Fiabilitate
înaltă
Foarte
confortabilă
Raport excelent
preț/performanță
Putere
mare

Fiabilitate
înaltă
Foarte
confortabilă
Raport excelent
preț/performanță
Putere
mare

ZERO 10

Produs nou

O trotinetă puternică pentru orice situație. Roțile de 10 inchi, umplute cu aer, puterea de 1600 W, cele două frâne cu disc și șasiul cu arc complet fac din acest model, o trotinetă ideală pentru călătorii lungi, unde poate servi ca înlocuitor complet al altor mijloace de transport.

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

ZERO 10 este un model urban de înaltă calitate conceput pentru călătorii lungi. Calitatea sa prin construcție este excelentă, oferind o combinație excepțională de putere, autonomie, siguranță și confort, care nu poate fi egalată de multe trotinete concurente din orașele mari. Acest model este un exemplu despre cum ar trebui să arate o trotinetă de oraș puternică, proiectată pentru distanțe lungi. Cel mai mare avantaj al său față de toți ceilalți concurenți vine, în special, cu șasiul reproiectat, cu două amortizoare cu arc pe puntea spate și un arc pe puntea față, împreună cu două frăne mecanice cu disc. Pe lângă șasiul foarte confortabil, are un motor de 1600 W capabil să gestioneze viteze de până la 48 km/h și o baterie care oferă o autonomie de până la 70 km. Spre deosebire de celelalte modele – ZERO 8 și 9 – „zece” aparține categoriei trotinetelor mari de oraș, oferind roți de 10 inchi, performanțe și o autonomie de neegalat, care vin la un cost al greutății destul de mare și anume 24 kg.

 

Puterea și autonomia

ZERO 10 este echipată cu un singur motor de 1600 W instalat în roata spate. Motorul livrează puterea fără nicio smucitură inutilă și într-un mod plăcut, fiind suficient pentru a atinge viteza maximă de până la 48 km/h, care este mai mult decât suficientă pentru utilizarea unei trotinete într-un oraș. Motorul de 1600 W nu se teme nici de urcări mai abrupte în timp ce transportă un utilizator greu, capacitatea sa de încărcare fiind de 120 kg. Puterea este controlată de un controler capabil să manipuleze până la 25 A, ceea ce înseamnă că a fost proiectat cu o capacitate de rezervă rezonabilă, contribuind la o durată de viață lungă. Autonomia este peste standard datorită bateriei 936 Wh (18 Ah și 52 V), ajungând până la 70 km . Acestea sunt specificații excelente în această categorie de preț, și sunt îmbunătățite mai mult de șasiul excelent și de caracteristicile de siguranță sub forma a două frâne mecanice cu disc . Performanța și autonomia excelentă fac acest model potrivit pentru călătorii lungi. Te poți baza pe această trotinetă chiar și atunci când programul tău se schimbă pe parcursul zilei, necesitând să călătorești mai mult decât de obicei.

 

Confort

Printre trotinetele mari de oraș, este foarte dificil să găsești un model care să ofere mai mult confort sau o putere mai mare decât ZERO 10. Dispune de roți de 10 inchi umplute cu aer care sporesc confortul la rulare și este echipată și cu amortizoare cu arc dublu în spate și unul în față! Confortul și senzația de bine sunt sporite și mai mult de faptul că trotineta dispune de două frâne mecanice cu disc . Roțile de 10 inchi sunt mai confortabile decât roțile de 8 sau 9 inchi care sunt de obicei folosite în această categorie. Desigur, tot acest confort, suspensia, baterie mare și frânele trebuie să cântărească ceva, motiv pentru care utilizatorul trebuie să tolereze o greutate mai mare, de aproximativ 24 kg. O astfel de greutate descalifică această trotinetă din categoria trotinete ușoare. De exemplu, nu este o experiență plăcută să cărați această trotinetă pe scări.

 

Siguranța

ZERO 10 nu face compromisuri când vine vorba de performanță, autonomie și, în special, siguranță – are două frâne mecanice cu disc care sunt cu siguranță o caracteristică peste standard. Acestea nu sunt frâne electromagnetice, ci mai degrabă frâne mecanice standard controlate de manete de frână, fixate pe ghidon. ZERO 10 frâneazâ mult mai bine decât alte modele din categoria trotinetelor mari de oraș. În plus, contribuie la confort șasiul său foarte confortabil și luminile integrate în cadrul trotinetei, în față, spate și chiar pe laterale, ceea ce este din nou o caracteristică premium, făcând această trotinetă foarte bine vizibilă pe timp de noapte. Amplasarea motorului în spate contribuie, de asemenea, la siguranță, deoarece nu există pericolul unei defecțiuni grave a motorului care să provoace căderea utilizatorului. Roțile de 10 inchi oferă stabilitate și control excelente, chiar și în situații limită.

 

Design

Combinația negru-roșu este o semnătură unică a tuturor modelelor ZERO și arată fantastic pe modelul 10. Fiind unul dintre puținele modele, care are propriul limbaj de design, ceea ce îl face să iasă în evidență printre toate celelalte modele din această categorie, care arată similar una cu alta. Trotineta oferă impresia de calitate, chiar luxoasă și arată mai scump decât este de fapt. Amortizoarele din spate și arcul față cu finisaj roșu evidențiază faptul că acesta este un model confortabil, care nu se teme de drumurile și trotuarele noastre accidentate. Cablajul este relativ bine ascuns în interiorul caroseriei , care, la rândul său, arată curat și elegant. Designul, similar întregului brand ZERO, se bazează în primul rând pe funcționalitatea care este gândită până la ultimul detaliu și pare elegant. Părțile laterale ale trotinetei sunt iluminate din spate și întreaga tijă de direcție este iluminată, îmbunătățind siguranța și subliniind aspectul modern al trotinetei. Toate luminile sunt integrate în caroserie, menținând puritatea liniilor și a designului.

 

Utilizare și caracter practic

Cu o greutate de 24 kg, aceasta nu este o trotinetă electrică ușoară. De aceea, nu este potrivit să o comparăm cu modelele de oraș ușoare. Aceasta este o trotinetă ca un cal de bătaie cu o putere enormă, concepută pentru a face plimbări lungi și a devora mulți kilometri. Vine cu șasiu confortabil, două frâne mecanice cu disc , preț favorabil (având în vedere specificațiile sale) și, cel mai important, cu accent mare pe siguranță. Trotineta este robustă, ceea ce se reflectă în mod natural în greutatea sa. Cu toate acestea, contrabalansează cu un confort cu adevărat decent, rezistență generală și ghidon lat și confortabil, ușor de pliat și, în același timp, foarte puternic. Roțile de 10 inchi sunt o alegere excelentă pentru terenuri nefavorabile, contribuind la confortul la rulare. Pliabilitatea excelentă permite acestei trotinete să fie depozitată confortabil, transportată cu mașina sau trenul. Marele avantaj al trotinetei este fiabilitatea ridicată, care contribuie la senzația bună a lui ZERO 10, că te duce întotdeauna confortabil acolo unde trebuie să mergi. Luminile integrate, inclusiv luminile laterale și tija de direcție iluminată, fac acest model potrivit pentru plimbările nocturne în oraș, iar cele două frâne mecanice opresc întotdeauna trotineta la nevoie. Aceasta este o soluție inteligentă pentru cei care sunt dispuși să accepte greutate mai mare în schimbul unei siguranțe mai bune , confort, performanță mare și o autonomie uriașă.

 

Evaluarea noastră

ZERO 10 este o alegere bună dacă sunteți în căutarea unei trotinete foarte puternice și sigure, care oferă o autonomie mare la un preț rezonabil. Cu toate acestea, trebuie să luați în considerare faptul că cântărește 24 kg, ceea ce înseamnă că este potrivită pentru călătorii lungi care nu includ necesitatea de a o transporta pe scări, de exemplu. În ceea ce privește puterea, siguranța, fiabilitatea, confortul și puterea generală a acestui model, ZERO 10 este peste produsele concurente din această categorie de preț și greutate. Mai mult, ZERO este un producător de top din Singapore cu care ne bucurăm de relații bune și chiar îi cunoaștem personal, nu doar angajații, ci și proprietarul. De aceea suntem capabili să oferim nu numai servicii în garanție, ci și reparații post-garanție, asistență, consiliere și piese de schimb. Dacă poți trăi cu o greutate mai mare, această strotinetă cu siguranță nu te va dezamăgi și te va aduce mereu în siguranță acasă.

 

Service

Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat în magazinele noastre din Praga, Brno și Bratislava. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

Marca ZERO a fost înființată în Singapore în 2017 de un dealer de electromobilitate cu experiență, specializat în trotinete electrice. Acest lucru îl face un brand relativ tânăr, care a reușit să atingă topul în scurta sa existență și se clasează pe bună dreptate printre cele mai bune mărci de pe piață. ZERO vede trotinetele electrice ca o alternativă inteligentă la alte moduri de transport, atât în interiorul cât și în afara orașului, fiind extrem de eficiente, ieftine, ecologice și producând ZERO emisii în oraș. ZERO oferă alternative cu dimensiuni mai mici, permițând călătorii mai plăcute și mai responsabile nu numai acolo unde puteți ajunge cu mașina sau transportul public, ci și unde puteți merge doar cu trotineta. Nașterea mărcii ZERO a venit ca răspuns la lipsa de opțiuni pentru utilizatoriii care trebuiau să aleagă între performanță, caracter practic și preț. Scopul lui ZERO este de a oferi o familie completă de modele care să răspundă nevoilor individuale ale utilizatorilor fără a fi nevoiți să facă mari compromisuri și, în același timp, să le aducă bucuria de a-și conduce trotinetele. În ultimii ani, ZERO și-a stabilit o poziție puternică pe piață și a creat un brand care oferă o gamă completă de modele care au ajuns în primele locuri în categoriile lor, și care reprezintă o alternativă viabilă la alte mărci la un preț avantajos.

Oferim toate modelele ZERO (8, 9, 10, 8X, 10X și 11X).

9/10
Confort
6/10
Ușurință la întreținere
24 kg
Greutate
1600 W
putere
70 km
Autonomia
48 km/h
Viteza
Prietenos cu orașul
Lumină spate
Lumina față
Capacitatea de a urca un deal
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
Roată liberă
Pliere bună
Frâne față
Frâne spate
Motor spate
Suspensie spate
Suspensie față
De mare putere
Fiabilitate ridicată
Controlul vitezei de croazieră
Zero start
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 24 kg 23,9 kg
Timpul de încarcare 8 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 48 km/h 49,11 km/h
Putere 1600 W 1111,4 W
Autonomia 70 km 78,1 km
Gama de biciclete City - 46,24 km
Distanța de accelerație 0 - 20 km/h - 10 m
Distanța de accelerație 0 - 30 km/h - 30,5 m
Timp de accelerație de la 0 la 20 km/h - 3 s
Timp de accelerație de la 0 la 30 km/h - 5,92 s
Distanța de frânare de la 20 km/h - 1,9 m
Distanța de frânare de la 30 km/h - 5 m
Sprint 100m - 12,7 s
Sprint 250m - 24,4 s
Sprint 1000m - 80,51 s
Arată mai mult
Arată mai puțin
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
49,11
km/h
Viteza max
1.111
wați
Puterea max
78,10
km
Autonomia totală
46,24
km
Autonomia în oraș
34,69
km
Autonomie Min
12,70
secunde
Timp până
la 100 m
24,40
secunde
Timp până
la 250 m
80,51
secunde
Timp până
la 1 km
3,00
secunde
Timp până
la 20 km/h
5,92
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,86
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,33
secunde
Timp de
la 30 km/h
10,0
metri
Distanta
la 20 km/h
30,5
metri
Distanța
la 30 km/h
1,9
metri
Distanța de
la 20 km/h
5,0
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 49,11
0
0 10
1,20
0 10
Zero 10 1,20
0 15
1,97
0 15
Zero 10 1,97
0 20
3,00
0 20
Zero 10 3,00
0 25
4,32
0 25
Zero 10 4,32
0 30
5,92
0 30
Zero 10 5,92
0 35
7,99
0 35
Zero 10 7,99
0 40
10,68
0 40
Zero 10 10,68
0 45
15,82
0 45
Zero 10 15,82
0 49,11
30,62
0 49,11
Zero 10 30,62
10
10 15
0,77
10 15
Zero 10 0,77
10 20
1,81
10 20
Zero 10 1,81
10 25
3,12
10 25
Zero 10 3,12
10 30
4,73
10 30
Zero 10 4,73
10 35
6,80
10 35
Zero 10 6,80
10 40
9,48
10 40
Zero 10 9,48
10 45
14,63
10 45
Zero 10 14,63
10 49,11
29,42
10 49,11
Zero 10 29,42
15
15 20
1,04
15 20
Zero 10 1,04
15 25
2,35
15 25
Zero 10 2,35
15 30
3,96
15 30
Zero 10 3,96
15 35
6,03
15 35
Zero 10 6,03
15 40
8,71
15 40
Zero 10 8,71
15 45
13,86
15 45
Zero 10 13,86
15 49,11
28,65
15 49,11
Zero 10 28,65
20
20 25
1,32
20 25
Zero 10 1,32
20 30
2,92
20 30
Zero 10 2,92
20 35
4,99
20 35
Zero 10 4,99
20 40
7,67
20 40
Zero 10 7,67
20 45
12,82
20 45
Zero 10 12,82
20 49,11
27,61
20 49,11
Zero 10 27,61
25
25 30
1,60
25 30
Zero 10 1,60
25 35
3,67
25 35
Zero 10 3,67
25 40
6,36
25 40
Zero 10 6,36
25 45
11,50
25 45
Zero 10 11,50
25 49,11
26,30
25 49,11
Zero 10 26,30
30
30 35
2,07
30 35
Zero 10 2,07
30 40
4,75
30 40
Zero 10 4,75
30 45
9,90
30 45
Zero 10 9,90
30 49,11
24,69
30 49,11
Zero 10 24,69
35
35 40
2,68
35 40
Zero 10 2,68
35 45
7,83
35 45
Zero 10 7,83
35 49,11
22,62
35 49,11
Zero 10 22,62
40
40 45
5,15
40 45
Zero 10 5,15
40 49,11
19,94
40 49,11
Zero 10 19,94
45
45 49,11
14,79
45 49,11
Zero 10 14,79
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 49,11
0
0 10
2,12
0 10
Zero 10 2,12
0 15
4,87
0 15
Zero 10 4,87
0 20
9,97
0 20
Zero 10 9,97
0 25
18,28
0 25
Zero 10 18,28
0 30
30,51
0 30
Zero 10 30,51
0 35
49,35
0 35
Zero 10 49,35
0 40
77,21
0 40
Zero 10 77,21
0 45
138,00
0 45
Zero 10 138,00
0 49,11
332,99
0 49,11
Zero 10 332,99
10
10 15
2,75
10 15
Zero 10 2,75
10 20
7,85
10 20
Zero 10 7,85
10 25
16,16
10 25
Zero 10 16,16
10 30
28,39
10 30
Zero 10 28,39
10 35
47,24
10 35
Zero 10 47,24
10 40
75,09
10 40
Zero 10 75,09
10 45
135,88
10 45
Zero 10 135,88
10 49,11
330,88
10 49,11
Zero 10 330,88
15
15 20
5,10
15 20
Zero 10 5,10
15 25
13,41
15 25
Zero 10 13,41
15 30
25,64
15 30
Zero 10 25,64
15 35
44,49
15 35
Zero 10 44,49
15 40
72,34
15 40
Zero 10 72,34
15 45
133,13
15 45
Zero 10 133,13
15 49,11
328,13
15 49,11
Zero 10 328,13
20
20 25
8,30
20 25
Zero 10 8,30
20 30
20,54
20 30
Zero 10 20,54
20 35
39,38
20 35
Zero 10 39,38
20 40
67,24
20 40
Zero 10 67,24
20 45
128,03
20 45
Zero 10 128,03
20 49,11
323,02
20 49,11
Zero 10 323,02
25
25 30
12,23
25 30
Zero 10 12,23
25 35
31,08
25 35
Zero 10 31,08
25 40
58,94
25 40
Zero 10 58,94
25 45
119,72
25 45
Zero 10 119,72
25 49,11
314,72
25 49,11
Zero 10 314,72
30
30 35
18,84
30 35
Zero 10 18,84
30 40
46,70
30 40
Zero 10 46,70
30 45
107,49
30 45
Zero 10 107,49
30 49,11
302,49
30 49,11
Zero 10 302,49
35
35 40
27,86
35 40
Zero 10 27,86
35 45
88,65
35 45
Zero 10 88,65
35 49,11
283,64
35 49,11
Zero 10 283,64
40
40 45
60,79
40 45
Zero 10 60,79
40 49,11
255,78
40 49,11
Zero 10 255,78
45
45 49,11
195,00
45 49,11
Zero 10 195,00
Timpi de frânare
45 40 35 30 25 20 15 10 0
49,11
49,11 45
0,17
49,11 45
Zero 10 0,17
49,11 40
0,41
49,11 40
Zero 10 0,41
49,11 35
0,64
49,11 35
Zero 10 0,64
49,11 30
0,86
49,11 30
Zero 10 0,86
49,11 25
1,11
49,11 25
Zero 10 1,11
49,11 20
1,33
49,11 20
Zero 10 1,33
49,11 15
1,54
49,11 15
Zero 10 1,54
49,11 10
1,73
49,11 10
Zero 10 1,73
49,11 0
2,19
49,11 0
Zero 10 2,19
45
45 40
0,24
45 40
Zero 10 0,24
45 35
0,48
45 35
Zero 10 0,48
45 30
0,70
45 30
Zero 10 0,70
45 25
0,95
45 25
Zero 10 0,95
45 20
1,16
45 20
Zero 10 1,16
45 15
1,37
45 15
Zero 10 1,37
45 10
1,57
45 10
Zero 10 1,57
45 0
2,02
45 0
Zero 10 2,02
40
40 35
0,23
40 35
Zero 10 0,23
40 30
0,46
40 30
Zero 10 0,46
40 25
0,71
40 25
Zero 10 0,71
40 20
0,92
40 20
Zero 10 0,92
40 15
1,13
40 15
Zero 10 1,13
40 10
1,33
40 10
Zero 10 1,33
40 0
1,78
40 0
Zero 10 1,78
35
35 30
0,22
35 30
Zero 10 0,22
35 25
0,47
35 25
Zero 10 0,47
35 20
0,68
35 20
Zero 10 0,68
35 15
0,90
35 15
Zero 10 0,90
35 10
1,09
35 10
Zero 10 1,09
35 0
1,55
35 0
Zero 10 1,55
30
30 25
0,25
30 25
Zero 10 0,25
30 20
0,46
30 20
Zero 10 0,46
30 15
0,67
30 15
Zero 10 0,67
30 10
0,87
30 10
Zero 10 0,87
30 0
1,33
30 0
Zero 10 1,33
25
25 20
0,21
25 20
Zero 10 0,21
25 15
0,43
25 15
Zero 10 0,43
25 10
0,62
25 10
Zero 10 0,62
25 0
1,08
25 0
Zero 10 1,08
20
20 15
0,21
20 15
Zero 10 0,21
20 10
0,41
20 10
Zero 10 0,41
20 0
0,86
20 0
Zero 10 0,86
15
15 10
0,20
15 10
Zero 10 0,20
15 0
0,65
15 0
Zero 10 0,65
10
10 0
0,46
10 0
Zero 10 0,46
Distanțe la frânare
45 40 35 30 25 20 15 10 0
49,11
49,11 45
2,08
49,11 45
Zero 10 2,08
49,11 40
4,85
49,11 40
Zero 10 4,85
49,11 35
7,20
49,11 35
Zero 10 7,20
49,11 30
9,11
49,11 30
Zero 10 9,11
49,11 25
10,93
49,11 25
Zero 10 10,93
49,11 20
12,17
49,11 20
Zero 10 12,17
49,11 15
13,11
49,11 15
Zero 10 13,11
49,11 10
13,65
49,11 10
Zero 10 13,65
49,11 0
14,07
49,11 0
Zero 10 14,07
45
45 40
2,76
45 40
Zero 10 2,76
45 35
5,12
45 35
Zero 10 5,12
45 30
7,03
45 30
Zero 10 7,03
45 25
8,85
45 25
Zero 10 8,85
45 20
10,09
45 20
Zero 10 10,09
45 15
11,03
45 15
Zero 10 11,03
45 10
11,57
45 10
Zero 10 11,57
45 0
11,99
45 0
Zero 10 11,99
40
40 35
2,35
40 35
Zero 10 2,35
40 30
4,27
40 30
Zero 10 4,27
40 25
6,09
40 25
Zero 10 6,09
40 20
7,33
40 20
Zero 10 7,33
40 15
8,26
40 15
Zero 10 8,26
40 10
8,81
40 10
Zero 10 8,81
40 0
9,23
40 0
Zero 10 9,23
35
35 30
1,92
35 30
Zero 10 1,92
35 25
3,73
35 25
Zero 10 3,73
35 20
4,97
35 20
Zero 10 4,97
35 15
5,91
35 15
Zero 10 5,91
35 10
6,45
35 10
Zero 10 6,45
35 0
6,87
35 0
Zero 10 6,87
30
30 25
1,82
30 25
Zero 10 1,82
30 20
3,06
30 20
Zero 10 3,06
30 15
3,99
30 15
Zero 10 3,99
30 10
4,54
30 10
Zero 10 4,54
30 0
4,96
30 0
Zero 10 4,96
25
25 20
1,24
25 20
Zero 10 1,24
25 15
2,17
25 15
Zero 10 2,17
25 10
2,72
25 10
Zero 10 2,72
25 0
3,14
25 0
Zero 10 3,14
20
20 15
0,94
20 15
Zero 10 0,94
20 10
1,48
20 10
Zero 10 1,48
20 0
1,90
20 0
Zero 10 1,90
15
15 10
0,55
15 10
Zero 10 0,55
15 0
0,97
15 0
Zero 10 0,97
10
10 0
0,42
10 0
Zero 10 0,42

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Voltajul bateriei 52 V  
      Capacitatea bateriei 18 Ah  
      Energia bateriei 936 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față disc mecanic  
      Frâna spate disc mecanic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții față 10"  
      Diametrul roții spate 10"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc  
      Suspensia spate arc dublu  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Culori čierno-červená  
      Sarcina max. 120 kg  
      Presiunea recomandată în anvelope 45 - 55 Psi (3,1 - 3,8 Bar)  
      Producator baterie China - no brand  
Clienți mulțumiți

Recenzii

ZERO.10.18

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile