pâna la -11%
Prietenoasă cu
orașul
Raport excelent
preț/performanță

Prietenoasă cu
orașul
Raport excelent
preț/performanță

Nu vă lăsați păcăliți de prețul mic al acestei trotinete. Oferă specificații surprinzător de grozave și finisaje de calitate. În ciuda faptului că este cel mai mic model produs de ZERO, oferă suficientă putere, autonomie și un șasiu foarte confortabil, făcându-o o trotinetă grozavă pentru mediul urban, atâta timp cât ești bine cu o greutate puțin mai mare.

`

ZERO 8

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
CN 499 Wh (48 V 10,4 Ah)
CN 624 Wh (48 V 13 Ah)
+ 202 lei
  • CN 499 Wh (48 V 10,4 Ah)
  • CN 624 Wh (48 V 13 Ah)

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

ZERO 8 este un model urban de înaltă calitate. Calitatea sa prin construcție este excelentă, oferind o combinație excepțională de putere, autonomie, confort și compactitate, care nu poate fi egalată de multe trotinete de oraș concurente. Acest model este un exemplu despre cum ar trebui să arate o trotinetă mică și puternică de oraș. Cel mai mare avantaj față de toți ceilalți concurenți vine, în special, cu șasiul reproiectat, cu două amortizoare cu arc pe puntea spate și un arc pe puntea față. Pe lângă șasiul foarte confortabil, având în vedere greutatea și dimensiunile sale, aceasta dispune de un motor de 500 W capabil să gestioneze viteze de până la 40 km/h și o baterie care oferă autonomie de până la 45 km. Toți parametrii și confortul sunt peste standard la ambele modele (ZERO 8 și 9), cu excepția greutății relativ mari, și anume 18 kg.

 

Confort

Printre trotinetele mici și practice de oraș , este foarte greu să găsești un model care să ofere mai mult confort decât ZERO 8. Deși are o roată solidă de 8 inchi în spate, care nu poate fi perforată, rigiditatea sa este mult echilibrată de amortizoarele duble cu arc. În această categorie de preț și dimensiuni, în care în mod normal nu ai deloc suspensie pe șasiu (vezi trotinetele Xiaomi sau Ninebot MAX care sunt dure, ceea ce este oarecum condamnabil), modelul ZERO 8 este o rază de speranță pentru o plimbare confortabilă prin oraș. Mai mult, trotineta este echipată cu un arc în partea din față, adică ambele roți au suspensie. Faptul că ZERO a ales această combinație neobișnuită, dar logică, sporește și mai mult confortul. Roata complet fără întreținere în spate, dar cu două amortizoare cu arcuri în față și umplută cu aer, ajută la filtrarea parțială a vibrațiilor în timpul mersului. Aceasta este o combinație care minimizează riscul de pană în timp ce maximizează confortul.

 

Puterea și autonomia

ZERO 8 este echipată cu un singur motor de 500 W instalat în roata spate. Motorul livrează puterea fără nicio smucitură inutilă și într-un mod plăcut, fiind suficient pentru a atinge viteza maximă de până la 40 km/h, care este mai mult decât suficientă pentru utilizarea unei trotinete în oraș. Cei 500 W nu se tem de înclinații ușoare, în special atunci când trotineta nu este condusă de un utilizator prea greu. Puterea este controlată de un controler capabil să manipuleze până la 20 A, ceea ce înseamnă că a fost proiectat cu o capacitate de rezervă rezonabilă, contribuind la o durată de viață lungă. Autonomia depinde de bateria selectată. Cea mai mare furnizează 13 Ah la 48V, un total de 624 Wh, fiind suficient pentru o autonomie peste standardul de 45 km< /strong>. Varianta ceva mai ieftină oferă 10,4 Ah (499 Wh), ceea ce este suficient pentru aproximativ 35 km, dacă se conduce economic. Acestea sunt specificații fantastice din această categorie de preț, care sunt îmbunătățite și mai mult de cel mai bun șasiu al trotinetei.

 

Siguranța

Trotinetele mici de oraș necesită întotdeauna un fel de compromis, iar ZERO 8 nu face excepție. ZERO 8 are o singură frână (destul de comună în această clasă) aceasta este una mecanică și frânează roata din spate. Aceasta nu este o frână electromagnetică, ci o frână cu tambur standard controlată de o manetă fixată pe ghidon. Avantajul acestei soluții este că nu necesită întreținere. Cu o trotinetă atât de mică și ușoară, preferăm această soluție față de frânele cu disc, care nu frânează mai bine, dar necesită mai multă întreținere și produc adesea zgomote țipătoare sau vibrează în timpul frânării. Având în vedere absența frânei față , este important să ne obișnuim cu faptul că este necesar să te înclini în spate în timpul frânării, transferând astfel greutatea roții din spate și făcând trotineta să frâneaze mult mai bine. Trotineta frânează similar cu alte modele din această categorie, care se bazează pe frânare electromagnetică (cum ar fi modelele Booster produse de E-Twow, trotinetele Xiaomi și altele asemenea). În plus, contribuie la confort șasiul său foarte confortabil și luminile integrate în caroseria trotinetei, atât în ​​față, cât și în spate. Nu ne place absența unei frâne față, deoarece credem că siguranța ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc. Dacă vă gândiți la acest model, arucați o privire și la modelul – ZERO 9, care se laudă cu parametri ceva mai buni, cântărește la fel și, mai important, vine echipat cu o frână față pe disc.

 

Design

Combinația negru-roșu este o semnătură unică a tuturor modelelor ZERO și arată fantastic pe modelul 8, fiind una dintre puținele trotinete cu propriul limbaj de design, ceea ce o face să iasă în evidență printre toate celelalte trotinete din această categorie, care arată similar una cu alta. În ciuda faptului că este cel mai ieftin și mai mic model produs de ZERO, această trotinetă lasă impresia de calitate, chiar luxoasă, și pare mai scumpă decât este de fapt. Amortizoarele din spate și arcul față în finisaj roșu, evidențiază faptul că acesta este un model confortabil, care nu se teme de drumurile și trotuarele noastre accidentate. Cablajul este relativ bine ascuns în interiorul caroseriei , care, la rândul său, arată curat și elegant. Designul, similar întregului brand ZERO, se bazează în primul rând pe funcționalitatea care este gândită pâna la ultimul detaliu și arată elegant.

 

Utilizare și caracter practic

Cu greutatea sa de 18 kg, nu este cea mai ușoară trotinetă electrică de oraș, deoarece această categorie continuă să fie guvernată de E-Twow. Cu toate acestea, este o alternativă rezonabilă cu un șasiu puțin mai confortabil, frână mecanică spate și un preț favorabil (având în vedere specificațiile sale). Trotineta este puțin mai robustă, ceea ce se reflectă în mod natural în greutatea sa. Cu toate acestea, contrabalansează cu un confort mai mare, duritate generală și cu siguranță cu mânere mai puternice, mai late și mai confortabile care sunt ușor de pliat. Pliabilitatea excelentă vă permite să cărați trotineta oriunde ați merge. O poți lăsa sub un scaun într-o cafenea sau într-un restaurant unde nu va împiedica pe nimeni. Marele avantaj al trotinetei este fiabilitatea ridicată, care contribuie la senzația bună a lui ZERO 8, că te duce întotdeauna confortabil acolo unde trebuie să mergi. Avantajul vine, de asemenea, cu lumini integrate și o frână fără întreținere, ceea ce înseamnă că trebuie doar să urci pe ea și să mergi.

 

Evaluarea noastră

ZERO 8 este o alegere bună pentru mediul urban, dacă sunteți în căutarea unei trotinete puternice la un preț rezonabil. Cei mai mari concurenți ai săi sunt modelele realizate de E-Twow, care guvernează categoria trotinetelor ultra-ușoare și cântăresc cu aproximativ 6 kg mai puțin, oferind în același timp specificații similare pe hârtie. Cu toate acestea, specificațiile de pe hârtie nu spun întreaga poveste și când vine vorba de confort și puterea generală a trotinetei, ZERO 8 are un ușor avantaj. Rămâne astfel întrebarea dacă preferați cea mai mică greutate posibilă sau o plimbare puțin mai confortabilă. Asigurați-vă că verificați și modelul ZERO 9 înainte de cumpărare, care are specificații puțin mai bune și, în special, o siguranță mai bună datorită frânei cu disc din față. ZERO este un producător de top din Singapore cu care ne bucurăm de relații bune și chiar îi cunoaștem personal, nu doar angajații, ci și proprietarul. De aceea suntem capabili să oferim nu numai servicii în garanție, ci și reparații post-garanție, asistență, consiliere și piese de schimb.

 

Service

Suntem dealer al mărcii ZERO pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

Marca ZERO a fost înființată în Singapore în 2017 de un dealer de electromobilitate cu experiență, specializat în trotinete electrice. Acest lucru îl face un brand relativ tânăr, care a reușit să atingă topul în scurta sa existență și se clasează pe bună dreptate printre cele mai bune mărci de pe piață. ZERO vede trotinetele electrice ca o alternativă inteligentă la alte moduri de transport, atât în interiorul cât și în afara orașului, fiind extrem de eficiente, ieftine, ecologice și producând ZERO emisii în oraș. ZERO oferă alternative cu dimensiuni mai mici, permițând călătorii mai plăcute și mai responsabile nu numai acolo unde puteți ajunge cu mașina sau transportul public, ci și unde puteți merge doar cu trotineta. Nașterea mărcii ZERO a venit ca răspuns la lipsa de opțiuni pentru utilizatoriii care trebuiau să aleagă între performanță, caracter practic și preț. Scopul lui ZERO este de a oferi o familie completă de modele care să răspundă nevoilor individuale ale utilizatorilor fără a fi nevoiți să facă mari compromisuri și, în același timp, să le aducă bucuria de a-și conduce trotinetele. În ultimii ani, ZERO și-a stabilit o poziție puternică pe piață și a creat un brand care oferă o gamă completă de modele care au ajuns în primele locuri în categoriile lor, și care reprezintă o alternativă viabilă la alte mărci la un preț avantajos.

Oferim toate modelele ZERO (8, 9, 10, 8X, 10X și 11X).

6/10
Confort
7/10
Ușurință la întreținere
18 kg
Greutate
500 W
putere
45 km
Autonomia
40 km/h
Viteza
Prietenos cu orașul
Lumină spate
Lumina față
Roți cu aer
Valoare excelentă pentru preț
Roată liberă
Pliere bună
Frâne spate
Motor spate
Suspensie spate
Suspensie față
Fiabilitate ridicată
Controlul vitezei de croazieră
Zero start
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 18 kg 18 kg Ultra ľahkým mestským kolobežkám s podobnými parametrami kraľule výrobca E-TWOW,
Timpul de încarcare 7 h în funcție de configurație din 6 h la 7 h În așteptarea testului
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 40 km/h 35,52 km/h
Putere 500 W 802,6 W
Autonomia 45 km în funcție de configurație din 35 km la 45 km În așteptarea testului alt model testat
Gama de biciclete City - În așteptarea testului alt model testat
Distanța de accelerație 0 - 20 km/h - 15 m
Distanța de accelerație 0 - 30 km/h - 43,4 m
Timp de accelerație de la 0 la 20 km/h - 4,62 s
Timp de accelerație de la 0 la 30 km/h - 8,57 s
Distanța de frânare de la 20 km/h - 3,7 m
Distanța de frânare de la 30 km/h - 9 m
Sprint 100m - 14,8 s
Sprint 250m - 30,27 s
Sprint 1000m - 108,02 s
Arată mai mult
Arată mai puțin
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
35,54
km/h
Viteza max
802,6
wați
Puterea max
51,80
km
Autonomia totală
36,98
km
Autonomia în oraș
17,50
km
Autonomie Min
14,80
secunde
Timp până
la 100 m
30,27
secunde
Timp până
la 250 m
108,02
secunde
Timp până
la 1 km
4,62
secunde
Timp până
la 20 km/h
8,57
secunde
Timp până
la 30 km/h
1,55
secunde
Timp de
la 20 km/h
2,35
secunde
Timp de
la 30 km/h
15,0
metri
Distanta
la 20 km/h
43,4
metri
Distanța
la 30 km/h
3,7
metri
Distanța de
la 20 km/h
9,0
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 35,54
0
0 10
2,13
0 10
Zero 8 2,13
0 15
3,24
0 15
Zero 8 3,24
0 20
4,62
0 20
Zero 8 4,62
0 25
6,23
0 25
Zero 8 6,23
0 30
8,57
0 30
Zero 8 8,57
0 35
14,09
0 35
Zero 8 14,09
0 35,54
21,03
0 35,54
Zero 8 21,03
10
10 15
1,11
10 15
Zero 8 1,11
10 20
2,50
10 20
Zero 8 2,50
10 25
4,11
10 25
Zero 8 4,11
10 30
6,44
10 30
Zero 8 6,44
10 35
11,96
10 35
Zero 8 11,96
10 35,54
18,90
10 35,54
Zero 8 18,90
15
15 20
1,39
15 20
Zero 8 1,39
15 25
2,99
15 25
Zero 8 2,99
15 30
5,33
15 30
Zero 8 5,33
15 35
10,85
15 35
Zero 8 10,85
15 35,54
17,79
15 35,54
Zero 8 17,79
20
20 25
1,61
20 25
Zero 8 1,61
20 30
3,95
20 30
Zero 8 3,95
20 35
9,47
20 35
Zero 8 9,47
20 35,54
16,40
20 35,54
Zero 8 16,40
25
25 30
2,34
25 30
Zero 8 2,34
25 35
7,86
25 35
Zero 8 7,86
25 35,54
14,79
25 35,54
Zero 8 14,79
30
30 35
5,52
30 35
Zero 8 5,52
30 35,54
12,46
30 35,54
Zero 8 12,46
35
35 35,54
6,94
35 35,54
Zero 8 6,94
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 35,54
0
0 10
4,02
0 10
Zero 8 4,02
0 15
8,10
0 15
Zero 8 8,10
0 20
15,05
0 20
Zero 8 15,05
0 25
25,34
0 25
Zero 8 25,34
0 30
43,39
0 30
Zero 8 43,39
0 35
93,55
0 35
Zero 8 93,55
0 35,54
160,83
0 35,54
Zero 8 160,83
10
10 15
4,08
10 15
Zero 8 4,08
10 20
11,03
10 20
Zero 8 11,03
10 25
21,32
10 25
Zero 8 21,32
10 30
39,37
10 30
Zero 8 39,37
10 35
89,53
10 35
Zero 8 89,53
10 35,54
156,82
10 35,54
Zero 8 156,82
15
15 20
6,95
15 20
Zero 8 6,95
15 25
17,24
15 25
Zero 8 17,24
15 30
35,29
15 30
Zero 8 35,29
15 35
85,45
15 35
Zero 8 85,45
15 35,54
152,74
15 35,54
Zero 8 152,74
20
20 25
10,29
20 25
Zero 8 10,29
20 30
28,34
20 30
Zero 8 28,34
20 35
78,50
20 35
Zero 8 78,50
20 35,54
145,78
20 35,54
Zero 8 145,78
25
25 30
18,04
25 30
Zero 8 18,04
25 35
68,20
25 35
Zero 8 68,20
25 35,54
135,49
25 35,54
Zero 8 135,49
30
30 35
50,16
30 35
Zero 8 50,16
30 35,54
117,45
30 35,54
Zero 8 117,45
35
35 35,54
67,29
35 35,54
Zero 8 67,29
Timpi de frânare
30 25 20 15 10 0
35,54
35,54 30
0,30
35,54 30
Zero 8 0,30
35,54 25
0,70
35,54 25
Zero 8 0,70
35,54 20
1,11
35,54 20
Zero 8 1,11
35,54 15
1,49
35,54 15
Zero 8 1,49
35,54 10
1,86
35,54 10
Zero 8 1,86
35,54 0
2,65
35,54 0
Zero 8 2,65
30
30 25
0,40
30 25
Zero 8 0,40
30 20
0,80
30 20
Zero 8 0,80
30 15
1,19
30 15
Zero 8 1,19
30 10
1,56
30 10
Zero 8 1,56
30 0
2,35
30 0
Zero 8 2,35
25
25 20
0,41
25 20
Zero 8 0,41
25 15
0,79
25 15
Zero 8 0,79
25 10
1,16
25 10
Zero 8 1,16
25 0
1,95
25 0
Zero 8 1,95
20
20 15
0,39
20 15
Zero 8 0,39
20 10
0,75
20 10
Zero 8 0,75
20 0
1,55
20 0
Zero 8 1,55
15
15 10
0,37
15 10
Zero 8 0,37
15 0
1,16
15 0
Zero 8 1,16
10
10 0
0,79
10 0
Zero 8 0,79
Distanțe la frânare
30 25 20 15 10 0
35,54
35,54 30
2,59
35,54 30
Zero 8 2,59
35,54 25
5,48
35,54 25
Zero 8 5,48
35,54 20
7,89
35,54 20
Zero 8 7,89
35,54 15
9,67
35,54 15
Zero 8 9,67
35,54 10
10,86
35,54 10
Zero 8 10,86
35,54 0
11,60
35,54 0
Zero 8 11,60
30
30 25
2,89
30 25
Zero 8 2,89
30 20
5,30
30 20
Zero 8 5,30
30 15
7,08
30 15
Zero 8 7,08
30 10
8,27
30 10
Zero 8 8,27
30 0
9,01
30 0
Zero 8 9,01
25
25 20
2,41
25 20
Zero 8 2,41
25 15
4,19
25 15
Zero 8 4,19
25 10
5,38
25 10
Zero 8 5,38
25 0
6,12
25 0
Zero 8 6,12
20
20 15
1,78
20 15
Zero 8 1,78
20 10
2,97
20 10
Zero 8 2,97
20 0
3,71
20 0
Zero 8 3,71
15
15 10
1,19
15 10
Zero 8 1,19
15 0
1,93
15 0
Zero 8 1,93
10
10 0
0,74
10 0
Zero 8 0,74

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime pliată 98 cm  
      Înălțime pliată 37 cm  
      Lățimea pliată 18 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Voltajul bateriei 48 V  
      Capacitatea bateriei 13 Ah în funcție de configurație: 10,4 Ah, 13 Ah  
      Energia bateriei 624 Wh în funcție de configurație: 499 Wh, 624 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune spate  
      Frâna față fară  
      Frâna spate tambur  
      Tip roată față tub interior de aer  
      Tip roată spate solid  
      Diametrul roții față 8"  
      Diametrul roții spate 8"  
      Suspensie față și spate  
      Suspensia față arc  
      Suspensia spate arc dublu  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Culori čierno-červená  
      Sarcina max. 100 kg  
      Presiunea recomandată în anvelope 40 - 50 Psi (2,7 - 3,5 Bar)  
      Producator baterie China - no brand  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile