Prietenoasă cu
orașul

Prietenoasă cu
orașul

VSETT 8 vine cu caracteristici excelente și flexibilitate. Dimensiunile compacte și mecanismul său de pliere rapidă permit acestei trotinete să suporte naveta zilnică „mixtă”. Suspensia confortabilă combinată cu echilibrarea precisă și cadru robust aduc stabilitate și experiența de condus la un nou nivel. VSETT 8 are anvelopa spate solidă care elimină perforațiile.

`

VSETT 8

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
748,8 Wh (48 V 15,6 Ah)
- 1 lei
LG 921,6 Wh (48 V 19,2 Ah)
+ 3 237 lei
LG 1008 Wh (48 V 21 Ah)
+ 4 262 lei
Preț cu TVA

3 460,92 leiTVA inclus

  • 748,8 Wh (48 V 15,6 Ah)
  • LG 921,6 Wh (48 V 19,2 Ah)
  • LG 1008 Wh (48 V 21 Ah)

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
La cerere
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

O nouă generație de trotinete electrice

O nouă generație de trotinete electrice este aici și se numește VSETT! VSETT 8 este cel mai mic model al seriei de trotinete electrice realizate de acest brand. Este o trotinetă electrică excelentă pentru oraș , de nouă generație, cu un singur motor, dezvoltat de echipa care a introdus anterior cu succes, trotinetele Zero. Această serie de trotinete electrice se caracterizează prin calitate, stabilitate și siguranță. VSETT 8 se mândrește cu mai multe inovații care duc dezvoltarea trotinetelor electrice la un nivel superior. Întreaga structură este atent echilibrată pentru a menține stabilitatea chiar și la viteze maxime care pot ajunge până la 42 km/h. Ca nivel standard, echiparea trotinetei include lumini LED integrate în puntea și tija de direcție.

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Siguranța este întotdeauna pe primul loc. Componentele trotinetei sunt instalate într-un cadru nou, care a fost proiectat pentru o stabilitate maximă la rulare. Mecanismul confortabil de pliere este rapid și cel mai important, sigur, datorită zăvorului său de siguranță. Cadru este realizat dintr-un aliaj puternic de aluminiu utilizat în industria aerospațială. Întreaga structură a fost echilibrată cu precizie pentru a menține stabilitatea chiar și la viteze maxime care pot ajunge până la 42 km/h (în funcție de dimensiunea bateriei, greutatea utilizatorului, temperatura exterioară și terenul). O trotinetă adecvată necesită un sistem de frânare de calitate, iar aceasta trotinetă este echipată cu un astfel de sistem. Frâna cu tambur față și spate poate frâna eficient chiar și la viteza maximă a trotinetei. Combinată cu ABS-ul electric din roata spate, completat cu sistemul de dezactivare automată, frânarea este pur și simplu floare la ureche. Calitatea și structura rigidă a întregii trotinete permit o capacitate totală de încărcare de până la 120 kg. Trotineta oferă opțiunea de a activa așa-numita caracteristică „Kick-start” care împiedică orice pornire nedorită. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vremea rea ​​sau la murdărirea hainelor. Suprafața antiderapantă pentru călcare, ușor de întreținut, care împiedică utilizatorul să alunece pe vreme rea sau în situații extreme vine ca un bonus. Ca nivel standard, echiparea trotinetei include lumini LED integrate în puntea și tija de direcție care, combinate cu semnalizatoarele de direcție față și spate și claxonul mecanic, permit utilizatorului să circule în siguranță atât în timpul zilei cat și în momentele cu vizibilitate redusă.

 

Putere și autonomie

Trotineta electrică VSETT 8 are un un singur motor electric puternic, fără carbon, care oferă o putere nominală de 600 W și produce o putere maximă totală de până la 850 W. Combinat cu o unitate de control de 23A și circuite de protecție termică, trotineta permite, de asemenea, utilizatorului să urce un dealul. Puterea trotinetei este controlată de o manetă de acceleratie obisnuită. Bateria inteligentă litiu-ion de 48V de la LG acceptă încărcare rapidă și promite o autonomie mare (în funcție de capacitatea bateriei selectată: 15,6 Ah, 19,2 Ah sau 21 Ah, greutatea utilizatorului, condițiile meteorologice, terenul și stilul de condus) între 55 și 85 km (în modul ECO). Situate în partea de sus a punții, cele două porturi de încărcare sunt accesibile din ambele părți. Adică, nu contează dacă parcați trotineta cu partea dreaptă sau stângă îndreptată spre perete. Desigur, aceste porturi de încărcare sunt echipate cu un capac de protecție. Bateria nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va funcționa mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare!

 

Utilizare și caracter practic

Structura sa rigidă și puterea suficientă fac ca acest model sa fie potrivit pentru zona urbană. Datorită motorului electric puternic, VSETT 8 poate suporta urcarea pe o înclinare mică. Când călătoriți în oraș, veți aprecia livrarea lină de putere și agilitatea trotinetei. Nu trebuie să vă faceți griji că trotineta dumneavoastră nu este potrivită pentru o călătorie mai lungă. Veți iubi șasiul confortabil, pe care îl veți aprecia, de exemplu, pe pavaj. Greutatea trotinetei variază între 20 și 23 kg, în funcție de dimensiunea bateriei. Cu toate acestea, în ciuda designului robust, trotineta este compactă, așa că o puteți lua fără probleme în interiorul unui restaurant, de exemplu. Transportul trotinetei pe o distanță scurtă nu necesită prea mult efort, totuși vei transpira puțin dacă trebuie să o transportați la etajul superior al unui bloc fără lift. Prin dimensiunea sa, trotineta încape în portbagajul unei mașini normale fără probleme, dar așteptați-vă să ocupe ceva spațiu. Acestea fiind spuse, rămâne un model excelent pentru oraș.

 

Cadru, design și echipare

Trotineta are un design frumos, care combinat cu schema de culori negru și gri-verde arată cu adevărat grozav. Cadrul și ghidonul pliabil sunt realizate din aliaj de aluminiu forjat, material folosit în industria aerospațială. Această combinație oferă trotinetei rigiditatea de care are nevoie pentru a asigura siguranța utilizatorului. Au grijă de confortul tău amortizoarele cu arc din față și din spate, anvelopa gonflabilă față de 8,5 inchi, anvelopa solidă spate de 8 inchi și mânerele ergonomice confortabile de pe ghidon. Mecanismul de pliere al trotinetei a fost conceput pentru a utiliza un mecanism cu pârghie, care poate fi folosit și pentru a fixa tija de direcție în poziție pliată. Acest lucru vă oferă siguranța că puteți plia trotineta oricând trebuie să o transportați undeva sau să o încărcați în mașină. Situat în partea din spate, mânerul integrat facilitează transportul și încărcarea trotinetei, permițăndu-i o ridicare mai ușoară. Trotineta VSETT 8 este echipată cu un afișaj mare și ușor de citit, cu blocare NFC, activat de un cip sub forma unui USB, compatibil cu smartphone-ul sau smartwatch-ul. Display-ul afișează toate datele importante, cum ar fi viteza, viteza curentă, kilometri zilnici parcurși (TRIP), kilometri totali parcurși (ODO) și nivelul actual al bateriei. Datorită nivelului său ridicat de luminozitate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

 

Evaluarea noastră

O trotinetă ideală pentru oraș! VSETT 8 este o trotinetă de oraș solidă și ne bucurăm că suntem printre cei care sunt capabili să ofere clienților acest model excelent. Este clar că această trotinetă îndeplinește specificațiile declarate pe hârtie. Are o construcție solidă și un design frumos, oferind niveluri ridicate de siguranță și fiabilitate. În timp ce călătoriți pe străzile orașului, observați câți oameni își întorc capul să vă privească. Cu siguranță îți va pune zâmbetul pe buze și te vei simți ca un „rege”. Puteți parca trotineta într-o cafenea sau la birou fără griji și nu vă veți sătura niciodată să o priviți. Cu toate acestea, dacă aveți un buget nelimitat și doriți o autonomie mai mare sau o viteză mai mare, atunci aruncați o privire și la modelul VSETT 10+.

 

Vsett-logo

Service

Suntem dealer al mărcii VSETT pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Ținem piese de schimb în stoc și suntem furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

Compania VSETT Intelligent Technology Co., Ltd a fost înființată în 2018 și are sediul în orașul chinez Ning-po (Ningbo). Se concentrează pe cercetarea, dezvoltarea, producția, vânzarea și repararea trotinetelor electrice și accesoriilor. Deși este un brand foarte tânăr, în ciuda existenței sale scurte, a reușit deja să devină celebru în domeniul electromobilității nu numai pe piața internă chineză, ci și pe piețele din America de Nord și de Sud, Europa, Africa, Asia și Orientul Mijlociu. Este important de reținut că în spatele acestei companii este echipa care a introdus în lume trotinetele de mare succes - Zero. VSETT percepe trotinetele electrice ca o alternativă inteligentă la alte moduri de transport, atât în interiorul cât și în afara orașului. Este un mod de transport foarte eficient, ieftin și care nu poluează planeta noastră. Emisiile de carbon sunt zero și permite un transport mai responsabil și mult mai distractiv, nu numai în locurile în care poți ajunge cu o mașină sau transportul în comun dar și către locuri pe care altfel nu le poți vizita. Nașterea acestui brand este o nouă oportunitate pentru utilizatorii de trotinete care anterior trebuiau să aleagă între performanță, caracter practic și preț. Ca răspuns la nevoile individuale ale utilizatorilor, VSETT oferă acum o serie completă de modele din care oricine poate alege. Angajații experimentați VSETT, acordă atenție controlului calității și oferă servicii de calitate pentru utilizatori pentru a asigura satisfacția deplină a clienților lor. Oferim toate modelele VSETT (8, 8+, 9, 9+, 10+ și 11+). Ne bucurăm de relații bune cu această companie și cunoaștem personal nu numai unii dintre angajați, ci și pe proprietar însuși. De aceea suntem capabili să oferim servicii de calitate în garanție și post-garanție, precum și asistență , sfaturi și piese de schimb.

6/10
Confort
7/10
Ușurință la întreținere
42 km/h
Viteza
23 kg
Greutate
850 W
putere
55 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Suspensie față
Motor spate
Frâne spate
Prietenos cu orașul
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Lumină spate
Valoare excelentă pentru preț
Pliere bună
Recomandarea Max Blinker
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 23 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 11 h în funcție de configurație din 11 h la 14 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 42 km/h 35,32 km/h
Puterea de vârf 850 W 826 W
Autonomia 55 km în funcție de configurație din 55 km la 85 km În așteptarea testului alt model testat
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
35,32
km/h
Viteza max
826,0
wați
Puterea max
55,18
km
Autonomia totală
44,88
km
Autonomia în oraș
38,55
km
Autonomie Min
15,70
secunde
Timp până
la 100 m
31,23
secunde
Timp până
la 250 m
109,34
secunde
Timp până
la 1 km
5,48
secunde
Timp până
la 20 km/h
9,63
secunde
Timp până
la 30 km/h
1,19
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,75
secunde
Timp de
la 30 km/h
15,7
metri
Distanta
la 20 km/h
45,4
metri
Distanța
la 30 km/h
2,9
metri
Distanța de
la 20 km/h
6,5
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 35,32
0
0 10
2,57
0 10
VSETT 8 2,57
0 15
4,02
0 15
VSETT 8 4,02
0 20
5,48
0 20
VSETT 8 5,48
0 25
7,19
0 25
VSETT 8 7,19
0 30
9,63
0 30
VSETT 8 9,63
0 35
17,61
0 35
VSETT 8 17,61
0 35,32
18,59
0 35,32
VSETT 8 18,59
10
10 15
1,45
10 15
VSETT 8 1,45
10 20
2,91
10 20
VSETT 8 2,91
10 25
4,62
10 25
VSETT 8 4,62
10 30
7,05
10 30
VSETT 8 7,05
10 35
15,04
10 35
VSETT 8 15,04
10 35,32
16,01
10 35,32
VSETT 8 16,01
15
15 20
1,46
15 20
VSETT 8 1,46
15 25
3,17
15 25
VSETT 8 3,17
15 30
5,60
15 30
VSETT 8 5,60
15 35
13,59
15 35
VSETT 8 13,59
15 35,32
14,56
15 35,32
VSETT 8 14,56
20
20 25
1,71
20 25
VSETT 8 1,71
20 30
4,14
20 30
VSETT 8 4,14
20 35
12,13
20 35
VSETT 8 12,13
20 35,32
13,11
20 35,32
VSETT 8 13,11
25
25 30
2,43
25 30
VSETT 8 2,43
25 35
10,42
25 35
VSETT 8 10,42
25 35,32
11,40
25 35,32
VSETT 8 11,40
30
30 35
7,99
30 35
VSETT 8 7,99
30 35,32
8,96
30 35,32
VSETT 8 8,96
35
35 35,32
0,98
35 35,32
VSETT 8 0,98
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 35,32
0
0 10
3,26
0 10
VSETT 8 3,26
0 15
8,47
0 15
VSETT 8 8,47
0 20
15,71
0 20
VSETT 8 15,71
0 25
26,59
0 25
VSETT 8 26,59
0 30
45,43
0 30
VSETT 8 45,43
0 35
119,26
0 35
VSETT 8 119,26
0 35,32
128,75
0 35,32
VSETT 8 128,75
10
10 15
5,20
10 15
VSETT 8 5,20
10 20
12,45
10 20
VSETT 8 12,45
10 25
23,33
10 25
VSETT 8 23,33
10 30
42,17
10 30
VSETT 8 42,17
10 35
115,99
10 35
VSETT 8 115,99
10 35,32
125,49
10 35,32
VSETT 8 125,49
15
15 20
7,25
15 20
VSETT 8 7,25
15 25
18,12
15 25
VSETT 8 18,12
15 30
36,96
15 30
VSETT 8 36,96
15 35
110,79
15 35
VSETT 8 110,79
15 35,32
120,28
15 35,32
VSETT 8 120,28
20
20 25
10,87
20 25
VSETT 8 10,87
20 30
29,72
20 30
VSETT 8 29,72
20 35
103,54
20 35
VSETT 8 103,54
20 35,32
113,03
20 35,32
VSETT 8 113,03
25
25 30
18,84
25 30
VSETT 8 18,84
25 35
92,67
25 35
VSETT 8 92,67
25 35,32
102,16
25 35,32
VSETT 8 102,16
30
30 35
73,83
30 35
VSETT 8 73,83
30 35,32
83,32
30 35,32
VSETT 8 83,32
35
35 35,32
9,49
35 35,32
VSETT 8 9,49
Timpi de frânare
35 30 25 20 15 10 0
35,32
35,32 35
0,01
35,32 35
VSETT 8 0,01
35,32 30
0,30
35,32 30
VSETT 8 0,30
35,32 25
0,57
35,32 25
VSETT 8 0,57
35,32 20
0,86
35,32 20
VSETT 8 0,86
35,32 15
1,17
35,32 15
VSETT 8 1,17
35,32 10
1,44
35,32 10
VSETT 8 1,44
35,32 0
2,05
35,32 0
VSETT 8 2,05
35
35 30
0,29
35 30
VSETT 8 0,29
35 25
0,55
35 25
VSETT 8 0,55
35 20
0,84
35 20
VSETT 8 0,84
35 15
1,15
35 15
VSETT 8 1,15
35 10
1,43
35 10
VSETT 8 1,43
35 0
2,03
35 0
VSETT 8 2,03
30
30 25
0,27
30 25
VSETT 8 0,27
30 20
0,56
30 20
VSETT 8 0,56
30 15
0,87
30 15
VSETT 8 0,87
30 10
1,14
30 10
VSETT 8 1,14
30 0
1,75
30 0
VSETT 8 1,75
25
25 20
0,29
25 20
VSETT 8 0,29
25 15
0,60
25 15
VSETT 8 0,60
25 10
0,87
25 10
VSETT 8 0,87
25 0
1,48
25 0
VSETT 8 1,48
20
20 15
0,31
20 15
VSETT 8 0,31
20 10
0,58
20 10
VSETT 8 0,58
20 0
1,19
20 0
VSETT 8 1,19
15
15 10
0,27
15 10
VSETT 8 0,27
15 0
0,88
15 0
VSETT 8 0,88
10
10 0
0,61
10 0
VSETT 8 0,61
Distanțe la frânare
35 30 25 20 15 10 0
35,32
35,32 35
0,13
35,32 35
VSETT 8 0,13
35,32 30
2,61
35,32 30
VSETT 8 2,61
35,32 25
4,54
35,32 25
VSETT 8 4,54
35,32 20
6,27
35,32 20
VSETT 8 6,27
35,32 15
7,67
35,32 15
VSETT 8 7,67
35,32 10
8,51
35,32 10
VSETT 8 8,51
35,32 0
9,12
35,32 0
VSETT 8 9,12
35
35 30
2,48
35 30
VSETT 8 2,48
35 25
4,41
35 25
VSETT 8 4,41
35 20
6,14
35 20
VSETT 8 6,14
35 15
7,54
35 15
VSETT 8 7,54
35 10
8,38
35 10
VSETT 8 8,38
35 0
8,99
35 0
VSETT 8 8,99
30
30 25
1,93
30 25
VSETT 8 1,93
30 20
3,65
30 20
VSETT 8 3,65
30 15
5,06
30 15
VSETT 8 5,06
30 10
5,89
30 10
VSETT 8 5,89
30 0
6,51
30 0
VSETT 8 6,51
25
25 20
1,73
25 20
VSETT 8 1,73
25 15
3,13
25 15
VSETT 8 3,13
25 10
3,97
25 10
VSETT 8 3,97
25 0
4,58
25 0
VSETT 8 4,58
20
20 15
1,40
20 15
VSETT 8 1,40
20 10
2,24
20 10
VSETT 8 2,24
20 0
2,85
20 0
VSETT 8 2,85
15
15 10
0,84
15 10
VSETT 8 0,84
15 0
1,45
15 0
VSETT 8 1,45
10
10 0
0,61
10 0
VSETT 8 0,61

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime pliată 108 cm  
      Înălțime pliată 46 cm  
      Lățimea pliată 22,5 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Voltajul bateriei 48 V  
      Capacitatea bateriei 15,6 Ah în funcție de configurație: 15,6 Ah, 19,2 Ah, 21 Ah  
      Energia bateriei 748,8 Wh în funcție de configurație: 748,8 Wh, 921,6 Wh, 1008 Wh  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul da  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față tambur + electric  
      Frâna spate tambur  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 8.5"  
      Tip roată spate solid  
      Diametrul roții spate 8"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia spate arc dublu  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile