25 65
133,45
25 65
VSETT 10+ 133,45
25 67,41
217,72
25 67,41
VSETT 10+ 217,72
30
30 35
5,18
30 35
VSETT 10+ 5,18
30 40
12,10
30 40
VSETT 10+ 12,10
30 45
21,92
30 45
VSETT 10+ 21,92
30 50
34,64
30 50
VSETT 10+ 34,64
30 55
52,91
30 55
VSETT 10+ 52,91
30 60
80,34
30 60
VSETT 10+ 80,34
30 65
129,65
30 65
VSETT 10+ 129,65
30 67,41
213,91
30 67,41
VSETT 10+ 213,91
35
35 40
6,92
35 40
VSETT 10+ 6,92
35 45
16,74
35 45
VSETT 10+ 16,74
35 50
29,46
35 50
VSETT 10+ 29,46
35 55
47,73
35 55
VSETT 10+ 47,73
35 60
75,16
35 60
VSETT 10+ 75,16
35 65
124,47
35 65
VSETT 10+ 124,47
35 67,41
208,73
35 67,41
VSETT 10+ 208,73
40
40 45
9,82
40 45
VSETT 10+ 9,82
40 50
22,55
40 50
VSETT 10+ 22,55
40 55
40,81
40 55
VSETT 10+ 40,81
40 60
68,24
40 60
VSETT 10+ 68,24
40 65
117,55
40 65
VSETT 10+ 117,55
40 67,41
201,81
40 67,41
VSETT 10+ 201,81
45
45 50
12,72
45 50
VSETT 10+ 12,72
45 55
30,99
45 55
VSETT 10+ 30,99
45 60
58,42
45 60
VSETT 10+ 58,42
45 65
107,73
45 65
VSETT 10+ 107,73
45 67,41
191,99
45 67,41
VSETT 10+ 191,99
50
50 55
18,27
50 55
VSETT 10+ 18,27
50 60
45,69
50 60
VSETT 10+ 45,69
50 65
95,00
50 65
VSETT 10+ 95,00
50 67,41
179,27
50 67,41
VSETT 10+ 179,27
55
55 60
27,43
55 60
VSETT 10+ 27,43
55 65
76,74
55 65
VSETT 10+ 76,74
55 67,41
161,00
55 67,41
VSETT 10+ 161,00
60
60 65
49,31
60 65
VSETT 10+ 49,31
60 67,41
133,57
60 67,41
VSETT 10+ 133,57
65
65 67,41
84,26
65 67,41
VSETT 10+ 84,26
Timpi de frânare
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
67,41
67,41 65
0,14
67,41 65
VSETT 10+ 0,14
67,41 60
0,49
67,41 60
VSETT 10+ 0,49
67,41 55
0,79
67,41 55
VSETT 10+ 0,79
67,41 50
1,10
67,41 50
VSETT 10+ 1,10
67,41 45
1,39
67,41 45
VSETT 10+ 1,39
67,41 40
1,65
67,41 40
VSETT 10+ 1,65
67,41 35
1,93
67,41 35
VSETT 10+ 1,93
67,41 30
2,18
67,41 30
VSETT 10+ 2,18
67,41 25
2,43
67,41 25
VSETT 10+ 2,43
67,41 20
2,65
67,41 20
VSETT 10+ 2,65
67,41 15
2,88
67,41 15
VSETT 10+ 2,88
67,41 10
3,15
67,41 10
VSETT 10+ 3,15
67,41 0
3,64
67,41 0
VSETT 10+ 3,64
65
65 60
0,35
65 60
VSETT 10+ 0,35
65 55
0,66
65 55
VSETT 10+ 0,66
65 50
0,96
65 50
VSETT 10+ 0,96
65 45
1,25
65 45
VSETT 10+ 1,25
65 40
1,51
65 40
VSETT 10+ 1,51
65 35
1,79
65 35
VSETT 10+ 1,79
65 30
2,04
65 30
VSETT 10+ 2,04
65 25
2,29
65 25
VSETT 10+ 2,29
65 20
2,51
65 20
VSETT 10+ 2,51
65 15
2,74
65 15
VSETT 10+ 2,74
65 10
3,02
65 10
VSETT 10+ 3,02
65 0
3,50
65 0
VSETT 10+ 3,50
60
60 55
0,30
60 55
VSETT 10+ 0,30
60 50
0,61
60 50
VSETT 10+ 0,61
60 45
0,90
60 45
VSETT 10+ 0,90
60 40
1,16
60 40
VSETT 10+ 1,16
60 35
1,43
60 35
VSETT 10+ 1,43
60 30
1,69
60 30
VSETT 10+ 1,69
60 25
1,93
60 25
VSETT 10+ 1,93
60 20
2,16
60 20
VSETT 10+ 2,16
60 15
2,39
60 15
VSETT 10+ 2,39
60 10
2,66
60 10
VSETT 10+ 2,66
60 0
3,15
60 0
VSETT 10+ 3,15
55
55 50
0,31
55 50
VSETT 10+ 0,31
55 45
0,60
55 45
VSETT 10+ 0,60
55 40
0,86
55 40
VSETT 10+ 0,86
55 35
1,13
55 35
VSETT 10+ 1,13
55 30
1,39
55 30
VSETT 10+ 1,39
55 25
1,63
55 25
VSETT 10+ 1,63
55 20
1,86
55 20
VSETT 10+ 1,86
55 15
2,09
55 15
VSETT 10+ 2,09
55 10
2,36
55 10
VSETT 10+ 2,36
55 0
2,85
55 0
VSETT 10+ 2,85
50
50 45
0,29
50 45
VSETT 10+ 0,29
50 40
0,55
50 40
VSETT 10+ 0,55
50 35
0,83
50 35
VSETT 10+ 0,83
50 30
1,08
50 30
VSETT 10+ 1,08
50 25
1,32
50 25
VSETT 10+ 1,32
50 20
1,55
50 20
VSETT 10+ 1,55
50 15
1,78
50 15
VSETT 10+ 1,78
50 10
2,05
50 10
VSETT 10+ 2,05
50 0
2,54
50 0
VSETT 10+ 2,54
45
45 40
0,26
45 40
VSETT 10+ 0,26
45 35
0,53
45 35
VSETT 10+ 0,53
45 30
0,79
45 30
VSETT 10+ 0,79
45 25
1,03
45 25
VSETT 10+ 1,03
45 20
1,26
45 20
VSETT 10+ 1,26
45 15
1,49
45 15
VSETT 10+ 1,49
45 10
1,76
45 10
VSETT 10+ 1,76
45 0
2,25
45 0
VSETT 10+ 2,25
40
40 35
0,27
40 35
VSETT 10+ 0,27
40 30
0,53
40 30
VSETT 10+ 0,53
40 25
0,77
40 25
VSETT 10+ 0,77
40 20
1,00
40 20
VSETT 10+ 1,00
40 15
1,23
40 15
VSETT 10+ 1,23
40 10
1,50
40 10
VSETT 10+ 1,50
40 0
1,99
40 0
VSETT 10+ 1,99
35
35 30
0,25
35 30
VSETT 10+ 0,25
35 25
0,50
35 25
VSETT 10+ 0,50
35 20
0,72
35 20
VSETT 10+ 0,72
35 15
0,95
35 15
VSETT 10+ 0,95
35 10
1,23
35 10
VSETT 10+ 1,23
35 0
1,71
35 0
VSETT 10+ 1,71
30
30 25
0,25
30 25
VSETT 10+ 0,25
30 20
0,47
30 20
VSETT 10+ 0,47
30 15
0,70
30 15
VSETT 10+ 0,70
30 10
0,98
30 10
VSETT 10+ 0,98
30 0
1,46
30 0
VSETT 10+ 1,46
25
25 20
0,22
25 20
VSETT 10+ 0,22
25 15
0,45
25 15
VSETT 10+ 0,45
25 10
0,73
25 10
VSETT 10+ 0,73
25 0
1,21
25 0
VSETT 10+ 1,21
20
20 15
0,23
20 15
VSETT 10+ 0,23
20 10
0,50
20 10
VSETT 10+ 0,50
20 0
0,99
20 0
VSETT 10+ 0,99
15
15 10
0,27
15 10
VSETT 10+ 0,27
15 0
0,76
15 0
VSETT 10+ 0,76
10
10 0
0,49
10 0
VSETT 10+ 0,49
Distanțe la frânare
65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
67,41
67,41 65
2,47
67,41 65
VSETT 10+ 2,47
67,41 60
8,57
67,41 60
VSETT 10+ 8,57
67,41 55
13,30
67,41 55
VSETT 10+ 13,30
67,41 50
17,70
67,41 50
VSETT 10+ 17,70
67,41 45
21,45
67,41 45
VSETT 10+ 21,45
67,41 40
24,42
67,41 40
VSETT 10+ 24,42
67,41 35
27,21
67,41 35
VSETT 10+ 27,21
67,41 30
29,39
67,41 30
VSETT 10+ 29,39
67,41 25
31,20
67,41 25
VSETT 10+ 31,20
67,41 20
32,50
67,41 20
VSETT 10+ 32,50
67,41 15
33,54
67,41 15
VSETT 10+ 33,54
67,41 10
34,34
67,41 10
VSETT 10+ 34,34
67,41 0
35,13
67,41 0
VSETT 10+ 35,13
65
65 60
6,10
65 60
VSETT 10+ 6,10
65 55
10,83
65 55
VSETT 10+ 10,83
65 50
15,22
65 50
VSETT 10+ 15,22
65 45
18,98
65 45
VSETT 10+ 18,98
65 40
21,95
65 40
VSETT 10+ 21,95
65 35
24,74
65 35
VSETT 10+ 24,74
65 30
26,91
65 30
VSETT 10+ 26,91
65 25
28,72
65 25
VSETT 10+ 28,72
65 20
30,03
65 20
VSETT 10+ 30,03
65 15
31,06
65 15
VSETT 10+ 31,06
65 10
31,87
65 10
VSETT 10+ 31,87
65 0
32,65
65 0
VSETT 10+ 32,65
60
60 55
4,73
60 55
VSETT 10+ 4,73
60 50
9,13
60 50
VSETT 10+ 9,13
60 45
12,88
60 45
VSETT 10+ 12,88
60 40
15,85
60 40
VSETT 10+ 15,85
60 35
18,64
60 35
VSETT 10+ 18,64
60 30
20,82
60 30
VSETT 10+ 20,82
60 25
22,63
60 25
VSETT 10+ 22,63
60 20
23,93
60 20
VSETT 10+ 23,93
60 15
24,97
60 15
VSETT 10+ 24,97
60 10
25,77
60 10
VSETT 10+ 25,77
60 0
26,56
60 0
VSETT 10+ 26,56
55
55 50
4,40
55 50
VSETT 10+ 4,40
55 45
8,15
55 45
VSETT 10+ 8,15
55 40
11,12
55 40
VSETT 10+ 11,12
55 35
13,91
55 35
VSETT 10+ 13,91
55 30
16,09
55 30
VSETT 10+ 16,09
55 25
17,90
55 25
VSETT 10+ 17,90
55 20
19,20
55 20
VSETT 10+ 19,20
55 15
20,24
55 15
VSETT 10+ 20,24
55 10
21,04
55 10
VSETT 10+ 21,04
55 0
21,83
55 0
VSETT 10+ 21,83
50
50 45
3,75
50 45
VSETT 10+ 3,75
50 40
6,72
50 40
VSETT 10+ 6,72
50 35
9,52
50 35
VSETT 10+ 9,52
50 30
11,69
50 30
VSETT 10+ 11,69
50 25
13,50
50 25
VSETT 10+ 13,50
50 20
14,80
50 20
VSETT 10+ 14,80
50 15
15,84
50 15
VSETT 10+ 15,84
50 10
16,64
50 10
VSETT 10+ 16,64
50 0
17,43
50 0
VSETT 10+ 17,43
45
45 40
2,97
45 40
VSETT 10+ 2,97
45 35
5,76
45 35
VSETT 10+ 5,76
45 30
7,94
45 30
VSETT 10+ 7,94
45 25
9,75
45 25
VSETT 10+ 9,75
45 20
11,05
45 20
VSETT 10+ 11,05
45 15
12,08
45 15
VSETT 10+ 12,08
45 10
12,89
45 10
VSETT 10+ 12,89
45 0
13,68
45 0
VSETT 10+ 13,68
40
40 35
2,79
40 35
VSETT 10+ 2,79
40 30
4,96
40 30
VSETT 10+ 4,96
40 25
6,78
40 25
VSETT 10+ 6,78
40 20
8,08
40 20
VSETT 10+ 8,08
40 15
9,11
40 15
VSETT 10+ 9,11
40 10
9,92
40 10
VSETT 10+ 9,92
40 0
10,70
40 0
VSETT 10+ 10,70
35
35 30
2,17
35 30
VSETT 10+ 2,17
35 25
3,98
35 25
VSETT 10+ 3,98
35 20
5,29
35 20
VSETT 10+ 5,29
35 15
6,32
35 15
VSETT 10+ 6,32
35 10
7,13
35 10
VSETT 10+ 7,13
35 0
7,91
35 0
VSETT 10+ 7,91
30
30 25
1,81
30 25
VSETT 10+ 1,81
30 20
3,11
30 20
VSETT 10+ 3,11
30 15
4,15
30 15
VSETT 10+ 4,15
30 10
4,95
30 10
VSETT 10+ 4,95
30 0
5,74
30 0
VSETT 10+ 5,74
25
25 20
1,30
25 20
VSETT 10+ 1,30
25 15
2,34
25 15
VSETT 10+ 2,34
25 10
3,14
25 10
VSETT 10+ 3,14
25 0
3,93
25 0
VSETT 10+ 3,93
20
20 15
1,04
20 15
VSETT 10+ 1,04
20 10
1,84
20 10
VSETT 10+ 1,84
20 0
2,63
20 0
VSETT 10+ 2,63
15
15 10
0,81
15 10
VSETT 10+ 0,81
15 0
1,59
15 0
VSETT 10+ 1,59
10
10 0
0,79
10 0
VSETT 10+ 0,79

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 130 cm  
      Înălţime 129 cm  
      Lăţime 65 cm  
      Lungime pliată 130 cm  
      Înălțime pliată 58 cm  
      Lățimea pliată 28,5 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 60 V  
      Capacitatea bateriei 20,8 Ah în funcție de configurație: 20,8 Ah, 25,6 Ah, 28 Ah  
      Energia bateriei 1248 Wh în funcție de configurație: 1248 Wh, 1536 Wh, 1680 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate hydraulic disc + electric brake  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 10"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 10"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc  
      Suspensia spate arc  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 130 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile