Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Raport excelent
preț/performanță
Putere mare

Confortabilă pe teren accidentat Foarte
confortabilă
Raport excelent
preț/performanță
Putere mare

10X este al doilea cel mai puternic model produs de ZERO. Specificațiile sale sunt excelente și, spre deosebire de sora mai mare 11X, este semnificativ mai ușoară, oferind în același timp o autonomie similară. Cu puterea sa totală de 3200 W, poate atinge viteze de până la 65 km/h cu ambele roți antrenate și un șasiu care face față oricărui teren.

`

ZERO 10X

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
LG 1260 Wh (60 V 21 Ah)
CN 936 Wh (52 V 18 Ah)
- 1 845 lei
LG 1196 Wh (52 V 23 Ah)
+ 1 435 lei
  • LG 1260 Wh (60 V 21 Ah)
  • CN 936 Wh (52 V 18 Ah)
  • LG 1196 Wh (52 V 23 Ah)

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

10X este o soră mai mică, dar aproape la fel de extremă, a trotinetei 11X produsă de ZERO. Se clasează printre modelele extrem de puternice și datorită celor două motoare electrice care oferă o putere totală de 3200 W atinge viteze de până la 65 km/h . În plus, datorită șasiului său de înaltă calitate echipat cu amortizor hidraulic și arc, acest model nu se teme de terenuri mai dificile. Vă va duce întotdeauna acasă deoarece autonomia sa este de 90 km. Pe de altă parte, această trotinetă necesită un utilizator cu experiență, care este capabil să o controleze și să-i folosească pe deplin potențialul, atât în ​​afara drumului, cât și pe drum. Opțiunea de a merge cu un singur motor vine ca un avantaj care mărește semnificativ autonomia atunci când nu aveți nevoie de puterea maximă a trotinetei. Cu specificațiile sale, trotineta este similară cu sora mai mare 11X. Cu toate acestea, este mult mai practică, deoarece este mult mai ușoară și o poți încărca în portbagajul mașinii. În cadrul clasei sale, 10X învinge majoritatea concurenței prin specificațiile sale, menținând în același timp un preț excelent, ceea ce o face una dintre cele mai bune trotinete în ceea ce privește raportul preț/performanță..

 

Puterea

Datorită celor două motoare puternice, 10X oferă o putere maximă de până la 3200 W. Această putere este transferată drumului de cele două roți de 10 inchi umplute cu aer. Puterea este controlată de două controlere de 25 A cu răcitoare care disipează orice exces de căldură, prelungind durata de viață a componentelor electronice și asigurând performanțe complete pe termen lung chiar și în condiții dificile. Datorită motorului său 2x2, această trotinetă stăpânește orice situație, inclusiv pe teren dificil. De asemenea, 10X se simte acasă si în oraș. Oferă performanță suficientă pentru a fi sigur că nu veți încetini traficul.

 

Autonomia

Autonomia acestui model depinde de bateria selectată, lucru care îi afectează în mod normal prețul. Dacă optați pentru o baterie de 23 Ah 52 V de calitate superioară, care conține celule LG și capabilă să stocheze energie de până la 1196 Wh, vă va oferi o autonomie de 90 km în modul ECO, cu condiția să mergi „în condiții normale” cu aproximativ 25 km/h pe o suprafață plană. Autonomia de mai sus se obține atunci când se utilizează un singur motor. Bateria chinezească de 18 Ah cu energia stocată de 936 Wh este suficientă pentru aproximativ 60 km de condus blând, dar vine cu un preț mai bun. Încărcarea bateriei durează 10-11 ore, dar poate fi redusă la jumătate atunci când utilizați două încărcătoare, deoarece modelul 10X este echipat cu doi conectori de încărcare. Când circulați dinamic folosind ambele motoare, este necesar să țineți cont ca autonomia este mai mică, care poate fi chiar redusă la jumătate, deoarece la aceste viteze consumați multă energie doar pentru a depăși rezistența aerului. Cu toate acestea, cu acest model nu trebuie să vă faceți griji cu privire la autonomie , deoarece este mai mult decât suficientă.

 

Confortul

10X dispune de două amortizoare hidraulice combinate cu un arc, ceea ce o face una dintre cele cele mai confortabile trotinete de pe piață. Veți aprecia acest șasiu atunci când mergeți în oraș, deoarece filtrează incredibil de bine drumurile noastre accidentate, precum și în afară, deoarece nu are nicio problemă să circule pe o suprafață foarte proastă. În plus, șasiul este reglabil, permițându-vă să îl faceți rigid atunci când mergeți rapid, moment în care o setare mai rigidă este un avantaj, deoarece șasiul nu lovește opritoarele, contribuind astfel atât la confortul cât și siguranța dumneavoastră. Puteți ajusta trotineta la greutatea și stilul dvs. de condus. Capacitatea de a regla rigiditatea șasiului este fantastică, deoarece modifică și garda la sol în funcție de utilizare – garda la sol mai mare în condiții off-road, garda la sol mai mica și mai confortabilă pe șosea. La confortul tău contribuie ghidonul ergonomic cu înălțime reglabilă prin rotire, ceea ce permite găsirea unei poziții confortabile și sigure de condus.

 

Siguranța

Siguranța lui 10X se bazează pe șasiul său care amortizează excelent orice denivelări sau găuri și, în special, pe frânele cu disc hidraulice (vă rugăm să rețineți că modelul cu baterie de 18 Ah este echipat cu frâne mecanice, nu hidraulice ). Șasiul hidraulic echipat cu arc vine cu o rigiditate reglabilă, ceea ce înseamnă că îl poți adapta stilului tău de condus. Siguranța este sporită și mai mult de bateria realizată din celule LG de înaltă calitate (versiunea de 23 Ah). Rezistența întregii trotinete permite o capacitate de încărcare de până la 120 kg. Trotineta are lumini față și spate și lumină de frână. În plus, există suficient spațiu atât pe ghidon, cât și pe tija de direcție pentru a instala orice iluminare suplimentară, în cazul în care decideți să cumpărați una, pentru noua dumneavoastră trotinetă. Vă rugăm să rețineți că, pe baza testelor noastre la viteze mai mari, peste 50 km/h, ghidonul tinde să oscileze odată ce eliberați roata din față de sarcina, lucru care este potențial periculosși necesită prezența unei persoane cu experiență sau instalarea unui amortizor de direcție suplimentar, în cazul în care intenționați să conduceți foarte repede.

 

 

Design-ul

Combinația negru-roșu este o semnătură unică a tuturor modelelor ZERO și arată fantastic pe modelul 10X. Fiind una dintre puținele trotinete existente, 10X are propriul limbaj de design, ceea ce o face să iasă în evidență printre toate celelalte modele din această categorie de performanță, care arată similar între ele, ca o frunză de stejar cu alta. Brațele oscilante cu finisaj roșu dezvăluie amortizorul hidraulic echipat cu arc și fac cunoscut faptul că nu este o trotinetă obișnuită, ci mai degrabă o trotinetă versatilă de tip enduro care nu se teme de nimic. Frânele cu disc se potrivesc perfect cu roțile închise care ascund motorul, evidențiind caracterul sportiv al acestui model. Aceasta este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase trotinete de pe piață, care se bazează pe un design bazat pe funcționalitate, gândit pâna la ultimul detaliu..

 

 

Utilizare și caracter practic

Aceasta nu este o trotineta obișnuită de oraș. Greutatea sa ajunge la 35 kg, ceea ce înseamnă că sigur nu veți dori să o cărați pe scări. Având în vedere dimensiunile sale, nu veți putea să o pliați pur și simplu și să o duceți cu dvs. într-un restaurant. De obicei, va trebui să o încuiați afară, ca pe o bicicletă. Poate încăpea în portbagajul unei mașini obișnuite, dar nu va mai rămâne mult spațiu. Aceasta înseamnă că, dacă vrei să o iei cu tine într-o călătorie mai lungă cu mașina (de exemplu, la o stațiune la mare), este mai bine să o pui pe suportul de biciclete din spate al mașinii, montat pe un cârlig de remorcare. Cu excepția greutății sale mai mari, aceasta este o soluție fantastică atât în ​​interiorul cât și în afara orașului. Cu designul și performanțele sale, aceasta este una dintre cele mai versatile trotinete din lume. Datorită tracțiunii sale 2x2, această trotinetă poate face față terenului și chiar urcărilor mai abrupte. În oraș, cu siguranță îi vei aprecia performanța la urcarea dealului, precum și autonomia, netrebuind să-ți faci griji chiar și atunci când trebuie să pleci într-o călătorie mai lungă sau când nu ai avut timp să încarci trotineta în timpul zilei. În opinia noastră, veți fi încântați de șasiul său extrem de confortabil care, combinat cu roți de 10 inchi, este capabil să se descurce chiar și pe cele mai proaste drumuri.

 

Evaluarea noastră

Zero 10X este o trotinetă foarte puternică, cu tracțiune 2x2 și șasiu de înaltă calitate, echipat cu amortizoare hidraulice, aducând performanțe off-road în mediul urban. În această categorie de performanță, trotineta oferă un raport excelent preț/performanță, reprezentând o alternativă excelentă la alte mărci. Doar o privire la ZERO 10X și pulsul începe să-ți crească. Opțiunea de a conduce cu un singur motor mărește foarte mult autonomia și, de asemenea, îmbunătățește utilizarea practică a acestui model. Alături de un șasiu excelent, roțile de 10 inchi oferă confort fantastic, care, totuși, vine în detrimentul unei greutăți mai mari. Faptul că atunci când rulează la viteze mari ghidonul tinde să oscileze după ce roata din față este eliberată de sarcină,reprezintă un dezavantaj cert, fiind nu doar neplăcut, ci și periculos pentru utilizatorii neexperimentați. Acest aspect negativ poate fi rezolvat prin instalarea unui amortizor de directie suplimentar, similar celor folosite la motociclete. ZERO este un producător de top din Singapore cu care ne bucurăm de relații bune și chiar îi cunoaștem personal,nu doar angajații, ci și proprietarul . De aceea suntem capabili să oferim nu numai servicii în garanție, ci și reparații post-garanție, asistență, consiliere și piese de schimb.

 

Service

Suntem importatorul și distribuitorul exclusiv al mărcii ZERO în Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție, care este furnizat în magazinele noastre din Praga, Brno, Bratislava și Uzhhorod. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

Marca ZERO a fost înființată în Singapore în 2017 de un dealer de electromobilitate cu experiență, specializat în trotinete electrice. Acest lucru îl face un brand relativ tânăr, care a reușit să atingă topul în scurta sa existență și se clasează pe bună dreptate printre cele mai bune mărci de pe piață. ZERO vede trotinetele electrice ca o alternativă inteligentă la alte moduri de transport, atât în interiorul cât și în afara orașului, fiind extrem de eficiente, ieftine, ecologice și producând ZERO emisii în oraș. ZERO oferă alternative cu dimensiuni mai mici, permițând călătorii mai plăcute și mai responsabile nu numai acolo unde puteți ajunge cu mașina sau transportul public, ci și unde puteți merge doar cu trotineta. Nașterea mărcii ZERO a venit ca răspuns la lipsa de opțiuni pentru utilizatoriii care trebuiau să aleagă între performanță, caracter practic și preț. Scopul lui ZERO este de a oferi o familie completă de modele care să răspundă nevoilor individuale ale utilizatorilor fără a fi nevoiți să facă mari compromisuri și, în același timp, să le aducă bucuria de a-și conduce trotinetele. În ultimii ani, ZERO și-a stabilit o poziție puternică pe piață și a creat un brand care oferă o gamă completă de modele care au ajuns în primele locuri în categoriile lor, și care reprezintă o alternativă viabilă la alte mărci la un preț avantajos.

Oferim toate modele ZERO (8, 9, 10, 8X, 10X, și 11X).

Comparația seriei X (putere extremă, două motoare) de la ZERO

Parameteri 8X 10X 11X
Putere 2300 W 3200 W 3600 W
Viteza maximă 55 km/h 70 km/h 95 km/h
Autonomia 65 - 110 km 65 - 90 km 150 km
Greutatea 33 - 35 kg 32 - 35 kg 54 kg
Producător baterii Celule LG China - no name sau celule LG celule LG
Puterea bateriei 936 - 1352 Wh 936 - 1196 Wh 2304 Wh
Capacitatea bateriei 18 - 26 Ah 18 - 23 Ah 32 Ah
Voltajul bateriei 52 V 52 V sau 60 V 72 V
Nr. de motoare 2 - față și spate 2 - față și spate 2 - față si spate
Frâna față disc disc, sau disc hidraulic disc hidraulic
Frâna spate disc disc, sau disc hidraulic disc hidraulic
Mânere pliabile fixe fixe
Dimensiunea roților 8-inch, solid 10-inch, pneumatic 11-inch, pneumatic
10/10
Confort
6/10
Ușurință la întreținere
65 km/h
Viteza
35 kg
Greutate
3200 W
putere
90 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Prietenos cu orașul
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
Roată liberă
Pliere bună
Recomandarea Max Blinker
Fiabilitate ridicată
Zero start
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 32 kg în funcție de configurație din 32 kg la 35 kg În așteptarea testului alt model testat
Timpul de încarcare 10 - 12 h În așteptarea testului 5 hviezdičiek, pretože batéria má obrovskú kapacitu a najmä dobu nabíjania je možné skrátiť na polovicu vďaka použitiu dvoch nabíjačiek naraz!
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 65 km/h în funcție de configurație din 65 km/h la 70 km/h 61,18 km/h în funcție de configurație
Puterea de vârf 3200 W 2050,6 W în funcție de configurație
Autonomia - în funcție de configurație din 65 km la 88,84 km în funcție de configurație V ECO móde na jeden motor (20 km/h)
Gama de biciclete City - În așteptarea testului alt model testat
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
61,18
km/h
Viteza max
2.050
wați
Puterea max
88,84
km
Autonomia totală
54,82
km
Autonomia în oraș
15,58
km
Autonomie Min
11,20
secunde
Timp până
la 100 m
20,80
secunde
Timp până
la 250 m
65,95
secunde
Timp până
la 1 km
2,85
secunde
Timp până
la 20 km/h
4,29
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,85
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,27
secunde
Timp de
la 30 km/h
7,2
metri
Distanta
la 20 km/h
17,7
metri
Distanța
la 30 km/h
1,9
metri
Distanța de
la 20 km/h
4,7
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 61,18
0
0 10
1,69
0 10
Zero 10X 1,69
0 15
2,25
0 15
Zero 10X 2,25
0 20
2,85
0 20
Zero 10X 2,85
0 25
3,46
0 25
Zero 10X 3,46
0 30
4,29
0 30
Zero 10X 4,29
0 35
5,25
0 35
Zero 10X 5,25
0 40
6,46
0 40
Zero 10X 6,46
0 45
8,12
0 45
Zero 10X 8,12
0 50
10,52
0 50
Zero 10X 10,52
0 55
13,93
0 55
Zero 10X 13,93
0 60
25,09
0 60
Zero 10X 25,09
0 61,18
36,92
0 61,18
Zero 10X 36,92
10
10 15
0,56
10 15
Zero 10X 0,56
10 20
1,16
10 20
Zero 10X 1,16
10 25
1,76
10 25
Zero 10X 1,76
10 30
2,60
10 30
Zero 10X 2,60
10 35
3,55
10 35
Zero 10X 3,55
10 40
4,77
10 40
Zero 10X 4,77
10 45
6,42
10 45
Zero 10X 6,42
10 50
8,82
10 50
Zero 10X 8,82
10 55
12,24
10 55
Zero 10X 12,24
10 60
23,39
10 60
Zero 10X 23,39
10 61,18
35,23
10 61,18
Zero 10X 35,23
15
15 20
0,60
15 20
Zero 10X 0,60
15 25
1,20
15 25
Zero 10X 1,20
15 30
2,04
15 30
Zero 10X 2,04
15 35
2,99
15 35
Zero 10X 2,99
15 40
4,21
15 40
Zero 10X 4,21
15 45
5,86
15 45
Zero 10X 5,86
15 50
8,26
15 50
Zero 10X 8,26
15 55
11,67
15 55
Zero 10X 11,67
15 60
22,83
15 60
Zero 10X 22,83
15 61,18
34,67
15 61,18
Zero 10X 34,67
20
20 25
0,61
20 25
Zero 10X 0,61
20 30
1,44
20 30
Zero 10X 1,44
20 35
2,40
20 35
Zero 10X 2,40
20 40
3,61
20 40
Zero 10X 3,61
20 45
5,26
20 45
Zero 10X 5,26
20 50
7,67
20 50
Zero 10X 7,67
20 55
11,08
20 55
Zero 10X 11,08
20 60
22,24
20 60
Zero 10X 22,24
20 61,18
34,07
20 61,18
Zero 10X 34,07
25
25 30
0,83
25 30
Zero 10X 0,83
25 35
1,79
25 35
Zero 10X 1,79
25 40
3,00
25 40
Zero 10X 3,00
25 45
4,66
25 45
Zero 10X 4,66
25 50
7,06
25 50
Zero 10X 7,06
25 55
10,47
25 55
Zero 10X 10,47
25 60
21,63
25 60
Zero 10X 21,63
25 61,18
33,46
25 61,18
Zero 10X 33,46
30
30 35
0,95
30 35
Zero 10X 0,95
30 40
2,17
30 40
Zero 10X 2,17
30 45
3,82
30 45
Zero 10X 3,82
30 50
6,22
30 50
Zero 10X 6,22
30 55
9,64
30 55
Zero 10X 9,64
30 60
20,79
30 60
Zero 10X 20,79
30 61,18
32,63
30 61,18
Zero 10X 32,63
35
35 40
1,21
35 40
Zero 10X 1,21
35 45
2,87
35 45
Zero 10X 2,87
35 50
5,27
35 50
Zero 10X 5,27
35 55
8,68
35 55
Zero 10X 8,68
35 60
19,84
35 60
Zero 10X 19,84
35 61,18
31,67
35 61,18
Zero 10X 31,67
40
40 45
1,65
40 45
Zero 10X 1,65
40 50
4,06
40 50
Zero 10X 4,06
40 55
7,47
40 55
Zero 10X 7,47
40 60
18,63
40 60
Zero 10X 18,63
40 61,18
30,46
40 61,18
Zero 10X 30,46
45
45 50
2,40
45 50
Zero 10X 2,40
45 55
5,81
45 55
Zero 10X 5,81
45 60
16,97
45 60
Zero 10X 16,97
45 61,18
28,81
45 61,18
Zero 10X 28,81
50
50 55
3,41
50 55
Zero 10X 3,41
50 60
14,57
50 60
Zero 10X 14,57
50 61,18
26,41
50 61,18
Zero 10X 26,41
55
55 60
11,16
55 60
Zero 10X 11,16
55 61,18
22,99
55 61,18
Zero 10X 22,99
60
60 61,18
11,83
60 61,18
Zero 10X 11,83
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 61,18
0
0 10
2,07
0 10
Zero 10X 2,07
0 15
4,14
0 15
Zero 10X 4,14
0 20
7,21
0 20
Zero 10X 7,21
0 25
11,16
0 25
Zero 10X 11,16
0 30
17,74
0 30
Zero 10X 17,74
0 35
26,53
0 35
Zero 10X 26,53
0 40
39,30
0 40
Zero 10X 39,30
0 45
59,05
0 45
Zero 10X 59,05
0 50
90,95
0 50
Zero 10X 90,95
0 55
141,07
0 55
Zero 10X 141,07
0 60
322,03
0 60
Zero 10X 322,03
0 61,18
519,23
0 61,18
Zero 10X 519,23
10
10 15
2,07
10 15
Zero 10X 2,07
10 20
5,14
10 20
Zero 10X 5,14
10 25
9,09
10 25
Zero 10X 9,09
10 30
15,67
10 30
Zero 10X 15,67
10 35
24,46
10 35
Zero 10X 24,46
10 40
37,23
10 40
Zero 10X 37,23
10 45
56,98
10 45
Zero 10X 56,98
10 50
88,88
10 50
Zero 10X 88,88
10 55
139,00
10 55
Zero 10X 139,00
10 60
319,96
10 60
Zero 10X 319,96
10 61,18
517,16
10 61,18
Zero 10X 517,16
15
15 20
3,06
15 20
Zero 10X 3,06
15 25
7,02
15 25
Zero 10X 7,02
15 30
13,59
15 30
Zero 10X 13,59
15 35
22,39
15 35
Zero 10X 22,39
15 40
35,16
15 40
Zero 10X 35,16
15 45
54,91
15 45
Zero 10X 54,91
15 50
86,81
15 50
Zero 10X 86,81
15 55
136,92
15 55
Zero 10X 136,92
15 60
317,89
15 60
Zero 10X 317,89
15 61,18
515,09
15 61,18
Zero 10X 515,09
20
20 25
3,95
20 25
Zero 10X 3,95
20 30
10,53
20 30
Zero 10X 10,53
20 35
19,32
20 35
Zero 10X 19,32
20 40
32,09
20 40
Zero 10X 32,09
20 45
51,84
20 45
Zero 10X 51,84
20 50
83,75
20 50
Zero 10X 83,75
20 55
133,86
20 55
Zero 10X 133,86
20 60
314,82
20 60
Zero 10X 314,82
20 61,18
512,02
20 61,18
Zero 10X 512,02
25
25 30
6,58
25 30
Zero 10X 6,58
25 35
15,37
25 35
Zero 10X 15,37
25 40
28,14
25 40
Zero 10X 28,14
25 45
47,89
25 45
Zero 10X 47,89
25 50
79,79
25 50
Zero 10X 79,79
25 55
129,91
25 55
Zero 10X 129,91
25 60
310,87
25 60
Zero 10X 310,87
25 61,18
508,07
25 61,18
Zero 10X 508,07
30
30 35
8,79
30 35
Zero 10X 8,79
30 40
21,56
30 40
Zero 10X 21,56
30 45
41,31
30 45
Zero 10X 41,31
30 50
73,22
30 50
Zero 10X 73,22
30 55
123,33
30 55
Zero 10X 123,33
30 60
304,29
30 60
Zero 10X 304,29
30 61,18
501,49
30 61,18
Zero 10X 501,49
35
35 40
12,77
35 40
Zero 10X 12,77
35 45
32,52
35 45
Zero 10X 32,52
35 50
64,42
35 50
Zero 10X 64,42
35 55
114,54
35 55
Zero 10X 114,54
35 60
295,50
35 60
Zero 10X 295,50
35 61,18
492,70
35 61,18
Zero 10X 492,70
40
40 45
19,75
40 45
Zero 10X 19,75
40 50
51,65
40 50
Zero 10X 51,65
40 55
101,77
40 55
Zero 10X 101,77
40 60
282,73
40 60
Zero 10X 282,73
40 61,18
479,93
40 61,18
Zero 10X 479,93
45
45 50
31,90
45 50
Zero 10X 31,90
45 55
82,02
45 55
Zero 10X 82,02
45 60
262,98
45 60
Zero 10X 262,98
45 61,18
460,18
45 61,18
Zero 10X 460,18
50
50 55
50,11
50 55
Zero 10X 50,11
50 60
231,07
50 60
Zero 10X 231,07
50 61,18
428,27
50 61,18
Zero 10X 428,27
55
55 60
180,96
55 60
Zero 10X 180,96
55 61,18
378,16
55 61,18
Zero 10X 378,16
60
60 61,18
197,20
60 61,18
Zero 10X 197,20
Timpi de frânare
60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
61,18
61,18 60
0,07
61,18 60
Zero 10X 0,07
61,18 55
0,30
61,18 55
Zero 10X 0,30
61,18 50
0,54
61,18 50
Zero 10X 0,54
61,18 45
0,73
61,18 45
Zero 10X 0,73
61,18 40
1,00
61,18 40
Zero 10X 1,00
61,18 35
1,20
61,18 35
Zero 10X 1,20
61,18 30
1,42
61,18 30
Zero 10X 1,42
61,18 25
1,63
61,18 25
Zero 10X 1,63
61,18 20
1,84
61,18 20
Zero 10X 1,84
61,18 15
2,04
61,18 15
Zero 10X 2,04
61,18 10
2,29
61,18 10
Zero 10X 2,29
61,18 0
2,69
61,18 0
Zero 10X 2,69
60
60 55
0,23
60 55
Zero 10X 0,23
60 50
0,48
60 50
Zero 10X 0,48
60 45
0,66
60 45
Zero 10X 0,66
60 40
0,93
60 40
Zero 10X 0,93
60 35
1,13
60 35
Zero 10X 1,13
60 30
1,36
60 30
Zero 10X 1,36
60 25
1,56
60 25
Zero 10X 1,56
60 20
1,78
60 20
Zero 10X 1,78
60 15
1,97
60 15
Zero 10X 1,97
60 10
2,22
60 10
Zero 10X 2,22
60 0
2,62
60 0
Zero 10X 2,62
55
55 50
0,24
55 50
Zero 10X 0,24
55 45
0,43
55 45
Zero 10X 0,43
55 40
0,70
55 40
Zero 10X 0,70
55 35
0,90
55 35
Zero 10X 0,90
55 30
1,12
55 30
Zero 10X 1,12
55 25
1,33
55 25
Zero 10X 1,33
55 20
1,54
55 20
Zero 10X 1,54
55 15
1,74
55 15
Zero 10X 1,74
55 10
1,99
55 10
Zero 10X 1,99
55 0
2,39
55 0
Zero 10X 2,39
50
50 45
0,18
50 45
Zero 10X 0,18
50 40
0,45
50 40
Zero 10X 0,45
50 35
0,65
50 35
Zero 10X 0,65
50 30
0,88
50 30
Zero 10X 0,88
50 25
1,08
50 25
Zero 10X 1,08
50 20
1,30
50 20
Zero 10X 1,30
50 15
1,50
50 15
Zero 10X 1,50
50 10
1,74
50 10
Zero 10X 1,74
50 0
2,15
50 0
Zero 10X 2,15
45
45 40
0,27
45 40
Zero 10X 0,27
45 35
0,47
45 35
Zero 10X 0,47
45 30
0,70
45 30
Zero 10X 0,70
45 25
0,90
45 25
Zero 10X 0,90
45 20
1,12
45 20
Zero 10X 1,12
45 15
1,31
45 15
Zero 10X 1,31
45 10
1,56
45 10
Zero 10X 1,56
45 0
1,96
45 0
Zero 10X 1,96
40
40 35
0,20
40 35
Zero 10X 0,20
40 30
0,43
40 30
Zero 10X 0,43
40 25
0,63
40 25
Zero 10X 0,63
40 20
0,85
40 20
Zero 10X 0,85
40 15
1,05
40 15
Zero 10X 1,05
40 10
1,29
40 10
Zero 10X 1,29
40 0
1,69
40 0
Zero 10X 1,69
35
35 30
0,23
35 30
Zero 10X 0,23
35 25
0,43
35 25
Zero 10X 0,43
35 20
0,65
35 20
Zero 10X 0,65
35 15
0,84
35 15
Zero 10X 0,84
35 10
1,09
35 10
Zero 10X 1,09
35 0
1,49
35 0
Zero 10X 1,49
30
30 25
0,20
30 25
Zero 10X 0,20
30 20
0,42
30 20
Zero 10X 0,42
30 15
0,62
30 15
Zero 10X 0,62
30 10
0,86
30 10
Zero 10X 0,86
30 0
1,27
30 0
Zero 10X 1,27
25
25 20
0,22
25 20
Zero 10X 0,22
25 15
0,41
25 15
Zero 10X 0,41
25 10
0,66
25 10
Zero 10X 0,66
25 0
1,06
25 0
Zero 10X 1,06
20
20 15
0,20
20 15
Zero 10X 0,20
20 10
0,44
20 10
Zero 10X 0,44
20 0
0,85
20 0
Zero 10X 0,85
15
15 10
0,25
15 10
Zero 10X 0,25
15 0
0,65
15 0
Zero 10X 0,65
10
10 0
0,40
10 0
Zero 10X 0,40
Distanțe la frânare
60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
61,18
61,18 60
1,10
61,18 60
Zero 10X 1,10
61,18 55
4,70
61,18 55
Zero 10X 4,70
61,18 50
8,17
61,18 50
Zero 10X 8,17
61,18 45
10,50
61,18 45
Zero 10X 10,50
61,18 40
13,57
61,18 40
Zero 10X 13,57
61,18 35
15,57
61,18 35
Zero 10X 15,57
61,18 30
17,51
61,18 30
Zero 10X 17,51
61,18 25
18,98
61,18 25
Zero 10X 18,98
61,18 20
20,24
61,18 20
Zero 10X 20,24
61,18 15
21,10
61,18 15
Zero 10X 21,10
61,18 10
21,83
61,18 10
Zero 10X 21,83
61,18 0
22,19
61,18 0
Zero 10X 22,19
60
60 55
3,60
60 55
Zero 10X 3,60
60 50
7,07
60 50
Zero 10X 7,07
60 45
9,40
60 45
Zero 10X 9,40
60 40
12,47
60 40
Zero 10X 12,47
60 35
14,47
60 35
Zero 10X 14,47
60 30
16,41
60 30
Zero 10X 16,41
60 25
17,88
60 25
Zero 10X 17,88
60 20
19,14
60 20
Zero 10X 19,14
60 15
19,99
60 15
Zero 10X 19,99
60 10
20,73
60 10
Zero 10X 20,73
60 0
21,08
60 0
Zero 10X 21,08
55
55 50
3,47
55 50
Zero 10X 3,47
55 45
5,79
55 45
Zero 10X 5,79
55 40
8,87
55 40
Zero 10X 8,87
55 35
10,87
55 35
Zero 10X 10,87
55 30
12,80
55 30
Zero 10X 12,80
55 25
14,28
55 25
Zero 10X 14,28
55 20
15,53
55 20
Zero 10X 15,53
55 15
16,39
55 15
Zero 10X 16,39
55 10
17,13
55 10
Zero 10X 17,13
55 0
17,48
55 0
Zero 10X 17,48
50
50 45
2,32
50 45
Zero 10X 2,32
50 40
5,40
50 40
Zero 10X 5,40
50 35
7,40
50 35
Zero 10X 7,40
50 30
9,34
50 30
Zero 10X 9,34
50 25
10,81
50 25
Zero 10X 10,81
50 20
12,06
50 20
Zero 10X 12,06
50 15
12,92
50 15
Zero 10X 12,92
50 10
13,66
50 10
Zero 10X 13,66
50 0
14,01
50 0
Zero 10X 14,01
45
45 40
3,07
45 40
Zero 10X 3,07
45 35
5,08
45 35
Zero 10X 5,08
45 30
7,01
45 30
Zero 10X 7,01
45 25
8,48
45 25
Zero 10X 8,48
45 20
9,74
45 20
Zero 10X 9,74
45 15
10,60
45 15
Zero 10X 10,60
45 10
11,34
45 10
Zero 10X 11,34
45 0
11,69
45 0
Zero 10X 11,69
40
40 35
2,00
40 35
Zero 10X 2,00
40 30
3,94
40 30
Zero 10X 3,94
40 25
5,41
40 25
Zero 10X 5,41
40 20
6,67
40 20
Zero 10X 6,67
40 15
7,53
40 15
Zero 10X 7,53
40 10
8,27
40 10
Zero 10X 8,27
40 0
8,62
40 0
Zero 10X 8,62
35
35 30
1,93
35 30
Zero 10X 1,93
35 25
3,41
35 25
Zero 10X 3,41
35 20
4,66
35 20
Zero 10X 4,66
35 15
5,52
35 15
Zero 10X 5,52
35 10
6,26
35 10
Zero 10X 6,26
35 0
6,61
35 0
Zero 10X 6,61
30
30 25
1,47
30 25
Zero 10X 1,47
30 20
2,73
30 20
Zero 10X 2,73
30 15
3,59
30 15
Zero 10X 3,59
30 10
4,33
30 10
Zero 10X 4,33
30 0
4,68
30 0
Zero 10X 4,68
25
25 20
1,26
25 20
Zero 10X 1,26
25 15
2,11
25 15
Zero 10X 2,11
25 10
2,85
25 10
Zero 10X 2,85
25 0
3,21
25 0
Zero 10X 3,21
20
20 15
0,86
20 15
Zero 10X 0,86
20 10
1,60
20 10
Zero 10X 1,60
20 0
1,95
20 0
Zero 10X 1,95
15
15 10
0,74
15 10
Zero 10X 0,74
15 0
1,09
15 0
Zero 10X 1,09
10
10 0
0,35
10 0
Zero 10X 0,35

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Distanța de accelerație 0 - 20 km/h -  
      Lungime 128 cm  
      Înălţime 98 cm  
      Lăţime 68 cm  
      Lungime pliată 128 cm  
      Înălțime pliată 50 cm  
      Lățimea pliată 68 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells în funcție de configurație: China - no brand, LG cells  
      Voltajul bateriei 52 V în funcție de configurație: 52 V, 60 V  
      Capacitatea bateriei 23 Ah în funcție de configurație: 18 Ah, 21 Ah, 23 Ah  
      Energia bateriei 1196 Wh în funcție de configurație: 936 Wh, 1196 Wh, 1260 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic în funcție de configurație: disc hidraulic, disc mecanic  
      Frâna spate disc hidraulic în funcție de configurație: disc hidraulic, disc mecanic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 10"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 10"  
      Suspensie față și spate  
      Presiunea recomandată în anvelope 45 - 55 Psi (3,1 - 3,8 Bar)  
      Suspensia față amortizor hidraulic + arc  
      Suspensia spate amortizor hidraulic + arc  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Culori čierno-červená  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile