-12%
Confortabilă pe teren accidentat Cea mai bună din categoria sa Putere mare

Confortabilă pe teren accidentat Cea mai bună din categoria sa Putere mare

ZERO 11X

Produs nou

Zero 11X este o trotinetă extremă, indiferent de cum o privești. Parametrii săi sunt cu adevărat "nebuni". Trebuie doar să menționăm viteza maximă de 100 km/h, bateria de 72 V, două motoare care asigură o putere totală de 6400 W și o autonomie care depășește 150 km. În plus, roțile sale de 11 inchi combinate cu șasiul hidraulic, sunt capabile să facă față terenurilor dificile.

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea acestui model

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

Modelul emblematic al mărcii ZERO este, fără îndoială, una dintre cele cele mai sălbatice trotinete din lume. Cu specificațiile sale, se găsește în topul absolut al trotinetelor electrice. Această trotinetă nu va ezita să înfrunte orice alt model din această categorie de performanță și preț. Pe lângă specificațiile numerice, șasiul său hidraulic atrage o atenție deosebită, alături de tija de direcție dublă care demonstrează robustețea întregului model. ZERO 11X estompează linia dintre ceea ce poate fi considerat încă o trotinetă electrică și ceea ce este de fapt o motocicletă.

Doar aruncați o privire la trotineta ZERO 11X și puteți simți că aceasta este ca un "armăsar sălbatic" care poate fi îmblânzit doar de utilizatorii experimentați. Nu sunt doar cele două motoare, care oferă puterea totală de 6400 W, care trebuie îmblânzite, deoarece pot catapulta ZERO 11X la o viteză de până la 95 km/h, dar și greutatea, care atinge 54 kg la acest model. ZERO 11X nu este pentru toată lumea. Aceasta este o trotinetă la care toată lumea a visat în secret. Acesta este cel mai puternic model al familiei ZERO și îndeplinește în sfârșit toate dorințele de a cuceri un teren off-road.

 

Puterea

Când vine vorba de ZERO 11X, performanța este cu siguranță pe primul loc. Pe hârtie, specificațiile sunt pur și simplu uimitoare. Totuși, nimic nu se compară cu sentimentul real de a conduce această trotinetă, activând ambele motoare și forțând peste 40 A la 72 V să curgă prin ele, trotineta, dacă o mai putem numi trotinetă, te catapultează literalmente la peste 60 km/h în câteva secunde și continuă să accelereze până ajunge la aproximativ 95 km/h. Puterea totală atinge 6400 W și se transmite prin două motoare, unul în roata din față și celălalt în roata din spate. Datorită tracțiunii 2x2, trotineta poate face față oricărei situații, inclusiv pe teren dificil. 11X este cel mai puternic și mai dur model produs de ZERO și garantăm că nu vă va dezamăgi așteptările. Aceasta nu este cu adevărat o trotinetă pentru toată lumea. Nu toți utilizatorii se pot descurca. Cu toate acestea, dacă sunteți un adevărat pasionat de trotinete, ZERO 11X este tot ce vă puteți dori. Este o jucărie dură pentru cei care nu caută doar un mijloc de transport, ci și emoție și bucurie extremă.

 

Autonomia

Autonomia este asigurată de o baterie de 32 Ah care conține celule LG, oferind o putere uriașă datorită tensiunii de 72 V. Energia totală stocată în această baterie atinge uimitoarea valoare de 2304 Wh, făcând din ZERO 11X modelul cu cea mai mare baterie din portofoliul nostru. Puterea de 6400 W necesită pur și simplu o baterie puternică. Producătorul nu a economisit bani și a echipat această trotinetă cu celule de înaltă calitate fabricate de LG. Dacă conduceți în modul ECO cu un singur motor, vă puteți aștepta la o autonomie de până la 150 km. Dar dacă decideți să mergeți la extrem și să testați „tot ce poate face” această trotinetă, vă veți bucura în continuare de o autonomie de aproximativ 50 km, chiar și pe terenuri mai dificile. Aceasta înseamnă că cu acest model cu siguranță nu trebuie să vă faceți griji cu privire la autonomie, care este suficientă chiar și pentru trasee lungi. Când încărcați trotineta, trebuie să vă așteptați la un timp de 15-20 de ore pentru o încărcarea completă. Cu toate acestea, timpul de încărcare poate fi redus la jumătate, deoarece modelul 11X permite utilizarea a două încărcătoare în același timp.

 

Confortul

11X are două amortizoare hidraulice uriașe combinate cu un arc (165 mm), care fac să semene mai degrabă cu o motocicletă decât cu o trotinetă. Având în vedere capabilitățile sale off-road și greutatea uriașă, trebuie să spunem că setarea de bază a trotinetei este puțin mai rigidă decât ne-am putea aștepta. Cu toate acestea, veți aprecia această configurație când conduceți rapid, moment în care o astfel de setare mai rigidă reprezintă un avantaj, deoarece șasiul nu va lovi asfaltul, contribuind astfel la confortul și siguranta dvs. Acesta nu este un compromis neplăcut, deoarece șasiul vine cu o rigiditate reglabilă, ceea ce înseamnă că îl puteți ajusta la greutatea și stilul dvs. de condus. Capacitatea de a regla rigiditatea șasiului este fantastică, deoarece modifică și garda la sol în funcție de utilizare – garda la sol mai mare în condiții off-road sau mai mică și mai confortabilă pe șosea. La confortul tău contribuie ghidonul ergonomic cu înălțime reglabilă prin rotire, ceea ce permite găsirea unei poziții confortabile și sigure de condus.

 

Siguranța

Cu o trotinetă care se deplasează cu aproape 100 km/h, problema siguranței este relevantă. Modelul 11X nu rămâne în urmă la acest capitol și vine fără compromisuri. Întregul model a fost conceput pentru a rezista la condiții dificile – este cu adevărat masiv și folosește o mulțime de materiale de calitate, motiv pentru care te poți baza pe el. Șasiul hidraulic de 165 mm echipat cu un arc vine cu o rigiditate reglabilă, ceea ce înseamnă că o poți adapta stilului tău de condus. Bateria realizată din celule LG de înaltă calitate îmbunătățește și mai mult siguranța. Rezistența întregii trotinete permite o capacitate de încărcare de până la 120 kg. Tija de direcție dublă cu ghidonul reglabil în unghi, asemănător motocicletelor de teren, vă sporește capacitatea de a controla trotineta în toate situațiile.

Pentru a se potrivi cu motoarele extrem de puternice, este absolut necesar ca utilizatorul să aibă la dispoziție frâne cu adevărat eficiente. Acesta este motivul pentru care ZERO 11X vine cu frâne hidraulice de ultimă generație, marca Zoom, și cu plăcuțe de frână echipate cu răcitor suplimentar . Prin urmare, aceste plăcuțe sunt mai bine răcite în timp ce își îndeplinesc sarcina dificilă de a îmblânzi motoarele de 3600 W. În plus, trotineta are lumini față duble, asemănătoare cu cele ale motocicletelor de teren, datorită cărora vei fi văzut în orice circumstanțe. Luminile de frână și luminile spate contribuie la o vizibilitate mai bună, făcându-vă întotdeauna vizibil în mod corespunzător chiar și în condiții de iluminare slabă. Mai mult, există suficient spațiu atât pe ghidon, cât și pe tija de direcție pentru a instala orice iluminare suplimentară, în cazul în care decideți să cumpărați pentru noua dumneavoastră trotinetă.

 

Design

Această trotinetă distruge toate prejudecățile împotriva trotinetelor electrice. Nu îndrăznim să spunem că ZERO 11X este un model frumos. La fel cum nu putem spune că un tanc sau un vehicul de luptă de infanterie este frumos. Această trotinetă unică nu trebuie să pretindă că este drăguță, dură sau bună. Modelul 11X nu trebuie să pretindă nimic, lucru evident, dat de aspectul său. Combinația negru-roșu este o semnătură unică a tuturor modelelor ZERO, dar la 11X se potrivește mai bine ca la niciun alt model. Tija de direcție dublă, masivă, arată clar că aceasta este o trotinetă serioasă, care poate face față mai mult decât îndrăznește să încerce o persoană care o conduce. Trotineta nu își ascunde greutatea de peste 50 kg, nici performantele sale extreme puse în evidență de discurile hidraulice de frână. Trotineta impune mult respect și atrage aproape atenția tuturor. Este clar că modelul 11X nu este pentru toată lumea. Nu toți oamenii sunt capabili să o îmblânzească, fapt care este evidențiat prin aspectul său dur. Combină natura dură cu estetica bazată pe funcționalitate, care este totuși gândită în fiecare detaliu.

 

 

Utilizare și caracter practic

Să începem prin a spune că această fiară cântărește 54 kg. Acest lucru nu este pe placul unei persoane care trebuie să o ridice și să o ducă la etajul șase sau doar să urce câteva scări până la lift. Cu lungimea pliată de 142 cm, lățimea care depășește 70 cm și înălțimea de 60 cm, această trotinetă nu este destinată cu siguranță să fie transportată într-un portbagaj auto sau în transportul public. Chiar dacă o poți pune în portbagajul mașinii tale, trebuie să știi că nu va mai rămâne spațiu pentru a împacheta alte lucruri. Prin urmare, acest model ar trebui mai degrabă perceput ca o mică motocicletă pliabilă decât o trotinetă. Cu toate acestea, când vine vorba de utilizare, caracteristicile și specificațiile sale depășesc cu mult impracticabilitatea. Autonomia de 150 km, viteza maximă de aproape 100 km/h, tracțiunea 2x2 și puterea totală de 6400 W vă vor deschide un tărâm cu totul nou a ceea ce este posibil cu o trotinetă electrică . Poate face față tuturor urcușurilor, chiar și pe teren dificil. Călătoriile dumneavoastră în afara orașului vor fi într-un stil complet diferit. Nu veți deranja pe nimeni cu un motor cu ardere zgomotos, deoarece motoarele electrice puternice produc doar un zumzet liniștit, fără emisii sau stropi de ulei.

 

Evaluarea noastră

Nu toată lumea îndrăznește să conducă această fiară, nici măcar cei cu mulți kilometri parcurși cu trotinete. Într-adevăr, acest model este cel mai extrem dintre toate. Suntem fascinați de prețul său acceptabil, care poate părea mare la început. Cu toate acestea, rețineți că acest preț se încadrează în limitele prețului unei biciclete electrice avansate. O bicicletă electrică nici măcar nu se poate compara cu această trotinetă în ce privește ceea ce poate face și cât de repede și plăcut vă va duce acolo unde doriți. Mai mult, prețul include bateria enormă de 2300 Wh, la care bicicletele electrice nu pot decât să viseze.

Mulți clienți compară modelul 11X cu modelele produse de Dualtron (Minimotors) și cu alte modele extreme, cerându-ne să le includem în portofoliul nostru. Ei bine, da, fanii știu că modelul 11X nu este singurul care oferă acești parametri. Există și alte modele asemănătoare, disponibile la un preț similar sau chiar puțin mai mic. Cu toate acestea, datorită experienței noastre, ne-am hotărât pentru modelul 11X pentru că ZERO este un producător de top din Singapore cu care ne bucurăm de relații bune și chiar cunoaștem personal, nu doar angajații ci și proprietarul. De aceea suntem în măsură să oferim nu numai service în garanție, ci și reparații post garanție, asistență, consiliere și piese de schimb. Deci, dacă sunteți în căutarea extremelor, suntem siguri că acesta este modelul, care reprezintă în prezent cea mai bună și mai semnificativă opțiune oferită pe piață, și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la garanție sau obținerea pieselor de schimb.

 

Service

Suntem dealer al mărcii Zero pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

 

Despre brand

Marca ZERO a fost înființată în Singapore în 2017 de un dealer de electromobilitate cu experiență, specializat în trotinete electrice. Acest lucru îl face un brand relativ tânăr, care a reușit să atingă topul în scurta sa existență și se clasează pe bună dreptate printre cele mai bune mărci de pe piață. ZERO vede trotinetele electrice ca o alternativă inteligentă la alte moduri de transport, atât în ​​interiorul cât și în afara orașului, fiind extrem de eficiente, ieftine, ecologice și producând ZERO emisii în oraș. ZERO oferă alternative cu dimensiuni mai mici, permițând călătorii mai plăcute și mai responsabile nu numai acolo unde puteți ajunge cu mașina sau transportul public, ci și unde puteți merge doar cu trotineta. Nașterea mărcii ZERO a venit ca răspuns la lipsa de opțiuni pentru utilizatoriii care trebuiau să aleagă între performanță, caracter practic și preț. Scopul lui ZERO este de a oferi o familie completă de modele care să răspundă nevoilor individuale ale utilizatorilor fără a fi nevoiți să facă mari compromisuri și, în același timp, să le aducă bucuria de a-și conduce trotinetele. În ultimii ani, ZERO și-a stabilit o poziție puternică pe piață și a creat un brand care oferă o gamă completă de modele care au ajuns în primele locuri în categoriile lor, și care reprezintă o alternativă viabilă la alte mărci la un preț avantajos.

Oferim toate modelele ZERO (8, 9, 10, 8X, 10X și 11X).

Comparația seriei X (putere extremă, două motoare) de la ZERO

Parameteri 8X 10X 11X
Putere 2300 W 3200 W 6400 W
Viteza maximă 55 km/h 65 km/h 95 km/h
Autonomia 65 - 110 km 80 - 110 km 150 km
Greutatea 33 - 35 kg 35 kg 54 kg
Producator baterii Celule LG China - no name sau celule LG Celule LG
Puterea bateriei 936 - 1352 Wh 936 - 1196 Wh 2304 Wh
Capacitatea bateriei 18 - 26 Ah 18 - 23 Ah 32 Ah
Voltajul bateriei 52 V 52 V 72 V
Nr. motoare 2 - față și spate 2 - față și spate 2 - față și spate
Frâna față disc disc sau disc hidraulic disc hidraulic
Frână spate disc disc sau disc hidraulic disc hidraulic
Mânere pliabile fixe fixe
Dimensiuni roți 8-inchi, solid 10-inchi, pneumatic 11-inchi, pneumatic
10/10
Confort
6/10
Ușurință la întreținere
95 km/h
Viteza
54 kg
Greutate
3600 W
putere
150 km
Autonomia
Suspensie spate
Suspensie față
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Frână față hidraulică
Motor spate
Motor față
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Lumină spate
Frână hidraulică spate
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
Pliere bună
Recomandarea Max Blinker
Fiabilitate ridicată
Câștigător de clasă
Zero start
 
Fișa cu date
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 54 kg 58,8 kg Je to veľa, na druhú stranu kolobežka aj veľa ponúka. Samotné výkonné motory, batéria, brzdy a podvozok tvoria vačšinu tejto váhy...
Timpul de încarcare 15 - 20 h În așteptarea testului 5 hviezdičiek, pretože batéria má obrovskú kapacitu a najmä dobu nabíjania je možné skrátiť na polovicu vďaka použitiu dvoch nabíjačiek naraz!
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 95 km/h 90,01 km/h Ak čokoľvek nad 50 km/h je extrém, tak toto je potom dvojitý extrém.
Putere 3600 W 4893,3 W Viac, než pravdepodobne potrebujete.
Autonomia 150 km 153,95 km
Gama de biciclete City - 80,6 km
Distanța de accelerație 0 - 20 km/h - 4,6 m
Distanța de accelerație 0 - 30 km/h - 11 m
Timp de accelerație de la 0 la 20 km/h - 1,63 s
Timp de accelerație de la 0 la 30 km/h - 2,53 s
Distanța de frânare de la 20 km/h - 2,2 m
Distanța de frânare de la 30 km/h - 4,7 m
Sprint 100m - 8,8 s
Sprint 250m - 15,8 s
Sprint 1000m - 46,51 s
Arată mai mult
Arată mai puțin
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
90,01
km/h
Viteza max
4.893
wați
Puterea max
153,95
km
Autonomia totală
80,60
km
Autonomia în oraș
::badge-value:max_range::
km
Autonomie Min
8,80
secunde
Timp până
la 100 m
15,80
secunde
Timp până
la 250 m
46,51
secunde
Timp până
la 1 km
1,63
secunde
Timp până
la 20 km/h
2,53
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,90
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,29
secunde
Timp de
la 30 km/h
4,6
metri
Distanta
la 20 km/h
11,0
metri
Distanța
la 30 km/h
2,2
metri
Distanța de
la 20 km/h
4,7
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 90,01
0
0 10
0,86
0 10
Zero 11X 0,86
0 15
1,21
0 15
Zero 11X 1,21
0 20
1,63
0 20
Zero 11X 1,63
0 25
2,10
0 25
Zero 11X 2,10
0 30
2,53
0 30
Zero 11X 2,53
0 35
3,32
0 35
Zero 11X 3,32
0 40
3,61
0 40
Zero 11X 3,61
0 45
4,42
0 45
Zero 11X 4,42
0 50
5,07
0 50
Zero 11X 5,07
0 55
5,89
0 55
Zero 11X 5,89
0 60
6,87
0 60
Zero 11X 6,87
0 65
8,26
0 65
Zero 11X 8,26
0 70
9,67
0 70
Zero 11X 9,67
0 75
11,67
0 75
Zero 11X 11,67
0 80
14,37
0 80
Zero 11X 14,37
0 85
18,65
0 85
Zero 11X 18,65
0 90
26,15
0 90
Zero 11X 26,15
0 90,01
26,15
0 90,01
Zero 11X 26,15
10
10 15
0,35
10 15
Zero 11X 0,35
10 20
0,77
10 20
Zero 11X 0,77
10 25
1,23
10 25
Zero 11X 1,23
10 30
1,66
10 30
Zero 11X 1,66
10 35
2,46
10 35
Zero 11X 2,46
10 40
2,75
10 40
Zero 11X 2,75
10 45
3,55
10 45
Zero 11X 3,55
10 50
4,20
10 50
Zero 11X 4,20
10 55
5,03
10 55
Zero 11X 5,03
10 60
6,01
10 60
Zero 11X 6,01
10 65
7,40
10 65
Zero 11X 7,40
10 70
8,81
10 70
Zero 11X 8,81
10 75
10,81
10 75
Zero 11X 10,81
10 80
13,50
10 80
Zero 11X 13,50
10 85
17,78
10 85
Zero 11X 17,78
10 90
25,29
10 90
Zero 11X 25,29
10 90,01
25,29
10 90,01
Zero 11X 25,29
15
15 20
0,42
15 20
Zero 11X 0,42
15 25
0,88
15 25
Zero 11X 0,88
15 30
1,32
15 30
Zero 11X 1,32
15 35
2,11
15 35
Zero 11X 2,11
15 40
2,40
15 40
Zero 11X 2,40
15 45
3,21
15 45
Zero 11X 3,21
15 50
3,86
15 50
Zero 11X 3,86
15 55
4,68
15 55
Zero 11X 4,68
15 60
5,66
15 60
Zero 11X 5,66
15 65
7,05
15 65
Zero 11X 7,05
15 70
8,46
15 70
Zero 11X 8,46
15 75
10,46
15 75
Zero 11X 10,46
15 80
13,15
15 80
Zero 11X 13,15
15 85
17,44
15 85
Zero 11X 17,44
15 90
24,94
15 90
Zero 11X 24,94
15 90,01
24,94
15 90,01
Zero 11X 24,94
20
20 25
0,47
20 25
Zero 11X 0,47
20 30
0,90
20 30
Zero 11X 0,90
20 35
1,69
20 35
Zero 11X 1,69
20 40
1,98
20 40
Zero 11X 1,98
20 45
2,79
20 45
Zero 11X 2,79
20 50
3,44
20 50
Zero 11X 3,44
20 55
4,27
20 55
Zero 11X 4,27
20 60
5,24
20 60
Zero 11X 5,24
20 65
6,63
20 65
Zero 11X 6,63
20 70
8,05
20 70
Zero 11X 8,05
20 75
10,04
20 75
Zero 11X 10,04
20 80
12,74
20 80
Zero 11X 12,74
20 85
17,02
20 85
Zero 11X 17,02
20 90
24,52
20 90
Zero 11X 24,52
20 90,01
24,52
20 90,01
Zero 11X 24,52
25
25 30
0,43
25 30
Zero 11X 0,43
25 35
1,22
25 35
Zero 11X 1,22
25 40
1,52
25 40
Zero 11X 1,52
25 45
2,32
25 45
Zero 11X 2,32
25 50
2,97
25 50
Zero 11X 2,97
25 55
3,80
25 55
Zero 11X 3,80
25 60
4,78
25 60
Zero 11X 4,78
25 65
6,17
25 65
Zero 11X 6,17
25 70
7,58
25 70
Zero 11X 7,58
25 75
9,57
25 75
Zero 11X 9,57
25 80
12,27
25 80
Zero 11X 12,27
25 85
16,55
25 85
Zero 11X 16,55
25 90
24,05
25 90
Zero 11X 24,05
25 90,01
24,06
25 90,01
Zero 11X 24,06
30
30 35
0,79
30 35
Zero 11X 0,79
30 40
1,09
30 40
Zero 11X 1,09
30 45
1,89
30 45
Zero 11X 1,89
30 50
2,54
30 50
Zero 11X 2,54
30 55
3,37
30 55
Zero 11X 3,37
30 60
4,34
30 60
Zero 11X 4,34
30 65
5,73
30 65
Zero 11X 5,73
30 70
7,15
30 70
Zero 11X 7,15
30 75
9,14
30 75
Zero 11X 9,14
30 80
11,84
30 80
Zero 11X 11,84
30 85
16,12
30 85
Zero 11X 16,12
30 90
23,62
30 90
Zero 11X 23,62
30 90,01
23,62
30 90,01
Zero 11X 23,62
35
35 40
0,29
35 40
Zero 11X 0,29
35 45
1,10
35 45
Zero 11X 1,10
35 50
1,75
35 50
Zero 11X 1,75
35 55
2,58
35 55
Zero 11X 2,58
35 60
3,55
35 60
Zero 11X 3,55
35 65
4,94
35 65
Zero 11X 4,94
35 70
6,36
35 70
Zero 11X 6,36
35 75
8,35
35 75
Zero 11X 8,35
35 80
11,05
35 80
Zero 11X 11,05
35 85
15,33
35 85
Zero 11X 15,33
35 90
22,83
35 90
Zero 11X 22,83
35 90,01
22,83
35 90,01
Zero 11X 22,83
40
40 45
0,81
40 45
Zero 11X 0,81
40 50
1,46
40 50
Zero 11X 1,46
40 55
2,28
40 55
Zero 11X 2,28
40 60
3,26
40 60
Zero 11X 3,26
40 65
4,65
40 65
Zero 11X 4,65
40 70
6,06
40 70
Zero 11X 6,06
40 75
8,06
40 75
Zero 11X 8,06
40 80
10,75
40 80
Zero 11X 10,75
40 85
15,03
40 85
Zero 11X 15,03
40 90
22,54
40 90
Zero 11X 22,54
40 90,01
22,54
40 90,01
Zero 11X 22,54
45
45 50
0,65
45 50
Zero 11X 0,65
45 55
1,48
45 55
Zero 11X 1,48
45 60
2,45
45 60
Zero 11X 2,45
45 65
3,84
45 65
Zero 11X 3,84
45 70
5,26
45 70
Zero 11X 5,26
45 75
7,25
45 75
Zero 11X 7,25
45 80
9,95
45 80
Zero 11X 9,95
45 85
14,23
45 85
Zero 11X 14,23
45 90
21,73
45 90
Zero 11X 21,73
45 90,01
21,73
45 90,01
Zero 11X 21,73
50
50 55
0,83
50 55
Zero 11X 0,83
50 60
1,80
50 60
Zero 11X 1,80
50 65
3,19
50 65
Zero 11X 3,19
50 70
4,61
50 70
Zero 11X 4,61
50 75
6,60
50 75
Zero 11X 6,60
50 80
9,30
50 80
Zero 11X 9,30
50 85
13,58
50 85
Zero 11X 13,58
50 90
21,08
50 90
Zero 11X 21,08
50 90,01
21,08
50 90,01
Zero 11X 21,08
55
55 60
0,98
55 60
Zero 11X 0,98
55 65
2,37
55 65
Zero 11X 2,37
55 70
3,78
55 70
Zero 11X 3,78
55 75
5,78
55 75
Zero 11X 5,78
55 80
8,47
55 80
Zero 11X 8,47
55 85
12,75
55 85
Zero 11X 12,75
55 90
20,26
55 90
Zero 11X 20,26
55 90,01
20,26
55 90,01
Zero 11X 20,26
60
60 65
1,39
60 65
Zero 11X 1,39
60 70
2,80
60 70
Zero 11X 2,80
60 75
4,80
60 75
Zero 11X 4,80
60 80
7,49
60 80
Zero 11X 7,49
60 85
11,78
60 85
Zero 11X 11,78
60 90
19,28
60 90
Zero 11X 19,28
60 90,01
19,28
60 90,01
Zero 11X 19,28
65
65 70
1,41
65 70
Zero 11X 1,41
65 75
3,41
65 75
Zero 11X 3,41
65 80
6,10
65 80
Zero 11X 6,10
65 85
10,39
65 85
Zero 11X 10,39
65 90
17,89
65 90
Zero 11X 17,89
65 90,01
17,89
65 90,01
Zero 11X 17,89
70
70 75
2,00
70 75
Zero 11X 2,00
70 80
4,69
70 80
Zero 11X 4,69
70 85
8,97
70 85
Zero 11X 8,97
70 90
16,48
70 90
Zero 11X 16,48
70 90,01
16,48
70 90,01
Zero 11X 16,48
75
75 80
2,70
75 80
Zero 11X 2,70
75 85
6,98
75 85
Zero 11X 6,98
75 90
14,48
75 90
Zero 11X 14,48
75 90,01
14,48
75 90,01
Zero 11X 14,48
80
80 85
4,28
80 85
Zero 11X 4,28
80 90
11,78
80 90
Zero 11X 11,78
80 90,01
11,78
80 90,01
Zero 11X 11,78
85
85 90
7,50
85 90
Zero 11X 7,50
85 90,01
7,50
85 90,01
Zero 11X 7,50
90
90 90,01
0,00
90 90,01
Zero 11X 0,00
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 80 85 90 90,01
0
0 10
1,12
0 10
Zero 11X 1,12
0 15
2,43
0 15
Zero 11X 2,43
0 20
4,57
0 20
Zero 11X 4,57
0 25
7,60
0 25
Zero 11X 7,60
0 30
11,03
0 30
Zero 11X 11,03
0 35
18,28
0 35
Zero 11X 18,28
0 40
21,48
0 40
Zero 11X 21,48
0 45
31,09
0 45
Zero 11X 31,09
0 50
39,83
0 50
Zero 11X 39,83
0 55
51,99
0 55
Zero 11X 51,99
0 60
67,65
0 60
Zero 11X 67,65
0 65
91,81
0 65
Zero 11X 91,81
0 70
118,50
0 70
Zero 11X 118,50
0 75
159,13
0 75
Zero 11X 159,13
0 80
217,53
0 80
Zero 11X 217,53
0 85
316,40
0 85
Zero 11X 316,40
0 90
501,11
0 90
Zero 11X 501,11
0 90,01
501,12
0 90,01
Zero 11X 501,12
10
10 15
1,31
10 15
Zero 11X 1,31
10 20
3,46
10 20
Zero 11X 3,46
10 25
6,48
10 25
Zero 11X 6,48
10 30
9,91
10 30
Zero 11X 9,91
10 35
17,16
10 35
Zero 11X 17,16
10 40
20,36
10 40
Zero 11X 20,36
10 45
29,97
10 45
Zero 11X 29,97
10 50
38,71
10 50
Zero 11X 38,71
10 55
50,88
10 55
Zero 11X 50,88
10 60
66,53
10 60
Zero 11X 66,53
10 65
90,69
10 65
Zero 11X 90,69
10 70
117,38
10 70
Zero 11X 117,38
10 75
158,02
10 75
Zero 11X 158,02
10 80
216,42
10 80
Zero 11X 216,42
10 85
315,29
10 85
Zero 11X 315,29
10 90
500,00
10 90
Zero 11X 500,00
10 90,01
500,00
10 90,01
Zero 11X 500,00
15
15 20
2,15
15 20
Zero 11X 2,15
15 25
5,17
15 25
Zero 11X 5,17
15 30
8,60
15 30
Zero 11X 8,60
15 35
15,85
15 35
Zero 11X 15,85
15 40
19,05
15 40
Zero 11X 19,05
15 45
28,66
15 45
Zero 11X 28,66
15 50
37,40
15 50
Zero 11X 37,40
15 55
49,57
15 55
Zero 11X 49,57
15 60
65,22
15 60
Zero 11X 65,22
15 65
89,38
15 65
Zero 11X 89,38
15 70
116,07
15 70
Zero 11X 116,07
15 75
156,71
15 75
Zero 11X 156,71
15 80
215,11
15 80
Zero 11X 215,11
15 85
313,98
15 85
Zero 11X 313,98
15 90
498,69
15 90
Zero 11X 498,69
15 90,01
498,69
15 90,01
Zero 11X 498,69
20
20 25
3,03
20 25
Zero 11X 3,03
20 30
6,46
20 30
Zero 11X 6,46
20 35
13,70
20 35
Zero 11X 13,70
20 40
16,90
20 40
Zero 11X 16,90
20 45
26,51
20 45
Zero 11X 26,51
20 50
35,26
20 50
Zero 11X 35,26
20 55
47,42
20 55
Zero 11X 47,42
20 60
63,08
20 60
Zero 11X 63,08
20 65
87,23
20 65
Zero 11X 87,23
20 70
113,92
20 70
Zero 11X 113,92
20 75
154,56
20 75
Zero 11X 154,56
20 80
212,96
20 80
Zero 11X 212,96
20 85
311,83
20 85
Zero 11X 311,83
20 90
496,54
20 90
Zero 11X 496,54
20 90,01
496,55
20 90,01
Zero 11X 496,55
25
25 30
3,43
25 30
Zero 11X 3,43
25 35
10,68
25 35
Zero 11X 10,68
25 40
13,88
25 40
Zero 11X 13,88
25 45
23,48
25 45
Zero 11X 23,48
25 50
32,23
25 50
Zero 11X 32,23
25 55
44,39
25 55
Zero 11X 44,39
25 60
60,05
25 60
Zero 11X 60,05
25 65
84,21
25 65
Zero 11X 84,21
25 70
110,89
25 70
Zero 11X 110,89
25 75
151,53
25 75
Zero 11X 151,53
25 80
209,93
25 80
Zero 11X 209,93
25 85
308,80
25 85
Zero 11X 308,80
25 90
493,51
25 90
Zero 11X 493,51
25 90,01
493,52
25 90,01
Zero 11X 493,52
30
30 35
7,25
30 35
Zero 11X 7,25
30 40
10,45
30 40
Zero 11X 10,45
30 45
20,06
30 45
Zero 11X 20,06
30 50
28,80
30 50
Zero 11X 28,80
30 55
40,96
30 55
Zero 11X 40,96
30 60
56,62
30 60
Zero 11X 56,62
30 65
80,78
30 65
Zero 11X 80,78
30 70
107,47
30 70
Zero 11X 107,47
30 75
148,10
30 75
Zero 11X 148,10
30 80
206,50
30 80
Zero 11X 206,50
30 85
305,38
30 85
Zero 11X 305,38
30 90
490,08
30 90
Zero 11X 490,08
30 90,01
490,09
30 90,01
Zero 11X 490,09
35
35 40
3,20
35 40
Zero 11X 3,20
35 45
12,81
35 45
Zero 11X 12,81
35 50
21,55
35 50
Zero 11X 21,55
35 55
33,72
35 55
Zero 11X 33,72
35 60
49,37
35 60
Zero 11X 49,37
35 65
73,53
35 65
Zero 11X 73,53
35 70
100,22
35 70
Zero 11X 100,22
35 75
140,86
35 75
Zero 11X 140,86
35 80
199,26
35 80
Zero 11X 199,26
35 85
298,13
35 85
Zero 11X 298,13
35 90
482,84
35 90
Zero 11X 482,84
35 90,01
482,84
35 90,01
Zero 11X 482,84
40
40 45
9,61
40 45
Zero 11X 9,61
40 50
18,35
40 50
Zero 11X 18,35
40 55
30,52
40 55
Zero 11X 30,52
40 60
46,17
40 60
Zero 11X 46,17
40 65
70,33
40 65
Zero 11X 70,33
40 70
97,02
40 70
Zero 11X 97,02
40 75
137,66
40 75
Zero 11X 137,66
40 80
196,06
40 80
Zero 11X 196,06
40 85
294,93
40 85
Zero 11X 294,93
40 90
479,64
40 90
Zero 11X 479,64
40 90,01
479,64
40 90,01
Zero 11X 479,64
45
45 50
8,74
45 50
Zero 11X 8,74
45 55
20,91
45 55
Zero 11X 20,91
45 60
36,56
45 60
Zero 11X 36,56
45 65
60,72
45 65
Zero 11X 60,72
45 70
87,41
45 70
Zero 11X 87,41
45 75
128,05
45 75
Zero 11X 128,05
45 80
186,45
45 80
Zero 11X 186,45
45 85
285,32
45 85
Zero 11X 285,32
45 90
470,03
45 90
Zero 11X 470,03
45 90,01
470,03
45 90,01
Zero 11X 470,03
50
50 55
12,17
50 55
Zero 11X 12,17
50 60
27,82
50 60
Zero 11X 27,82
50 65
51,98
50 65
Zero 11X 51,98
50 70
78,67
50 70
Zero 11X 78,67
50 75
119,30
50 75
Zero 11X 119,30
50 80
177,71
50 80
Zero 11X 177,71
50 85
276,58
50 85
Zero 11X 276,58
50 90
461,29
50 90
Zero 11X 461,29
50 90,01
461,29
50 90,01
Zero 11X 461,29
55
55 60
15,66
55 60
Zero 11X 15,66
55 65
39,81
55 65
Zero 11X 39,81
55 70
66,50
55 70
Zero 11X 66,50
55 75
107,14
55 75
Zero 11X 107,14
55 80
165,54
55 80
Zero 11X 165,54
55 85
264,41
55 85
Zero 11X 264,41
55 90
449,12
55 90
Zero 11X 449,12
55 90,01
449,12
55 90,01
Zero 11X 449,12
60
60 65
24,16
60 65
Zero 11X 24,16
60 70
50,85
60 70
Zero 11X 50,85
60 75
91,48
60 75
Zero 11X 91,48
60 80
149,88
60 80
Zero 11X 149,88
60 85
248,75
60 85
Zero 11X 248,75
60 90
433,46
60 90
Zero 11X 433,46
60 90,01
433,47
60 90,01
Zero 11X 433,47
65
65 70
26,69
65 70
Zero 11X 26,69
65 75
67,33
65 75
Zero 11X 67,33
65 80
125,73
65 80
Zero 11X 125,73
65 85
224,60
65 85
Zero 11X 224,60
65 90
409,31
65 90
Zero 11X 409,31
65 90,01
409,31
65 90,01
Zero 11X 409,31
70
70 75
40,64
70 75
Zero 11X 40,64
70 80
99,04
70 80
Zero 11X 99,04
70 85
197,91
70 85
Zero 11X 197,91
70 90
382,62
70 90
Zero 11X 382,62
70 90,01
382,62
70 90,01
Zero 11X 382,62
75
75 80
58,40
75 80
Zero 11X 58,40
75 85
157,27
75 85
Zero 11X 157,27
75 90
341,98
75 90
Zero 11X 341,98
75 90,01
341,99
75 90,01
Zero 11X 341,99
80
80 85
98,87
80 85
Zero 11X 98,87
80 90
283,58
80 90
Zero 11X 283,58
80 90,01
283,58
80 90,01
Zero 11X 283,58
85
85 90
184,71
85 90
Zero 11X 184,71
85 90,01
184,71
85 90,01
Zero 11X 184,71
90
90 90,01
0,00
90 90,01
Zero 11X 0,00
Timpi de frânare
85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
90,01
90,01 85
0,78
90,01 85
Zero 11X 0,78
90,01 80
1,29
90,01 80
Zero 11X 1,29
90,01 75
1,88
90,01 75
Zero 11X 1,88
90,01 70
2,32
90,01 70
Zero 11X 2,32
90,01 65
2,72
90,01 65
Zero 11X 2,72
90,01 60
3,00
90,01 60
Zero 11X 3,00
90,01 55
3,23
90,01 55
Zero 11X 3,23
90,01 50
3,44
90,01 50
Zero 11X 3,44
90,01 45
3,65
90,01 45
Zero 11X 3,65
90,01 40
3,85
90,01 40
Zero 11X 3,85
90,01 35
4,04
90,01 35
Zero 11X 4,04
90,01 30
4,24
90,01 30
Zero 11X 4,24
90,01 25
4,44
90,01 25
Zero 11X 4,44
90,01 20
4,63
90,01 20
Zero 11X 4,63
90,01 15
4,86
90,01 15
Zero 11X 4,86
90,01 10
5,07
90,01 10
Zero 11X 5,07
90,01 0
5,53
90,01 0
Zero 11X 5,53
85
85 80
0,51
85 80
Zero 11X 0,51
85 75
1,10
85 75
Zero 11X 1,10
85 70
1,53
85 70
Zero 11X 1,53
85 65
1,94
85 65
Zero 11X 1,94
85 60
2,22
85 60
Zero 11X 2,22
85 55
2,44
85 55
Zero 11X 2,44
85 50
2,65
85 50
Zero 11X 2,65
85 45
2,86
85 45
Zero 11X 2,86
85 40
3,07
85 40
Zero 11X 3,07
85 35
3,26
85 35
Zero 11X 3,26
85 30
3,45
85 30
Zero 11X 3,45
85 25
3,66
85 25
Zero 11X 3,66
85 20
3,85
85 20
Zero 11X 3,85
85 15
4,08
85 15
Zero 11X 4,08
85 10
4,28
85 10
Zero 11X 4,28
85 0
4,74
85 0
Zero 11X 4,74
80
80 75
0,59
80 75
Zero 11X 0,59
80 70
1,02
80 70
Zero 11X 1,02
80 65
1,43
80 65
Zero 11X 1,43
80 60
1,71
80 60
Zero 11X 1,71
80 55
1,94
80 55
Zero 11X 1,94
80 50
2,14
80 50
Zero 11X 2,14
80 45
2,35
80 45
Zero 11X 2,35
80 40
2,56
80 40
Zero 11X 2,56
80 35
2,75
80 35
Zero 11X 2,75
80 30
2,95
80 30
Zero 11X 2,95
80 25
3,15
80 25
Zero 11X 3,15
80 20
3,34
80 20
Zero 11X 3,34
80 15
3,57
80 15
Zero 11X 3,57
80 10
3,78
80 10
Zero 11X 3,78
80 0
4,24
80 0
Zero 11X 4,24
75
75 70
0,43
75 70
Zero 11X 0,43
75 65
0,84
75 65
Zero 11X 0,84
75 60
1,12
75 60
Zero 11X 1,12
75 55
1,35
75 55
Zero 11X 1,35
75 50
1,55
75 50
Zero 11X 1,55
75 45
1,76
75 45
Zero 11X 1,76
75 40
1,97
75 40
Zero 11X 1,97
75 35
2,16
75 35
Zero 11X 2,16
75 30
2,36
75 30
Zero 11X 2,36
75 25
2,56
75 25
Zero 11X 2,56
75 20
2,75
75 20
Zero 11X 2,75
75 15
2,98
75 15
Zero 11X 2,98
75 10
3,19
75 10
Zero 11X 3,19
75 0
3,65
75 0
Zero 11X 3,65
70
70 65
0,40
70 65
Zero 11X 0,40
70 60
0,69
70 60
Zero 11X 0,69
70 55
0,91
70 55
Zero 11X 0,91
70 50
1,12
70 50
Zero 11X 1,12
70 45
1,33
70 45
Zero 11X 1,33
70 40
1,53
70 40
Zero 11X 1,53
70 35
1,73
70 35
Zero 11X 1,73
70 30
1,92
70 30
Zero 11X 1,92
70 25
2,13
70 25
Zero 11X 2,13
70 20
2,31
70 20
Zero 11X 2,31
70 15
2,54
70 15
Zero 11X 2,54
70 10
2,75
70 10
Zero 11X 2,75
70 0
3,21
70 0
Zero 11X 3,21
65
65 60
0,28
65 60
Zero 11X 0,28
65 55
0,51
65 55
Zero 11X 0,51
65 50
0,72
65 50
Zero 11X 0,72
65 45
0,93
65 45
Zero 11X 0,93
65 40
1,13
65 40
Zero 11X 1,13
65 35
1,32
65 35
Zero 11X 1,32
65 30
1,52
65 30
Zero 11X 1,52
65 25
1,72
65 25
Zero 11X 1,72
65 20
1,91
65 20
Zero 11X 1,91
65 15
2,14
65 15
Zero 11X 2,14
65 10
2,35
65 10
Zero 11X 2,35
65 0
2,81
65 0
Zero 11X 2,81
60
60 55
0,23
60 55
Zero 11X 0,23
60 50
0,43
60 50
Zero 11X 0,43
60 45
0,64
60 45
Zero 11X 0,64
60 40
0,85
60 40
Zero 11X 0,85
60 35
1,04
60 35
Zero 11X 1,04
60 30
1,24
60 30
Zero 11X 1,24
60 25
1,44
60 25
Zero 11X 1,44
60 20
1,63
60 20
Zero 11X 1,63
60 15
1,86
60 15
Zero 11X 1,86
60 10
2,07
60 10
Zero 11X 2,07
60 0
2,53
60 0
Zero 11X 2,53
55
55 50
0,21
55 50
Zero 11X 0,21
55 45
0,42
55 45
Zero 11X 0,42
55 40
0,62
55 40
Zero 11X 0,62
55 35
0,81
55 35
Zero 11X 0,81
55 30
1,01
55 30
Zero 11X 1,01
55 25
1,22
55 25
Zero 11X 1,22
55 20
1,40
55 20
Zero 11X 1,40
55 15
1,63
55 15
Zero 11X 1,63
55 10
1,84
55 10
Zero 11X 1,84
55 0
2,30
55 0
Zero 11X 2,30
50
50 45
0,21
50 45
Zero 11X 0,21
50 40
0,41
50 40
Zero 11X 0,41
50 35
0,61
50 35
Zero 11X 0,61
50 30
0,80
50 30
Zero 11X 0,80
50 25
1,01
50 25
Zero 11X 1,01
50 20
1,19
50 20
Zero 11X 1,19
50 15
1,42
50 15
Zero 11X 1,42
50 10
1,63
50 10
Zero 11X 1,63
50 0
2,09
50 0
Zero 11X 2,09
45
45 40
0,20
45 40
Zero 11X 0,20
45 35
0,40
45 35
Zero 11X 0,40
45 30
0,59
45 30
Zero 11X 0,59
45 25
0,80
45 25
Zero 11X 0,80
45 20
0,98
45 20
Zero 11X 0,98
45 15
1,22
45 15
Zero 11X 1,22
45 10
1,42
45 10
Zero 11X 1,42
45 0
1,88
45 0
Zero 11X 1,88
40
40 35
0,19
40 35
Zero 11X 0,19
40 30
0,39
40 30
Zero 11X 0,39
40 25
0,59
40 25
Zero 11X 0,59
40 20
0,78
40 20
Zero 11X 0,78
40 15
1,01
40 15
Zero 11X 1,01
40 10
1,22
40 10
Zero 11X 1,22
40 0
1,68
40 0
Zero 11X 1,68
35
35 30
0,19
35 30
Zero 11X 0,19
35 25
0,40
35 25
Zero 11X 0,40
35 20
0,59
35 20
Zero 11X 0,59
35 15
0,82
35 15
Zero 11X 0,82
35 10
1,02
35 10
Zero 11X 1,02
35 0
1,48
35 0
Zero 11X 1,48
30
30 25
0,21
30 25
Zero 11X 0,21
30 20
0,39
30 20
Zero 11X 0,39
30 15
0,62
30 15
Zero 11X 0,62
30 10
0,83
30 10
Zero 11X 0,83
30 0
1,29
30 0
Zero 11X 1,29
25
25 20
0,19
25 20
Zero 11X 0,19
25 15
0,42
25 15
Zero 11X 0,42
25 10
0,62
25 10
Zero 11X 0,62
25 0
1,08
25 0
Zero 11X 1,08
20
20 15
0,23
20 15
Zero 11X 0,23
20 10
0,44
20 10
Zero 11X 0,44
20 0
0,90
20 0
Zero 11X 0,90
15
15 10
0,21
15 10
Zero 11X 0,21
15 0
0,67
15 0
Zero 11X 0,67
10
10 0
0,46
10 0
Zero 11X 0,46
Distanțe la frânare
85 80 75 70 65 60 55 50 45 40 35 30 25 20 15 10 0
90,01
90,01 85
19,13
90,01 85
Zero 11X 19,13
90,01 80
30,66
90,01 80
Zero 11X 30,66
90,01 75
43,17
90,01 75
Zero 11X 43,17
90,01 70
51,81
90,01 70
Zero 11X 51,81
90,01 65
59,30
90,01 65
Zero 11X 59,30
90,01 60
64,13
90,01 60
Zero 11X 64,13
90,01 55
67,66
90,01 55
Zero 11X 67,66
90,01 50
70,59
90,01 50
Zero 11X 70,59
90,01 45
73,27
90,01 45
Zero 11X 73,27
90,01 40
75,58
90,01 40
Zero 11X 75,58
90,01 35
77,51
90,01 35
Zero 11X 77,51
90,01 30
79,18
90,01 30
Zero 11X 79,18
90,01 25
80,65
90,01 25
Zero 11X 80,65
90,01 20
81,71
90,01 20
Zero 11X 81,71
90,01 15
82,75
90,01 15
Zero 11X 82,75
90,01 10
83,38
90,01 10
Zero 11X 83,38
90,01 0
83,88
90,01 0
Zero 11X 83,88
85
85 80
11,53
85 80
Zero 11X 11,53
85 75
24,05
85 75
Zero 11X 24,05
85 70
32,68
85 70
Zero 11X 32,68
85 65
40,18
85 65
Zero 11X 40,18
85 60
45,00
85 60
Zero 11X 45,00
85 55
48,54
85 55
Zero 11X 48,54
85 50
51,46
85 50
Zero 11X 51,46
85 45
54,14
85 45
Zero 11X 54,14
85 40
56,45
85 40
Zero 11X 56,45
85 35
58,39
85 35
Zero 11X 58,39
85 30
60,05
85 30
Zero 11X 60,05
85 25
61,52
85 25
Zero 11X 61,52
85 20
62,58
85 20
Zero 11X 62,58
85 15
63,62
85 15
Zero 11X 63,62
85 10
64,26
85 10
Zero 11X 64,26
85 0
64,75
85 0
Zero 11X 64,75
80
80 75
12,51
80 75
Zero 11X 12,51
80 70
21,15
80 70
Zero 11X 21,15
80 65
28,64
80 65
Zero 11X 28,64
80 60
33,47
80 60
Zero 11X 33,47
80 55
37,00
80 55
Zero 11X 37,00
80 50
39,93
80 50
Zero 11X 39,93
80 45
42,61
80 45
Zero 11X 42,61
80 40
44,92
80 40
Zero 11X 44,92
80 35
46,85
80 35
Zero 11X 46,85
80 30
48,52
80 30
Zero 11X 48,52
80 25
49,99
80 25
Zero 11X 49,99
80 20
51,05
80 20
Zero 11X 51,05
80 15
52,09
80 15
Zero 11X 52,09
80 10
52,72
80 10
Zero 11X 52,72
80 0
53,22
80 0
Zero 11X 53,22
75
75 70
8,64
75 70
Zero 11X 8,64
75 65
16,13
75 65
Zero 11X 16,13
75 60
20,95
75 60
Zero 11X 20,95
75 55
24,49
75 55
Zero 11X 24,49
75 50
27,42
75 50
Zero 11X 27,42
75 45
30,10
75 45
Zero 11X 30,10
75 40
32,41
75 40
Zero 11X 32,41
75 35
34,34
75 35
Zero 11X 34,34
75 30
36,01
75 30
Zero 11X 36,01
75 25
37,48
75 25
Zero 11X 37,48
75 20
38,54
75 20
Zero 11X 38,54
75 15
39,58
75 15
Zero 11X 39,58
75 10
40,21
75 10
Zero 11X 40,21
75 0
40,71
75 0
Zero 11X 40,71
70
70 65
7,49
70 65
Zero 11X 7,49
70 60
12,32
70 60
Zero 11X 12,32
70 55
15,85
70 55
Zero 11X 15,85
70 50
18,78
70 50
Zero 11X 18,78
70 45
21,46
70 45
Zero 11X 21,46
70 40
23,77
70 40
Zero 11X 23,77
70 35
25,70
70 35
Zero 11X 25,70
70 30
27,37
70 30
Zero 11X 27,37
70 25
28,84
70 25
Zero 11X 28,84
70 20
29,90
70 20
Zero 11X 29,90
70 15
30,94
70 15
Zero 11X 30,94
70 10
31,57
70 10
Zero 11X 31,57
70 0
32,07
70 0
Zero 11X 32,07
65
65 60
4,82
65 60
Zero 11X 4,82
65 55
8,36
65 55
Zero 11X 8,36
65 50
11,29
65 50
Zero 11X 11,29
65 45
13,96
65 45
Zero 11X 13,96
65 40
16,28
65 40
Zero 11X 16,28
65 35
18,21
65 35
Zero 11X 18,21
65 30
19,87
65 30
Zero 11X 19,87
65 25
21,34
65 25
Zero 11X 21,34
65 20
22,41
65 20
Zero 11X 22,41
65 15
23,45
65 15
Zero 11X 23,45
65 10
24,08
65 10
Zero 11X 24,08
65 0
24,57
65 0
Zero 11X 24,57
60
60 55
3,54
60 55
Zero 11X 3,54
60 50
6,46
60 50
Zero 11X 6,46
60 45
9,14
60 45
Zero 11X 9,14
60 40
11,45
60 40
Zero 11X 11,45
60 35
13,39
60 35
Zero 11X 13,39
60 30
15,05
60 30
Zero 11X 15,05
60 25
16,52
60 25
Zero 11X 16,52
60 20
17,58
60 20
Zero 11X 17,58
60 15
18,62
60 15
Zero 11X 18,62
60 10
19,26
60 10
Zero 11X 19,26
60 0
19,75
60 0
Zero 11X 19,75
55
55 50
2,92
55 50
Zero 11X 2,92
55 45
5,60
55 45
Zero 11X 5,60
55 40
7,92
55 40
Zero 11X 7,92
55 35
9,85
55 35
Zero 11X 9,85
55 30
11,51
55 30
Zero 11X 11,51
55 25
12,98
55 25
Zero 11X 12,98
55 20
14,04
55 20
Zero 11X 14,04
55 15
15,08
55 15
Zero 11X 15,08
55 10
15,72
55 10
Zero 11X 15,72
55 0
16,21
55 0
Zero 11X 16,21
50
50 45
2,68
50 45
Zero 11X 2,68
50 40
4,99
50 40
Zero 11X 4,99
50 35
6,93
50 35
Zero 11X 6,93
50 30
8,59
50 30
Zero 11X 8,59
50 25
10,06
50 25
Zero 11X 10,06
50 20
11,12
50 20
Zero 11X 11,12
50 15
12,16
50 15
Zero 11X 12,16
50 10
12,79
50 10
Zero 11X 12,79
50 0
13,29
50 0
Zero 11X 13,29
45
45 40
2,31
45 40
Zero 11X 2,31
45 35
4,25
45 35
Zero 11X 4,25
45 30
5,91
45 30
Zero 11X 5,91
45 25
7,38
45 25
Zero 11X 7,38
45 20
8,44
45 20
Zero 11X 8,44
45 15
9,48
45 15
Zero 11X 9,48
45 10
10,12
45 10
Zero 11X 10,12
45 0
10,61
45 0
Zero 11X 10,61
40
40 35
1,93
40 35
Zero 11X 1,93
40 30
3,60
40 30
Zero 11X 3,60
40 25
5,07
40 25
Zero 11X 5,07
40 20
6,13
40 20
Zero 11X 6,13
40 15
7,17
40 15
Zero 11X 7,17
40 10
7,80
40 10
Zero 11X 7,80
40 0
8,30
40 0
Zero 11X 8,30
35
35 30
1,66
35 30
Zero 11X 1,66
35 25
3,13
35 25
Zero 11X 3,13
35 20
4,19
35 20
Zero 11X 4,19
35 15
5,23
35 15
Zero 11X 5,23
35 10
5,87
35 10
Zero 11X 5,87
35 0
6,36
35 0
Zero 11X 6,36
30
30 25
1,47
30 25
Zero 11X 1,47
30 20
2,53
30 20
Zero 11X 2,53
30 15
3,57
30 15
Zero 11X 3,57
30 10
4,21
30 10
Zero 11X 4,21
30 0
4,70
30 0
Zero 11X 4,70
25
25 20
1,06
25 20
Zero 11X 1,06
25 15
2,10
25 15
Zero 11X 2,10
25 10
2,74
25 10
Zero 11X 2,74
25 0
3,23
25 0
Zero 11X 3,23
20
20 15
1,04
20 15
Zero 11X 1,04
20 10
1,67
20 10
Zero 11X 1,67
20 0
2,17
20 0
Zero 11X 2,17
15
15 10
0,64
15 10
Zero 11X 0,64
15 0
1,13
15 0
Zero 11X 1,13
10
10 0
0,49
10 0
Zero 11X 0,49

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime 142 cm  
      Înălţime 132,5 cm  
      Lăţime 72 cm  
      Lungime pliată 142 cm  
      Înălțime pliată 60 cm  
      Lățimea pliată 72 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 72 V  
      Capacitatea bateriei 32 Ah  
      Energia bateriei 2304 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc hidraulic  
      Frâna spate disc hidraulic  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Diametrul roții față 11"  
      Tip roată spate tub interior de aer  
      Diametrul roții spate 11"  
      Suspensie față și spate  
      Presiunea recomandată în anvelope 45 - 55 Psi (3,1 - 3,8 Bar)  
      Suspensia față amortizor hidraulic + arc  
      Suspensia spate amortizor hidraulic + arc  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Culori čierno-červená  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

ZERO.11X.32

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile