-7%
Prietenoasă cu
orașul
Raport excelent
preț/performanță
Putere
mare
Max Blinker
recomandă

Prietenoasă cu
orașul
Raport excelent
preț/performanță
Putere
mare
Max Blinker
recomandă

VSETT 8+

Produs nou

VSETT 8+ este o trotinetă flexibilă destinată pentru naveta zilnică. Este echipată cu două motoare pentru a vă face călătoria prin oraș și mai distractivă. Vei cutreiera străzile pe un șasiu excelent reglat și, în același timp, vei lăuda structura solidă, care îți asigură siguranța pe drum. Cele două anvelope solide vă oferă siguranța că nu veți face niciodată pană. Este posibil chiar să uitați unde se află pompa pentru anvelope - nu veți avea nevoie de ea.

Preț vechi Preț redus

6 581,69 leiTVA inclus

6 089,69 leiTVA inclus

- 7%

- +

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Comandă până la

11:00

se aplică numai comenzilor din magazinul online

Expediem

Astăzi

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
Gata de expediere. Livrare de obicei intr-o zi.
Află mai multe
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

O nouă generație de trotinete electrice

O nouă generație de trotinete electrice este aici și se numește VSETT! VSETT 8+ este cel mai mic model al seriei de trotinete electrice realizate de acest brand. Este o trotinetă electrică excelentă pentru oraș, de generație nouă, cu motor dublu , dezvoltat de echipa care a prezentat anterior cu succes trotinetele Zero. Această serie de trotinete electrice se caracterizează prin calitate, stabilitate și siguranță. VSETT 8+ se mândrește cu mai multe inovații care duc dezvoltarea trotinetelor electrice la un nivel superior. Întreaga structură este atent echilibrată pentru a menține stabilitatea chiar și la viteze maxime, care pot ajunge până la 45 km/h. Ca nivel standard, trotineta este echipată cu lumini LED integrate în puntea și tija de direcție.

 

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Siguranța este întotdeauna pe primul loc. Componentele trotinetei sunt instalate într-un cadru nou, care a fost proiectat pentru o stabilitate maximă la rulare. Mecanismul confortabil de pliere este rapid și, cel mai important sigur, datorită zăvorului său de siguranță. Cadru este realizat dintr-un aliaj de aluminiu puternic, utilizat în industria aerospațială. Întreaga structură a fost echilibrată cu precizie pentru a menține stabilitatea chiar și la viteze maxime care pot atinge până la 45 km/h (în funcție de dimensiunea bateriei, greutatea utilizatorului, temperatura exterioară și teren). O trotinetă adecvată necesită un sistem de frânare de calitate, iar acest model a fost echipat cu un astfel de sistem. Frâna cu tambur față și spate poate frâna eficient chiar și la viteza maximă. Combinată cu ABS-ul electric din roata spate, completată cu sistemul de dezactivare automată, frânarea va fi floare la ureche. Calitatea și structura rigidă a întregii trotinete permite o capacitate totală de încarcare de până la 120 kg. Trotineta oferă opțiunea de a activa așa-numita caracteristică „Kick-start” care împiedică orice pornire nedorită. Apărătorile funcționale și certificarea IP44 sunt o chestiune de fapt. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vremea rea ​​sau la murdărirea hainelor. Suprafața antiderapantă pentru călcare, ușor de întreținut, care împiedică utilizatorul să alunece pe vreme rea sau în situații extreme, vine ca un bonus. Ca nivel standard, echiparea trotinetei include lumini LED integrate în punte și tija de direcție care, combinate cu semnalizatoarele de direcție față și spate și claxonul mecanic, permit utilizatorilor să circule în siguranță atât în timpul zilei cât și în momentele cu vizibilitate redusă.

 

 

Puterea și autonomia

Trotineta electrică VSETT 8+ are două motoare electrice puternice fără carbon, fiecare oferind o putere de 600 W și o putere maximă totală de până la 2x 850 W. Combinate cu unitatea de control de 23A și circuite de protecție termică, trotineta permite utilizatorului să urce un deal. Puterea trotinetei este controlată de o manetă obișnuită. Bateria inteligentă litiu-ion de 48 V de la LG, cu o capacitate de 16 Ah, acceptă încărcare rapidă și promite o autonomie suficientă (în funcție de greutatea conducătorului, condițiile meteorologice, terenul și stilul de condus) de până la 50 km (este posibil să dublezi autonomia utilizând modul ECO și un singur motor). Situate în partea de sus a punții, cele două porturi de încărcare sunt accesibile din ambele părți. Adică, nu contează dacă parcați trotineta cu partea dreaptă sau stângă îndreptată spre perete. Desigur, aceste porturi de încărcare sunt echipate cu un capac de protecție. Bateria nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va funcționa mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare!

 

 

Utilizare și caracter practic

Structura sa rigidă și puterea suficientă fac ca acest model sa fie o alegere potrivită pentru zona urbană. Datorită motorului electric puternic, VSETT 8+ poate face față chiar și unei înclinații mai abrupte. Când călătoriți prin oraș, veți aprecia livrarea lină de putere și agilitatea trotinetei. Nu trebuie să vă faceți griji că trotineta dumneavoastră nu va face față unei călătorii mai lungi. Veți iubi șasiul confortabil, pe care îl veți aprecia, de exemplu, pe pavaj. Această trotinetă cu două motoare cântărește 24 kg. Cu toate acestea, în ciuda designului robust, trotineta este compactă, astfel încât o puteți lua fără probleme în interiorul unui restaurant, de exemplu. Transportul trotinetei pe distanțe scurte nu necesită prea mult efort, totuși veți transpira puțin dacă trebuie să o duci la etajul superior al unui bloc fără lift. Prin dimensiunea sa, trotineta încape în portbagajul unei mașini normale fără probleme, dar așteptați-vă să ocupe ceva spațiu. Acestea fiind spuse, rămâne o trotinetă excelentă pentru oraș .

 

 

Cadru, design si echipare

Trotineta are un design frumos, care combinat cu schema de culori negru și gri-verde arată cu adevărat grozav. Cadrul și ghidonul pliabil sunt realizate din aliaj de aluminiu forjat, material folosit în industria aerospațială. Această combinație oferă trotinetei rigiditatea de care are nevoie pentru a asigura siguranța utilizatorului. Au grijă de confortul tău amortizoarele cu arc din față și din spate, anvelopele solide de 8 inchi față și spate și mânerele ergonomice confortabile de pe ghidon. Nu veți avea de-a face niciodată cu o pană. Mecanismul de pliere al trotinetei a fost conceput pentru a utiliza un mecanism cu pârghie, care poate fi folosit și pentru a fixa tija de direcție în poziție pliată. Acest lucru vă oferă siguranța că puteți plia trotineta oricând trebuie să o transportați undeva sau să o încărcați într-o mașină. Situat în partea din spate, mânerul integrat facilitează transportul și încărcarea trotinetei și permite o mai bună ridicare a trotinetei. Trotineta VSETT 8+ este echipată cu un afișaj mare și ușor de citit cu blocare NFC, activat de un cip sub forma unui USB, compatibil cu smartphone-ul sau smartwatch-ul. Display-ul afișează toate datele importante, cum ar fi treapta de viteză, viteza curentă, kilometri zilnici parcurși (TRIP), kilometri totali parcurși (ODO) și nivelul actual al bateriei. Datorită nivelului său ridicat de luminozitate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

 

 

Evaluarea noastră

O trotineta ideală pentru oraș! VSETT 8+ este o trotinetă pentru oraș, solidă, și ne bucurăm că suntem printre cei care sunt capabili să oferim clienților acest model excelent. Este clar că acest model îndeplinește specificațiile declarate pe hârtie. Are o construcție solidă și un design frumos, oferind niveluri ridicate de siguranță și fiabilitate. Pe măsură ce călătoriți pe străzile orașului, observați câte persoane își întorc capul să vă privească. Cu siguranță îți va pune zâmbetul pe buze și te vei simți ca un „rege”. Puteți parca trotineta într-o cafenea sau la birou fără griji și nu vă veți sătura niciodată să o priviți. Cu toate acestea, dacă aveți un buget nelimitat și doriți o autonomie mai mare sau o viteză mai mare, atunci aruncați o privire și la modelul VSETT 10+.

 

 

 

Vsett-logo

Service

Suntem dealer al mărcii VSETT pentru întreaga Europă Centrală.. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm piese de schimb în stoc și suntem furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

Compania VSETT Intelligent Technology Co., Ltd a fost înființată în 2018 și are sediul în orașul chinez Ning-po (Ningbo). Se concentrează pe cercetarea, dezvoltarea, producția, vânzarea și repararea trotinetelor electrice și accesoriilor. Deși este un brand foarte tânăr, în ciuda existenței sale scurte, a reușit deja să devină celebru în domeniul electromobilității nu numai pe piața internă chineză, ci și pe piețele din America de Nord și de Sud, Europa, Africa, Asia și Orientul Mijlociu. Este important de remarcat faptul că în spatele acestei companii este echipa care a introdus în lume trotinetele de mare succes -Zero. VSETT percepe trotinetele electrice ca o alternativa inteligenta la alte modalitați de transport, atât în interiorul cât și în afara orașului. Este un mod de transport extrem de eficient, ieftin și care nu poluează planeta noastră. Emisiile de carbon sunt zero și permite un transport mai responsabil și mult mai distractiv, nu numai în locurile unde poți ajunge cu o mașină sau transportul în comun dar și către locuri pe care altfel nu le poți vizita. Nașterea acestui brand este o nouă oportunitate pentru utilizatorii de trotinete care anterior trebuiau să aleagă între performanță, caracter practic și preț. Ca răspuns la nevoile individuale ale utilizatorilor, VSETT oferă acum o serie completă de modele din care oricine poate alege. Angajații experimentați VSETT acordă atenție controlului calității și oferă servicii de calitate pentru utilizatori, pentru a asigura satisfacția deplină a clienților lor. Oferim toate modelele VSETT (8, 8+, 9, 9+, 10+ și 11+). Ne bucurăm de relații bune cu această companie și cunoaștem personal nu doar pe unii dintre angajați, ci și pe proprietar însuși. De aceea suntem capabili să oferim servicii de calitate în garanție și post-garanție, precum și asistență , sfaturi și piese de schimb.

4/10
Confort
9/10
Ușurință la întreținere
24 kg
Greutate
1700 W
putere
50 km
Autonomia
45 km/h
Viteza
Prietenos cu orașul
Lumină spate
Lumina față
Capacitatea de a urca un deal
Pliere bună
Frâne față
Frâne spate
Motor spate
Motor față
Suspensie spate
Suspensie față
De mare putere
Recomandarea Max Blinker
Controlul vitezei de croazieră
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 24 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 11 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 45 km/h 36,78 km/h
Puterea de vârf 1700 W 1498 W
Autonomia 50 km 46,99 km
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
36,78
km/h
Viteza max
1.498
wați
Puterea max
46,99
km
Autonomia totală
33,76
km
Autonomia în oraș
32,26
km
Autonomie Min
12,51
secunde
Timp până
la 100 m
27,46
secunde
Timp până
la 250 m
102,20
secunde
Timp până
la 1 km
2,64
secunde
Timp până
la 20 km/h
4,49
secunde
Timp până
la 30 km/h
1,02
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,57
secunde
Timp de
la 30 km/h
8,1
metri
Distanta
la 20 km/h
21,5
metri
Distanța
la 30 km/h
2,3
metri
Distanța de
la 20 km/h
5,9
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 36,78
0
0 10
1,41
0 10
VSETT 8+ 1,41
0 15
2,02
0 15
VSETT 8+ 2,02
0 20
2,64
0 20
VSETT 8+ 2,64
0 25
3,39
0 25
VSETT 8+ 3,39
0 30
4,49
0 30
VSETT 8+ 4,49
0 35
6,98
0 35
VSETT 8+ 6,98
0 36,78
11,99
0 36,78
VSETT 8+ 11,99
10
10 15
0,61
10 15
VSETT 8+ 0,61
10 20
1,23
10 20
VSETT 8+ 1,23
10 25
1,98
10 25
VSETT 8+ 1,98
10 30
3,08
10 30
VSETT 8+ 3,08
10 35
5,57
10 35
VSETT 8+ 5,57
10 36,78
10,58
10 36,78
VSETT 8+ 10,58
15
15 20
0,62
15 20
VSETT 8+ 0,62
15 25
1,38
15 25
VSETT 8+ 1,38
15 30
2,47
15 30
VSETT 8+ 2,47
15 35
4,96
15 35
VSETT 8+ 4,96
15 36,78
9,98
15 36,78
VSETT 8+ 9,98
20
20 25
0,76
20 25
VSETT 8+ 0,76
20 30
1,85
20 30
VSETT 8+ 1,85
20 35
4,34
20 35
VSETT 8+ 4,34
20 36,78
9,36
20 36,78
VSETT 8+ 9,36
25
25 30
1,09
25 30
VSETT 8+ 1,09
25 35
3,59
25 35
VSETT 8+ 3,59
25 36,78
8,60
25 36,78
VSETT 8+ 8,60
30
30 35
2,49
30 35
VSETT 8+ 2,49
30 36,78
7,51
30 36,78
VSETT 8+ 7,51
35
35 36,78
5,01
35 36,78
VSETT 8+ 5,01
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 36,78
0
0 10
2,48
0 10
VSETT 8+ 2,48
0 15
4,89
0 15
VSETT 8+ 4,89
0 20
8,11
0 20
VSETT 8+ 8,11
0 25
12,93
0 25
VSETT 8+ 12,93
0 30
21,47
0 30
VSETT 8+ 21,47
0 35
44,58
0 35
VSETT 8+ 44,58
0 36,78
94,68
0 36,78
VSETT 8+ 94,68
10
10 15
2,40
10 15
VSETT 8+ 2,40
10 20
5,63
10 20
VSETT 8+ 5,63
10 25
10,44
10 25
VSETT 8+ 10,44
10 30
18,99
10 30
VSETT 8+ 18,99
10 35
42,10
10 35
VSETT 8+ 42,10
10 36,78
92,20
10 36,78
VSETT 8+ 92,20
15
15 20
3,22
15 20
VSETT 8+ 3,22
15 25
8,04
15 25
VSETT 8+ 8,04
15 30
16,58
15 30
VSETT 8+ 16,58
15 35
39,69
15 35
VSETT 8+ 39,69
15 36,78
89,79
15 36,78
VSETT 8+ 89,79
20
20 25
4,82
20 25
VSETT 8+ 4,82
20 30
13,36
20 30
VSETT 8+ 13,36
20 35
36,47
20 35
VSETT 8+ 36,47
20 36,78
86,57
20 36,78
VSETT 8+ 86,57
25
25 30
8,54
25 30
VSETT 8+ 8,54
25 35
31,65
25 35
VSETT 8+ 31,65
25 36,78
81,75
25 36,78
VSETT 8+ 81,75
30
30 35
23,11
30 35
VSETT 8+ 23,11
30 36,78
73,21
30 36,78
VSETT 8+ 73,21
35
35 36,78
50,10
35 36,78
VSETT 8+ 50,10
Timpi de frânare
35 30 25 20 15 10 0
36,78
36,78 35
0,08
36,78 35
VSETT 8+ 0,08
36,78 30
0,36
36,78 30
VSETT 8+ 0,36
36,78 25
0,64
36,78 25
VSETT 8+ 0,64
36,78 20
0,92
36,78 20
VSETT 8+ 0,92
36,78 15
1,16
36,78 15
VSETT 8+ 1,16
36,78 10
1,41
36,78 10
VSETT 8+ 1,41
36,78 0
1,93
36,78 0
VSETT 8+ 1,93
35
35 30
0,29
35 30
VSETT 8+ 0,29
35 25
0,56
35 25
VSETT 8+ 0,56
35 20
0,84
35 20
VSETT 8+ 0,84
35 15
1,09
35 15
VSETT 8+ 1,09
35 10
1,33
35 10
VSETT 8+ 1,33
35 0
1,86
35 0
VSETT 8+ 1,86
30
30 25
0,27
30 25
VSETT 8+ 0,27
30 20
0,55
30 20
VSETT 8+ 0,55
30 15
0,80
30 15
VSETT 8+ 0,80
30 10
1,04
30 10
VSETT 8+ 1,04
30 0
1,57
30 0
VSETT 8+ 1,57
25
25 20
0,28
25 20
VSETT 8+ 0,28
25 15
0,53
25 15
VSETT 8+ 0,53
25 10
0,77
25 10
VSETT 8+ 0,77
25 0
1,30
25 0
VSETT 8+ 1,30
20
20 15
0,25
20 15
VSETT 8+ 0,25
20 10
0,49
20 10
VSETT 8+ 0,49
20 0
1,02
20 0
VSETT 8+ 1,02
15
15 10
0,24
15 10
VSETT 8+ 0,24
15 0
0,77
15 0
VSETT 8+ 0,77
10
10 0
0,53
10 0
VSETT 8+ 0,53
Distanțe la frânare
35 30 25 20 15 10 0
36,78
36,78 35
0,74
36,78 35
VSETT 8+ 0,74
36,78 30
3,20
36,78 30
VSETT 8+ 3,20
36,78 25
5,19
36,78 25
VSETT 8+ 5,19
36,78 20
6,84
36,78 20
VSETT 8+ 6,84
36,78 15
7,95
36,78 15
VSETT 8+ 7,95
36,78 10
8,68
36,78 10
VSETT 8+ 8,68
36,78 0
9,13
36,78 0
VSETT 8+ 9,13
35
35 30
2,46
35 30
VSETT 8+ 2,46
35 25
4,45
35 25
VSETT 8+ 4,45
35 20
6,10
35 20
VSETT 8+ 6,10
35 15
7,21
35 15
VSETT 8+ 7,21
35 10
7,94
35 10
VSETT 8+ 7,94
35 0
8,39
35 0
VSETT 8+ 8,39
30
30 25
1,99
30 25
VSETT 8+ 1,99
30 20
3,64
30 20
VSETT 8+ 3,64
30 15
4,75
30 15
VSETT 8+ 4,75
30 10
5,48
30 10
VSETT 8+ 5,48
30 0
5,93
30 0
VSETT 8+ 5,93
25
25 20
1,65
25 20
VSETT 8+ 1,65
25 15
2,76
25 15
VSETT 8+ 2,76
25 10
3,49
25 10
VSETT 8+ 3,49
25 0
3,94
25 0
VSETT 8+ 3,94
20
20 15
1,12
20 15
VSETT 8+ 1,12
20 10
1,85
20 10
VSETT 8+ 1,85
20 0
2,29
20 0
VSETT 8+ 2,29
15
15 10
0,73
15 10
VSETT 8+ 0,73
15 0
1,18
15 0
VSETT 8+ 1,18
10
10 0
0,45
10 0
VSETT 8+ 0,45

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime pliată 108 cm  
      Înălțime pliată 46 cm  
      Lățimea pliată 22,5 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Voltajul bateriei 48 V  
      Capacitatea bateriei 16 Ah  
      Energia bateriei 768 Wh  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul da  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față tambur + electric  
      Frâna spate tambur  
      Tip roată față solid  
      Tip roată spate solid  
      Diametrul roții față 8"  
      Diametrul roții spate 8"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia spate arc dublu  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
      Producator baterie LG cells  
Clienți mulțumiți

Recenzii

VSTT.ESC8PLS

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile