Prietenoasă cu
orașul
Fiabilitate
înaltă
Putere mare

Prietenoasă cu
orașul
Fiabilitate
înaltă
Putere mare

8X este al doilea cel mai puternic model produs de ZERO. Parametrii săi sunt excelenți și, spre deosebire de modelele mai mari 11X sau 10X, vine cu o greutate semnificativ mai mică, oferind în același timp o autonomie similară. Cu puterea sa totală de 2300 W, poate atinge viteze de până la 55 km/h cu ambele roți antrenate și are un șasiu care nu se teme de niciun teren. Este echipat cu roți mai mici, solide, de 8 inchi, ceea ce înseamnă ca nu există riscul de a face pană.

`

ZERO 8X

Produs nou

Opțiunile produsului
Baterie: *
LG 936 Wh (52 V 18 Ah)
LG 1352 Wh (52 V 26 Ah)
+ 1 230 lei
  • LG 936 Wh (52 V 18 Ah)
  • LG 1352 Wh (52 V 26 Ah)

Garanția celui mai bun preț

Ai găsit un preț mai bun?

Contactează-ne

Disponibilitatea modelului selectat

Se poate modifica în funcție de configurație

Magazin online
indisponibil
Află mai multe
Garanție extinsă gratuit:
Prețurile grozave de extrasezon vin cu o garanție suplimentară, la fel ca și cum ați achiziționa la un preț întreg mai târziu în primăvară! Răsfățați-vă acum cu un cadou, economisiți datorită achiziționării în afara sezonului și extindeți-vă garanția prin:
  • Reducere 50 % la service pe viață
  • 10% reducere la piesele de schimb
  • 10 % reducere la o baterie de rezervă
  • Prima intrare în service este complet gratuită
  • Reducere la următoarea comandă
  • Verificări de siguranță gratuite
  • Certificat de Conformitate
Cele mai importante caracteristici

Detalii produs

 
Mai multe informații

8X este cel mai mic dintre trioul de modele extreme realizate de ZERO (8X, 10X, 11X). Se clasează printre modelele extraordinar de puternice și datorită celor două motoare electrice care oferă o putere totală de 2300 W poate atinge viteze de până la 55 km/h . În plus, datorită șasiului său de înaltă calitate, echipat cu amortizoare hidraulice și arcuri, acest model nu se teme de niciun teren. Vă va duce întotdeauna acasă deoarece oferă o autonomie de peste 100 km. Pe de altă parte, această trotinetă necesită un utilizator cu experiență, care este capabil să o îmblânzească și să-i folosească pe deplin potențialul, atât în ​​afara drumului, cât și pe drum. Opțiunea de a merge cu un singur motor vine ca un avantaj, mărind semnificativ autonomia atunci când nu aveți nevoie de puterea maximă a trotinetei. Cu specificațiile sale, trotineta este asemănătoare cu modelele mai mari 10X sau 11X. Cu toate acestea, este mult mai practică deoarece este mai ușoară, are ghidon pliabil și o poți încărca în portbagaj. În cadrul clasei sale, 8X învinge cea mai mare parte a concurenței prin specificațiile sale, menținând în același timp un preț excelent, ceea ce o face una dintre cele mai bune trotinete din punct de vedere al raportului preț/performanță.

 

Puterea

Datorită celor două motoare puternice, 8X oferă o putere maximă de până la 2300 W. Această putere este transferată drumului prin două roți solide de 8 inchi. Puterea este controlată de două controlere de 25 A cu răcitoare care disipează orice exces de căldură, prelungind durata de viață a componentelor electronice și asigurând performanțe complete pe termen lung chiar și în condiții dificile. Datorită tracțiunii sale 2x2, această trotinetă stăpânește orice situație, sau teren. De asemenea, 8X se simte acasă și în oraș. Oferă performanță suficientă pentru a fi sigur că nu veți încetini traficul. Roțile mai mici înseamnă că viteza maximă a acestui model este mai mică în comparație cu 10X, dar oferă o accelerație mai rapidă.

 

 

Autonomia

Autonomia acestui model depinde de bateria selectată, ceea ce îi afectează în mod natural prețul. Dacă optați pentru o baterie de 26 Ah 52 V de calitate superioară, care conține celule LG și capabilă să stocheze energie de până la 1352 Wh, vă va oferi o autonomie de 100 km în modul ECO cu condiția să conduceți „în mod normal” cu aproximativ 25 km/h pe o suprafață plană. Autonomia de mai sus se obține atunci când se utilizează un singur motor. Bateria de 18 Ah care conține celule LG cu energia stocată de 936 Wh este suficientă pentru aproximativ 60 km, dar vine cu un pret mai bun. Încărcarea bateriei durează 10-11 ore, dar poate fi redusă la jumătate atunci când utilizați două încărcătoare, deoarece modelul 8X este echipat cu doi conectori de încărcare. Când circulați dinamic folosind ambele motoare, este necesar să țineți cont de o autonomie mai mică, care poate fi redusă la jumătate, deoarece la aceste viteze consumați multă energie doar pentru a depăși rezistența aerului. Cu toate acestea, cu acest model nu trebuie să vă faceți griji cu privire la autonomia dvs., deoarece este mai mult decât suficientă.

 

Confortul

8X dispune de două amortizoare hidraulice combinate cu arc, făcându-o o trotinetă foarte confortabilă. Deși confortul lui 8X este fantastic, considerăm că modelul 10X este puțin mai confortabil, deoarece 8X are roți mai mici, de 8 inchi, care sunt solide. Cu toate acestea, avantajul lor este că nu puteți face pană, ceea ce îmbunătățește în mod natural confortul și vă dă senzația că nu va trebui să faceți nimic. Veți aprecia șasiul atunci când conduceți în oraș deoarece filtrează excelent drumurile noastre accidentate, precum și în afara drumului unde nu are nicio problemă să circule pe o suprafață proastă. În plus, șasiul este reglabil, permițându-vă să îl faceți rigid atunci când mergeți rapid, moment în care o setare mai rigidă este un avantaj, deoarece șasiul nu lovește suprafața, contribuind astfel atât la confortul cât la și siguranța dumneavoastră. Puteți ajusta trotineta la greutatea și stilul dvs. de condus. Capacitatea de a regla rigiditatea șasiului este fantastică, deoarece modifică și garda la sol în funcție de utilizare – garda la sol mai mare în condiții off-road, garda la sol mai mică și mai confortabilă pe șosea.

 

Siguranța

Siguranța lui 8X se bazează pe șasiul său care amortizează excelent orice denivelări sau gropi și, în special, pe frânele mecanice cu disc montate atât în ​​partea din față, cât și în spate. Șasiul hidraulic echipat cu arc, vine cu o rigiditate reglabilă, ceea ce înseamnă că îl poți adapta stilului tău de condus. Bateria realizată din celule LG de înaltă calitate îmbunătățește și mai mult siguranța. Rezistența întregii trotinete permite o capacitate de încărcare de până la 120 kg. Trotineta are lumini față, spate și laterale și, de asemenea, lumină de frână. Mai mult, există suficient spațiu pe tija de direcție pentru a instala orice iluminare suplimentară, în cazul în care decideți să vă cumpărați pentru noua dumneavoastră trotinetă. Datorită roților mai mici, viteza maximă atinge 55 km/h (comparativ cu 65 km/h a lui 10X), ceea ce considerăm că este suficient, având în vedere dimensiunea roții. Avantajul este că nu poți face pană cu roți solide și nu trebuie să verifici presiunea în anvelope, ceea ce înseamnă că trotineta este întotdeauna gata de plimbare. Deși ghidonul este pliabil, nu are joc și, cu lățimea de până la 60 cm, veți avea întotdeauna suficient control asupra trotinetei.

 

Design

Combinația negru-roșu este o semnătură unică a tuturor modelelor ZERO și arată fantastic pe modelul 8X. Fiind una dintre puținele trotinete disponibile astfel pe piață, 8X are propriul model de design, ceea ce o face să se remarce printre toate celelalte trotinete din această categorie de performanță, care arată similar una cu alta. Brațe oscilante cu finisaj argintiu dezvăluie amortizorul hidraulic echipat cu arc și fac cunoscut faptul că nu este o trotinetă obișnuită, ci mai degrabă o trotinetă versatilă de tip enduro, care nu se teme de nimic . Frânele cu disc se potrivesc perfect cu roțile închise care ascund motorul, evidențind caracterul sportiv al acestui model. Acesta este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase trotinete de pe piață, care are la bază un design bazat pe funcționalitate, gândit până la ultimul detaliu. Cu roțile sale mai mici, acest model pare mai agil și jucăuș decât modelele mai mari 10X sau 11X.

 

Utilizare și caracter practic

Aceasta nu este o trotinetă obișnuită pentru oraș. Greutatea sa ajunge la 33-35 kg (în funcție de bateria selectată), ceea ce înseamnă că sigur nu veți dori să o cărați pe scări. Datorită roților sale mai mici și, în special, ghidonului pliabil, atunci când este pliată, această trotinetă este semnificativ mai mică în comparație cu 10X sau INOKIM OXO. Se potrivește mai bine în portbagajul unei mașini obișnuite, dar dacă doriți să o luați cu dvs. într-o călătorie mai lungă cu mașina (de exemplu, într-o stațiune la mare), este mai bine să puneți trotineta pe suportul de biciclete din spatele mașinii dvs. montat pe un cârlig de remorcare. Cu excepția greutății sale mai mari, aceasta este o soluție fantastică atât în ​​interiorul cât și în afara orașului. Cu designul și performanțele sale, aceasta este una dintre cele mai versatile trotinete din lume. Datorită tracțiunii sale 2x2, această trotinetă poate face față oricarui teren și chiar urcărilor mai abrupte. În oraș, cu siguranță îi vei aprecia performanța la urcarea dealului, precum și autonomia, netrebuind să-ți faci griji chiar și atunci când trebuie să pleci într-o călătorie mai lungă sau când nu ai avut timp să încarci trotineta în timpul zilei. În opinia noastră, veți fi încântați de șasiul său foarte confortabil, capabil să se descurce pe cele mai proaste drumuri, în ciuda faptului că este echipat cu roți solide de 8 inchi. Datorită acestor roți, de asemenea, nu trebuie să vă faceți griji în privința înțepării cauciucului , ceea ce înseamnă că călătoria dvs. poate fi mai puțin lipsită de griji. Roțile mai mici oferă acestui model o accelerație puțin mai bună în comparație cu modelul 10X.

 

Evaluarea noastră

Zero 8X este o trotinetă foarte puternică, cu tracțiune 2x2, roți solide și șasiu de înaltă calitate, echipat cu amortizoare hidraulice, aducând performanța off-road în mediul urban. În această categorie de performanță, trotineta oferă un raport excelent preț/performanță, reprezentând o alternativă excelentă la alte mărci. Opțiunea de a conduce cu un singur motor mărește foarte mult autonomia și, de asemenea, îmbunătățește utilizarea practică a acestei trotinete. Cu roțile solide de 8 inchi, nu puteți face pană și, în combinație cu șasiul excelent, oferă confort remarcabil, care însă este obținut în detrimentul greutății. Este foarte greu să alegi între 8X și 10X. 10X este puțin mai confortabila și mai rapidă. Pe de altă parte, 8X are o accelerație mai bună, se pliază mai bine și nu există riscul să faceți pană. O alegere dificilă chiar și pentru noi. Cu toate acestea, dacă trebuie să-ți transporti deseori trotineta în mașină sau dacă îți este frică de pană, alege modelul 8X. ZERO este un producător de top din Singapore cu care ne bucurăm de relații bune și chiar cunoaștem personal, nu doar angajații, ci și proprietarul . De aceea suntem capabili să oferim nu numai servicii în garanție, ci și reparații post-garanție, asistență, consiliere și piese de schimb. Dacă poți să te descurci cu o greutate mai mare, această trotinetă cu siguranță nu te va dezamăgi și te va duce întotdeauna în siguranță acasă.

 

Service

Suntem dealer al mărcii SXT pentru întreaga Europă Centrală. Oferim service în garanție și post-garanție. Păstrăm majoritatea pieselor de schimb în stoc și suntem singurul furnizor certificat pentru reparații în garanție. Prin urmare, atunci când cumpărați acest model, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la service sau indisponibilitatea pieselor de schimb. Datorită reprezentării directe a producătorului, ne putem ocupa de reparații sau diagnosticări dificile.

 

Despre brand

Marca ZERO a fost înființată în Singapore în 2017 de un dealer de electromobilitate cu experiență, specializat în trotinete electrice. Acest lucru îl face un brand relativ tânăr, care a reușit să atingă topul în scurta sa existență și se clasează pe bună dreptate printre cele mai bune mărci de pe piață. ZERO vede trotinetele electrice ca o alternativă inteligentă la alte moduri de transport, atât în interiorul cât și în afara orașului, fiind extrem de eficiente, ieftine, ecologice și producând ZERO emisii în oraș. ZERO oferă alternative cu dimensiuni mai mici, permițând călătorii mai plăcute și mai responsabile nu numai acolo unde puteți ajunge cu mașina sau transportul public, ci și unde puteți merge doar cu trotineta. Nașterea mărcii ZERO a venit ca răspuns la lipsa de opțiuni pentru utilizatoriii care trebuiau să aleagă între performanță, caracter practic și preț. Scopul lui ZERO este de a oferi o familie completă de modele care să răspundă nevoilor individuale ale utilizatorilor fără a fi nevoiți să facă mari compromisuri și, în același timp, să le aducă bucuria de a-și conduce trotinetele. În ultimii ani, ZERO și-a stabilit o poziție puternică pe piață și a creat un brand care oferă o gamă completă de modele care au ajuns în primele locuri în categoriile lor, și care reprezintă o alternativă viabilă la alte mărci la un preț avantajos.

Oferim toate modelele ZERO (8, 9, 10, 8X, 10X, și 11X).

Comparația seriei X (putere extremă, două motoare) de la ZERO

Parameteri 8X 10X 11X
Puterea 2300 W 3200 W 3600 W
Viteza maximă 55 km/h 65 km/h 95 km/h
Autonomia 65 - 110 km 80 - 110 km 150 km
Greutatea 33 - 35 kg 35 kg 54 kg
Producator baterii Celule LG China - no name sau Celule LG Celule LG
Puterea bateriei 936 - 1352 Wh 936 - 1196 Wh 2304 Wh
Capacitatea bateriei 18 - 26 Ah 18 - 23 Ah 32 Ah
Voltajul bateriei 52 V 52 V 72 V
Nr. de motoare 2 - față și spate 2 - față și spate 2 - față și spate
Frâna față disc disc sau disc hidraulic disc hidraulic
Frâna spate disc disc sau disc hidraulic disc hidraulic
Mânere pliabile fixe fixe
Dimensiunea roților 8-inch, solid 10-inch, pneumatic 11-inch, pneumatic
8/10
Confort
9/10
Ușurință la întreținere
55 km/h
Viteza
33 kg
Greutate
2300 W
putere
65 km
Autonomia
Suspensie spate
Frâne față
Suspensie față
Bun pe teren
Capacitatea de a urca un deal
Motor spate
Motor față
Frâne spate
Prietenos cu orașul
Putere maximă
Controlul vitezei de croazieră
Lumina față
Lumină spate
Roată liberă
Pliere bună
Fiabilitate ridicată
Zero start
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Parametrii performanță
Caracteristică Valoare furnizată de producător Măsurătoare independentă efectuată de Max Blinker Scor
Greutate cu baterie 33 kg în funcție de configurație din 33 kg la 35 kg 32 kg în funcție de configurație Nie je to nízka váha, prenášanie po schodoch už nie je nič príjemné. Váha je ale vyvážená skvelým podvozkom.
Timpul de încarcare 10-11 h În așteptarea testului Vysoké hodnotenie, pretože disponuje dvomi konektormi na nabíjanie, takže použitím dvoch nabíjačiek je čas možné znížiť na polovicu.
Max. speed limited RO 25 km/h În așteptarea testului
Viteza max. 55 km/h 47,7 km/h Vďaka menším kolesám má lepšiu akceleráciu ako 10X, ale nižšiu maximálnu rýchlosť.
Putere 2300 W 1663 W
Autonomia 65 km în funcție de configurație din 65 km la 110 km În așteptarea testului alt model testat
Gama de biciclete City - În așteptarea testului alt model testat
Distanța de accelerație 0 - 20 km/h - 6,9 m
Distanța de accelerație 0 - 30 km/h - 20,8 m
Timp de accelerație de la 0 la 20 km/h - 2,24 s
Timp de accelerație de la 0 la 30 km/h - 4,18 s
Distanța de frânare de la 20 km/h - 2 m
Distanța de frânare de la 30 km/h - 4,4 m
Sprint 100m - 10,9 s
Sprint 250m - 22,42 s
Sprint 1000m - 79,81 s
Arată mai mult
Arată mai puțin
Măsurători Max Blinker

Rezultate măsurători independente

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre.

Mai multe despre testare
Rezultatele depind de configurație, selectați:
Această variantă nu a fost încă testată, afișare rezultate pentru:
47,70
km/h
Viteza max
1.663
wați
Puterea max
56,06
km
Autonomia totală
43,81
km
Autonomia în oraș
29,19
km
Autonomie Min
10,90
secunde
Timp până
la 100 m
22,42
secunde
Timp până
la 250 m
79,81
secunde
Timp până
la 1 km
2,24
secunde
Timp până
la 20 km/h
4,18
secunde
Timp până
la 30 km/h
0,79
secunde
Timp de
la 20 km/h
1,17
secunde
Timp de
la 30 km/h
6,9
metri
Distanta
la 20 km/h
20,8
metri
Distanța
la 30 km/h
2,0
metri
Distanța de
la 20 km/h
4,4
metri
Distanța de
la 30 km/h
Accelerare
Frânare
Putere
Comparați mai multe modele

Alegeți alte modele pentru comparație.
Datele vor fi afișate în diagrame, tabele și valori de performanță.

Comparați diferite modele

Selectați alte modele din lista de mai jos:

Configurația de bază:

Selectați
Timpi de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 47,70
0
0 10
1,06
0 10
Zero 8X 1,06
0 15
1,59
0 15
Zero 8X 1,59
0 20
2,24
0 20
Zero 8X 2,24
0 25
3,17
0 25
Zero 8X 3,17
0 30
4,18
0 30
Zero 8X 4,18
0 35
5,67
0 35
Zero 8X 5,67
0 40
7,57
0 40
Zero 8X 7,57
0 45
11,08
0 45
Zero 8X 11,08
0 47,70
18,09
0 47,70
Zero 8X 18,09
10
10 15
0,54
10 15
Zero 8X 0,54
10 20
1,18
10 20
Zero 8X 1,18
10 25
2,11
10 25
Zero 8X 2,11
10 30
3,12
10 30
Zero 8X 3,12
10 35
4,61
10 35
Zero 8X 4,61
10 40
6,51
10 40
Zero 8X 6,51
10 45
10,02
10 45
Zero 8X 10,02
10 47,70
17,03
10 47,70
Zero 8X 17,03
15
15 20
0,65
15 20
Zero 8X 0,65
15 25
1,58
15 25
Zero 8X 1,58
15 30
2,59
15 30
Zero 8X 2,59
15 35
4,07
15 35
Zero 8X 4,07
15 40
5,98
15 40
Zero 8X 5,98
15 45
9,48
15 45
Zero 8X 9,48
15 47,70
16,50
15 47,70
Zero 8X 16,50
20
20 25
0,93
20 25
Zero 8X 0,93
20 30
1,94
20 30
Zero 8X 1,94
20 35
3,43
20 35
Zero 8X 3,43
20 40
5,33
20 40
Zero 8X 5,33
20 45
8,84
20 45
Zero 8X 8,84
20 47,70
15,85
20 47,70
Zero 8X 15,85
25
25 30
1,01
25 30
Zero 8X 1,01
25 35
2,49
25 35
Zero 8X 2,49
25 40
4,40
25 40
Zero 8X 4,40
25 45
7,91
25 45
Zero 8X 7,91
25 47,70
14,92
25 47,70
Zero 8X 14,92
30
30 35
1,49
30 35
Zero 8X 1,49
30 40
3,39
30 40
Zero 8X 3,39
30 45
6,90
30 45
Zero 8X 6,90
30 47,70
13,91
30 47,70
Zero 8X 13,91
35
35 40
1,90
35 40
Zero 8X 1,90
35 45
5,41
35 45
Zero 8X 5,41
35 47,70
12,42
35 47,70
Zero 8X 12,42
40
40 45
3,51
40 45
Zero 8X 3,51
40 47,70
10,52
40 47,70
Zero 8X 10,52
45
45 47,70
7,01
45 47,70
Zero 8X 7,01
Distanțele de accelerare
10 15 20 25 30 35 40 45 47,70
0
0 10
1,60
0 10
Zero 8X 1,60
0 15
3,64
0 15
Zero 8X 3,64
0 20
6,91
0 20
Zero 8X 6,91
0 25
12,90
0 25
Zero 8X 12,90
0 30
20,80
0 30
Zero 8X 20,80
0 35
34,30
0 35
Zero 8X 34,30
0 40
53,67
0 40
Zero 8X 53,67
0 45
102,40
0 45
Zero 8X 102,40
0 47,70
193,12
0 47,70
Zero 8X 193,12
10
10 15
2,04
10 15
Zero 8X 2,04
10 20
5,30
10 20
Zero 8X 5,30
10 25
11,30
10 25
Zero 8X 11,30
10 30
19,20
10 30
Zero 8X 19,20
10 35
32,70
10 35
Zero 8X 32,70
10 40
52,06
10 40
Zero 8X 52,06
10 45
100,79
10 45
Zero 8X 100,79
10 47,70
191,51
10 47,70
Zero 8X 191,51
15
15 20
3,27
15 20
Zero 8X 3,27
15 25
9,26
15 25
Zero 8X 9,26
15 30
17,16
15 30
Zero 8X 17,16
15 35
30,67
15 35
Zero 8X 30,67
15 40
50,03
15 40
Zero 8X 50,03
15 45
98,76
15 45
Zero 8X 98,76
15 47,70
189,48
15 47,70
Zero 8X 189,48
20
20 25
6,00
20 25
Zero 8X 6,00
20 30
13,89
20 30
Zero 8X 13,89
20 35
27,40
20 35
Zero 8X 27,40
20 40
46,76
20 40
Zero 8X 46,76
20 45
95,49
20 45
Zero 8X 95,49
20 47,70
186,21
20 47,70
Zero 8X 186,21
25
25 30
7,90
25 30
Zero 8X 7,90
25 35
21,40
25 35
Zero 8X 21,40
25 40
40,76
25 40
Zero 8X 40,76
25 45
89,50
25 45
Zero 8X 89,50
25 47,70
180,21
25 47,70
Zero 8X 180,21
30
30 35
13,50
30 35
Zero 8X 13,50
30 40
32,86
30 40
Zero 8X 32,86
30 45
81,60
30 45
Zero 8X 81,60
30 47,70
172,31
30 47,70
Zero 8X 172,31
35
35 40
19,36
35 40
Zero 8X 19,36
35 45
68,09
35 45
Zero 8X 68,09
35 47,70
158,81
35 47,70
Zero 8X 158,81
40
40 45
48,73
40 45
Zero 8X 48,73
40 47,70
139,45
40 47,70
Zero 8X 139,45
45
45 47,70
90,72
45 47,70
Zero 8X 90,72
Timpi de frânare
45 40 35 30 25 20 15 10 0
47,70
47,70 45
0,08
47,70 45
Zero 8X 0,08
47,70 40
0,32
47,70 40
Zero 8X 0,32
47,70 35
0,53
47,70 35
Zero 8X 0,53
47,70 30
0,74
47,70 30
Zero 8X 0,74
47,70 25
0,92
47,70 25
Zero 8X 0,92
47,70 20
1,11
47,70 20
Zero 8X 1,11
47,70 15
1,33
47,70 15
Zero 8X 1,33
47,70 10
1,51
47,70 10
Zero 8X 1,51
47,70 0
1,90
47,70 0
Zero 8X 1,90
45
45 40
0,24
45 40
Zero 8X 0,24
45 35
0,45
45 35
Zero 8X 0,45
45 30
0,66
45 30
Zero 8X 0,66
45 25
0,84
45 25
Zero 8X 0,84
45 20
1,03
45 20
Zero 8X 1,03
45 15
1,25
45 15
Zero 8X 1,25
45 10
1,43
45 10
Zero 8X 1,43
45 0
1,83
45 0
Zero 8X 1,83
40
40 35
0,20
40 35
Zero 8X 0,20
40 30
0,41
40 30
Zero 8X 0,41
40 25
0,60
40 25
Zero 8X 0,60
40 20
0,79
40 20
Zero 8X 0,79
40 15
1,00
40 15
Zero 8X 1,00
40 10
1,19
40 10
Zero 8X 1,19
40 0
1,58
40 0
Zero 8X 1,58
35
35 30
0,21
35 30
Zero 8X 0,21
35 25
0,39
35 25
Zero 8X 0,39
35 20
0,58
35 20
Zero 8X 0,58
35 15
0,80
35 15
Zero 8X 0,80
35 10
0,98
35 10
Zero 8X 0,98
35 0
1,38
35 0
Zero 8X 1,38
30
30 25
0,18
30 25
Zero 8X 0,18
30 20
0,38
30 20
Zero 8X 0,38
30 15
0,59
30 15
Zero 8X 0,59
30 10
0,78
30 10
Zero 8X 0,78
30 0
1,17
30 0
Zero 8X 1,17
25
25 20
0,19
25 20
Zero 8X 0,19
25 15
0,41
25 15
Zero 8X 0,41
25 10
0,59
25 10
Zero 8X 0,59
25 0
0,98
25 0
Zero 8X 0,98
20
20 15
0,21
20 15
Zero 8X 0,21
20 10
0,40
20 10
Zero 8X 0,40
20 0
0,79
20 0
Zero 8X 0,79
15
15 10
0,19
15 10
Zero 8X 0,19
15 0
0,58
15 0
Zero 8X 0,58
10
10 0
0,39
10 0
Zero 8X 0,39
Distanțe la frânare
45 40 35 30 25 20 15 10 0
47,70
47,70 45
0,96
47,70 45
Zero 8X 0,96
47,70 40
3,76
47,70 40
Zero 8X 3,76
47,70 35
5,78
47,70 35
Zero 8X 5,78
47,70 30
7,56
47,70 30
Zero 8X 7,56
47,70 25
8,86
47,70 25
Zero 8X 8,86
47,70 20
9,96
47,70 20
Zero 8X 9,96
47,70 15
10,92
47,70 15
Zero 8X 10,92
47,70 10
11,46
47,70 10
Zero 8X 11,46
47,70 0
11,99
47,70 0
Zero 8X 11,99
45
45 40
2,79
45 40
Zero 8X 2,79
45 35
4,82
45 35
Zero 8X 4,82
45 30
6,60
45 30
Zero 8X 6,60
45 25
7,90
45 25
Zero 8X 7,90
45 20
8,99
45 20
Zero 8X 8,99
45 15
9,95
45 15
Zero 8X 9,95
45 10
10,49
45 10
Zero 8X 10,49
45 0
11,02
45 0
Zero 8X 11,02
40
40 35
2,02
40 35
Zero 8X 2,02
40 30
3,80
40 30
Zero 8X 3,80
40 25
5,11
40 25
Zero 8X 5,11
40 20
6,20
40 20
Zero 8X 6,20
40 15
7,16
40 15
Zero 8X 7,16
40 10
7,70
40 10
Zero 8X 7,70
40 0
8,23
40 0
Zero 8X 8,23
35
35 30
1,78
35 30
Zero 8X 1,78
35 25
3,08
35 25
Zero 8X 3,08
35 20
4,18
35 20
Zero 8X 4,18
35 15
5,14
35 15
Zero 8X 5,14
35 10
5,67
35 10
Zero 8X 5,67
35 0
6,21
35 0
Zero 8X 6,21
30
30 25
1,30
30 25
Zero 8X 1,30
30 20
2,40
30 20
Zero 8X 2,40
30 15
3,36
30 15
Zero 8X 3,36
30 10
3,89
30 10
Zero 8X 3,89
30 0
4,43
30 0
Zero 8X 4,43
25
25 20
1,09
25 20
Zero 8X 1,09
25 15
2,05
25 15
Zero 8X 2,05
25 10
2,59
25 10
Zero 8X 2,59
25 0
3,12
25 0
Zero 8X 3,12
20
20 15
0,96
20 15
Zero 8X 0,96
20 10
1,50
20 10
Zero 8X 1,50
20 0
2,03
20 0
Zero 8X 2,03
15
15 10
0,54
15 10
Zero 8X 0,54
15 0
1,07
15 0
Zero 8X 1,07
10
10 0
0,53
10 0
Zero 8X 0,53

Rezultatele reale obținute în urma testelor noastre. Utilizăm pe cât posibil o abordare științifică și instrumente de măsurare profesionale.

Mai multe despre testare
Afișați mai multe Afișați mai puțin
 
Fișa cu date
Specificațiile pot diferi în funcție de configurația produsului. Parametrii prestabiliți sunt utilizați în configurare.
Alți parametrii
Caracteristică Valoare furnizată de producător
      Lungime pliată 118 cm  
      Înălțime pliată 44,5 cm  
      Lățimea pliată 33 cm  
      Tipul motorului fără perii (BLDC) în roată  
      Tipul bateriei Li-Ion  
      Producator baterie LG cells  
      Voltajul bateriei 52 V  
      Capacitatea bateriei 18 Ah în funcție de configurație: 18 Ah, 26 Ah  
      Energia bateriei 780 Wh în funcție de configurație: 780 Wh, 1352 Wh  
      Recuperare nu  
      Sistem de control maneta pentru deget  
      Controlul vitezei de croazieră da  
      Limitator de viteză da  
      pornirea prin împingerea cu piciorul configurabil  
      Transmisia tracțiune față și spate  
      Frâna față disc mecanic  
      Frâna spate disc mecanic  
      Tip roată față solid  
      Diametrul roții față 8"  
      Tip roată spate solid  
      Diametrul roții spate 8"  
      Suspensie față și spate  
      Presiunea recomandată în anvelope -  
      Suspensia față amortizor hidraulic + arc  
      Suspensia spate amortizor hidraulic + arc  
      Ușoară fata, spate si frana  
      Lumină de frână da  
      Sarcina max. 120 kg  
Clienți mulțumiți

Recenzii

Facem lucruri bune Multumim.

Cumpără de la noi și alege dacă să ajuți mediul plantând copaci, recicând baterii sau contruind piste pentru biciclete. Noi vom contribui pentru tine.
Adăugat în coșul dumneavoastră
Cantitate
Total
Există 0 produse în coș. Există 0 produse în coș.
Total (taxe incluse)
Continuați cumpărăturile