Prietenoasă cu
orașul
Foarte
confortabilă
Putere
mare

Prietenoasă cu
orașul
Foarte
confortabilă
Putere
mare

VSETT 9+ este un model compact de trotinetă, care atrage atenția prin forma și finisajul de culoare verde-negru. În condiții ideale, poate atinge viteze de până la 53 km/h. Funcționarea simplă, suspensia excelentă și cuplul suficient fac din această trotinetă o "mașină" fantastică atât pentru călătorii în oraș, cât și în off-road.

`

VSETT 9+

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
748,8 Wh (48 V 15,6 Ah)
- 1 lei
LG 921,6 Wh (48 V 19,2 Ah)
+ 2 091 lei
LG 1008 Wh (48 V 21 Ah)
+ 2 666 lei
  • 748,8 Wh (48 V 15,6 Ah)
  • LG 921,6 Wh (48 V 19,2 Ah)
  • LG 1008 Wh (48 V 21 Ah)

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

 

 

VSETT 9+ este un model de vârf al seriei de trotinete electrice realizate de această marcă. Este o trotinetă electrică cu două motoare, de generație nouă fantastic de puternică și versatilă, dezvoltată de echipa care a prezentat anterior trotinetele de succes Zero. Această serie de trotinete electrice se caracterizează prin performanță, calitate, stabilitate și siguranță. VSETT 9+ se mândrește cu multiple inovații care duc dezvoltarea trotinetelor electrice la un nivel superior. Au grijă de confortul tău amortizoarele cu arc din față și din spate, anvelopele gonflabile de 8,5 inchi și mânerele ergonomice confortabile de pe ghidon. Întreaga structură este echilibrată cu atenție pentru a menține stabilitatea la viteze mai mari, care pot atinge până la 53 km/h.

 

 

Siguranța și calitatea călătoriei

Siguranța este întotdeauna pe primul loc. Componentele trotinetei sunt instalate într-un cadru nou, care a fost proiectat pentru o stabilitate maximă la rulare. Mecanismul de pliere masiv, îmbunătățit, este rapid, convenabil și, cel mai important, sigur datorită zăvorului său de siguranță. Cadru este realizat dintr-un aliaj de aluminiu foarte puternic utilizat în industria aerospațială. Întreaga structură este echilibrată cu grijă pentru a menține stabilitatea la viteze mai mari care pot atinge până la 53 km/h (în funcție de greutatea utilizatorului, de temperatura exterioară și de teren). Utilizatorii mai puțin experimentați au opțiunea de a-și limita viteza maximă prin dezactivarea motorului față, ceea ce reduce la jumătate puterea trotinetei. Cu toate acestea, performanța puternică necesită un sistem de frânare de calitate, iar această trotinetă este echipată cu un astfel de sistem. Frânele cu disc acționate prin cablu, de calitate superioară, pot frâna eficient chiar și la viteze mai mari. În combinație cu ABS-ul electric, frânarea este simplă. Calitatea și structura rigidă a întregii trotinete permite o capacitate totală de încărcare de până la 120 kg. Trotineta oferă opțiunea de a activa așa-numita funcție „Kick-start” care împiedică orice pornire nedorită. Suprafața antiderapantă pentru călcare, ușor de întreținut, care împiedică utilizatorul să alunece pe vreme rea sau în situații extreme, vine ca un bonus. Ca nivel standard, echiparea trotinetei include lumini LED puternice, integrate în puntea și aripa față, controlate de un comutator acționat de deget, care în combinație cu semnalizatoarele față și spate și claxonul electric, permit utilizatorului să circule în siguranță atât în ​​timpul zilei, cât și în condiții de vizibilitate redusă.

 

Puterea și autonomia

Trotineta electrică VSETT 9+ are două motoare electrice puternice, fără carbon , fiecare oferind o putere de 650 W și împreună oferind o putere maximă totală de până la 1800 W (2 x 900 W). Combinat cu unitatea de control dublă de 23A și circuite de protecție termică, trotineta permite utilizatorului o călătorie fără probleme pe un deal cu o înclinare de până la 25 de grade! Puterea trotinetei este controlată de o manetă obișnuită. Bateria inteligentă litiu-ion de 48 V de la LG acceptă încărcare rapidă și promite o autonomie mare (în funcție de capacitatea bateriei selectată: 15,6 Ah , 19,2 Ah sau 21,0 Ah, greutatea utilizatorului, condițiile meteorologice, terenul și stilul de condus) între 40 și 55 km. Este posibil să dublezi autonomia mergând în modul ECO și cu un singur motor. Situate în partea superioară a punții, cele două porturi de încărcare sunt mai practice în ceea ce privește accesul la ele, oferind o protecție mai bună împotriva deteriorării mecanice la deplasarea pe o suprafață denivelată. Este de la sine înțeles că aceste porturi de încărcare sunt echipate cu un capac de protecție. Bateria nu suferă de niciun efect de memorie nedorit, motiv pentru care va funcționa mulți ani, sub rezerva încărcării și întreținerii corespunzătoare!

 

Utilizare și caracter practic

Având în vedere structura sa solidă și performanța ridicată, aceasta este o trotinetă foarte versatilă. Datorită tracțiunii sale 2x2, VSETT 9+ poate face față oricărui teren și chiar urcărilor mai abrupte. Când călătoriți prin oraș, veți aprecia livrarea lină de putere și agilitatea trotinetei. Nu trebuie să vă faceți griji că trotineta dumneavoastră nu este potrivită pentru o călătorie mai lungă. Veți iubi șasiul foarte confortabil, pe care îl vei putea folosi atât pe pavaj, cât și pe drumurile de câmp. În ciuda versatilității trotinetei, greutatea sa de aproximativ 25-28 kg (în funcție de dimensiunea bateriei) poate fi un factor limitativ pentru unii utilizatori care nu se vor bucura de apariția scărilor. De asemenea, performanța și designul robust al trotinetei sunt în detrimentul compactității, ceea ce înseamnă că s-ar putea să întâmpinați dificultăți în a o lua în interiorul unui restaurant și va trebui să o încuiați afară, ca pe o bicicletă. Transportul trotinetei pe o distanță scurtă nu necesită prea mult efort, totuși vei transpira puțin dacă trebuie să o transportați la etajul superior al unui bloc fără lift. Datorită dimensiunii sale, încape în portbagajul unei mașini normale, dar așteptați-vă să ocupe destul de mult spațiu. Cu toate acestea, aceasta este o trotinetă fantastică atât pentru oraș, cât și pentru drumeții off-road.

 

Cadru, design și echipare

Trotineta are un design impresionant care în combinație cu schema de culori verde-negru adaugă o anumită eleganță aspectului trotinetei. Cadrul și ghidonul pliabil sunt din aliaj forjat de aluminiu, material folosit în industria aerospațială (6082-T6), iar arborii roților sunt din oțel aliat crom-molibden cu amestec de carbon (SCM440). Această combinație oferă trotinetei rigiditatea de care are nevoie pentru a asigura siguranța utilizatorului. Au grijă de confortul tău amortizoarele cu arc din față și din spate, anvelopele gonflabile de 8,5 inchi și mânerele ergonomice confortabile de pe ghidon. Compactitatea trotinetei a fost proiectată cu un mecanism de blocare triplu, patentat, inovator, și cu un zăvor de siguranță în partea din spate. Acest lucru vă oferă siguranța că puteți plia trotineta oricând trebuie să o transportați undeva sau să o încărcați într-o mașină. Situat în partea din spate a trotinetei, mânerul integrat facilitează transportul și încărcarea trotinetei, permițând o ridicare mai bună. Trotineta VSETT 9+ este echipată cu un afișaj mare și ușor de citit cu blocare NFC, activat de un cip sub forma unui USB, compatibil cu smartphone-ul sau smartwatch-ul. Display-ul afișează toate datele importante, cum ar fi viteza, viteza curentă, kilometri zilnici parcurși (TRIP), kilometri totali parcurși (ODO) și nivelul actual al bateriei. Datorită nivelului ridicat de luminozitate, afișajul rămâne lizibil chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

 

Evaluarea noastră

Cu siguranță vă veți bucura să conduceți această trotinetă. VSETT 9+ ne-a surprins plăcut. Este o trotinetă rapidă, versatilă și stabilă și ne bucurăm că suntem printre cei care sunt capabili să ofere clienților această trotinetă excelentă. Este clar că această trotinetă îndeplinește specificațiile declarate pe hârtie, oferind un design frumos, siguranță și fiabilitate sporite. Fie că mergi pe un drum de câmp, cu 50 km/h pe un drum obișnuit, sau chiar undeva în centrul orașului, te va face mereu să zâmbești și vei simți că a fost făcută pentru situația în care te afli. Va arăta grozav în fața unei cafenele, precum și în drum spre serviciu, parcată la birou sau acoperită de praf pe o pajiște undeva în afara orașului, în weekend. Te vei bucura de ea de fiecare dată când o vei privi și nu te vei sătura de ea nici după mulți ani de utilizare zilnică.

 

Vsett-logo

Service

Suntem importatorul și distribuitorul oficial al mărcii VSETT în Slovacia, Cehia și Ucraina. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat în magazinele noastre din Praga, Brno, Bratislava și Uzhhorod. Ținem piese de schimb în stoc și suntem furnizor certificat de reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

Compania VSETT Intelligent Technology Co., Ltd a fost înființată în 2018 și are sediul în orașul chinez Ning-po (Ningbo). Se concentrează pe cercetarea, dezvoltarea, producția, vânzarea și repararea trotinetelor electrice și accesoriilor. Deși este un brand foarte tânăr, în ciuda existenței sale scurte, a reușit deja să devină celebru în domeniul electromobilității nu numai pe piața internă chineză, ci și pe piețele din America de Nord și de Sud, Europa, Africa, Asia și Orientul Mijlociu. Este important de reținut că în spatele acestei companii este echipa care a introdus în lume trotinetele de mare succes - Zero. VSETT percepe trotinetele electrice ca o alternativa inteligentă la alte mijloace de transport, atât în interiorul cât și în afara orașului. Este un mod de transport foarte eficient, ieftin și care nu poluează planeta noastră. Emisiile de carbon sunt zero și permite un transport mai responsabil și mult mai distractiv, nu numai în locurile în care poți ajunge cu o mașină sau transportul în comun dar și către locuri pe care altfel nu le poți vizita. Nașterea acestui brand este o nouă oportunitate pentru utilizatorii de trotinete care anterior trebuiau să aleagă între performanță, caracter practic și preț. Ca răspuns la nevoile individuale ale utilizatorilor, VSETT oferă acum o serie completă de modele din care oricine poate alege. Angajații experimentați VSETT, acordă atenție controlului calității și oferă servicii de calitate pentru utilizatori pentru a asigura satisfacția deplină a clienților lor. Oferim toate modelele VSETT (8, 8+, 9, 9+, 10+ și 11+). Ne bucurăm de relații bune cu această companie și cunoaștem personal nu numai unii dintre angajați, ci și pe proprietar însuși. De aceea suntem capabili să oferim servicii de calitate în garanție și post-garanție, precum și asistență , sfaturi și piese de schimb.

8/10
Confort
4/10
Ușurință la întreținere
53 km/h
Viteza
28 kg
Greutate
1800 W
putere
70 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Suspensie față
Capacitatea de a urca un deal
Motor spate
Motor față
Frâne spate
Prietenos cu orașul
De mare putere
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Lumină spate
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
Pliere bună
Recomandarea Max Blinker
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 28 kg În așteptarea testului
Timpul de încarcare 11 h în funcție de configurație din 11 h la 14 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 53 km/h 46,39 km/h
Puterea de vârf 1800 W 1580 W
Autonomia 70 km în funcție de configurație din 70 km la 100 km În așteptarea testului
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
46,39
km/h
Viteza max
1.580
wați
Puterea max
::badge-value:total_range::
km
Autonomia totală
::badge-value:city_range::
km
Autonomia în oraș
::badge-value:max_range::
km
Autonomie Min
11,60
secunde
Timp până
la 100 m
23,42
secunde
Timp până
la 250 m
82,97
secunde
Timp până
la 1 km
2,23
secunde
Timp până
la 20 km/h
4,32
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,94
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,42
secunde
Timp de
la 30 km/h
6,4
metri
Distanta
la 20 km/h
22,0
metri
Distanța
la 30 km/h
2,1
metri
Distanța de
la 20 km/h
5,4
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 46,39
0
0 10
1,12
0 10
VSETT 9+ 1,12
0 15
1,57
0 15
VSETT 9+ 1,57
0 20
2,23
0 20
VSETT 9+ 2,23
0 25
2,87
0 25
VSETT 9+ 2,87
0 30
4,32
0 30
VSETT 9+ 4,32
0 35
6,21
0 35
VSETT 9+ 6,21
0 40
7,83
0 40
VSETT 9+ 7,83
0 45
12,01
0 45
VSETT 9+ 12,01
0 46,39
15,50
0 46,39
VSETT 9+ 15,50
10
10 15
0,45
10 15
VSETT 9+ 0,45
10 20
1,11
10 20
VSETT 9+ 1,11
10 25
1,75
10 25
VSETT 9+ 1,75
10 30
3,20
10 30
VSETT 9+ 3,20
10 35
5,10
10 35
VSETT 9+ 5,10
10 40
6,71
10 40
VSETT 9+ 6,71
10 45
10,89
10 45
VSETT 9+ 10,89
10 46,39
14,38
10 46,39
VSETT 9+ 14,38
15
15 20
0,66
15 20
VSETT 9+ 0,66
15 25
1,30
15 25
VSETT 9+ 1,30
15 30
2,75
15 30
VSETT 9+ 2,75
15 35
4,65
15 35
VSETT 9+ 4,65
15 40
6,26
15 40
VSETT 9+ 6,26
15 45
10,44
15 45
VSETT 9+ 10,44
15 46,39
13,93
15 46,39
VSETT 9+ 13,93
20
20 25
0,65
20 25
VSETT 9+ 0,65
20 30
2,09
20 30
VSETT 9+ 2,09
20 35
3,99
20 35
VSETT 9+ 3,99
20 40
5,61
20 40
VSETT 9+ 5,61
20 45
9,78
20 45
VSETT 9+ 9,78
20 46,39
13,27
20 46,39
VSETT 9+ 13,27
25
25 30
1,45
25 30
VSETT 9+ 1,45
25 35
3,34
25 35
VSETT 9+ 3,34
25 40
4,96
25 40
VSETT 9+ 4,96
25 45
9,14
25 45
VSETT 9+ 9,14
25 46,39
12,63
25 46,39
VSETT 9+ 12,63
30
30 35
1,89
30 35
VSETT 9+ 1,89
30 40
3,51
30 40
VSETT 9+ 3,51
30 45
7,69
30 45
VSETT 9+ 7,69
30 46,39
11,18
30 46,39
VSETT 9+ 11,18
35
35 40
1,62
35 40
VSETT 9+ 1,62
35 45
5,79
35 45
VSETT 9+ 5,79
35 46,39
9,28
35 46,39
VSETT 9+ 9,28
40
40 45
4,18
40 45
VSETT 9+ 4,18
40 46,39
7,66
40 46,39
VSETT 9+ 7,66
45
45 46,39
3,49
45 46,39
VSETT 9+ 3,49
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 46,39
0
0 10
1,41
0 10
VSETT 9+ 1,41
0 15
3,08
0 15
VSETT 9+ 3,08
0 20
6,40
0 20
VSETT 9+ 6,40
0 25
10,60
0 25
VSETT 9+ 10,60
0 30
22,00
0 30
VSETT 9+ 22,00
0 35
38,88
0 35
VSETT 9+ 38,88
0 40
55,90
0 40
VSETT 9+ 55,90
0 45
106,08
0 45
VSETT 9+ 106,08
0 46,39
150,33
0 46,39
VSETT 9+ 150,33
10
10 15
1,67
10 15
VSETT 9+ 1,67
10 20
4,98
10 20
VSETT 9+ 4,98
10 25
9,19
10 25
VSETT 9+ 9,19
10 30
20,59
10 30
VSETT 9+ 20,59
10 35
37,46
10 35
VSETT 9+ 37,46
10 40
54,48
10 40
VSETT 9+ 54,48
10 45
104,66
10 45
VSETT 9+ 104,66
10 46,39
148,92
10 46,39
VSETT 9+ 148,92
15
15 20
3,31
15 20
VSETT 9+ 3,31
15 25
7,52
15 25
VSETT 9+ 7,52
15 30
18,92
15 30
VSETT 9+ 18,92
15 35
35,80
15 35
VSETT 9+ 35,80
15 40
52,81
15 40
VSETT 9+ 52,81
15 45
102,99
15 45
VSETT 9+ 102,99
15 46,39
147,25
15 46,39
VSETT 9+ 147,25
20
20 25
4,20
20 25
VSETT 9+ 4,20
20 30
15,61
20 30
VSETT 9+ 15,61
20 35
32,48
20 35
VSETT 9+ 32,48
20 40
49,50
20 40
VSETT 9+ 49,50
20 45
99,68
20 45
VSETT 9+ 99,68
20 46,39
143,94
20 46,39
VSETT 9+ 143,94
25
25 30
11,40
25 30
VSETT 9+ 11,40
25 35
28,28
25 35
VSETT 9+ 28,28
25 40
45,30
25 40
VSETT 9+ 45,30
25 45
95,48
25 45
VSETT 9+ 95,48
25 46,39
139,73
25 46,39
VSETT 9+ 139,73
30
30 35
16,88
30 35
VSETT 9+ 16,88
30 40
33,89
30 40
VSETT 9+ 33,89
30 45
84,07
30 45
VSETT 9+ 84,07
30 46,39
128,33
30 46,39
VSETT 9+ 128,33
35
35 40
17,02
35 40
VSETT 9+ 17,02
35 45
67,20
35 45
VSETT 9+ 67,20
35 46,39
111,46
35 46,39
VSETT 9+ 111,46
40
40 45
50,18
40 45
VSETT 9+ 50,18
40 46,39
94,44
40 46,39
VSETT 9+ 94,44
45
45 46,39
44,26
45 46,39
VSETT 9+ 44,26
Timpi de frânare
45 40 35 30 25 20 15 10 0
46,39
46,39 45
0,08
46,39 45
VSETT 9+ 0,08
46,39 40
0,28
46,39 40
VSETT 9+ 0,28
46,39 35
0,46
46,39 35
VSETT 9+ 0,46
46,39 30
0,76
46,39 30
VSETT 9+ 0,76
46,39 25
1,04
46,39 25
VSETT 9+ 1,04
46,39 20
1,24
46,39 20
VSETT 9+ 1,24
46,39 15
1,48
46,39 15
VSETT 9+ 1,48
46,39 10
1,73
46,39 10
VSETT 9+ 1,73
46,39 0
2,18
46,39 0
VSETT 9+ 2,18
45
45 40
0,20
45 40
VSETT 9+ 0,20
45 35
0,39
45 35
VSETT 9+ 0,39
45 30
0,69
45 30
VSETT 9+ 0,69
45 25
0,97
45 25
VSETT 9+ 0,97
45 20
1,17
45 20
VSETT 9+ 1,17
45 15
1,40
45 15
VSETT 9+ 1,40
45 10
1,65
45 10
VSETT 9+ 1,65
45 0
2,11
45 0
VSETT 9+ 2,11
40
40 35
0,18
40 35
VSETT 9+ 0,18
40 30
0,48
40 30
VSETT 9+ 0,48
40 25
0,76
40 25
VSETT 9+ 0,76
40 20
0,96
40 20
VSETT 9+ 0,96
40 15
1,19
40 15
VSETT 9+ 1,19
40 10
1,45
40 10
VSETT 9+ 1,45
40 0
1,90
40 0
VSETT 9+ 1,90
35
35 30
0,30
35 30
VSETT 9+ 0,30
35 25
0,58
35 25
VSETT 9+ 0,58
35 20
0,78
35 20
VSETT 9+ 0,78
35 15
1,01
35 15
VSETT 9+ 1,01
35 10
1,26
35 10
VSETT 9+ 1,26
35 0
1,72
35 0
VSETT 9+ 1,72
30
30 25
0,28
30 25
VSETT 9+ 0,28
30 20
0,48
30 20
VSETT 9+ 0,48
30 15
0,71
30 15
VSETT 9+ 0,71
30 10
0,97
30 10
VSETT 9+ 0,97
30 0
1,42
30 0
VSETT 9+ 1,42
25
25 20
0,20
25 20
VSETT 9+ 0,20
25 15
0,43
25 15
VSETT 9+ 0,43
25 10
0,69
25 10
VSETT 9+ 0,69
25 0
1,14
25 0
VSETT 9+ 1,14
20
20 15
0,23
20 15
VSETT 9+ 0,23
20 10
0,48
20 10
VSETT 9+ 0,48
20 0
0,94
20 0
VSETT 9+ 0,94
15
15 10
0,25
15 10
VSETT 9+ 0,25
15 0
0,71
15 0
VSETT 9+ 0,71
10
10 0
0,45
10 0
VSETT 9+ 0,45
Distanțe la frânare
45 40 35 30 25 20 15 10 0
46,39
46,39 45
0,93
46,39 45
VSETT 9+ 0,93
46,39 40
3,24
46,39 40
VSETT 9+ 3,24
46,39 35
5,07
46,39 35
VSETT 9+ 5,07
46,39 30
7,64
46,39 30
VSETT 9+ 7,64
46,39 25
9,70
46,39 25
VSETT 9+ 9,70
46,39 20
10,86
46,39 20
VSETT 9+ 10,86
46,39 15
11,88
46,39 15
VSETT 9+ 11,88
46,39 10
12,65
46,39 10
VSETT 9+ 12,65
46,39 0
13,00
46,39 0
VSETT 9+ 13,00
45
45 40
2,31
45 40
VSETT 9+ 2,31
45 35
4,14
45 35
VSETT 9+ 4,14
45 30
6,72
45 30
VSETT 9+ 6,72
45 25
8,77
45 25
VSETT 9+ 8,77
45 20
9,93
45 20
VSETT 9+ 9,93
45 15
10,95
45 15
VSETT 9+ 10,95
45 10
11,72
45 10
VSETT 9+ 11,72
45 0
12,07
45 0
VSETT 9+ 12,07
40
40 35
1,82
40 35
VSETT 9+ 1,82
40 30
4,40
40 30
VSETT 9+ 4,40
40 25
6,46
40 25
VSETT 9+ 6,46
40 20
7,62
40 20
VSETT 9+ 7,62
40 15
8,63
40 15
VSETT 9+ 8,63
40 10
9,40
40 10
VSETT 9+ 9,40
40 0
9,76
40 0
VSETT 9+ 9,76
35
35 30
2,58
35 30
VSETT 9+ 2,58
35 25
4,64
35 25
VSETT 9+ 4,64
35 20
5,80
35 20
VSETT 9+ 5,80
35 15
6,81
35 15
VSETT 9+ 6,81
35 10
7,58
35 10
VSETT 9+ 7,58
35 0
7,94
35 0
VSETT 9+ 7,94
30
30 25
2,06
30 25
VSETT 9+ 2,06
30 20
3,22
30 20
VSETT 9+ 3,22
30 15
4,23
30 15
VSETT 9+ 4,23
30 10
5,00
30 10
VSETT 9+ 5,00
30 0
5,36
30 0
VSETT 9+ 5,36
25
25 20
1,16
25 20
VSETT 9+ 1,16
25 15
2,18
25 15
VSETT 9+ 2,18
25 10
2,95
25 10
VSETT 9+ 2,95
25 0
3,30
25 0
VSETT 9+ 3,30
20
20 15
1,02
20 15
VSETT 9+ 1,02
20 10
1,79
20 10
VSETT 9+ 1,79
20 0
2,14
20 0
VSETT 9+ 2,14
15
15 10
0,77
15 10
VSETT 9+ 0,77
15 0
1,13
15 0
VSETT 9+ 1,13
10
10 0
0,36
10 0
VSETT 9+ 0,36

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime pliată 127 cm  
      Înălțime pliată 53,8 cm  
      Lățimea pliată 26 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Voltajul bateriei 48 V  
      Capacitatea bateriei 15,6 Ah în funcție de configurație: 15,6 Ah, 19,2 Ah, 21 Ah  
      Energia bateriei 748,8 Wh în funcție de configurație: 748,8 Wh, 921,6 Wh, 1008 Wh  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul da  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față electronic + disc mecanic  
      Frâna spate disc mechanical  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 8.5"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 8.5"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc  
      Suspensia spate arc  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile