Prietenoasă cu
orașul
Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

Prietenoasă cu
orașul
Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Putere mare

VSETT 11+ este echipată cu două motoare puternice de 1500 W, producând o putere maximă de până la 2 x 3000 W. O putere de această magnitudine permite deplasarea cu 85 km/h în condiții ideale. Frânele duble cu disc hidraulic vă vor opri întotdeauna în siguranță la orice viteză, iar anvelopa de 11 inchi față și spate combinată cu suspensia hidraulică duală atât în ​​față, cât și în spate vă va face călătoria foarte lină pe orice teren.

`

VSETT 11+

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
LG 2520 Wh (42 Ah 60 V)
+ 3 083 lei
1872 Wh (31,2 Ah 60 V)
LG 2246,4 Wh (72 V 31,2 Ah)
+ 2 628 lei
Preț cu TVA

12 723,08 leiTVA inclus

  • LG 2520 Wh (42 Ah 60 V)
  • 1872 Wh (31,2 Ah 60 V)
  • LG 2246,4 Wh (72 V 31,2 Ah)

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

Pentru cei mai pretențioși utilizatori

VSETT garantează întotdeauna cea mai extremă experiență! Accesați nivelul superior al acestui brand premium. VSETT 11+ este vârful tehnologiei concepute în primul rând pentru cei mai pretențioși utilizatori care nu doresc niciun compromis între preț, calitate sau siguranță. Este o trotinetă electrică de ultimă generație, proiectată cu specificații perfect adaptate pentru a oferi o doză uriașă de adrenalină. Aceasta este o trotinetă electrică foarte puternică de generație nouă, cu două motoare, dezvoltată de echipa care a introdus anterior trotinetele de succes Zero. Această serie de trotinete electrice se caracterizează prin performanță, calitate, stabilitate și siguranță. VSETT 11+ se mândrește cu o serie de inovații care duc dezvoltarea trotinetelor electrice la un alt nivel.

 

Caru, design și echipare

Prin design, trotineta seamănă izbitor cu modelul popular Zero 11X, în special prin tija sa de direcție dublă și cadrul masiv. Cu toate acestea, este realizată într-o schemă de culori negru-albastru diferită, cu accesorii roșii. Cadrul, tija dublă de direcție și ghidonul sunt din aliaj de aluminiu forjat, material folosit în industria aerospațială (6082-T6), iar arborii roților sunt din oțel aliat crom-molibden cu amestec de carbon (SCM440). Această combinație oferă trotinetei rigiditatea de care are nevoie, dat fiind faptul că este o trotinetă extremă. Amortizatoarele duble față, care seamănă izbitor cu cele folosite la motociclete, amortizoarele duble din spate, anvelopele de 11 inchi, umplute cu aer și mânerele ergonomice confortabile ale ghidonului contribuie la confortul dumneavoastră la condus. Designul pliabil al trotinetei folosește o tijă de direcție pliabilă dublă, care este asigurată de două manșoane fixate cu o clemă dublă pe fiecare tijă a coloanei de direcție. Acest lucru vă oferă siguranța că puteți plia trotineta în orice moment pentru a o face mai compactă. Suportul pentru picioare integrat masiv, este o caracteristică tipică de design, situat în partea din spate, care servește și ca mâner, permite ridicarea trotinetei. Trotineta VSETT 11+ este echipată cu un afișaj mare și ușor de citit cu blocare NFC, activat de un cip sub forma unui USB, compatibil cu smartphone-ul sau smartwatch-ul. Display-ul afișează toate datele importante, cum ar fi trapta de viteză, viteza curentă, kilometri zilnici parcurși (TRIP), kilometri totali parcurși (ODO) și nivelul actual al bateriei. Datorită nivelului ridicat de luminozitate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Siguranța este întotdeauna pe primul loc la o trotinetă atât de extremă. Întregul model este cu adevărat foarte robust și se poate observa că nu au fost scutite resurse când vine vorba de materialul folosit. Componentele trotinetei sunt instalate într-un cadru masiv care a fost proiectat pentru stabilitate maximă pe orice teren. Mecanismul de pliere este foarte rigid și, cel mai important, sigur datorită clemei sale duble. Cadrul a fost realizat dintr-un aliaj puternic de aluminiu, material folosit în industria aerospațială, fiind atent echilibrat pentru a menține stabilitatea chiar și la viteze mai mari. În condiții ideale, viteza maximă poate atinge până la 85 km/h. Utilizatorii mai puțin experimentați au opțiunea de a limita viteza maximă prin dezactivarea motorului față, care reduce la jumătate puterea trotinetei. Cu toate acestea, performanța extremă necesită un sistem de frânare de calitate, sistem cu care această trotineta este echipată ca standard. Frânele cu disc Zoom complet hidraulice pot frâna întotdeauna eficient folosind o forță minimă aplicată pe o manetă obișnuită. În combinație cu ABS-ul electric, frânarea este simplă. Calitatea și structura rigidă a întregii trotinete permite o capacitate totală de încărcare de până la 150 kg. Trotineta oferă și opțiunea de a activa așa-numita funcție „Kick-start” care împiedică orice pornire nedorită, în cazul în care inițial nu aveți chef să experimentați puterea brutală oferită de acest model. Suprafața antiderapantă ușor de întreținut, care împiedică utilizatorul să alunece pe vreme rea sau în situații extreme, vine ca un bonus. Farul uriaș cu fascicul lung LED care utilizează diode SMD este o altă caracteristică interesantă. Farul din față combinat cu semnalizatoarele de direcție față și spate și claxonul electric permit utilizatorului să circule în siguranță atât în ​​timpul zilei, cât și în condiții de vizibilitate redusă. Toate luminile sunt controlate de comutatoare metalice iluminate din spate de pe ghidon.

 

Puterea și autonomia

Trotineta electrică VSETT 11+ este echipată cu două motoare electrice foarte puternice fără carbon, fiecare oferind o putere de 1500 W și producând o putere de vârf extremă de până la 2 x 3000 W. În combinație cu unitatea de control dublă, circuitele de protecție termică și funcția inovatoare a modului „Sport” limitat în timp, care poate fi activată din panoul de control situat pe ghidon, trotineta permite utilizatorului să circule rapid pe orice teren! Puterea trotinetei este controlată de o manetă populară. Bateria inteligentă litiu-ion acceptă încărcarea rapidă și promite o autonomie de până la 220 km în modul ECO și cu un singur motor (în funcție de capacitatea selectată a bateriei de 60 V: 31 Ah sau 42 Ah și a stilului de condus). Situate în partea superioară a punții, cele două porturi de încărcare sunt mai practice în ceea ce privește accesul la ele, oferind o protecție mai bună împotriva deteriorării mecanice atunci când conduceți pe o suprafață neuniformă. Desigur, aceste porturi de încărcare sunt echipate cu un capac de protecție. Bateria nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va funcționa mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare!

 

Utilizare și caracter practic

Având în vedere structura sa solidă și performanța ridicată, aceasta este o trotinetă foarte versatilă. Mulțumită motorului său 2x2, VSETT 11+ poate face față terenurilor accidentate și chiar urcărilor abrupte. Când conduci, vei aprecia fără îndoială livrarea lină de putere, deși având în vedere dimensiunea acestui monstru, agilitatea sa nu o va face lider de clasă. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji că trotineta nu va face față unei calătorii mai lungi. Vă veți bucura de șasiul său modernizat și foarte confortabil, pe care îl veți putea folosi atât pe drumurile pietruite dintr-un oraș, cât și pe teren accidentat undeva pe câmp. În ciuda versatilității trotinetei, greutatea sa de aproximativ 58 kg (în funcție de dimensiunea bateriei) poate fi un factor limitativ pentru unii utilizatori. Adică, ridicarea acestei trotinete va necesita cel mai probabil două persoane, cu excepția cazului în care se întâmplă să ai mușchi precum Popeye Marinarul. Cu toate acestea, este necesar să recunoaștem că această trotinetă este o jucărie dură pentru utilizatori duri care nu caută un mijloc de transport, ci mai degrabă o doză mare de adrenalină și o bucurie a condusului extrem.

 

Evaluarea noastră

Nu toată lumea va îndrăzni să urce pe această "mașinărie" infernală. A fost concepută în primul rând pentru pasionații de adrenalină care știu ce își doresc. VSETT 11+ a depășit așteptările noastre. Poate face cu adevărat multe. Vă va duce întotdeauna la destinație rapid și plăcut. Este o trotinetă foarte rapidă și versatilă care nu te va dezamăgi, nici măcar după mulți ani de utilizare. Trotineta îndeplinește specificațiile declarate pe hârtie , oferind un design interesant și agresiv și o siguranță sporită. Indiferent dacă călătoriți pe un drum de câmp, pe un drum obișnuit cu 80 km/h sau undeva în centrul orașului - veți radia întotdeauna fericirea de a deține această trotinetă.

 

Vsett-logo

Service

Suntem dealer al mărcii Dualtron pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm piese de schimb în stoc și suntem un furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

Compania VSETT Intelligent Technology Co., Ltd a fost înființată în 2018 și are sediul în orașul chinez Ning-po (Ningbo). Se concentrează pe cercetarea, dezvoltarea, producția, vânzarea și repararea trotinetelor electrice și accesoriilor. Deși este un brand foarte tânăr, în ciuda existenței sale scurte, a reușit deja să devină celebru în domeniul electromobilității nu numai pe piața internă chineză, ci și pe piețele din America de Nord și de Sud, Europa, Africa, Asia și Orientul Mijlociu. Este important de remarcat faptul că în spatele acestei companii stă echipa care a introdus în lume trotinetele de mare succes - Zero. VSETT percepe trotinetele electrice ca o alternativă inteligentă la alte moduri de transport, atât în interiorul cât și în afara orașului. Este un mod de transport foarte eficient, ieftin și care nu poluează planeta noastră. Emisiile de carbon sunt zero și permite un transport mai responsabil și mult mai distractiv, nu numai unde poți ajunge cu o mașină sau transportul în comun dar și către locuri pe care altfel nu le poți vizita. Nașterea acestui brand este o nouă oportunitate pentru utilizatorii care anterior trebuiau să aleagă între performanță, caracter practic și preț. Ca răspuns la nevoile individuale ale utilizatorilor, VSETT oferă acum o serie completă de modele din care oricine poate alege. Angajații experimentați VSETT acordă atenție controlului strict al calității și oferă servicii de calitate pentru clienți pentru a asigura satisfacția deplină a clienților lor. Oferim toate modelele VSETT (8, 8+, 9, 9+, 10+ și 11+). Ne bucurăm de relații bune cu această companie și cunoaștem personal nu doar pe unii dintre angajați, ci și pe proprietarul însuși. De aceea suntem capabili să oferim servicii de calitate în garanție și post-garanție, precum și asistență , sfaturi și piese de schimb.

10/10
Confort
5/10
Ușurință la întreținere
85 km/h
Viteza
58 kg
Greutate
6000 W
putere
80 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Prietenos cu orașul
Putere maximă
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 58 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 16 h în funcție de configurație din 16 h la 24 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 85 km/h În așteptarea testului
Putere 3000 W În așteptarea testului
Puterea de vârf 6000 W În așteptarea testului
Autonomia 80 km în funcție de configurație din 80 km la 120 km În așteptarea testului
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 130 cm  
      Înălţime 120 cm  
      Lăţime 65 cm  
      Lungime pliată 130 cm  
      Înălțime pliată 57 cm  
      Lățimea pliată 65 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie China - no brand în funcție de configurație: China - no brand, LG cells  
      Voltajul bateriei 60 V în funcție de configurație: 60 V, 72 V  
      Capacitatea bateriei 31,2 Ah în funcție de configurație: 31,2 Ah, 42 Ah  
      Energia bateriei 1872 Wh în funcție de configurație: 1872 Wh, 2246,4 Wh, 2520 Wh  
      Recuperare da  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 11"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 11"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față amortizor hidraulic + arc  
      Suspensia spate amortizor hidraulic dublu + arc  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 150 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile